7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.04.22. 15:40:27
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
shotgun rosszul van paraméterezve, hivatalos fórumon is sok a panasz rá.
surviving skilleket feleslegesnek találtam kiváltani, ha magas a scavenging akkor a lelőtt zombikban szinte mindig található elegendő étel és ital. Oly mindegy mikor leszel éhes vagy szomjas, ha tele vagy kajával és vízzel.
skillpontok amiket eloszthatsz:
- szintlépésenként kapsz annyi skillpontot, amennyi éppen a szinted.
- küldetésekért kapsz skillpontot (ha az opcionális is sikerül, akkor többet)
fejlesztés
- adott tulajdonságok használata közben fejlődik az adott tulajdonság (skill), és a tulajdonságok növekedésével a karakter szintje is növekedhet.
- rakhatsz rá az elosztható pontokból is (ez az amit csak indokolt esetben érdemes)
- vannak olyan tulajdonságok, amik nem fejleszthetők használattal, ezek a tulajdonságok kiválthatók (mint például a bőr (leather), cement vagy acél (steel) gyártása)
- tulajdonságok úgy is fejlődhetnek, ha elolvasol egy olyan receptet, amit már tudsz. Ez esetben +1 szintet ad az adott képességhez.
amire biztos nem érdemes pontot pazarolni, mert hamar eléri a maximumot
- weapon smithing
- construction tools
- mining
amire érdemes, de meggondolandó, hiszen fejleszthető
- scavanging
- archery
- rifles
- pistols
- mining tools
amire feltétlen érdemes pontot félretenni és fejleszteni - ezek nem fejleszthetők pusztán használattal, ki kell váltani (bocs ha nem tudom a pontos megnevezést, de rá lehet ismerni. Nem találtam a neten tulajdonság listát ahonnan puskázhatnék 😊
- leather crafting
- quality joe
- cement
- steel
- fixer
- miner
- minden fegyvertípushoz van egy vagy két skill ami még tovább növeli az adott fegyver sebzését. Érdemes eldönteni mielőtt nekiállunk az összeset fejlesztgetni, hogy melyikre is akarunk ráállni.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.04.22. 08:54:32
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Miután az első reményteljesen normálisnak induló női karakteremmel ilyen megalázó módon elpatkoltam<#falbav>#falbav>, gyorsan letöröltem, és indítottam egy új terminátor-amazont. Amit talán majd ma este el is kezdek<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.04.22. 08:44:38
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.
A sima beton elemhez kell 10 vödör beton keverék a vasbetonra fejlesztéshez nem kell vas csak még 10 vödör betonkeverék. Az acél falhoz fejlesztésre már acél kell. Ha rebar fame-ből szeretnél első körben azonnal vasbetont építeni, akkor kell vas. És úgy kell lepakolni, ahogy a lentebb Mályki írta.
A homokot nem forge-ban kell készíteni, hanem te magad craftolhatod kőből.
Az nagyon helyes, hogy ülteted a fákat, mert sok dologhoz kell a fa és nem árt ha van utánpótlás. Azt érdemes tudni, hogy égetni nem csak fa stickekkel tudsz. Nagyon sok dolog elégethető (balta, bunkósbot, ruha, papír, puskatus). Én kemencében és tábortűzben szénnel szoktam égetni, mert bányából és a felszínről is találok elegendőt. Ami még ennél is jobb égetésre az az oil shale (kőolaj) azt nem tudom Nevezgane mapon lehet-e találni, de random gen pályán a sivatagi bányákban szokott lenni jó mélyen. Abból lehet a legkönnyebben üzemanyagot is készíteni a motoros dolgokhoz (robogó, láncfűrés, fúró)
A fél beton elem ahogy mondod az egész helyére tehető le. Én falnak szeretem használni, mert mégis egy fél elemnyi helyet nyerek vele a térben. Bár nem tudok a fal mellé pontosan illeszteni az egyik oldalról, de közlekedésnél több helyed van az erőssége meg olyan, mint egy egész betonkockának.
A lőfegyvereknél nem tudom most mi a helyzet, mert megváltoztatták őket. Legalábbis ami régen nagyon jó volt az most kevésbé. Nem tudom aktuálisan melyek a legjobbak. Én régen a hosszúcsövű sörétest a vadászpuskát és a magnumot kedveltem.
