7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A szerver elapvetően jól ment egészen 250 nap környékéig, ahol a forge beszart és én nem találkoztam sikollyal már egy ideje. Aztán visszament a nap 150-re. (nem tudom mért nem elsőre, de mind1) és a vetés elbugolt ami fura, de várható volt. Sajnos nem tudtuk megjavítani a vetést. Viszont lett sikoly újra meg egy ideig a zombiknak hangja. Remélem ezt a pár alapvető bugok kijavítják, mert nagyon hazavágja a hangulatot.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
-Legendary fegyver alkatrészek jönnek
-újabb jármüvek jönnek
-alfa 16-ban csatorna,és elektromos hálózat
-alfa 14.7-ben minibike összes bug javitva!!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

én biztos nem voltam,más admin meg nincs rajtam kivül
Az alapanyaggal szépen feltöltött forgem be is bugolt ahogy kell, nem olvaszt semmit, és tüzelőanyag nélkül is többezer percre elegendő tüzelőanyagot ír ki.
Kb. 40 facsemete is gondolom akkor már kuka, mondjuk a kertem meg már az előző resetnél elcsesződött, ahogy kell...lassan tényleg nem lesz ok belépni a szerverre, mert semmi nem működik <#szomoru2>#szomoru2>
Megcsinálok pár küldetést is, mert kell a tapasztalati pont, felhasználni, már csak fegyverképességeket húzok ki.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
De én még mindig nem tudok teljesen napirendre térni a fegyverek gagyi sebzésén... űberatom nagy ágyúk, aztán egy már rothadó élőlényt sem lehet simán ledurrantani velük. Tegnap a hordát az úttesten fogadtam, gondoltam, fogócskázok egyet velük. Próbaképpen beraktam a kis kék dobozokból készített aknáimat is, volt vagy 60+ darab. A rendőrzombik simán átsétálnak 4 darabon, a ferálok meg csillagászati mennyiségű aknán is átmennek,/másznak. Gyakorlatilag nem is maradt aknám, de nem ezzel amortizáltam le őket, hanem a sima tüskékkel.
Szóval szerintem 2 dolog nagyon kellene a komfortosabb játékhoz:
1) kicsivel közelebbről tudjanak csak ütni
2) az életük lehetne szisztematikusan kevesebb. Ne mondja nekem senki, hogy egy hulla, aminek 5 nyílpuska-vessző áll ki a fejéből, az vígan szaladgál tovább (pl. feralok, vagy akár a medve is erős túlzás.) így is nehéz néha eltalálni őket.
Ja, és a növényeim továbbra sem nőnek. Találtam 3 magot, a fák között megkapáltam 3 kockát, és oda elültettem. Kíváncsi leszek, kinőnek-e. De a tetőkertem jelen állapotban semmit sem ér.
Íme egy újabb videó amit tegnap vettem fel. A havas biomon erre lehet számítani, ha megállsz nézelődni:
Random amúgy, ha ki is rakják ide a live map-t, nem muszáj megnézni <#vigyor>#vigyor>
Random, ha belegondolsz ettől még ugyan úgy felfedezhetsz, csak épp nem olyan terültet, amit már más lerabolt.Elég nagy ez a 10000-es sugarú pálya.Simán van még rajta olyan számodra felfedezetlen terület, ami ténylegesen érintetlen.Na az ilyen helyek keresésére lenne jó az online map.
Jó érzés felfedezni távoli területeket, ha ismerném azt amit ti is, akkor kevésbé lenne érdekes ellátogatni az ismeretlenbe.
Ha már Don szervere gyakorlatilag PVE, akkor LiveMap-t nem rakjátok megint elérhetővé számunkra?
Engem érdekelne 😊
Pedig nagyon bizakodtam, mert amikor a földet raktam, akkor mire végigértem a lerakásával, gyakorlatilag egy komplett fűtenger nőtt a hátma mögött azonnal. Nem tudom, mi lehet ez a bug, de nem tetszik...
Nálam pl. 2 helyen is meghúzhatod magad, amíg nem találod ki, hol szeretnél építkezni...megyek fel egyébként mindjárt.
Én inkább arra hívnám fel a figyelmet, hogy a zombik száma fel van nyomva, de cserébe éjszaka nem futnak.
Magyar szerverek😞katt ide!) Ironman -től kérj jelszót, ha szükséges.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.06.08. 14:42:25
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Utoljára szerkesztette: pierra, 2016.06.08. 14:15:43
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.06.08. 13:39:52
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Az 1/4 az az elem, amin "élve" (enyhe képzavar) nem jön át zombi (feltéve, ha a sarokillesztések rendben vannak, mert azokat is lehet úgy pakolni, hogy be tud rajta esni, kúszni, mászni valami.) Ha nagy a tömegnyomás, 1/4-nél is beesik, de csak a totál hulla.
Egyébként ha már javítanak, én azt gondolnám a legfontosabbnak, hogy a zombik feje ne vesszen el a woodlogban, mert hiába lövöldözöm a nyomorult mellúszó feralt, csak a logot sebzem... meg ne legyen olyan, mintha gumikötél rántaná el őket egy pozícióból...meg ne játsszanak búgócsigát, meg ... A naplemente lehet felőlem akár taknyos szirup is, ha a mechanika rendben van.<#zavart1>#zavart1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó, hogy cseréltek 1 db. modelt (aloe vera), de a játékosok a sárga virágért könyörögnek már 1 éve, mert az ultra gáz, kb. Minecraft minőségű. De ilyen a fű is, stb. 2D-s modellek ezek. Marha nehéz egyszerre lecserélni őket.
A legrosszabb pedig, hogy fogadni merek rá, ha kijön az A15 hetekig fagyni fog, kell majd 6 patch, hogy stabil legyen...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.06.08. 09:28:24
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Hogy is volt megcélozva a játék iránya? Tower defense, surviver. Most meg kezd átalakulni valamivé, aminek roppantmód örül úgy látszik a rajongók hangosabb rétege, miközben egyre elcsépeltebb bughalmaz lesz belőle. A lényeg, hogy shájni legyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.06.08. 08:41:34
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Kipurcantix
Tegnap felvettem egy videót kis bázisépítésről... nem vagyon nagy videós de van kitől lopni ötleteket. 😄