7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze,azért irtam

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Szerintem várjuk ki több szerveren megforduló ember reakcióját, ne egy este döntsük el.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Indithatok újat ha akarjátok,de én most másik játékban vagyok egy darabig

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem akarjuk újra indítani a szervert? Napok óta nem látok fent senkit. Én személy szerint unom egy kicsit.
Ezért úgy gondoltam feldobom ezt az ötletet. 😊 (bocsiak)
Random_
Ez az alapjátékban is így működik. Egy vödör vízzel végtelen mennyiségű és méretű medencét feltölthetsz. Én is így bővítem a földalatti medencémet. Vödör vizet megmeríted bárhol ahol találsz természetes formában és hazaviszed. Majd kiöntöd a kívánt helyre és már a kiöntött helyről újra megtöltöd. Ezt ismételni kell a kívánt mennyiségben és kész a medence.

Elvileg így kellene működnie a víznek, csak sajnos problémák voltak vele

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Továbbá bevezettem egy olyan bányászati nyersanyag rendszert, mi szerint kis mennyiségben, kis eséllyel bármilyen a játékban fellelhető nyersanyagot kibányászhatsz.
Visszatöltődik, pl ha a medencémből merítem a vizet, kb fél perc és visszatöltődik. A lényeg, hogy rengeteg vizet kell belepakolni, hogy minden blokkot kitöltsön a mederben.
Random én a vízre csináltam egy megoldást, miszerint a kaktuszokból és az agyagból tudsz vizet szerezni, nyersanyagként elég jelentős mennyiségben, melyet bármilyen csatornába, medencébe feltölthetsz. Nekem pl a váramban a kápolna udvaromon a veteményesek mellett van egy pofás kis 3méter mély medencém, amit ilyen módszerrel töltöttem fel, illetve van egy bazinagy gödör, egy agyagbánya gödör, melyet elkezdtem feltölteni vízzel egy mesterséges tó lesz majd belőle.
Hollo
A csatornát én is beszoptam épp tegnap ástam ki aztán vödröztem egy ideig hogy bevezessem a bázisra de sok értelme nincs mivel elfogy így is valszeg
Random_
Az alpha15 soká jön még az kb. ősz lesz mire kijön szerintem.

A 14.7-ről én se tudok sokat, de pl megoldják a minibike eltűnés problémáját ami sokunknak okozott bosszúságot.

Én elvagyok ezen a szerveren is max keresek másikat, de a bázist is tudom még fejleszteni a végtelenségig. Ma is bővítettem a földalatti kertemet és a medencémet. Aszfaltoztam a felszínen...

Nekem is vizsgaidőszak van, ma is voltam, de most egy ideig nyugi lesz, szóval remélem többet tudok majd lenni.
Nem örülnék a wipe-nak, szerintem ráér majd az alpha 15 megjelenésével, nem tudom mit fog tartalmazni az 14.7, de remélem nem azért javaslod, hogy legyen wipe, mert meghaltál <#awink>
Ezek a beállítások részemről maradhatnak, de ennél több zozo ne legyen... néha kicsit nehéz velük.
Random_
Na remélem hamar beleuntok! 😄

Lehet betámadom a bázisotok, ha már ennyire elhagyatott a szerver... mindenki bázisát!!! 😄

A beállitásokat elmentettem,vissza tudom állítani ha wipe lenne.

Dehogyis!! Legtöbbjük ARK-ozik.Most kijött ott egy új pálya,és sokan ott vannak.

Random_
Visszaesett a szerver látogatottsága, mármint Don szerverének látogatottsága. Nem tudom ki milyen okból hanyagolja, nekem személy szerint kicsit vizsgaidőszakos ez a hónap.

Szerintem lehet az új patch után jöhetne egy wipe. Erről akár egy szavazást is feldobhatnánk és esetleg a beállításokról. Ki milyen zombi mennyiséget és aktivitást támogatna.

Mi a véleményetek? Ne siessük el a dolgot, minél több játékos véleményét hallgassuk meg,

Mi a bajod a banditákkal? Jók lesznek azok nagyon is! -egy rajongó!