Ha a cementgyártás nem jön össze, akkor átmeneti megoldásnak a cobblestone elemeket érdemes kipróbálni. Később azokat is betonra fel tudod húzni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ha cementhez és a vasbetonhoz szükséges skilleket kinyitom, akkor gyakorlatilag csak töméntelen mennyiségű kőre és vasra van szükségem a betonkeverő mellé (+ a tüzeléshez egy csomó stickre, ami meg sima vágott fából jön, de erdőt már ültettem, és mindig szórom el az új magokat is)
Berakok sok követ az egyik forgeba, és olvasztok belőle cementet, egy másik forgeban pedig olvasztok kőből homokot (bár ha keverőért kell menni valami bányába, akkor akár útközben kerülhetek is a sivatag felé), aztán ha sikerül keverőt szereznem, akkor a két forge termékét a kővel kiegészítve betolom a keverőbe, és kész is a betonkocka, amit inventoryban stackelem és onnan pakolom gyors tempóban, azután pedig vassal az inventoryban nekiugrok upgrade üzemben, és lesz belőle vasbeton (reinforced concrete), ha pedig a megfelelő acél is van az invben, akkor a második körben már iron-wallra upgradeli? <#worship>#worship>
szerk: ja, és a fél betonelem az ugye ugyan úgy csak egy egész helyre pakolható, és ugye csak nagy rés lesz közte, de nem kell és nem is lehet egy helyre kettőt lerakni?
Fegyvernél érdemes mindegyikre hajtani?
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.04.21. 14:36:27
A befőttes üveg folyadékok tárolására kell. Első sorban víznek. Víz azon kívül, hogy meginni jó még további ételek és italok készítéséhez kell. Van sokféle ital amelyek eltérő hatásúak. Van amelyik melegít van amelyik hűsít van ami staminát növel. Kajából is van amihez kell víz az elkészítéséhez szóval a víz az sok dolognak az alapja.
Az ércek közül (vas, ólom és réz) csak a réz az amit nem tudsz beszerezni bányából. Szóval azokat érdemes gyűjteni. (serleg, gyertyatartó, kilincs, autó hűtő) A réz akkor kell mikor lőszert szeretnél gyártani a fegyverekhez. Az én mániám az, hogy ami lőszerhez és szűk keresztmetszetet jelent, mert nem szerezhető be csak keresgéléssel az mindig begyűjtöm (madártoll, réz és a papír) A papír a sörétes puskák töltényének anyaga.
Alapvetően gyűjtögetésnél ha már betelsz, akkor vagy egy ládába ki kell pakolni vagy hazamenni és lepakolni. Esetleg szétbontani ami mégse olyan fontos vagy eldobni. Fegyvereknél először lehet érdemes begyűjteni a rosszabb minőségű alkatrészeket is, mert lehet pont az hiányzik a fegyver összerakásához. Nekem pl a sörtétes puskához sokáig egy nagyon hitvány puskatusom volt, mert jobbat nem találtam. A többi alkatrésze már mind 200 felett volt.
Van egy videós aki szerintem az egyik legjobb 7DtD kategóriában. Érdemes megnézni a felvételeit, most kezdett új sorozatba:
Z-Nation
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Régen a vasbeton elemhez kellett rebar frame, ma már nem kell!
Concrete mix gyártásához kell a homok (sivatagban találsz vagy kőből tudsz csinálni) cement (kőből lehet égetni forge-ban) és kő. Ha jól tudom 1:1:2 arányban kell, de nem biztos.
Concrete (beton elemek) van egész blokk, fél, negyed, nyolcad, rámpa, lépcső, oszlop stb... Ha jól tudom minden elemhez 10 concrete mix kell. (ez mondjuk elég kibaszás, mert egy fél betonelemhez is 10 mix kell és egy negyedhez is. 😞 ) Régen az egész betonkockát lehetett felezni. Ezeket mind előre legyárthatod és stackelhetet azután kényed kedved szerint pakolhatod. Ha rosszul teszed le akkor szét kell ütni, nem vehető vissza (3000 a block durability)
Reinforced conrete készíthető a srácok által leírt módon, de úgy is, hogy megspórolod a rebar framet. A sima concrete blokkot miután beépítetted felfejlesztheted 10 concrete mix-el. Így már 6000 lesz a block durability ami bőven jó sok esetben. Ami külön érdekes, hogy a félblokk és a negyedblokk is ilyen erős lesz. Azaz akár vékony falakat is lehet építeni, nem gyengébbek az egész blokknál.
