7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No ígértem, hogy egy másik szerverről is osztok meg információt, legyen hát most letudva ez is. A nehezítés, hogy nem odahaza vagyok, így az adatait nem tudom, de a leírásból fel fogja ismerni, ha valaki betéved rá:

Amint legenerálta a játék a karakteremet, meglepődtem a látványon. Ilyen fákat, amiknek a körvonalai a távolban felsejlettek, még sehol nem láttam. De ez elvileg egy mod nélküli szerver. Mellettem víz, vízparton fű, úgyis kell, akkor szedek! Az ütéseimre mintha omlana a térkép, de szemlátomást minden rendben van. Vagy ahhoz lehet hasonlítani, amikor robbanó nyíllal lő az ember a bozótosabb részbe. A földön a kis fűcsomagok is megjelennek, mint amikor az ember ledob egyet a földre. Minden csapás után kb 5-6... Nem jöttem rá, ez hogyan lehet, a terep és a fűcsomók is normálisnak néztek ki. Gyorsan felkaptam néhány követ is, mert baltához ugye elmaradhatatlan.
Mivel égett biom (valamiért mostanában mindig odadob, volt ahol így csak egy fél órát játszottam, mert rögtön kutyákba futottam), igyekeztem olyan részen maradni, ahol messzire ellátni. A dombosabb részek ilyenkor különösen veszélyesek, bármi lehet a domb túloldalán, és ugye tüskék és framek hiányában nagyon nincs lehetőség menekülni a nulla kitartású karakterrel egy kutya elől.
Szóval akkor gyorsan fát kell vágni. Akadt néhány, ami az égett biomban szokásos nagyon vastag törzsű, kiszáradt fára hajaz. De nagyon nem úgy néz ki a törzse, olyan fenyőfaszerűnek tűnik, mint amit a gyerekek szoktak rajzolni, ezt az egymásba ágyazott háromszög típusút. Stílszerűen egy "Vágjunk bele!" felkiáltással meglóbáltam a lvl1 kőbaltát. Elkezdtem, szépen fogyott is a fa élete...de közben rendszeresen körbe is kell nézni, úgyhogy ismét nekifogni... de mi is történt? Ismét 1000-ről csökken a fa élete? <#wow1><#wow3> Nem baj, érdekes, de haladjunk... következő hasonló, a jelenet ismétlődik...lenyomom 800+ környékére, körbenézek, ismét 1000-ről indul. Haladjunk... odébb van olyan, ami a kisebb, 250-es életű fákra hasonlít. Mikor közelebb mentem ehhez a vékonyka fához, már egyértelművé vált a dolog. Ez a fa ugyebár eredetileg már elég alacsonyan hajlik oldalra, így jól látható, hogy több fa van egymásra pakolva, és minden kockában látszik egy fa kezdete. Így lehetett, hogy körülnézés után nem ugyanabba a fába vágtam bele, hanem kicsit alá vagy a fölötte lévő kockába. Ezért lett ismét 1000 a fa élete. <#nyes> A fiam is csodálkozik, ilyet még Ő sem látott.

Akkor próbáljuk ki, mi van, ha teljesen kivágom? Ad ez is egy halom összeomló fát, ahogyan a fűcsomók?
Mert akkor lehet, hogy gyorsabban lehet fát kitermelni: egyet kivágok, 5-6 másik összeomlik, és azok is adnak valamennyi fát, tehát turbómód fakitermelés.

Ez a technika viszont a fánál nem működik. Nyilván a kidőlő fával együtt az összes többi is kidől, de bónusz fa nincs sehol. Viszont a kivágott fa így vagy 8 irányba borul el, az ágaktól nem is látni semmit, amíg el nem tűnik mindegyik teljesen. Érdekesnek tűnt, de ezután kb. fél perccel bejött a consol ablak, valami piros hibasorokkal reklamál erősen újra és újra.
Ítélet: a szerver érdekes, de játszhatatlan!

