7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a ház sarkánál hagytam tegnap a motoromat, mára nem volt sehol, kénytelen voltam újat kraftolni. Vagy elsüllyedt, vagy valaki azt hitte, hogy trombita, és megfújta... pedig azt hiszem, volt rajta lakat.

Mályki86
Hasonló nekem is volt.Az erkélyről tűnt el a motorom.Nem kellett sokáig keresnem, csak be néztem az erkély alá. 😄
"Szerencsére" nagy kínszenvedések árán tudtam kihalászni onnan, és újra működésre bírni, úgy lesebezték a tüskék. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Random_
Ez nagyon vicces! 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Infrath,csak egy szavazatot légyszi a másik szavazásra! kösz! Éjjel jövök,jó játékot mindenkinek,és szavazzatok!!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.03. 15:20:00

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Neonak is elveszett amikor shutdownt nyomtam,majd legközelebb percekkel előre szólok ha reset lesz! Sajnálom.Azért áshatna azon a helyen hátha neki is besüllyedt a föld alá a motorja.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kis huncut motorocskám amit elveszetnek hittem , a kukoricát szedtem mikor megtaláltam. (föld alattti bunker ahol sosem nem hajtanám xD)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha lehet akkor az sg,vagy a steam nicket használjátok szavazáskor!! Dominik szavazz újra!!

Vár a Rust, hajrá! Ott dühöng a pvp!
Jó nem gondoltuk, hogy itt ennyire békés magyarok vannak... 😄 Nem ez a megszokott
Mályki86
Ennek (pvp hajlamaitok kiélésére gondolok) eddig sem kellett volna másként lennie kakaskáim! 😄
Este nem kell japmiskodni 😄
A pvp hajlamainkat meg máshol kell kiélnünk ahogy látom :/
ne fussanak igy is nehéz nekem
Random_
Akkor nem szavazok, nekem mind1 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random! Csak 1 válasz lehet,légyszi újra szavazz,töröltem!

Ez az!! Szavazzatok továbbra is,éjfélkor lezárom a szavazást,és kihirdetem az eredményt!! (remélem itt leszek már éjfélre,ha nem akkor kicsivel később)

Van rá igény,tegnap alig fértünk be,nagyon sokan voltak,azt nem tudom hétköznap is igy lesz,majd leirom.

Követ,homokot mindent véd hatótávolságon belül,még épitkezni sem lehet idegeneknek,csak akit meghivsz barátnak a játékban!

Random_
Ez stratégia kérdése, mert ugye a loot respawn time 50 nap. Én azt a stratégiát vallom, hogy a zombikból próbálok lootolni a hordákból, ezért nekem nem buli, ha csak elhullanak a felszínen míg én a föld alatt vagyok. Persze a másik lehetőség az, hogy csak át akarod vészelni a hordát és azután felkutatsz cuccokat, csak én arra azért nem hagyatkozom, mert előbb utóbb mindent lerabolnak az emberek.

Passzív módon már tök egyszerű föld alá ásással át lehet vészelni nagyon hamar egy hordát. A kihívás az az, hogy úgy vészeld át, hogy egy szinten vagy velük és harcolsz ellenük.

Mások felnyomása nekem azért nem buli, mert nincs olyan dolog amit más nyújthatna nekem, mindenem megvan...

Lehet neked fura,mert idáig nem raboltak ki senkit se a szerveren,mivel együtt épitkeztünk,és szinte ugyanazok jártak oda.Sose volt tiltva a raid,azt is megszavaztuk anno hogy északra pvp,délre pve ha jól emlékszem,de most más a térkép felépítése,a nagy sivatagok általában a fővárostól délre vannak,ezért is nem jó így.Én továbbra sem támogatom a raidet-de azt mondom mindenki védje a cuccát ahogy tudja.