Megmondom őszintén nem is értem mire való a rebar frame, miután a sima concrete block felfejleszthető 10 vödör betonnal reinforced concrete elemre.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.21. 13:51:29
Az üveg kell,csak még nem jutottam el odáig hogy mihez (gondolom üres üvegeket gyártani)
Időjárást nem tudom,a feral beállítás meg azt jelenti hogy bárhol vagy,megtalálnak a zombik,nem tudsz elbújni,elmenekülni sehova.
Gondolom akkor a különböző anyagokhoz célszerűbb saját forge-t felhúzni, minthogy egybe olvasztani minden alapanyagot, és annak az egynek a készleteit feltornázni...
Üveg gyűjtését mennyire kell erőltetni? Az ivóvízkészleten kívül kell bármi más értelmes dologra, vagy csak csicsázni lehet vele a házakat? Mert nem tudom, mennyire kellene erőltetni a táblaüveg és a törtüveg gyűjtését? Azt már látom, hogy a réz és ólom erőteljesen hanyagolható az első időszakban, és eleinte talán a lőfegyver darabokat is érdemesebb lehet bezúzni, ha egyáltalán megéri összeszedni őket, mert lehet gyorsabb otthagyni...ivóvízből azt gondolom, hogy kell egy stack, meg egy stack üres üveg maximum, hogy legyen mit tölteni szükség esetén, és éjjel megfőzni... szóval max 2 stackkal nekem most úgy tűnik, hogy el lehet lenni...
Illetve én érzésre a sört is hanyagolhatónak tartom, max annyi, hogy meginni azonnal, és van egy üveg, de a helyfoglalást talán ez sem éri meg <#confused>#confused>
Próbálom kialakítani az értékrendemet a kezdeti gyors farmoláshoz, és sajnos egész sok olyan dolog van, amit a gyors mozgás érdekében (és a fölösleges ingázást elkerülendő) célszerűnek tartok inventoryban halmozni, hogy sok fölöslegeset megengedhessek magamnak.
Van valahol egy ilyen Beginner-kisokos, hogy mi az, amit szabad felszedni az elején, és ha elfogy a hely, mit kell szemrebbenés nélkül eldobni? Sajnos gyűjtögető vagyok, nekem ez a része elég nagy kihívás. Most is van valami ládában vagy 5*15 üresüvegem (még nem jutottam el vele megtölteni őket), meg vagy 7*15 iható vizem, de ugye én alapvetően light fokozaton ismerkedek a játékkal, így meg könnyű a bőség zavarával küzdeni.
Apropó, a nehézség fokozat változtatása mire van hatással az időjárás változás gyorsaságának és a szélsőséges hőmérsékletetknek az ingadozásán kívül?
Mert a játékban jelen lévő zombiszámot ha jól értelmezem, nem ez befolyásolja.
Illetve ami még nem egyértelmű, hogy a feral beállítás mit jelent? Azzal a beállítással bármelyik zombi tud fertőzöttet sebezni, amire mézezni kell?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.21. 12:32:05
1/2)Gyári mapon eddig úgy néz ki, hogy csak az előre generált barlangokban lehet érceket találni.(Random pár napja linkelt egy térképet, azon meg vannak jelölve ezek a helyek) Random generált pályán szinte bárhol lehet a földben.Érdemes ott is inkább barlangokat keresni.Ott nagyobb eséllyel lelhetsz.
3)Amiből az adótoron van azt nem lehet fejleszteni(legalább is régen nem lehetett, most ennek nem néztem utána, de kétlem, mert az nem blokk keret.Három féle keret létezik a játékban amit lehet upgradelni.Fa,cobblestone, és rebarframe.Mind hármat fel tudod fejleszteni a legerősebb acél burkolatú vasbetonná.A fát először két rétegben, majd a vasat kettőben.Utána jön a sima beton (ehhez már cement mix kell), aztán a vasbeton, és végül az acélos vasbeton.A cobblestonenál ez egyszerűbb, és nyersanyag kímélőbb.Ott kimarad a két fa, és két vas réteg.Ellenben ennek a keretében jelenik meg a fa használat, illetve kő, és agyag kell a feltöltéséhez.Viszont, már az alap blokk is roppant ellenálló, és több rétegben bomlik.Szóval ha el vagy eresztve kővel, akkor mindenképpen ezzel kezdj.A rebar framenél még egyszerűbb a dolog.Azt csak concrete mixel kell feltölteni.Száradás után már mehet is rá az acél.
