7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Próbálgattam Centurio modját és nagyon ügyes. Pont a tower defense részt erősíti, amit én kedvelek. Igaz nem jutott eszembe jó megoldás ekkora tömeg ellen. Örülök, hogy él még a 7 days és így tovább. Hajrá Centurio!
1.8 mod config elérhetőség itt! http://www118.zippyshare.com/v/jfEagi5u/file.html
Hardcore Horde PVE
Átgondoltam a soraidat és növeltem a kar hosszúságán és egy két fegyverén is. Nem sokkal, csak hogy épp elérje a földet. Ezzel még nem hágtunk át alapvető életszerűségi határokat, ám minden képp megoldottunk egy fusztrációt, hogy felhasználó barát maradjon a game. Köszönöm az építőjellegű hozzászólásodat Vaakuum.
Hali, mivel befejezték a játékot a Clockwork moddal, így felraktam kipróbálás céljából Centrio v1.7 modját a publikus szerverünkre.
Bocsi Centurio a késő reagálásért.

Ha pedig rátekintenél weben, hogy ki tartózkodik fent a szerveren, ezt most már megteheted a saját fejlesztésű Liveserver oldalunkon is: Liveserver
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.16. 12:25:52

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Részemről lezártam ... ennél jobban nem tudom elmagyarázni a gondolataimat, és nem is akarok több időt tölteni vele már.

