7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gilmoor
Mályki neked, hogy nem zuhan le az fps ha a nagyvárosban vagy?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Pedig az lc-nek védeni kellene,akkor lehet az is bugos,vagy hacker volt.A szerveren most ezek a beállítások vannak:

<property name="LandClaimSize" value="21"/> <!-- Size in blocks that is protected by a keystone -->
<property name="LandClaimDeadZone" value="42"/> <!-- Keystones must be this many blocks apart (unless you are friends with the other player) -->
<property name="LandClaimExpiryTime" value="7"/> <!-- The number of days a player can be offline before their claims expire and are no longer protected -->
<property name="LandClaimDecayMode" value="2"/> <!-- Controls how offline players land claims decay. All claims have full protection for the first 24hrs. 0=Linear, 1=Exponential, 2=Full protection until claim is expired. -->
<property name="LandClaimOnlineDurabilityModifier" value="20000"/> <!-- How much protected claim area block hardness is increased when a player is online. 0 means infinite (no damage will ever be taken). Default is 32x -->
<property name="LandClaimOfflineDurabilityModifier" value="60000"/> <!-- How much protected claim area block hardness is increased when a player is offline. 0 means infinite (no damage will ever be taken). Default is 32x -->

Ebből is látszik hogy durva beállítások vannak.21 kocka hatósugaron belül véd csak,ha a ház oldala,vagy tartóoszlopai 21 kockán kivül esik,akkor ott már nem véd.7 valós nap múlva viszont már nem véd.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.27. 02:02:12

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mályki86
A békés társaságról néhány kép.Pár napja, ahogy Random is mondta feltörték a ládáimat Don szerverén.Ma amikor újra felléptem, hogy elköltöztessem a cuccaimat egy biztonságosabb helyre látom, hogy valaki nagyon jól érezte magát a lakhelyemen egy (feltehetően) rakétavetővel.A ládáim ismét feltörve, és a cuccaim nagy része szintúgy hiányzik.Nem panaszkodni szeretnék, és tudom, hogy PVP a szerver, illetve azzal is tisztában vagyok, hogy a legnagyobb baklövést ott követtem el, hogy a szabad ég alatt tároltam a holmim.Nincs is azzal gond, ha feltöri a ládákat (mondjuk valaki felvilágosíthatna, hogy a claim blokk mennyit is véd pontosan, ugyanis az összes ládám a közvetlen közelében volt elhelyezve), de mi szükség volt az épület ily módon való lerombolására?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Mályki86, 2016.04.27. 00:09:06
Kis érdekesség, ha még nem láttátok volna 😊
https://www.youtube.com/watch?v=pPQ_FE0YMhs
Random_
A társaság békés, szóval nem kell félned attól, hogy legyilkolnak, bár Mályki ládáit felnyomták és megszabadították értékeitől ami nem túl keresztényi hozzáállás, de a szerver PvE is szóval előfordulhat bármi.

Én arra bátorítalak, hogy nyugodtan kommunikálj másokkal és ha kell valami kérj segítséget. Ha engem benn találsz én biztos segítek, ha tudok. A loothelyek eléggé leraboltak lehetnek, hiszen azért sokan már célirányosan motorozva ezeket leszüretelik. Egy-egy ritkább cucc lehet nehezen beszerezhető. Persze mindennek ára van, lehet kér a másik valamit cserébe, ez személyfüggő és tételtől függ.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szia. eddigi tapasztalataim alapján senki nem bántot senkit azért mert közel ment valaki a bázisához.(ez DON szerverére vonatkozik csak erről tudok nyilatkozni ) sőt sokan be is invitálják a vándort esetleg ételel és itallal esetleg más segítségel kinálják. ha nem látsz senkit a bázis körül akkor ez rád van bizva hogy közelebb mész-e vagy sem, én személy szerint volt hogy 1 elhagyott bázison húztam meg magam éjjelre. De vannak olyan bázisok ahova nem tudsz bemenni mert igy van kialakitva 😊Ha látod a tulajdonost a bázisán ténykedni nyugodtan lehet érdeklődni esetleg segitséget kérni.kb ennyi ami most eszembe jutott. sok sikert 😊
Gilmoor
mielőtt nagyon belevágnál a "szerveresdibe" nem árt ha tisztában vagy vele, hogy valami nagyon nagy kaki van a szerveren.
alig hogy beléptem lezuhant az FPS és még a játékból sem tudtam kilépni csak ALT+F4-el

