7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DevLupius

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Még nem merik elárulni,chopter jó lenne.Egy kicsit a levegőbe emelkedni,és onnan irtani őket.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mijen járművek?
Arra azért kíváncsi leszek, ha hátulról nekimegy valaki egy csákánnyal, akkor mi lesz a sorsa ennek a doboznak?

Random_
Azért érdemes lootolni, mert, az autómatát fel kell töltened cuccal. Szóval ahhoz, hogy legyen automatádba mit rakni amiért ad pénzt más azért érdemes lesz lootolni. Szerintem hatalmas ötlet én várom. Lehet úgy játszani, hogy van aki lootol és pénzt kap amit elkölt a kereskedőnél és van aki meg inkább fejvadászkodik és amit kap pénzt a megbízásért azt elveri az automatában.

A szerver elapvetően jól ment egészen 250 nap környékéig, ahol a forge beszart és én nem találkoztam sikollyal már egy ideje. Aztán visszament a nap 150-re. (nem tudom mért nem elsőre, de mind1) és a vetés elbugolt ami fura, de várható volt. Sajnos nem tudtuk megjavítani a vetést. Viszont lett sikoly újra meg egy ideig a zombiknak hangja. Remélem ezt a pár alapvető bugok kijavítják, mert nagyon hazavágja a hangulatot.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Néhány elszólás:
-Legendary fegyver alkatrészek jönnek
-újabb jármüvek jönnek
-alfa 16-ban csatorna,és elektromos hálózat
-alfa 14.7-ben minibike összes bug javitva!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kicsit túltolják már ezt a kereskedősdit,vándorkereskedők,helyi árusok,automaták,akkor lootolni nem is lesz élvezet,vagy ha ki lesz kapcsolva teljesen a loot respawn (na az tényleg durva lesz,és valósághü)

Concept art egy kereskedő masináról,meg is védi magát láncfürésszel ha valaki netalán elkezdi ütögetni vagy rázni,szóval komoly egy gépezet,kiváncsi lennék ha zombi megtámadja leszedi-e a lábát.Le lehet majd jelszavazni,van rajta kamera (gondolom csak disznek),és monitor ahol a kereskedést bonyolithatjuk le.Várom már nagyon mikor készül el!!

Szóltam DON-nak,de ő is szerverhibára gyanakszik.Én mostanában tuti nem tolom,megvárom az újabb peccset vagy alfa 15-öt,mert amig ilyen problémák vannak,nem érdemes nekivágni újnak

<#wilting>

én biztos nem voltam,más admin meg nincs rajtam kivül

Rettentően örülök, hogy hirtelen minden előjel nélkül vissza lettek állítva a napok ismét 140 környékére, miután a szerver egyszercsak kidobott...
Az alapanyaggal szépen feltöltött forgem be is bugolt ahogy kell, nem olvaszt semmit, és tüzelőanyag nélkül is többezer percre elegendő tüzelőanyagot ír ki.
Kb. 40 facsemete is gondolom akkor már kuka, mondjuk a kertem meg már az előző resetnél elcsesződött, ahogy kell...lassan tényleg nem lesz ok belépni a szerverre, mert semmi nem működik <#szomoru2>

Random_
Úgy általában minden képesség ami fegyverrel kapcsolatos azt érdemes fejleszteni. PL. jól lehet horda esetén késsel is harcolni, ha a fejét odadugja. Machetevel szépen lehet lefejezni, ezért én a hullák szétszedését is késsel csinálom, ha kell, ha nem a csont. Mert a szintet húzom felfelé.

Megcsinálok pár küldetést is, mert kell a tapasztalati pont, felhasználni, már csak fegyverképességeket húzok ki.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hát akkor neki kell fognom a tölténygyártásnak keményen...

Random_
A fegyver képességek sokad adnak a sebzéshez! Nekem a vadászpuskával már két lövés a feral, persze két fejlövés. Most gyűjtöm a pontot a shoti fejlesztésére is.

Hát voltak vagy ketten ... <#violent>

De én még mindig nem tudok teljesen napirendre térni a fegyverek gagyi sebzésén... űberatom nagy ágyúk, aztán egy már rothadó élőlényt sem lehet simán ledurrantani velük. Tegnap a hordát az úttesten fogadtam, gondoltam, fogócskázok egyet velük. Próbaképpen beraktam a kis kék dobozokból készített aknáimat is, volt vagy 60+ darab. A rendőrzombik simán átsétálnak 4 darabon, a ferálok meg csillagászati mennyiségű aknán is átmennek,/másznak. Gyakorlatilag nem is maradt aknám, de nem ezzel amortizáltam le őket, hanem a sima tüskékkel.
Szóval szerintem 2 dolog nagyon kellene a komfortosabb játékhoz:
1) kicsivel közelebbről tudjanak csak ütni
2) az életük lehetne szisztematikusan kevesebb. Ne mondja nekem senki, hogy egy hulla, aminek 5 nyílpuska-vessző áll ki a fejéből, az vígan szaladgál tovább (pl. feralok, vagy akár a medve is erős túlzás.) így is nehéz néha eltalálni őket.

