7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A zombik megfulladnak benne? Vagy mi volt a motiváció erre a cselekedetre?<#confused>

Mályki86
Hát 1 db vödörrel sikerült.Meg jó sok időbe tellett... 😄
Ezt hogy sikerült? Befúrtál valami tóba, és átfolyt a víz? Vagy rádrobbantották a gátat?

Random_
Igen, az nagyon poén mikor a boltokat kirámolják, de a papír marad én meg pont ezeknek örülök. Ha már van egy shotim nekem többet ér a papír, amit a szerkényekben hagynak, mint pár fegyveralkatrész.

Mit ér a fegyver, ha nincs lőszer amivel használhatod.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mályki86
Reggelre feltört a talajvíz. 😄 Még jó hogy nem talajszintre építkeztem. 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mályki86
Dehogynem.Hagyjátok csak ott!Majd én megyek, és takarítok utánatok. 😄
Nem egyszer találkoztam, olyan loot helyekkel, ahol a papírt ott hagyta az illető.Én az első nap óta gyűjteni szoktam. 😊
Réz és papír az, amit mindig el kell tenni... ólomtárgyakat simán el lehet dobni, ha helyhiány miatt priorizálni kell, de rezet és papírt soha nem dobunk el és nem hagyunk ott ...<#integet2>

Mályki86
A-a.Rezet, csak gyűjtögetéssel lehet szerezni.
Azt hittem lesz réz is a bányákban.
Random_
Valószínű elérted a pálya alját azt nem lehet átfúrni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Közben rájöttem. Lent 55 méter mélyen azt a kék valamit akartam volna fúrni. Azt nem lehet semmivel?
Mályki86
R-el meg kell tölteni.
Srácok, hogy tudom hogy kell elindítani talajfúrót? Összeraktam, van nálam benzin is.
Random_
Kár

Random_
Don szerverén ez többször is megesett, pl első alkalommal mikor Alpha14-et kezdtük, akkor tesztelték is és kiderült, hogy akkor esett le az fps mikor valaki a városban tartózkodott és ráspawnolt egy hordát a játékosra a rendszer.

Az utolsó wipe előtt is ez megismétlődött. részben ezért is hajlottunk a wipe felé mert kezdett játszhatatlan lenni.

Gilmoor
Én már csak a 15-re fogok visszatérni, de ha a némagyilkos kutyák akkor is része lesz a játéknak, valamint a despawnoló hátizsákok, akkor rövid látogatásom lesz. Addig elvagyok a mount&blade warband -al. Multiban óriási 😊 és csak 5 EUR most steamen.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Ez a "fővárosba költözni tilos, mert laggol a szerver" dolog nagyon érdekes, mert én ilyet soha nem tapasztaltam. <#confused>

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Mályki86
Küldtem privátot a jelszóval. 😊
Random_
Újabb videó ezúttal kertet építek...

Igen SP-ben lehet város közelébe költözni. Sikerült aláásnom a motoromnak, mehetek gyalog haza.
Random_
Azt azért szeretném újra leírni, mint régi tapasztalat, hogy ha valaki a nagyvárosba vagy annak közvetlen hatósugarába költözik (ahol már a környezet hangja a városra utal) ott előfordulhat a szerveren fps lag. Korábban volt már erre példa párszor, hogy nagyváros szélére költözött valaki és oda spawnolt a gép hordát. Ekkor teljesen leesett az fps 3-4 -re és játszhatatlanná vált a játék. Megoldás az volt, hogy mindenkinek ki kellett lépnie és vissza.

Lehet az új patch ezt már kijavította, de ha előfordul, akkor erre lehet következtetni ismét. A probléma nem azonnal jelentkezett, de a hiba keresése során erre volt visszavezethető...

Hová építkeztél, hogy unatkozol? Mutatom én hova.

