7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 62.138.3.6:26900 elsőre jónak tűnik...

kipróbáltam azt, amit linkeltem lentebb, hogy mit jelenthet az a két sor a leírásban, de modolt szerver, egy csomó szemét van rajta, ezerféle lőszer, stb, az ikonok meg elcseszettek hozzá erősen 😞 a zombik is reggel 6-ig futnak, agyon is vertek belépés után rögtön reggel fél hatkor...
Most egy amcsi szervert nézek, de az meg szerintem nagyon lagos lesz nekem 😞 de ha te találsz valamit hamarabb, írjad...

ránézek ping miatt a F4F.EGU7dtd kezdetű normál szerverre... most elvileg 64 slotos, és senki nincs rajta...de 30 körüli pinget jelez
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.08.15. 18:41:37

Infrath
én is imádom ezt a totál nullát, oszt meg mindig merre fele tengödsz szívesen mek veled

https://www.twitch.tv/infrath

Csak annyit tudok, hogy írja a szerver, ha valami nem tetszik neki...de én most kipróbálom a másik szervert, valahogy vonz a totál nulláról indulás, a mostani szerveren meg eléggé felbosszantottam magam a sokadik csomagvesztés miatt.

Infrath
ezt én is akartam tőled kérdezni 😄
meg kell kérdezni vkit online

jah és marshal-t banolták mert túl sokszor cipelt magánál veszélyes dolgokat 😄
kéne segítség neki
meg akár nekem is ha ilyen történne

nem vok annyira pro angolos hogy írjak a szerver guru nak

(velem meg volt olyan hogy vagy 100 fát betelepítettem (szétszórtan szépen mint egy erdő 😄) egy zöld területre a város mellé
mindig volt benne egy malac meg egy őz, sőt a várost befoglaltuk tamással anno, és volt mindig egy állat ami ott meghalt a tüskéken az erdő felöli részen)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.08.15. 17:25:31

Érdekes amit írsz, mert volt korábban olyan map, ahol egy ksiváros közepébe raktam pillérekből egy kalickát, és körülött eleszórtam foltokban vagy 2000 spikot. Ott spawnoltak az állatok is rendesen ennek ellenére, mert mindig lehetett a tüskéken találni jószágot. Volt, hogy belépés után körbementem a tüskéken, és összeszedtem 40 egység húst, meg bőröket, pedig rendesen odaépítettem a területet, fákat leírtottam, és újakat telepítettem...szóval passz.

Egyébként kérdés:
https://7daystodie-servers.com/server/38680/
oldalon van lenn olyan, hogy economy rates
Ebben van egy olyan sor, hogy Set Home 150 coin, meg TP home, 60 coin
Ezek mik akarnak lenni?
A tp-re tippelem, hogy teleport <#whatever> talán? DE a sethome mit csinálhat?
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.08.15. 16:41:09

Infrath
ha új profilt csinálsz új kari lesz a game-ben is
a zsarú sztem 5 egységről sebez és ha olyan block van le rakva ami egy rendes kocka (nem látsz át rajta stb.) sztem nem sebződsz
persze hogy az xml van állítva máshol nem lehet..
de vmi miatt nem spawnlonak az állatok
és nem hiszem hogy egy 100m eres körzetben van hálózsák akkor azért nem stb.
amint egy player elkezdi át alakítani környezetét (nem tudom mi az pontosan) egyre kevesebb dög tűnik fel egy azon részen

bár gondoltam rá hogy az eredeti szürke sziklákhoz van kötve vagy vmihet fákhoz
de ilyenek nem tesztelek le lusta vok
és ez bonyulultab ehez egy programozoi agy kellene aki átlátja amit én is mert nem akarok belemenni
az a gond hogy a legtöbb ember, ha azt mondom fától függ akkor az az első benyomása, "hát akkor lerakok itt helyben 100 fát azt lesz állat" nem így értettem és ez nem így megy
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.08.15. 16:25:32

A rendőr ha robban, akkor 4 egységen belül a falon keresztül is meg tud ölni?

Nem teljesen igaz, ez szerver beállítás függő. Volt mikor én is használtam.

Szóval be lehet állítani a karakter függőséget. A karakter profilja határozza meg a játékost. Ha újat generálsz, akkor új játékosként lépszbe ugyanarra a szerverre. Ha nem törölted a régit, akkor visszaléphetsz a másikba...
Persze a könnyebb a szerver admint csesztetni, hogy töröljön, hátha mást töröl...<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.08.15. 15:13:06

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Da.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tehát ezt csak a szerver adminja tudja akkor megcsinálni, ha jól értem...

