7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van amelyik zombi megpusztul elsőre a tüskéktől,van amelyiknek nem árt (feral),inkább a wood log spike -ot használd,teljesen fémmé fejlesztve,az már döfi nekik

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#idiota>

jó olvasni az írásaidat,végre egy lelkes játékos,én tegnap bontottam le egy éttermet ami fémből volt,lett is belőle 800 iron scrab,yarr megtekintheti a szomszédjában ami maradt belőle.DD arrébb fogok állni mihelyst meglesz a minibike,ez már a második bázisom a mapon,és nem unom

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

a tüskék gyengébbek, a gúlák erősebbek. van aki kombinálja őket, a falhoz mindenképpen a gúlát rakd 2-3 sorosan. Nem tudom pontosan melyik épületről beszélsz, de átlőni résen/ablakon csak a rácsozottan(bar) lehet, azt is csak fegyverekkel. Vagy ugye kockákat hagysz ki és akkor azon tudsz lőni a népre. Jöhetnétek multiba is, legalább mégtöbben lennénk a szerveren 😊 aztán ez az experimental szarság egyszer csak véget ér... 😄

Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.

Régen jártam így, hogy egy játék ennyire megfogta a fantáziámat... Pedagógussztájknak köszönhetően holnap szabin leszek otthon a gyerkőcökkel, remélem sokat fogunk haladni a singleben <#zavart1>

Kinéztem magunknak az első hétvégére a farmtól nyugatra lévő celltovert. Korrektnek tűnik körülötte a kerítés, az épület kőből van, esetleg húzok a tetejére fából még egy szintet. A falmászók ellen mi kell pontosan? Hogy felül legyen egy perem az épületen, és ne legyen teljesen függőleges az oldala?

Apropó, a fém adótorny belsejébe érdemes lehet befúrni? Az oldalából kikalapáltam egy kockát, de full tömörnek tűnik a belseje. Azt sajnálom, hogy nemigen lehet nyíllal átlőni rajta, pedig az nagyon adná magát, hogy a közepébe bevágni egy üreget, a bejárati nyílást jól elbarikádozni, a létra alá tüzet meg tüskéket rakni, és belülről lőni őket <#violent> a fémszerkezet résein keresztül...csak gondolom a motor ezt nem támogatja.
Tüskéből a vékony spikeot érdemesebb használni, vagy inkább a gúlákat? A dögökön melyik sebez nagyobbat?

Az még régen volt 😊 amúgy én találtam azt 😄

Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.

Kérlek ne oktass már ki, bazzeg én is tudom hogy kell szervert hostolni, le is írtam a srácoknak még a scriptet is amit ki kéne cserélni a tcadmindban. erről ennyit. csá!

szerk: otthon drágább lenne hostolni és gépem sincs pluszba 6-8 vagy több giga rammal és cpu sem ártana valami normálisabb ha már több playerről beszélünk. Úgyhogy marad a kontaktolás és a várakozás. sry.
Utoljára szerkesztette: 7days, 2016.04.19. 14:30:59

Te mivel szenvedsz ennyit, ha szabad kérdeznem? Hogy hogyan kapd meg a 14.6 Exp verziót a szerveredre? Valójában nagyon egyszerű, ha magadnak hostolod a szervert vagy ha te magad vagy te magad vagy a hosting, mert bele tudsz nyúlni dolgokba ellenkező esetben marad a stabil publikus ág, mint minden univerzális játékkezelő panelnál és hostingál. Ez egyben politika is.

Ha rugalmas a szolgáltató esetleg megoldja, de kétlem, hogy bevállalnak hostolni akár hibás és instabil játékszerver verziót hostolásra, ami kárt/územzavart is okozhat a hosting zavartalan működésében. Még a stabil verzió is lehet hibás...

(Én az Open Game Panelt preferálom, ott sincs lehetőség kliensként választani melyik ágról milyen verziót akarod tölteni a Steamről...de én ott bele tudok nyúlni a panelba, hogy úgy működjön ahogy szeretném.)
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.19. 14:17:48

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Volt olyan verzió is amikor a biome tipusától függött a nyersanyag találás,és az navezganeban volt.Valaki egyszer talált egy fasza lelőhelyet,3 biome találkozásánál,nem győztük kalapálni belőle a vasércet
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.19. 13:45:52

<#wilting>

A fáklyával lehet őket égetni! Pár ütés,és meggyulladnak.Legalábbis pár verzióval ezelőtt még így volt,nemtudom benne maradt-e?

Hát srácok, azt írták próbálnak segíteni rajtunk, de sztem nem lesz belőle semmi, úgy tűnik meg kell várni az új official release-t.

