7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikójönmár? tényleg két hetet csúsztattak rajta?

Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.

Minden más horrort megtudtam nézni kajálás közben, de a Hullajó a.k.a. Braindead-del már nem ment az étkezés. <#idiota><#idiota>

https://www.twitch.tv/sp1gu

Random_
A Náci zombik egy nagyon jó film a témában! Másik kedbencem a Haláli hullák hajnala, de igazából szinte minden zombis filmet kedvelek.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nekem ez a kedvencem:

https://www.youtube.com/watch?v=eOfoz0f5iuw
Erről jut eszembe a Náci zombik 1-2 c. filmek.Na abban aztán van rendesen darabolás,még a Hullajót is übereli,pedig az sem volt piskóta egy film anno.Ide is berakhatnák a náci zombikat

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hitler is kiakadt,mert nem jön az alfa 13.DDDDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

az nem hiszem hogy jo lenne 😊 zombi attol meg lehet a hazba mert zarva az ajto meghalt az ember bent es zombi lett.... 😊
a zarnyitas szerintem jobb lenne. Vagy meg egy olyan hogy nem az egesz ajtot vered szet csak a zarat es akkor csak azt kell megjavitani.

Én úgy csinálnám meg, ha zárva van ne legyen bent zombi ha nyitva van azért keljen már küzdeni érte 😊)

Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.

ha jol olvasgattam jovo het kozepe lesz ebbol hogy kijon vagy kesobb 😄 bar nem tudom akik ezt irjak mennyire hihetoek.

lehet hogy hasonlitana ra de miert ne lehetne ha mar annyi mindent tud gyartan epiteni akkor egy bena ajtot nem tud kinyitni ? 😄 vagy akkor ha nem legalabb csinaljak meg hogy ne minden ajto legyen zarva random legyen. ... 😊

Az megint a fallout-ra hajazna.
<#idiota> ilyen aki sokat CS:GO-zik mostanában.Azon gyúrtál mi?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2015.12.05. 23:29:10

Égjünk mi is Zombilázban!<#violent><#wow1><#wow3>

Én se!<#idiota>

Ne bassz ki velem!!! Holnap melózom!

HOLNAP JÖ(HETNE)N!

Izzik a hivatalos fórum,percenként van bejegyzés!

olvastam forumon ami nagyon jo otlet lenne vagy nem tom hogy lesz e benne hogy ne kelljen szetverni minden ajtot pl lenne olyan skill hogy zarnyitas. szerintem nagyon jo dolog lenne ha beraknak

Ez jó volt! <#crazya>

"(még mindig szar a ruhájuk, mintha tapadna a testükhöz)"

Biztos olaszok <#banplz>
dec 24-én jön a mikulás amerikában<#idiota>

Nagyon jó kis mikuláusz ajándékot adnának ha vasárnap kijönne! 😄

Ja! várom én is, a végén azt ígérte, hogy ez nem az összes fícsör, csak h jobban izgulj, h mikor lesz már kiadva 😄

Random_
Hát furcsa lesz, biztos első pár órát anyázással töltöm. Ezt a videót elég bénán csinálták meg, igazán fordíthattak volna kis energiát rá. A random map generátort dicsérték, de azér mégis sikerült egy lebegő házat bemutatni elsőre. 😛

