23054
Hivatalos oldal | WIKI | STEAM | REDDIT | X (Madmole) | X (7 Days to die official) I KÉPFELTÖLTÉS
UNDEAD LEGACY MODTOPIK I 7Days Blood Moons topik I 1.0 Fejlesztői Napló
Magyar szerverek:(katt ide!)
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az első 4 számjegy az IP cím,a kettőspont után a port száma található!
Stabil 1.0 szerverek:
Ironman 7 days server
IP:176.57.140.228:26940
jelszó:meggyfa
F.A.Q
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
Időjárás kikapcsolása:f2-vel konzolt előhívni,és ezt beirni:weathersurvival off
Játékban F9,és F12 a képlopás gomb.
F9-el a játék könyvtárába teszi a képet:
Program Files (x86)/Steam/Steamapps/common/7days to die/Screenshot
F12-vel viszont a steam screenshot képtárába:
Program Files (x86)/Steam/userdata/.......(sajátszám)/760/remote/251570/screenshots
Akinek nagyon laggol,az vegye vissza a textúra méretet half-size-re,és kapcsolja ki az árnyékokat!
Experimental,és korábbi változatok letöltése:steam könyvtárban a játék nevén jobbklikk,majd a menüben tulajdonságok,és a béták fülnél a legördülő menüben a latest_experimentalt,vagy egy korábbi verziót kiválasztani! Kiválasztás után,azonnal töltődik!
Minden új verzió kezdetekor ajánlatos a régit uninstallálni,és a launcher tools menüjében a clean game data résznél mindent bepipálni!! Launcher előhívása a steamen belül a játék nevén jobbklikk,és show game launcher.Régi mentések instabilitást okoznak,ha kijön egy új alfa verzió! Mindenképpen új játékot kell kezdeni!
Figyelem! Az off/warez/flém,és nem a játékkal kapcsolatos hozzászólások törölve lesznek! Ott az offtopik linkje felül!
Az egész sg fórum,sajnos haldoklik,nincs aki foglalkozzon vele,igy ha valakinek jelzi hogy új üzenet van,és nem irja ki,akkor törölje a sütiket a fórumról a böngészőjében,vagy irjon egy választ a topikba,és akkor megjelennek az előző üzenetek! Felül a kis nagyitó ikonnal bejön a bannerkép.A régi hátteret esély sincs visszahozni.Próbáltam,nem lehet.
Legjobb megoldás a reklámblokkolók kikapcsolása a fórumban!
-
Ironman2 #20838 M60-as akció közben látható Madmole Twitter csatornáján! -
Ironman2 #20837 Ok vége a RAM témának!.Beismerem tévedtem.Maradjunk a 7daysnél! Köszönettel! -
Ironman2 #20833 -
#20832 miért? Korábban elment? Nem értem ... fura szokása van a köveknek. -
Ironman2 #20831 A kő visszatért a sivatagban az alsó rétegekben! Az alfa 18-ban természetesen!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.05.28. 12:27:21 -
Ironman2 #20824 Amúgy lassan 4 napja van már alfa17.4 experimental.
We've just released Alpha 17.4 Experimental B4
For A17.4 we have potential performance improvements for you all.
Several video options were fixed or added to allow players to e.g. disable SSR.
A memory leak was identified and taken care of!
The GFX command is no longer locked behind admin power and can now be used by any client.
We fixed a problem that caused traders to be opened at night or closed during the day.
Added
Bloom and SS Reflections graphics options and reordered
Medium shadow distance option (closer than the old low) and reduced low to faster values
Ultra graphics preset (similar to old High) and reduced Medium and High settings a little
Automove console command
Changed
Gfx command default permission, so all clients can use
Fixed
Explosion kills don’t yield experience
Molotov burning kills only giving xp for first enemy
Trader has problems with opening times
Launcher not supporting macOS < 10.14
SSAO graphics option, so not always on
Zombies don't damage clients after they change their appearance on P2P games
It is very difficult to harvest pigs
Memory leak causing client game crashes
-
Ironman2 #20823 Fantasztikus az a18-as Random Gen:
-
Ironman2 #20819 A gravel eltünt immár a bányászatból,és csak dirt veszi körbe a nyersanyagokat az új splat map rendszerben!
Ha jól veszem ki az irásból,az auger-nek,és a chainsaw-nak is lőttek már!
https://7daystodie.com/forums/showthread.php?111778-Alpha-18-Dev-Diary!!&p=980410&viewfull=1#post980410
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.05.25. 20:33:09 -
Ironman2 #20816 Fájdalmas lehet ilyennel szúrkálgatni :)
Én inkább békés célokra használnám,pl szalonnát vágni,vagy borosüveget nyitogatni
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.05.24. 11:02:14 -
Ironman2 #20815 New spiked knuckles for your pleasure!
-
Ironman2 #20814 Check out the new junk turret. It is governed by intellect, can be fired and reloaded like a normal weapon, or deployed with RMB. Its super cool.