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

A szerver íratlan szabályairól azért kérdeznék pár szót, mielőtt védtelen, zsenge és ugyanakkor pajzánul alulöltözött <#nyes> és szemrevalóan csinos karakterem felverné az út porát, és magára vonná a környék zombijainak figyelmét!
Szóval mennyire illik a szomszéd közelébe merészkedni, és honnan lehet tudni, hová nem szabad már menni? Elég lesz nekem a zombikkal szenvedni <#integet2>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.04.26. 16:27:28

😄 na de szomszéd 😊 am igen nyugodtan kérdezzetek és sok sikert az új betelepülőknek 😄
Köszönöm!

Nem ígérem, hogy ma benézek (elég kemény napom lesz) de ami késik, az ... a vonat<#idiota>

Küldtem pm-et!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Na imént voltam a szerveren egyedüliként és pont horda napra estem be. Kicsit a lőszerekből kevés volt, de próbáltam felvenni a kesztyűt. Végre egy feralos és rendőrös horda jött és nem valami gagyi. Sajnos kétszer így is meghaltam, mert a felrobbanó rendőrökre nem figyeltem és hatósugáron belül voltam. Volt legalább 5-6 feral amiből felét én öltem meg a maradékot a tüskék. Szánalmas mikor egy feral leszakadt lábakkal kúszik és kiosztod neki a fejest úgy, hogy lerobban a feje. 😄

Ha lett volna társam, akkor ez a két halál se jött volna össze, mert jobban daráltuk volna a hordát. Folyton lőttem ami a kezem ügyébe került és közbe javítanom kellett a védelmet. Sajnos egyedül ez nehéz. A forged ironból is kifogytam a rácsok javításához és hát a log spikeok is elkoptak a végére. Azért a rendszer működik, lehet lootolni a zombikat és ölni egyszerre. És végül is egyedül is leküzdöttem egy masszív hordát. Majd tolok fel képet a bázisom maradékából.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tegnap akartam írni egy szösszenetet otthonról, de valamiért megint nem sikerült 😞 Itt meg most valamiért a képbeszúrás nem műkszik, így sima linket tudok csak berakni...

Ez a "tábortűz sebzése a zombikra" kérdéskör nem hagyta nyugodtan a képzeletemet, ezért ennek a mintájára:
https://thebrotherhoodofevilgeeks.files.wordpress.com/2014/06/sarlacc-pit.jpg?w=604&h=339
készítettem Creativban egy csapdát, ami a felül egy 11*11-es vonallal indult, és lépcsőnként ment össze egészen addig, míg a belsejében 3*3-as terület nem maradt...it meg lefúrtam 7 kockányit (szögletes tölcsér), és csináltam egy padlót. A padló fölött hagytam a karakternek 2 kocka magasságnyi helyet, és befedtem keresztbe fektetett hengeres oszlopokkal, azután az oszlopok fölé a 3*3-as mátrixra raktam tábortüzeket, majd a tüzek fölé és az építmény összes peremére raktam lemezburkolatos logokat. Erre ráeresztettem a 10 perces napokkal a zombikat, akik azonnal észrevettek, és rázúdultak az építményre.
Lement két nap, és még mindig ott őrjöngtek a fejem fölött. A logokat lebontották, de most már legalább azt tudom, hogy csak akkor fognak tüzet, ha közvetlenül belelépnek a tábortűzbe. (Pedig de szép is lett volna, ha a tüskéken keresztül is lehetett volna nekik tüzelni <#hehe>) Ehhez viszont le kellett verniük a logokat a tüzek tetejéről. És még így sem vagyok benne biztos, hogy akik ezután hullottak el, azok a tűztől hullottak el. Lehet, hogy a nagy káoszban ezek egymást is ütik, minden esetre nekem az oszlopsor között potyogtak lefelé a mócsingok ezerrel...a tábortüzek is elfogytak lassan de a vízszintesbe pozicionált hengeres oszlopok gyakorlatilag azután sem sérültek, hogy a tábortüzeket is szétverték róluk. És meglepő, hogy a tábortüzeket nagyon lassan verték szét...
viszont az építmény oldalsó kockáit hatékonyan bontották, bár alulról kb. 2 sor magasságig lehet folyamatosan javítani, ha éppen át lehet látni a zombik között...
Ha rájövök, hogyan tudok egy darab zombit varázsolni magamnak, akkor kipróbálom ezt a tábortüzes dolgot alaposabban. De játékban ez nem megy, mert nem tudom biztosan kizárni azt, hogy egymást is sebezzék...

