7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pacsi Random😊 ne vedd a szívedre!

GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,

Gilmoor
De egy volt és elég teátrálisan adta elő.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Ahogy néztem még senki nem ölt meg senkit aki on volt
Gilmoor
Centu mit vártál ? 😊 Lőfegyver szinte azonnal és sok lőszer. Ez konkrétan a pvp játékok jellemzője, azokból is a szellősebb fajta.

Igaz így nem fog kiteljesedni a ki bírja tovább, zombi vs csapat, hiszen a nomád élet a legkifizetődőbb.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.05.17. 19:02:05

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Némi info az 1.9 hez, hogy ne érjenek váratlanul a dolgok.

- A fertőzésekre nagyon figyeljetek, mert percek alatt drasztikusan változik a fertőzött állapota. Szóval hamar hulla merevvé válik az ember, ozt jön is az ébredés...

- A fegyverek sebzőértéke és rendszere módosult. Csonkolnak!
Bár a lőfegyvereknél nem sikerült ezt elérnem valamiért, de azon leszek, hogy jó legyen az is hamarosan.

- Állítottam a bányász szerszámok anyag termelési értékén lefelé.

- A zombik közt akadnak sprinterek, akik Ben Jhonson módjára hozzák rá a gyanútlan túlélőre a szív infarktust.
Néhánynak megváltozott a mozgása is.
Az összesnek növeltem a fertőzés esélyén.
A vérző sebek okozásának esélyén is.

A dagadt, Ghoul azaz feral, és a cop és a fagyott favágó zozó amolyan tankként üzemelnek a zombik között. A sebzésük is kissé nagyobb lett.

- a ruházatok dobási esélyein is csökkentettem, kevesebb ruha több szakadék rongyot fog találni a játékos.
- több lőszer, kis mértékkel több kész fegyverre bukkanhatsz fosztogatás közben.
A fegyverbolt reményeim szerint szó szerint fegyver bolt immár. Megéri majd benézni oda.
A katonai ládák is reményeim szerint kielégítő arzenállal látják majd el a szerencséseket.

Sajnálattal tapasztaltam, hogy Rocco Pvp szervert készített, az amúgy pve céllal készült modból..
Itt be is fejeztem a mod fejlesztését, pont úgy ahogy a H1Z1 developer csapatánál is, anno, mivel elítélem a pszichopata képzést, amit a játékos társadalom fiatal avagy koros népéből kinevel.
Remélem ezen mod verziók is, javítottak némileg a játék színvonalán.
Jó szórakozást zombi vadászok!

Köszi!

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

1.9 Harcore Horde mod (optimalizált verzió)
http://www94.zippyshare.com/v/hShb7WhG/file.html

Jó szórakozást!

Centurio
Random_
Nagyon érdekes, mert az elemcsere után már tartania kellene, lehet akkor a környezetében le kell bontani más eredeti épületelemet is.
De lehet valami olyan bug van amin ez se segít. Egyszer volt olyan eset, hogy egy erkélyelem mindig leszakadt bármit csináltunk vele, de az még Alpha12-ben.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Legyen boldog vele, sajnálom a dolgot és a hozzáállását érdekesnek tartottam a srácnak. Miután másodjára nyomott fel minket még egyezkedni akart, hogy ha meghúzhatja magát nálunk, akkor nem veri szét a maradék ládákat. Nekem nincs kedvem ilyennel együtt lakni, úgyis lelőttem volna az első adandó alkalommal. Főleg miután úgy kezdte a bemutatkozását, hogy lelőtt mikor beléptem.

Tanultam belőle, legközelebb nem hagyok esélyt, de most nincs kedvem már folytatni. Túl sok melót öltünk bele.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Azon már túlvagyunk, de ezek szerint nem használt <#nemtudom>

Gilmoor
Éppen "szem" tanúja voltam, hogy mi történt veled rocco szerverén. És ebben nem az a legszomorúbb, hogy megloptak, hanem "ahogyan". Nekem is meglepő volt, nem gondoltam volna, hogy ez az illető ennyire élvezi mások "vérét" szívni. Fura egy embertípus, annyi szent.

