7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ideig dilemmáztam, hogy mégis maradok, de a lábam műtötték és igazából feküdnöm kellene, szóval nem maradtam így is pár napot simán belevertem így ebéd után észrevétlenül bányászattal.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Utoljára szerkesztette: fery5, 2016.04.28. 17:08:30
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ezeket puskával írtjátok? Mert nekem úgy tűnik, hogy a tüskékkel történt zombiamortizációt nem számolja a rendszer...pedig bekalkulálhatná a tüske gazdájának mondjuk...vagy annak, akit éppen kergettek.
Gondolom akkor csak az aktív zombigyilok adja a tp-t is?
A sikoly ezentúl nem idéz meg mini hordákat,a javítás lista meg 4 oldalas lett
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://7daystodie.com/wp-content/uploads/2016/04/Alpha-14.6-Experimental.pdf
Amúgy én jobban örülök annak, hogy nem minden ki egy kupacba települt, mert így van esély, hogy mások is kapnak hordát, nem egy pontra megy mindig. Ezért is szeretek belépni akkor amikor nincs tömeg, mert nagyobb valószínűséggel kapok hordát.
Baromi nagy hibával a pályán még nem találkoztam bár az zavar, hogy a város körül mindig meredek hegyoldal van, de lassan megbarátkoztam már vele pár lábtörés után. 😄
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.04.28. 13:50:14
Annyi előnye van, hogy ismét van hangjuk a zombiknak! Ez idegesít a legjobban, hogy olykor elbugol a hangjuk, de egy-egy ilyen nap visszaállítás után visszatérnek a hangok.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.04.28. 13:46:05
Első szerveren töltött délutánomom/estémen elpatkoltam vagy 5-ször, és ismét az éhhalál szélén állok. Elvesztettem az egyik kifagyásnál 15 üveg már kiforralt vizet, a szomjúság is kínozta szegény csajt, mikor tegnap kiléptem...
Ami viszont ütős, hogy az éhsége még csak 50%-on áéllt, mikor beindítottam a vadászat projektet, de nem találtam semmit azon akörnyéken, ahol végül is elkezdtem befúrni magam a föld alá, hogy majd építek valami masszívabb tanyát. Reménykedve betoltam a vész esetére tartalékolt 2 üveg mézemet is, de már látom, hogy kár volt elpocsékolni, mert ígyis-úgyis éhendöglik, de legalább a fertőzésre lett volna anyagom. Vagy arra a kék-fehér kapszula is jó?
Lehet indítok egy új karit, hogy ne a béka hátsója alól kelljen a wellnest felhoznom megint...pedig már 300-as fegyvereket kraftol, meg szerszámot is majdnem... de hát ez úgy az igazi, ha tényleg túlél, nem pedig ezerszer meghal <#rolleyes>#rolleyes>
Mondjuk nekem még fura, hogy mire kitalálom, mivel kellene tölteni a napot, máris elmúlt dél <#ijedt>#ijedt>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.04.28. 13:23:27
A növényeket egyelőre megvárom, hátha mégis kifejlődnek.
Utoljára szerkesztette: fery5, 2016.04.28. 07:35:47
Most még többet próbálok felhalmozni még shotiba csinálok slug lőszert is, mert lead van bőven és az hasít a legjobban. 😊 Az még a zombi medvét is megtántorítja.
Esetleg a robbanóanyagon gondolkoztam, de csak ha nem futnak. Szépen vezetném őket egy sorba és dobálnám a robbanószert.
A zombi spawn-ra kicsit visszakanyarodva annyit még, hogy nekem nagyon sokáig spawnolt(ak) be zombik a gyári házikómba, pedig módosítva is volt... szerintem egy bizonyos százalékot át kell alakítani a házon, hogy ez megszűnjön, az utóbbi napokba elég sokat változtattam rajta és azóta nem találkoztam ilyesmivel, szerencsére 😊
Utoljára szerkesztette: FIstvan93, 2016.04.27. 15:35:07
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.
A szépségre is azért adok így a bázis belsejében csomó helyre pakolok üveget pl lépcső pihenőkre meg födémnek. Oda zombi úgyse jut viszont a fény jobban terjed és nem olyan sötét lyuk hatása van a létesítménynek.
Eközben persze építem a motornak az alagutat melyen keresztük ki-be járkálhatok, mert unom szétszedni és összerakni mindig. Valami olyan alagutat tervezek ahol lesz egy árok log spike-okkal hogy azért ne sétáljon be bárki arra tévedő alak. Épül továbbá egy sniper torony ami éjszakai hordák fogadása esetén lenne hasznos, de ehhez kell még egy társ, Arra is jó a torony, hogy ha a főbázison forró lenne a talaj, akkor át lehet ide települni és innen lehet felszabadítani a nyomás alól a központi épületet.
A bázis alatt van két nagyobb bánya rengeteg érccel ezek kitermelése is folyik és van kis konyhakert.
Még mindig kifejezett célom, hogy kőolajat találjak, de ehhez idő kellene. Bányászni kell sokat és kutatni, ha lenne kőolaj, akkor az üzemanyag és a tüzelőanyag kérdés azonnal megoldódna. Van távolabb egy kukorica táblám, de nincs kedvem a körülményes üzemanyaggyártáshoz.
Ja ma fejlesztés közben rám szakadt egy felfejlesztett csapóajtó a 130-as életerőmből levitt legalább 120-at. Elég durva volt!
szerk én azt mondom teszteljük le.
Utoljára szerkesztette: 7days, 2016.04.27. 11:04:33
szóval ha esetleg valaki kommunikál a fejlesztőkkel, ilyen irányú óhajt (tábortűz nagyobb sebzése zombikra) igazán kifejezhetne<#worship>#worship>
Ami még tapasztalat, hogy építési szempontból a tábortűz fölé lehet rakni wood-logot, de sima stickből készült csapdát nem. Pedig volt olyan gondolatom, hogy astickeken keresztül hátha égetné őket...lehet vasráccsal is ki kellene ezt próbálni...
A következő, amit ki szeretnék próbálni, hogy a falazat alá beépített szögesdrót is belassítja-e a zombikat? Ejtőtölcséres megoldásnál lehetséges, hogy hasznos lenne (a tölcsér belsejéről viszonylag hamar leverik, ráadásul a sarkokba nem is lehet tenni minden oldalra ugyebár,) ha nem tudnák a csapda alján lévő logokat olyan gyorsan amortizálni... Mondjuk kérdés, hogy a logokat valójában sebzik-e közvetlenül is, vagy az csak azért amortizálódik, mert maga a log sebzi a zomnbi, és ezzel elhasználódik? Mert ha engem megszúr a saját lerakású tüském, utána azt is lehet egy kicsit kalapálni, de szerintem itt is kellene lenni különbségnek a log tartóssága szempontjából az amortizáció és a zombiktól kapott direkt rombolásból adódó állagromlás mértékében.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.04.27. 09:38:38
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.04.27. 07:31:14
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse