7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kipurcantix
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Vagy ez a mod gyakorlatilag keresztbeveri a setupban lévő enemy spawn beállítási lehetőséget, és minden esetben fixen adja az üldöző tömeget?
(Csak mert a gyerekek zombik nélkül szeretnek építeni, és azt élvezik. Gáz lesz, ha nem tudom nekik kikapcsolni <#wow3>#wow3>.)
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.20. 12:29:56
Én a full hardcort is simán tolom, az őszhajszálak meg csak had gyűljenek 😊
A nevek maradnak egyenlőre. Ha nem tetszik tetszésed szerint átírhatod személyre szabottan.
A kaktuszok meg a wc -ből lehet ilyen jellegű vízhez jutni egyenlőre. A normál vízből való merítést kissé levédték, hogy ezt ne lehessen megcsinálni. Gj Developers!
a prob értékre én is kiváncsi lennék,szerintem az egy szorzó lehet
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.20. 11:52:58
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: Dragscorp, 2016.05.20. 11:37:40
1) A bannerban "lévő még több állat mod" -ban a
prob="szám"
rész mit jelent pontosan?
2) Az animalall maxcount az a teljes térképre lerakott (mindenfajta állat együtes) számát jelenti? Vagy cellánként kell értelmezni?
1, A wellnes =/ az állóképességgel, az a stamina. Ez hiba.
2, Csak személyes megjegyzés, nem biztos, hogy jó ötlet megváltoztatni a zombik neveit, mivel évek óta mindenki az eredetit használja és valószínűleg így is marad. A Spidert ezután is mindenki Spidernek fogja hívni és nem Ghoulnak. Persze eldöntheted, hisz saját modod, csak megjegyzem nem biztos, hogy helyes ezen változtatni.
Üdv
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Ám én szimulációra vágytam és egész jól sikerült is.
Szóval nálam nincs ilyen felkészülési idő.
Soha nem tudhatod, mikor szűnik meg a csend és nyugalom. Az imént a feleségem mellettem ült, mondja juj de szép a táj, ekkor elsüvített egy repülő az égen, -az mi, az mondom a légi utánpótlás, azzal egy időben megérkezett észak felől egy bazi nagy falkányi rohanó zombi. Nem egyszerüen rohannak, hanem hörögve vágtáznak, alig értem vissza a kétnappal korábban elfoglalt házamba. Azt elég pöpecül beépítettem amolyan paranoiás belső építészeti stílusban. Plusz falak, ajtók, mellvédek, csapóajtókkal a tején, melyek zsaluként és lőrésként funkcionálnak. Kész élmény ez a progi.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Jó meglátom mi lesz.
Mivel kicsit sem szeretem a kihívásokat, ezért igyekeztem úgy megcsinálni, hogy az éppen aktuális zombi roham, legyen az sima napi helyi banda, roaming véletlenszerű horda, avagy a7. napi horda hullám, nos úgy csináltam meg, hogy ha a kedves túlélő inkább kilép és elakarja sunnyogni a kihívást, akkor nagyon meg fog lepődni, mert azok az átkozott zombik csak nem takarodtak tovább.
- Omg! néz majd körül a játékos megilletődötten, mint örömlány a múzeumban és állhat neki a harcnak, mert a zozók immár nem felejtenek és nem hajladóak resetet kapni, ha a játékos lelép. Sorry guys!
Nincs többé kiskapu és felelőtlen időzés 100% ott lét van csupán.
Túl lehet élni, csak ne add fel, ha fejben feladod véged van.
Túlságosan kár megállni boxolni is.
Fut, fedezéket keres, vagy eleve a kezdő pontnál azonnal nyersanyag szerzés, ásás, barrikádolás, lándzsa gyártás, és harc másnap hajnalig. Aki túl éli az első napot, az jó eséllyel túléli a hetet, aki a hetet túléli a hónapot... stb.
Nehéz én nem kétlem, de ezért is Hardcore
Az 1.8 az még a könnyű romantikus verziónak mondható a 2.1hez képest. Az 1.8 az azoknak ajánlom akik majdnem Hardcore túlélésre vállalkoznak, az is mocsok nehéz, de nem 2.1es.