Ja, és a növényeim továbbra sem nőnek. Találtam 3 magot, a fák között megkapáltam 3 kockát, és oda elültettem. Kíváncsi leszek, kinőnek-e. De a tetőkertem jelen állapotban semmit sem ér.

Random_
Na jó megmondom őszintén az a baj, hogy felfedeztem egy települést ami még érintetlen és szeretném lerabolni. Ha online lesz a map, akkor lerabolja más. 😄 Tudom köcsög vagyok...

Íme egy újabb videó amit tegnap vettem fel. A havas biomon erre lehet számítani, ha megállsz nézelődni:

Engem csak az érdekel, hogy mekkora területet fedeztünk már fel, de ti tudjátok XD nem igazán érdekelne, hogy mi merre van 😄
Random amúgy, ha ki is rakják ide a live map-t, nem muszáj megnézni <#vigyor>
Mályki86
Én nem lennék az online térkép ellen.Nagyon is jól jönne.Főleg, hogy ilyen nagyra van állítva loot respawn.
Random, ha belegondolsz ettől még ugyan úgy felfedezhetsz, csak épp nem olyan terültet, amit már más lerabolt.Elég nagy ez a 10000-es sugarú pálya.Simán van még rajta olyan számodra felfedezetlen terület, ami ténylegesen érintetlen.Na az ilyen helyek keresésére lenne jó az online map.
Sziasztok! Nem tudjátok, mikor várható nagy leértékelés a Steamen?
Random_
Hát nem tudom, nekem élvezetes, hogy fel kell fedezni területeket. Ha szavazásra kerül a sor, én inkább nem szeretnék live mappot,
Jó érzés felfedezni távoli területeket, ha ismerném azt amit ti is, akkor kevésbé lenne érdekes ellátogatni az ismeretlenbe.

Ironman2
Ha már Don szervere gyakorlatilag PVE, akkor LiveMap-t nem rakjátok megint elérhetővé számunkra?
Engem érdekelne 😊
Random_
Nekem is volt ilyen problémám és végül a föld alá raktam a veteményest. Ott jól működik. Vagyis részben. Ami a resetig ki volt fejlődve annak a helyére vetett növények szintén kinőttek. Ami egy sor nem volt kifejlődve annak a helyén az új vetés se fejlődik. Most kiásom és újrapakolom a talajt.

Hiába kértem kölcsön vetőmagot, hiába szedtem fel az összes földet és raktam újra, hiába kapáltam újra az egészet, a friss ültetéseim nem akarnak nőni <#szomoru2>
Pedig nagyon bizakodtam, mert amikor a földet raktam, akkor mire végigértem a lerakásával, gyakorlatilag egy komplett fűtenger nőtt a hátma mögött azonnal. Nem tudom, mi lehet ez a bug, de nem tetszik...

Random_
Én is megyek fel és nálam is találhatsz menedéket. A környéken tudok még kiadó házat is. 😄

csak a kezdet nehéz, akit találsz fent, általában szívesen segít...
Nálam pl. 2 helyen is meghúzhatod magad, amíg nem találod ki, hol szeretnél építkezni...megyek fel egyébként mindjárt.

Annyi zombi van, hogy teljesen esélytelennek érzem magam. 😄
Valamelyik elvetemült levette a friendly fire-t róla<#idiota>

Random_
PvE a szeróóóó? Mióta? Ez engem is meglepett 😄

Én inkább arra hívnám fel a figyelmet, hogy a zombik száma fel van nyomva, de cserébe éjszaka nem futnak.

