7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
játékokat(, ahogy a fejlesztők kiadták a kezük közül még ha bugos is) 😊.
Ezért játszok Don szerverén, mert nincsenek modok, és magyar. 😄
Én is kifizettem a játékot, tudtam, hogy ilyen bugos lesz, és elfogadom az éppen aktuális hibáit, mert Alpha, de nem azért mert a "tömeg" elviseli. 😊
Bocsi Centurio01, ha a véleményem vége kicsit személyeskedő volt,remélem Te sem vagy sértődős típus, de szerintem a "tömeg" résznél nincs teljesen igazad, én örülök, hogy a tömeg elviseli. 😄
Viszont tényleg köszönjük szépen a lehetőséget, szép estét Neked is! 😊
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Hagyjuk is inkább, igazán nem szeretnék többet ezzel kapcsolatban írni és magyarázkodni, nekem jó azt annyi elég is végül is.
Szóval csak ennyi. 😊
Nagyon tartok tőle, hogy a zombik létszámának növelése teljesen játszhatatlanná tenné a játékot.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
szerk:egyébként én nem támogatom,nekem jó ahogy van most arányba,amúgyis laggol a játék,most is kidobott memory leak-el,pedig már 16 giga ram van a gépben,valószinü itt a videókártya is ludas lesz,hát még ha ennyi zombi lenne egyszerre a képernyőn.Én maradnék ebben a játékban,gyári beállitásokkal,akinek meg nem tetszik az menjen máshova szerintem.Jobb igy,mert nyugodtan lehet épitkezni is,igaz nem mindig,és lehet közben zombikat ölni.Én elszórakoztam idáig vele rendesen.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.05. 18:44:23
A kertemet teljesen újraépítettem és most nőnek a növények, még nem ástam el a föld alá a kertet, de hamarosan az is meglesz. Az erdőt is újratelepítettem és most nem bugolnak el a fák. Volt pár nappali horda azokat szépen a kézzel legyilkoltam és most van elég lőszerem egy következő éjszakai horda esetén.
Van egy bányám a bázis alatt ahol folyamatosan termelem ki a követ, homokot, szenet és olajat. Ezeket ott helyben nyomom a forgeba és a mixerbe így a bányából már csak kész beton mix jön fel. Vas és ólom még mindig nincs sok, de egy bányát tudok ahol van csak az egy komplett napos túra. Úgy érdemes odamenni, ha megszedem magam hosszabb időre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Kicsi a keménymag és ezzel egy esetleg kettő szervert tudunk megtölteni. Ezért mindenképpen szélesebb körben kell a modod reklámoznod.
Most volt nemrég wipe és én még úgy érzem legalább egy hétig biztos tudok építkezni és fejlődni a jelenlegi játékban. Azután szívesen kipróbálnám a mododat, de úgy érdemes, ha a komplett társaság mögé áll és átköltözünk abba a modba. Mert az nem fog működni, hogy egy szerveren 2-3 ember játszik csak. Szóval én támogatom a modot, de most még szeretném kijátszani ezt a jelenlegit.
Rocconak igaza van, nagyobb tesztelés elé akarod állítani akkor nyugodtan rakd fel a játék eredeti fórumára is.
Nekem annyi megjegyzésem lenne, pl. arra hogy ne legyenek állatok(vagy nagyon kevés és Xnapig nem spawnolnak), hogy akkor nem bázisépítés lenne a játék (mindig vándorolni kéne, vagy kibekkeled zombikkal meg ha találsz magot akkor tudsz majd nagyobb mennyiségű ételt készíteni) és a kreatív részét elhanyagolnánk, ami valjuk be elég tetemes része a játéknak.
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.05. 17:21:50
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Még valami, a MOD olás egyfajta életpályámmá vált, mituán a word of warcraftra készítettem egy extrém modot, amit 3000azaz háromezer óra alatt készítettem el totál átírva és felturbózva azt is és sok egyéb játékot, amit ezrek töltöttek le.
Kérlek titeket előlegezzetek meg némi bizalmat a moddal és az általa kínált játék élménnyel kapcsolatban.
Igaz ezt a progit és modot sok játékossal még nem volt tesztelni, nem tudom, hogy fog reagálni a tömegjeleneteknél, hisz nincs infóm a szervergép képességeivel kapcsolatban, de úgy vélem nem lesz probléma.
Ironman és a többiek!
Én átírtam a zombik és az összes létező fegyver és eszköz range és block range értékeit reálissá
Kedves zombi gyűlölő túlélők, itt gy ember aki megoldást kínál minden problémátokra a játékkal kapcsolatban.
Amit lehet átírtam és jobbá vált a játék. Igaz ami igaz, kurva sok a zombi, na de mennyi is lenne, ha egy hét milliárdos bolygó változna át?