Egy vad gondolat fogalmazódott meg a bennem: ha az égő tábortűz engem DOT módon sebez, használható-e esetleg ez a zombik ellen?
Mondjuk úgy, hogy beköltözöm egy folyosó végére, és előttem kétfajta spike és egy működő tábortűz kombinációból sormintát hozok létre. Amíg a nagy tüskétket püfölik, ácsorognak a tűzben, és lehet megsülnének szépen lassan...<#confused>

Random_
Sajnos ilyenkor az a horda jön ami a szerver szerinti időben soron következik. Szóval simán előfordulhat, hogy te első pár napodat töltöd, de egy sokadik heti hordába akadsz.

Viszont a heti horda úgy tudom egy helyre összpontosul, szóval simán lehet, hogy nem is rád támadnak azon az éjszakán, hanem más személyre aki a pályán tartózkodik. Sőt ez nekünk már alpha13-ban komoly gondot is jelentett, mert egyik szerveren nem tudtuk magunkra irányítani a horda figyelmét, mindig mások kapták. Ez azért volt, mert a horda célpontja egy hőtérkép alapján alakul. Ahol nagyobb az aktivitás (craftolás, építés, forge működés stb...) oda összpontosul. Alpha14-ben nem tudom ez hogy működik, mert nem játszottam még eleget.

Vannak olyan tervek, hogy mindenki az xp szintjének megfelelő hordát kapjon ami szerintem sokkal igazságosabb lesz.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

És akkor ilyenkor a harmadik nap után rögtön a harmadik hétvégi hordának a látogatására lehet számítani? Vagy ilyenkor nekem csak az első hétvégi csoportot küldi, merthogy nettóban még az első héten tartottam a kilépéskor?

Random_
A szerveren akkor telik az idő, ha legalább egy játékos benn tartózkodik. Szóval simán előfordul, hogy kilépsz 3. napon és visszalépsz 21 nap este. Azért, mert más attól még benn tartózkodott és miatta teltek a napok.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Gilmoor
Nem tudom hány kockát lehet egymásra pakolni, de elég sokat ahhoz, hogy már ne számold egy idő után. Az idő akkor halad egy szerveren, ha van online játékos. Amikor egy sincs, akkor nem halad tovább.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

<#worship>
Tehát akkor gyakorlatilag bárhol áshatok, találni fogok valami nyersanyagot előbb-utóbb? a nyersanyag lelhetőség függ a biom típusától, vagy akár az is lehet, hogy ugyanabban a biomban ha két kockával odébb ások, már másik fajta nyersanyagot lehet találni?

Azt jól értelmeztem a játékmechanikából hogy 256 szint van benne? Tehát a pálya legalját jelentő, bonthatatlan rétegtől kezdve 256 kockát lehet egymásra pakolni, mire elérjük a játéktér tetejét?
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.04.19. 08:54:11

Ha esetleg feltévedek egy szerverre, ott hogyan működik az idő számolása? Mert nyilván akkor a játékban folyamatosan kell telnie a napoknak, de aki esetleg közben kilép, majd a real idő szerint másnap vissza, akkor hol fog neki tartani az ingame ideje, ha mondjuk a játékbeli hamradik nap délelőttjén lépett ki? Neki ugyanonnan folytatja, vagy olyankor csak a nappalok és éjszakák amik mindenkinek közösek, a napok számát meg megkezdett ingame napoknak veszi?
Vagy lehet, hogy a hetedik nap délutánra fog belépni?

Gilmoor
Nem respawnol a bánya, a fa igen, de totál random és nem kiszámítható, egyszerűbb ültetni. Nyersanyag mindenhol van, csak ásni kell. Elég ha leásol, lecsákányozol és kivájsz egy kisebb tárnát, mint ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

és lesz elegendő követ meg vasad ...
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.04.19. 08:36:42

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Ha találok valami szenes területet, vagy nitrátosat, és elkezdem kibányászni, illetve a vasat tartalmazó nagyobb kőkupacokat összetöröm akkor amikor a lootokat frissíti a rendszer, akkor ezek a területek is ismét használhatóak lesznek, és ismét lehet ott bányászni, vagy előbb-utóbb minden bánya végérvényesen kimerül?
Illetve ha nem ültetek fát, csak rendszeresen kivágok innen-onnan, azok fognak maguktól frissülni, vagy gyakorlatilag tarra lesz vágva az egész térkép, ha nincs ültetés? (tudom, hogy ez egészen valószerűtlen, csak az elv érdekelne... Mondjuk az aknák szempontjából, és az aktív védelemhez szükséges lőpor miatt lehet annyira nem is elhanyagolható kérdéskör a bányák kihasználhatósága)

Random_
A térkép szerint van barlang gyári mapon is, emlékeim szerint legalább 3-4 db. Térképen legalábbis láttam bejelölve.