-
havenday #20813 " fiatalság, bolondság " -
Ironman2 #20812 Nem is kell őket komolyan venni,mikor már alfa19-ről is beszélnek. -
Bal0924 #20811 Valahogy sejtettem hogy túl nagyot mondtak, amikor az év első felére igérték a 18at...
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2019.05.20. 16:12:19 -
Ironman2 #20810 Júniusban sem jön az alfa18,ez már biztos!
LINK -
#20809 A szobák sarkában mindig lehet "szögeket" találni. Általában 90 fokosakat. (bocs, nem lehetett kihagyni) -
havenday #20808 adjak kölcsön? -
Bal0924 #20807 Köszönöm, mindenkinek!
Ma megfogom találni azt a hiányzó 3 szöget.... -
#20806 én kiégett részen szoktam keresni a szemetesekben meg kukákban ami a romoknál és elszórva van. Volt olyan, hogy egy éjszakán át kerestem és rengeteget átkutattam. Sok egyéb hasznos dologgal is gazdagodtam.
-
atibacsi1977 #20805 Kereskedő is szokott árulni. Nézz be minden nap, biztos lesz elöbb utóbb... -
undY1ng #20804 Mindent nézzél át, de leginkább szemetes kukában található. -
Bal0924 #20803 Köszi
Kicsit leszűkült a kör.
És merre érdemes keresni a szemétben? vagy félszáz szemetet átnéztem... Semmi találtat. (játékbeli 3napja folyamatosan járok körbe-körbe és nem találom.)
Keresgélés közben egy alfa farkas és sima farkas, és 2 zombikutya támadt meg közben...
Város, erdő, sivatag, havasi táj, leégett- esetleg a lerombolt terület?
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2019.05.18. 23:04:55 -
havenday #20802 szemétben. -
Bal0924 #20801 Szöget, csak találni lehet meg a kohóban csinálni?
Alternatíva létezik?
Hol érdemes keresgélni szög után? -
#20800 Szerveremen holnap átállunk 17.3-ra. További részletek Discordon és Facebookon. -
Bal0924 #20799 Na, az milyen lesz ha a lándzsa a fejéből áll ki és még mindig mozog...
De akkor érdemes több lándzsát is csinálni nem csak 1-et... nem? -
Ironman2 #20798 Kérdés mekkorát fog sebezni? HA nagyobbat mint az íj,akkor már nem érdemes nyilakat gyártani,viszont lehet hogy csak egy darabot tudunk tárolni egy slotban. -
Ironman2 #20797 Azszép! Pár ilyen lándzsa a kutyákba is!!! Remélem lelassitja öket!
Felújítottam a gépemet,ma már meglesz,szépen ssd-ről fog futni a windows is,meg a játék is! -
Ironman2 #20796 Lándzsa dobható.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.05.17. 10:56:42 -
havenday #20795 a [HUN] csupasz ugar szerver IP címe IP: 176.57.153.7:26970 a jelszó maradt -
lammaer #20794 Ha nem csinálnak semmit a közelharci rendszererl akkor nagy köszönet nem lesz a lándzsában... kb egy modell csere az egész, és ugyanúgy fog működni mint az összes többi fegyver. -
#20793 Alpha18-ban lesz -
Bal0924 #20792 Afene.. kár. -
havenday #20791 nyelvi beállítás egyáltalán nincs benne.
lándzsa az a 18 ban lesz benne!
Utoljára szerkesztette: havenday, 2019.05.15. 18:15:44 -
Bal0924 #20790 Hogy tudom előhozni?
kell valami képességet fejleszteni hogy egyáltalán láthassam?
Spear-t nem találja. Más a neve? -
lammaer #20789 Más játékoknál (pl ark) a culture az a nyelv beállítása volt (pl en -> angol)
Azt el tudom képzelni hogy vmi configból beolvas más nyelvet (nem akartad pl magyarosítani) de mivel azt nem támogatja, lesz egy ilyen hiba. Amit értelmesebb helyeken úgy oldanak meg hogy simán visszaesik a játék adefault nyelvre, ami angol.
Véletlenül nincs alatta ott egyből az hogy "Localization language: English" ?
Mert akkor szerintem semmi komolyabb gond nincs... -
havenday #20788 tudja valaki, hogy ez mit jelenthet?
2019-05-15T14:25:34 0.145 WRN Setting global culture failed!
szerver konfigurálás után, a " logs " nál írja ki, azt gondolom, hogy hiba, de mi lehet? Ja és a szerver nem látható a keresőben -
havenday #20787 miért állnék neki egy apokalipszis közepén kőből pattintgatni lándzsa hegyet? Nem is tudok
viszont, hála ex-civilizációnk termelte hulladéknak, csak találnék lándzsának alkalmasabb dolgot, mondjuk fémből. -
Ironman2 #20786 az! spear -
Bal0924 #20785 Szuper, van lándzsa. (ugye a képen az, az?)