Random_
Egyre vonzóbb lesz Nevezgane, de még jó lenne, ha a határait kicsit bővítenék amire ígéretet tettek, csak idő. Szépen kidolgozott a videóban bemutatott indián romos település.

Az jó, hogy a random genre is fordítanak energiát és ezzel az új socket rendszerrel talán természetesebb lesz a pálya. Meg fog szűnni a központi főváros és helyette természetesebb szórványtelepülések lesznek. Továbbá bejöhetnek a folyók ami szintén örvendetes.

A szák és tárolók rendezésére kitalált gomb ötletes, első időkben hasznos lehet mikor még 1-2 ládába tárolom a dolgaim. Mondjuk azért van mit csiszolni a rendezési elven, de már az elképzelés is üdvözölendő. A kétszárnyú kapu uprgadelését nem tudom hogy felejthették ki, de elvileg megoldják.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jó volt olvasni az irományod!
Ha ennyire vándorolsz a szerverek közt, és nem találsz értelmeset (mi is jártunk ezen a szerveren, és még a felsoroltjaid közül jó néhányon) miért nem kezdesz inkább egy single játékot, aztán oda amikor úgy van a haverjaid is tudnak csatlakozni. Mi a végtelen sok random szerver nézegetés után, erre jutottunk, ami elég jól is működik, beraktam rá a valmodot, szóval ismerkedünk azzal is, aztán várjuk az alpha 15 öt.
Ma volt szerencsém olyan szerveren játszani, ahol az admin szó nélkül indította újra a szervert, persze motoron ültem. Visszalépés után motor oda, meg az összes cucc, ami benne volt... jeleztem neki, hogy ez így nem kerek, de azt hiszem, nem tetszett neki a reklamáció.
Nem gond, vannak még szerverek, és az eleje mindig izgalmasabb 😊, úgyhogy Kíváncsian vándorlok a szerverek között, próbálom ezt az egy halálig történő játékot.
Így a 7days.bitor.hu szerverbe is beleakadtam, és mivel 4-es nehézségre volt beállítva, gondoltam kipróbálom. A 84-ik (hordás) nap reggelén, korán reggel indultam, és mivel üres volt a szerver, nyilvánvaló volt, hogy hozzám jönnek majd a látogatók. Volt kb. 13 ingame órám felkészülni a 84-ik napi hordára 0-ról. Kihívás: ACCEPTED!
Próbáltam összeszedni némi követ, közben pedig rengeteg fát, és spikeokat kraftolni, amennyit csak bírok. Nyilván az alapküldetéseket is megcsináltam, mert amúgy is szükség van azokra a cuccokra.
Találtam egy magányos házat, azt a típust, aminek kívül is fel lehet menni az emeleti teraszára egy lépcsőn. Más esély nem lévén, ide terveztem kiépíteni a védelmet. Mivel sikerült viszonylag sok spikeot gyártani, így arra hagyatkoztam,. Előtte kitakarítottam a ház környékéről az ott ténfergő dögöket, majd pedig kilootoltam a házat. Az erkélyen levertem a korlátokat tartó oszlopokat, mert foglalták a helyet a spikoktól. Minden szinten a ház belsejét kitüskéztem, hiszen biztos voltam benne, hogy be fogják törni a falat több helyen is,tehát benn is lesz mozgás. A házat körbehúztam a földszinti teraszon spikokkal 2-3 sorban, majd egy másik dupla sort húztam a ház köré. Volt, ahol ez is triplára sikerült. Utána felmentem az emeleti teraszra, és mindent letüskéztem ott is addig a létráig, ahol fel lehet menni a tetőre. A létra alját levertem, keretről felugrottam a létrára, és a maradék helyet is letüskéztem. A tető ugyebár ennél a háznál üveges, azt gyorsan bedeszkáztam, hogy lehetőleg ne essek be a dögök közé olyan könnyen. Egyébként már jöttek rám, mikor ideáig jutottam. Igyekeztem nem leskelődni nagyon, mert ilyenkor szoktam leesni-meghalni, meg a rendőröknek sem akartam célpontot nyújtani. Ebben a hordában már rendőrök is jöttek sajnos, meg bizony feralok. De kibírtam, ráültem a kezemre, és vártam a reggelt...persze az eget lestem, nehogy egy darázs meglepjen, de csak távolban röpködtek. Világosban kereteken lemerészkedtem, és a ház körül szaladgálva megvártam, míg a spikokon a túlélők is elkopnak. ezután összeszedtem minden cuccom, és egy hét nyugi reményében elindultam egy stratégiailag jobb ponton bázishelyet, később pedig, ha megérem, kalickát építeni.
Nemsokára egy villamosmű vezetékoszlopainak sziluettje tűnt fel a távolban, arra vettem az irányt, Mikor közelebb óvatoskodtam, láttam, hogy a kerítése érintetlen, tehát valszeg nincs lerabolva. Ekkor már az is látszott, hogy a háttérben egyéb házak is vannak: egy kisvárost találtam <#crazya>
Hirtelen elhatározással odarohantam a kerítéshez, és keretekről beugrottam az udvarra. Itt egy fetrengő zombit találtam, akit sikeresen elcsendesítettem, és kilootoltam a területet. A kőház tetejére felköltöztem, hálózsák, tábortűz, két láda lepakolás után a cuccokat átválogattam. Akadt némi hús (útközben lebunkózott madár meg nyúl) sütni, ami jó, mert az éhség bizony nagy úr, de szerencsére vizet is találtam néhány üveggel. Egy éjszakára elég.