Komolyan mondom ez az egész már a vicc kategóriába sorolható.Térjetek már át a valós játékra!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem értem, miért rugózol a füvön (de lehet, hogy sejtem? <#duhos2>), amikor fűszedés témában az egész történet elején részemről csak annyi volt a megjegyzés a Random által a 9748-ban írt "Bosszantó, hogy nem tudok füvet szedni, valamiért nagyon közel kell a fűhöz lennem, nekem ez nagyon idegesítő." részre, hogy valszeg összefüggésben áll a fűszedés távja a normál támadással, ami meg a videón az emlegetett helyeken látszik, hogy elég közeli (értsd: nem olyan, mint a megszokott).
Egy szóval nem mondtam, hogy alapból állva kell füvet szedni, és nem is jeleztem, hogy a füvet állva akarom szedni. Mindössze az összefüggés lehetőségére hívtam fel a figyelmet ezzel a mondattal.
Amit én későbbi hszben furcsálltam igazából, az a bunkóval elkövetett ütéstáv a földön fekvő zombi fejére. Az előző füvezős témától elkülönülten próbáltam neked jelezni azt a nézőpontbeli dologot, hogy a föld felé bámulást akár előre hajlásnak is lehetne tekinteni, (amit te eddig nem tettél, ragaszkodsz az általad elképzelt távokhoz), amivel lehet némi előnyt adni a karhosszhoz. De látom, ez nem ment át...<#nemtudom> Szimulációs célra hivatkozva kicentizted a karokat, lábakat, és közben elfeledkeztél KETTŐ olyan ALAPVETŐ játékmechanikai dologról, ami alapjaiban ássa ezt alá:
1) a játék kockákból épül föl, azon belül nem számol távot, mint tárgyat kockaközéppontra kalkulál
2) a törzs önálló mozgathatósága. Nincs a játékban erre irányítási menüpont és bár animálja, de erősen gyaníthatóan nem számolja a játék. Ha a karakter póznamerev háttal rohangál és csak a fejét forgatja, akkor igazad is lenne a 40 centis bunkóddal, hogy nem érhető el a fekvő zombi boka fölötti arca, mert a bunkó olyankor valóban csak maximum a térd alatti 15-20 centire érne le, tehát pont elmenne földön fekvő zombi arca fölött. (ott van a videón, látszik)
Jössz a kapával "bakker aminek minimum 100-130cm a nyele és még ott is le kell hajolni.", amihez valóban le kell hajolni...de:
1) hol is van a lehajlás a játékban? Szerintem csak guggolás van. Épp ez a probléma!
2) a kapának a végét fogod, mint egy egykezes karónak? Szerintem a kapa egy kétkezes eszköz, amit az egyik kézzel kb. a közepén vagy 2/3-án fognak...de azzal sem kell leguggolni... viszont a közepén, azaz 65 centinél megfogva is elegendő arra, hogy a lábad előtt fél méterre bevágj vele a talajszint alá. A Talajszint alá! Érted már, hogy mit kevertél össze? Arról is elfeledkezel, hogy nem lehet külön megadni, hogy te most a boka fölötti zombiarcot akarod eltalálni a talajszint fölött, vagy a szintén talajszint fölötti füvet...amit a valóságban meg a talaszint alatt, vagy pont talajszintben KELLENE kapálni...de itt csak kockák vannak, a zombi arca ugyan abba a kockába esik, ahová a fű, és a játéknak mind1, hogy a kocka közepére ütsz, vagy a kocka alsó lapjára. A játék kockát vesz figyelembe minden esetben.
De ha már centizünk, miközben elfelejtjük a szimuláció fontos részeit: a másik észrevételem, hogy ilyen esetben ha választanom kellene egy általad emlegetett 30-40 centis bunkó, meg egy asztalláb méretű között (esetleg közérthetőbben egy tűzoltó balta nyele méretű karó/bunkó) között,én bizony inkább az utóbbit, a cirka 70 centis asztalláb/baltanyél méretet választanám. Viszont a 30-40 centi az a szarvaslábszárból készítet csontkés méretének tökéletes lehet.
Összességében a jómagyar akármire hivatkozol, miközben te magad is figyelmen kívül hagysz illetve összekeversz dolokat, kapálásnál hajlásra hivatkozol, miközben nyilván nem lehet hajolni a játékban, és nem veszed figyelembe a játékmotor kockákon alapuló működését.
De egy utolsó kísérletként teszek egy próbát, ha megérted, jó, ha nem, akkor kérlek ne fárasszuk egymást tovább egymást fölöslegesen.
Szóval ha már a szimulációt erőlteted, akkor a program hajlásból és kocka jellegből adódó hiányosságát korrigálhatod is azzal, hogy:
hogy amikor a karakter lefelé néz, simán lehetne tekinteni úgy, hogy törzsből kicsit megdőlve lentebb hajol, és úgy üti a földön fekvő zombit (aminek az arca meg normál esetbe bőven boka fölött van) vagy akár a kőbaltával is kicsit megdőlve csapkodja a füvet. Így természetes módon lehet nyerni alkattól függően vagy 20-30 centit.
Ekkor pedig guggolás nélkül, totál egyenes lábbal, de HAJOLVA is fejbe tudja verni az előtte fekvő dögöt még az általad méretezett oly pici szerszámmal is. Nekem spec. hajlik annyit is a derekam, hogy ezt puszta ököllel is meg tudnám tenni anélkül, ahogy a térdemet kellene hozzá hajlítanom.
Zúzófegyver 60-70 centi. tűzoltóbalta nyele 75-80 centi, kőbalta nyele 50-55 centi, csákány nyele 90 centi, lapát és ásó nyele 130 centi, csontkés 30 centi, boxeres tőr és vadásztőr 35 centi.
Ütéstáv előre pusztakézzel ÉS lépés nélkül 1 méter. Ez megüthető bármilyen küzdősportban a láb mozdítása nélkül, egyszerű csípőmozgással és súlypontáthelyezéssel. Ütéstáv a föld felé puszta kézzel szintén lehet nyugodtan 1 méter és ezzel máris nagyjából átlagolva van a játékmechanika törzsmozgási és kockaszámításból adódó hiányossága.
Én ezzel végleg lezárom a témát, inkább játszok. Elhiheted, totál 8 számomra, hogy honnan szeded a füvet...<#wave>
üdv: Gábor

