7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobb is volt az élmény,alig voltak bugok,igaz akkor a fáklyákkal volt sok gond,mert belassította nagyon a játékot ha sok fáklyát tettél le,az unity 4 motor gyors volt,látványban nem szép,de gyors volt
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.08. 15:32:07

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szevasz faszagyerek!!<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nekem az öbölváros tetszik a legjobban, talán mert ott látszik a legjobban a kezem nyoma 😊 Egyben tök fura is, hogy 14. akárhanyas verziónál jár a játék, én meg a 9.3-al játszottam - úgy igazán - utoljára.
Game difficulty 3-on van,az szabályozza a zombik,és a player erősségét,régebben ezt külön lehetett állítani (xml-ben most is lehet ha jól tudom,csak máshol van,nem a serverconfig fájlban)

Hajnalban még jó volt,csodálkoztam is rajta.Majd mindjárt nyomok egy shutdownt ha belépek kiirom ugyis

Sajnos a hangok még mindig elbugolnak, sikerült így kutyának hátbavernie stunnal, vérzéssel, miközben a hordával harcoltam az utca közepén. Nyilván így már nem tudtam sehová elszaladni.. Egyébként nem tudom, a korai verzióban milyenek voltak a zombik, de azért a mostaniak sebzése már kicsit túlzás.
Tegnap a kalickám közepén ácsorogva robbant fel kívül egy rendőr, és a 157-es életemet, fullos állapotú 300+ os vaspáncélban gyakorlatilag azonnal elvitte. Instant halál. Persze előtte 20-25 másodpercig támolygott a logokon.

Nembaj legalább bejutok a szerverre.Rocco minél előbb indithatná,nagyon sokan vagyunk! 39-en jelentkeztek be DON szerverére jún 24-e óta!!

Ez volt az igazán minecraftos felépítés:

Ez meg a legelső városunk a Sanctuary (még nincsenek meg a falak itt):

Random_
Ez nagyon Minecraft! 😄 Milyen fura ezt látni, nem csodálom, hogy sokan onnan jöttek át és van pár Minecraftos beidegződés.

Én nem támogatom a wipe-ot Don szerverén, szerintem ha túl sűrűn van csak elpártolnak a játékosok. Meg kell tartani a közösséget, inkább szervezni lehetne eventeket. Na meg azért se támogatom a wipe-ot, mert még alig haladtam a bázisommal. Most építem meg a kijáratát és sok időt beleöltem videóztam is, sajnálnám, ha kukába menne. Más is videóz a szerveren és van még aki lehet videózna. Nekik tök szarul esne, ha újra nulláról kellene kezdeniük.

Ettől függetlenül párhozamosan Rocco szerverén én belevágnék egy városépítésbe.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ez nagyon különleges! Miért ilyen vegyes a korlát meg minden? Ez szándékos? 😄
Azok a fekete pöttyös elemek micsodák?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ezeknél még nem volt 7.napi horda,igy minden egyben maradt napokig hála istennek! DD

Egy újabb szavazást bocsájtok útra,ma éjfélig szavazhattok,és most több választ is elfogadok.Mivel többen felvetették hogy épitsünk közös várost,ez nem újdonság nekünk,mivel több városunk is volt már,rakok be kedvcsinálónak régebbi projekteket!!! SZavazzatok minél előbb,és holnap kihirdetem az eredményt!!

Mikor legyen full wipe DON szerverén,és kezdjünk egy közös város építésébe?

Szavazás itt!!

Királyok völgye:

Öbölváros:

9.3 városunk:

Micsoda építmény<#idiota>

Sajnos DON nincs itt,azt se tudom meddig fizette ki a bérlést,fogalmam sincs,bármikor leállhat a szerver ha lejár a bérlés,egyébként neki utalhatsz,ha megjön akkor úgyis beszól ide.(7Days a nickje Sg-n).Én is tervezem hogy besegitek 2 hónapi árral (4800 ft kb).Majd megbeszéljük vele priviben az utalást.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.08. 02:12:04

