7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeretnék néhány megjegyzést fűzni a moddal kapcsolatban.

- Szerintem el kellene dönteni, hogy milyen irányt követ a mod és annak a fejlesztése. Senki nem rajong azért, hogy naponta/kétnaponta át van variálva minden.
- A wipe detto. Nem véletlen nem csináltam wipe-t v1.8-hoz. 2 egész nap toltuk már. Borsódzott a háta mindenkinek a wipe szó hallatán. SP-ben más, ott mindenki eldönti magának mit akar, de MP-ben mindenkihez igazodni kell. Sőt vannak olyan emberek akik inkább bele se kezdenek, ha hamar vagy gyakran van wipe. Nem fektet bele időt, mert úgyis elveszti. Rustban is nagy a morgás pedig ott csak havonta van wipe. Érhető.
- Zombi rendszer alapvetően jó volt, kár volt hozzányúlni. Eddig nem futottak, most meg már a csürhe egyik része fut utánam, másik része meg négykézláb nyomul a seggembe, már megállni sincs időm. A zombi rendszeren ha bármikor is lesz lehetőség javítani, akkor ezt a undorító rád spawnolósdit kellene örökre elfelejteni, de ehhez sajnos nem mod kell, hanem másik játék. <#eplus2>
- Loot rendszer nagyon szimpatikus volt, egyrészt, mert kompenzálta a rengeteg zombit, másrészt, mert könnyed játékká varázsolta az alapjátékot. Ha valakinek csak napi 1 órája van az is feljön játszani, mert lesz játékélménye. Akinek csak ennyi vagy ennyi ideje sincs, az nem fog belekezdeni lootolni, farmolni, építkezni, zombit vadászni és kraftolni ezerrel, hogy legyen egy jobb, ügyesebb és felszereltebb karaktere.
- A fegyverek reálisabb működése dicséretes ötlet, felháborítónak tartom, hogy az alapjátékban nem csak durability hanem color alapján is meg vannak különböztetve a tulajdonságok, ezzel a könnyed húzással sokszorozva az itemek számát. Találsz egy szürke pisztolyt és 1 tár lőszer kell fejbe, hogy feküdjön a rohadék. Én azt csinálnám, hogy csak a durability határozza meg az item paramétereit, A javítása, igényeljen anyagot és IDŐT!
- Általános itemek megváltozása, elég merész húzás, mivel millió munka van vele. Viszont ha hozzányúlsz akkor érdemes végig menni az összesen és figyelembe venni mindent. Egy példa a zöld VAS csákány legalább 2x erősebb, mint a citrom ACÉL csákány. Vasbeton kiütése gyerekjáték, de egy széf felnyitása elveszi mindenki kedvét. Előszür 26xxx HP, most meg valami 95XXX HP. Ott fog megrohadni az összes fogadni merek rá. <#nyes>
- Nem tudom megállni, mert ez is egy észrevétel és sajnos meg kell jegyeznem ezt is. A gyári v14.6 és másik 2 különböző mod Prefab csomaggal elég stabilan futott a RandomGen pályával. A 3 játék alatt (tartott kb. 3-4 hétig) nem volt egyetlen egy fagyás sem. Mióta fent van a mod ( kb. 4 napja) 3 fagyás volt eddig. Furcsa. Ha lesz lehetőségem elkapni egy hibaüzenetet, akkor szólok.

Talán volt több is a fejemben, de most egyenlőre ennyi és talán ezek a legfontosabbak. Ezt az üzit is harmadjára írtam meg, köszönhetően a TS3 gombnak, ami az egér oldalsó gombján használok. Ez a böngészőben a vissza ugrás csinálja...<#falbav>

Üdv
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.18. 23:49:14

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Köszi fent van.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Ha felrakom ezt a modot, akkor ez ugye a single playerben fog nálam működni? És ha egy hagyományos szerverre szeretnék csatlakozni, akkor meg a szerver beállításokkal fut majd a játék minden gond nélkül??

