7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit ér a fegyver, ha nincs lőszer amivel használhatod.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem egyszer találkoztam, olyan loot helyekkel, ahol a papírt ott hagyta az illető.Én az első nap óta gyűjteni szoktam. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az utolsó wipe előtt is ez megismétlődött. részben ezért is hajlottunk a wipe felé mert kezdett játszhatatlan lenni.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Lehet az új patch ezt már kijavította, de ha előfordul, akkor erre lehet következtetni ismét. A probléma nem azonnal jelentkezett, de a hiba keresése során erre volt visszavezethető...
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.05. 02:58:48
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Zombi létszám növeléséhez mit szóltok?
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.07.04. 14:55:24
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az ajtó annyira adja magát, hogy ott kell betámadni, zombik is biztos szeretni fogják.
1) Ezt le tudod lootolni, ha esetleg fennakadnak rajta vagy 20-an?
2) az egymásra rakott woodlogoknak van értelme? nem az van, hogy ami derékmagasság fölött van, azt ököllel püfölik? (bár korábbi mapon én is raktam néhány helyre, de nem volt egyértelmű, hoyg mennyire hasznos <#szomoru2>#szomoru2>, nem tudtam igazából tesztelni, hogy megéri-e ez a konstrukció)
3) Egy létrával oldottad meg, vagy szoktál benne átszálló-emeleteket csinálni? (eddig azt hittem, csak nekem van mániám padlószintig lefúrni😊 ) Mostanában azt csinálom, hogy 20 kockánként csinálok egy 3*3*3-as kockát a létra mentén, ahonnan négy irányba el lehet indulni 3*3-as alagúttal. Ha elég messzire jutok, és belefutok nyersanyagba, akkor azt kiszedem ahogy sikerül, a többi sima alagutat meg meghagyom kőfejtő tárnának. Nem akarok már messzire fúrni, mert sokáig tart a szaladgálás.
Az eredmény:
Legyen-e pvp a szerveren,(mármint DON szerverén!)
3-12 arányban a pve győzött!!
Fussanak-e a zombik
7-8 arányban a ne fussanak!! győzött
Most akkor kihirdetem hogy ezentúl pve szerver DON szervere,tilos a raid is,akit rajtakapnak bannolva lesz a szerveren,mehet máshova játszani!! Azért cuccaitokat továbbra is védjétek! A zombik meg most se futkároznak éjjel,szóval marad ez a beállítás! Jó játékot!
Alfa15-nél is ezek lesznek érvényben!!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.04. 00:53:57
A modokat is fejlesztik és javítják ha fény derül egy a hibára. Sőt! Van mikor egy modban hamarabb kijavítanak egy idegesítő bugot, mint a gyári játékban! Ők megtehetik, hogy naponta kiadnak egy frissítést. Emlékszem pl. a lábtörésre, mikor 5 percenként eltörted minden szarban a lábad. Abban a modban ami 1,5 éve ment nálam 1 nap után eltűnt. Szóval a modosokat nem bántani. Vannak jobb modok es rosszabbak...Izlések és pofonok és minőség.
Jelenleg szerintem ellaposodott mostanában a modok felhozatala. Régen változatosabbak voltak. Múltkor kipróbáltuk kb. mind. Engem egyik se fogott meg különösebben. Mind tele van pakolva kamu, felesleges hülyeséggel. Kiakadok mikor odaírják pl. 15+ új fegyver és mikor kezembe veszem a FAMAS-t, elővesz egy SMG-t. Addig míg nem oldják meg a szerverről vagy a Steam műhelyből való mod letöltést, sajnos nem lesz előrelépés ez ügyben. Vannak jó kiegészítések a játékhoz, vadonatúj fegyverek. Pl. automata garázskapu már Alfa 12höz is volt, de mind csak SP-ben megy, mivel meg kell buherálni a saját játékodat, hogy megegye...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.03. 22:18:56
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Zozók állandóan az ajtót verik, figyelmen kívül hagyva, hogy kettő is van belőle, de most már rájuk látok. 😊
Valaki megadna a szerver cimet es jelszavat? Megneznem milyen a game multiban😊
Koszi,
N.
Utoljára szerkesztette: d00ky, 2016.07.03. 19:36:33