Harcra fel! Győzni kell!
Nekem sikerült egy remek bázist is építeni és diadalmasan legyilkolni vagy 80 zombit.
Kb ez lenne a felállás, miután magadhoz térsz egy a zombi fertőzést megszüntetni vágyó bomba támadás után.
Egy szál gatyában térsz magadhoz és volt korábbi szomszédaid, környékbéli ismerőseid egy része akik átvészelték a bombázást, kiszagolnak és addig kergetnek, amíg valami megoldást nem találsz, vagy felzabálnak.
Én egy amatőr játékosnak számítok a 3hetemmel főleg egy brutál modban, de mindent beleadva túléltem, persze szerencse is kell, hogy hol kezd az ember.
Tegnap Sorryttal játszottam 1 órát és bizony ha nem jön akkor garantáltan kockára fagyok a -16c fokban, mivel beállt a nukleáris tél, ami akár egy évig is eltarthat azon a zónán.
Bementem egy házba, pont hiányzott egy parketta darab, beástam és betemettem magam a házfalát püfölő zombik elől. Valami történhetett kint, mert valami elcsalta őket. Sorryt 4,8km tett meg egyedül éjszaka hajmeresztő tempóban zombik seregén átverekedve magát, hogy segítő jobbját nyújtsa egy túlélőnek. Fasza gyerek ez a Sorryt is. Salute!
Ma egy másikat indítva komoly tömeg támadott be és sikerült egy házban csapdákkal átvészelni. A menekülés nem szégyen, csak életszerű.
A vérzésről annyit, hogy 10másodpercenként jön le 1 hp és 60ms után eláll a vérzés magától. Szóval inkább pszichológiai maga vérzés és az azt kíséő hang, mint sem életveszélyes.
Rocco, kösd fel a gatyát és küzdj férfiként! Itt az alkalom, hogy megízleld azt az apokalipszist, ami valós okot adna az emberi populáció (7milliárd) kipusztulására. Nincs ásítozás, hanem pörgés van.
Hajrá túlélők!
Utoljára szerkesztette: Centurio01, 2016.05.19. 19:23:41
Szerintem mióta nappal is futnak a zombik, durván át estünk a ló túloldalára, én csak vándor életet játszok, az bázis építkezés meg totál felejtős így, többiek mondják.
GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,
Lehet ha nem scrapelem, hanem mindent szépen összeszedek, tényleg zsákszámra lehetne lőszert gyártani belőle, csak még nem jutottam oda, hogy ezt meg is tapasztaljam.
Egyébként én a kezdeti single próbálkozások után már szinte csak a szerveren játszok, bár ott a gyári beállításokkal, így az ott tapasztaltak alapján próbálok ötletelni.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.19. 14:27:21
http://www47.zippyshare.com/v/8guoiKrN/file.html
A hibákat és kéréseket figyelembe vettem és aszerint változtattam.
Innentől kezdve gyűjtöm és heti szinten fogom megejteni a mod esetleges frissítését.
Klasszikus sörétes lőszerhez nem kell réz csak papír amit pénztárgépekből és könyvespolcokból meg iratszekrényekből kapsz. A shotgun slug löszerhez kell réz, az a legütősebb. Drága és ezért spórolni kell vele én csak feralok ellen használom, ha nagyon nyomasztó már a létszámuk.
Centurio modban annyiban hibázik a fenti rendszer, mert ott klasszikus értelemben nincs loot respawn, azaz egy idő után elfogy vagy nagyon messzire kell elmenni érte ami megoldható, ha van üzemanyagod, de ez csak egy későbbi játék során derül ki, ha már a szerveren több játékos esetén eltelik 2-3 játékhét és egyre merülnek ki a források.
Az elmúlt két hétben nem tudom, hányszor kérdeztem meg, hogy a töltény gyárthatóságát hogyan lehet megnövelni, mert én bizony alig-alig találok rezet, és erősen szűk keresztmetszetnek érzem.
