7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, hogy olyan hirtelen eltűntem, de nagyon kellett rohanni valahová <#idiota>

Megtörtént!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Don szerverére szerintem ráférne egy reset, már többen beszéltünk erről. A forgeok elcsesződtek és nem gyártanak rendesen.
Nem kellene teljes reset csak a napokat kellene visszaállítani akár az első napra. Így talán a zombik hangja is visszajönne.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tegnap majdnem elkészültem a könnyűszerkezetes bázissal...az alapterületét lehetett volna legalább egy oszlopsorral kisebbre venni, mert így gyakorlatilag focizni lehet rajta, de majd szerzek valahonnan 2 kanapét, felrakom őket a a tetőre, közéjük rakok egy tábortüzet, és ott fogok nyársalni a vörös holdban gyönyörködve, miközben lenn jiggelnek a recycling figurák...

Mályki86
Én azt vettem észre, hogy néha (jó esetben) akkor is elkészülnek a cuccok, ha a elfogy belőle a fűtőanyag.Mikor a tüzelő elfogyása után belenézek pát pillanatot gondolkodik, majd megszólal a sercegő hang, a ami a sütés végét jelzi, és megjelenik a kész termék a helyén.
Először nagyon bosszantott ez a jelenség.Mostanra már csak legyintek egyet, és bedobok valamennyi fűtőanyagot, és had menjen.Szénből mostanában úgy is el vagyok eresztve. 😄
Nálam a ki lépés->belépés nem segített.
Nálam a kilépés és a játék teljes újraindítása utáni visszalépés (anélkül a szerver nem enged be valamiért) általában megoldja, hirtelen el szoktak készülni a cuccok <#circling>

Random_
Mi lenne, ha visszaállítanánk a napokon? Régen minden működött, legalább a zombik hangja is visszajönne egy időre.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mályki86
Én most bent vagyok.Afkolok, hogy legyen aszfaltom. 😄 Mikor beléptem még működött minden rendesen.Fél órával a belépés után már nem...
Random_
Most voltunk benn többen és újra működnek a forgeok.

Én azt vettem észre, hogy amikor kiléptem a játékból, és utána vissza, utána hirtelen minden cucc elkészült, mikor ismét belenéztem...

Mályki86
Nekem is be bugolt mind kettő.Amikor ma beléptem még működtek rendesen.1-2 játék óra után kezdődött...
Random_
Nekem rengeteg rugóm van. 😄 Szerintem simán ess neki és szedj szét 10-15 autót, sok hasznos dolgot dobnak a rugón túl.
Ezt a forge problémát nagyon sürgősen meg kell akkor oldani. Az a fura, hogy mikor égetek cementet olykor működik, de lehet azért, mert kilépek és vissza a szerverről. Sajnos sok szenem elégett már, mert szar a forge én a héten vettem észre a problémát, lehet a napok számával van összefüggésben és ha visszaállítanánk a napokat visszaállna? Rákeresek neten a hibára!

Vadi újak, mindkettőt tegnap raktam le, és a keverőt is. Az első pillanattól így működnek (illetve nem működnek <#rinya>) ráadásul ahhoz már nem lesz elég rugóm, hogy keverőből még egyet csináljak...
Vagy ha a kuccsal szedem szét, visszaadja az alkatrészeket? Szét lehet egyáltalán a keverőt szedni?

Megnéztem a videódat, érdekes... aznyilvánvaló belőle, hogy nagyon máshogy védekezünk <#taps>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.06.05. 08:37:05

Random_
Nem tudom, néha mégis elkészíti az adott dolgot, de én szerintem most szétverem a forge-ot és újat építek. Hátha az segít.
Ha nem, akkor lehet csináltatnunk kell egy resetet. Próbáltál új forge-ot építeni és abba égetni?

Az miért van, hogy a forge és a betonkeverő is csak akkor dolgozik, amikor éppen rájuk nézek? hiába adom ki nekik a gyártási feladatot, a háttérben nem csinálnak semmit, csak akkor kezdenek el dolgozni, amikor rájuk nézek. <#falbav>

Random_
Tegnap felvettem a hordát amit kaptam, kaptunk. Ákos átjött besegíteni az gyilokba, ő kint harcolt én benn. Alapvető bizalmatlanságomnak köszönhető, hogy bárkit nem engedek be a bázisra. Ezért voltam olyan köcsög, hogy nem engedtem be...

