23113

Ide katt a banner láthatóságához!

Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik IV2.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)

Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!

Stabil 1.0 szerverek:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F.A.Q

Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!

Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!

Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!

7 Days Blood Moon különálló játék,megjelent steamen!
  • Ironman2
    Itt az új álcázó ruha,és az M60-as fegyver (katt a kis képekre):

• Sk0rp1oK1ng
    Gportál tuti nem engedi a fájlok másolását. Le van tiltva bizonyos fájlok másolása, megszakítja a kapcsolatot. Gamerzfactory-ra ránézek.
  • Random_
    Én a Gamerzfactory és a Gportal oldalakon béreltem eddig és mindkét helyen volt ftp hozzáférés. Szóval szabadon cserélgethettem fájlokat.
  • Sk0rp1oK1ng
    Nem tud valaki olyan szervert amire tudok nyugodtan másolni .dll, .exe fájlokat? Mert amit eddig találtam, azok mind csak fix modokat másol fel(ravenhearst és társait pl). Nekem meg olyan kellene amin SDX van, vagy SDX fájlokat másolhatnék föl, esetleg a szolgáltató tenné meg ezt. Mert kérték hogy github-os linket adjak és megcsinálják. De ilyen nincs. Saját válogatású modokkal nem is lehet játszani? Nem SDX-essel lehet, de SDXessel nem. Vagy ha valaki tud erre megoldást, ne tartsa magába. :)
  • Ironman2
    Nem hiszem,hamar ellaposodna az egész.
  • undY1ng #20718
    Megjelenés után is lehet bele bőven tartalmakat beletenni, főleg a mai sz*r DLC-s trend és társai. Csak javítanák ki az évek óta tartó idegesítőbb hibákat, picit optimalizálják és mehet is az aranylemez. Sokkal több embert érdekelne..
  • Ironman2
    Na ezt írtam én is,szerintem rájöttek hogy nem érdemes olyan korán befejezni,mert akkor nem folyik be lóvé,és elvesztik a rajongói bázisukat is,ezért most kiagyalták hogy folytatják tovább az alfákat,sok-sok tartalommal megtöltve.Én ennek amúgy örülök egyrészt,jó is lenne ha ilyen neverending story lenne az egész,mindig élményt ad egy új verzió.Jöhet bele millió tartalom még,ne hagyják abba.A banditákat is dlc-be igérték,de az is lehet hogy mégis az alfa19-ben jönnek majd.(ez csak az én tippem,sehol nem irják).Madmole irta hogy a játék mostmár teljesen az ő kezében van már,úgyhogy ennek meg külön örülök még,mivel rohadt kreatív a csávó,rengeteg ötlete van,csak győzzük kivárni.
  • lammaer
    Igazából tökmindegy a játék papíron milyen állapotban van, addig jó amig tolják bele a tartalmat és többé kevésbé játszható.

Sajnos manapság a jaéték tényleges állapota és a rajta lévő cimke közt nincs összefüggés :S
  • Ironman2
    Ha meglesz a lándzsa,akkor nekiállnak az eldobható fejszének is.LOL (throwing axe),na az nagyon jó lenne főleg kutyák ellen
  • Ironman2
    20 százalékkal vették vissza a zombikat a házakban,példaként,10 helyett most 8 lett (az is sok),ha jól meg az optimalizálás,akkor eltudnak helyezni többet a szabadban (ezt most is meg lehet tenni,szóval nem nagy programozói tudás kell hozzá,a sleeperek számát is lehet csökkenteni valamelyik xml fájlban,tehát ez nekik gyerekjáték,bárki megteheti most is,de az alfa18-ban már alapból kevesebb sleeper lesz)
  • ntex
    8GB memória elég ennek a játéknak még most is, ha nem full grafikán játszik, de az meg amúgy az általad említett kártyáknak is sok lenne valószínűleg. Egy 1060 azért nem egy gyenge kártya még ma sem és azt is simán lefekteti ha felhúzod a grafot maxra. Az a gond hogy alá rakták az új motort de semmi optimalizációt nem csináltak a memória igény valamelyest csökkentésén kívül.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.04.17. 00:40:49
  • Ironman2
    Mennyi a memóriád a gépben? Kell ennek a játéknak nagyon sok memória bizony,meg videóRam is (VRam)
    Amúgy az agyam eldobom (ennek csak a zombik örülnek.D) 2 éve vettem a Geforce GTX1050-est 4 giga VRAm-al,erre most már RTX 2060-as kártyák jelennek meg.A GTX-nek vége.Igaz a legolcsóbb RTX 2060-as is 130 ezer ft.Hova jutottunk?
    RTX-ből van egy kicsivel drágább is,a 2080TI jelölésű,és 451 ezer ft.11 GB VRammal.Azon már gond nélkül futhat a 7Daystodie
  • undY1ng #20711
    Valószínűleg egy neverending játék, mint a Rust (bármennyire is "megjelent" az).
  • Ironman2
    Úgylátszik mégse.Pedig tavaly már 2019-re igérték a megjelenést.Vicc.Szerintem az alfa18 se jön az első félévben ahogy beigérték.Jó ha őszre megkapjuk.
  • ntex
    Engem az bosszant a melee harcrendszerben hogy ha nem pontosan rá néz a célkereszt a zombira, nem találod el. A suhintás miatt akkor is el kéne találni ha nem pont rá nézel. Némi realizmust tehetnének tényleg a játékba.
  • undY1ng #20708
    Szóval soha nem lesz béta ez a játék... :D
  • Ironman2
    Csökkentik a sleeperek számát,már nem lesz annyi zombi egy épületben mint eddig.A városokban akarják inkább elhelyezni őket,mint régen.
    Helyes!