Én azért bizakodó vagyok a menürendszer mondjuk tényleg elég bénácska. 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Flame arrow ígéretesnek tűnik, látom van egy pár skill, építkezés, íjászat, egyéb fegyverek, elosztható skillpontok minden remélem értelmet is adtak neki! pl gyorsabb javítás/upgrade építés vagy hasonlók. Remélem a spawnrendszert átgondolták és átírták! Lehet könnyen zónákat definiálni a unityben és layereket is egyébként, pont nemrég segítettem egy Rust mod fejlesztésében, ott is ilyet használtunk, remélem megoldották, hogy lefoglalt területen ne spawnoljanak meg ilyenek. Kocsiszétszedés egész jó, egy kérdésem lesz respawnolnak? 😄 mert ha nem gyorsan el fognak tűnni a mapról 😄D a gore block még mindig megvan 😄😄 Hát a végén elnyögte,hogy a kövi alfákban lesznek valódi specializációk... azaz megint csak fasza kis számlálókat kapunk meg esetleg valamit változtat a gyorsaságodon/ erőkifejtésen meg ilyenek, de a perkekre való specializáció elmarad ebből legalábbis úgy tűnt ez a helyzet. Hát az meg,hogy leszakadnak a végtagok nem újdonság már jóideje vannak ilyen játékok (hm 20 éve?:S).

Kedvenc: A BUDIBÓL VÍZ 😄DD Egészségünkre!! <#kocsog> <#pias>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy RTS játékot fejlesztek, mobil a cél.

Akkor várjuk tőled az early acces alfa 1-et<#idiota>

Én még csak félig néztem meg, de már azért látszik a különbség, nem grafikailag hanem játékmenet befolyásolásban. pl. skill a különböző(blunt stb.) fegyverekre és kitudja még mire (állította az egyik dev h olyat akar mint a skyrimben van, kíváncsi leszek mi lett a "vége" 😄). Az, hogy nem csak a fegyver szintjétől(színétől) függ az hogy mennyi cuccot szedsz ki, hanem a sajátodtól is, az hogy van perk specializáció (Ő fegyverkovács vagy mi), újra animált zozók (még mindig szar a ruhájuk, mintha tapadna a testükhöz). viszont az tény ez az új UI nem nagy valami, szürke Excel táblázat fekete szegélyekkel 😄 semmi több. Hát az "új" anyagkinyerés egy copy és még uncsi is. Nem azért hogy megbántsam őket, de ez azért egyelőre számomra kevés, főleg ennyi várakozást követően. Csalódtam a játékban. Jól indult, még sokat is változott a 6.4 követően is volt benne ráció, de sajnos azóta sztem ez túl lassan halad. Nem akarok megbántani senkit, de tudom, hogy lekódolni ezeket nem ennyi idő, ha az animáció tartott ennyi ideig, akkor meg szerezzenek be egy animátort/modellező emberkét.
Arról nem is beszélve, hogy megtaláltam azt a world generátort(szerény személyem is belekezdett egy gém fejlesztésébe unityben),amit a játékukban használnak a Unity boltban azt is más fejleszti, legalábbis referenciaként meg van jelölve a 7DTD.

Azok fennt vannak a bannerban,csak a videó 3-at,átnevezem waternak,mert madmole youtube csatornáján is olyan néven fut

Ha jól láttam steamen az announce-t akkor van még 2 másik videó most írták ki a 3.at

hmm erdekes 😄 par dolgot igazan megcsnalhattak volna pl a virag az meg mindig gagyi 😄
a skill rendszerre kivancsi vagyok meg az idojaras stb.
de ha nincs sok hiba benne akkor belekezdunk haverokkal ujra aztan ha nem jo akkor megint kispadra kerul. 😊

Utoljára szerkesztette: fantomvampire, 2015.12.04. 17:44:27

Hát most mit mondjak? Valahogy nem adja vissza az érzést, az egésznek olyan időhúzó jellege van. Végig rágtam, ugyanolyan időpocsékolásnak tűnik a videó megnézése, mint az elkészítése.

Ami engem illet, ennél azért többre számítottam. Az újítások harmadát se mutatta be szerintem, vagy ha mindössze ennyire futotta, az édeskevés. 40 perc, aminek a felében egy helyben állsz és cseszed a rezet, szó szerint. Azt hiszem én a játék ezen részétől fogok agyf*szt kapni.