Azt csak az adott szerveren lehet kilőni,a player profilt kell töröltetni,azt is a stem id alapján,mert úgy menti el.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Az ölj meg 5 malacot küldit nem tudtam 2 hete megcsinálni...kettő malacnál tartottam, de ma reggel annyira felcseszett, hogy a hátizsákomat már 4-edjére vesztem el visszaszerezhetetlenül a nehezen összeválogatott cuccokkal, hogy elszállt az agyam...

Azt hiszem azt fogom csinálni, hogy rámegyek a túlélő vonalra úgy, hogy random szervereken kezdek el játszani első halálig. Aztán majd elválik.
Jó lenne, ha lenne egy gyors resetelő lehetőség, ha esetleg adott szerveren újra nulláról gondolnám a kezdést, de sajnos ilyen opciót sem láttam még, nem is tudom, hogyan működik.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.08.15. 14:09:51

Nem ott van beállítva,hanem az xml fájlokban,teljesen máshogy működik a dolog.

Infrath
ez az állat növelés baromság sztem simán csak rá kéne jönni merre van állat, mert
vakum külföldi szerverén srácok 120 ra van állítva az állat spawn (drag 60, csp 50)
és így sem lehet látni
de vajon mitől függ pl egy 1km es block ban mennyi fa van vagy mitől
csak mert külföldi szerón elmentem kicsivel északabbra a szavannába ahol csak egy player-t találtam ott meg spawn-olnak rendesen a dögök.

Ezért van megnövelve az állat-zombi Drag szerverén.Szerintem alfa15-ben se nyúlnak majd hozzá,ugyanúgy meg kell növelni őket.

Ez Diersville,már az alfa1 óta bent van Navezgane-ben

Igen, de ahol sokszor 20-an játszanak egy szerveren alap beállításokkal, ott bizony rika az állat, vagy olyan messzire kell menni, ahol meg a házak nem lesznek, amiből lootolni lehet. Szóval a jelen szerveren volt, hogy 4 napig mentem a terepen, és nem találtam állatot. Éjjelente mega tengerben lebegtem, és vártam, hogy elmúljon a zozók futóképessége...Szóval ott egyedül a konzervekre lehet hagyatkozni...vagy kellett egy fix hentelő építmény, és onnantól éjszakánként 8-10 tábortűzzel csalni a zombikat, és lootolni őket ezerrel. Aztán a lóvéból meg lehet venni húst, vagy ilyenkor azért a konzerv is kicsit jobban gyűlik, mintha a lerabolt házakban próbálkozna az ember. Az utoklsó néhány napban a kalickában pont ezt csináltam, lettek is egész tűrhető fegyverek, meg hasznos holmik.

Egyébként ma reggel a közös házikóban összedobtam a motort, hogy könnyebben tudjak átvinni cuccokat a kalickába, hogy fúrás nélkül is lehessen gyorsan anyagokat cserélni. Már ki is néztam a főváros közepén a helyet, ott volt stackban a sok oszlop meg betonkocka, acél és vödrös mix, stb, de amikor a kalickában leszálltam amotorról, beestem a pályába. Bugos szutyok. Nyilván kilépés után a hátizsák valahol a kőzetben van, bukott a rengeteg válogatott és további építkezéshez előkészített cuccom. Úgyhogy szétkaptam a motort, benyomtam az egyik ládába, és kiléptem a francba. Nagyon felcseszett, szerintem nem fogok ezen a szerveren játszani, bár feltehetőleg nem a szerver hibája, hanem a játékban van még mindig benne ez a hiba.

