7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A jelen tervek szerint akkor a fölszinti erkélyre nem lehet kimenni? Pedig onnan jobban lehetne javítani a vasrács tövében lévő logokat.
Apropó, a concrete mixhez a homokot hozni kell a sivatagból? Mert úgy látom, az eléggé nemlétező nyersanyag a környékünkön...
Nehéz küzdelem lesz, a bázis 80%-os már csak a cuccok kellenek és pár reci. Én jó helyen vagyok, van minden jóság a környéken. Egy városka hiányzik csak. Kíváncsi vagyok meddig húzom!
Centurio: holnap benézek.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Sziasztok!
Jöjjetek tesztelni!
Hardcore Horde PVE server elérhető(ha épp online vagyok)
Tegnap írtam a modomról pár sort. Kicsit csökkentettem a holtak létszámán, bár a városokba kifejezetten, csak csapatban lehetséges a közlekedés, vagy még úgy sem....
Szóval a modom egy igazán csapat munkára orientált brutális harcokban bővelkedő játék lett. A harc rendszer átszabása által élvezhetőbbek a közelharcok, mert most már legalább vannak..
Törnek a csontok, loccsannak az agyak ahogy az egy ilyen világban kell.
A törött láb immár komoly sérülésnek számít és belassítja a játékost, külön fűszerezve a reális túlélni vágyók táborát.
A magot hullajtó gyümölcsöket is átírtam. A kukorica immár nem egy meg két magot ad, hanem 5tucatot.
Szóval
Aki kiakarja próbálni a modomat, hogy aztán legyen miről dönteni, vitázni, az írjon rám Steamen, Centurio001 néven leszek pár napig elérhető.
Avagy, ha épp aktív lesz a local server amit nyitok, akkor bátran látogasson fel.
A Mod Server Címe: Hardcore Horde PVE
Amúgy szerintem kiscsoportosan igazán jó a játék 1-3 fővel. De most főleg egyedül élvezem. Minden amit csinálok saját erőből érem el és nincs egy fél pillanat üres időm se, de pont ez a része a jó a játéknak mikor még fejleszteni és építkezni kell. Most lett egy kis veteményes és telepítem az erdőt a házam köré. Lassan, haladok, de én így élvezem...
Ja és még nem haltam meg ami nekem a legfontosabb!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Kigyúrtam a túlélést kevés víz és kaja is elég nekem. Most nyakamba veszem a környéket receptek után kutatva. Jöjjön a Walking Dead feeling :-D
Magamon még nem próbáltam ki egyértelműen, így is gyakorlatilag esek meg kelek... de érdekelne, hogy lenne-e értelme a rétegezésben gondolkodni?
Azt tudom, hogy sima spikeokat nem lehet egymásra pakolni, de a woodlogokat lehet, és a woodlogra is lehet spikeot rakni, illetve a spikera is lehet woodlogot. Most egy olyan gondoltat körvonalazódik bennem, hogy alsó rétegnek maxra húzott woodlog, és arra egy réteg sima spike...így talán nem kellene akkora sugárban letüskézni a környéket. Meg abban is lehetne gondolkodni, hogy az alsó réteg woodlog alá rácsokkal bemenni, így azok közvetlenül is javíthatóak lennének akár még támadás közben is alulról a rácson keresztül. A spikeokat meg a teraszról a rácson keresztül. <#confused>#confused>
Bocsánat, hogy csak ebbe az irányba gondolkodok, de már annyiszor vertek hátba szép csendesen javítás közben, hogy ...
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.03. 13:05:28
Ami meglepett, hogy a gyári ház fejlesztése elég problémás. Rég csináltam ilyet és most okozott gondokat. A körbe tornácos háznak a tornácát le akartam cserélni iron barra, de felénél tartva leszakadt. A játék valahogy nem érzékelte a falat bekötési pontnak. Ki kellett vernem körbe a falat és új elemeket kellett oda pakolnom. Ez sajnos elvitt egy délutánt és egy éjszakát. Közbe kaptam két sikolyt egymás után ami spawnolt új fajta minihordát. Az első minihorda egy spider zombi és egy kutya volt, plusz 1-2 átlagos zozo. A második sikoly szintén 1-2 átlagos zombit spawnolt és két feralt. A két ferallal elszórakoztam egy kicsit, de nem volt vészes. Megy a cement égetése, de még rengeteg vasat kellene találnom, jól jönne egy bánya.
Valaki szétszedte az ágyamat, és miután kalapálás közben megint megleptek, meghóttam, és egy napos túra volt hazamenni...a beugrásnál a levegőben realizáltam, hogy valaki 3 szélesre szedte a beugrót, de már késő volt, úgyhogy egészen közelről megnéztem a frankón kikalapált tüskéimet, miután ismét az előző helyen, világvége-kenyában éledtem...