Srácok van vas, ólom, stb nevezgane térképen mindenhol? Lementem elég mélyre sokfelé és semmit nem találtam. Barlangot meg szintén nem eddig.
egyenlőre egyiket se várom a válasz megoldást a srácoktól, leírtam neki mi a szitu. remélem hivatalosan is kiadják mert ez így szenvedés.

Egyébként melyik experimentalt rakjuk fel? Ha sikerül a szeróra is rátenni,mert van ott 2 fajta is

Mondtam én

Bizonyos szint felett, szerintem az Xp-t olyan dolgokból kell összeszedned ami egyébként is fontos, mert másképp nem férsz bele az idődbe.Az első pár nap bőven boldogulok szürke kőbaltával is mert minimális építkezés zajlik.
navazzeg valamit mégis fel kell tolni a szerverre, hogy mennyen az experimentalhoz

mindjárt kipróbálom az experimental-al is elvileg fel lehet menni, azt írja csak kliens oldali a változás. ha nem akkor megoldatom velük 😊

...és még én vagyok őrült<#idiota>

Srácok azt írta vissza a csávesz, hogy nyugodtan töltsétek le az experimentalt menni fog a szerverrel, de még majd kipróbálom az este folyamán és a settempunit c -t is berakom a commandba mert jobban szeretjük páran a celsiust. majd olyan 10 fele megpróbálom mindezt most pihi van kicsit.

Random_
Nem azért fontos 150 kőbaltát legyártani, hogy szép szintű legyen. Vagyis nem csak azért fontos! Így szerzel még gyorsabban XP-t ami kell a könnyebb boldoguláshoz. 150 baltához kell 300 fű, kő és fa asszem ami azért nem tétel.

nem....
itt utána olvashatsz: http://7daystodie.gamepedia.com/Land_Claims
Random_
Az a land claim block ami PvP szerveren levédi a hatósugarán belül lévő elemeket. Megakadályozza, hogy mások szétüssék azt amit te létrehozol vagy a szövetségesed.

Akkor ez, amit 2.45-nél le akar rakni, az

nem valami drophoz kapcsolódó láda?

Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.04.18. 17:26:26

V14.6 Exp.-re volt egy nagyobb frissítés reggel, kb. 100 Mb. A publikusra nem hiszem, hisz nem írnak róla.

Az öved gombjai 1-0-ig fix. Ha van a menüben rá állítás, akkor lehet, ha nincs akkor nincs. [#unalmas

Az Airdrop nem kívánság műsor, mivel nem te hívod le így oda dobja ahova akarja. Ha lenne saját hívód mint Rustban, ajkor oda dobná ahova lehívod.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.18. 16:22:11

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Multiban lehet kérni, hogy hová érkezzen a légitámogatás?
Illetve egy triviálisnak tűnő kérdés: a beltnek a gombjait át lehet tenni máshová? Mondjuk extra egérgombokra, meg billzetre...az sem lenne hátrány, ha lehetne leátni, pontosan melyik slotban is van az adott cucc, érzésre néha mellényomok.

hollo
vmi verzio eltérés van a server és az én játékom közöttt ezért nemtudok fellépni ami azért érdekes picit mert még hajnalban fennt voltam frissitést meg nem láttam h jött volna ki .automatán nem is frissiti a gamét ugy van beállitva,no mindegy várom hogy frissüljön a server ha megtörtént itt jelezhetnétek don serveréröl van szo
Jut eszembe tudtátok, hogy a bandita karakterek elérhetőek a karakterek menüpontban v14.6 Exp.-ben? Aki játszana vele gyorsan tegye, mert ki fogják venni, miután véletlen került oda...

