7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keresd meg a menedéket, az az alapja ennek... akár el is tölthetsz benne egy hordát, hogy megismerd jobban 😊 Elvileg nyitva van a bejárati és a tetőajtaja is direkt azért, hogy aki arra jár, és megszorul, annak menedék legyen <#nyes>
A kalcika falai ott is hengeres oszlopból vannak, csak ott a tetőt is azzal kezdtem el, de rájöttem, hogy oda az 1/4-es elemek jobbak, így a további része már azzal készült a tetőnek...
Most azon agyalok, hogy az 1/4-es elemet fel lehet rakni úgy, hogy a kockának az alsó felébe essen, és úgy is, hogy a felsőbe.
Menedéknél 3 kocka magas a kalicka és a negyedik kocka magasságába van rakva a 1/4-es tetőelem a külső felület fölé, annak is az alsó részébe.

Azt tudom, hogy ha csak két kocka magasságot hagyok a dögöknek, akkor szisztematikusan szétvernek mindent maguk előtt, és nem igazán sérülnek a lgoktól, mert nem kerülnek föléjük... de ha fel tudnak ugrani, akkor megpróbálnak átjönni fölötte, és akkor a normál módon sebződnek is a tüskéktől.

Szóval ezek alapján felmerült bennem (lehet creativban majd megnézem, hogy is nézne ki), hogy a környező terület fölötti bejárható tetőterasz a 3-ik kocka magasságába kerülne, de az 1/4 elemek úgy lennének forgatva, hogy a felső térfogatba essenek...így a dögöknek pontosan lenne 2.5 kockányi magasságuk a teljes területen. Ha ekkor mindenáron megpróbálnak felugrálni, akkor lehet eljutnánk oda, hogy nem ütnék a logokat, de átugrani sem tudnak rajta (kivéve kutya, ami alacsony, vagy ami már mászik), viszont minden próbálkozásukkal sérülnének... és akkor nem lenne az, hogy a teljes területen szaladgálnak, és mindenhol sérülnek a logok, hanem mindig csak a legkülső gyűrű sérülne, ami javítás szempontjából lehet még jól is jönne <#confused>

Különben jó ötlet volt a hengeres megoldás,mert igy fentről is lehet javítani a tüskéket.4 blokk magasan még el lehet érni őket!! Következő bázison már ezt alkalmazzuk.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Van működő verziója is ennek? Papíron jól mutat, de gyakorlati tapasztalat érdekelne, pár eleme szerintem problémás.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

O betű az 50-es hengeres oszlop, A betű a LOG spike, x a sima spike. A belső kalicka az védett, a sima vonal rajta az ajtó , a keretezett rublika meg a lejárat a pincébe és a tetőre feljárat helye felülnézetben...a többi oszlop csak azért kell, hgy a tetőszintet tartsa, ahonnan az 1/4-es betonelemeken keresztül lehet lőni, javítani és lootolni is lefelé.
Én nyílpuskával harcolok, és legtöbbször talajszinten fogócskázok velük. Ilyenkor sajnálom, hogy amikor megdöglik a spikeon, azt nem számítja be nekem zombi-killnek...ha adna érte xp-t is, de szép is lenne.
Egyébként a menedék is valami hasonló, csak nem terveztem előre a tüskék elhelyezését, hanem ahogy jött, úgy sikerült...
Annál pl. sajnos a tető is hengeres oszlopból kezdődött, az nem az igazi, az 1/4-es sokkal jobb. Illetve az alátámasztásokat sem találtam ki rendesen, hogy nagyobb terület fölé lehessen járható tetőt szerelni.

Amikor a feralok vagy kutyák megérkeznek, arra van ott a belső épület körüli rész, védett helyről lehet őket lőni vagy ütni...vagy akár a tetőről is, a tüskék fölött járkálva lehet őket csalni arra a részre, ahol még nem amortizálódtak le nagyon a tüskék. Ha a logok fel vannak húzva maxra, akkor azért az nagy segítség, bár mostanában a sima spikeot egyre jobban kedvelem, Úgy tűnik, mintha nagyobbat sebezne a woodlognál. Mióta a mezőn is jó kis foltokat rakok belőle a tábor közelében, néha sikerül egy spawnpointra lerakni, akkor ott egész gyorsan gyűlik a cucc. Van egy olyan, ahol állatok szoktak spawnolni, ott rendszeresen találok, valamit, húst gyakorlatilag vadászat nélkül így gyűjtöm. Ráadásul olcsón pakolható.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.25. 12:00:01

Random_
Melyik szimbólum mi? A méreteit tekintve szerintem messze túlbonyolított és nehezen fenntartható.