Szólva amit ismételten megemlítek, egy teljesen új és realizált rendszert szeretnék ajándékozni a számotokra.
Úgy taktikai lehetőségek garmadával, melyek kihatnak a mozgásra, mert immár figyelembe veszi a program azt is, hogy bozótosban, levelek között, vízben, agyagos területen, kavicsos vagy homokos talajon haladsz. Ennek mértékében lassít vagy épp gyorsít mindenkit, főleg ha még túra bakancs is van a lábadon!
Szóval kedves testvérem kikkel egy nyelvet beszélek, adjatok magatoknak egy esélyt, hogy JOBB játék élményben lehessen részetek.
-Az általam kínált MOD file-ját áttudom küldeni Ironmannak vagy Donnak. Nektek fiúk az a dolgotok, hogy az eredeti fájról készítsetek egy másolatot, azt egy jelzett mappába áttegyétek, és az általam küldöttel felülírjátok.
SZóval kb ennyi a dolgotok, ami kb 1,5perc.
És mi történik a változtatások után?
Sok minden megváltozik.
Egy valós apokalipszis közepén fogjátok találni magatokat zombik tengere gyűrűjében, eszméletlen csatákat, legyőzhető csatákat vívva.
Akár egyedül is tolhatjátok, bár hamar rá jön az ember, hogy csapat nélkül, törzs, klán nélkül elég nehéz és kilátástalan.
Csapatban azonban az általam kínált mod, maradandó aktív, impulzus élményt nyújt. Pont olyat, amit a legrátermettebb túlélő harcosok még megbírnak, felhívom a figyelmet, hogy szó szerint erőpróba és csapatmunka szükséges.
Természetesen, ha nagyon nem megy, akkor mindenen lehet változtatni, de én jó magam pl, két hetet lehúztam egyes egyedül, halál nélkül, igaz a vérnyomásom nem ment 150alá, szóval nem döglöttem meg az unalomtól.
Az esetleges közkívánatra történő változatások sem okoznak problémát, sőt a már most meglévő pályát sem kell leváltani, hiszen csak a konfigot módosítanánk, minden cucc marad a régiben, csak a statok változnak és kibaszott nagy csaták várnak mindenkire.
Ironman és Don, legyetek kedvesek leírni nekem, hogy miként tudnék szerveretekhez csatlakozni a modommal, abban az esetben, ha Ti nem éltek az általam nyújtott lehetőséggel. Én egy alternatív Moddal jelen lennék a ti szárnyaitok alatt. Ha van erre lehetőség kérlek közöljétek.
Köszönettel: Centurio, Bertalan Zoltán
Legtöbb zombi amúgy eltöri a lábát pár sérülés után,és elesik,kúszva megy tovább,igy az alsó réteget bontja ki a falból.Ez nagyon durva lehet ha magas építményről van szó,ezért majd acéllal megerősítem a talpazatot
Kutyákat kivenném simán a játékból,nem reális hogy 3-4 blokk távolságról már halálra marnak! 4-5 értelmetlen halálom nekik köszönhető!!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.05. 13:35:04
Terveim szerint a földfelszínből csak a szokásos kis épületrész fog kilátszani ahol fogadom a zombikat a kertet és minden egyéb helyiséget a föld alá telepítek. Nem építek kerítést, mert minden zombit szeretnék lootolni amit csak tudok. Plusz egy kerítés karbantartása sok idő. Hamarosan rakok fel én is képet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagy a kísértés, hogy kinyissam a spoilert, mert vasárnapig most biztos nem leszek.
Valaki kezelje az erdőt pls, csak azt kérem, hogy fenyőfa is legyen, tehát azt mindenképpen ültesse újra, aki kivágta.
Egyébként a tárnában van egy furat, ahol elértem a pálya alját, ott már könnyű síkban haladni a fúrással <#eplus2>#eplus2>
Nem tudom, hogyan kell értelmezni a bányát, de azon a részen elég sok vasat sikerült kiszednem.
Ja. És mielőtt az este beléptél volna, jártam úgy, hogy békés favágásból szomjazva loholtam haza, és a kapu páncélajtajának kinyitása után (neeem, nem a medve sztori <#eplus2>#eplus2>) azt realizáltam, hogy bent a létra előtt egy kupacban fetrengett 3 zombók, egy rendőr és egy bögyöske meg a ház mögül sétált előre szép komótosan...
Lehet tényleg spawnolnak belülre... ez mondjuk akkor lesz űbergáz, ha egyszer egy komplett 7-ik napi hordát berak oda <#ticking>#ticking>
Helyette A Clockwork Project mod fut. Ez tartalmazza a Unofficial XML Fixes-t és kompatibilis a Compo-Pack for Random Gen-el (használjuk is). PvP engedélyezve, halálkor csak hátitáskát dob el.
