7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.06. 21:56:41
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Dayzben is megoldották a jármű kérdést ha jól tudom . ott is van már minden. Nem mondom legyen helikopter vagy bármi komoly. de 1 buggynak vagy 1 sima terepjáronak örülnék. de a bicikli is jól jönne. 1 nyamvat jármű van az is motor és még bugos is..
Hajózható viz csak akkor legyen szerintem ha van élő világ is benne.
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2016.05.06. 21:55:22
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Amit én szeretném még az autók működőképessé tétele. A hajókat is úgy tudnám elképzelni, mint a minibike-ot. Alkatrészekből összepakolva külön a hajótest meg a motor és a kormány. Mondjuk elég kevés most a vízfelület, nem gondolom, hogy a hajó annyira hasznos lenne. Én nem érzem hiányát.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.06. 21:26:25
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2016.05.06. 20:40:54
És ekkor látom, hogy ez csak egy sziget... omg
Utoljára szerkesztette: Centurio01, 2016.05.06. 20:03:04
Viszont ahhoz nagy mezők, síkság kellenének, meg a domboknál alagút. Most jelenleg elég hülyén nézne ki ezeken a huplis területekre, csak úgy ráillesztve 😄
A modokkal nekem a legfőbb bajom ott szokott lenni, ha félkész munkát végeznek és például grafikailag és modellezésben nem áldoznak rá elég energiát. A fenn említett modban is a giliszta ikon az a szög ikonja volt csak átszínezték. Ami nagyon illúzióromboló. Amúgy van olyan mod is ahol magyaros ételeket lehet készíteni. Ott grafikailag szép munkát végzett a srác.
Másik gond lehet még, hogy a modok olykor az egyensúlyt cseszik el a lootban vagy egyéb játéktényezőben. A fenti modban is annyi sok új elemet vittek a játékba, hogy sok eltérő dolgot dobott a játék, de azokból keveset. A löszereknél például megduplázták a lőszertípusokat és a fegyvereket is, ezért ezernyi fegyver alkatrészét gyűjtögetted, de alig jött össze egy komplett.
Szóval az ilyen csalódások miatt én inkább az eredeti játék pártján vagyok. Ha mélyebben belenyúltok a játékba én csak biztatlak, de feltétlen nézz körül milyen modok léteznek már és érdemes azokat áttanulmányozni.
Ezek a tervek.
http://joelhuenink.tumblr.com/
Mindegy is mék dolgomra. Agyő
Rocco csinál valami tesztszervert, hogy ne a tiétek legyen terhelve stb. Légyszíves tedd majd be a CENTURIO MOD fülecske alá a szerver linket. ty
Később leszek!
Nappali dupla horda nem jön csak úgy magától.
A sebzés, amely csupán csilingel, azonban hp.t nem csökkent, az bizony egy elbénázott sor átírásából, elszámolásából eredhet. Valami bűzlik Dániában! XD
OLVASS EL!
2016.05.06
Mod lerírás!
Változott:
Az összes fegyver képességének összetevője
-crit %
-dmg
-durability
-Range
-Block range
A zombik sebzése és támadás távolsági szabályait is realizáltam.
A zombik immár valós erővel püfölik mind a falakat és a játékosokat egyaránt, bíztató, hogy jó sok ütés kell már, ahhoz, hogy lapátra tegyenek.
A fertőzés és vérző sebeket és az összes buffot, ami a játkban található módosítottam.
A kaja tovább sül, a víz hamarabb felforr.
A zombik mozgás sebessége drasztikusan lecsökkent, bár akad ott is változékonyság. Van amelyik épp, hogy vonaglik vagy épp csoszog, van amelyik haladósabb kicsit, a kutyák már elég gyorsak, de azok is csak úgy futnak
ahogy egy döglött kutyának illik.
A feral zombikon filózok valójában, hogy azok lehet, hogy még csiszolásra várnak és felturbózom azokat. Az még a jövő zenéje.
A dagadék zsaru zombi is csak rövidtáva okád, de a hpja az nagy.
Némelyik zombinak a pl kutya, maci, és a rinyáló élőholt nőnek növeltem a látószög észlelés képességén, szóval esélyesebb, hogy kiszúrnak.
Az összes kaja kalória értékét, átírtam, módosítottam legyen az ital vagy étel.
Fejlesztésre került a loot rendszer is, és az állatok súly alapján történő élelmiszer "hús" adagjának henteskedése is.
A receptek egy részét is átírtam, már amit lehetett, mert amit nem azok küldikkel voltak összeköttetésben és túl sokat még nem volt módomban foglalkozni ezzel a játékkal, így is csak egy hete vettem XD
A térkép méretét meg 5x tem.
A cellák, azaz az általatok ismert territóriumok méretét egy harmadára csökkentettem, ami által kevesebb térképfolt jelenik meg, azok viszont város, vagy megye méretüek lettek, azaz napokig is mászkálhatsz
egy elfuserált lebombázott vidéken, vagy épp az élettől duzzadó még érintetlen vadonban.