4)Nem kell vödröt gyártani a beton gyártáshoz.(mondjuk elég jó ki fícsör' lenne. 😊 )
5)Víz sem kell a betonhoz. (ezek a készítők még biztos nem betonoztak, de még csak olyat se láttak aki betonozott volna... 😄 )
6)Előre nem lehet legyártani egyiket sem.Azért számszerűsítik, mert kreatívban viszont előhúzhatod a zsebedből 😄 )
7)Tudtommal csak a felszínen lehet agyagot találni.Ott is csak néhány rétegben
8)A kérdés első felére az 1/2-ben a válasz.A kavicsot nagyon is érdemes kiásni.Az esetek 99.9 %-ban van alatta érc, méghozzá töménytelen mennyiségben (de hangsúlyozom random gen-nél.)
9)Se a cementhez, se az acélhoz nem kell már könyv.Mindkettő "megvásárolható" skill pontért.
10)A legtöbb dologból ami úgy törik szét, hogy valamilyen oknál fogva lezuhan, kapsz vissza valamilyen nyersanyagot.A facuccokból fahalmok lesznek.A fémből, meg "Í" gerenda darabok.Ezeket ha felkalapálod megkapod jutalmad. 😛
Remélem az én tudásom se téves.Ha valaki netán ezt is végig olvasná, és talál benne hibát, az jelezze.Köszi 😊
1) Ahol felszini nyersanyag van (gondolok a szenes vagy nitrátos kupacokra), ott ha elkezdek ásni, akkor a földben is lehet találni ilyen nyersanyagot?
2) Ha az első kérdésre a válasz nemleges, akkor van lehetőség random helyen ilyet találni a föld alatt, vagy a térképen meglévő bányákat (amit még nem találtam, nem láttam, meglepő módon mindig a jobb felső sarok környékére indít játékot, ha tesztelni akarok valamit creativban, és még nem tudtam mindent körberöpködni) kell használni?
3) annyiféle kocka-keretet tud már most kraftolni a karakter, de a sima fakockán kívül mi az, amire szabad nyersanyagot pazarolni? betonkocka vagy valami acélkocka lesz a hosszútávú megoldás? Most ha csinálok egy fakockát, addig tudom kalapálni, amíg kívülről fémesnek látszik az egész, de olyan hulladékfémes, gondolom erre kár a vasat pazarolni. De feltételezem valami olyasmit kellene csinálni, mint amiből az adótorony is van, és azt kellene tovább upgradelni vödrös concrtete-mix használatával?
4) vödröt kell gyártani vagy gyűjteni a betonhoz?
5) kell vödörrel vizet gyűjteni/hordani a betonhoz?
6) a wiki szerint mind a Reinforced concrete, mind pedig a steel wall 500-ig stackolható, ebből arra következtetek, hogy előre le lehet gyártani a teljes kockátkat, és utána kiszóri a célhelyére... Jól gondolom, vagy először rebar frame-ből kell megépíteni a kívánt alakzatot, és utána upgradelni úgy, hogy inventoryban tartom az összes többi hozzávalót?
7) clay csak felszíni kitermeléssel szerezhető, vagy a föld alatt is találhatok? (ahol eddig próbáltam, ott a mélyebb rétegekből már csak földet lapátoltam)
8) vasat lehet külön találni, vagy az mindenhol van a mélyebb rétegekben, ahol egyébként kavicsot is találok? (eddig egyetlen lukat fúrtam, de az vagy 50 kocka mélyre megy, és eddig csak kő jött belőle, meg néha vas...de kb 12:1 arányban jön csak a kő:vas.
9) cementhez meg steel vallhoz könyvet hol érdemes keresni? Gyakorlatilag ezt érzem az egyik erősen meghatározó tényezőnek a játékban, mióta a forgehoz nem kell könyv.
10) ha kivésem a torony alól a betont addig, amíg az egész összedől, akkor ugye nem marad utána semmi felhasználható, lootolható fémtörmelék?