2.0 verzió
golyóálló edzett üveg
http://www39.zippyshare.com/v/nESQoRrX/file.html
Utoljára szerkesztette: Centurio01, 2016.05.18. 21:59:30
Random_
Mert?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Technikai kérdés: hordát is győztél le saját építésű védelmi rendszerrel, vagy horda idejében mindig kiléptél?

Az lesz az én időm 😄DDD

GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,

Én ott Don-nál öltem már embert és fosztogattam is.

GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,

Az alapjátékban hogyan legyehet a fegyverlőszert a szükséges mennyiségben előteremteni? Mert ahogy én láttam, az üres töltényhüvelyt nem kapja vissza a karakter, amit ellövöldözött, és hát annyi loot meg nincs, hogy zsákszámra lehessen lőszert csinálni. Ha a lootrespawn is végtelen, vagy 1 hónapos, akkor meg pláne fogalmam sincs, hogy a nagy nehezen közösen összeszedegetett 200 töltény elfogyása után honnan lesznek újak. Mert jó móka, hogy vannak 500+os fegyverek, de azokat etetni is kellene valamivel. Nekem most alapjátékban a nyílpuska tűnik egyedül fenntartható távolsági fegyvernek.

Az a MOD verseny győztesnek térképe,nagyon profi megoldás,láttam róla amúgy videót

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hollo az arkba meg kiadtak vmi új térképet, próbáltad vas?
Igen,volt szó olyanról is,de először a kereskedőket fogják berakni.

Akinek megvan a The forest,jöhetne majd este tolni,rohadt jó a játék,ugyanez az engine,csak itt minden jobban néz ki,és jobban is van kivitelezve.Inditok most egy szerót,aztán lehet rám majd csatlakozni este aki akar,pár órát tolom.Ebből tanulhatnak a fejlesztők,a kannibálok mozgása,és támadásai félelmetesek,főleg a mutánsoké! Primitiv dolgokat lehet craftolni,de egész jókat,fára épithető házak,meg ..stb,van benne farmolási lehetőség is.Szóval akinek kedve támad,az ide fáradjon:

https://sg.hu/forum/tema/1378750484

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Lesznek automata védelmi rendszerek a jövőben amit telepíthetünk a bázisra. Párhuzamosan azzal, hogy kilépéskor nem fog eltűnni a testünk a játékból. Hasonló módon, mint a Rust-ban itt is majd vigyáznunk kell, hogy hol lépünk ki.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Felbérelhetőek lesznek? Akkor egyet konstans be lehetne rakni a házba, hogy kezelje az oda spawnoló zombikat, meg vigyázza a forgét, amikor nem vagyunk bent... nehogy leégjen véletlenül a betonház <#zavart1>

Na én majd felbérlek pár ilyen csajszit,aztán vagy 5-en 6-an megyünk vágtatni a vidéken.Eh.Ez rohadt jó lesz,már várom.Főleg majd ha lehet vinni farkasokat is.DD

Mostmár valóban az 1.9 mod linkje van a bannerban!!

Nem tudni semmit se,nem is igérnek előre,mert ugyse lesz kész!

Szinte biztos, hogy frakciókra lesznek tagolva az NPC-k is. Ha nem, majd megcsináljuk XD.
Mikor érkezik egy a patch? Tudja valaki?
Illene egymást is ütniük, ahogyan a medvével is összetűznek néha a zombókok...
Várjuk ki hogy mekkorát sebeznek a zombikra, és mennyit bírnak el tőlük. Illene, hogy ne legyenek erősebbek semmilyen téren, mint egy player karakter.

Amúgy megnézném az NPC-kre milyen hatással lesznek a zombik

Néhány bandita NPC nehézpáncélzattal,és fegyverzettel az alfa 15-ből!!! Na gyerekek,ezért kell majd összefogni,és nem egymást legyilkolni,a zombik után még ezek is támadni fognak! Amúgy az utakat is javították,már nőnek ki gazok belőle,és vannak repedések,meg véletlenszerüen gumiabroncsok:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.18. 12:05:18

Pontosan! Akartam is irni!