Mióta a zombik nem futnak a két sima tüskesoromon alig jutnak át, csak a kövérek. Azokat meg az egy sor log spike elintézi. Mondjuk nekem sivatagban a kaktuszok is besegítenek.

A sima átlagos zombikat már egy ideje csak szöges bunkóval ölöm, így nem fogy lőszer, sőt még a zombik dobnak. Átlagosan egy-egy adag 20-30 lőszert ad típusonként. kivéve a sörétes és a magnum. Azt nem dobják.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Na csak egy pillanatra álltam meg a havas biomon és azonnal jöttek a helyiek... Este öttől hajnal kettőig irtottam minden lőszerem elhasználtam, de cserébe meglett a jutalma! Két auger parts-al gazdagabb lettem! Szóval ez kipipálva már csak a szögbelövő hiányzik a készletből. 😄

A vadászpuskával a fejlövés elég jó eredménnyel szedi őket, sörétest akkor használtam mikor kétszer megszorongattak. Persze két medve is beköszönt és egy átlagos nappali horda. Úgy lootoltam őket, hogy az út mentén fel és alá járkáltam. Nagyon élveztem! Elvileg csak Mályki bázisára akartam átnézni, de jó kis kaland lett belőle...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Képhostot nem ette meg, akkor most egy újabb próba:

szerk: a prntscr feltöltést sem szereti...elég gagyi, hogy ennyire válogat.
Akkor direktben hátha:
http://prnt.sc/b86bjt
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.25. 10:41:19

Közben kitaláltam, hogy egyszer majd valami ilyen bázist szeretnék építeni:

Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.25. 10:33:44

Ha nemkap fényt nem is fog kikellni elvileg
Ha a 0-0 a közép, akkor viszont döbbenetes, hogy mennyire kis részt látok csak a térképből <#zavart2>

A palánta anomália kicsit zavar, de majd meglátom, hogy következő belépésre lehet-e bármit is szüretelni... utána max. végigkapálok mindent, mert most azt tökéletesen elhagytam. Viszont akkor is fura, hogy szisztematikusan mindhárom teremben az első 8-10 palántát engedte egymás mellé, utána meg eltűntette a szomszédját.

És akkor készítem a tervet a középpont elérésére...

Random_
Szerintem azért nem feltétlen kell a föld magjáig leásni a veteményest, de te élvezed az ásást. 😄 Egyszer majd átnéznék hozzátok, mert komolyan érdekel a földalatti létesítményetek.

Én tegnap felbővítettem a föld alatti veteményest, nagyon szépen működik, főleg mióta nincs restart és a napokkal variálás. Sikerült biztonságos mennyiségű élelmet felhalmozni.

A 0,0 a térkép közepe és a sugárzó zóna földje zöld színű és nagyon gyorsan meghalsz, ha ráfutsz. 😊 Én még nem találtam meg, bár nem is kerestem. Mióta felhagytam a szögbelövő és az auger alkatrész kereséssel annyira nem mozdulok ki.

Elkészítettem a földalatti veteményeskertet, oda tuti nem megy le fény, mert a pálya legeslegalján van. <#zavart2>
Mondjuk érdekesség, hogy a krumpliból az első pár darabot simán engedte lerakni, viszont utána csak minden második helyen lehetett palánta, ha nem így raktam, az előzőt eltűntette... tiszta Metro 2033 feeling lenne, ha gombát is tudnék ültetni <#vigyor4>
A mezőn a rengeteg tüskecsoport egy álom...a zombikkal tök jól lehet fogócskázni, és lootolni őket.

Kérdés: a térképen a 0-0 pont a térkép közepe, vagy a bal alsó sarka? Honnan lehet tudni, ha éppen kimennék a sugárzási zónába?

