7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szerver csak be van kapcsolva gyari fajlokkal, gyari konfiggal. Ha kijön az A13 természetesen full WIPE lesz rajta éskap egyéb dolgokat, beállításpkat. Addig mi nem megyünk fel, mi már nyár közepén kijátszottuk bugosan a játékot. Azóta várjuk a változást.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.11. 13:53:05

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Nekem a vasárnapi megjelenés lenne tökéletes,még 2 napig melózom este

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Szerintem így is elég sok elem lesz benne egyedi. Elég erős a zombi mánia mostanság és a túlélősdi, nehéz ebben a versenyben igazán újat előadni amit más nem talált ki.

Sokszor azt érzem az egyediség miatt csesznek el játékot, mert annyira izmoznak, hogy más vagy plusz újdonság legyen egy új alkotásban.

Szerintem ez a hétfőtől-vasárnapig terjedő megjelenésből lesz vasárnap este. 😞(( Bár nagyon örülnék egy ma esti kiadásnak, ha meglenne, és indulna rá szerver, akkor tuti költöznék be a kis hátizsákommal. 😄

Amúgy olvastam, hogy már nem lehet a craft és loot time-ot kikapcsolni. Pont azért, hogy igazságosabb legyen a játék. Kiölik ezzel annak a lehetőségét, hogy úgy feljlődsz hogy gyártasz mint állat ezer darab spike-ot és társait.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Lesz Slex szervere Slex? Dragscorp irta nekem steamen ha minden jól megy,akkor ő indít egyet

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

50 javítás kell és meglesz az új alfa 😄 ez már a célvonal közelében van 😊 lehetett volna kicsit másabb az új gui de hát ez van, nem akartak gondolom lapozgatásos megoldást.

Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.

Akkor meg elveszik a játék egyedisége.Minek kell mindent lemajmolni?

Random_
Én is azt olvasom munka mellett, érdemes végigmenni rajta. Megkönnyítendő az első pár napok anyázását, hogy mi miért olyan és hogy működik.

A koppintás dologgal én úgy vagyok, hogy amennyiben jól működik vegyék át.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nagyon jó!!! Árvizre kiváncsi leszek.Ások egy hosszú gödröt,és végre megtelik vizzel.Evvel még jól is járunk,mert csatornákat lehet majd vezetni a házhoz.

Beszarás DayZ koppintás lett a menü:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.11. 12:35:34

Lezárták az A13-at!!!!!!

Mai naptól hétfőig várható a megjelenése.Hölgyeim és uraim,itt olvasható a release notes.Nagyon hosszú:

http://7daystodie.com/alpha-13-status-and-release-notes/
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.11. 12:33:31

Én nem, abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy én írom a beosztásomat. Vannak dolgok, amiket figyelembe kell venni, de hellyel-közzel akkor dolgozok amikor akarok. <#hawaii>

Ha lehetne adni a szavukra és kőbe lenne vésve a megjelenés, hogy X napon ki lesz adva, még tán úgy is intézném, hogy szabad legyen. De hát ugye csak az ígérgetés megy állandóan, ami most is egy három napos időintervallumú becslés, az ígéret és a garancia között pedig óriási különbség van.
Azért van az mert rocco most jelenleg nem foglalkozik a 7d -el nemrég én foglalkoztam vele de elvette a jogot így nem tudok már segíteni nektek :/ Tonyával is épp ezért nyomjuk ketten mert módosítgatjuk a configokat hogy minél jobb legyen a játék 😊 Mi is várjuk az a13 -at hát kíváncsi vagyok mi lesz belőle... 😄 Még az előtt a saját alap kis modom is benne volt nem tudom rocco kiszedte -e már 😊

Kipurcantix

Random_
Mi most ezen a club27 szerveren tök jó eljátszogatunk két napja már haverral. Építgetünk, gyűjtögetünk, tetszik. Páran még jöhetnétek mert én ezt a megjelenést nem érzem annyira kőbe vésettnek. Utoljára csütörtök-péntek volt. Most péntek-hétfő, aztán hétfő-szerda???