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?111778-Alpha-18-Dev-Diary!!&p=968128&viewfull=1#post968128

Már valóban lesz alfa19 is,megint megemlítette Madmole

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?111778-Alpha-18-Dev-Diary!!&p=968134&viewfull=1#post968134
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.04.16. 20:35:07
  • Bal0924
    Ma már harmadjára csinálja.
    Betölt a játék és fogja magát és összeomlik, kilép/összeomlik, semmi hibaüzenet.
    Másodjára, pont a zombi hordai éjszaka közepén csinálta.
  • lammaer
    A lándzsát én is hiányoltam, de tartok tőle hogy a jelenlegi közelharci rendszer miatt kb csak vizuális efektus lesz, nem ténylegesen egy messzebbre elérő fegyver.

Valamit kéne csinálniuk a közelharci rendszerrel, nagyon gáz hogy ha közel vagyunk a célponthoz akkor "túlütünk" rajta, pl egy álló Z mögött a falat csapjuk ki, illetve fekvő Znél az alatta lévő talajt.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.04.16. 15:33:13
  • Ironman2
    Na de most a széfeket lehet majd lockpickelni,gondolom ha megvan már hozzá a megfelelő jártasság,de szét is lehet őket robbantani C4-el,szóval lehet választani,kinek szája íze szerint.Kezd el"rozsdásodni" ez a játék is.Persze Rust fanok dörzsölik most a tenyerüket,pvp szerók meg lesznek szállva rendesen,persze 40-60 emberkével izgalmasabb lenne a játék.
  • Bal0924
    Köszi
  • Ironman2
    Alfa 18-al,majd itt nemsokára frissitenek,ide kerülnek be az újdonságok:

Klikk

Ez a Roland nagyon csúnya,akár az egyik zombi is lehetne.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.04.16. 11:19:00
  • Bal0924
    A 17,3-al fog bejönni vagy 18-al?
  • Ironman2
    Originally Posted by madmole:

We punted on the flamethrower for now but as of now it looks like:
    Maybe:
    New stone sledgehammer (T1 heavy weapon)
    Brass knuckles (T2 h2h)
    Spiked Knuckles (T3 h2h)
    Sig machinegun (T2 machinegun)

Most likely:
    New Taser (intellect)
    C4
    Railgun (T3 sniper class weapon)
    Hand Grenades
    Spears
    Unarmed combat with perks
    M60 (T3 automatic weapon)
    Double Barrel Shotty (T2)

A lándzsákat már az elején bele kellett volna tenni.Jó ötlet végre!
  • Ironman2
    Hamarosan jön az alfa17.3:

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?111778-Alpha-18-Dev-Diary!!&p=967575&viewfull=1#post967575

(Ha lesz változtatás az RWG-ben,akkor új pályát kezdek,ha nem,akkor marad a mostani. 3X-os xp van most a szerón,hamarabb fel lehet fejlődni mint az alapjátékban,de zombik létszáma több,így lehet irtani bőven.)