Másnap körbenéztem a szomszédos házaknál, még több cucc, még több víz és konzervek.
Felköltöztem egy shamway food tetejére, az épületet körbehúztam 3 sor tüskével, és megkezdtem a fakitermelést, kőfelhalmozást, vadászatot, és a szomszédos házak szisztematikus kitakarítását. Meglepetésemre még szögbelövőt is találtam a szintén érintetlen szerszámboltban. Volt is öröm 😊
Valahol a 87-ik nap délutánjánál jártam, amikor is rendőrség épületét takarítottam szorgosan, de már látszott, hogy esteledik, ezért 19 óra előtt nem sokkal kijöttem az épületből, és elindultam haza. Az épület fala mellett jártam, mikor is megjelent 2 feral tőlem alig néhány méter távolságban, de mivel volt nálam egy 500-as csomag tüske, gondoltam, ezeket még kilootolom. úgysincs messze a shamway. Hátrálva akartam szórni eléjük a tüskéket, amikor is HIRTELEN ... ugrott az idő!

22 óra lett, villácsapásszerűen besötétedett, és a zombik felüvöltöttek a tüskéken és rohanni kezdtek. Bevallom, őszintén meglepődtem, és azonnal kiléptem. A szerverválasztó-belépő ablaknál néztem a szerver idejét, próbáltam felfogni, mi történt. Day 2, 22.35. És nincs rajta játékos (elvileg én voltam benn egyedül). Volt meglepetés. <#wow1>
Elmentem vacsorázni, gondoltam majd ránézek később. Vacsora után megnéztem, day 3, 8.42, még mindig nem ír playert.
Belépek hát. A két feral ott téblábolt, de legalább nem futottak.
Leküzdöttem őket, dobtak valami 100-200 közötti magnumalkatrészeket. Elindultam a hálózsákom irányába, hogy a hátizsákot kipakoljam a tetőn, mert már semmi nem fért bele. Ahogy tünedeztek fel a távoli épületek körvonalai, arra lettem figyelmes, hogy a házam sarkánál egy feral álldogál. Aztán kirajzolódott mégegy, és mégegy, és mégegy, és még vagy 5. Meg 24 rothadó zombihulla a ház előtti betonon. Aztán azt is megláttam, hogy a házfalat kívülről veri vagy 30 feral, a távolabbi sarkoktól pedig ugyanennyien jönnek. Spike gyakorlatilag már egyetlen darab sincs a ház körül, a bejárati falat teljesen szétverték, az épületnek repülőgéphangár jellege van. Pedig ez teljesen épségben volt, ablakai mindnhol fullra rácsozottak és üvegezettek voltak! DE hát benn is dühöngött vagy 100 feral.<#wow3> Konkrétan egymásban álltak annyira sűrűn voltak benn a boltban. Nyilvánvalóvá vált, hogy a kedves magyar szervergazdának cseszte a csőrét valamiért, hogy ott játszom békében, ezért a hálózsákom környékét megszórta meglepetéssel. Nem is lett volna ezzel gond, ha mondjuk hozzá tudok férni a cuccomhoz a tetőn, mert ott volt még némi woodlog is, meg még nyílvesszők a ládában, és vagy 3000 fa. Innentől már csak a gyerek miatt játszottam, mert mondogatta, hogy hol, merről nézzük meg őket, hogy menniyen is vannak, meg hogy mi is ez a káosz.