Nyugodt tenger nem nevel ügyes hajósokat. 😊
Vándorr
Sziasztok, engem is érdekelne a szerver jelszó 😊 Köszi!

http://youtube.com/indieGoTV

Lemenni nem tudtam érte,úsztam tovább,kijutottam egy nagy szigetre,ott meg agyoncsaptak a zombik,persze megint hang nélkül.Majd délben újra nyomok egy shutdownt.Azért ez szar hogy mindennap elbugolnak a zombihangok
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.05. 02:58:48

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

pfffff,kincsesláda nem ám a föld alatt!! jó mélyen a víz alá!!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Ne növeljük, szerintem elég ennyi. Aki kemény az gyújtson be a forge-ba és izgassa a sikolyokat. Kezdőknek így is nehéz beindulni az elején...

Csak sivatag alatt, de tetszőleges mélységben előfordulhat ugyan úgy, mint a többi nyersanyag...

Olajat milyen mélyen lehet találni?

Zombi létszám növeléséhez mit szóltok?
Kipróbálom ezeket. Köszi.
Mióta majdnem megtaláltam egy bányát az éjjeli terepmotorozásban (mákom volt, hogy egy száraz kóróban éppen felakadtam 3 kockára tőle), azóta ha lemegyek az útról, fényből sosem elég... <#nyes>
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.07.04. 14:55:24

Fejlámpa motorozás közben:király! Az aksit se fogyassza.

Elvileg ha sokszor indulsz el vele, és rövideket mész, lemerül...tölteni úgy kell, hogy hosszúkat mész vele. Vagy legalábbis én így tudom. Nekem még soha nem merült le, bár ez a második map, ahol motorozok... Valahogy mikor megállok a járgánnyal, mindig 100%-on van a töltöttsége. Ja, és sötétben a lámpáját égetni álló helyzetben sem akkukímélő.

Srácok lemerült a motoromba az aksi. Nem javítható, úgymond egyszer használatos? Ki kell szednem a motorból, hogy ne merüljön le?
Idáig el se érték a falat,de a 7.napi hordát nem nézném meg azért.Amúgy ez csak átmeneti amíg nem oldom meg a komolyabb védelmet,majd most kezdek betonra gyüjtögetni,de keresnem kell helyet ahol lehet iront kitermelni

Csak mondjuk azt én problémának látom, hogy a szögesdrót az nem olyan jól javítható... DE ha van értelme az egymásra pakolt tüskéknek, akkor lehet egy ejtőgödör aljára érdemes lehet rakni. Feltéve, ha át tudnak esni rajta, akkor lehet végigsebzi őket az egész oszlop, és akkor fejsebzést is kaphatnak. Talán ...

Random_
Az egymásra halmozott spikenak nem látom hasznát, ha a falat akarod védeni úgy, hogy közbe sebezd is a zombikat, szerintem a szögesdrót lenne praktikusabb.

Az ajtó annyira adja magát, hogy ott kell betámadni, zombik is biztos szeretni fogják.

Gondolatébresztő konstrukció, vannak is kérdéseim róla:
1) Ezt le tudod lootolni, ha esetleg fennakadnak rajta vagy 20-an?
2) az egymásra rakott woodlogoknak van értelme? nem az van, hogy ami derékmagasság fölött van, azt ököllel püfölik? (bár korábbi mapon én is raktam néhány helyre, de nem volt egyértelmű, hoyg mennyire hasznos <#szomoru2>, nem tudtam igazából tesztelni, hogy megéri-e ez a konstrukció)
3) Egy létrával oldottad meg, vagy szoktál benne átszálló-emeleteket csinálni? (eddig azt hittem, csak nekem van mániám padlószintig lefúrni😊 ) Mostanában azt csinálom, hogy 20 kockánként csinálok egy 3*3*3-as kockát a létra mentén, ahonnan négy irányba el lehet indulni 3*3-as alagúttal. Ha elég messzire jutok, és belefutok nyersanyagba, akkor azt kiszedem ahogy sikerül, a többi sima alagutat meg meghagyom kőfejtő tárnának. Nem akarok már messzire fúrni, mert sokáig tart a szaladgálás.