Mályki86
Alakul szépen a kis vityillóm.Tegnap a forge helyiséget csináltam meg, hogy minél előbb alájuk tudjak gyújtani.Ma befejeztem a loot szoba "dekorálását", meg a motor lejárót.Illetve véglegesen átköltöztem az új bázisba.
A régi kiadó! 😄 Főleg kezdő bázisnak ajánlanám. (most kezdő játékos(ok)ra átruházom, ha van rá igény) Nincs túl nagy védelemmel ellátva.Horda fogadására nem alkalmas.Arra jó, hogy lakj valahol, míg meg szeded magad, hogy bele tudj vágni a végleges bázis építésébe.Hagytam ott elég sok cuccot.Kis kaja, pia, kötszer, fegyver, és hasonlók.Itt, vagy privátban lehet érdeklődni a kecó után.1 szögbelövő az ára. 😄 (nem, amúgy ingyen és bérmentve viheti akinek kell. 😊 )
Egyébként ma valaki megpróbált behatolni a régi lakba.A nyomokból ítélve felmászott a motor rámpán az erkélyre, és megkezdte a falat.Alatta is hiányzott a falból jó pár blokk, szerintem míg fent ügyködött az illető, alatta a zozók ütötték a falat.Bejutni nem sikerült neki.Mérgében viszont elvitt egy sor krumplit az ültetvényből. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remek, van még egy tucat ember akire számítok, régi játékosok és Rustosok, akik megvették a játékot most, hogy akciós...

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Ja FerencHUN vagyok. Ezt telorol irtam.
Én is benne vagyok. A falat es a parcellákat előre megkellene csinálni.falon belüli és kívüli törvényeket kitalálni.de ennek ugy lenne értelme ha minimum 10-15en lennénk a serveren.
Random_
Izgatottan várom! Ha nem egy teljesen átfaragott 7DtD lesz, akkor tuti megyek...

LoL, a szerverem jön vissza, csak szünet alatt áll és most tervezem rá a játékot. Pár nap vagy max 1 hét legalább. Jó lenne ha nem csak 5-7 embert tudnék lekötni pár hétre, hanem izgalmasabb játékkal folyamatos lenne a létszám...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.07. 17:06:40

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Random_
Tele a szerver 😞 remek!Í

Hova mennyit kell utalni bővítésért? Ha már nem lesz újabb szerver, akkor ez legyen felbővítve! Mennyi a reális létszám amire fel lehet nyomni, mert két 12 fővel se leszünk ki a vízből.

Tényleg jó móka lenne a raidelés:

egyik játékos:
-Gyerekek nézzétek mit szereztem,egy lila fejszét!!

másik játékos:
-Ugyan már,az előbb gyártottam le 15-öt! Nem kérsz egyet?

Gyakorlatilag falakon kívül meg lenne állandó pont ahol lesben állna az ellenfél,mivel tudják honnan jövünk.Bárhova el lehet rejtőzni,és onnan tüzelni,esetleg a visszatérőket vennék célba,aztán bosszúságba fulladna az egész játék,és sokan lelépnének. Primitiv modnál el tudnám képzelni egymás gyilkolását nyersanyagokért,kajáért,vagy akkor ha pénzszerzésre lenne lehetőség (ez jön az alfa 15-ben).Esetleg ha nincs loot a pályán.

Értelemszerűen városlakók nem gyilkolják egymást, különben elmérgesedik a békés városi idil, ami lehet kitoloncolásba fajulna. De téged ez a veszély nem fenyeget, hisz Don szerverén full PvE van. :-)

PvP harc a falon kívül valószínűleg idegenek vagy frakciók között történne, de hogy megtudjuk játszani kell és a storyt majd a (virtuális)élet írja meg.

Nem telepitős,de a registrybe beirja magát,ezért vigyázni kell vele,addig uninstallálni kell az eredetit.

Miért nem csináljuk meg akkor? Ahhoz még új map se kell,vagy ez már szét lett lootolva,meg fúrva-faragva,lehet másikat kell ahhoz inditani? Vagy várjuk meg az alfa15-öt vele? Komolyabb projektet nem érdemes inditani,nem? Addig mindenki rajzolja le magának milyen háza lesz.

Ha telepítős cucc, (pláne ha warez) akkor biztos nem nézem meg... hamarabb keresek róla yt videót...

Ez nem újdonság,már sokszor irtam,volt egy városunk a Sanctuary az alfa 6.3-ban,és külső fallal volt ellátva,mindenkinek volt saját háza,meg egy központi épület ahol közös volt a cucc,erről lett elnevezve a szerver is,mert nagy élmény volt akkor.Amúgy megvan még az állás,majd egy saját fórumos topikba berakom a 6.3-at,mert warez,de jól el lehet vele szórakozni,meglátjátok milyen volt anno a minecraft 7days

Ez nem rossz ötlet,bár megint értelmetlen ha kevesen vagyunk.Kimennek a városbeliek,akik békésen élnek egymás közt,majd a falakon kívül legyilkolják egymást? D Ennek akkor lenne értelme ha nagyon sokan lennénk,és frakciók is alakulnának.