Egyetértek maximálisan!
Jobb megvilágítás az alfa15-ben,gyorsabban fut vele a játék:

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mint fegyver egyébként h válnak be a lancfurész meg esetleg a fúró de inkább a fűrész?
Random_
A medve is megvédi magát egy NPC-nek meg lesz fegyvere is.

Biztos valami olyan cuccai lesznek amit nem tudsz craftolni. Én már most is fizeténék egy szögbelövőért vagy egy augerért, mert még mindig nincs.

Szerintem meg úgy lesz hogy amikkel kereskedni lehet,azok nem lesznek majd fellelhetők,és craftolhatók.Bár néha jól fognak ám jönni az npc-k,főleg a sivatagban,pénz lesz nálad,mivel a zombik dobnak majd suskát (ezt már korábban mondták),meg találni is lehet zsákokban zsetonokat.Én még mindig röhejesnek tartom hogy sétálgat az úton az npc,és a zombik nem fogják megtámadni (főleg az állatok),vagy ha támadják,akkor hogy fogja megvédeni magát,mivel lesznek sétáló kereskedők,és helyhezkötöttek is.

Ja amúgy Rustban is tervezik ezt...

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Kíváncsi vagyok, hogyan lesz megvalósítva ez az egész kereskedelem a játékban, mert jrlenleg szerintem totál felesleges. Most is minden szükséges megvan az első néhány nap alatt, aztán nemsokőra HOPP LOOT RESPAWN.
Én csak úgy tudnám ezt elképzelni, ha végleg ki lenne iktatva a lootrespawn a játékból. Szerintetek?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.05.24. 13:55:16

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Kereslet-kínálat fog működni a játékban,az árak is eszerint fog dinamikusan változni.Lesz a Barter skill amit ha fejlesztünk,akkor jobb árakon jutunk hozzá egyes dolgokhoz.Lesznek majd titkos helyek ahol speciális tárgyak lesznek eldugva (szinttől függően!!),amik feljebb viszik a Barter skillt.

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?41237-Developer-Diary-Alpha-15!!!&p=439018&viewfull=1#post439018
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.24. 13:47:10

Random_
Ironmannal értek egyet. Annak nem látom túl sok értelmét, hogy a ruhánk bűzlik, mikor egyébként is ránk mozdulnak a zombik bizonyos távolságból. Viszont a romlott hús szerintem jó szagmentesítő lehetne. Elfedhetné a szagunk, ahogy egy zombis filmben láttam és kevésbé lennénk feltűnők.

A wc-ben talált ürülék lehetne elterelésre alkalmas, azt el lehet dobni.

Azt kellene megoldani hogy csalival elterelni őket.Igaz dobálás van benne,de pl a romlott hust eldobod,akkor semmi reakció,pedig volt róla szó a hivatalos fórumban róla.

sehogy, a holtak felé étvágygerjesztő illatokkal rendelkezünk. Max leveszed a ruhádat és kihajítod, csak akkor meg megfagysz 😊)
De ha bekötöd magad, asszem már akkor büdös is maradsz, vérszagod lesz.
Hát ilyen az élet, nehéz és büdös is 😊)
Na azt már elértem ,hogy büdösek legyünk. Az alap ember szag, amúgy is vonzaná őket, nem beszélve a mosatlan több napos, hetes ruhákról.
És akkor néha megkell mártozni vagy h tisztitod?
Már így is eléggé nehéz nemhogy még a szag miatt is jönnek :-D
Az lenne a tuti, szükségletek kielégítése, pisi, kaki, mosakodás-fürdés, borotválkozás. Ruha szagosodása. Már próbáltam rá tenni némi szagot a ruhákra, de nagyon belázadt a gép ellene 😊
Azért azon vagyok, hogy legyünk már büdösek!
Sziasztok!