Az esetleges válaszokat ezúton is előre köszönöm mindenkinek, nem csak annak, akinek esetleg vissza fogok kérdezni! <#papakacsint>#papakacsint>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár szerintem itt mindenki jobban ismeri a játékot, mint én, de annyit kérdeztem már az első héten, (meg még fogok is), hogy egy kis élménybeszámolóval azért mozgatom a topikot, ha nem gond. <#dumcsi>#dumcsi> Lehet kicsit hosszú lesz, akit nem érdekel, most ugorja át pls!
Szóval ránkköszöntött a hetedik éjszaka a celltower területén. Mindkét gyerek ott izgult mellettem, hogy mi is várható. A főépület teteje kicsit fura, mert a karakter a felületén mászkál, de a cuccokat csak egy fél kockával magasabbra lehet rá pakolni. Így van néhány lebegő ládám, tábortüzem, hálózsákom és forge-m odafent. A ládákat a sarkokba raktam, így fel tudok rajtuk lépni a peremfalat képező kockasorra.
A perem azt jelenti, hogy az épület saját struktúráját felül kívülről (azért kívülről, mert ha a saját oldalfalát folytattam volna, egy fél kockasort nem tudtam volna burkolni semmivel, gyakorlatilag a perem is a levegőben lebegett volna) körültoltam 2 magasságban fakockával (így a karakter kilátását pontosan másfél sor kocka korlátozza), és a felső sor felső peremére a 3 léces kerítést raktam kívülre elfektetve, hogy majd kiállok rá, és onnan lövöldözök lefelé. (kicsit előre ugorva a történetben megtapasztaltam, hogy a lécek között nem lehet átlőni, illetve azt is, hogy hiba volt kívülre rakni kockasort, ha utána úgyis rakok járdaként funkcionáló kilógó peremet. Jeee! Bár az átlátszó fél sorra még nem tudom, mi lehetne a megoldás)
Korábban kaptam javaslatot, hogy ássam körbe a kerítést, amit jelentem, félig teljesítettem. Persze ebben a játékban a félig = <#bdead>#bdead>, amit később meg is tapasztaltam, de azért próbálkoztam. Szóval a lényeg, hogy a kerítés mellett még kívül is van egy sávban "gyárilag" beton, amit viszont hatékony eszközök hiányában nem törtem fel, hanem gondoltam, jó lesz járdának, meg ugye a mellé ásott gödörből naivan azt gondoltam, hogy a zomboknak is azt kell szétütni először, mert az lesz nekik törzsmagasságban. Én meg szükség esetén (majd a horda után) körbe tudok menni javítani, illetve ezzel a húzással gyakorlatilag megcsináltatom velük a kőtörés fáradtságos munkáját.<#whatever>#whatever> A kőtörés kihagyása mellett ez volt a 2. hiba. Oda is minimum tüskéket kellett volna tenni...
Szóval a védelem úgy nézett ki, hogy a kerítéstől 3 távolságra a talajszintre ment egy sor spike, egy sorral bentebb pedig egysoros árok, és abba woodlog spikeok, amik kétszer lettek upgradelve, így vas volt a hegyükön. És maradt egy járdasáv a betonon szabadon közvetlenül a kerítés előtt.
A játékmechanika megtréfált, mert azt hittem, hogy a dögök majd abba iz irányba jönnek be a kerítésen, amelyik sarokhoz közel vagyok, (ki is álltam a peremre a kerítéshez legközelebbi sarkon, hogy majd jól lövöldözök lefelé az árokban tolongókra) ehhez képest a legtávolabbi sarkot kezdték el szemlátomást bontani. <#wilting>#wilting> De még mielőtt bármit felfoghattam volna, máris az udvaron szaladgált 2 kutya (határozottan láttam, hogy a kerítés tetején jöttek keresztül) bejött vagy 10 négykézláb mászkáló (gondolom ezek a falmászók, mert az adótoronyra is felmentek), meg bejött az udvarra valahogy 3 benga. Én addig szerencsétlenkedtem, hogy leestem a peremről, a visszaugrás meg nem sikerült, így persze szétkaptak azonnal. Másodjára már a létrám tetejéről akartam ledobálni az udvarra is néhány spikeot, hogy miközben ott rohangálnak, legalább szenvedjenek, de sikerült leesnem a létráról is, aminek az alját lebontották. Szóval itt is elhaláloztam, de előtte dobtam le annyi spikeot, hogy amikor harmadjára már magamtól mentem le, bele bírtam csalogatni a maradékot.