Köszi az infót! Az fasza!Én meg vagy két héten keresztül csak ástam. <#falbav> A banditák meg a sok faszság helyett inkább ilyen alapvetö dolgokat kellene kijavitani! Wargaminges feelinget kezdek érezni.
Random_
A vízzel kapcsolatban régen úgy tervezték, hogy teljesen reális lesz a fizikája és szépen lehet árkokat építeni és belevezetni a vizet. Erről egy időre mégis letettek, szóval szerintem most korlátozott mértékben terjeszkedik csak a víz.

Tudsz medencéket és tavakat létesíteni amit vödörből tudsz feltölteni vízzel, de elég melós.

Sziasztok srácok!

Az normális hogy ha ások egy csatornát amibe vizet szeretnék vezetni a folyóból nem telik meg csak néhány méter távolságban?
Üdv!
2.5 verzió
itt: http://www67.zippyshare.com/v/SBpN91aN/file.html
Zombi - állat respawn módosítva gyengébb gépek számára is. ( a kihívás továbbra is emberes lesz)
A zombik csonkolásos sebzése gyönyörűen működik közel és távolsági fegyverekkel egyaránt. Meglehetősen növeli az élményt.

Akit érdekel, hogy milyen erődítményre van szükség a túléléshez a modomban, az fáradjon fel a szerverre, mivel akkora, hogy egy képre nem fér fel, s ezzel is szeretném azokat a negatív pletykákat megcáfolni, hogy ezen mod csak egy szartalicska lödözös game, mely nélkülözi az építkezés fontosságát.

Ha itt nincs kecód, akkor véged is van egyből. Célszerű már az első percben egy termetesebb szikla, vagy aszfalt út alá ásnod magad okosan bevédve azt, vagy nyargalhatsz amíg a tüdőd bírja, de úgy is levadásznak.

Én a várak híve vagyok, mellvédekkel, kápolnával, kastéllyal, összetett 10m magas várfal rendszerrel, perszet tóval a közepén. Legénységi szállásokat is alakítottam ki az esetleges látogatók számára.
A zozók néha annyian vannak, hogy a magas várfal is kevésnek bizonyul, ezért vannak immár bástyák és tornyai is a váramnak.

Üdv!
Centurio
Csavargó banditák,ne találkozzatok velük!!! Az alfa 15-ben!!!

Random_
Csak egy sorba fekteted felette vas rács sor van alatta pedig 1/2-es beton fal. A vasrács azért jó, mert keresztül tudsz lőni rajta a beton karón keresztül tudnál lootolni alul meg a feles betonfal véd, de még lehet a betonfal helyett beton lemezt is használhatsz. Az még keskenyebb.

Beton karó alatt azt a vékony pillért érted, ami keskenyebb, mint az 50-es? Nekem készült abból egy kalicka, simán kiférek rajta, meg a zombik is be... mondjuk fektetve nem próbáltam, de a kúszó zombik biztosan bejutnak rajta, meg talán a kutya is <#confused>

Random_
Tegnap Ironmannal megnéztük a bázisod és elég szép! Különösen aljas a szögesdrót amibe többször beleszaladtam. Igazán ötletes, lehet átveszem én is.

Belül sajna nem tudtam megcsodálni, de a felső ablakkialakítás nagyon ötletes!

Utolsó két horda alkalmával teszteltem az 50-es beton pilléreket és nekem nem jönnek be. Az tény, hogy jobb védelmet nyújtanak, mint a vasrács, de nem lehet olyan szépen és szabadon kifelé lövöldözni. Lehet csapkodni a zombikat machetevel ami poén, de semmi több. Szerintem visszatérek a vasrácsokhoz. Még esetleg a beton karókkal próbáljozom, hogy azokat kreatív módon beépítem.

Tegnap nem sokat végeztem, ellenben fúrtam két kürtőt a kertbe, meg egy kicsit szélesítettem az alagutat egy újabb szakaszon, de most elfelé menet...majdcsak találkozok középen magammal (<#idiota>), és akkor már tényleg csak a továbbhaladás lesz a feladat.