oké. 😊 Küldtem privátot. Csatoltam több képet is a levél mellé hátha úgy könnyebb lesz megoldani a problémát?! 😊
Random_
Ha tudunk segítünk, TS-re nem szoktam belépni, de itt is kérdezhetsz nyugodtan.

Ha valaki ráérne kb 2 percre rabolnám az idejét TS-en... van nálam úgy látom a játékba egy kis hiba... vagy nem tudom mi akar ez lenni de elég fura. Hosszú lenne leírni. Bocs amúgy ha offolom itt forumon.
Most lépek be játékba meg TS-en fent is vagyok már! 😊

Jó akkor a szomszédaimat nem zaklatom... 😄 😄 😄
Amúgy köszönöm a biztató szavakat! ;-)
Sok sikert túlelő :-D
Ha fenntleszel a szerveren kérdezz nyugodtan próbálunk ezzel azzal segíteni
Ahogy elnéztem egymásra nem nagyon vadászunk csak ha már minden állat elfogy, gondolkoztunk olyanon h megesszük a szomszédot :-D
Köszönöm a gyors reagálást! 😊
Ha esetleg valaki ráér nézzen majd fel TS-re egy pár kérdésem lenne játékkal kapcsolatban ha nem baj?!
Gilmoor
DON szervere (Random Gen PvPvE) 144.76.39.214:26930 ts cím:144.76.37.13:9996 (jelszókérés: Ironman2 -tól itt Sg-n)

Üdv Mindenkinek!
(Hozzátenném már most,hogy nem rég kezdtem csak el játszani a játékkal!)
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok,h TS passwordot + szerver passwordot kitől tudnék kérni?

Sorry for the lack of news, we've been "on the verge" of releasing a new update all week long but one little bug keeps that gets fixed that breaks something else has been plaguing us all week. Hopefully we can release it today yet. It has fixed mac, linux and improved lighting and a lot of small fixes.

Posted by madmole
Looks like we'll do it tomorrow. It's too late in the day and we don't want to ruin anyone's evening releasing something that hasn't been tested good.

Tehát tegnapról mára, aztán talán holnap talán lesz belőle valami XD XD XD

Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.

Random_
A kutyák felbukkanására városban mindig számítanod kell. Én kb. úgy megyek a városba, hogy amíg ki nem lövök 1-2 kutyát nem nyugszom meg. Alapból a gép mindig rak be és nagyon nehéz velük első időkben elbánni. A jó taktika, ha hátrafelé futva lövöd, csak vigyázz, nehogy hátrafelé futás közben beakadj egy autóroncsba vagy sziklába. Másik lehetőség, hogy wood framet pakolsz magad alá kettőt és onnan lövöd le, ahogy alattad ugrálgat.

A vashiányon az segíthet, ha szétbontod az autókat esetleg wrench tool-al. De inkább próbálj bányát találni, esetleg van kihalt terület, ott van sok elszórt fémkupac amit csákánnyal begyűjthetsz.