Nem is hosszú távra tervezem, csak nyugodtan akarok haladni, meg közben bányászni a nyersanyagot...reménykedek, hogy találok olajat... és ha kész az új hely, akkor azonnal átköltözök... motorhoz meg még amúgy sem jó az alagút,

Random_
1. ne építs ilyen alagutat... szerintem nincs nagy haszna.
2. közlekedj benne motorral

Ahogy nézem,többet nem tud mint a pc-s mostani verzió!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bemutatkozik a Ps4-es 7Days to die

Mind1, akkor nem nézem meg...
Haladok az alagúttal, de már nagyon macerás, hogy mindig vissza kell menni a menedékhez... túl messze vagyok már, és az a szörnyű, hogy a főváros melletti kiszemelt rész sincs még olyan közel. Sajnos egyedül lassan haladok...<#szomoru2>

Mert kérte privátban a gazdája hogy töröljem 😊

Nem tudtam, de nem is könyveltem el problémának azt, hogy aki ezen a fórumon jelen van, az rendelkezik a jelszóval, ez szerintem evidens. Én is úgy értettem ,hogy ország világ, boldog és megboldogulandóan boldogtalan szemfülesen megszerzi a Szent Grálhoz vezető jelszót !
És akkor, jönnek a trollok.. XD
Most már a videó sincs fent...gondolom akkor mégsem megtekinthető...

Nembaj ha tudják a jelszavat itt sokan,az a lényeg hogy a világban ne tudják,bárki ne léphessen csak úgy be.Ezért is raktuk rá annak idején.Egyébként a Ritti a faszagyerek,tudtad?<#idiota>

Én pl. nem tudom a jelszót, és a videó is privát, nem is tudom megnézni. De feltételezem, hogy jó lehet...

Random_
Nem néztem elejétől a lájvot nem tudtam, hogy látszik. A házigazda törölje a bejegyzésem, én már nem tudom módosítani.

Valószínű, hogy vitéz barátunk, burkoltam a belépési kódra próbált utalni, amit simán le is írhatott volna privátba, hogy hé haver, azon változtassál, mert ország világ látja azt. Mert az üzenetével, csak fel keltette a figyelmet, kiemelve a kiszolgáltatottságot idéző gyenge pontot.
Szerencsére ezen a fórumon szinte mindenki tudja a jelszót, úgy hogy nem is értem miért nem egyenesen közölted a necces részt Yarr?
Random_
Ezt nem értem... minek nem kellene hol lennie? nem én streameltem, csak néző voltam

Gilmoor
tudod mi a baj a felvétellel? az első néhány másodperc, miután közlöd, hogy átváltok 7DTD ra a stream beállítás után. Na ott van olyan aminek nem kellene ott lennie 😊

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Cool!
Figyelem! Figyelem! Figyelem!

Zombi Apokalipszis Verseny a Hardcore Horde PVE szerveren!

Gyere és tedd próbára magad, minden idők legvéresebb versenyén!
Jelentkezz nálam!
Elérsz a steamon Centurio001 néven.
A jelszót a jelentkezésnél osztom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2016.06.04-én 09.00 -2016.06.05 . 22.00ig tart.

A nevezés ingyenes, a győztes 3000 forintot nyer.
1 hétig a jelentkezési jelszó alatt fog futni a szerver és a versen kezdete előtt wipe és egy szűz térképen mérhetjük össze erőnket.
A játék PVE

Ki lesz a győztes?
- Az aki a legtöbb időt tölti el a játékban halál nélkül. Minden megkezdett óra 80 pontot ér.
- Minden leölt Zombi 1 pontot ér.
- Aki meghal, kiesett és elhagyja a verseny játékot.
A meghirdetett verseny zárórájánál leállítjuk a szervert Készít egy screen shotot a karakter lapjáról és felteszi az SG.re közszemlére vagy elküldi a [email protected]

Mire van szükséged, hogy részt vehess ezen a versenyen?
- egy bankszámlaszámra, ahova utalhatom győzelmed esetén a díjat!
- némi ismeretre a Hardcore Horde PVE MOD brutális világáról.
- bátorság és túlélni akarás
- jó pár óra szabadidő, egy rakás kávé és "feleség zaklatás mentes hétvége"

Mi okozhatja a verseny lefújását?
- Alacsony részvétel létszám. Minimum 4fő nevezése esetén indul el a játék.
- Valami szerver szolgáltató probléma

A győztesnek 2 munka napon belül elutalom a díjat!
Én is csak azokat szedtem eddig, örültem is, hogy egy szedanban a sima lootnak adta az aksit...