A szerverünkre már feltettem a legújabb mod verziót a 2.2 vasárnapról mára csúszott.
http://www28.zippyshare.com/v/XkzClbp6/file.html

Néhány jelentősebb változás:
- A föld ásványi összetétele megváltozott kissé.
-Zombi sebesség és épületbontási képesség változtatás
-lootok változtatása
-recept összetétel változtatások
Utoljára szerkesztette: Centurio01, 2016.05.24. 09:57:56
Hehe vagy esetleg te magad pottyantassz és lesz értelme a budi craft nak is mert oda kell gyűjteni
Nagyon sokminden lesz az alfa15-ben,igy érdemes rá várakozni,én ősznél előbb nem is tippelem hogy megjelenik,lesz még egy alfa 14.7 javítás hamarosan! Itt leirják mi minden várható az alfa15-ben,amiket már készítenek,vagy készen van:

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?41237-Developer-Diary-Alpha-15!!!&p=438921&viewfull=1#post438921

Földet majd trágyázni kell,gondolom most lesz értelme az ürülékeknek a wc-ből (vagy találunk esetleg elpottyantott kakit,mint az ARK-ban)

FIGYELEM!! JÚN.28-án örülhetnek a Ps4 tulajdonosok!! Kézbe vehetik a játékot,ugyanis akkor jelenik meg nekik!

Fejlesztői interjú,és láthatjátok végre a Ps4-es változatot!! Tehát dátumot megjegyezni Ps4 tulajdonosok!!

a spawning.xml-ben toltam fel az összes zombi számot minden területre,és feral-ra van rakva a beállításoknál.

Gilmoor
...vas nem moddolt, csak feralra rakta a nehézségi fokozatot, és gondolom megemelte a zombi számot.

...jut eszembe... pipe bomb-ot ne használjatok, a dobás fizikája vagy animációja bugos. Hiába dobod el a pipe bombot, a levegőből visszapattan és a lábad alatt robban.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.05.23. 17:40:34

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Vas ti most vmi mod vagy vmi más beállítás amit nyomtok?
Kétszer sikerült ma leesni róluk.DDD Na majd keress egy jó kis helyet zöldövezetben,az se baj ha sivatagban lesz,nem kell annyit öltözködni,fővárostól délre,aztán ásunk egy hatalmas gödröt,középen betönból felhúzunk egy erődöt,körülötte fémtüskék,aztán indulhat az olajkitermelés.Sivatagban legyen inkább a köv.bázis.Nagy móka lesz!! Fémet meg kibányásszuk a mostani bázis alól,aztán áthordjuk motorral.Na majd éjjel jövök,ird le hogy hol találtál helyet neki priviben,Csao
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.23. 15:56:15

Feltételezem, hogy a bázisról beszélsz. Sajnos a vasat elég nehezen adja, meg őszíintén szólva amit bányásztam, azt nagyrészt elhasználtam, mostanában kevés vasat raktam a közösbe <#miaz>
Egyébként lehet a javítást a bázison is megkönnyítené, ha síkban lennének a tüskék, mert így hatalmas művészet a kalapálásuk.
A gyerekek nálunk a megmondhatói, mennyit légtornászkodtam mindig, mire a frameken körbejárkáltam...ott szurkoltak, hogy nehogy megint leessek <#ijedt>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.23. 15:34:10

Körbejártam a tüskéket,legbelül amik fel vannak upradgelve,és alig sérültek,96-97 százalékban,elég brutális,csak ilyen felfejlesztett tüskék kellenének,avval nem sok gond lenne,sokat kell bányászni hozzá hogy körbe mindegyik ilyen legyen

Gondoltam tegnap, hogy keresek helyette egy másikat, amikor mondtad, hogy eltűnt, de a kisvárosban a szerszámbolt az sajnos totál kifosztott. <#wilting>

Hollo próbálom építeni a földalatti bázisom de megzavarnak folyamatosan vmikor kutyák egymás után vmikor véletlen mennyiségű hordák jó nem unatkozom :-D
Nekem most időm se volt javítani,minden irányból jöttek a dögök válogatás nélkül,a szögbelövőt aki elrakta az szégyelheti magát,az az egy volt csak belőle,és mivel közösen vagyunk ott,ezért szükség van rá

<#idiota>Már ki is ment a fejemből

Nem te kalapáltál a ház déli oldalán a kerítésnél tegnap du/este valamikor, amikor befutottam? <#confused>, -nem soakkal azután, hogy beléptem a játékba, és megpróbáltam a felszínen visszamenni a menedéktől a bázisra...