Mod leírása: A Clockwork Project
Mod letöltése: A-Clockwork-Project-Experimental-master.zip
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.04. 22:07:08
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
A másik bánatom az volt, hogy a vetésben az összes kukorica elbugolt, de találtam szavannát és kukoricát, így most újra vetettem. Most már kezd beállni az üzem. A föld alatt bányászok és forgeba folyamatosan pörög a cement. Az alsó szint már egész jól áll szóval most kezdek optimista lenni. Megtanultam a pisztolyt és a hosszú shotit is így már nem lesz gond. 😄
Ugygondolom mindenki annyit tesz hozzá a közös bázisunkhoz amennyit tud.Én hétköznap szinte alig tudok lenni viszont a hétvégém nagyobb részét gép előtt töltöm kapok is érte hideget meleget otthon 😊Senki nem jegyezte meg ,hogy miért nem vagyok többet fent bár ok lett volna rá! Többiek előtt le a kalappal mert rengeteget melóztak a bázison!Ki kell forjon még ez a közös túlélés de ugyátom megy minden a maga útján😊
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.04. 15:06:11
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.04. 15:03:48
A leszületési rendszere a játéknak a köv: minden territorium értsd, erdő, sivatag, romos avagy kiégett környezet egy egy külön egység. A program ezeket kezeli. Ezeket felosztja x parcellára, s ahol éppen mozogsz kb 50-100 méterre úgy spawnoltatja le nehézségtől függően a zozókat. Normális esetben egy 5-10 lehet parcellánként, de horda esetén akár 50 islehet 25ös hullámban.
Én a saját modomban módosítván a zozók értékeit egy valóságos world war Z-t hoztam létre, egymás tetemein keresztül, avagy vállán másszák meg a falakat, amiket vitézül visszalehet lökdösni stb.
Srácok gyertek és nézzétek meg, de csak akkor, ha kellő elszántsággal és rutinnal rendelkeztek, amatőr játékosoknak nem ajánlom. Én pl már jó pár napja élet.
Szóval, aki tisztában van a túlélés alapjaival, az jöhet és próbára teheti magát ezen az igazán, de igazán izgalmas és embert próbáló világon.
Ez tényleg egy zombi apokalipszis végóráit idézi, ahol anno 7milliárdan éltek.
Hardcore Horde a szerver neve én ezt ajánlom nektek, hogy próbáljtáok ki és Don és Ironman2 ami jó azt vegyétek át és alkalmazzátok, nem bánjátok meg.
Üdvözlettel: Centurio
földszinti teraszon is volt belül 1 azt kiszedtem ,de hogy hogy kerültek be nemtudom.
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2016.05.04. 13:54:16
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Bekaptam kutyát és komolyan nem hiszem el olyan messziről ütnek! Meghaltam egymás után kétszer is kutyatámadás miatt. Az első után begőzöltem és visszamentem a zsákért. Akkor rámsötétedett a városban és ismét elkapott egy kutya. Ezután inkább dolgoztam a házamon következő feladat bánya találása, mert nincs vasam. De most nagyon kedvemet szegtem, hogy meghaltam, már nincs kedvem játszani.
Lehet átmegyek Hurtworld-be most úgyis 40%-os akcióba árulják.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.04. 13:06:26
Pedig néztem is a keverőt, csak valahogy leragadtam ott, hogy cement+kő+homok kell bele. Na majd akkor ha legközelebb belépek, beíndítom azt is, nem csak a kohókat...
Olyat már én is láttam, hogy a spiderek néha nemlétező dolgokon is tudnak felmászni, és amikor kiérnek a peremről, nem feltétlenül zuhannak le. Majd ha kutyát látsz hasonlót <#duhos2>#duhos2>. Szóval szerintem biztonásági okokból nem kellene a teljes udvarról felszedni a logokat, én legalább is a belső fal/rács tövében is tuti hagynék 2-3 sort, a maradék meg elég lenne udvarnak... de végül is mind1, én gyártok, bányászok, fát vágok, ti meg építsétek a kedvetek szerint 😊Nem akarok belenyúlni, mert annak nincs értelem, hogy valaki lerakja, a másiknak meg nem tetszik és szétveri, mert csak pocsékoljuk az anyagot.
Az alsó szintre is lesz kijárat a körfolyosóra a rácsok mögé? Illetve lent van egy lezárt sarok páncélajtóval (nem a fegyverszekrényes, hanem a másik), az nem tudom mit zár, ha magáncucc, akkor nem izgatom miatta magam, ha véletlenül maradt bezárva, akkor valaki pls. nyissa ki.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.04. 08:30:08