Ha mindenki magának lootolna és rpg mod lenne akkor, eldönthető lenne kinek mi fekszik jobban, a vadászat, a vadonban való loot keresés, a főzés-sütés, bányászat, stb. és a háza előtt kialakított bódéban eladhatná más városlakónak a portékáit. Ez esetben cserekereskedelem is lehetne.
Sajnos rendszer nélkül mindent manuálisan kellene kezelni, de azt hiszem megoldható lenne majdnem minden. Az Oxide fórumba már írtam, mert egy Zone Manager plugin sokat segítene.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.07. 12:31:04

Karez
Sziasztok!
Egy jó ideje megvan már a játék, de csak hébe-hóba játszadoztam vele. Most hogy votl egy nagyobb frissítése (illetve megjelent konzolra) most újra visszacsábultam, és csak most látom hogy van magyar szerver is.
Kérhetek jelszót a szerverhez? 😊
Köszönöm előre is.

Random_
Ez igaz, akkor egyes opció, esetleg aki akar beszolgáltathat meg lehet egy piactér ahol cserélhető a loot. Az eladó lerak egy kódolt ládát és a vevőnek megadja a kódot pl.

Random_
Ez a közös kolónia nekem is tetszik, falon belül lennének telkek melyekre mindenki felhúzhatná a saját házát.

Kívül meg a vadon, de kinn lenne a bányászat és minden nyersanyag beszerzési lehetőség. Közös védelem és a javak közös elosztása amit egy központi épületbe vagy raktárba/raktárakba lehet behordani és onnan kivételezni.

Rust-os modról olvastam és tetszett, ott voltak foglalkozások, itt azért ezt annyira nem kellene leprogramozni, csak szabályokat felállítani és betartatni.

Loot megosztásra én 2 dolgot tudok elképzelni:
1, Mindenki magának lootol, tiszta sor, nincs vita.
2, Mindenki közösbe lootol, építkezéshez felhasználható dolgokat, amiket a parcelláján kialakított házhoz használhat tarthat meg a minimális felszerelésén kívül. Ezt kontrollálni nehéz és csak vitát szül.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.07. 12:19:23

Nos ez a része a dolognak kidolgozásra vár. De ezek már részlet kérdések. Ha nincs egyezés, hogy falon belül hogyan legyen a fenntartva a közösség, akkor lehet frakciókra (külön városokra) bontódni.

Mi anno 1,5 éve már csináltunk egy hasonlót. Az ötlet Yarrtól jött. 3 biom találkozásánál volt egy nagy terület fallal levédve, ami kb. 6-9 háznak adott bizotnságos menedéket.
Azt hiszem mindenkinek kellemes élményt nyújtott az az időszak. Főleg mikor kb. 1500 zombi spawnolt le folyamatosan és az összes létező lőszert és az ahhoz tartozó alapanyagot elhasználva minden házból meneküléssel végződött a story.

FerencHuN
Szia kb pár hónapja én is felvetettem 1 hasonlót, nagyon jó ötletnek tartom. mindenki felhúzná a maga kis házikóját a külső falakat pedig közösen védenénk. ez tök jó lenne. amolyan útolsó véd vonal lenne a virtuális apocalipszis világban 😊 Viszont a zsákmányokon osztozkodás lenne vagy ez hogyan történne ? pl zombi loot.Viszont aki fegyvert és egyéb dolgokat be akar szerezni mindenképp ki kell mennie. vagy lesz közös raktár? ez rengeteg kérdést vet fel.
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2016.07.07. 11:27:21

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Még annyi, hogy egy RPG mod ehhez talán jobban passzolna, mint a gyári játék vagy bármely másik mod.

A projecthez pedig szükségem lesz veterán segítőkezekre, ha elegendő játékos lesz a szerverre...

IGEN IGEN IGEN 4444 NÉGY!
Ha volna lehetőség ebben a játékban blokk sérthetőséget és játékos ölést tetszőlegesen állítani egy kijelölt területen, akkor el tudnék képzelni egy olyan szervert, ahol a pálya egy részén újra ki lenne alakítva a civilizáció és törvények működnének. Pl.: tilos ölni, tilos lopni, stb.
A zóna magas fallal volna körbe véve, ahol a zombi és loot spawn is le lenne tiltva. A falon belül lehetne építkezni, ami később egy várossá nőné ki magát, bányával, farmal, stb. Az aki pedig kalandra vágyik vagy felfedezni menne a kapun túlra az ismeretlenbe, annak vállalnia kellene az azzal járó veszély minden formáját (zombi általi halál, játékos általi halál, teljes felszerelés vesztés, stb.) Aki nem az építkezne, fejlesztene, farmolna a városban, őrködne és segítene a zombi horda visszaverésében a falaknál. T
Ha frakciókra oszlana a szerveren élő közösség akkor több ilyen várost is el tudnék képzelni, kereskedelemmel kiegészítve...