Eme kérdéseimre senki (!) nem válaszolt, hogy te, figyu, innen vagy onnan zsákszámra fogsz rezet szerezni. Az persze jött, hogy ajtókilincs, meg gyertyatartó, de ezzel én nem vagyok előbbre.
Miközben a tapsztalatom a normál szerveren az, hogy egy zozóra rá kell lőni vagy 6-7-et, mert alattam olyan tempóban pörög, hogy sokszor nemhogy a fejét, de a testét sem találom el. Nyilván béna is vagyok, meg kezdő, lőhetnék jobban, de nem megy. Nem is erőltetem, néhán ylövés után visszaraktam a fegyvert a közös ládába, jó nekem a nyílpuska is a hátizsákomban. Az alagútban nem nagyon vannak zombik szerencsére <#circling>#circling>
Viszont rezet azóta sem találok, de szerintem a ládáink tartalmának ismeretében mondhatom azt is, hogy más sem nagyon talál.
Ebből a nincs válasz helyzetből két következtetést tudok levonni:
1) Aki tudja, nem akarja megosztani (annyival letudva, hogy "ja kellene a játéktapasztalat, hogy hol is keressük ugye"😉. Nekem nem biztos, hogy hamar lesz ilyen, mert bár lassan közeledek a 100-as szinthez, a szerveren én főleg bányászok a föld alatt...meg kraftolom a cementet, homokot, vágom a fát, és gyűjtöm a tollakat. És így haltam meg vagy huszonakárhányszor, legtöbbször a tüskék javítása közben vérzéstől, amit nem vettem észre időben.
A városokban eddig nem igazán jártam, a motort is csak azért tudom, hogy működik, és hogyan kell használni, mert kaptam egyet azoktól, akik meg járnak lootolni. Ezért kérdeztem rá többször is erre a lőszer kérdésre.
A közös ládánkban halmokban áll a lőpor, (amit bányászati termékekből kraftoltunk, meg találtunk) meg az ólom, (amit szintén bányászati termékként tudok főleg gyűjteni), miközben rezünk gyakorlatilag nuku, töltényhüvelyt egyetlen full stacket nem szedtünk össze. Nem is tudom, mennyit stackel egybe. Ami lőszer van, egy nagyobb hordára simán el lehetne lövöldözni, ha három ember nekiáll lőni <#gun>#gun> <#violent>#violent>. Minap kipróbáltam, de mintha az rémlene, hogy 3 hüvely kell egyetlen darab kész sörétes lőszerhez. Persze lehet már nem jól emlékszem, de most ez rémlik. Csináltam vagy 23 sörétes lőszert, és megálltam hogy ne én használjam el az összes hüvelyt...
2) nincs rá válasz, mert nem létezik rá értelmes válasz.
Te melyikre gondoltál volna a helyemben a fentiek ismeretében? <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.19. 11:42:18
Ólom? hivatalos beállítás tökéletes.
Réz? Szintén
Hüvely? Centu modjában milliót találni ... ja kellene játéktapasztalat, hogy hol is keressük ugye....
Lőszer mag? Centu modjában milliót találni ... ja kellene játéktapasztalat, hogy hol is keressük ugye....
Lőpor? Centu modjában milliót találni ... ja kellene játéktapasztalat, hogy hol is keressük ugye.... valamint kraftolni is lehet. A hozzávalókat ugyan ott lehet találni, ahol az ólmot, És legalább annyi van belőle, ha nem több.
Lőszer szétszedés? ez volt korábban, de akkor még másképp nézett ki a kraft ablak.
Szedj már hüvelyt lövöldözés után kérlek, és meséld el mennyi időt fordítottál rá és közben hányszor lehetett volna hátba vágni téged amiről azt sem tudtad merről érkezik?