Megjegyzem egy kis help ként, hogy a vadon az a hely, ahol menedékre lelsz és ahol felkészülhetsz majd a katasztofális méretű ostromokra.
Fejlesztésre kerültek tehát a zombik és állatok megjelenésének mennyisége is a térképnek és egy reális 7.000.000.000 (millliárd) fős bolygó lakosságát érintő zombi apokalipszis hordája is.
Készüljetek fel a legrosszabra és használjatok ki minden percet a cselekvésre és a túlélés érdekében való felkészülésre.
A játék nehéz, de én abból indultam ki, hogy ugye az emberiség 99,9999999% kihalt és csak egy maroknyi túlélő létezik már.
Átírásra került az összes matéria és növényzettel való érintkezés és abból fakadó haladási tempó.
A víz mocskosul belassít ( itt hiányoltam is a tutaj és bárka lehetőségét) az aszfalton rohansz mint az őrült, de a zozók is.
A kavicsos vagy agyagos talaj is lassít
a simia bozótok is befékeznek, amik a derekadig érnek.
Szóval minden hatással lesz mindenre, de ezeket stratégiailag ki is használhatjátok.
Átírtam a karó, drótkerítés miegymás sebző és mozgás gátló képességét is.
Változtak a páncélok védelmi és egyéb értékei is.
Változtak kissé szélsőségesebbé vált az időjárás is, kelleni fog a meleg ruházat.
Változásra kerültek az anyagok is, keményebbek lettek némelyik kicsivel, néhány meg nagyon, amit rothadó embertársaink hosszasan püfölhetnek
Azonban nehezebben lehet majd ezt azt kibányászni is. Tehát tovább tart, több eszközt fog felemészteni bizonyos anyagok kinyerése.
Hirtelen más nem jut az eszembe, de esélyes, hogy valamit kifelejtettem.
Jó játékot kívánok!
Centurio
Egyik minhorda adott zombimedvét is és ami érdekes volt, hogy nem sebezte az épületem. Úgy csilingelt a rács mikor ütötte, mint mikor a claim blockot üti valaki. Én az állatokra se panaszkodom akadnak, főleg mondjuk a havas biomon, ami szerencsére közel van. A nagyvárosban pedig nem lehet nyugton maradni, úgy kell átvágnom magam a szerszámboltig. Kutya, rendőr és pókzombik stb... Szóval én elégedett vagyok a zombik számával, de növelhetjük tőlem. Ha van hangjuk, akkor nincs velük bajom. A veteményes az amit nagyon utálok, mert ismét elbugolt amit tegnap vetettem. Nem tudok rendes mennyiségű kukoricát termelni,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hiba nem a netből fakad, hanem az oda nem figyelésből, amit a programozók és a játék logikájáért felelős kreatív elbaltázott.
A játék fejleszétének végére, már a logikai agytröszt is belesántul, annyit küzdött már a progival de leginkább a grafikussal, marketingessel, hangmérnökkel és a programozókkal.
Szóval a háta közepére sem kívánja már a nagyrabecsült játékát, mert tudják jól, hogy idővel akadnak majd olyanok, aki se perc alatt feltörik, vagy nyílt forráskódnál könnyedén módosításokat, értelmesebb beállításokat készítenek.
Tudni kell, hogy a tesztelés is csak egy csoffadt kis látószöget nyújt a sázmukra, a valós teszt az a piacradobást követően történik, s akkor már magasan tojnak a fejlesztére és a hibák javítására. Persze amikor már fogy a zsé, akkor na adjunk ki egy patchet vagy egy dlc-t és harangozzuk be, hogy jön a következő játék fejlesztése az xy cégnek.
Tömören, amiért nem fizetnek, az nem is érdekli a fejlesztőket, még jó hogy vannak olyanok mint jó magam is, akik pótolják az elmaradt korrekciókat.
Töltsétek le és aktiváljátok, ne tökölödjetek szerintem ennyit. Ami nem tetszik azon finomítani kell. A modom egy szüsz teszteletlen verzió. Ennek javítását 2perc alatt lehet változtani, úgy hogy a játékban semmiféle negatív hatást nem tapasztal a játékos. Tehát az általános félelmek, mint hogy jaj, elvész a háza, a váram, a csúzlim, ha jön a mod. Badarság!
Configot felülírja a host azt viszont látásra!