Nyilvánvaló lett, hogy a szerver adminja miatt a szerver játszhatatlan, kiszámíthatatlan. De úgy voltam vele, hogy amíg nem lépek ki, akkor addig már tényleg játszok egy halálig. Elszórtam az összes tüskét, és még fát is sikerült vágni, miközben hatalmas tömegben vonultak, sántikáltak és úsztak utánam a feralok. Ilyet még nem láttam.
Miután iszonyat mennyiséget letüskéztem (tippre bőven 100 fölött), természetesen sikerült a saját tüskéimbe hátrálni.
De ami a lényeg: stabil játékra a 7days.bitor.hu szerver a szervergizdája miatt alkalmatlan.
Utána néztem egy másikat is (ott is kíváncsi lennék a szervergizda egyéniségére, hogy milyen pályát kreált), de arról majd esetleg holnap egy pár mondatban, mert most már ideje aludnom.
Mikor azt hiszem, már nem tudnak újat mutatni, azért még mindig érnek meglepetések <#idiota>

Ez már tuti vétel lesz nekem:

https://sg.hu/forum/tema/1471777214
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.21. 22:46:41

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mályki86
Csak félszegen merem kitenni a videót ide, mert Random majd biztos szívni fogja a véremet (ahogy szokta 😄 ), hogy mit foglalkozom a játékkal, ha nem játszom vele... 😄

De azért tessék.Újabb videó Alpha 15-ről:
FerencHuN
Köszi 😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

A szerver konzol naplójában.

@FerencHUN:

Jók az építmények.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.08.21. 14:49:38

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Aki ért angolul fordítson nekünk,hátha megtudunk valami okosságot:

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

FerencHuN
Sajnos ezek 1 mentés bug miatt elvesztek..(

FerencHuN
Ezek is azok 😊 bocs ha duplikálva lett valameik:

FerencHuN
Pár kép Random és az én házamról:

Azt hol tudom megnézni?
Mennyi a szerver fps?

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Illetve jó modokat tudnátok mondani? Bármi, ami nektek tetszett, és használtátok
Srácok! az miért van, hogy haveromékkal 2-3 an játszunk egy általam indított "szerveren" és kb 15 percenként elkezd akadozni a játék, az fps em is csökken, nem annyira, ami inkább zavaró az az, hogy akadozik a játék 1-2 másodpercenként beakad. Ez mitől lehet?
franky79
Éjjel szoktunk 9-től éjfélig kb. Csapival. A város közelében alakítottunk át egy kis házikót meg a pincéjét.
A tüskék sebeznek több mint 1 kocka távolságra is így?
Nálunk fent van a tüske 3 sor szélesen, de sokszor van, hogy nem tudom lootolni a zombit, amelyik beljebb feküdt el, mert teljes kocka falat építünk belül, de ez jó ötlet az oszlopokkal, lehet átalakítom. 😊
FerencHuN
Szia fa lapok alatt van tüske besülyesztve.Alulról lehet őket javítani. Random és én épitettük . az oszlopok közt nem tudsz átmenni még a zombik se ott szoktuk lootolni a hordát. mikor szoktál feljöni? Még nem láttalak fenn
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2016.08.20. 10:14:56