MARSHALL, a rejtett bejáraton nyugodtan bemehetsz, és viheted, ami kell, főleg a robogót ne hagyjátok ott!
Pedig egy csomó jó ötletem volt, amit meg akartam csinálni, és még sehol máshol nem próbáltam....mind1, majd máshol újra nekifutok.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.08.15. 10:37:37

Csatornapatkány szervere úgy emlékszem csak néhány különösen megbízható embernek volt elérhető. Mi ez a nagy nyíltság, most már bárki mehet? Vagy unalmas volt kevesen játszani? <#buck>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.08.15. 09:41:41

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

A játékban alapból irdatlan mennyiségű cucc halmozható össze néhány már nap alatt is egy PvP, de főleg egy PvE szerveren! Innentől kezdve minden egyéb mód ami még több anyag beszerzést tesz lehetővé, szerintem tök felesleges és játékromboló!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.08.15. 09:38:12

csak az a gáz, hogy nagyobb összeget nem tudok összehalmozni <#wilting>...viszont ha az embernek van egy stabil bázisa, ahová lehet hívni a zozókat, onnantól jól megy minden, mert még az éhenhalástól sem kell félni: 20 hús 20 coin, az meg azért összeszedhető, és ráadásul akkor loot is lesz. CSak az a gáz, amikor a medve benyúl 4 kockára a kalickába, és úgy üt agyon, meg a rendőr berobban, és instant kill szintén olyan távról, ahol azt hiszem, már biztonságban vagyok.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.08.15. 07:18:21

FerencHuN
szép kis falu. kezd hasonlitani a pár verzióval ez elötti Random Gen falukhoz. sürün vannak rakva az épületek és a fák. bár lehet most is van ilyen de nem lehet sok.

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

A THe Fun Pimps alapítói,és a játék készítői:
https://www.instagram.com/thefunpimp/

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.15. 02:11:32

Navezgane az alfa15-ben:

Infrath
érdekes ez a 1 zozo 1 coin shop dolog ezen a server-en, jópofa.

Mindenki elment Tomb Raiderezni meg Nomanskyozni,én is toltam mindkettőt tegnap.Nomansky érdekes lett,kár hogy nincs benne multi,mert hatalmas játék lenne

Sőt majd 3 is kevés lesz<#crazya>

Random_
Sok paraméter van és minden szerver üzemeltető és játékos más elvek mentén szeret játszani. Ezért nincs egy szerver.

Továbbá Don és később Drag szerverén többször előfordult, hogy este hat óra után megtelt a szerver és nem fértek fel többen. Volt amikor maga a szerver tulajdonosa nem fért fel.

Szerintem egyszerűen válassz egy szervert melyen szeretnél játszani és ott biztos a közösség egy tagjával találkozol, hiszen jelszót innen kap mindenki. A hullámvölgyek miatt azonban egy szerver nem működne és az Alpha15 megjelenésével lehet a kettő is szűkös lenne, mert akkor sokan visszatérnek a játékba.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szerintem jó a 3 külön szerver,most persze kicsit üres,de ne feledd voltunk pár hete közel negyvenen is Drag szerverén,meg DON-én is.Én szoktam rámenni,mindjárt be is lépek,mert a landclaimet nem hagyom veszni,pierr is bent volt tegnap.Én egy évre befizettem Drag szerverére,szóval a helyem már meglesz<#awink>.Másik meg az hogy ha mindenki hirtelen visszajön,akkor megint nem fogunk beférni,ezért találtuk ki a fizetős modellt,gondolom csatornapatkány majd boldog lesz mikor alfa15-nél nem tud majd játszani,mert dugig lesz állandóan a szervere,ha meg bővíti,akkor mélyebbre kell a zsebbe nyúlni.Sőt,még többen is fognak jönni,mivel berakják a kereskedést,és azt nagyon sokan várják már.

szerk😄ragscorpnál már nem csak a vezetőség fizeti a szervert,hanem a tagok is
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.14. 12:28:00

Amúgy nem lenne hátrány ha már van három magyar szerver feltüntetve ahol alig alig játszanak az emberek. Mi lenne ha ennek a három szervernek a vezetősége (akik fizetik a szervert ugye) összeülne és megdumálnának egy közös szervert, amit akár ti, akár az itteni közösség rakna össze, beállítások, modok, nehézség stb.
Nem lenne széthúzva a közösség 3 különböző szerverre, külön móddal,beállításokkal,elvekkel, hanem lenne egy egységes normál nehézségű szerver, ahol a kezdők is bele tudnak lendülni, illetve a veteránoknak sem lenne unalmas (gondolok arra hogy jön 3131 zombi, de csak sétálnak, hát kösz)
Lehetne több helyen is hirdetni a szervert, mivel a mostani három játékosai, ezt az egyet ajánlanák a haverjainak, és az új játékosok nem a három szerver egyikén telepednének le.
Szerintem az itteni közösség jó, kár lenne veszni hagyni, meg széthúzni. Nekem speciel sokkal jobb úgy játszani, hogy tudom hogy honfitársakkal játszom, és értelmesen tudok velük beszélni, mint hogy felmenjek egy külföldi szerverre, ahol bár vannak negyvenen, de senki nem beszél senkivel.
Nálam futott. Anno kijátszottuk azokkal akiket érdekelt.