Üdvözlettel: Centurio
Ezen a linken éritek egy és a Config mappában megtaláljátok a Változtatások leírását.
http://www73.zippyshare.com/v/TUTxtS1c/file.html
szerk:egy .txt fájlba ird már bele hogy miket tartalmaz ez a mod,és rakd be a config mappa mellé,majd töltsd fel újra,hogy mindenki tudja miről van szó! A .txt fájlnak meg adj nevet,hogy OLVASD EL!.köszi (elég ha bemásolod amiket itt irtál a #9256-ban,#9205-ben)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.06. 15:18:41
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.06. 14:54:10
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
http://www115.zippyshare.com/v/m6Z1U0Tu/file.html
Köszönet Norbi!
törlés és ezt tedd a helyére
item id="83" name="handZombieDog">
<property name="Extends" value="handMaster" />
<property name="IsDeveloper" value="true" />
<property name="HoldType" value="35" />
<property class="Action0">
<property name="Delay" value="1" />
<property name="DamageEntity" value="8" />
<property name="DamageBlock" value="1" />
<property name="Buff" value="bleeding,infection" />
<property name="Buff_chance" value="0.5,0.9" />
<property name="DamageBonus.earth" value="4" />
</property>
</item>
---------------------------------------------------------------------------------------------
Sajnos a block range támadás távolságát a ti korlátozott verziótok végett nem tudjuk módosítani, mivel ha módosítanánk, az összes zombi block range támadását is csökkentenénk, amire sokan nem vágynak. Azaz mire is nem vágynak sokan?
Azt nem szeretnék sokan azaz ahhoz ragaszkodnak, hogy a fa...kalap zombik továbbra is 4méter távolságról, totálisan indokolatlanul megüthessék az épületedet és a csoffadt karakderedet.
Szóval, ha átírnám a kutyukák rangedjét, amit csak javasolni tudok, de a döntés a ti kezetekben van, nos akkor az összes zombi támadás távolsága is optimalizálódnak az általam bállított 50-100 cm pofa és kartávolságú támadási távolságra.. A döntés a ti kezetekben van és a ti fejetekben dől el.
Pill elkészítem az eredetire vacakra a szükséges kutya statokat.
Írj levelet erre a címre. wowdoggamemaster@gmail. com
Ha nem tévedek te kínáltad egy szerver lehetőségét, ahol lehetne folyamatosan tolni, tesztelni a modot?
Szóval bocsásd meg, ha elmulasztottam valamit, lehet nem vettem észre valamit?
Készítettem a számodra egy a Ti verziótokra optimális beállítást, mely figyelembe veszi a térkép és cellaméretét, és a loot sekélyesen primitív beállításait. XD
Szóval használjátok bátran ezt, amit javaslok.
Nyisd meg az entitygroups.xml filet Készíts erről, sőt az egész configodról egy biztonsági mentést arany barátom,
majd az alábbit másold be de töröld ezt mert a duplikációt nem díjazná a progi. <entitygroup name="AnimalsAll" >
Ha törölted, másod be annak a helyére ezt.
<entitygroup name="AnimalsAll" >
<entity name="animalRabbit" prob="0.40" />
<entity name="animalChicken" prob="0.08" />
<entity name="animalStag" prob="0.15" />
<entity name="animalPig" prob="0.15" />
<entity name="animalBear" prob="0.01" />
</entitygroup>
Ezt követően nyisd meg a spawning xml filet
és javaslatom szerint az összes AnimalAll nevű sor maxcount értékét írd át 30-60 közöttire.
Ha így teszel, akkor lesz állta dögivel, bár érdemes átgondoljad, hogy a forest stb vidékeken miként élnének meg az állatkák.
Én faszán belőttem magamnak mind a spawnokat, fajták spawnjait és a lootokat, reciket, de még az itemek reális értékeit is.
Sőt az én térképen 5x nagyobb és jobban beállítottam a térképet felosztó territórium típusokat így kaptam egy fél Magyarország méretű pályát, ahol a városok város méretűek, legyen az romos, vagy ép jellegű épületekkel teli.
Megjegyzem az eredeti egy rakás szar, amit a fejlesztők felületesen állítottak be, hogy hamar piacra dobják és pörögjön cash.
Jó modolást kívánok!
Ha kellek írj!
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Ez a mod single és multi is természetesen. Te avagy bárki aki privátban elküldi az e mail címét én szivesen elküldöm neki ezt a 2.06 megás tömörített (rar) file-t.
SorRyt, baromian elkélne egy két belevaló csapattárs, mert k..... sokan jönnek és, és szóval kell a help ebben a kiba.... apokalipszisben. XD. Lassúak, 1-3kat ütnek, de tengernyien jönnek, a közelharc az nagyon tetszik, végre igazi henteléssé brutalizálódott a játékélmény. 😊 Szóval, én csatlakoznék szívesen a localhoz is, mivel a jelek szerint nem vetett gyökeret itt a lehetőség.
Don és Ironman2, arra volna lehetőség, hogy feltenni az oldalatokra ezt a 2megás filet, s akárki letölthetné? Ha igen kérlek jelezzétek, ha nem azt is.
FIstvan93
Nem vagyok sértődős, meg nem is adtál okot sértődésre, szíve joga mindenkinek, hogy mit választ, egy öreg zombivadászt túlélőtől meg amúgy is sok minden belefér stilisztikailag, mivel jó magam is ezen kasztba sorolom magam.
Utoljára szerkesztette: Centurio01, 2016.05.06. 13:01:42