7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Igaz így nem fog kiteljesedni a ki bírja tovább, zombi vs csapat, hiszen a nomád élet a legkifizetődőbb.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.05.17. 19:02:05
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
- A fertőzésekre nagyon figyeljetek, mert percek alatt drasztikusan változik a fertőzött állapota. Szóval hamar hulla merevvé válik az ember, ozt jön is az ébredés...
- A fegyverek sebzőértéke és rendszere módosult. Csonkolnak!
Bár a lőfegyvereknél nem sikerült ezt elérnem valamiért, de azon leszek, hogy jó legyen az is hamarosan.
- Állítottam a bányász szerszámok anyag termelési értékén lefelé.
- A zombik közt akadnak sprinterek, akik Ben Jhonson módjára hozzák rá a gyanútlan túlélőre a szív infarktust.
Néhánynak megváltozott a mozgása is.
Az összesnek növeltem a fertőzés esélyén.
A vérző sebek okozásának esélyén is.
A dagadt, Ghoul azaz feral, és a cop és a fagyott favágó zozó amolyan tankként üzemelnek a zombik között. A sebzésük is kissé nagyobb lett.
- a ruházatok dobási esélyein is csökkentettem, kevesebb ruha több szakadék rongyot fog találni a játékos.
- több lőszer, kis mértékkel több kész fegyverre bukkanhatsz fosztogatás közben.
A fegyverbolt reményeim szerint szó szerint fegyver bolt immár. Megéri majd benézni oda.
A katonai ládák is reményeim szerint kielégítő arzenállal látják majd el a szerencséseket.
Sajnálattal tapasztaltam, hogy Rocco Pvp szervert készített, az amúgy pve céllal készült modból..
Itt be is fejeztem a mod fejlesztését, pont úgy ahogy a H1Z1 developer csapatánál is, anno, mivel elítélem a pszichopata képzést, amit a játékos társadalom fiatal avagy koros népéből kinevel.
Remélem ezen mod verziók is, javítottak némileg a játék színvonalán.
Jó szórakozást zombi vadászok!
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
http://www94.zippyshare.com/v/hShb7WhG/file.html
Jó szórakozást!
Centurio
De lehet valami olyan bug van amin ez se segít. Egyszer volt olyan eset, hogy egy erkélyelem mindig leszakadt bármit csináltunk vele, de az még Alpha12-ben.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Tanultam belőle, legközelebb nem hagyok esélyt, de most nincs kedvem már folytatni. Túl sok melót öltünk bele.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Remélem, hogy erre gondoltál, nem pedig arra, hogy az egész házat bontsuk 😊
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.17. 15:39:43
A női zombik egy suhintástól megfekszenek és a férfiak egy része is. A kövérnek kell három fejlövés nyílvesszővel vagy három csapás az ásóval. És szerencsére a szerver is szépen szalad és lehet közelharcolni! Annyira örülök neki! Nem arról van szó, hogy lecsapom meghal és sebez. Hanem lecsapom és meghal! Vagy ha üt, akkor el tudok ugrani előle!
Lőfegyvert ritkán használok, mert megmondom őszintén lapáttal jobban tudom ölni őket és csendesebb. 😄 Van lőszerem, de azt tartogatom. Tiszta Haláli hullák hajnala érzésem van!

Arról gondoskodom, hogy estére nyugi legyen körülöttem, de kell egy sor spike is ahhoz és magas kerítés. 😄 Miközben császkálsz sokszor érdemes leszarni őket, egyedül a nővérek miatt fordulok vissza, mert beaker kellene. Mindig legyen nálad egy pár tucat spike és valami eszköz. Nekem egy talált lapát tűnt a legjobb fegyvernek, nagyon szépen lehet vele ölni. A spike arra jó, ha nagyobb csoport követne, akkor elkezded lepakolni és belevezeted őket. Gyorsan le tudod csendesíteni a tömeget és kilootolhatod őket.