deszkalapok alatt van a tüske 😊
franky79
Egy kérdés, a városban járkálva találtam egy építményt, gondoltam megnézem közelebbről, de sebeződtem, amikor ráléptem a deszka padlóra. Nem láttam tüskéket, így nem értem miért. Négyszög alakú az egész, külső perem deszka aljjal, felette belógó iron bars-al a sarkokon felül reflektorok. Beljebb barna oszlopok sűrűn, nem lehet köztük átférni. Középen meg rácsos padló.
Ki építette, hogy működik? 😊
franky79
Valami tényleg nem kóser. Tegnap este is visszaállt az idő. Ráadásul valahogy el vannak csúszva a sikok, mert egy sima alagútban nem lehet egyenes padlót vájni, mert egy másik szikla kocka éle belóg kb. negyedig alul. Ja és a forge-unk is csak az alsó olvasztani valót olvasztja,a felső kockában lévővel nem csinál semmit.
franky79
de akkor mentek volna az épületeink és a felderített rész is, azok viszont rendben vannak
Itt valami más történhetett.Az lehetett hogy nem volt automata mentés a szerveren,és reset miatt újragenerálta az egész pályát

Random_
Nem tudom, mi már így találtuk reggel a szervert.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

franky79
Miért volt dátum reset?
Random_
Csatornapatkány szerverén történt egy dátum reset és talán ennek következtében a pálya teljesen elbugolt. Az eddig fel nem fedezett területek újragenerálódtak és így érdekes szakadékok alakultak ki. Bányászatból hazafelé akadtam egy airdropba és beleugrottam egy ilyen hibába. Konkrétan egy nagy tömbön találtam magam melyekről egyik irányba hatalmas szakadék másik irányba végtelen vízfelület várt. Gondoltam arra, hogy hidat építek a tömbről, pont volt nálam rengeteg beton és fa, de nagynak tűnt a távolság. Végül úgy döntöttem leások a falban egy rámpát és ezután egy kis hidat építve a másik tömbre létrán át megyek fel. A motort szétszerelve juttatom fel. Utólag eszembe jutott, hogy egy ugratót is építhettem volna fából, legközelebb kipróbálom. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én úgy látom a szerverkeresőben, hogy a modolt szerverek alapvetően többségben vannak. Volt olyan, amire néhány napja kíváncsiságból be akartam nézni, és 14.6-on futott.
A modokat nem tudom mennyi idő lehet hozzáigazítani egy nagyobb módosítást tartalmazó alapjátékhoz...

Ha kijön az alfa15 experimental (már várható hamarosan),gondolom az összes szerver lecsap rá,nem fogják megvárni a stabil verziót.<#crazya>

Szintúgy reménykedek benne, hogy visszajönnek a játékosok! 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

A 2-es képet elképzeltem, milyen frankón lehet ebben a környezetben belefutni a medvébe... még jó, hogy ilyen helyen kutyák nincsenek alapból...

Úgy tűnik, nem véletlen a vonzódásom egy bizonyos típusú túlélőházhoz. Természetesnek tűnik a vonzalom, hiszen másnak is eszébe jutott <#circling>

Várjuk, a játékosokat is. <#mf1>

Remélem lesz egy olyan hosszú lándzsa, vagy katana, amivel azért bőven visszatámadási távon kívülről is lehet hatékonyan irtani a medvéket... Jelenleg durván messzire elér a mancsuk az oszlopok között, de a kutyák harapási távján is vehetnének vissza kicsit.

FerencHuN
szépek. remélem elég lesz hozzá a gépem.. 😊

Tessék ámulni.Kinyajuu töltötte fel a képeket az új random genről Imgur-ra:

Úgy lesz!

Random_
Persze nincs is semmi gond, nekem mind1 volt a szavazás során is ezt jeleztem.
A létszám kompenzált a nem futásért cserébe, de szerintem első körben az új Alphát érdemes lenne alapbeállításokkal próbálni. Lesz így is elég újdonság amit meg kell tanulnunk.