Sorryt füles és miki van. Butítsd le a grafikát még és nem fog annyira rángatni. Nekem sem fullon fut, csak az alap standard verzió fut fullon, a mod hát az nem.
Amint tehetem lecserélem én is a gépet, csak 1hó és lecseréltetem az egész háztető, full modern cuccokra, csodás lesz!
Aztán veszek egy mega brutál über gépet XD
Zombi nyöszörgős jó reggelt mindenkinek!
Tegnap Onopapa meg jó magam elkezdünk játszani.
1,5km távra osztott be minket startnál a sors.
Nagy hevesen el is kezdtem rögtönzött védelmi bázist kiépíteni úgy, hogy a hátam mögött, meg az egész dombtetőn ott sertepertélt vagy 80zozó.
Onopapa elég vitézül viselkedhetett út közben, még egy pisztolyt is talált valahol.
Mire Ő megérkezett 19.00 körülre járt már.
A zombik száma lassan megfeleződött, vagy tán csak a harmada maradt a nappali zombi műszak melósaiból.
Erre én nem karóba húztam magamat egy rohadék elől kitérve? Hát, de!
Zsupsz 1,3 km távra el hajított, mert persze az építkezés, futkározás, csapdázás elvonta a figyelmemet a hálózsákról..
Mindegy, visszaérek, Onopapa egész tekintélyesre felhúzta az erődöt, de olyan intenzív zombi gyűrű vette körül az erődöt, hogy épp hogy csak fel tudtam slisszolni én is az erőd fokára. Hamarosan egy, kettő, majd egyre többen másztak fel a 6méteres falak tetejére. Ono osztotta a célzott lövéseket, út közben a sors elém vetett 400 db 9mm lőszert, amit Ono hasznosított is, mert mire megvirradt elfogytak a rohadékok, én azonban a számos közelharc és gyatra felszereltség végett totál lesérültem, de a tetőt bevédtük! Miénk ez a dombhát és miénk ez a vár! (egyenlőre XD)
Mázlinkra egy aprócska tavacska is elhelyezkedik a vártól vagy 100méterrel lejjebb így egy időre biztosított a víz ellátás, és a karók frankón dolgoznak és a nyulak, tyúkokat elejtette, egyenlőre van úgy háromszáz harapásnyi kaja. (csökkentettem a kaják értékén, itt egy adag kb egy pofányi rágással felel meg, csak a sonka tojás és a nagyobb konzervek számítanak komolyabb adagnak.)
Na szóval, napi 30-40 adagot kell felkajálni, hogy ne korogjon a poci. A vízből is többet kell szlopálni.
És most, új nap virrad, vajon mit tartogat a túlélők számára?
(jönnek)
Hehe hát én sem lepődtem meg de amúgy single viszont jól megy csakhát ez egy multi game inkább nekem legalábbis ;-)
Miért nem vagyok ezen meglepődve?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Megprobáltuk 2 en de havernak játszhatatlan 10fps nállam meg 25-30 fps erösebb masinák kellenének ehez már vagy server
Neharagudj de szerintem nemvinné a gépem még a 2 playerest is kétlem de megprobáljuk végülis vesztenivalo nincs, most még melózom de nemsokára otthon leszek steam nevem Sorryt vegyél fel. Van amúgy mikrofonos fülesed?
Itt az új Mod verzió!
1.7
http://www102.zippyshare.com/v/fkn7aT4j/file.html
Csatlakoznék szívesen!
Na ja ma este haverral indítunk egy multit beprobáljuk :-D mijen ketten csapatban
Egyedül nehéz nagyon, de még csapatban is,de úgy a frankó
.
Jah az előzőt norbernak akartam írni :-)
Amúgy a mód nagyon jó nekem a nehezebb craft kifejezetten tetszik na de azért ezt is serveres téma kéne h legyen egyedül nem túl egészséges :-D
Igen valóban single ban erről szól, multiban már máshogy muzsikalna fellehetne venni a kesztyűt :-D én is próbáltam egyedül nem mondom h lehetetlen de igen csak nehéz ráadásul nállam futnak éjjel :-P
Megtisztelsz Norbertboy!
Folyamatosan alakítgatom, tesztelem, miként lehetne még jobbá tenni. Urak, a növények szedegetését megkönnyítettem úgy, hogy a favágás közben a lombozatot is hasznosítani lehessen, ez is simán logikus.
Illetve könnyebben elérhetőbbé teszem a kapa legyártását. Sima ócskavasból olyan kapát csinálnék, hogy a világ csodájára járna. Szóval itt is így lesz a mai naptól, s azzal aztán lehet kapirgálni. Hamarosan jön a 1.7 verzió
Kipróbáltam a mododat, frenetikus élmény volt! Teljesen más mint az eredeti játék és másként is kell játszani. Egy napot nagy nehezen túléltem, de nem tudom meddig bírnám a világodban. Már fertőzött is lettem alig van életem, sajnos itt is kicsit futnak a zombik éjjel, itt nem zombivadászat van mint az eredeti játékban hanem ők vadásznak rád, Te meg menekülsz és próbálsz életben maradni! Köszönöm az élményt! Sajnos ehhez a modhoz vas is kell ami nekem nincs, így egy darabig hanyagolnom kell, ha lehetne optimalizálni a játékot sokat pörgetném a mododdal.