A horda végeztével szemlét tartottam. A főirányban az árokból elűnt vagy 14 woodlog, illetve ugyanonnan a sima spikeok is. De meglepő módon nem itt bontották ki a kerítést. Egy helyen az alját jelentő kősort és a dróthálót is szétverték, ott is jött be az utolsó pár darabból néhány példány. A többi helyen csak a drótháló alsó sorát verték szét, de a kőalap azért megsérült ezeken a helyeken is rendesen, amit cement hiányában nem tudok javítani.
Ami érdekesség viszont, hogy a toronyra is volt néhány, ami felmászott, azután valahogy beestek a belsejébe (nem hiszem, hogy ők verték ki, mert nekem is vagy fél perc munka, mire egyetlen kockát kikalapáltam belőle próba képpen), és ott mászkáltak a belső felületén, míg meg nem döglöttek. Szerintem maguktól, merthogy én oda nem tudtam belőni... Illetve ennek a toronynak kettő magasságig szerintem cementkockás betonalapja van, az udvaron rohangálók abból is lebontottak vagy 8 kockát, ami viszont megdöbbentő...
Jelenleg a zombikat kikapcsoltam, és próbálok ismerkedni a bányászással. Ezzel kapcsolatos kérdéseimet mindjárt csokorba gyűjtöm, és a következő hsz-ben felteszem.
A bázisom mellett meg 6 teljes napig ástam a barlangrendszert és egy szem érc sem volt sehol, sztem bug.
Utoljára szerkesztette: hapi, 2016.04.20. 21:18:46
Apropó, lehet olyat beállítani, hogy lássam folyamatosan, mennyire szomjas meg éhes, illetve a belt slotoknak a számozását?
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.04.20. 17:36:53
https://envul.com/7-days-to-die-wiki/navezgane-map/
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.

Az input mezőbe rakd a dolgokat, indítsd el a kohót és majd szépen feldolgozza azt amit az inputba raktál, majd azt követően kraftolhatsz belőle dolgokat.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.04.20. 12:07:59
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
viszont hiába van az övemben egy csomó lump of clay, meg iron, nem tudok semmit kreálni a forgeban...szürke a craftolás gomb 😞
Pedig raktam be több percre elegendő fűtőanyagot is. Mi a hiba?
Gondolom skillt fel kell fejleszteni mint állat, mert az ad hozzá sokat.
A nyílpuska annyiban jobb, hogy erősebb és így távolra is pontosabb. Nem esik annyit a nyílvessző továbbá jobb a tűzgyorsasága. Én a nyílpuskát szeretem fém nyílheggyel. A lőfegyvereknél azért jobb, mert csendes távolsági fegyver és nem veri fel a környék zombijait.
de lehet azért mert a skilled is növekszik közben.
Utoljára szerkesztette: 7days, 2016.04.20. 10:41:52
2 sebzésben is jobb. Ugyanakkor a sebzés függ a fegyver minőségétől, valamint a hozzá kapcsolódó skillektől (entity damage)
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.04.20. 07:59:16
Két gyors kérdésem lenne, amire nem találtam infót a wikiben:
1) a nyílvessző hegye számít a sebzésben, vagy elég a kőhegyű?
2) a nyílpuska sebzésben is jobb a nyílnál, vagy csak lőtávban?
https://www.twitch.tv/sp1gu
A tetőt kell befejezni és pár apróságot, de a rendszer alapvetően működik.
A mászó zombik ellen a drótkerítés tetejére fekvő helyzetű szögesdrótot helyeznék. A falra felmászó zombikat már egy kiszögelés megállítja. Én a most feltöltött képen a kiszögelést iron barral oldottam meg. Azon lehet járkálni és át is lehet lőni a rácsok között.

Ezt a képet találtam, remélem sikerül a beillesztés. Balra a gépészeti vezérlő egy kis kőház, bár vannak sérültebb téglás részei, jobbra meg a torony, ami elsőre full vasszerkezetnek tűnik. a kettő között egy gépegység van összeköttetésnek, azon lehet esetleg még felmászni, ha nincs létra. Azt tutira le kell bontani, mert szerintem azon a zombik is feljönnek akár a toronyra, akár a háztetőre...