Gilmoor
Fölösleges a szót szaporítani. Ahhoz, hogy kizárólag Co-op legyen a 7DTD, ki kell kapcsolni a "baráti tűz" lehetőséget. Minden ettől eltérő beállítású szerveren pusztán ideológiai alapon működik a PVE. Lássuk be, ettől többet elvárni, naivitás.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.05.18. 10:25:44

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

De az én olvasatomban a pvp szerveren is a játékosra van bízva, hogy kinyírja-e a másik játékost...kötelezőnek ott sem kötelező. Mondjuk mivel a másik fosztogatása viszont pve üzemmódban is előfordul, néha lehet mégis kell a megelőző golóbis...
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.18. 10:25:18

FerencHuN
Szerintem PvPvE azt jelenti ,hogy játékosokra van bízva hogy csak zombikat ölnek vagy játékos társat is.vagy csak társat.. 😄 Don szerverén mi mindanyian eldöntöttük szerintem ,hogy nem őljük egymást vagy tévedek? lehet akkor javitsatok ki 😊Jut elég ellenfél anélkül is ,hogy egymást őljük. Eddig egymással kereskedtünk és segitettük egymást.Én ezután is igy gondolkodok persze lehet 1-2 játékos kivétel ezután.. <#gun>

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Mondjuk DON szervere is PvPvE-nek van beállítva, nem is értettem soha, ez mit jelent. Ha engedélyezett a PvP, akkor szerintem PvP szerver (de egyben PvE is), ha meg nem engedélyezett, akkor csak PvE.
Szóval a PvP és a PvPvE szerintem tök ugyanazt jelenti...<#nemtudom>

FerencHuN
Kicsit nem jövök fel és máris mennyi mindenről le maradok..

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Random_
Nem probléma, hogy lelőttél, vagy az hogy amit nem tudtál elvinni magaddal azt szétverted, hiszen engedi a játék. Csak ez engem nagyon visszavet és mivel keveset játszhatom, így inkább akkor azokat viszem tovább ahol még van esélyem boldogulni. Van másik szerveren meg single player is szóval majd ott ölöm tovább a zombikat.

Random_
Ja, egy forge lecraftolása önmagában 20 perc, de még alapanyagokat is össze kell szedni hozzá és kettő volt a házban. Plusz mindent szétvertél azaz az volt minden értékem ami az övemen volt. Tényleg semmiség, esetleg próbáld meg ezen cuccok összeszedését úgy, hogy nem mások házát nyomod fel. Majd meglátod mi mennyi idő.

Örömmel vettük a mododat az elején,be is raktam a bannerba,bárki használhatja,de ennyire azért nem kell ráerőltetni az egészet a fórumra,aki használja használja,az úgyis jelenti ha van valami hiba,beszámol a játékbeli élményekről,szerintem kicsit túltoltad magad rajta az egészen.Mod nélkül is remek a játék (bugokat leszámitva),nem szükséges variálás okozhat instabil állapotokat.PvP meg van,amig be van kapcsolva a friendly fire,igaz egy összeszokott társaság nem fogja jónéven venni ha valakit legyilkolsz,én pl Sorryt szemét lőttem ki,de az is véletlenül volt.<#idiota>

Kedves Centurio01 jó lenne ha ránézél a mododra mert a craftolás és a skill egy kicsit buggos ahogy a két kép is bizonyítja előre is köszi😊

http://kepkezelo.com/images/qwa0qjhp2b15xpbfsmcz.jpeg

http://kepkezelo.com/images/9q1ydgjoar1326f35c8h.jpeg
Légyszives moderáld magad!! Itt senki se beszél így!!

Tiszteletet ki kell érdemelni😊Meg is válogatom ki érdemli meg, úgyhogy ne keverjük ide.Nem ismerlek , nem is akarlak ismerni.Meny aludni pihenésre van szükséged.