Vasbázisom az alfa14.7-ben:

Bánya a bedrockig,csak éppen ásvány nincs sehol se

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.04. 02:34:14

Kibővül a zombiállomány!!

Okés gyerekek! Szavazást lezártam!!

Az eredmény:
Legyen-e pvp a szerveren,(mármint DON szerverén!)
3-12 arányban a pve győzött!!

Fussanak-e a zombik
7-8 arányban a ne fussanak!! győzött

Most akkor kihirdetem hogy ezentúl pve szerver DON szervere,tilos a raid is,akit rajtakapnak bannolva lesz a szerveren,mehet máshova játszani!! Azért cuccaitokat továbbra is védjétek! A zombik meg most se futkároznak éjjel,szóval marad ez a beállítás! Jó játékot!
Alfa15-nél is ezek lesznek érvényben!!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.04. 00:53:57

Mályki86
Újabb videó Alpha 15-ről.

A videjó!
Egy nagypackot próbáltam. Abban a bányász lámpát csak egyszer tudtam bekapcsolni, utána már nem. Ismerősömnél ugyanez volt. Letöröltük, megoldódott. Most ez a fejlesztett UI bőven elég, míg kezdő vagyok.
Elárulok egy titkot, de senkinek se mond el. A gyári játék is tartalmazhat vagy ahogy fogalmaztál okozhat bugot!

A modokat is fejlesztik és javítják ha fény derül egy a hibára. Sőt! Van mikor egy modban hamarabb kijavítanak egy idegesítő bugot, mint a gyári játékban! Ők megtehetik, hogy naponta kiadnak egy frissítést. Emlékszem pl. a lábtörésre, mikor 5 percenként eltörted minden szarban a lábad. Abban a modban ami 1,5 éve ment nálam 1 nap után eltűnt. Szóval a modosokat nem bántani. Vannak jobb modok es rosszabbak...Izlések és pofonok és minőség.

Jelenleg szerintem ellaposodott mostanában a modok felhozatala. Régen változatosabbak voltak. Múltkor kipróbáltuk kb. mind. Engem egyik se fogott meg különösebben. Mind tele van pakolva kamu, felesleges hülyeséggel. Kiakadok mikor odaírják pl. 15+ új fegyver és mikor kezembe veszem a FAMAS-t, elővesz egy SMG-t. Addig míg nem oldják meg a szerverről vagy a Steam műhelyből való mod letöltést, sajnos nem lesz előrelépés ez ügyben. Vannak jó kiegészítések a játékhoz, vadonatúj fegyverek. Pl. automata garázskapu már Alfa 12höz is volt, de mind csak SP-ben megy, mivel meg kell buherálni a saját játékodat, hogy megegye...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.03. 22:18:56

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

A komplexebb módok bugot okozhatnak, annyira nem javasolt a használatuk. Van egy egyszerű mód, Origin-UI-MOD ami a karaktered információit jeleníti meg jobban. Ugye jó lenne tudni mennyi kaja van a bendőbe.
A képen látod, hogy néz ki. Százalékosan írja a szintedet. Összesen 2 fáljba nyúl bele, ha jól emlékszem.
Zozók állandóan az ajtót verik, figyelmen kívül hagyva, hogy kettő is van belőle, de most már rájuk látok. 😊
Érdeklődnék van a játékhoz valami jó mod?
Random_
privát üzibe megírtam

Random_
Le kell kódolni, mint az ajtókat vagy a ládákat.

Hali,

Valaki megadna a szerver cimet es jelszavat? Megneznem milyen a game multiban😊

Koszi,
N.
Utoljára szerkesztette: d00ky, 2016.07.03. 19:36:33
Na az nem... abban a hitben voltam, ha van rajta lakat, akkor az automata lezárást ad. De tényleg, ekkora láma hogy lehetek ...<#banplz>

Mályki86
És le volt zárva? 😄 Én gyakran járok úgy, hogy elfelejtem lezárni összerakás után, és csak később jut eszembe.Eddig még megúsztam. 😊