7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ezért úgy gondoltam feldobom ezt az ötletet. 😊 (bocsiak)
Elvileg így kellene működnie a víznek, csak sajnos problémák voltak vele
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A csatornát én is beszoptam épp tegnap ástam ki aztán vödröztem egy ideig hogy bevezessem a bázisra de sok értelme nincs mivel elfogy így is valszeg
A 14.7-ről én se tudok sokat, de pl megoldják a minibike eltűnés problémáját ami sokunknak okozott bosszúságot.
Én elvagyok ezen a szerveren is max keresek másikat, de a bázist is tudom még fejleszteni a végtelenségig. Ma is bővítettem a földalatti kertemet és a medencémet. Aszfaltoztam a felszínen...
Nem örülnék a wipe-nak, szerintem ráér majd az alpha 15 megjelenésével, nem tudom mit fog tartalmazni az 14.7, de remélem nem azért javaslod, hogy legyen wipe, mert meghaltál <#awink>#awink>
Ezek a beállítások részemről maradhatnak, de ennél több zozo ne legyen... néha kicsit nehéz velük.
Lehet betámadom a bázisotok, ha már ennyire elhagyatott a szerver... mindenki bázisát!!! 😄
Szerintem lehet az új patch után jöhetne egy wipe. Erről akár egy szavazást is feldobhatnánk és esetleg a beállításokról. Ki milyen zombi mennyiséget és aktivitást támogatna.
Mi a véleményetek? Ne siessük el a dolgot, minél több játékos véleményét hallgassuk meg,
Tudsz medencéket és tavakat létesíteni amit vödörből tudsz feltölteni vízzel, de elég melós.
Az normális hogy ha ások egy csatornát amibe vizet szeretnék vezetni a folyóból nem telik meg csak néhány méter távolságban?
2.5 verzió
itt: http://www67.zippyshare.com/v/SBpN91aN/file.html
Zombi - állat respawn módosítva gyengébb gépek számára is. ( a kihívás továbbra is emberes lesz)
A zombik csonkolásos sebzése gyönyörűen működik közel és távolsági fegyverekkel egyaránt. Meglehetősen növeli az élményt.
Akit érdekel, hogy milyen erődítményre van szükség a túléléshez a modomban, az fáradjon fel a szerverre, mivel akkora, hogy egy képre nem fér fel, s ezzel is szeretném azokat a negatív pletykákat megcáfolni, hogy ezen mod csak egy szartalicska lödözös game, mely nélkülözi az építkezés fontosságát.
Ha itt nincs kecód, akkor véged is van egyből. Célszerű már az első percben egy termetesebb szikla, vagy aszfalt út alá ásnod magad okosan bevédve azt, vagy nyargalhatsz amíg a tüdőd bírja, de úgy is levadásznak.
Én a várak híve vagyok, mellvédekkel, kápolnával, kastéllyal, összetett 10m magas várfal rendszerrel, perszet tóval a közepén. Legénységi szállásokat is alakítottam ki az esetleges látogatók számára.
A zozók néha annyian vannak, hogy a magas várfal is kevésnek bizonyul, ezért vannak immár bástyák és tornyai is a váramnak.
Üdv!
Centurio
Belül sajna nem tudtam megcsodálni, de a felső ablakkialakítás nagyon ötletes!
Utolsó két horda alkalmával teszteltem az 50-es beton pilléreket és nekem nem jönnek be. Az tény, hogy jobb védelmet nyújtanak, mint a vasrács, de nem lehet olyan szépen és szabadon kifelé lövöldözni. Lehet csapkodni a zombikat machetevel ami poén, de semmi több. Szerintem visszatérek a vasrácsokhoz. Még esetleg a beton karókkal próbáljozom, hogy azokat kreatív módon beépítem.
Kipurcantix
-Enterprise Dedicated Server Hardware, 32GB of RAM or more, all game server files on SSD, best bandwidth available in each location.