Nem tudjuk mi a szerver beállítása, de 7. napon nem volt horda 3 naponta megvan az airdrop. Ha még 2-3 ember jönne biztos mókásabb lenne. 5-10 állandó tagság már egész kis életet vinne egy szerverre.

nem rossz az uj forge 😊

Látom mindenki ebben a nagyszerű folyamatos műszakban ügyködik. Én nem rég csatlakoztam eme remek tevékenységhez, úgyhogy Üdv!! <#idiota>

https://www.twitch.tv/sp1gu

Szerintem 2-3 játékos, akit ismersz és rendszeresen összejársz velük, többet ér, mint 100 noname idegen, akivel vagy tudsz játszani, vagy nem...

Volt frissítés amúgy. Most péntek-hétfő közé teszik a megjelenést, ez tűnik a legkomolyabb ígéretnek eddig.

Kedves Funpimps, csak szólok, hogy vasárnap-hétő-kedd nem dolgozom. <#hawaii>
Nálam Pvp abszolút kizárva,minden ilyen túlélőjátékban,de ezt már kismilliószor leirtam.Egyébként Slex szeróján is ott voltak az ázsiai barátainkláttuk is őket ugrálni Ritti mester hugyozós szoborjánál,emléxem is rá,utána megtaláltuk a fészküket ahol letelepedtek,és vissza is szereztük a cuccainkat,de akkor már elkezdték szétcseszni a mapot,meg kezdett játszhatatlan lenni az egész,azért jelszavaztuk le

<#idiota>

Random_
Talán, ha van jelszó, akkor nem fog bárki unatkozó betrollkodni és szétcseszni mindent. Láttam már ilyen videóst más játékban aki azzal szórakozott, hogy belépett Unturnedben szétcseszni mások játékát. Ha már van egy jelszó amit be kell szerezni, akkor máshová megy unalmában szórakozni. De majd kiderül mi lesz a felhozatal, max megyek PvE-re.

Egyébként nagyon szomorú voltam, hogy ma reggel éjjelesből hazaérkezés után még mindig nem láttam semmi éljenezést, hogy megjött az A13..

Vagyis felhozni. <#smile> Olyan rövid a szerkesztésre használható idő...

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Sajnálom. Erről rengeteg vita korábban Ironman és köztem. Nem kéne emlegetni.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.10. 16:24:23

Szarkazmusnak szántam az írásomat. 😞

Ha emlékeznél rá akkor már az Alfa 12.5-nél elkezdtem figyelni a pingeket és a szerver kivágta akinek magas volt.
A szerver problémákat pedig nem az állítólagos ázsiai barátaim, hanem a siralmas állapotú Alpha 12.0, 12.1, 12.2 és 12.3-as verziók okozták. 12.4-től sokat javult a stabilsága, de sosem lett rendesen kijavítva.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2015.12.10. 15:49:32

Ehhez nem kellenek ázsiai barátok, ezt egy magyar is megteheti bármikor. Van LC kő, amit használni kell és nem fog meglepetés érni!
Anno Slex szerverén is azért volt botrány, mert eleve nem voltak a szabályok rögzítve, mit szabad és mit nem és összevissza tudta azokat is mindenki, majd koppantak sokan, mikor kiderült az ellenkezője. Másik, hogy magukért sem tettek semmit se, mert nem használtak LC követ és zárat sem!!! Miután meg mertem kérdezni néhányukat, hogy miért, még én voltam a szar alak, pedig csak egy zár kellett volna és nem lopják ki a játékosok 95%-át!
A zárt PvP ötleted már akkor halott volt mikor kitaláltad. Hogy akarsz PvP-t játszani úgy hogy kizárod jelszóval a játékosokat? Azért, mert páran itt eltudják kérni még a játékosok 99.9%-a ki lesz zárva. És a játékos az egyik leglustább fajta ember. Magáértis sokszor képtelen cselekedni.
Egy PvE szerveren, főleg kis számú cdoportnál persze más, de PvP eseténmindig kell a friss hús, mert van aki az rlső halál után, van aki az első RAID után lép át másik szerverre, mintha bármit is változtatna azon. Legfeljebb ha adminvisszaélés van az adott szerveren, ami a túlélős játékoknál sajnos túl gyakori...

Csak az ázsiai barátaink ne jelenjenek meg a szervereken, ők tesznek róla, hogy élvezetes legyen a PVP. 😄DD
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.12.10. 14:56:12

Öbölváros 😊
Random_

Ez mennyire jó hely már! Simán elfogadnám!