A Rustban hasonló funkciók már léteznek az Oxide moddal, pl. Zone Manager, ide is jó lenne kiegészítve a szükséges funkciókkal. Mivel itt nincs ilyen így jelen formában csakis kizárólag fix rendszer nélkül valósítható meg, amihez szerver jelszó szükségeltetik, hogy kikerüljük az idegenek általi fellőtlen rombolást.

Falakon belül PvE bázisvédelemmel, falon kívül teljes PvP és raid. Ki mit gondol erről?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.07. 10:40:54

Gilmoor
state of decay multiban. A breakdown DLC (második) meg végtelen, amíg bírod az egyre növekvő zombi hadsereggel szemben. Co-op, itt nem egymást hentelitek vagy raidelitek. Vagy How to Survive II, bár az előzőnek jobb hangulata van szerintem.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Random_
Végigolvasva alaposabban van benne fantázia, csak félre kell tenni az építés iránti vágyakat. 😊 Simán marad a túlélés és a zombihent.

Random_
Engem totál leköt az alapjáték... Mindig találok új kihívást magamnak, legyen az építés, gyűjtés vagy bármilyen cél, kísérlet.

Az alpha13-at pl már korábban meguntam, de itt valahogy mindig találok új számomra érdekes kihívást. Pont a bővített prefaboknak köszönhető. Bár így is hiányzik még csomó minden, de vasbetonból pl elég jól kiélhetem kreativitásom.

A prefab csomag nekem tetszene! Lehet olyat csinálni, hogy az összes cucc gyártható legyen? Szerintem nem kevesen vagyunk akik építésben jobban szeretnék kiélni vágyaikat, mint zombihentben. Lehetne zombi, de csak a hangulat kedvéért... Na ez bejönne!

Gondolom neked nem fér bele a klasszikusba a prefab csomag sem. Pedig azzal lehet csak igazán változatos világot generálni. Tudom bővült a gyári prefab lista, de korábban mikor tipikusan 3-6 ugyanolyan épületből állt minden városka, rohadtul unalmasan nézett ki a RandomGen...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.06. 15:25:25

Én vágyom valami újra, valami másra ami több játékélményt kínál, mint az alapjáték. Gondolom te is ugyanígy vagy ezzel. A különbség csak annyi, hogy te ezt kizárólag a fejlesztőktől vagy hajlandó megkapni (ami ritkán történik), én pedig megelőzöm őket és hamarabb beújjítok egy moddal. Igaz szerintem el vannak laposodva a modok, nem találom meg a megfelelőt, de próbálkozni szabad. Mint korábban írtam, ha a mod támogatás egyszer bővül, akkor sokkal több mindent fogunk látni a modokban mint jelenleg. <#awink>

Random_
Nem akarsz egy klasszikus mod nélküli szervert indítani?

Megjelent egy frissítés a konzolra, a fórumozók rögtön ugrottak megkérdezni, hogy kicsinálta a TFP vagy a konzolos gárda.

Más, ki ismeri a Classic Horde Survival modot?
Link: https://7daystodie.com/forums/showthread.php?42312-CHS-Classic-Horde-Survival

Keresek valami új modot a szerverre, hogy feldobjam a játékot.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.06. 14:43:31

Random_
Remélem ez nem hátráltatja a PC-s fejlesztést már nagyon várom az Alpha15-öt

Mióta konzolra megjelent a játék, a hivatalos fórum egy trágya lett. Akárhova megyek folyamatosan belebotlok a konzolosokba. Mi a búbánatért nincsennek ezek a kontrollerrel megáldott szerencsétlenek külön fórumba elkülönítve? Semmi helyük szerintem a pc játékosok között...máshol is külön kezelik őket. <#gonosz3>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.06. 14:34:03

Random_
Egy újabb videó a repertoárból... nézzétek, lájkoljátok és fikázzátok nyugodtan!

Mályki86
Nem fulladnak meg benne."Ezeken" csak a puskagolyó segít.Vagy egy frizbiként a fejézhez vágott bakelit lemez... 😄
Meg amúgy is csak egy blokk mély az egész.Minimum 2 mélyre akartam,de nagyon hülyén kezeli a játék a víz fizikáját.
Semmi gyakorlati haszna nincs, viszont jól néz ki. (legalább is szerintem) 😊