Az item bar nem olyan súlyos, mint elsőre tűnt, a térképet is használhatóbbnak érzem. A lebontó rendszer ötletes, bár kicsit pöcsölés szagú ez is. Meg a copyzás; nem tudom gyerekek, csak nekem egyedül volt Fallout feelingem? Meglátjuk a játékmenet mennyiben lesz más, ennyi idő és verzió után illene már egy korrekt spawn rendszert felállítani.
40 PERCES VIDEÓ??????????????? 😮 😮 😮 WUTIFAK!!!!

Jujj,mi lett szegény játékból! Én visszasírom már most a régi GUI-t,kicsit szokatlan lesz az új

Megjött az új videó az alfa13-ról! Élvezzétek!

Mikulásra megkapod ha jól viselkedtél!

Sziasztok! látom még nincs update 😄

Pedig MA melóból jövet már kezdtem örülni, hogy egy friss, ropogós videó fog várni. Üümmmm. 😞
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.12.03. 14:56:46

Szerintem keresik a felvétel gombot<#idiota>

<#idiota>

Kis nosztalgia 😄

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=264911153
Ma se lesz videjjjó. 😞

De azért írjuk le, hiába, hogy bármennyire hatásos lesz a reconfigolt blunderbuss, AK47 kell majd a népnek, DE NAGYON! 😄

Random_
Madmole szerint a Blunderbuss nagyon hatásos fegyver lesz. Főleg a skillrendszer miatt, eleinte lehet tök keveset sebzel, de ahogy fejlődik a skilled egyre durvább lesz, azaz többet sebez.

Random_
Kicsit olvasgattam a fórumot, mert van időm és pár érdekességet megosztok itt ami újdonság lesz.

Az kávé jobban fog dehidratálni és kevésbé lesz alkalmas a víz pótlására a kávé viszont melegíteni fog.
Víz lesz a legalkalmasabb a hidratáció visszaállításához. A tea plusz hatása, hogy hűsítő lesz, gondolom sivatagban hőségben lesz ez érdekes. Jobban kiegyenlített lesz a rendszer és mindennek lesz valami funkciója vagy haszna.

A Blunderbuss puska recept változik. Már nem csak két cső és egy deszka kell hozzá, hanem forged iron és rugó is. Szóval kicsit nehezebb lesz összerakni. Nem tudom miért lenne népszerűbb ettől a fegyver, hiszen én eddig talán egyszer használtam, de nagyon béna. Mondjuk az, hogy kevesebb nyílvesszőt készíthetünk egy tollból már eleve átrendezi a történetet. Még azon agyalnak, hogy miként tehetnék népszerűbbé az elöltöltős puskát. Mert sokan azért nem szerették mert lassú az újratöltés ideje. Agyaltak olyanon, hogy esetleg nem lenne automata újratöltés és közelharci fegyverként is lehetne használni.

Random_
Hétvége pont jó! De akkor aztán jöjjön!!

Remélem, hogy mindenkit visszafognak csábítani és utána meg marasztalni is! Nem nagy dolog, meg nem mintha sokat számítana, de ha legalább a Rust-ot beérné (vagy lekörözné) már mosolyogva Eddie Murhpy vigyorral közlekednék attól a pillanattól! <#idiota>

na kivancsi leszek ra 😊 tenyleg sikerul e nekik "bug mentes" jatekot kiadni 😊 nem azt mondom hogy teljesen hiba mentes legyen olyat nem nagyon szoktak 😄 meg a nagyok se de jatszhato legyen.

Holnap jön a videó,ez biztos,a hétvégi megjelenés még nem biztos,de ahogy irták már a bugok legnagyobb része ki van irtva.Nekem pedig most jó lenne péntek,szombat,majd meglássuk

Ugyanez a szitu erre is meló szempontjából! :'D

Hétvégére? Kapják be! Itthon pöcsölök 5 napot és semmi, hát persze, hogy akkor kell kiadni, amikor dolgozom 😄

Hátha hozzák a formájukat és csúszik megint, akkorra amikor nem dolgozom <#hawaii>