Én évekig úgy toltam hogy futottak éjjel a zombik,ezt most próbáltuk először az alfa14.7-ben hogy nem futnak.De igérem ez volt az utolsó,szóval ezentúl futkározhatnak felőlem,én nem bánom,igaz a szavazás még DON szerverén volt,de úgy egyeztünk meg hogy áthozzuk ide is azokat a beállításokat amik ott voltak,evvel anno mindenki egyetértett aki szavazott.

Lelőlek!!!<#gun><#violent><#idiota>

Nekem édesmindegy lesz az alfa15-ben hogy futnak-e vagy nem futnak,csak most azért nem változtattam rajta,mert igy szavaztátok meg.Igaz meló után jólesik néha tolni a játékot,és nem bújkálni éjjel,meg az őrült zombikkal kergetőzni.

Random_
Alpha15 eljövetelével én áttérek Drag szerverére, ha már kifizettem év végéig. Nekem a futás a poén, mert az éjszaka tényleg legyen félelmetes és jobban kell beosztani a nappali időt. Nem lehet felelőtlenül császkálni, hanem meg kell tervezned, hogy annyi ideig menj el amennyi idő alatt vissza is érsz estére. Pl nagyobb létjogosultsága van a staminát emelő dolgoknak is, mert ha este idő van sokszor életet menthet egy adag sör vagy alkohol.

Szóval én az alapbeállításokhoz közeli értékeket kedvelem.

Most Csatornapatkány szerverén vagyok, mert azt gondoltam CsP, István és Ferenc társaságában jól eljátszogatunk. Ferenccel nagyon jól összedolgozunk és remélem ezt máskor is folytatjuk. Az elv szerintem nagyon jó, hogy van egy központi ketrecünk ami horda idején használunk és közös raktár meg forge. Minden amit gyűjtünk oda megy be, de egyébként külön házakat építünk.

Rocco szerverén is alakult volna ki valami közösség, de ahogy néztem hárman voltunk aktívak. Ferenc, Yarr és Én és olykor Rocco. Az elképzelések nem alakultak ki, így az egyelőre nem pörög a dolog. Na meg nehéz ismeretlenekkel összeállni. Ferenccel mi jól összecsiszolódtunk már.

Infrath
sztem, ha full elölről kezdene egy szerver, ahol mindannyian ott vagyunk, ironman-en kívül senkinek sem lenne a gond a zombi futás

anno én nem szavaztam mert mindegy volt
de a többiek is sztem nagyrészt azért szavaztak mert a szerver már futott egy ideje és akkor már mindegy volt.

a festékszóró meg nem lenne durva dolog, ha le akarod mosni akkor mondjuk, raknak a game-be szivacsot és kész, egyszerűen lejön.
csak fel rakni nehéz mert összerakni a festékszórókat meg különböző színeket stb.

meglehet még azzal + ozni hogy számlálók lennének a festet területen
pont mint a infection.

az egésznek az a legnagyobb fun-ja hogy SURVIVAL! , túl éled -e 😊 és jópofa sötétben futás sikítozás bénázás meg ilyenek persze, ha egyedül vagy hajlandó játszani nem buli
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.08.16. 16:22:45

https://www.twitch.tv/infrath

Totál igazad van!! Egyetértek!

szerk:ezért van mindegyik szervernél már beállítás,hogy mindenki megtalálja a magának megfelelőt
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.16. 12:23:32

Szerintem az sem elhanyagolható, hogy van, aki a túlélős részre van éppen ráizgulva, más meg az építősre. Nyilván ilyenkor ugyanazon a szerveren nem érzik jól magukat mindannyian, mert vagy az egyiknek nem okoz kihívást a túlélő rész, csak őgyeleg jobbra-balra a minimál épületével a háttérben, míg a másik végtelen építős videókat gyárt, vagy fordított helyzetben a túlélő érzi jól magát a minimál cuccaival, miközben az építő szenved, hogy nem tud nyugodtan és hatékonyan designos épületeket összehozni, mert a szükséges cuccokat nem tudja elég gyorsan előteremteni a hodályokhoz és barlangrendszerekhez.