Random_
De várj én most a club27 szerveren játszom. Don szerverén van nekem is két stack. 😄

Random_
Azt az elemet kell lebontani amihez nem tapad és azt újrarakni.

csinos kis vityilód van Iron
Random, ha még mindig kell beaker akkor tudunk adni, ha jól emlékszem nekünk van kb. 5 darab elfekvőben 😊
Akkor gyakorlatilag ha jól értem, azt a függőleges sort, amiben van egy olyan elem, amire egyik oldalon nem tapad semmi, azt a földig le kell bontani, és új betonkockákat rakni a helyére?
Remélem, hogy erre gondoltál, nem pedig arra, hogy az egész házat bontsuk 😊
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.17. 15:39:43

Random_
Engem nem zavar a mennyiségük, bár nyűg, de egy vas eszközzel jól lehet ülni őket. Szépen átjön, hogy ezek basszus már csak zombik és nem akcióhősök egy filmből akik ezernyi ütést kibírnak.

A női zombik egy suhintástól megfekszenek és a férfiak egy része is. A kövérnek kell három fejlövés nyílvesszővel vagy három csapás az ásóval. És szerencsére a szerver is szépen szalad és lehet közelharcolni! Annyira örülök neki! Nem arról van szó, hogy lecsapom meghal és sebez. Hanem lecsapom és meghal! Vagy ha üt, akkor el tudok ugrani előle!

Lőfegyvert ritkán használok, mert megmondom őszintén lapáttal jobban tudom ölni őket és csendesebb. 😄 Van lőszerem, de azt tartogatom. Tiszta Haláli hullák hajnala érzésem van!

Random_
Azért, mert az az eredeti ház upgradelt eleme. Ez egy bug, eredeti ház elemeit ki kell ütni és új elemet berakni oda. Nekem komplett homlokzatok szakadtak le már ezért. Nem mindig történik meg, de elég gyakran előfordul.

Random_
Meg kell tanulnod csak lerázni őket! Először én is arra hajtottam, hogy mindet ki akartam nyírni, de néha lehetetlen.
Arról gondoskodom, hogy estére nyugi legyen körülöttem, de kell egy sor spike is ahhoz és magas kerítés. 😄 Miközben császkálsz sokszor érdemes leszarni őket, egyedül a nővérek miatt fordulok vissza, mert beaker kellene. Mindig legyen nálad egy pár tucat spike és valami eszköz. Nekem egy talált lapát tűnt a legjobb fegyvernek, nagyon szépen lehet vele ölni. A spike arra jó, ha nagyobb csoport követne, akkor elkezded lepakolni és belevezeted őket. Gyorsan le tudod csendesíteni a tömeget és kilootolhatod őket.

Centurio: A kapát lehet vissza lehetne állítani eredeti receptre. Távolról sincs akkora jelentősége a kapának, hogy érdemes legyen hulladék vasból legyártani. Legyen csak forged iron a receptje.

A bacon and eggs receptnél szerintem az egy hús és hat tojás arány nagyon torz. Nem mondom, hogy legyen egy hús és kettő tojás, de valamivel kevesebb tojás jobb lenne. Pillanatnyilag az a helyzet, hogy húsból van több száz, de tojás soha nincs és nem is lesz. Mert azt csak fészekből lehet kapni. Így előbb-utóbb ki fog fogyni a tojás és teljesen kiveszik a repertoárból a tojásos kaja.

De csak azon az egy oldalon, nem? Ha a rárakott cucc alá van támasztva, akkor is leesik? Mert akkor az alatta levőn keresztül kellene kapcsolódnia. A strukturális integritása a betonkockának valahol 6 és 7 körül van, de csak oldal irányba...függőlegesen elvileg bármilyen kockának el kell bírnia bármit, amit rárakunk. Lehet 3-4 kockával lentebb van valami hiba, vagy valami javíthatatlan bug lehet, ha a mellvédet sem engedi rárakni, amikor pedig az csak függőlegesen megy fölfelé...

Egyébként bármikor elköltözhetünk<#idiota>, vagyunk annyira rutinosak, hogy hátizsákból építünk egy erőteljes bázist. <#guluszem1>
bár sajnálnám azt a frankó rámpát...tegnap lementem rajta nyélgázzal a motorral... hát lobogott a hajam a bányászsapkában is
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.17. 15:03:49

Még nem jöttem rá,miért lett gyenge pontja az egyik tetősarok,onnan minden lepotyog amit rárakok

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ja! Kár volt elb.szni<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Semmit se kell letöltened, server-side only mod.

