7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Egyébként az elején kapsz pár pontot asszem ötöt amit érdemes olyan alap képességekre költeni, hogy tudj pl. szalonnás tojást készíteni :D
ne legyél teljesen inkubátorban fejlődött nulla tudású.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
kertész gereblye? can of ham? ezek micsodák? nem valami moddal játszol?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

franky79
Hűűű de fikázós / sírós hozzászólást tudnák most írni ehhez az egészhez. Ez egy katasztrófa ahogy van, de próbálok inkább információt gyűjteni, ha már a játék nem hajlandó adni mert egy ........
Tehát, mivel realizálódott bennem, hogy a zombi apokalipszis kirobbanása előtt valószínűleg egy inkubátorban növesztettek, így még a se**em kitörléséhez is pontokat elköltve kell hozzájutnom a tudáshoz, és mivel sem a játék, sem a wiki oldal (szerencsétlen írói szerintem már verziókkal ezelőtt abbahagyták a fejlesztését, mert megunták a szélmalomharcot az "állandóan átírunk mindent" nagyhatalom ellen) nem segít, ezért kérdezném, hogy a kertész gereblye és a Can of Ham melyik skill/perk hányas szintjén érhető el. Köszi!
ui.: bocs, hogy mégsem sikerült tömören és informatívan kérdeznem, de a tegnap esti party sem sikerült túl fényesen! <#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead><#bdead>
Gyrocopter-t én addig használtam amíg nem történt meg az velem is mint a szerveren játszó egyik ismerősömmel:

Repülés közben egyszer csak elbugol a kamera, a karakter elkezd össze vissza vergődni, teleportálgatni a mapon, majd beesik a textúra alá. Innentől már csak a relog segít. Relog után meg ami az övén volt a karakternek, minden eltűnt egyszerűen, üres slotok voltak. A legjobb fegyvereim és szerszámaim voltak ott, mindegyiken a legjobb modokkal már. Még szerencse hogy pont előtte 10 perccel volt backup csinálva a szerveren egy bug javítás után, így vissza tudtunk rögtön állítani mindent. Ismerősömnek nem volt ilyen szerencséje, neki is a legjobb cuccai lettek oda. A helikoptereinket le is scrappeltük inkább, hogy véletlenül se jusson eszünkbe használni azóta. Másnak se javasoljuk...
kiugrottam a gyrocopterből kíváncsiságból. Hát ugye leestem és meghaltam. Ezen annyira nem lepődtem meg. Futok vissza, mert látom, hogy a jármű ott van, ahol kiugrottam belőle. Igen ott is maradt. A levegőben.
Továbbá nekem még csak most sikerült eljutnom (full SP) az első 7. napi hordához és elkövettem azt a nagy hibát, hogy fa templomba telepedtem le ideiglenesen és úgy szétvágta a házat a horda, hogy lezuhant az összes cuccom és elveszett. :)
Gondoltam rage újrakezdés de nem éri már meg... inkább gyorsan farmolok tovább.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Valaki lécci adjon egy normális linket az SMX hud-hoz! Vagy ajánlhatna esetleg ugyanilyen jót... Nexusmods-on ott van, hogy 01.29. az utolsó verzió de mégis a régit tölti le........................

Nekem egy alkalommal a belépéskor egy ugyanazon blokkon voltam egy zozóal, így kerültem bele a játékba. Vicces volt, hogy közvetlenül félig láthatóan, félig nem ott hajlongott mellettem, amikor megmozdultam, felkelt...
Random_
A pók zombi még nagyobbat ugrik, szombat délelőtti live-omban a fejemre ugrott és ott ücsörgött. :D

BAszki! 2 blokkot átugrott simán a sisakos zombi,egyenesen az ajtóm elé.LOOL

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

franky79
Én úgy tudom, hogy Linuxra csak szerver rész van és az simán konzolban fut, nincs is grafikus felülete.
Üdv!
Ha ez a játék fut Linuxon is ott milyen apit használ? Vulkan, OGL? Windowson is életre lehet kelteni valahogy?
Folyamatos
Gyere

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez a party xp osztás folyamatos v csak 7. napi dolog?
Majd remélem 1x Én is tudok menni (ha lehet) zozókat gyakni 7. napon veletek!
Halod erre van egy nagyon jó youtube-os csávó aki ilyeneket tesztel. El is van mentve a videó majd belinkelem ide is. Vas korláttal oldotta meg asszem fektetve, de 2 rétegben kell! Átlehet rajta nyúlni a zsákokért. De majd a videóban látod majd.