Szerk: ez a stackelős baromság a múltkor engem is meglepett, hogy a szokásos stacket összerakja az ember, a szerver meg már pampog, hogy a 250 sok, mert csak 221 az engedélyezett, és vagy ledobja a kari, vagy jön a figyelmeztetés, 5 után meg a ban. LOLL. Állítsák akkor be úgy a szervert, hogy a játék ne is rakjon egybe nagyobb stackot, mint amit a szerveren engedélyezni akar.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.08.16. 11:31:13

1, Gondolom a stackel csalt azért lett bannolva. Létezik ilyen, hogy többet stackelj, mint a hivatalos limit és ezt lehet figyelni. Én is tudom figyelni, ha akarom.
2, Sok modnál átesnek a ló túloldalára és 150+ új fegyver érhető el pl. smg-vel, ak-val, stb. modellal. Lowság szerintem.
3, Ha festékszóró lenne, akkor azonnal bekapcsolnák az adminok a védelmet ez ellen is, nehogy vandálkodjon valaki a ház falánál...álmodozz még. <#awink>
4, TP = teleport két pont között, HOME = teleport haza, mint Rustban. Legnagyobb noobság amit egy túlélős játékban ki tudtak talalálni. Még ha Star Trek is volna a játék címe érhető volna...
5, Ezért is haldoklik a magyar szerver, mert mindig más kell a játékosnak mint ami elérhető, ha modos akkor mod nélkül, ha mod nélküli akkor modos, ha fut akkor ne fusson, ha nem fut, akkor fusson, pvp akkor pve és fordítva ha már uncsi a pve és sorolhatnám napestig. Ezek nélkül is van elég gond lásd solo és coop játékosok nem mpznek, mert kilopják a lootot előlük egy végtelen pályán, ahol mág loot respwawn is van...repülhetnek, addolhatnak amikor akarnak, a noob adminok miatt elvesztik az aktuális játékukat stb., stb. Sok emberrel beszéltem már akik nem mpznek, hogy miért nem.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.08.16. 10:33:16

Ja, a szerveren a nehézség 4-es szintű, a zombik száma egységenként 100-ra feltekerve, éjjel futnak. A többi szerintem a szokásos beállítás.

Nekem hiányoznak a futó zombik, nem tudok mit kezdeni vele... meg a túlságos modolás sem jön be. Az usa szervernél, amit először néztem, ott is volt ez a zcoin rendszer, viccesnek találtam, de mindenféle modot kellett volna még mellé felrakni, és a tárgyak skinjei tök egyformák voltak. Lőszerekből is lehett gyártani másfajta lőszert, meg puskaport, meg... és a leírás meg tök üres volt, hogy az mit is csinál. Nehéz úgy játszani, ha a kraft menüben van 20 fajta tök egyforma ikon, leírás meg a modtelepítés hiánya miatt nincs mellette, hogy melyik micsoda. Ugyanakkor mivel usa szerver, a lag is elég zavaró volt, a hátizsák kinyitása 2 mp, becsukása szintén, a lapozás szintén... az első napon felém jövő zombikra normál esetben egy pillanat alatt elkezdek spikeokat gyártani totál kezdő karakterrel is, itt meg a nyakamon voltak, mire a gyártás parancsot kiadtam.