Gyerekek nyugi. Az entrópia nélkületek is rohamosan növekszik, picit értsük meg előbb mi is történik és miért.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Esetleg vaakuum ötlete annyiban zseniális, hogy tényleg a lövedék kilövése során a hüvelyt visszakapnánk. Ez a képesség viszont később lenne elérhető, vagy megvásárolható tulajdonság. Például mi lenne, ha minden fegyver esetében egy bizonyos szint fölött már a kilőtt lövedék hüvelyét visszakapnánk. Külön a pisztoly, puska képességeknél. Például 40-es szint felett (40 csak egy példa, nem feltétlen kell ennyinek lennie)
Ezért írtam, hogy érdemes a játékba beleölnöd sok órát, mert kitapasztalod mi miért olyan amilyen. Mit miért dob annyit és olyan mértékben és mi honnan szerezhető be. Legtöbbünknek már sok száz órányi játék van mögöttünk és már régóta követjük a játék fejlődését ahol voltak zsákutcák és olyan változások melyek előnyére és melyek hátrányára változtatták a játékmenetet.
Például a lőszer szétszedhetőség szerintem tök reális lenne, de mégis elvették. Az új zombik modellje lehet nagyobb gépigényt követel, de cserébe csonkolhatóvá tette őket. Régen nem lehetett levágni a fejüket vagy a lábukat, kezüket.
Szóval én bátorítalak arra, hogy próbáld az alap játékot is és vigyél bele sok órát fejlődj és tapasztald ki mi miért olyan amilyen.
A hüvely szedegetése harcközben kivitelezhetetlen, harc után már igen. Ezért úgy oldom meg, hogy a zozók nagy eséllyel minimális, 1-5hüvelyt, esetleg ólom magot, ólmot.
A fenti megoldást az egyszerű idő takarékosság érdekén teszem.
Ha tippelnem kellene, ezeket talán meg is lehetne oldani könnyen.
Nos, papírt és rezet dobnak a zozó, meg mocskosul nagy a térkép is. Asszem lehet bányászni is itt ott olmot, rezet ilyesmit, bár ebben nem vagyok biztos. Látom hogy van copper, iron és lead ore. Hogy be is teszi na azt már nem tudom tutira.
Tojás, bár elég abszurdnak tűnhet de air droppal is jön, 200-2000db csomag. Attól függően, mennyi landol épségben a kibélelt ládában. Meg egy nagy halom kaja is jöhet, korrekt utánpótlás mértékben, hogy legyen értelme levadászni a ládákat.
Általában 6tojás az amit egy szalonnás jósághoz elkészítek, innen a mennyiség. Lehet szavazni hány tojásból álljon egy nagyon tápláló szalonnás rántotta! 😊
A kőfejtést már változtattam, bevallom azt azért lett olyan, mert úgy felejtettem 😊)
Teszteléskor feltoltam kissé, hogy haladósan tudjak ezt azt leellenőrizni és hát, úgy maradt 😊)
Vissza toltam, remélem így már jó lesz (szerintem igen)
Réz és olom szedegetésre belőttem egy olyan ötletet, hogy a hullákból is lehessen olmot, rezet, lövedékeket ilyesmiket kifejtetni, nyílvesszőt is vagy annak a hegyét. Elvégre más is tele pumpálhatta már korábban derék rohadó zozókát. Természetesen kis mennyiségben.
Az réz bányászhatóság is lehetne például egy szint után kinyíló lehetőség, Például a bányászat képesség egy bizonyos szintje után találnánk rezet is a föld alatt vagy ajtók szétverésekor.
Ilyenkor már csak akkor bukja el a rezet/töltényhüvelyt a játékos, ha:
1) teli az inventori, amikor elkezd lövöldözni, és nincs hely a hüvelynek
2) meghal, elejti a hátizsákját valahol, és azt nem tudja visszaszerezni, a rendszer meg valamiért eltünteti a zsákot.