Random_
A loot respawn azért létezik, csak 50 napos. Szóval azért nem éri meg minden autót szétszedni teljesen. Első körben én a már roncsokat szoktam szétszedni amit nem lehet lootolni, csak abban kevesebb értékes cucc van.

Random_
Így engedi a játék. 😊 Lehet sűríteni, de ahhoz meg kell hekkelni a földet. Ki kell ásni az üres sorokat és újra lerakni oda a talajt, akkor tudsz bele ültetni, de alapvetően ha kapával elkezdesz megművelni talajt, akkor egyenes sorokat kell csinálni, figyelni kell hogy műveled a kockákat.

A kapált kockára tudsz ültetni, ha elkezdesz kapálni a szomszédos kockára is hatással van. A képen is látható, hogy van magas pont és alacsony. A magas ponton lévő sort kapáltam a szomszédost ilyenkor a játék alacsonyabbra veszi és fakóbb színű lesz. Azt nem tudod bevetni.

Lehet azért nem tudtál minden kockába ültetni krumplit, mert nem szabványos sorokat kapáltál végig, hanem véletlenszerűen kapáltál fel egy területet???
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.06.02. 09:29:52

Tegnap bejutottam a sivatag alá, de olajat, vagy arra utaló nyomot egyelőre nem találtam. Mondjuk az is igaz, hogy nem tudom, mit kell keresni. Aminek viszont örülök, hogy kilootoltam egy autót, és adott egy aksit...lámpafejem már van egy rakat, de akku nem volt eddig hozzá. Így össze tudtam rakni egy mobil reflektort.
Gondolom egy no-loot respawn pályán akkor minden járművet azonnal érdemes szétszedni, hiszen később sem lesz benne már semmi, ami miatt érdemes tartalékolgatni...
És a legjobb, hogy mostanában már nem szoktam megpusztulni <#vigyor2>

Random: a növényeket szándékosan ültetted egy sor kihagyással egymástól? Van gyakorlati oka, vagy csak esztétikai szempontok vezéreltek?
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.06.02. 08:15:33

Random, tegyetek bele ti is edzett és golyó álló üveget.
Random_
Kert befejezve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Feltételezem, hogy az átlátszóság a lényeg, mert a woodlog-frame sem lőhető át, ellenben a kürtőt lehet vele tömíteni, szépen nőnek alatta a növények.
Viszont akkor egy 8-ad elemet lehet megpróbálok, úgy rémlik, azt lehet síklaphoz igazítani a lap közepére is...
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.06.01. 13:43:02

Random_
Az üveg nem jó, mert könnyen kiüthető. A növények növekedését nézve nem tudom működne-e. Nem tudom, hogy az-e a kritérium, hogy átlőhető legyen vagy az átlátszóság. Van még egy elem ami elvileg átlőhető az a fém rács elem. (Metal Trussing)

A vasrácsot csak tengelybe lehet rakni, így ott lesz egy kis szintkülönbség, de ezt a zombik sikeresen leküzdik.

Sehová, csak egy másik bázist kellene építeni a sivatagban a fővároshoz közelebb, és gyűjtöm az alapanyagot...Egyébként csak szerszámokat gyártok, meg a logokat kalapálom a menedék körül.
Nyilván nem az a két vasrács fogja földhöz verni a készleteimet, csupán technikailag próbálkoztam, hogy a betonból mit lehet kihozni... Végső soron akár üveget is rakhatnék rá, nem igazán számít, úgy hiszem.
Az is egyértelmű, hogy a mostani alagút-kertem konstrukciója nem a legjobb, tehát legközelebb nem ilyet kell csinálni. Kevésbé kell a designra menni, inkább egy területre bezsúfolni mindent, és akkor egy nem túl látványos, de könnyebben kezelhető kertem lehet.
Apropó, a vasrácsot lehet a kockalap síkjára rakni, vagy csak középen forgatja a három tengelyen (lesz-e ott egy fél kockányi árok, ahová ezt teszem <#confused>?