Ez melyik szerveren volt?

szerK.na ezen már én is gondolkoztam hogy a háztól messzebb lévő védelmet kell csinálni,mert ha megsérül a ház,akkor kivülről nem lehet javítani
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.05.23. 12:20:01

Random_
Beléptem és azonnal jött egy kicsi nappali csoportosulás aminek felét a tüskesor elintézte meg a kaktuszok a maradékot lelőttem. Megnéztem a földalatti veteményest és tökéletesen kifejlődött mind a kettő 10 soros ültetvény. Csak egy blokkon jön be a felszínről a fény. Most bővítettem a veteményest a föld alatt, így már nem kell a felszínen vetni. Amúgy is valaki megdézsmálta a kukoricám. 😊
Három napot voltam benn, mindhárom nap jöttek zombik, de nem volt nagy történet. A másodikat bunkóval és pisztollyal vertem le, hogy spóroljak a lőszerrel. A felszín alatt építettem tovább a kertet és a folyosókat. Még próbálom kitalálni hogy lehetne a második szinti födémet üvegre cserélni, mert egyelőre csak a tető és a pince üvegezett. Ez a sok zombi kifejezetten élvezetesebbé teszi a játékot, ha akarom ölöm őket, de akár hagyhatom békén.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.05.23. 10:50:57

Az este írtam kicsit hosszabb szösszenetet, de a fórum nem akarta megenni valamiért. Érdekes, más fórumokon ilyen gondom nincs, szerintem ez sg sajátosság lehet...

Szóval néhány pontban összeszedtem az érdekesebb momentumokat a tegnapi tapasztalatokból:
1) tényleg döbbenet mennyiségű zombi van. Többször volt, hogy rám jöttek minden irányból, én pedig tökre örültem, hogy vééééégre üres inventoryval vagyok, lesz mit lootolni <#boxer>. Fogócskáztam velük vagy 5-10 percet, de soha nem fogytak el... igazából így a lootolás is nehézkes, mert a lassabbakat soha nem lehet kellően elvonni a mészárlás fő pontjáról. Persze szedegetni lehet ezt-azt, de a lootnak a nagyobb része kárba ment, hiába próbálkoztam (persze hordánál is ez van, 5 emelet magasból nincs lootolás, sokszor még 1-2 tüske távolról sem, mert a takarások miatt nem adja fel a lootolási lehetőséget. Rohadt meg hulla úgy a menedéknél az ajtó közelében, hogy vagy 12-szer elmentem mellette fogócskaa közben, és nem sikerült úgy pozicionálni magam, hogy a tüske tetejéről kilootoljam. Kint a nyílt terepen meg a hátam mögött mindig újabb csoportok jelentek meg, tehát állandóan futni kell (kezdő karival, aki két emelkedő után liheg, mi lehet <#wilting>)...egyszer nagy nehezen lehenteltem egy giga csoportot, és utána gondoltam megyek a bázisra segíteni... persze útközben egy újabb "hordát" vontam magam után, ezért érkezéskor szóltam szegény ironmannak, aki a tüskéket javítgatta, hogy vigyázzon, mert jönnek utánam ezren... én felmentem kipakolni inventoryt, erre látom, hogy Ő meg meghalt. Gondolom benyomták a tüskékre...
2) menedék körül fogócska, kutya érkezik. Fürgén felpattan a tüskesor végén a tüskékre, sportosan végiglohol hosszában vagy 35-40 tüskén, és mint ha mi sem történ volna, leugrott azon a végén, ahol én álltam, és lezser mozdulattal belém harapott egy vérzést és fertőzést, mintha nem is lennék tetőtől talpig 600-as vasba öltözve.
3) kutyánál többször tapasztaltam, hogy közvetlen közelről rálőtem nyílpuskával, de mintha semmi sem történt volna, vígan harapdált tovább.
4) feralok érkeztek este 23.00 magasságában, de velül még másnap délelőtt is kergetőztem a tüskéken. Ha elhasaltak, mellúszással gyakorlatilag bármilyen vasas tüskét lebontottak, ha nem a tetejére kerültek. Én bezzeg kapok tőlük olyan szúrásokat bárhol állok, hogy tegnap is tüskéken döglöttem meg vagy 5-ször javítgatás közben.
5) Menedéknél bevált, hogynem közvetlenül az épület köré rakom az összes tüskét, hanem a környező házak sarkaihoz... A távolról jövő zombik sok esetben kerülik a házakat a sarkoknál, és szépen megmurdelnak még ott, nem pedig a bázis közvetlen védelmét rombolják. Volt olyan ház, aminek a sarkára több, mint 80 sima tüskét raktam le, de a meccs végére 2.5(!!!) tüske maradt ott. De azt tapasztaltam, hogy simán a mezőre is érdemes lehet 3 sávos tüskesorokat húzni...
6) Egy élmény a sík terepen való építés <#awink>. Ha elérjük a fővárost, mindenképpen sík részen kellene felmenni. Ahogy néztem a jobb felső sarkánál (odáig loholtam el nappal, hogy még haza is érjek) akkora dombok vannak, hogy hegynek is beillenének.