A Raidelés úgy nézett ki, hogy haverral bementünk a városba már sokadjára, ahol volt a bizonyos épület, ahol eddig sosem láttam mozgást, vagy változást, így gondoltuk aki(k) azt építették nem járnak fel, így bementünk, főleg hogy land claim sem védte, így meg pláne.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de számomra, számunkra a zombik egy idő után nem okoznak fejfájást, maximum a kutyák, de most már azok sem, mert nem érnek utol. Voltam fent nem egy horda napon is, egyszer épp hozzám jöttek, rohadt sokan, meg is haltam párszor, de ennyi. Szerintem a játéknak plusz élvezetet ad, ha van a zombikon kívül mástól is tartanod, mivel a zombik nem futnak, így most már halál nyugodtan megyek ki éjjelente akár egy városba is. Elég hamar zombi biztossá lehet tenni egy bázist. Mi eddig föld alatt voltunk, fent tele tüskével minden, miközben lent dolgozunk fent halljuk hogy nyöszörögnek, majd elhullanak. Szerintem ebbe a játékba simán elfér a PVP nem hiába van beleépítve a játékba, de mivel itt nem nagyon komáljátok, és mivel újak vagyunk (lassan egy hete játszunk) így amíg esetleg nem lesz "engedélyezve" addig nem fog előfordulni még egyszer.

Egy kérdés: A land claim, csak az általad lerakott dolgokat védi? (frame, láda stb) vagy a hatótávolságán belüli földet, követ, homokot is?

Illetve szerintem belehetne kapcsolni, hogy a zombik fussanak éjjel (több izgalom, esténként félelem a bázison 😄) plusz az egy nap hosszát is feljebb lehetne venni.
Lehet arra gondolsz, amiket én raktam ki a kalickám melletti házak tetejére... és itt most lehet ötletet adok a tolvaj hajlamúaknak, d e nekem van kint két olyan reflektor, amit semmi nem véd. Nyilván ellopható, de tény, hogy bennem sem merült fel, hogy valaki ellopja, miután a szándékosan nyitva hagyott és a játékostársaknak szabadon felhasználható cuccos ládába is beraktam a két komplett motorbringa, + 4 engine, rengeteg önálló lámpa és akksi, kaja, pia, fegyverek és szerszámok mellé 3 előre elkészített reflektort.

Nyilván lehet lopni a másét is, csak mi értelme? Akik itt játszunk, tudjuk, hogy a szerveres játék önmagában is kihívás, mert az idő ott nem áll meg, amikor a player kilép. És aki azzal öli az idejét, hogy a másikat lopja, valszeg soha nem fog benntartózkodni hordán, mert nem a zombik elleni védelemmel foglalkozik, hanem a többiek megkárosításával.
Kedvenc példám az előző mapról, hogy reset után játszottam kb. 6 ingame napot, és fogadtam a 4-ik vagy 5-ik (nem emlékszem pontosan) hétvégi hordát feralokkal, rendőrökkel, mert mikor ismét le tudtam ülni játszani, ott tartott a szerveridő.... Szóval a szerveren alapból nehezebb, mert nem tudod kalkulálni, lyna pontosan, hogy mikor mit csinálj. Persze lehet szívatni is egymást, de akkor én inkább nekiállok modolni, és visszamegyek singlebe.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.07.03. 10:23:27

Itt van rocco bá, csak albérlet csere van és eléggé elhúzódott a költözés. Amint berendezkedünk és lesz új íróasztalom is, rakom össze a gépet, aztán leszek. Addig csak fel fel kukantok ide meg oda...A 7DtD szeró jelenleg kihalt, mivel kijátszottuk a bugos időszakában szokás szerint (14.0-14.6 exp), ezért se siettem már a frissitésével és leállítottam. A15-nél jön vissza mindenképp, esetleg ha igény van rá hamarabb.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.07.03. 10:22:29

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Random_
Elvileg az én spotom is levehető, de gyakorlatilag nem, mert nem tud odaépíteni a claim miatt és nem éri el.