Figyi te kis cuki, pont úgy reagálok mindenre, ahogy arra kell. Ha nem fikázol akkor nem bosszantasz fel, több tiszteletet és akkor nem gurul el a gyógyszerem. Béke!
Nem voltak kikötései ez tény, de maga a cím, hogy Hardcore Horde PVE nos ez magáért beszél. Ettől függetlenül elfogadom természetesen, hogy ha pvp re vágytok, ám én nem ezért inkább arrébb tolom a szekeret és annyi. Nincs ebben semmi.
A publikus fejlesztést fejeztem csupán be, s egy lehetőséget várok, hogy találjak olyan szervert, ahol ez a mod és progi futhat. Különösképpen nem kívánok pénzt áldozni egyenlőre erre a célra, bár már megfordult természetesen a fejemben.
A mod fejlődik majd napról napra, de nem publikus megosztással, hanem privát, s egy adandó alkalommal, majd valahol megjelenik.
Megértem az érvedet, de én nem vágyok a kiszámíthatatlan játékosok faktorára ahhoz már túl öreg vagyok. Tehát, hogy ferde szemmel nézzem, ki mit tesz vesz, mire készül az nem cool.
Életben van egy remek csapatom, úgy egy tucat.
Korábbi éveim által kinevelt harcosok, van köztük egy kétszeres világbajnok is (ketrecharc).Az egy remek csapat és el sem tudom képzelni a rizikó faktort. Az efféle faktor magányos farkasokat szül és onnantól olyan a game, mint egy single player játék. Játszatok persze, ahogy kedvetek tartja.
Elszáltál picit madárka nem?Moderáld magad. 😄
Utoljára szerkesztette: AngerH, 2016.05.17. 22:37:46

AngerH csinálj jobbat, vagy ne is játsz vele.
Feltételezem az frusztrál, s azért viselkedsz ilyen kihívóan közönséges trógerül, egyrészt mert az vagy, másrészt, mert képtelen vagy normálisan viselkedni és ha a megszokott kocsma stílusodat meghaladó sorokat látsz mindjárt ez az alja viselkedés tör elő arcodból.
Én az ilyeneket az életben egy vagy betört orrú sunyi szarháziaknak ismerem, aki csak a másik háta mögött mer morogni, vagy meghunyászkodó szarháziaknak, akik akárkivel bratyiznak, persze utálják a világot sajátos undorító lényük végett. Internet vitéz.
Szívjál gázt és menj a picsába.
Kedves Centurio, attól hogy a szerveren engedélyezve van a Friendly kill, az nem feltétlen jelenti azt, hogy itt kötelező az eszetlen mészárlás a túlélők között. Az összefogás sincs megakadályozva ezzel. Nálam általában magyarok szoktak játszani, esetenként megfordul egy két külföldi is és mivel mindenki ismer mindenkit, legtöbbször az összefogás, a kereskedés vagy egymás segítése van jelen.
Előfordulhat, hogy valaki ellenséges szándékú, megöl vagy ki akar lopni. Ez is részese lehet egy valós világvégének. Miért kellene akkor ezt nekünk erővel eltávolítani? Mindenkinek megvan a joga és lehetősége eldönteni melyik oldalt képviseli a cselekedeteivel.
Rengeteg zombi van, és még ott vannak a kiszámíthatatlan játékosok is. Plusz opció. Ad egy ismeretlen faktort a játékhoz, ami ha működik és állandó, kevésbé megunhatóvá teszi.

A múltkor felajánlottam, hogy indítok egy szervert. Most megtörtént. Neked nem volt semmilyen megkötésed, hogy milyen feltételekkel lehet használni a mododat amit készítettél. Én elindítottam, sokan fel is jöttek és azóta is játszanak vele. Az, hogy ezek után te feladod a mod fejlesztését, nekem furcsa, főleg, hogy sokan érdeklődnek iránta. Vannak jó dolgok a modban és előfordulnak kevésbé szerethetőek is. Ha feladod, akkor ez így is marad.