Random_
Ha lehet értelmes keretek között PvP-zni, akkor oké, csak lehet ehhez az kell, hogy bárki ne lépjen csak be a világ bármely részéről trollkodni. Azaz egy jelszó az alap, tegnap játszottunk szerveren és ott is lehet boldogulni végül is, csak jó, ha amit nappal felépít az ember azt éjszaka nem bontja el más.

Azt te döntöd el,hogy béreltek-e vagy sem szervert.Mivel sikeresek voltatok előtte,azért gondoltam hogy majd inditatok újra egyet.Várjuk az infót!

Ha nem lesz ultrafos az erőforrásigénye ennek is, akkor tudok slotot emelni, viszont én először a PvP-t fogom erőltetni. Később ez változhat (a szerver sokszor volt PvE is korábban).

Random_
gyertek szerverre, mi beléptünk

Jó lenne mi! 😄
Jelenleg még nincs is kint az Alpha 13 (remélhetőleg holnap), tehát nem. 😄
Viszont itt láthatod a fejlécben van 2 szerver is ami működni fog az update megjelenése után.

oreal
Tud valaki alpha 13 Magyar szervert ahova meg elferne egy napi 2-3 extra player?

Random_
Olvasgattam a fórumot és az utolsó képen még azt illene látni, hogy ott van egy medve ami összetűzésbe került egy zombival aminek harc közben letépte a lábát. Az elég vicces lehet, kíváncsi lennék milyen lesz, ha ledarabolod a zombi minden végtagját.

Azt olvastam a kezeknek és a lábaknak a lövése 0 sebzést okoz. Továbbra is a fejlövés és a test számít sebzésben.

A sokatok által kritizált menüre azt válaszolták, hogy később szebb lesz, de egyelőre nem az volt prioritás. Elsődleges cél, hogy működjön és ne legyenek hibák. Ha azt nézzük, hogy egy alfa játék, akkor ez teljesen érthető is.

Mintha olyat is kivettem volna madmole írásából, hogy lesz zombi medve is, de egyelőre csak az eredeti medve lesz áttextúrázva.

Emlékszem, hogy szedtem a füvet és meg akartam enni. Biztos csirkének spawnoltam <#hehe>
!!!!!! 😄 😄 😄 Látom, hogy nem vagyok egyedül ezekkel az álmokkal néha napján...<#idiota><#idiota>
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.12.08. 19:54:06

Tegnap este azt álmodtam, hogy az alpha 13-al játszom. Akkor kéne kiadni lehetőleg, amikor nem dolgozom.
Random_
Hogy hányas szintű az az eszköz, nem kell ezentúl egérrel rámenni a részleteket lekérni, hanem elsőre látod.

Mik azok a számok az itembar elemeinél, ami nem a mennyiséget jelöli?
Utoljára szerkesztette: Rittihilatti, 2015.12.08. 16:00:04
Random_
Lesz olyan szerver ami nem PvP?

Random_
Na az elég nagy hiba, ma néztem egy magyar videót ahol coop-ban nyomják és a srác szeme láttára hullott darabokra egy lebegő faház. 😄

Ez nem az a ház ami egy korábbi videóban volt és új. Upgradelést mutogatták rajta. Amúgy új házak jól jönnének.

Nem lehet, hogy ez a kép arról akar tanúskodni, hogy amit láttunk a videóban, ahol furcsa lebegő ház van (<#circling>) a random gen-en, azt javították?

Már van időpont gyerekek!! Csütörtökön,vagy pénteken jön az alfa 13!!!!! Elötte még dobnak egy videót a forge használatáról (megint változik!).Adtak még hozzá új zombi hangokat,érdekes lesz majd hallani a régiekkel együtt.
Itt egy uccsó semmitmondó kép az alfa 13-ról,remélem a játék ennél többet mutat majd:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.08. 12:27:15

Dragscorp szerverét is várjuk startra készen!<#awink>

Lassan már évet is lehet kérdezni! 😄

Random_
És melyik héten? 😄 Melyik hónapban?

Hello, a club27 szerver portja meg lett változtatva. Jelenleg csak várja az Alfa 13-at.

Én úgy értelmezem, hogy hétfő vagy kedd vagy szerda, ami nálunk kedd reggel vagy szerda reggel vagy csütörtök reggel 😊