Szerk: Ja, az állatszám növelő modnál az összes állat által kiadott valószínűségnek pontosan egynek kell lennie, vagy akár azt is lehet, hogy pl. erdei biomban a szarvas, a malac, a medve és a madár is mondjuk 0.4? (tekintsünk el az ésszerűségtől, a technikai lehetőség érdekel)
Szélsőséges esetben akár azt is lehetne, hogy a bányászi is lehessen a réztörmeléket. Bár nem értem egy röpke 20 perces nézegetés után ezeket az xml fájlokat, de talán be lehetne írni egy extra sort a scrap-réznek oda, ahol a bányászható cuccok valószínűségét adja. <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.19. 09:45:48
Utána pedig a te lelkes módosítgatásod indíttatásán megnéztem a bannerban látható kutya és állat módosítást, és most először belenéztem a játék hátterébe. Sok dolgot nem értek, de az, hogy adott esetben logikusan, és egyszerű szöveges módon lehet állítani dolgokat, az megtetszett. Sajnos kipróbálni már nem tudtam a két módosítást, annyi időm nem volt, de ami késik, az nem múlik.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.19. 09:31:59
Az én meglátásaim, bár ezek nem az aktuális változatot tükrözik, de talán még élő dolgok:
Pozitívum:
- a sok, de könnyebben leküzdhető zombi, működő közelharci rendszer, nem ütnek két méterre a zombik és jobban lehet őket sebezni
- lőfegyverek hatékonyabbak, nem kell komplett tárakat belelőni egy-egy zombiba
- nem futnak éjszaka, cserébe viszont sokkal többen jönnek, ez egy jó alternatíva, hiszen így is veszélyes futó zombik nélkül kinn császkálni, mert a létszámuk olyan nagy amivel nehéz lehet megküzdeni
- több komplett lőfegyver és lőszer a lootban
- nincs loot respawn ami egyértelműen reális, hiszen mitől születne újra egy szekrényben, ki pakolná oda a zombik? 😊
- változatosabb zombik, több féle kúszó
Ami nem tetszik:
- szalonnás tojás recept amiben a zsír bevitele jó dolog, de a hat db tojás túl sok, mert a tojás egy idő után elfogy és nem tudunk craftolni ilyen ételt később erre megoldás lehet, ha a madárfészekbe a loot respawnol, hiszen az állatok tojhatnak újra tojást és tollat is hullajtanak el
- a kő túl könnyen bontható már átlagos szerszámmal nincs értelme fejleszteni magasabb szintű szerszámra a vas bányászása viszont nagyon nehéz a páncélszerkény feltörhetetlen, bár ez PvP esetében jó védelmet is jelent a cuccainknak
- a nem respawnoló loot miatt érdekes kérdés, hogy mi lesz a kritikus elemek elfogyása esetén, ilyenek a papír és a réz ami lőszer gyártáshoz kell.
Ötlet amit be lehetne vezetni:
Lehessen craftolni papírt pl. fából és ragasztóból beaker segítségével és a gyári ajtók szétverése dobjon réz ajtókilincset pl. vagy legyen valami egyéb réz beszerzési lehetőség... például ami régen működött, hogy szét lehetett szedni a lőszereket és, ha van olyan lőszer amit nem használunk sűrűn (10mm-es, akkor azt szétszedve vagy scrapelve rezet dobjon)
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.05.19. 09:32:58
Szerintem kár volt a zombik grafikai megjelenítésén túl sokat növelni, mert ez a játék élményéből von el. x zombi felett már úgy sem vagy képes nézni a grafikát, mert csak suhanó, mocorgó tömeget lát az ember, céloz és üt vagy lő.
Kicsit felpörgettem az eseményeket, függetlenün Sorryt egyidejű foci meccs nézésétől XD. Szóval nem kéne bealudni egy ilyen játék alatt.
Én azt mondom, inkább pörgessen fel egy ilyen jellegű játék maxra. Az adrenalin függőknek úgy is ez kell, igen rátok gondolok vitéz zombi vadászok. 😊
Akadnak olyan tárgyak pl.: fa blokk keretek, melyek korábban csak fából, mára viszont szöget is megkívánnak. Avagy a lámpák korábban drót nélkül üzemeltek, ma már drót is van hozzá rendelve.