Centurio: A kapát lehet vissza lehetne állítani eredeti receptre. Távolról sincs akkora jelentősége a kapának, hogy érdemes legyen hulladék vasból legyártani. Legyen csak forged iron a receptje.
A bacon and eggs receptnél szerintem az egy hús és hat tojás arány nagyon torz. Nem mondom, hogy legyen egy hús és kettő tojás, de valamivel kevesebb tojás jobb lenne. Pillanatnyilag az a helyzet, hogy húsból van több száz, de tojás soha nincs és nem is lesz. Mert azt csak fészekből lehet kapni. Így előbb-utóbb ki fog fogyni a tojás és teljesen kiveszik a repertoárból a tojásos kaja.
Egyébként bármikor elköltözhetünk<#idiota>#idiota>, vagyunk annyira rutinosak, hogy hátizsákból építünk egy erőteljes bázist. <#guluszem1>#guluszem1>
bár sajnálnám azt a frankó rámpát...tegnap lementem rajta nyélgázzal a motorral... hát lobogott a hajam a bányászsapkában is
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.17. 15:03:49
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amúgy kezd idegörlő lenni, hogy állandóan a seggembe van 60+ zombi. Főleg éjszaka. Szinte sose fogynak el.
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Némileg kevesebb zombi lesz egy időben, de a legyőzésük komolyabb kihívás lesz. Asszem sikerült megoldanom a zombik jelenlétekor a folyamatos stressz helyzet kaialakítását. Sokat agyalok rajta, hogy növelhetném és egyensúlyozhatnám ki, hogy a gyengébb gépekkel rendelkezők is élvezhessék az apokalipszis kínjait.
A közelharc immár egyre élvezetesebb, mintha plasztikusabbá válnának a zozók a változtatások csiszolása által. A vágó fegyverek már csonkolnak kezet lábat fejet. a zúzó meg kiüt és sokkolja az ellenfelet.
A lőfegyvereknél próbálom elérni, hogy ugyancsak szaggassák a testrészeket, de valamiért nem akar szót fogadni a progi.
Na szóval 1.9 estefelé.
Mind megfogtok halni, de lassan és gyötrelmesen XD
Stratégiai megbeszélést kellene tartanunk...
A felvezető alap küldik korrekt mértékben ellátnak eztán skill pontokkal, ahol mindenki saját korábbi életének arculatát kialakíthatja, elvégre nem fél idiótán élt odáig.
Szóval, Sheriffek, Zsoldosok, szerszámkészítők, lakatos mesterek kalandra fel!
1.9 verzióban elérhetővé válil holnap.
Amikor szétbontasz állatot, akkor kapsz húst, zsírt külön. Tehát azt lehet feltételezni, hogy a hús az szín hús ami nem zsíros, így kell külön zsír a kisütéséhez... szerintem.
A kő bányászása még valamiért nagyon OP. Sárga vas csákánnyal egy ütés a kőszikla és nagyon gyorsan emelkedik a mining skill ennek köszönhetően. Itt valami paramétert lehet kellene állítani, bár engem ez se zavar, de így nincs értelme acél eszköznek és a fúrónak.
szerk:olaj meg van a játékban
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.16. 20:36:51
A lapát a legjobb közelharci fegyver, de a fejsze is adja nagyon. 😊
Komolyabb lootolást addig nem kezdünk amíg nincs kifejlesztve a quality joe, mert nincs loot respawn és nem akarunk hulladékot lootolni.
Amúgy szépen lehet gyilkolni és a hordákat kell kirámolni, abból sok dolog leesik. Első forge égetős napon azonnal bekaptunk három sikolyt, de szerencsére nem spawnoltak nagy hordát.
A szalonnás tojás receptje eléggé fura. Egy hús és nagyonsok tojás. Ez kicsit szerintem aránytalan. Az egy hús 3-4 tojás szerintem reálisabb lenne.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.16. 17:06:45
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.16. 16:12:25
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.