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

126.napi hordázás:

Átjönnek időnként, azért tettem az alsó sorba Iron Bars-okat végig körbe az első hordavárómnál.
Igen arra,a gömbölyű felületüt próbáltam mégcsak vizszintesen ami azonnal szárad wet concrete pillar,de szerintem a tégla formájúnál is beesnek.Na mindegy azért jó móka volt annak idején hogy csak a hulláik potyogtak le onnan.Még azért találok ki valamit rá.
Azt akarom hogy lootolni is lehessen közben,rengeteg sárga táska odavész 7.napi hordánál,mert csak egy ideig marad meg.
Akkor ezek szerint már a függőlegesen is átjönnek?

Ja és keresztbe van a pillar nem hosszában futnak rajta

Ja az 50es oszlopra gondolsz? Már jópár a17 patch óta működik, láttam hordavárókat úgy hogy azon szaladnak végig és átesnek rajta.

Nahát! AZ 50-es tömbök közé már beesnek a zombik? Nemcsak ha meghalnak?

A dedicated server fájljait frissitették,aki saját magának akar szervert létrehozni,megtalálhatóak a dedi fájlok a steamen belül a kellékeknél. (jó izmos szervergép kell hozzá alapból!!)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.01. 11:35:07

Nekem is lejött,de nem irnak róla semmit se,biztos valami hotfix lehetett ami jelentéktelen a 17.1 óta

vagy beállítod a távolságot 2-3 KM-re a parti skill megosztásnál és nem kell közel se lenni :D Lásd. Axxel youtuber-éknél szerveren.

Srácok, tudja valaki az utóbbi pár napban mit is frissítettek? Mert jött le pár megás patch, de sehol semmi róla.

Jó ez a partizás.Kár hogy most elrontottam,mert nem értem időben oda a hordaváróhoz.Mindenkinek javaslom maradjanak csoportban,és ne széledjenek el egymástól,állitsák be partira a közös akciókat,és úgy fejlődnek a karakterek ahogy még soha nem láttuk.Ehhez az kell hogy mindenki gyilkolásszon.Egy hetedik napi hordán,ha valakinek mondjuk 2 óra egy nappal,akkor simán lehet lépni 20-30 vagy több szintet is egy partizással.Persze egymáshoz közel is kell maradni,mert csak úgy ossza el a parti xp-et!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.02.01. 02:39:22

Augerrel vigyázni kell mert sikoltót spawnol. Volt olyan hogy azzal bányásztam egy ideig, kimentem a bányából azt vagy 4 sikoltó ott sétálgatott a bánya körül...
Köszi, ezt is szerettem volna kérdezni, hogy az block dmgnak számít e...

Auger a legjobb, olyan kiegészítőkkel, amelyeknek hatása a nagyobb block damage. Skilleknél, szerintem a minert érdemes emelni meg sex_tyrannosaurust.
Lehet picit vaksi vagyok és már volt róla szó de a gun safe/safe lock-ra való nagyobb sebzére van skill? Továbbá melyik fegyverrel/eszközzel érdemes zúzni?

Tehát csak ilyen B-terv ha már nincs skuló...
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2019.01.31. 01:27:29

Az acél töltény valamivel gyengébbet sebez a normál változatoknál, plusz kétszer olyan gyorsan (200% weapon degradation) kopik az adott fegyver ha olyannal lövöldözöl. Csak akkor érdemes használni ha nagyon ki vagy fogyva a brass-ból. Vendortól mindig érdemes minden brass-ra olvasztható cuccot megvenni.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.01.30. 23:15:28
Az acél tölténynél pontosan mi az a degradation "lefokozás"? :D

víz alatt mentem a terepjáróval<#eplus2> már csak az oxigén palackokat kéne megoldják bele<#fejvakaras>
Érdekes,egyedül voltam bent éjjel,és olyan hordákat kaptam hogy alig tudtam visszaverni.Mikor többen vagyunk akkor meg nincs horda.