Amúgy kezd idegörlő lenni, hogy állandóan a seggembe van 60+ zombi. Főleg éjszaka. Szinte sose fogynak el.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Ezen a képen tegnap este is elnosztalgiáztam kilépés után <#whatever>

Gilmoor
Random mi történik nálad? Te most rocco szerverén vagy, ahol Centu update-jei működnek? Lehet kipróbálnám, ha igen. Megtennéd, hogy összefoglalod kérlek kell -e letölteni valamit, vagy csak simán "log in"?

Akkor az biztos valami Voodoo mágiába ágyazott dícséret volt <#eplus2>

Privát ment Randomnak. Szerintem jó volt ez a sok zozó és gyengék. Sűrűn spawnoljanak keveset, jó ez így.
Este jön az optimalizált Hardcore Horde mod 1.9 verzió.
Némileg kevesebb zombi lesz egy időben, de a legyőzésük komolyabb kihívás lesz. Asszem sikerült megoldanom a zombik jelenlétekor a folyamatos stressz helyzet kaialakítását. Sokat agyalok rajta, hogy növelhetném és egyensúlyozhatnám ki, hogy a gyengébb gépekkel rendelkezők is élvezhessék az apokalipszis kínjait.
A közelharc immár egyre élvezetesebb, mintha plasztikusabbá válnának a zozók a változtatások csiszolása által. A vágó fegyverek már csonkolnak kezet lábat fejet. a zúzó meg kiüt és sokkolja az ellenfelet.
A lőfegyvereknél próbálom elérni, hogy ugyancsak szaggassák a testrészeket, de valamiért nem akar szót fogadni a progi.
Na szóval 1.9 estefelé.

Mind megfogtok halni, de lassan és gyötrelmesen XD
Random_
Nem tudom olvassa-e az a srác akivel összeköltöztem tegnap a Club27 szerveren, de ha igen, akkor pls keressen meg privátban.
Stratégiai megbeszélést kellene tartanunk...

a skilleket átszabtam kissé. A szöveget úgy formáltam, hogy inkább szakmák, egyfajta előélet jelleget öltsenek.
A felvezető alap küldik korrekt mértékben ellátnak eztán skill pontokkal, ahol mindenki saját korábbi életének arculatát kialakíthatja, elvégre nem fél idiótán élt odáig.
Szóval, Sheriffek, Zsoldosok, szerszámkészítők, lakatos mesterek kalandra fel!
1.9 verzióban elérhetővé válil holnap.
ja, ölég nagy szakács vagyok, de a játékban én is erre alapoztam, hogy a zsírt elve lefejtettük, s kiadósabb a kaja, no meg látványosabb is némi zsírral.
bányászás állítva
Ja az ásványi olaj,napraforgóból kellene olajat kinyerni

Random_
Az olaj az motorolaj és szerintem az sokkal inkább ritkaság, mint a zsír.

Amikor szétbontasz állatot, akkor kapsz húst, zsírt külön. Tehát azt lehet feltételezni, hogy a hús az szín hús ami nem zsíros, így kell külön zsír a kisütéséhez... szerintem.

Random_
Zsír az jó ötlet így már korrekt!

A kő bányászása még valamiért nagyon OP. Sárga vas csákánnyal egy ütés a kőszikla és nagyon gyorsan emelkedik a mining skill ennek köszönhetően. Itt valami paramétert lehet kellene állítani, bár engem ez se zavar, de így nincs értelme acél eszköznek és a fúrónak.