értem én de lehet lesz más szerver is és így olcsóbb érted? nem kel külön azt is bérelni xy áron

Kipurcantix

#9794-ben irtam a legjobb ötletet,amúgy ssd meghajtón van a szerver is:

-Enterprise Dedicated Server Hardware, 32GB of RAM or more, all game server files on SSD, best bandwidth available in each location.

semmi gond nincs vele játszunk rajta csak belaggolgat a sok zombi miatt😄 közben érdekel olyan kor van 7fps ram használat olyan 8% (2GB kb)körül cpu meg 15% körül és laggol nem értem hogy nem bírja😄 bár bízok benne amit találunk az majd jobban bírja ha nem akkor felejtős lesz ennél több zombi. nem csak az enyém centurió-é is 😄 közös.

Kipurcantix

Szóval egyben hatékonyságvizsgálatot is tartottál ... <#kuss>

Random_
Kitaláltam, hogy megsasolom Yarr bázisát és nagy elánnal nekiindultam, aztán mikor odaértem szépen belehajtottam a tüskéibe és meghaltam rendesen. 😄

Menjünk...
A Menedéktől dél felé tartok az alagúttal, egy darabon visszafordultam, és ott már egy egész tisztességes duplasávos rész van, de még nem értem vissza a feljáratig a második sávval... Néhány krumplit és kukoricát tegnap sikerült begyűjteni a föld alól, de a nagyobb rész az még mindig palánta volt...nem jöttem rá, hogyan működik ez a rész, de az a jelenség az fix, hogy a terem elején tudom ültetni sorban egymás utáni kockákba a krumplit, és egy szakasz után meg már elünteti az előzőt, ha közvetlenül a mellette lévő kockába rakom.

Azon agyalok, hogy lehetséges ez attól van, mert a terem bejáratánál van a hosszú létra, ami a felszínre visz... Viszont azon nem üveg van felül, hanem egy légópincékre való csapóajtó, tehát természetes fényből egy foton nem jön le ott...viszont lehet tényleg csak azt nézi a játék, hogy fölötte ki van-e bontva a kőzet a talajszintig. Ekkor viszont még az üveggel sem kell kínlódni, mehet mindenhova páncélajtó (lehet a betonlapot is megenné, az még jobb lenne, mert lehetne rá építeni tüskéket is akár <#fejvakaras>) csak fúrni kell kürtőket lefelé olyan 10-12 kockányi mátrixban.

Random_
A szó amit keresel az a dél! 😄

Úgy hogy a sivatagban menjünk lejjebb a térképen 😊)

Don szervere ezen a szolgáltatón van,havi 8 dolcsi,és 10 slot,nem drága:

https://lowlatencyservers.com/members/cart.php

1 click-el upradgel steamról,és már van steam experimental ágon is telepítés (azt kérni kell ha jól tudom),én az admin vagyok ott,kaptam is egy szép grafikus admin felületet (TcAdmin2)

Aki akar szervert bérelni,ez egy nagyon jó,és olcsó hely!!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.26. 01:52:02

Random_
A zuhanásba nem pusztulnak el, mert csak a testre és a fejre mért sebzést nézi a rendszer. Régen volt az mikor zuhanásba elpusztultak.

A bal oldali alatt bázis van, az a típus, amit te is ajánlasz, alulról szerelhető. Van egy ejtőgödör, de nem pusztulnak bele a zuhanásba, pedig már acélkockák vannak az alján. A többi pedig különféle kalicka-konstrukciók, ahol azt teszteltem, hogyan tudnak átférni az illesztéseknél...
Bocsánat, hogy nem az előzőt szerkesztettem, de valamiért nem engedi a rendszer...azon is csodálkozok, hogy második hsz-t tudtam írni, azon meg pláne, ha ezt engedi szerkeszteni...
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.25. 21:34:19

játszóterem. Van még néhány épület kicsit odébb, de ez a fő terület

Random_
Már csak holnap tudok elnézni arra, de nagyon kíváncsi vagyok!