Nekem segítség lenne, ha tudnám, hogy végül is hányan (akár név szerint is) lakunk abban a házban, ha látok ott valakit, akkor tudjam már, hogy odavaló-e, vagy csak "betévedt" gyűjtögető.
Végül így tegnap csak arra maradt időm, hogy vágtam többezer fát, meg ültettem helyettük 72 újat, főztem egy kicsit, meg spikeokat gyártottam. Illetve a veteményes mögé meg raktam fenyőfákat is, azokat lehetőleg kíméljétek, szeretnék átállni fenyőre, mert jobban átláthatóak azok az erdők, nem lógnak le nagyon a gallyak.
Vas és kő (de legfőként vas) kellene sok, hogy rácsot tudjunk csinálni, Illetve a woodlogok is nagyon eszik már a harmadik szintre fejlesztésél is. Pedig lehet, hogy ha egyszer maxra tudnánk húzni, utána könnyebb lenne karban tartani, mert a nagyobb élete miatt lassabban sérülni le, és így relatíve kevesebb karbantartó anyagot igényelne.
Ha a feral hasa alatti kockák kimennek, javasolnám oda is a vasrácsot, úgy síkban is könnyen be lehet lőni a tüskék fölé.
Ja, és a dupla halál miatt eltűnt az első táskám, amiben a lámpás sapkám volt, ha valakinek lesz fölös, tegyen be egyet pls. a supplys dobozba.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.03. 11:15:44
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.03. 03:38:57
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
7 Day Roaming Horde Rotation
Day3 -Infected Rabbit horde
Day4 -Hornet Swam
Day 5 Zombie Chicken and Bear Horde
Day 6 - Dog Pack
Day7- Climbing Horde
Link: https://7daystodie.com/forums/showthread.php?38584-True-Survival-JZMOD
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.02. 23:49:17
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
A játék modolásával kapcsolatban tennék javaslatokat, amelyeket megfontolásra ajánlok.
Miután átnéztem a modolási lehetőségeket, magam is készítettem hamar egy átdolgozott verziót, ahol az alábbi felsoroltak lettek megváltoztatva.
Fegyverek:
Ököl használat +10% gyorsabb ütés és 5 pontos sebző erő növelése, illetve a fa anyag elleni +10pontos törés
Kések +10% sebesség növelés nagyobb krit esély fej találatok esetében.
Kőbalta durability csökkentése 30-600ig terjedően, azaz 30 az eslőszinten, ellenben 20sebzőérték, 8pontos stamina és 50pontos fa és kő elleni bontó érték.
Az ásókból szálfegyvert készítettem: Anyagtól függően növeltem fokozatosan a sebző és a stamina csökkentési értékét, ám ami igazán hangulatos lett az a fegyver 2,5 m hatótávról emelése 4m, 3,6m távolságokra.
Ezzel egyfajta végvári bástya várvédős harcmodort is folytathatunk, bár a staminát jobban fárasztja ezen fegyver ebben a modban.
Az íjnál a töltési időt csökkentettem egyebet nem. -20%
A számszeríjnál a töltési időt növeltem 2,5ms-ről 10ms re, azonban a zoomolását 50%ra és a hozzá való lövedékek sebzését 60,70,80ra növeltem +5,5,5 crit % al.
A többi fegyver is hasonlatos változáson esett át.
Kérdezhetitek, hogy minek ez az egész?
Nos megnöveltem és megnövelném a zombik számát jelentősen, hogy folyamatos legyen az adrenalin. De mielőtt harsány hangorkánnal leordítanátok a hajamat, gondoljátok át, ezen új szituáció által kínált új stratégiák kidolgozásának lehetőségét.
A zombikat simán meg 5x tem, nos volt hogy 16.000et szabadítottam a térképemre, amit nem igen értékelt a gépem, azonban 500at nevetve eltekert a masina, bár a grafon csökkentettem, de az élmény hát elképesztő volt.
Figyelem! Az ilyen változtatáshoz a átkellett szabjam a zombik értékeit is.
Így ezáltal a zombik típusától, súlyától és tolóerejétől függően, mivel ezeket kezeli a progi, nos így kaptak 1-8-ig sebző értékeket.
Azaz a többsége vad pofoszkodása is csak 1 -2 hp-t visz le, azonban, amikor 10-20an állnak körül az is jelentős tud lenni.
Ezáltal egy ízig vérig mészárszékes játékot hoztam össze igazi zombi ütközetekkel.
A zombik, ahogy az állatok tetemeit úgy állítottam be, hogy lebomlásuk a megnyitás előttig 1óráig ne tünjenek el. Így elkerülhetjük, azt a szánalmasan rövid időt, míg volt nincs eltünik a lootolás tárgya és csak egy maroknyi szutyok marad a hőn áhított zombi loot álmából.
Nos a zombik sebességén is változtattam, mivel több tucat is üdlözőbe vesz és mindenfelől várhatóak a rothadó haverok, ezért az 1970évek zombi sebességét kultiváltam. Szépen lassan kitartóan, de rengetegen vesznek "üldözőbe".