Random_
Na tényleg! Hová használsz annyi vasat, hogy rácsra is sajnálod a felhasználást? Komolyan érdekel.

Random_
Igen

Köszi!

És ugye azt is jól gondolom, hogy a szögbelövő is csak "talált tárgyak osztálya" kategóriás?

Random_
Mire használod a vasat ennyire? Rakok fel majd képet az én veteményemről. 1 vasrács legyártása igazán nem pocséklás és egy 1x1-es kocka alkalmas tőle 4 egységre bevilágítani. Nekem három kürtőm van ideális távolságra egymástól és annyi bőven elég kaját tudok termelni. 4 sorba ültettem 23 hosszan, de még ezt növelhetném.
A vasrács az egyedüli megoldás szerintem ami átengedi a fényt. Bár lehet egy negyed betonblokk is elég, de én a vasrácsot használom.

Rugót nem tudsz gyártani azt kocsik szétszerelésével vagy erőmű konzolok, szétszedésével tudsz szerezni, ahogy kábelt is. A motort autóból tudsz szerezni, de barkácsboltban is lehet a ládákban találni. Nekem motor van elég, akkumulátor kellene még pár, mert a föld alatti bányámat szeretném kivilágítani.

Szerintem csinálj olyan loot kört, hogy csak autókat szedsz szét csavarkulccsal és az sok hasznos dolgot dob neked. Első körben talán ne a közelben lévő autókat szedd szét, hanem távoliakat. A közelebbi jól jöhet vész esetén. 😄 Ne később kelljen messzire menni.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.06.01. 10:23:02

Az este írtam egy hsz-t, de már megint vacakolt az sg, így nem tudtam elküldeni...
Én játszogatok, csak sok tennivaló jött össze a hétvégére.
Arra rájöttem, hogy mindenképpen kell természetes fény a növényeknek, és azt is tapasztalom, hogy a kürtőtől olyan 8 kocka távolságon belül nőnek a növények. Ha a woodframe helyett betonnal tömöm be a kürtő tetejét, akkor nincs növekedés. Tehát nem elég, hogy egyszer kibontja az ember a kürtőt, nemis mindegy, hogy az mivel lesz lezárva. Esetleg majd kipróbálom, hogy mi van, ha betonoszlopot teszk bele. Vasráccsal tuti működik, de vasrácsra nem akarom a vasat pocsékolni, cementem több van.

Egyébként kérdések:
1) A normál játékban rugót nem lehet gyártani valahogy?
2) Motort csak a kocsironcsok szétszedésével lehet szerezni? Tekintve, hogy mostanában már nem nagyon van loot respawn, egyre inkább barátkozok a gondolattal, hogy szétszedem az utamba kerülő autókat. <#whatever> Kellene egy betonkeverő ...
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.06.01. 10:06:42

Tényleg erre emlékszem. Olyan érzésem van mintha A14-el nem előre, hanem visszafele mentek volna a fejlesztéssel. Full bugos volt és instabil. Kivéttek egy rakás dolgot, hogy javuljon a teljesítmény.
Inkább le se írom mit gondolok erről. <#falbav> <#mf1>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.06.01. 09:41:32

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Nem lenne velük semmi bajom de szerintem a meglévö tartalom hibáinak kijavitása fontosabb lenne.Föleg egy ilyen alapvetö dolog hogy a viz legyen már folyékony.Ez igy kb olyan mint ha egyes tárgyakra nem hatna a gravitácio.
Ezennel meghívok mindenkit a várpalotámba, hogy megízlelhesse a MOD álatal nyújtott hangulatot. Kaja pia, szállás, fegyver és lőszer várja a kedves vendégeimet. Remek lőállásokkal.
Centurio001 Steam nick
Hardcore Horde PVE
Jelszót Kipurcantix és jó magam osztunk.

Utoljára szerkesztette: Centurio01, 2016.05.31. 21:37:32
Ja,és nem vagyok szabin most<#idiota>