A szalmabála létra alján csak akkor működik, ha hiányzik az alsó létrafok, különben leesésnél nem tompít a szalmabála. Az alsó létrafok kiütése azért is jó bármilyen esetben, mert akkor már a zombik nem tudnak a létrára felmászni. Mivel nem tudnak ugrani, te viszont ugorva fel tudsz menni a létrán.

Azért a rohadt hússal motivált zombi a mókuskerékben elég ütős...de termeli az áramot szépen 😊

Nu, nekifutok melóhelyről, hátha...

Szóval normál fokozaton túléltem az első hétvégémet, ráadásul úgy, hogy összesen csak 3 nyílvesszőt kellett ellőnöm harc gyanánt (rohadt darazsak), a többit rendezték a csapdák. Mondjuk a 3-ik hullámnak reggel fél ötkor lett vége, de látványos volt a buli.

Hasonló emelvényt építettem, mint amit Z-Nation is csinált, de én az egészet még körbehúztam 5 sor sima stickkel is. A csapda konstrukciónál az volt az alapvető különbség, hogy én a lábak körül három oldalon dupla sor log-tüskét hagytam, és a benne lévő tüskéket, a szervízutat és a lábakat jelentő oszlopokat is vaslemezesre burkoltam. Azon kívül nem raktam dobozkeretet a tüskék köré, hanem csak simán a földet hagytam ott, viszont a fölötte lévő szintre raktam egy rámpa-keretet, amin felfelé tudnak jönni a csapdába, de ha kifelé akarnak menni a tüskékről, akkor már a rámpa magasabbik oldalával szembesülnek, és ezeket is fejlesztettem asszem 3-as szintre. És ami a szépségét adta a dolognak, hogy a középen kereszt alakban hagyott szervízútra felraktam 9 darab tábortüzet, amikbe bekészítettem egyenként 75 darab sticket, és 21.58-kor begyújtottam, mielőtt felmentem a tetőre. A rácson megálltam a középső tábortűz fölött, és néztem a show-műsort. Mondjuk a hullámok között leszaladtam újra dobálni néhány spikot, mert azokat simán legyalogolták, viszont azokat nem egyszerű úgy rakni és javítgatni, hogy közben fakereteken rohangálok a tábortűz és a többi tüske fölött, közben sasolom a környéket, hogy mikor kell spurizni vissza a tetőre...ha újra kezdem, akkor körülötte is valószínűleg logokat fogok rakni, azok egyrészt jobban átláthatóak, másrészt talán strapabíróbbak lesznek.
És akkor jött a végén 5 darázs, de abból csak egy támadott meg, a többi nem jött lőtávba, azokat nyíllal nem tudtam lelövöldözni.
Gondoltam is, hogy akkor ezzel most ráfaragok, mert folyamatosan jönni fognak <#rolleyes>?
De kisütött a nap, madarak csicseregtek, és lehet tovább gondolni a játékot. Kezdek barátkozni a kockák fejlesztésével, meglepve tapasztaltam, hogy miközben a csapdát javítottam, az oszlopok néhány kockáját már iron-wallra tudtam húzni.
Ami a következő projekt, hogy rájöjjek, hogyan tudok Diersville-be bemenni, mert 9-szer próbáltam meg, és kilencszer ugrottak a nyakamba kutyák. Meg is haltam minden alkalommal. Az a furcsa, hogy az utolsó pillanatban morogtak és olyan lehetetlen helyzetben támadtak, hogy nem is számítottam rájuk. Sajnos náluk nem működött az, hogy kis előnnyel futva megkerülöm a kereszteződésbe ledobált stick-kupacot, ők is körülrohanják, nem jönnek keresztül rajta, mint a gyalog-zombik.<#rinya>

Kíváncsiságból fúrtam egy lukat is a Diersville melletti pass-n gas pénztárából indulva (oda költöztem be ugyanis, és a benzinkút előtt építettem meg a csapdát), és ezzel a lukkal lementem a pálya aljáig kíváncsiságból.<#bohoc>
Mondjuk inkább meg kellett volna állni minden alkalommal, amikor vasba futottam, mert jelenleg elmondhatatlan vashiánnyal küzdök <#szomoru1>
Ezekkel a mély aknákkal viszont gond, hogy a létramászás elég bizonytalan még úgy is, hogy a teljes függőleges szakaszon végig körbedobozoltam magam. Kétszer ebben az aknában törtem ki a nyakam, és ennek az alján már a szalmabála sem védett meg, pedig raktam 3 réteget... gyakorlatilag a végén már a fáklya fényét is alig lehetett látni a nyílásban.