Szabi azért el lehet ezzel a beállításokkal bíbelődni, nekem elhiheted.
Szerintem az meg a saját zsírjában sül meg,(mármint a rántotta),csak egy kis olaj kell alája,vagy tévedek?

szerk:olaj meg van a játékban
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.16. 20:36:51

Ez a random gen peches oldala, ha nem találsz vizet. Nálam van 87üveg kristálytiszta, hűtött víz, szívesen adnék egy kortynyit XD
Köszi, h szóltál 3hús 6toji lett a recept, ja és egy adag zsír. Fasza kis szalonnás rántotta vááá. Zsír
az említett zombis játékok megvannak természetesen, próbáltam modolni is, lehet is, de egyáltalán nem fogtak meg engem személyesen. EZ a 7days nagyon megfogott. A l4d2 még egy más irányzat és tuti, de ez a király a részemről.
Random_
Nekivágtunk a Centurio modnak és szépen haladunk. Egyelőre egy temetőben vettük be magunkat melyhez tartozik egy kápolna ott felhúztuk a forge-t és már gyártódik a cement. 😊 A hely maga tartós bázisnak nem alkalmas, mert a kápolnába is spawnolnak zombik.

A lapát a legjobb közelharci fegyver, de a fejsze is adja nagyon. 😊

Komolyabb lootolást addig nem kezdünk amíg nincs kifejlesztve a quality joe, mert nincs loot respawn és nem akarunk hulladékot lootolni.

Amúgy szépen lehet gyilkolni és a hordákat kell kirámolni, abból sok dolog leesik. Első forge égetős napon azonnal bekaptunk három sikolyt, de szerencsére nem spawnoltak nagy hordát.

A szalonnás tojás receptje eléggé fura. Egy hús és nagyonsok tojás. Ez kicsit szerintem aránytalan. Az egy hús 3-4 tojás szerintem reálisabb lenne.

Na erre valami pucolás kéne,mert úgy kivágott mint a huzat,azóta se enged belépni a szerverre!

Rendkívül érdekes, több ezer lőszert találok, százával vannak a különböző alkatrészek mindenfele, de a szomjúságom nem tudom oltani, mert csak max. üres üveget találok. Mielőtt letámadna valaki víz sincs a környéken és beragadtam az égett erdőbe. <#falbav>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.16. 17:06:45

Miért? ez hogy 100 lesz halál után a welness ez valami szerver beállítás? nekem 87 volt ha jól emlékszem, meghaltam és 100 lett, kifejezetten örültem neki 😊 <#vigyor>
Egyébként a motorral való halál kegyetlen,a motorodnak kutya baja nem lesz,nekem volt hogy elszállt,aztán mikor megfordultam kettőt,visszajött.DD

Pedig tegnap dicsértelek meg nulla halállal.D

Ezt te sem gondoltad komolyan?<#idiota> (mármint az utolsó mondatod)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.16. 16:12:25

Mályki86
Tegnap volt "szerencsém" egy (vagyis inkább kettő) igen idegesítő bughoz.Szép békésen motorozgatok hazafelé egy zsírosabb lootkör után.Utam egy kiégett erdőn vezetett keresztül.Sikeresen áthajtottam egy izzó parázskupacon, mire kigyulladt a motorom, és vele együtt én is.Nem estem azonnal pánikba, mivel már korábban (utoljára alpha 13-ban) is történt már velem ilyen.Akkor néhány pillanat alatt eloltódtam, és kisebb sebződésekkel megúsztam.Na most nem így történt.Az életcsíkom pillanatok alatt lement nullára, és belehaltam (igen "végre" elszenvedtem az első halálomat).Nem voltam igazán boldog, de nem kezdtem el dühöngeni.Ennyi idő halhatatlanság, és 177-es wellness szint után ez még belefér.Akkor lettem igazán mérges, mikor megláttam, hogy az életcsíkomon 100/100 szerepel.Gyorsan megnéztem a karakter statisztikámat, és ott is 100-as volt.Egy bug miatt vesztettem 67 wellness szintet.Remek!
Random_
Akkor itt az ideje kipróbálni...

Hát nem tudom srácok, ha én zombit akarok hentelni akkor nem 7days tolom, mert annak gyenge az animáció is meg a respawn is szarul van megírva (lespawnol eléd kb. fél házra a zombi az eléggé gyászos sztem). Akkor inkább dying light, dead island stb. de ha ez ennyire menő lehet olyan beállításokat alkalmazni, hogy beszarsz olyan nehéz a játék. csak azért nem raktam még nehezebbre a gémet, mert sok új emberke csatlakozott a játékhoz. A kövi alfát majd így indítom új mappal aztán hajrá 😄

Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.