Semmi, csak jobbat szeretnék
Gilmoor
Random sikerült megtekintened a beton bunkert amit készítettem?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Random_
Ma a hordát várva kicsit bővítettem a földalatti kertemet és egyik ásócsapás után beszakadt az egész. 😄 Sikerült kimenekülnöm szinte mögöttem szakadt végig az egész és az utolsó pillanatban ugrottam be az alagútba. Nincs túl mélyen a kert és a homok egyébként se olyan jól tart, szóval ezt beszoptam. Szerencsére éppen nem volt bevetve a kert.

A ciki az volt, hogy este jött a horda és egy baromi nagy lyuk tátongott a bázisom egyik oldalán. Ezután gyorsba elkezdtem visszaépíteni a kertet és egész napos munka árán is fa dúcokkal se sikerült teljesen befednem a lyukat annyi szerencsém volt, hogy másik irányból jött a horda. A kert jelenleg szünetel, de legalább befedtem a nyílást és következő alkalommal befejezem a helyrehozását.

Random_
Látom nagyon szerettek alagutakat fúrni, nem tudom mennyire éri meg hatalmas alagutakat ásni, mert azért rettentően sok időt elvisz és szerintem haszna elég csekély.

Az én kezdő házam alatt azonnal találtam olajat és nem kellett furikázni, olyan mennyiségű amit soha nem fogok elfogyasztani. A biodízel meg nagyon melós, mert rengeteget kell vetni és főzni mire lesz belőle üzemanyag. Szerintem jelöljetek ki egy ideális kellően sík területet és ott csináljatok bázist. Azután alatta elkezdtek leásni és a kőzetben biztos találok olajat.

A tervben amit megosztottál én pár problémát látok:
A terepszinten van ajtó amit a zombik előszeretettel támadnak. Szerintem inkább csapóajtóval járjatok a bázisról ki és be. Több irányba csináltok kijáratot és így nagy nyomás közepette is van kijáratotok.

A zombik felett én vas rácsot raknék az 1/4 betonblokk helyett, mert könnyebb lelövöldözni közte. A betonblokkok között elég nehézkes kilövöldözni én ezért is nem kedvelem annyira a beton pilléres védelmet.

A log spike javítását a kalitka körül én alulról oldanám meg. Mert nagy horda közepette is onnan nem takarnak be a holttestek és védve vagy a föld alatt.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.05.25. 17:03:29

Mi a baj Kipurcantx szerverével?

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Gilmoor
Don jelenlegi szerver szolgáltatója egész jó referencia lehet.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Srácok tudtok ajánlani nekem egy szervert? Szeretnék bérelni egy 20e ért valami jobbféle szervert, ha lehet ennyiért bérelni, s szeretném a közszámára felajánlani! Szeptemberig egészen biztos hogy üzemeltetném is és esélyes, hogy tovább is. Szóval, tud valaki ajánlani valami jó internet + erős géppel rendelkező, megbízható szerver üzemeltetőt?
Nem tudom, a beljebb ez esetben mit jelent, de végül is, ahogy most is van már egy nagy bázisunk, meg egykisebb, lehet ott is több, úgyis lesz köztük összekötttetés <#ravasz1>

Az olajkitermelő honnan ismerhető meg? Bár én inkább lehet a biodízel irányban gondolkodnék, az megújuló, és nem is kell nagyon mászkálni miatta, míg a kitermelés az szerintem állandó jövés-menést igényel...
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.25. 15:51:00

Még beljebb kéne keresni egy komplett olajkitermelő bázist építeni,aztán jöhet a biznisz,scrabért adunk olajat<#idiota>

írtam privátot...Nézd meg a koordinátát, szerintem jó lenne, de megvárom a válaszod, úgyis rohadt messze van, sokat kell még addig fúrni. Úgyis most elszórakozok még a mostani helyen, meg közben próbálok majd bányászni is olyan sacc/kb. abba az irányba.

Még kb másfél óra, mire lehetőségem lesz....
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.25. 15:21:03

Nem jössz be,vagy 40 percem kb<#idiota> Ki kéne jelölni az új helyet

Holnap vagy ma este ha lesz időm rakok fel képeket ha sikerül a volt bázisrol ami egy zombi dara volt jól loot olhato és javítható két sor woodspike nagyon tetszett ;-) és működik is gondok nélkül