Egyébként láttam z-nation másik próbálkozását is, ahol alulról javítja a spikeokat, ez is adott ötletet egy másik típushoz. valami Y alakú megoldást gondolnék a talajszintre, ami a középre húzza össze a zombikat. és szerintem egy 3*3-as területnél nem szabad nagyobbat hagyni, mert az már javíthatatlan lesz. Meg valszeg én egy tábortüzet is fogok bele rakni, olyan szépen égnek, amikor vagy 8-an próbálnak egymásra kapaszkodni...
Illetve felmerült bennem, hogy működhet-e az, hogy alulra rakok 9 tábortüzet, és azok fölé rakom a fejlesztett wood-logokat. Ha így is lehetne javítani őket, akkor az masszív védelmet jelentene szerintem.

A szerveres meghívást köszönöm, erősen agyalok rajta, hogy majd kérek fix hozzáférést, hogy társasággal is játszhassak, amint tűrhetően kiismertem a játékbeli lehetőségeket. Remélem már nincsen nagyon sok ismeretlen dolog előttem. Bár mindig lesz valami újdonság, de lassan úgy érzem, nyugodtan csatlakozhatok a túlélni kívánók népes táborához <#boxer>

Ui.: elírásokért elnézét, most már a tennivalóimmal is kell foglalkozni...

szerk: kérdések:
1) a fűnyírónál nem kellene látni, mennyi benzin van benne?
2) hordánál a hullámok száma függ attól, milyen nehézségen játszik az ember? (azt gondolnám igen, de valaki hátha biztosra tudja)
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.04.25. 09:01:22

Dehogy volt...

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Hollo
Volt patch ma?
de rohadt jó! fűnyíró a 7daysben! kicsit hasznos dolog:

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?41036-Lawn-Mower-(SDX-Mod)

beszarás<#idiota>

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.24. 13:52:46

Egy kis buherálással a rendőrzombi nem savat,hanem tűzgolyókat dobál:

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?40072-ZombieCop-throwing-flame-balls

Remélem már jól fog menni a szervereken is,mert ez igy katasztrófa ahogy most van

Ma jön a patch!!!!

"Sorry for the lack of news, we've been "on the verge" of releasing a new update all week long but one little bug keeps that gets fixed that breaks something else has been plaguing us all week. Hopefully we can release it today yet. It has fixed mac, linux and improved lighting and a lot of small fixes.
Looks like we'll do it tomorrow. It's too late in the day and we don't want to ruin anyone's evening releasing something that hasn't been tested good."
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.24. 12:39:17

Már másodszor jelenik meg a házamban zombi,frászt hozva rám,a spawn rendszer is el van .aszva megint.Arról volt szó hogy zárt térben nem jelennek meg ahol vagyunk.Amúgy yarr kertjében is volt 3 zombi,de kitakaritottam őket.