Mind ez még nem okoz azonnali crasht, de a háttérben bizony ezerrel gyűlik egy memóriát felemésztő hibaüzenet lajstrom.
És ez sokszorozódik az összes korábbi és frissített mod minden változójával, mely fix beépítésre került a verziók között a játéktérben.
Ez lehet az egyik okozata a crashnek.
De, egyet tartsatok szem előtt.
A hivatalos fejlesztők teljes stábját és jó magam egyedüli munkásságát, tempóját, minőségét, ötletelését és a saját magán életem párhuzamban történését mérjük össze és a végösszeg még így egy meglehetősen kreatív és hatékony értékre mutat.
Szóval én egyedül vagyok és mindössze kb 2-3hete vettem meg a játékot és kb 48 órai játék után vontam le a módosítások élménynövelő esedékességét. Eztán nyitottam fel a modolási felületet, eztán rágtam át az egymás kiszolgáló parancsok és értékek hálóján.
S így sikerült fejben tartva alakítani és formálni az egyre bővülő elvárások szempontjai szerinti fejlesztést. Első immár az optimalizálás és stresszen adrenalinon tartás és a számítógépek képességének figyelembe vétele.
Csak ezt szerettem volna kihangsúlyozni még egyszer. Szóval, ha akad olyan jelentkező, aki érdemben is szeretné kivenni a részét az bátran csatlakozhat, mert ugye csapatban minden könnyebb.
Azt kéred, hogy el kéne dönteni, hogy milyen irányba történjen a fejlesztés, azon vagyok, hogy optimalizáljam többek kérésére annak érdekében, hogy a gyengébb számítógépeken is el futhasson a játék. Nem jó kedvemből agyalok és változtatok, írom át az egészet néhány naponta, hanem ezen játékosok érdekei végett. Meg kell találni a középutat, kihívás, stressz és gépigények között.
Köszönöm szépen a visszajelzéseket, a szükséges változtatásokat, aránytalanságokat miegymást, erre mind szükség van.
Egyet ne feledjünk el, dolgozom, élek, s ez mellett fejlesztem a programot. Képességem legjavával végzek karitatív szolgálatot lelkesen, hogy remek élményt biztosítsak.
Felhívnám a figyelmet, hogy nem kötelező minden mod verzió mellett horgonyt vetni. Kipróbálod, mely még közel sem kíván wipet, s ha tetszik marad, ha nem tetszik vissza állítod 25sec alatt az előzőt vagy a számodra megfelelőt.
Szívem szerint ez a 2.0 mod egy időre a vége, ha csak az esetleges hiba feltárások és további egyeztetések nem követelnek javítást, amely megköveteli a 2.1 verziót. Minden további nélkül amint időm engedi javítom azt, amit lehet.
Fiúk, alig alig játszom, szinte nem is játszom, talán 1-2 órát. Tegnap toltam 1 órát kb Sorryttal, akkor volt lehetőségem gyakorlatban is megnézni hogy fut a játék.
Amikor modolok semmi egyéb nincs a fejemben, mint számok és azokból származó ok okozati esélyek halmaza és összességének következménye.
Szóval fejben teszem össze az egészet, játszani még nem sok időm volt.
Rocco üzenetét nézem épp át ismét, és jegyzem a meglátásait. Fegyvereknél a dura, javítás és anyag. Jegyzem és átgondolom, sajna nem mindenhol lehet elérni a javítási idő módosítását, de utána nézek.
Köcce Rocco, átnézem a tárgyakat is, amin talán már változtattam is pont 2.0nál, de azért átszaladok rajta.
Random, köcce az xp-ket lefaragom.
Na hamar neki is állok a fentiek javítására aztán lépek.
A zombik megnövelt száma és gyilkolhatósága viszont tetszett. Azt nagyon élvezem, hogy annyi van, mint a szemét, de cserébe nem olyan ellenállók. Ami azért már irreális volt, milyen szinten nerfelték a pisztolyt is az utolsó időkben a fejlesztők. Persze így szeretnének érvényt adni a magasabb szintű fegyvereknek és a tapasztalati rendszernek.