Szerver infó: miután mindenki várja, hogy váltsak RandomGen-re, csak előre szólok, ha kijavítják a generálást, eltűnik a bármit duplikálhatok bug és stabilizálodik a pub verzió full WIPE lesz.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.18. 14:45:57

Ha Zombik ellen játszol rendesen akkor először is a gondolkodásodon kell változtatni. Ez egy idő menedzsment játék. Nincs időd 150 darab kőbaltát csinálni csak azért hogy szép színű legyen mindjárt az első nap. Pláne nincs időd összeszedni az alap anyagot 150 kőbaltáthoz. Én a legnehezebben játszom a legtöbb zombi ellen, és hidd el minden perc számít. A háttérben mindig kraftolok bármi történjék is a játékban. Még harcközben is kraftolok. Csak cobblestone épületben gondolkodj mert azt később betonná lehet változtatni, és abból is csak egy kicsi magasat építs felülről lövöldözz. 7. éjszaka így túl élhető nem ütik szét. 14. éjszakára már beton kell és egyre több Spike, akna, és rengeteg lőszer vagy nyíl minden ami van. 21. éjszakát nem tudom mert ott végtelen horda bugot kaptam és futnom kellett, 2 napig hajszoltak végül belehaltam. 28. éjszakáig mindent újjá kellett építenem de lett egy lila shotgunom kb 300 lőszerrel és úgy neccesen de túléltem a betont éppen csak nem ütötték át.
Nyílvesszőt már fémes hagyűt használok, csak azért hordok magammal kőhegyűből egy 250-es stacket, hogy legyen, ha megszorulok. Mondjuk csirkét is próbáltam vadászni, hátha gyorsabb úgy tollat szerezni, de nem volt egyszerű lenyilazni.
Bár ezen a beállításon nem nagyon találkozom zombikkal (gyakorlatilag Diresvillben volt egyetlen darab!, miközben a default játéknál, amivel legelőször próbálkoztam, ott rontott rám három kutya meg egy 10 fős zombicsapat a legelső napon...), csak vadászni használom, hogy a welnesst fentebb tudjam tolni.
De ezzel a "no-enemy" beállítással is próbálok úgy játszani, hogy sötétedésre bezárkózok, kraftolok, stb. Nyilván az a tervem, hogy majd normál fokozatban is tudjak játszani, és igyekszem kialakítani a rutint, hogy mikor, mit, hogyan kell csinálni, hogy hatékony legyek.
Kő alapú cuccokat már 300-as fölötti minőségben tudom gyártani (volt, hogy egy éjszaka fabunkót faragtam vagy 150-et), meg találtam egy csomó könyvet, amik mindenfajta páncélhoz és ruhához jók. Fegyverkönyvekből, motorról szóló könyvekből is többet találtam, rakétavetőből is már vagy 4-et. Van 3 talált pisztolyom, (a rosszabbakat már csak bezúzom), van vadászpuskám. Ezekhez van talált lőszerem. A sörétessel már nem is foglalkozok (mindet bezúzom), csak a lőszerét gyűjtöm. Helyhiánnyal küzdök. Gyártottam már kötszert, csak az eü dobozt nem sikerül összerakni valamiért! Pedig a listában fehér színnel van benne, és van is hozzá minden anyagom. Itt nem jöttem rá, mi a hiba, lehet, hogy ehhez is könyvet kellene találni? Még vérvételes cuccot is találtam, de nem kell használni, mert a többi alkotóval együtt van vagy 8 zacskó vér a kórház előtti úton craftolt ládában, az út közepén lerakva. <#confused>
Ugyanakkor a craftolós listámban a forge még mindig szürke, azt sem tudom valamiért összerakni.<#nemtudom>

Illetve korábban láttam olyat, hogy a ládát/ládákat fakeretre felrakva lehet hurcolni magunkkal sokkal több cumót is, gondolom, ez egy hiba volt, amit azóta kivettek, ugye?<#confused>

A játék tetszik, ha kicsit kiismerem, majd indítok nehezebbet. A hétvégén próbaként egy másik játékot is indítottam, ahol a cheat-et bekapcsolva, és a nehézséget maxra húzva megnéztem, milyen lehet az első hétvégi horda? Jó, hogy lehetett repülni, mert a cementkockákat is erősen püfölték.
Volt egy olyan gondolatom, hogy leások egy lukba, és a zombiknak szánt kürtő falát végigrakom fakarókkal, így nem tudják roncsolni a facövekeket, mert nem szembe mennek vele és nem verik szét szisztematikusan, hanem csak átesnek rajtuk, ami végig sebzi őket, nekem meg lent csak a lootot kell gyűjtögetni a hullákból. Hát ez nem jött össze... Viszont most, hogy látom, hogy lehet fektetett szögesdrótot lerakni, felcsillant a remény, hátha lehet olyan lukat ásni, amibe bezuhanva megpusztulnak.

Random_
Olyan videót ne nézz ami nem alpha14-ben készült, mert sokat változott a játék!