Nagyon kiváncsi leszek megint az új RWG-re,immár sokadjára alakítják át,most az alfa18-ra magasságtérkép alapján fogja legenerálni,és lehet majd szabályozni a különböző biomok mennyiségét,vizek számát..stb.
    Madmole az egyik kommentjében már az alfa19-et is megemlítette,az aranylemezre kerülést már inkább kerülgetik,még azt is megkérdezték a moderátortól valamelyik kommentben,szóval jó sokáig el leszünk látva újdonságokkal.Szerintem addig jó ez a játék amíg alfa állapotban van,mert mindig izgalmasak az újabb tartalmak.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.04.15. 22:35:53
  • Ironman2
    Újabb könyvecskék az alfa18-ban! (katt a kis képekre)

Ezt már szeretem,folyamatosan viszik bele az új tartalmakat.Rengeteg mod,rengeteg könyv a perkekhez,és Madmole irta hogy dolgozik bonyolultabb küldetéseken is,kb olyanok mint a TES szériában voltak.Nem csak az lesz hogy menj be egy házba,és irtsál ki mindenkit.Hamarosan majd jönnek a részletek.

• Normen76
    Kösz én is !
  • Ironman2
    Hagytam egy kis előnyt neked
  • Rittihilatti
    Már azt hittem ez is valami első napos védelem, nooboknak :)
  • Ironman2
    Biztos elbújtak
    Mindjárt megnézem,lehet valamit nem jól állítottam be

szerk:már meg is van a hiba,a maxspawnedzombiest nullán hagytam véletlenül,sorry,megy a restart
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.04.10. 14:50:48
  • Rittihilatti
    Te Vas, az normális, hogy két nap alatt egy deka zombit nem láttam?
  • Ironman2
    Néhány új könyv az alfa18-ban (katt a kis képekre):

• Ironman2
    Újraindítottam a szerót,egy gyönyörű új pályával,modok nincsenek,csak tiszta gyári játék.Több állat szorzó,és kicsivel több zombi is jön,ennyi a változtatás.Jelszót lehet itt priviben kérni aki most lépne be újonnan.

176.57.168.85:27080

• Ironman2
    Elkészült a kézi sokkoló! (katt a kis képekre):

• DevEagle
    Köszi!
  • Random_
    Kért valaki lentebb a Discord csatornámra meghívót. A linkre kattintva beléphet és ott kedélyesen cseveghet a tagokkal és értesülhet az újdonságokról, illetve segítséget kaphat probléma esetén.
  • Ironman2
    Az! Most meg totálisan ellene megy a játéknak,nem tetszik neki benne ez meg az,fejlesztők biztos örülnek neki,főleg így hogy ő a fórum főmedrátora,de nemcsak ő készitgeti,hanem vannak segítői is:

Thanks to Guppycur, Stompy, Sphereii, and all others who have helped me and continue to help me.

szerk:Persze modokat bárki készíthet,hiszen megmondták a fejlesztők is,hogy szabadon moddolható lesz a játék,csak ugye fura hogy pont olyanok csinálják akiknek ki kéne állni az eredeti mellett.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.04.08. 13:37:05
  • DevEagle
    Am. Rájöttem honnan vannak a sok fegyverek nekem. A lootolható dobozokból és raklapos zsákokból. Egy komolyabb ház tele van velük. Ezek azok amik vanillában nem lootolhatóak.
  • DevEagle
    Ez a roland az amelyik a smile-kal trollkodott a17 kiadása előtt ha jól tudom. Amit akkor művelt nekem olyan unszimpi lett ignorálom miatta minden dolgát.
  • Ironman2
    Roland főmoderátor készített egy modot,érdekesen hangzik az egész.Nincsen benne xp rendszer,csak minimálisan van jelen,viszont minden 60 perc túlélés után kapunk egy képzettségpontot.A kezdő küldetések le vanna egyszerűsítve,és mindegyik után egy szintet lehet lépni,és kapunk jópár képzettségpontot.A 7.kezdőküldetésnél már el is veszik majd a védettség buff,mivel elérjük a 7-es szintet.Igy rajtunk múlik milyen gyorsan csináljuk meg a kezdő 7 küldetést.
    A perkekből ki vannak véve a szintfüggőségek.Zombi halál,és hang eltávolitva (erre kiváncsi lennék),a zombi loot esély 9 százalékkal megnövelve.
    A mod letöltése is elérhető az oldalon,és az xp szorzót kétszeresére kell beállítani.

OXP ROLMOD

Lesznek jövőbeli funkciók is,folyamatosan készülget a mod,pl a hud teljes eltávolítása,és a hordák megnövelése..stb

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.04.08. 12:28:44