7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
jó olvasni az írásaidat,végre egy lelkes játékos,én tegnap bontottam le egy éttermet ami fémből volt,lett is belőle 800 iron scrab,yarr megtekintheti a szomszédjában ami maradt belőle.DD arrébb fogok állni mihelyst meglesz a minibike,ez már a második bázisom a mapon,és nem unom
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.
Kinéztem magunknak az első hétvégére a farmtól nyugatra lévő celltovert. Korrektnek tűnik körülötte a kerítés, az épület kőből van, esetleg húzok a tetejére fából még egy szintet. A falmászók ellen mi kell pontosan? Hogy felül legyen egy perem az épületen, és ne legyen teljesen függőleges az oldala?
Apropó, a fém adótorny belsejébe érdemes lehet befúrni? Az oldalából kikalapáltam egy kockát, de full tömörnek tűnik a belseje. Azt sajnálom, hogy nemigen lehet nyíllal átlőni rajta, pedig az nagyon adná magát, hogy a közepébe bevágni egy üreget, a bejárati nyílást jól elbarikádozni, a létra alá tüzet meg tüskéket rakni, és belülről lőni őket <#violent>#violent> a fémszerkezet résein keresztül...csak gondolom a motor ezt nem támogatja.
Tüskéből a vékony spikeot érdemesebb használni, vagy inkább a gúlákat? A dögökön melyik sebez nagyobbat?
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.
szerk: otthon drágább lenne hostolni és gépem sincs pluszba 6-8 vagy több giga rammal és cpu sem ártana valami normálisabb ha már több playerről beszélünk. Úgyhogy marad a kontaktolás és a várakozás. sry.
Utoljára szerkesztette: 7days, 2016.04.19. 14:30:59
Ha rugalmas a szolgáltató esetleg megoldja, de kétlem, hogy bevállalnak hostolni akár hibás és instabil játékszerver verziót hostolásra, ami kárt/územzavart is okozhat a hosting zavartalan működésében. Még a stabil verzió is lehet hibás...
(Én az Open Game Panelt preferálom, ott sincs lehetőség kliensként választani melyik ágról milyen verziót akarod tölteni a Steamről...de én ott bele tudok nyúlni a panelba, hogy úgy működjön ahogy szeretném.)
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.19. 14:17:48
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.19. 13:45:52
Mondjuk úgy, hogy beköltözöm egy folyosó végére, és előttem kétfajta spike és egy működő tábortűz kombinációból sormintát hozok létre. Amíg a nagy tüskétket püfölik, ácsorognak a tűzben, és lehet megsülnének szépen lassan...<#confused>#confused>
Viszont a heti horda úgy tudom egy helyre összpontosul, szóval simán lehet, hogy nem is rád támadnak azon az éjszakán, hanem más személyre aki a pályán tartózkodik. Sőt ez nekünk már alpha13-ban komoly gondot is jelentett, mert egyik szerveren nem tudtuk magunkra irányítani a horda figyelmét, mindig mások kapták. Ez azért volt, mert a horda célpontja egy hőtérkép alapján alakul. Ahol nagyobb az aktivitás (craftolás, építés, forge működés stb...) oda összpontosul. Alpha14-ben nem tudom ez hogy működik, mert nem játszottam még eleget.
Vannak olyan tervek, hogy mindenki az xp szintjének megfelelő hordát kapjon ami szerintem sokkal igazságosabb lesz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Tehát akkor gyakorlatilag bárhol áshatok, találni fogok valami nyersanyagot előbb-utóbb? a nyersanyag lelhetőség függ a biom típusától, vagy akár az is lehet, hogy ugyanabban a biomban ha két kockával odébb ások, már másik fajta nyersanyagot lehet találni?
Azt jól értelmeztem a játékmechanikából hogy 256 szint van benne? Tehát a pálya legalját jelentő, bonthatatlan rétegtől kezdve 256 kockát lehet egymásra pakolni, mire elérjük a játéktér tetejét?
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.04.19. 08:54:11
Vagy lehet, hogy a hetedik nap délutánra fog belépni?
és lesz elegendő követ meg vasad ...
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.04.19. 08:36:42
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Illetve ha nem ültetek fát, csak rendszeresen kivágok innen-onnan, azok fognak maguktól frissülni, vagy gyakorlatilag tarra lesz vágva az egész térkép, ha nincs ültetés? (tudom, hogy ez egészen valószerűtlen, csak az elv érdekelne... Mondjuk az aknák szempontjából, és az aktív védelemhez szükséges lőpor miatt lehet annyira nem is elhanyagolható kérdéskör a bányák kihasználhatósága)
itt utána olvashatsz: http://7daystodie.gamepedia.com/Land_Claims
nem valami drophoz kapcsolódó láda?
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.04.18. 17:26:26
Az öved gombjai 1-0-ig fix. Ha van a menüben rá állítás, akkor lehet, ha nincs akkor nincs. [#unalmas
Az Airdrop nem kívánság műsor, mivel nem te hívod le így oda dobja ahova akarja. Ha lenne saját hívód mint Rustban, ajkor oda dobná ahova lehívod.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.18. 16:22:11
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Illetve egy triviálisnak tűnő kérdés: a beltnek a gombjait át lehet tenni máshová? Mondjuk extra egérgombokra, meg billzetre...az sem lenne hátrány, ha lehetne leátni, pontosan melyik slotban is van az adott cucc, érzésre néha mellényomok.
vmi verzio eltérés van a server és az én játékom közöttt ezért nemtudok fellépni ami azért érdekes picit mert még hajnalban fennt voltam frissitést meg nem láttam h jött volna ki .automatán nem is frissiti a gamét ugy van beállitva,no mindegy várom hogy frissüljön a server ha megtörtént itt jelezhetnétek don serveréröl van szo
Szerver infó: miután mindenki várja, hogy váltsak RandomGen-re, csak előre szólok, ha kijavítják a generálást, eltűnik a bármit duplikálhatok bug és stabilizálodik a pub verzió full WIPE lesz.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.18. 14:45:57
Bár ezen a beállításon nem nagyon találkozom zombikkal (gyakorlatilag Diresvillben volt egyetlen darab!, miközben a default játéknál, amivel legelőször próbálkoztam, ott rontott rám három kutya meg egy 10 fős zombicsapat a legelső napon...), csak vadászni használom, hogy a welnesst fentebb tudjam tolni.
De ezzel a "no-enemy" beállítással is próbálok úgy játszani, hogy sötétedésre bezárkózok, kraftolok, stb. Nyilván az a tervem, hogy majd normál fokozatban is tudjak játszani, és igyekszem kialakítani a rutint, hogy mikor, mit, hogyan kell csinálni, hogy hatékony legyek.
Kő alapú cuccokat már 300-as fölötti minőségben tudom gyártani (volt, hogy egy éjszaka fabunkót faragtam vagy 150-et), meg találtam egy csomó könyvet, amik mindenfajta páncélhoz és ruhához jók. Fegyverkönyvekből, motorról szóló könyvekből is többet találtam, rakétavetőből is már vagy 4-et. Van 3 talált pisztolyom, (a rosszabbakat már csak bezúzom), van vadászpuskám. Ezekhez van talált lőszerem. A sörétessel már nem is foglalkozok (mindet bezúzom), csak a lőszerét gyűjtöm. Helyhiánnyal küzdök. Gyártottam már kötszert, csak az eü dobozt nem sikerül összerakni valamiért! Pedig a listában fehér színnel van benne, és van is hozzá minden anyagom. Itt nem jöttem rá, mi a hiba, lehet, hogy ehhez is könyvet kellene találni? Még vérvételes cuccot is találtam, de nem kell használni, mert a többi alkotóval együtt van vagy 8 zacskó vér a kórház előtti úton craftolt ládában, az út közepén lerakva. <#confused>#confused>
Ugyanakkor a craftolós listámban a forge még mindig szürke, azt sem tudom valamiért összerakni.<#nemtudom>#nemtudom>
Illetve korábban láttam olyat, hogy a ládát/ládákat fakeretre felrakva lehet hurcolni magunkkal sokkal több cumót is, gondolom, ez egy hiba volt, amit azóta kivettek, ugye?<#confused>#confused>
A játék tetszik, ha kicsit kiismerem, majd indítok nehezebbet. A hétvégén próbaként egy másik játékot is indítottam, ahol a cheat-et bekapcsolva, és a nehézséget maxra húzva megnéztem, milyen lehet az első hétvégi horda? Jó, hogy lehetett repülni, mert a cementkockákat is erősen püfölték.
Volt egy olyan gondolatom, hogy leások egy lukba, és a zombiknak szánt kürtő falát végigrakom fakarókkal, így nem tudják roncsolni a facövekeket, mert nem szembe mennek vele és nem verik szét szisztematikusan, hanem csak átesnek rajtuk, ami végig sebzi őket, nekem meg lent csak a lootot kell gyűjtögetni a hullákból. Hát ez nem jött össze... Viszont most, hogy látom, hogy lehet fektetett szögesdrótot lerakni, felcsillant a remény, hátha lehet olyan lukat ásni, amibe bezuhanva megpusztulnak.
Én a quality joe helyett inkább a túléléshez szükséges skillt fejleszteném először. (első három) De azután tényleg fontos a quality joe is.
Eszközök craftolásával nő a szinted, ha kicsit is ráérsz akkor craftolj kőbaltát 10-20 darabot többször is, és fa bunkót. Ha figyeled egyre jobb minőségű lesz a legyártott eszköz. citromsárga szintig érdemes elmenni, azok már elég tartós és jó eszközök. A forge-hoz nem kell könyv és sok egyéb dologhoz se amihez Alpha13-ban kellett. Ha az angolt vágod, akkor olvasd el a leírást a skilleknél, ha nem, akkor tedd fel a magyarítást.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.04.18. 07:41:31
A héten megvettem a játékot, és nekilendültem kipróbálni. Alap beállításokkal az első napon meghaltam vagy 10-szer, és utána indítottam egy újat, amin minden a legkisebb nehézségre van levéve. youtubon néztem hozzá videókat is, de az a helyzet, hogy mindenhol erősen ajánlják a forge könyv mielőbbi megszerzését. Namost én a leggyengébb beállításokkal az 5 naphoz közeledek, a Shamway foods környékéről a Pass-And-gas-on keresztül, és Diresvill szélét érintve, a farmon-celltoveren keresztül elgyalogoltam a Crack-A-Bookba, de most vár az alvás. Remélem, hogy lesz esély ott megtalálni a könyvet. Ha mégsem, akkor hogyan tovább?
szerk,arra kiváncsi lennék az éjjeli hordákat hogy állitja meg!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.17. 13:37:39
Remélem ma már tudok újra játszani, komoly elvonási tüneteim vannak...
"The idea I have in mind will be a level based horde and you'll get it sooner or later. This solves a level 1 guy joining a server on day 90 getting the bad luck of having a horde come to his sod house, and the level 89 army of dudes who are bored to death. The blood moon might be roughly when they will come but not for sure."
https://7daystodie.com/forums/showthread.php?40659-Alpha-14-6-Experimental&p=426017&viewfull=1#post426017
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.17. 01:15:36
Latest experimental unstable
Latest experimental with u52 unstable
U52 Stable
U52 (Unity 5.2-es verzióra)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.16. 22:46:12