Én a quality joe helyett inkább a túléléshez szükséges skillt fejleszteném először. (első három) De azután tényleg fontos a quality joe is.
Eszközök craftolásával nő a szinted, ha kicsit is ráérsz akkor craftolj kőbaltát 10-20 darabot többször is, és fa bunkót. Ha figyeled egyre jobb minőségű lesz a legyártott eszköz. citromsárga szintig érdemes elmenni, azok már elég tartós és jó eszközök. A forge-hoz nem kell könyv és sok egyéb dologhoz se amihez Alpha13-ban kellett. Ha az angolt vágod, akkor olvasd el a leírást a skilleknél, ha nem, akkor tedd fel a magyarítást.

Gilmoor
szögesdrót kúszóverseny: mindenki szerez magának egy zombit, és úgy terelik őket, hogy egyszerre tudjanak rajthoz állni. Aztán lehet fogadásokat kötni kinek a zombija jut messzebb a szőnyegen 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.04.18. 07:41:31

Gilmoor
vaakuum: javaslom gyűjtögess sok tollat a fészkekből utad során és amint lehet készíts belőlük nyílvesszőt. A közelharc semmilyen körülmények közt nem javasolt. Tárgyak készítésével növekszik a szinted, és minden szinten van elosztható skillpont. Javaslom a scavenging skill + quality joe skill kifejlesztését. Utóbbi csak kiváltható pontokból, míg az előbbi fejlődik valahányszor csak belenézel valamibe. Ha vadászol, nem célszerű magadnál tartani a húst nyersen vagy akár sülten. Bármikor készíthetsz tűzhelyet, ha a felső sorba egy fát helyezel, azt úgy kell értelmezni, mintha nyársalnál. Tehát az eszköz amin-amiben elkészíted a húst, ez esetben egy darab fa. Fuel: fűtőanyag. Ha raktál fanyársat és fűtőanyagot is, bal oldalt elérhetővé válik az a recept, ami elkészíthető a húsból. Az elkészíthető receptek attól függnek, hogy miben készíted és milyen alapanyagok vannak nálad. Lehet találni olyan vidéki házakat, ahol már eleve van kohó. Ott az utad során szerzett vasat be tudod olvasztani, de szükséged lesz agyagra is (sárga föld+ kő ásó). A kohóba is kell fuel (fűtőanyag), valamint az input mezőbe kell rakd a vasat (scrap iron) és agyagot (clay). Beindítod a kohót és kis idő múlva lesz elegendő olvasztott alapanyag benne forged iron készítéséhez. Ha idáig eljutottál, tanuld ki a leather tulajdonságot (10 pont) és ezek segítségével készíts nyílpuskát.... aztán a többi majd jön magától.

Már nem kell könyv a forgehoz.
Sziasztok!

A héten megvettem a játékot, és nekilendültem kipróbálni. Alap beállításokkal az első napon meghaltam vagy 10-szer, és utána indítottam egy újat, amin minden a legkisebb nehézségre van levéve. youtubon néztem hozzá videókat is, de az a helyzet, hogy mindenhol erősen ajánlják a forge könyv mielőbbi megszerzését. Namost én a leggyengébb beállításokkal az 5 naphoz közeledek, a Shamway foods környékéről a Pass-And-gas-on keresztül, és Diresvill szélét érintve, a farmon-celltoveren keresztül elgyalogoltam a Crack-A-Bookba, de most vár az alvás. Remélem, hogy lesz esély ott megtalálni a könyvet. Ha mégsem, akkor hogyan tovább?

Tegnap Yarr adott egy ötletet,a földre fektetett szögesdrótok lefékezik a zombikat,valóban igy van,és nem is sérül a drót,viszont egy ütéssel kiiktatható ha nem jól helyezzük le.Thanx! Bevezetem én is a házam köré.

szerk,arra kiváncsi lennék az éjjeli hordákat hogy állitja meg!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.17. 13:37:39

Random_
Na ez tök jó ötlet!

Remélem ma már tudok újra játszani, komoly elvonási tüneteim vannak...

Na ez jó!! A horda majd szintfüggő lesz,hamarosan be is vezetik:

"The idea I have in mind will be a level based horde and you'll get it sooner or later. This solves a level 1 guy joining a server on day 90 getting the bad luck of having a horde come to his sod house, and the level 89 army of dudes who are bored to death. The blood moon might be roughly when they will come but not for sure."

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?40659-Alpha-14-6-Experimental&p=426017&viewfull=1#post426017
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.17. 01:15:36

Mi lett az U5.3-al?

Na van már háromfajta bétánk is,elborult az agyuk a készítőknek:

Latest experimental unstable
Latest experimental with u52 unstable
U52 Stable

U52 (Unity 5.2-es verzióra)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.16. 22:46:12