Arra nem gondoltatok, hogy Valmoddal fusson majd a szerver? + lehetőségek, később lehet megunni
Random_
Az nem random taposóakna, ő rakta le csak elfelejtette mikor belesétált. 😄 Annyi lesz a különbség, hogy már nem lehet úgy felszedni, mint jelenleg, hanem egy minigame keretében kell hatástalanítani.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ez meg a Fallout-ra utaló elem:

Ahaaa!<#eljen>
Nem lesz többé csak úgy kóricálás az utakon.Ott van a random taposóakna.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.13. 11:54:23

Random_
Itt már több random gen látható, tetszik!

Mályki86
Újabb Alpha 15 videó!

Infrath
tudom hogy csak játszani szeretne a legtöbb ember semmi több, de
néha áldozni kell 1-1 game napot a nyersanyagokért

craft ásás bányászat vadászat stb. ez a játék ilyen
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.08.12. 15:32:48

Infrath
különböző képpeségek mi a ...

csak húzd fel a páncélt max 600 (elég a kék akkor csak 300 ) leather kell hozzá meg vas (amit megjegyzek könnyű összeszedni olyan szerveren ahol sok állat van)
és csinálj medic-kit eket egy 4 sort kb és azzal keres egy zozo-t és 1-2 napon keresztul hagyd hogy üssön
fel megy a védelmed
én már két kutya hordákkal harcolok egyszerre ütő fegyverrel...
ha már szinte semmi nem tud megölni minek külön képesség?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.08.12. 15:32:06

<#banplz>

Mályki86
Mit szólnál a halhatatlansághoz? 😛 😄
FerencHuN
bannerekhez ki van irva melyik szerverhez ki adja a jelszót.

Lassan elkészül a domboldalba vájt kalickám, kíváncsi leszek, hogy minden esetben a fővárosból fogja-e rám spawnolni a dögöket, vagy a domb túloldaláról is, esetleg fölém az útra? A rejtett kijárati részt is megcsináltam, csak össze kell fúrni a kettőt, addig meg ajtó van a pillérek között egy helyen. Ha meglesz a kijárat, akkor azt kiütöm, és a talajszintről csak fedett tüskéken keresztül lehet a pillérekhez hozzáférni.

Ha a domb túloldaláról is jönnek majd hordakor, akkor kérdés, hogy átsétálnak-e a dombon, és a pilléres oldalon leesve kezdik-e el ütni a bunkert, vagy elkezdenek simán fúrni/ásni a másik oldalon <#whatever> Ez nagy kérdés számomra...
Korábban kreativban próbáltam olyan épületeket, aminek csak egy bejárata van, és a hátoldalon extraszélesre és vastagra hagytam a falazatot, hogy ha útkereső algoritmusuk van, akkor a könnyebb utat preferálva talán az előre kijelölt útvonalon jöjjenek végig a tüskéken, de volt, amelyik elkezdte bontani az 5 kocka vastag ironwallt, ahelyett, hogy bejött volna az alagútba, ahol "csak" tüskék állták az útját.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.08.12. 07:51:51

sziasztok szeretnék csatlakozni valahová valaki tudna dobni egy password köcce előre is.<#help>
FerencHuN
vedd lejebb a felbontást. én 800x600 ablakosba játszom ne panaszkodj itt nekem az fpsről 😄 am meg 1 fát engedtünk hogy kivágj 😄 az a 20 csapó ajtó a bázisodnál az viszi le az fpst 😊
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2016.08.12. 05:24:37

Jó nem azt mondom hogy varázserő kell a játékba,mert az nem ide való,de valamilyen extra tulajdonságot bevihetnének a karakternek amit nagy nehezen lehet megszerezni.

Egyébként itt sem nyírják egymást a játékosok, legalább is nem láttam olyat, akinek eddig lett volna Player-kill pontja...

Köszi! Mentettem. Már régóta kerestem egy standard PVP szervert ahol azért vannak egynéhányan! 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

8 ember eddig mindig volt fenn, mikor én játszottam... volt, hogy egy oldal is tele volt nevekkel...

FerencHuN
Köszönöm elraktam. majd felnézek 😊