Persze vannak vadlábú élőholtak is, mint pl a kutyák, mici maci, meg a feral zombulákok.
A dagadt zsernyák köpköd még, csak éppen fele akkora távra ám kicsivel nagyobb sebzőerővel okádja le szegény karaktereinket.
---------------------------------------------------------------------Ennyit a zombikról ---------------------------------------------------------------
Térjünk rá a játék másik problémájára, az élelmiszerekre és az állatokra, melyek abnormálisan kevés húsból állnak, egy realisztikusra készült játék világában...
Hát én ezt is átírtam.
Hangorkán csitt!! kérlek.
Először is, Az állatok létszámát startolásnaál kb 20xra állítottam, így első látásra egy kész rezervátummal büszkélkedhetünk, azonban a levadászott állatok újra éledését fél évben állapítottam meg.
Azaz, naggyon be kell osztani az amúgy bőségesnek vélt élelemiszert, amit az állatokból nyerhetünk, vagy igazi vándorló életet kell bevezetni a magányos játékosnak, avagy végre csapattá is verődhetne szerepkörökkel a játékos társadalom.
A recepteken is csiszolgattam némileg, na nem nagyon.
Előzetesen ennyit szerettem volna közölni, s szavazás, vagy vitatás tárgyává, közkincsé tenni.
Jó magam a legkisebb változtatásoknak is örülnék, főleg a szálfegyverek bevezetésének.
Üdvözlettel: Centurio
szerk.: ha megint lesznek ilyen experimental verziók akkor visszatérünk a régi szerver hostra ott engedik ezeknek a feltelepítését, viszont a host maga is drágább,ezáltal lehet hogy csak 10 fős lesz.
Utoljára szerkesztette: 7days, 2016.05.02. 18:35:22
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.
Direkt azt vártam, hogy mikor jutnak addig, hogy kiszedjék...csak egyedül már nem volt rá kapacitásom, hogy a lenti fakockákat is kiklopfoljam a helyükről, és átrakjam vasrácsra...
Nekem úgy tűnt szemből jobban lehet őket lőni, mint felülről...vagy nagyon kinyúló teraszt kell csinálni, hogy ott ugráljanak alatta anélkül, hogy az épület tartóelemeihez férnének.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Azt találtam ki, hogy gugolva vágok fát meg követ és így talán észreveszem, ha hunted vagyok.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
A zseblámpa önmagában jó valamire? Mert én azt hiszem, amikor volt a kezemben, natúr nem tudtam használni, gondoltam csak puskán műxik. Amikor átváltottam rá, egy zsákot tartott a kezében <#idiota>#idiota>
Ezen a pályán viszont végre szereztem bányászsapit <#hawaii>#hawaii>, így nem izgat az elemlámpa.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.02. 11:33:49
Amúgy az a legkeményebb zombi a zombimedve után. A medve állítólag még durvább. Feralt fejesekkel kell osztani és talán egy idő után meghal, de szívós, viszont jó dolgokat is dob. Magnum alkatrészeket pl.
Az imént én is voltam benn és lejátszottam néhány napot, találtam egy ideális házat a főváros közelében. Elég rendesen jöttek a zombik, így nem unatkoztam, de már pozitívabb élményeim vannak, mint előző játékban. Egyfelől már most találtam két zseblámpát amit korábban nem sikerült. A további napok a ház átalakításáról szólnak majd. Szerencsére megvan a bevett recept, így csuklóból fog menni a történet. 😊 Ja kutyahordába is beleakadtam és már most el van bugolva a hangja a zombiknak sajnos ami eléggé megnehezíti a gyűjtögetést.
1) blöki a valagamba harapott, megfertőzött, vérzést okozott, mivel éppen hasonkúszva próbáltam elérni a belső spikeokat, és azok is már előtte is bökdöstek, így óvatoskodtam a spike mellett, a megmozdulásomra beleléptem a saját tüskémbe, még egyet harapott, és jóccakát.
2) miután jól bosszút álltam, és letakarítottam a hirtelen jött gyülekezettől a ház környékét (azt hitték ezek, hogy lagzi van?), ismét nekiálltam a munkámnak, amiből másodjára egy feral barátságosan stunnoló hátbaveregetése zökkentett ki... miután nagy nehezen elugráltam előle, előkaptama nyílpuskát, és bár nem számoltam, de tippre vagy 40-et tuti belelőtem, mire végre nyugton maradt. Eközben a házat 3 és félszer körbesétáltuk...Miből vannak ezek? Lesz olyan, amikor csak ezek jönnet hordában? <#csodalk>#csodalk> Megállítják ezeket a spikeok?
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.02. 02:07:59
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.
szerk:amúgy tényleg kiváló ez a program,ajánlom mindenkinek akinek laggol a játék,vagy kidobál!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.01. 14:53:45