Mindenki vigyázzon a saját értékeire, én legalábbis úgy vagyok vele. Sokat melózok a cuccok begyüjtésével, viszont nem ismerek mindenkit aki jelszót kér a szerverre. Van bennem egy alap bizalmatlanság...

Az egyik faluban láttam három fasza spotlight-ot, most lopjam el mától mert nekem nincs és ő faszul tette le, mert könnyedén megszerezhető? szerintem Mályki ilyesmi problémákra is próbálja felhívni a figyelmet! 😊
Random_
Lehet én vagyok túl gyanakvó, de mindig raktam le landclaimet. Biztos Rustos beidegződés.

Na meg voltam raid szenvedő alanya mikor Centurio modot teszteltük. Leszedtek és szétverték a zsákom majd végén minden ládámat szétverték. Ezután kezdtem el a fegyvereimet páncélszekrénybe helyezni.

Én alkalmazkodom amit kitaláltok, de kitiltani ne tiltsunk ki senkit. Inkább támogatom a revansot. :-)

Ez egy nagyon jó és békés szerver volt ideáig, szerettem ide járni egy kellemes segítőkész társaság volt itt mindig. Az ajtót nyitva is hagyhattam volna, mert tudtam, h másnap is megmaradnak a cuccaim, a nyitott ajtó ellenére nem vesz el senki semmit. Erre itt olvasom ahogy Iron megállapítja MekNzivel, hogy aki nem rak le landclaim blokkot az így járt. Kérdem én miért is kellett volna lerakom??? Lassan egy éve játszom itt, de soha nem volt ilyen eset. Erre ide jön MekNzi és boldogan kiRAIDel minket, még a hálózsákokat is szétveri. Iron meg még a lovat is adja alá!!!
Mályki86
Jó felejtsétek el.Nem szóltam...
Random_
Na senkit se dobjunk ki szerintem! Örüljünk, hogy van élet a szerveren, bár az se jó, ha nem férsz fel.

Miért ne tudnád megvédeni a cuccaidat? Nem értem... ott a landclaim.

Ha az enemy difficultyt megnövelném,akkor 2 zombimaflástól a földre kerültök.DD

Ezek a szerverbeállítások vannak érvényben most (linket,jelszavakat kivettem..naná!):

Nekem 3 landclaim is le van téve minden 10 blokk után,körbe,majd a hatósugarat is megduplázom,csak most marad igy egyelőre,majd ha nem lesz senki a szerveren,mindjárt megmutatom a beállításokat,aztán eldöntitek milyen erős legyen az LC

Miért nem lehet megvédeni? Ott a landclaim kocka,már többször irtam.Ha kell mégjobban megnövelem az erősségét hogy senki se tudja még rakétával se szétbontani a hatósugarában lévő blokkokat.Most 65 ezerszeres a védelme.

de van offline,és online védelme is,ha nem vagyunk a játékban akkor lehet brutálra állitani.egyébként én se támogatom a raidet,régen ilyen nem is nagyon volt a szerveren
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.03. 00:28:43

science skill hogy kell novelni?
Mályki86
Nem lehetne inkább eltávolítani a rendbontó személyeket a szerverről, fátylat borítani az egészre, és élni békében tovább egymás mellett?
Eddig olyan szépen elvoltunk.Tegnapig azt se tudtam, hogy lehet rabolni a szerveren.Pedig nem most kezdtem rajta.

A másik ami szúrja a szememet...mi értelme engedélyezni a raidet, ha te magad nem védheted meg magad egy (esetleg a cuccaiddal babráló) másik személy ellen?Ennek nem sok értelme van.Ha valaki betör hozzád, és te is fent tartózkodsz a szerveren, akkor végig kell nézned, hogy elviszi a cuccaidat?Márpedig nem tehetsz semmit.
Szerintem sokak jobban örülnének (köztük én is), ha a betörést sem tolerálnánk a szerveren.Lássuk be így ebben a formában nincs értelme az engedélyezésének.