Szerintem próbáljátok ki srácok, ez egy igaz apokalipszis játék és nagyon, de nagyon közel áll a valósághoz ami várna ránk egy ilyen világban!
Számomra a clockwork project az a mod ami a legközelebb áll az én ízlésemhez. Erre most jöttem rá mikor pár 100 óra játék után először éheztem és szomjaztam, de úgy hogy el kellett döntenem mit eszek meg nyersen. Hogy a 7. napi horda ellen mi lesz azt nem tudom, mert még semmit sem tudok építeni csak a meglévő házakat upgradelni...
Elfér itten nyugodtan minden ami a játékkal kapcsolatos

Random_
Természetesen igazad van, de a játék annyi helyen rendelkezik buktatóval, hogy ha mindet ki szeretnéd igazítani valóságosra, akkor játszhatatlan lenne. Ezért kell kompromisszumokat kötni. Nem kívánom a témát túltárgyalni, lehet megérne a mod egy külön topicot.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Leoltani a másikat. Hagyjuk már, nem valószínű, hogy a jövőben egyáltalán veszem a fáradtságot és válaszoljak fél idióta kérdésekre.
Random lennél kedves meghatározni, hogy hány munkaórát venne igénybe a kő tökéletes alakra kopácsolása?
Ráadásul a játék grafikáján egyértelműen látszik a kötés szóval... haladjatok már tovább vazze.
Na szóval az eredeti proffeszionális konzum idiótáknak készült full életképtelen réteg számára 4méter táv volt meghatározva a kőbaltával, pont úgy ahogy az összes többi szarnak.
A kutya is 4méterre harapott, szóval még oda sem kellett sompolyognia, hogy a seggébe haraphasson a derék túlélőknek. Elég volt, ha rá gondolt, ahogy a zombik, vagy a roppant képességű klaviatúra vitézek is.
Ez a mod ilyen, valós mértékekre épít. Ha növelném a távokat ismét egy levegőben kalimpáló, később nyafogó játkékos tábor alakulna ki, hogy NA NEHOGY MÁÁÁÁ, a kövelemben sem volt, hogy a Faxomba haltam meg, na most meg eltőrt a lábam.
Öreg és fáradt vagyok mán ehhez, hogy alkudozzak. Ha valóban értelmes és lényeges a döntés, változtatok, de ebben sajna nem engedek.
S ha ez végett nem választod a modot, akkor c'est la vie! (Magyarosan Szeláví!)
Kedves Vaakuum testvér.
A bunkó kb 30-40 cm rel toldja meg az ember átlagosan 70-80cm kar távolságát. Ha a kettőt összeadjuk, derék és szorgos barátom, akkor az eredmény 120cm max távolság. Ami már valami, ha a magas szárú növények csépeléséhez ám metszéséhez, betakarításához még mindig elégtelen. S nem csak a hossza hanem maga az eszköz penge, fog nélküli kialakítása is alkalmatlan kedves számítógép harcos a gazolásra.
Kérlek menj ki a szabadba és fogj egy bunkót, lehajlás nélkül kérlek gazolj ki nekem egy 40cmx40cm területet. Szólj ha végeztél és oszd meg a rögzített videó felvételt.