Azért lőttelek le mert megjelentél.Picit sem állt szándékomban elrejteni a munkásságomat a házadban😊
1000x-os szorzó mellett nem tudom mit sirsz....2 óra játék és ugyanott vagy...LOL
Utoljára szerkesztette: AngerH, 2016.05.17. 22:20:19

Random_
Én azt reméltem ad elég kihívást a zombik létszáma, hogy ne kelljen egymást ölni. Na meg persze elkényelmesedtem, mert a másik szerveren nem öltük egymást, bár ott is volt lenyúlás. Gondolom az elkövetőt tetten értem és ezért lőtt le. Alapvetően megbékélek a PvP-vel is, csak akkor máshogy kezdek el építkezni.

A zombi apokalipszishez hozzátartozik az, hogy ember embernek farkasa, hiszen mindenki a maga értékítélete és elvei szerint akar boldogulni. Van aki megtermeli a javakat és van aki elveszi a másiktól. Nem vette kedvem a PvP-től a játék, csak miután Anger lenullázott, így max egy wipe után megyek vissza. Mint tudjátok egyébként is nehezen viselem az elhalálozást. 😊 Általában addig motivál a játék amíg sikerül életben maradni.

A szerver beállításaihoz annyi javaslatot tennék, hogy mindent dobjon el a karakter. Az kicsit azért izgalmasabbá teszi.

Bocs Bölcsész kollégánknak szolt😊Inkább a mod-al foglalkozna hamár kiad valamit a kezéből ne legyen fos.

Melyiket? Ott van amúgy a válasz gomb,használjad!

csak azért nem véleményezem ezt a "szösszenetet" mert megint BAN lenne a vége😊
Utoljára szerkesztette: AngerH, 2016.05.17. 22:05:57

<#idiota>

Na most szereztél annyi ellenséget mint barátot kb.Engem anno ilyen kijelentésért üldöztek.Rocco is pvp fan,ha meggondolja magát,akkor viszont egyenlő a köpönyegforgatással.Anno pont ezért voltak vitáink.Én amúgy a pve-t támogatom a játékban immár 3 éve,amióta kijött!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.17. 22:00:17

Ne is tegyék, sajátos csapatépítő mivoltomból fakadva csak azt tudom ajánlani, hogy inkább használják ki ezt a remek lehetőséget és gyakorolják az összefogást és annak gyümölcsöző eredményét, a túlélés örömét és diadalát.
A terep szimulációja adott, használjátok inkább pve re és még én is örömmel csatlakoznék.
Nagyon szeretnék csapatban játszani, mi sem bizonyítja ezt jobban, mit hogy csináltam egy saját modot azért, hogy ezen vágyamat esetlegesen betöltsem.
Szeretnék egy pve szervert, Rocco igazán válthatnál Pve re, s még én is játszhatnék végre ezzel a remek játékkal.
Ám a pvp egymás beteg elméjétől való bizonytalansága nem okoz számomra örömöt, hogy mikor lő le egy elmebeteg tini.
Szóval kérlek vedd fontolóra.

lol

Ne is tegyék, sajátos csapatépítő mivoltomból fakadva csak azt tudom ajánlani, hogy inkább használják ki ezt a remek lehetőséget és gyakorolják az összefogást és annak gyümölcsöző eredményét, a túlélés örömét és diadalát.
Azt vártam kedves zombi vadász kolléga, hogy összefognak a nehéz időkben a játékosok. De nem, az emberiség valóban életképtelen és egyenesen a vesztébe rohan. A játékokban simán tükröződik az egyéniség valós, elfojtott cselekvési vágya. S ez esetben nem csupán a játék környezetét, hanem magát a cselekményt, cselekedetet, szándékot, tettet kell látni.
Ezt szerettem volna egy extra nehéz moddal elérni, hogy a játékosok egyként egy célért fogjanak össze, ne pedig ész nélkül egymást öldössék.
Zsigerből nem szeretem az efféle "játék" irányzatokat.
Megvolt,de úgy is leesik róla,ez egy bug

Ez volt az eredeti,már nem igy néz ki!