Eleget rettegtem Rustban, hogy mikor legközelebb felmegyek a szerverre, vajon meg vannak-e még a cuccaim, vagy valami hatalom mániás egyén, már kezet vetett rá... 😄
A szerver közösség már aktívan használja a TeamSpeak3 szervert, ha van kedved társalogni akár most is gyere nézz fel, szerver ip:ts.playhosting.hu:8888 / 7 Days to die szoba jelszó: ugyan az mint a szerverre .
Random_
Megy a meccs a tévében, fél szemem a pályán... ;-)

Random_
Figyi én is összeszedtem pár órát Rustban megvan a raidnek a maga varázsa. Voltam már mindkét oldalon, ha kell aktiválom magam!

Tényleg tudtok békésebb Rust szervert? Ahol lehet kicsit próbálni az újdonságokat?

A pvp-ét mi is támogatjuk! Mivel tegnap kiRAIDeltek, egy kicsit zokon vettem, eddig ez itt nem volt dívat. Egy segítőkész társaság volt itt eddig, ezért nem is gonoskodtunk komolyabb védelméről. Úgy érzem orvul elbántak velünk. Rutinos Rustosok révén visszavágunk.
Nemhogy néznétek a meccset, mint kockultok a gép előtt <#zavart2>

Kemény, hogy nem lehet bejutni a szerverre a teltház miatt.<#wow3>

Olyan már történt velem is,ha harc közben halsz meg akkor szétütik a táskádat is,múltkor kutyák cseszték szét a hátitáskámat,még jó hogy kezdőként sokminden nem volt benne.

Valóban lehetne egy nagyobb szerverbe belefeccelni. Eddig haverommal csak ketten toltuk, tegnap megvette öcsém és haverja is, és még várunk még egy embert. Ha azt nézem, ha mi akarunk, mint baráti társaság játszani itt, akkor az a szerver fele 😄
Ha sokan leszünk, egy pvp engedélyezést támogatnánk 😛
FerencHuN
helo drusza 😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Random_
Meghalt és mindene elveszett a zsák se lett meg. Azt mondta röbbet nem néz fel. Nem tudom mennyire gondolta komolyan, de akkor nagyon ideges volt.

Rocco is 3 napja nincs sg-n,pech!! Ja persze,nyár van!<#idiota>

A zombik számát azért nem ártana feltolni egy kicsit mint DON szeróján,mert hiába a pvp,unalmassá válik egy idő után.Ha beleegyezik rocco hogy ugyanazon xml beállításokkal menjen a szervere,mint a mienk,akkor leirom ide,csak 2 fájlban kellett módositani az értékeket.

Random_
Azért a játéknak is vannak határai. Wipe előtt már elég sok fps zuhanás volt. Nem tudom ez mitől függ... lehet már javították ezt a hibát.

Mi baja van YArr-nak?

Egyébként mikor hajnalban mindig benézek,akkor a zombik hangjai elvannak szállva.Minden nap kellett nyomnom egy shutdownt.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.02. 15:24:17

Random_
Szerintem is időszerű lenne indítani club27 szervert. Akcióban most sokan megvették a játékot.

Annyi, hogy rocco csak pvp szerót indít, de én megbarátkoznék vele. Csak ne legyen modolt!

Yarr is besokallt tegnap, lehet őt is érdekelné egy plusz szerver...

Na leirom mégegyszer,mert szarakodik a netem megint.Szóval ez rajtunk múlik hogy lesz-e bővítés a szerveren.DON csak ennyit tud finanszirozni önerőből,de most épp nem tartózkodik az országunkban,szóval egyelőre ennyivel érjünk be,vagy jön még valaki szerverbérléssel.DON szervere itt található,10 slotos havi 8 dolcsi,nem sok,de kiváló a szerver,és linuxos,sok feature van hozzá,és SSD meghajtón fut a játék a szerveren,szóval ár arányában ez a legjobb:

https://lowlatencyservers.com/members/cart.php

ha 12 slotra állítjuk akkor 9.60 dollár,64 slotos meg 51 dollár.DDD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.07.02. 15:21:57