Tudjátok magyar testvéreim, hogy világszerte az a hír járja, hogy a magyarok mennyire intelligensek, nos próbáljunk meg méltóak lenni és kellő logikával igyekezzünk gyakorlatias gondolkodás MODOT képviselni, s akkor elkerülhetjük az ilyen életképtelen kritikákat és kérdéseket.
Szerezz egy kapát, bakker aminek minimum 100-130cm a nyele és még ott is le kell hajolni.
Mindegy a gyenge termés végett, átírtam ezt azt és immár a kukorica amúgy remekül fonható rostjait és a fák, egyéb növények(nem mind) rostjait is felhasználhatják a későbbiekben. Remélem megoldottam ezzel ezt a páratlan problémát, hogy le kell hajolni a földig gazolásnál...
Random_
Nem lehetne inkább kicsit megnyújtani az ütés távolságát? Mi az alap paraméter és most mi van beállítva? Nincs valami középutas lehetőség?

A kőbaltához egyébként nem is feltétlen kell fű vagy szövet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nézted a videó említett részét? Ahogy én látom, konkrétan a bunkóval sem tudja fejbe verni...De gyanítom ez lenne a tűzoltó baltával is, pedig azzal nem igazán kell hajlongani...
Önvédelemre meg nem 20 centis fadarabot használ az ember, amikor távol akarja tartani az ellent.

Fűnél pedig amikor a föld felé néz, az az én olvasatomban akár a guggolás nélküli előre hajolást is tartalmazhatja. De nyilván a te szervered, úgy állítod, ahogy jól esik, csak korábban meg véleményeket kértél. Ez az én véleményem volt.

Random tesó, figyi, próbáltál már indából kőbaltát rögzíteni, melyet aztán hatékony, kitartó munkavégzésre alkalmaznál?
Próbálkozz az eredmény lehangoló lesz.
Ahogy az életben, úgy sajna a játékban is kötél vagy ruha csík vagy egyéb fix kötöző anyag szükséges, vagy bőr csík. Anno nyilván bőrcsík volt a nyerő meg inszallagok. Itt megelégedtem a kor lehetősége nyújtotta anyaggal a szövettel.
A gazszedésre meg van egy ötletem, ha már lusták vagyunk gugolgatni, vagy guggolva gazolni, na a fák is fognak ejteni gazt, elvégre van rajta levél, inda, miegymás.
Random_

Random_
Szerintem azért nem szükségszerű így leoltani a másikat...

Random_
Hát a fű méretétől függ. 😊 Egy apokalipszis során nem 10 centisre nyírt pázsit van, de még csak nem is húsz centis, hanem nagyobb... 😊
A kúszó zombi se látszik ki belőle, engem is kicsit idegesít, hogy a fű felszedése körülményesebb.

Kedves vaakum, ha a karod mérete eléri az 1,8 cm ebben az esetben elfogadom a felháborodásodat. Kérlek most állj fel és és üss egyet a föld irányába.
Nos?
Eredmény? Kb az övedig ért el a kezed ha nem tévedek.
Azt javaslom, hogy az emberi fajt megteremtőknél tégy panaszt!! Feltétlenül, mivel félmunkát végeztek, hogy nem éred el a földet álló helyzetből.
Haladj tovább szerintem.
Na szóval, amennyiben ha letöltötted a linkről a config filet. Azt beteszed a régi helyére és abban az esetben onnantól single vagy saját hostolású szerverként a mod adataiból fog dolgozni a géped.
Ha csatlakozni akarsz az éppen aktív szerveremhet, azaz ha épp játszom, akkor azt az nélkül is megteheted, hogy letöltenéd a confg rart.
De bizony azonos távolságig ér el a kéz a fű és a box esetében, ezért a fűnél, akár csak életben le kell hajolni. Nem értem a problémát.
Gilmoor
mert az ark nem kockákból épül fel. Ez a játék egy alaposan ránc felvarrott minecraft. Vannak korlátai, és ezeket a határokat feszegetik a kedves programozók. Lesz egy kis idő mire megérted, hogy a jó játék nem attól jó, hogy szép, hanem attól, hogy ad valamit, ami olyan tartalommal tölti meg az ott eltöltött szabad időd, ami a valóságból hiányzik. A "szépség" itt is legalább annyira múlandó, mint a valóságban.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Hmm nem értem hogy miért nem tudják hasonlóan megcsinálni grafika terén úgy mint az ARK-ot...
Nem vagyok programozó de nem lehet lesni kicsit másik játékból hogyan csinálják? 😄
Tök jó lenne olyan grafika lenne itt is mint ARK-ba 😊 Meg pár olyan cucc jól jönne lift nagy kerités , kapu stb.