Ha valaki javítgati akar a menedék körül, annyi a kérésem, hogy 4 egységnél szélesebb sávokat ne rakjatok, és azok közé 2 sort érdemes kihagyni bármelyik fajta tüske esetén is. Nyilván keverni is lehet, de ha túl széles, kilootolhatatlan lesz.
Motort beraktam ládába, bár nagyon vigyázni kell, odafelé kiestem a pája alján, amikor leszálltam róla az ajtó előtt (mégegy halál, nem vagyok elég rutinos, hogy ilyen bugoknál azonnal nyomjam az esc-kilép kombót). Valszeg tényleg építeni kell rámpát, de ahhoz meg majd egy kicsit még vésni kell, hogy egyenes legyen a rámpa úgy, hogy közel visz az ajtóhoz, és ne legyenek benne akkora hullámos törések, mint most.

Kérdések a végére:
1) a dögök esetlegesen kikerülik a tüskéket akkor is, ha nem a talajszintre rakom őket, hanem egy szinttel lentebbre ásom, hogy be kelljen esniük közé? Ha közel vagyok hozzájuk, hajlamosak kerülni...messziről szépen átjönnek rajta. Lehet akkor leárkolnám a feljárati kalickát védő közvetlen tüskéket <#nemtudom>.
2) vizet lehet sziklába vésett medencében is szaporítnai a vödörrel, vagy onnan elfolyik? Mert a menedék alatti szobában akkor csinálnék egy ilyet is, mert a tábor messze van. Ha a fővárosig akarok fúrni egy 4-es metrót, akkor kell egy erős előre tolt támaszpont, ami megfelel minden igénynek. Betonkeverő viszont onnan még hiányzik, így homokkal is csehül állok. Mondjuk víz van egy közeli ház medencéjében, meg a jakuzzi szélét megemeltem, és kipróbáltam a vödrös felöntést, működik (vagy mondhatom, hogy én is meg tudom csinálni <#fogmosas>), de akkor nem kellene ezért sem kimenni a helyszínről.

Ha ezt is lenyeli a fórummotor, tökönszúrok valakit...

A minimap azért lenne jó hogy lássam,merre tekerek a motorral,ne kelljen mindig leszállni róla térképet nézegetni

Lezavartam némi hentelést a menedékben, úgy néz ki, hordánál is állta a sarat, bár most a legutolsó után már nem álltam neki rendbeszedni, emrt kellene egy jót aludni.
A továbbmenő alagutat meghosszabbítottam, és egy szakaszon duplára szélesítettem. Most már legalább tudom, merre van a város, ahová el kellene érni vele.

Random_
Ugye ez csak kliens oldali dolog, mert szerintem rettentően borzasztó 😊
A minimap se tetszik, pláne zombiradar. Nem értem mi értelme, pont az a lényeg, hogy nem tudod merre vannak a zombik, legyen kicsi izgalom.

Nekem amúgy begyere, nem rossz, ötletes, de a 7dtd stílusához kicsit túl van csicsázva.
Ismét kiléptem kicsit, és mikor vissza akarok lépni ezt mondja:
Server disconnected you:
Your account "vaakuum" is not activated or no server answer!

Steamet újraindítottam, és valóban beengedett...

Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.05.22. 17:21:25