Pontosan, állítólag ezt már javították volna az A16-ban is... úgy látszik rendkívül nehéz munka...

Úgy érted hogy centiméterekről is úgy "huppan" a karakter mintha 2 méterről esett volna le? Abban számomra az a zavaró hogy sokszor nem bír a karakter lopakodva felmenni valamelyik lépcsőkön, és a végén beakad és ugrál folyamatosan 1 centiket, persze a sleeper zombikat fel is veri szépen. Vagy ugyanez mikor véletlen rámész egy olyan tárgyra ami maximum pár centire elemel a földről és mikor lelépsz róla "zuhan" egyet a karakter, amivel szintén felveri a környéken lévő összes sleepert.
Akcióban közben nincs időm rá figyelni. Ez ezzel jár. Azóta már átalakítottam várót, de még nem próbáltam. valószínűleg szét verik és megint mozognom kell. Turretet nem szeretnék bevetni. Arra nem jár XP.
Nálam is hármas.
Csak számomra zavaró még mindig az állandó becsapódás hang még ha csak pár cm-re vagy a levegőben? :D

Én level 181 vagyok és mégis kapok fertőzéseket :) Már az immunrendszeres perk is hármason van pedig.
Mályki86
Military az light armor.
Tényleg, a military páncél minek számít, könnyűnek vagy nehéznek?
Nem szidnám a páncélt. A nehéz páncél szintje a rájuk tehető extra felszerelés slot számot növelik. Ott kezdődik a tuning. Hiába van 6-os szintű lila páncélod és fegyvered, ha nem raksz rá extrákat. Amúgy tök jól meg van ez csinálva, hogy vannak zajcsökkentő kiegészítők páncélra, vagy a hűtő- fűtő lehetőségek is. Vannak olyanok, amikkel meg tudod növelni a teherbírást, vagy éppen stamina fogyást csökkent.
Infection? Nem tapasztalom. Zombiktól nem tudok fertőzést kapni az tuti. (level 168). Talán az elején volt egyszer, lehet az is kutyáktól. Mindig van nálam méz is meg zöld és kék/fehér bogyó, de soha nem használom. Azt se tudom, melyik mire jó. Teát se ittam még A17-ben. Víz és szalonnás tojás...
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2019.01.29. 20:59:31
illness többnyire változó meddig tart, és nagy esély van rá ha zombitól kaptál illness-t hogy a lejártával Infection-t kapsz. Az a nehéz páncél skill vagy bugos vagy nem mutatja megfelelően a statot egyébként, Ironman szerverén legalábbis az volt hogy felvettem a nehéz páncél első perkpontját akkor nőtt az armor ratingem, onnantól viszont akárhány pontot tettem rá (már 4. pont is rajta van) nem változik az armor ratingem. Plusz a durabilityjét sem érzem hogy érezhetően több lenne a páncélomnak.
Pontatlanul fogalmaztam. Megagyalnak 30 mp illnes, kapok még pár ütést 1 percre ugrik. Utána már vérzés van. 5-ös nehéz páncél és pain tolerance skill. Ezeket előbbre helyezem mindennél szinte.
Több illnest még el tudtam érni a túlkajázással, de az se vészes 4 perc. Ami még fura, hogy a kajára nem rakok pontot, és két hosszú napot evés nélkül.
Random_
Ez változó én azt vettem észre szerintem nem mindnek azonos a hatása ezt a leírás is említi.

Fél perc vagy egy perc az illnes nálam. Valamit nem jól csináltok.
Random_
A magyarítás egyik részét letölthetitek INNEN.
A korábbit dolgoztam tovább ez teljes, de nem hibátlan. Szóval várom a véleményeket a facebook bejegyzés alá vagy privát üziben.
Működés közben csak pár questet láttam amit live-ban is láthattatok.

Random_
Nekem 6 óra után múlt el és eléggé idegesítő volt folyton éhezett a karakter. Elkezdtem teát inni meg bármit szedni ami gyógyít.