És a megharapott birkákkal máris itt tartunk a játékban <#taps>

Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.13. 13:35:55

Ez rohadt jó!! Már látom előre a moddereket megcsinálják a háziállatok textúráját is,kész farmot lehet tartani.Zombik meg jönnek,és szétszedik a birkáimat.DD

LOL!!!

Most olvasom én is,csak nem megillettte őket az ARK:Survival Evolved??

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?41237-Developer-Diary-Alpha-15!!!&p=436467&viewfull=1#post436467

ha sikerül a farkas,akkor a medvén is végre akarják hajtani a szelidithetőséget (sőt még lovakat is említ utoljára) Nagyon előre álmodik Madmole,kár hogy sokminden nem fog belőle megvalósulni,de legyen úgy ahogy elképzelte!!

na meg a felvonóhidak,és liftek (ARK-ban van!) szerintem még pár évig fejleszteni fogják a pc-s változatot
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.13. 13:00:39

Hosszú szövegeket rakd spoilerba légyszives! köszi!

De hogy a földön fekvőt sem lehet fejbeverni, ha odaáll fölé? Az szerintem erős túlzás...

Random_
De ezek valószínűleg összefüggnek az a sejtésem, bosszantó, de próbálom megszokni.

A fű szedés távolsága nem áll összefüggésben a sima támadási távolsággal? A tegnapi videóban nekem tegnap tényleg úgy tűnt, hogy nagyon közel jöttek sokszor a zombik. Ha onnan még nem támadtak, akkor viszont valahogy a játékbeli arányok és távolságok nem állnak nagyon párhuzamban.
7.05-nél nekem nagyon fura, hogy nem találja el a közeledő csajszit, pedig igencsak jól odasom neki. Ha nem is fejbe, de test sebzésnek kellene lennie. A csaj viszont simán visszaüt. Utána pedig a földön fekvőt sem tudja fejbe vágni 7.10-nél, mert nem éri el a bunkó? Tényleg jól látom?

szerk: hapi: én csirkét szeretnék tenyészteni ólban, hogy legyen sok hús, meg toll a nyílvesszőkhöz. Kellene egy jó tojáskeltető <#circling>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.13. 12:12:37

A felnevelhető kis farkas marha jó ötlet sztem és még oldal táskát is lehet majd rá rakni. A madmole-ról mintázott boltos NPC meg zseniális. Már látom magam előtt hogy lövik fejbe a játékosok ha épp sok a bug 😊
Random_
Kezdem átalakítani a szerveres bázisom, mert érdekel mire alkalmasak a vasbeton pillérek, így az alsó szinten körbe lecserélem az elemeket. Már feladtam, hogy találok augert vagy szögvelövőt inkább fókuszálok a bázis fejlesztgetésére és kertészkedek. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Random_
Akkor kell telepítened, ha single playerben kezdenéd. Ha a multiba csatlakozol, akkor nem kell.

Jó lenne egy szerver a történetnek, mert a lag kicsit problémát okoz, remélem lesz megoldás rá. Ma délelőtt is játszottam egy órát, új mapot indítottunk Nevezganen.

Csiszolódik a mod rendesen. A fegyverekből már nincs annyi, mint a szemét, első nap találtam egy pisztolyt és egy smg-t. A zombik erősebbek és gyorsabbak kicsit, így már nem lehet bealudni kényelmesen, mozogni kell. Sokat nem tudtam bejárni, mert elég nagy társaság jött és ellenállhatatlan vágyat éreztem a megölésükre. Bosszantó, hogy nem tudok füvet szedni, valamiért nagyon közel kell a fűhöz lennem, nekem ez nagyon idegesítő. Az is zavaró, hogy a kőbaltának cloth fragment kell, mert kicsit megakaszt az elején. Zombik dobnak inkább ruhát amit lebonthatok,

Ismét megkérdezem, mert korábban nem katam rá választ, magamtól meg nem tudom kitalálni:
Ha szeretném kipróbálni ezt a hardcore horda dolgot, nekem is telepítenem kell valamit?
Vagy ezt a linket csak azért raktad ki, hogy ha más is akar ilyen SZERVERT indítani?