Kipurcantix
A Menedéktől dél felé tartok az alagúttal, egy darabon visszafordultam, és ott már egy egész tisztességes duplasávos rész van, de még nem értem vissza a feljáratig a második sávval... Néhány krumplit és kukoricát tegnap sikerült begyűjteni a föld alól, de a nagyobb rész az még mindig palánta volt...nem jöttem rá, hogyan működik ez a rész, de az a jelenség az fix, hogy a terem elején tudom ültetni sorban egymás utáni kockákba a krumplit, és egy szakasz után meg már elünteti az előzőt, ha közvetlenül a mellette lévő kockába rakom.
Azon agyalok, hogy lehetséges ez attól van, mert a terem bejáratánál van a hosszú létra, ami a felszínre visz... Viszont azon nem üveg van felül, hanem egy légópincékre való csapóajtó, tehát természetes fényből egy foton nem jön le ott...viszont lehet tényleg csak azt nézi a játék, hogy fölötte ki van-e bontva a kőzet a talajszintig. Ekkor viszont még az üveggel sem kell kínlódni, mehet mindenhova páncélajtó (lehet a betonlapot is megenné, az még jobb lenne, mert lehetne rá építeni tüskéket is akár <#fejvakaras>#fejvakaras>) csak fúrni kell kürtőket lefelé olyan 10-12 kockányi mátrixban.
https://lowlatencyservers.com/members/cart.php
1 click-el upradgel steamról,és már van steam experimental ágon is telepítés (azt kérni kell ha jól tudom),én az admin vagyok ott,kaptam is egy szép grafikus admin felületet (TcAdmin2)
Aki akar szervert bérelni,ez egy nagyon jó,és olcsó hely!!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.26. 01:52:02
Bocsánat, hogy nem az előzőt szerkesztettem, de valamiért nem engedi a rendszer...azon is csodálkozok, hogy második hsz-t tudtam írni, azon meg pláne, ha ezt engedi szerkeszteni...
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.25. 21:34:19

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
A ciki az volt, hogy este jött a horda és egy baromi nagy lyuk tátongott a bázisom egyik oldalán. Ezután gyorsba elkezdtem visszaépíteni a kertet és egész napos munka árán is fa dúcokkal se sikerült teljesen befednem a lyukat annyi szerencsém volt, hogy másik irányból jött a horda. A kert jelenleg szünetel, de legalább befedtem a nyílást és következő alkalommal befejezem a helyrehozását.
Az én kezdő házam alatt azonnal találtam olajat és nem kellett furikázni, olyan mennyiségű amit soha nem fogok elfogyasztani. A biodízel meg nagyon melós, mert rengeteget kell vetni és főzni mire lesz belőle üzemanyag. Szerintem jelöljetek ki egy ideális kellően sík területet és ott csináljatok bázist. Azután alatta elkezdtek leásni és a kőzetben biztos találok olajat.
A tervben amit megosztottál én pár problémát látok:
A terepszinten van ajtó amit a zombik előszeretettel támadnak. Szerintem inkább csapóajtóval járjatok a bázisról ki és be. Több irányba csináltok kijáratot és így nagy nyomás közepette is van kijáratotok.
A zombik felett én vas rácsot raknék az 1/4 betonblokk helyett, mert könnyebb lelövöldözni közte. A betonblokkok között elég nehézkes kilövöldözni én ezért is nem kedvelem annyira a beton pilléres védelmet.
A log spike javítását a kalitka körül én alulról oldanám meg. Mert nagy horda közepette is onnan nem takarnak be a holttestek és védve vagy a föld alatt.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.05.25. 17:03:29
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Az olajkitermelő honnan ismerhető meg? Bár én inkább lehet a biodízel irányban gondolkodnék, az megújuló, és nem is kell nagyon mászkálni miatta, míg a kitermelés az szerintem állandó jövés-menést igényel...
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.25. 15:51:00
Még kb másfél óra, mire lehetőségem lesz....
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.25. 15:21:03