Köszi, már lépek is fel! 😊
Mályki86
Már épp írni akartam pierrának, hogy Don szerverén azért óvattal legyen, mert nem 100% PvE a szeró, mikor megpillantottam, hogy de. 😄 Mikor változott a státusza?Én meg még mindig úgy építkezek, mint egy paranoiás.Minden külső blokkot vasbetonból építek, nehogy be törjenek az esetleges gonosz látogatók. 😄
Elküldtem priviben a jelszót

Gilmoor
fent írva vagyon:
Magyar szerverek😞katt ide!) Ironman -től kérj jelszót, ha szükséges.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.06.08. 14:42:25

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Hali! Steamen csatlakoznék aktív csapathoz, lehetőleg PVE módban, van még esélyem? Sehol nem találok aktív magyarokat. <#conf>
Utoljára szerkesztette: pierra, 2016.06.08. 14:15:43
Nekem még új volt, ha ez számít valamit <#taps>

Nembaj,jobb kétszer mint soha<#idiota>

Már láttuk és ki is beszéltük itt! <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.06.08. 13:39:52

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

LOOOL!!! A vége tetszett a legjobban!!

Megérkezett az első videó az alfa15-ről,élvezzétek:

A concrete pole az annyira keveset foglal a keresztmetszetből, hogy átférnek rajta... fektetve a kúszók, állítva meg két pole között bármi más ... talán még a medve is, bár azt nem spawnoltam a tesztpályán, viszont jártam úgy, hogy creativban a hátam mögött egy kúszómászó betévedt, és egyet ütött, amivel stunnolt, fertőzött és vérzést ütött.
Az 1/4 az az elem, amin "élve" (enyhe képzavar) nem jön át zombi (feltéve, ha a sarokillesztések rendben vannak, mert azokat is lehet úgy pakolni, hogy be tud rajta esni, kúszni, mászni valami.) Ha nagy a tömegnyomás, 1/4-nél is beesik, de csak a totál hulla.

Egyébként ha már javítanak, én azt gondolnám a legfontosabbnak, hogy a zombik feje ne vesszen el a woodlogban, mert hiába lövöldözöm a nyomorult mellúszó feralt, csak a logot sebzem... meg ne legyen olyan, mintha gumikötél rántaná el őket egy pozícióból...meg ne játsszanak búgócsigát, meg ... A naplemente lehet felőlem akár taknyos szirup is, ha a mechanika rendben van.<#zavart1>

Random_
Már le is nyúltam és élesbe egy hordán ki is próbáltam az videódban látott ablakkialakítást! 😄 Amúgy a nagy tömeg esetén nyomják át a holttesteket a nyíláson és kétszer kúszó zombi is átjött, de alapvetően jól működött a horda visszafogásában. Csupán kézi fegyverekkel lenyomtam a hordát!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Random_
Én is úgy érzem a látványon csiszolhatnának még rendesen. Nem tudom miért vannak elájulva a naplementétől. Nekem annyira nem jött át, esküszöm a sivatagi új növények jobban felkeltették az érdeklődésem.

Az NPC animációja ahogy ütötte a zombit nagyon gáz volt. Ez az üzletelés meg akkor lesz érdekes, ha radikálisan csökkentik a loot mennyiséget.
Jó, hogy cseréltek 1 db. modelt (aloe vera), de a játékosok a sárga virágért könyörögnek már 1 éve, mert az ultra gáz, kb. Minecraft minőségű. De ilyen a fű is, stb. 2D-s modellek ezek. Marha nehéz egyszerre lecserélni őket.

A legrosszabb pedig, hogy fogadni merek rá, ha kijön az A15 hetekig fagyni fog, kell majd 6 patch, hogy stabil legyen...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.06.08. 09:28:24

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Gilmoor
..és a végén jól megsimogatta fakanállal a zombi buksiját.. <#zavart2> totál gáz ez az alfa 15.
Hogy is volt megcélozva a játék iránya? Tower defense, surviver. Most meg kezd átalakulni valamivé, aminek roppantmód örül úgy látszik a rajongók hangosabb rétege, miközben egyre elcsépeltebb bughalmaz lesz belőle. A lényeg, hogy shájni legyen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.06.08. 08:41:34

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Nos akkor mutatok én is egy videót!

Random_
Király, már nézem is! 😊

Majd akkor berakom az újat helyette

Gilmoor
Na tessék feltöltöttem életem első videóját a jútúbra. Sajnos olyan is 😊 de talán a lényeg látszik.

Ironman törölheted a bannert mert a szerver átköltözik... szolgáltató miatt....

Kipurcantix

Random_
Na a veteményes elbugolt, de nekem szerencsére talajcsere nem kellett, ami volt azt learattam és az új növények már növekednek. Forge szépen pörög és visszatértek a sikolyok is rendesen. Volt is birkózás zombi medvékkel. 😄

Tegnap felvettem egy videót kis bázisépítésről... nem vagyon nagy videós de van kitől lopni ötleteket. 😄

Random_
Köszi! remélem ez segít