Vakuum nézz fel Don serverére egy eccakai hordás bulira a vendégem vagy :-D
Kaptam egy minibike error t na mondom kész buktam a mocit ki be léptem visszamentem és ott volt ahol hagytam ;-)
Mák
Harmadjára írtam be a hsz-emet, és eddig mindig error-t kaptam. Valami nem kerek nálam, firefox alól kész katasztrófa, chrome alól néha tudok kommentezni. <#falbav>

Hollo
Ezek szerint akkor a nagyvárost kerüljük ha több játékos is fenntvan!
DevLupius
Neokerubbal beazonosítottuk az FPS drop okát.
Ha a nagyvárosba bespawnol egy horda és bemegy egy játékos fél perc múlva az FPS leesik 6-ra, de ha kirohan a városból a határoló betonúton túlra (kb.10 kocka távolság a betonút szélétől), akkor instant 60FPS lesz ismét.
Próbáltuk több variációban, csak Ő ment be én messze voltam máshol, nálam is leesett az FPS, amint kiment vagy kilépett a játékból ismét instant 60FPS volt.
Úgy gondoljuk, hogy most a 0,0 középső város felejtős, mi ki is cuccoltunk onnan.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Ez az fps drop,meg néha beszaggatás,élvezhetetlenné teszi a játékot

Random_
egyébként egy bicikli tök jó ötlet lenne, hiszen elérhetőbb egy működő biciklit összehozni, mint egy motort szerintem világvége esetén
nem kell hozzá üzemanyag és elektromosság
az alkatrészei is a játékban szinte adottak, handlebar amúgy is kell augerhez meg lánc a láncfűrészhez és vascsőből lehetne a váz. A kosár lehetne a csomagtartó

Biciklit tegyenek bele, azzal csak nem lenne annyi gond.... vagy lovat, ami nem úgy fut, mint a szarvas 😉
Én már irtam hogy figyeljétek meg egyszer kiveszik majd.Az lenne a jó ha lenne sebesség perk,kétszer olyan gyorsan futnánk,vagy valamilyen varázslötty segitségével.

Random_
Talán a nagyobb felbontású textúrák hiánya az ami engem zavar.

Random_
Én annyira nem kedvelem a motorozást, erre Mályki a tanu. Több alkalommal is mérgelődött napokig és ásott, hogy megtalja mikor elbugolt. Multiban hatalmas előny, ha van mert gyorsabban odaérsz airdrophoz vagy nagyobb távolságot tudsz bejárni, szóval én is használom. Kétszer majdnem azt gondoltam kukázhatom, mert füves réazen leszálltam és nem engedte tovább használni. Egyiknél elég volt a füvet kiütni körülötte és kiszabadult a másik esetben ládát kellett csinálni kirámolni és szétszedni majd odébb újra összerakni.

Tényleg gagyi a megvalósítása és remélem sokat javítanak rajta. Azt nem várom el, hogy trükkökre legyen képes az ember vele, mert nem motoros játékban vagyunk, csak kicsit legyen szebb a mozgása.

Mondjuk úgy a játék több pontjára ráférne valami szépítés. Mióta a Rusttal játszottam kicsit magasabbra került a léc.

A játék leggagyibban megvalósított része a minibike. Annyira rosszul van leprogramozva hogy fáj. A mozgása nevetséges, a kép scrollozása amikor megy akadozik. Rengeteg bug. Én kivenném, nem égetném magam ilyen munkával az egyébként remek játékban. Ráadásul kihagyott ziccer mert lehetne ugratgatni trükközni vele, esetleg harci motorrá fejleszteni fegyverekkel meg pengékkel. Ehelyett kaptuk ezt a fost...
Gilmoor
Ott kellene legyen a motor a képen, de csak a hiánya van ott ami a konzolon még olvasható is sárgával.

hol van?<#idiota>

Gilmoor
nem tudom hányadik motorom tűnik el, de ez most már sok volt. Az orrom előtt tűnt el ... vicc ez az egész.

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.04.22. 21:36:45

Nekem már kettő is van,meg több is lesz majd,várom hogy feltegyék az új patchet,addig nem minibikeozok,de az alkatrészeit összegyüjtöm

Random_
Nekem volt egy segédmunkásom, aki betont kevert meg a kertet művelte, de egy ideje nem tud segíteni azóta egyedül pofozgatom a bázist.
Délután megvolt az éles teszt éjszakai hordával. Sajna feral meg rendőr nem jött, pedig jól esett volna a társaságuk.

Mindenki a maga kis csapatával építkezik vagy egyedül 😊