DE AMIT UTÁNA TALÁLTUNK...
az nekem eddig nagyon tetszik. Az meg, hogy Infrath is jött, külön extra hangulatossá tette a dolgot <#worship>. Egy kisvárosba tévedtem be, és feltelepedtem egy 3 emeletes kőház tetejére. Aztán Mikor Infrath belépett 3 km-el odébb, képes volt elkocogni hozzám.
Lényeg a lényeg, bár 12-en voltunk bent két nappal később hordakor a szerveren, megnyertük a csapatot magunknak úgy, hogy előtte két napot játszottunk. A ház körül meg csak két sor spike volt, szavannás terület, bizony kevés a fa, a gyökereket meg low kőbaltával aprítani nem egyszerű 😞
A zombik jöttek, láttak, betörtek az alsóbb szintekre, a spiderek felmásztak a tetőre, és mivel fegyverünk gagyi volt itt az elején, a zombik meg strapabíróak és futnak, lelkes fogócskázás kezdődött a tetőn, miközben egy szinttel lentebb a létra alatt kutyák és egyéb kúszómászó zombik dzsiggeltek, akik elhagyták a lábukat a tüskéken, mire felértek.
Kötszerek, gyógyszerek elfogytak, így a halál természetesen nem maradhatott el. Következő feladat az alattunk lévő szinten őrjöngők kitakarítása volt, létrárólt dobált spikeokkal, meg némi nyilazással ott is csend lett egy idő után. Miután feljött a nap, az itt kinyírt kutyákat megnyúztuk, majd a romos épületoldalban leugrottunk az utcára, hogy az épülettől távolabb, belátható, sík terepen tudjunk harcolni, mivel jól hallhatóan a legalsó szinten is tomboltak bent még jópáran. És ami érdekes, azok képesek kiverni a két emelet közötti talajt.
Ekkor realizáltuk, hogy bár már reggel van, a házak között a távolból továbbra is jönnek rendíthetetlenül az újabb példányok. Természetesen kutya és feralok is voltak köztük ismét.
Mivel nagyrészt nyílvessző hiánnyal is küzdöttünk, a maradék spikeok kiszórása ment az utca közepén. Ekkor bejött nekem 15 életre egy kutyaharapás, ami végzetesnek bizonyult, de legalább lassan ezek a dögök is elfogytak. Aztán mielőtt vissza tudtunk volna menni a házat megnézni, valahonnan ismét előkerült egy 5-fős társaság, rendőrzombi a keresztbe futó karakteremet sikeresen telibelőtte, és meg is fertőzött, de a tüskéket ő sem szerette <#nevetes1>
Mivel a legelső éjszaka a földszinten elkezdtem egy fúrást, hogy kövem is legyen (szavannában az sem olyan sűrűn akad, viszont így már az elő éjjel tudtam forgét csinálni), a házba betörő csoport egy része beleesett, és az egy széles minimál furatból egy hatalmas gödröt ástak oda nekünk. Temrészetesen feralok is voltak benne ketten. Már csak őket kellett volna eltakarítanunk a boldogságunkhoz. Igen ám, de ezek még lábon álltak, nekünk meg már nem volt meg a szükséges kb. 100 nyílvessző, ami ezekbe kell. Nosza, tüskézzük le őket a peremről. Nyilván mindkettőnknek sikerült beesni közéjük, majd a csomagmentés közben nekem ismét sikerült elhalálozni a már vergődő dögök között.
Másnap délután 5-re végül nyugalom lett a ház körül. Nem mondanám fergetegesnek a teljesítményünket, de két napi felkészülés után végül is nem nagyon vártam volna mást abban a pillanatban, mikor kiírta hordakor, hogy hunted lettem. Pedig lekapcsoltuk a forgét is 22.00-kor, a tábortűz meg nem is működött. Ezek szerint a másik 10 ember még ügyesebben lapított, vagy azok mind egyenként voltak elszórva szanaszét, mi meg ugye ketten remegtünk a tetőn.
Viszont én rettenetesen élveztem így a játékot. Az a sikoltozva menekülés a tetőn éjjel futvamászó spider elől, meg a gödörben a feralok között ugrálás, az utcán a kutyával a spikok között fogócskázás még mindig vigyort csal a képemre, ha eszembe jut.
Azt hiszem, Infrath kolléga társaságában kifejezetten jót játszottam tegnap éjszaka, köszönet neki a támogatásért és a hősies helytállásért😊
szívem szerint azonnal kezdenék egy új játékot, hogy meglegyen ismét egy hasonló élmény. De hát nehéz egy jó szervert találni, úgyhogy érdemesnek gondolom küzdeni itt még egy darabig...Aztán lehet itt is lesz reset.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.08.16. 08:39:36

Itt van 3 gyönyörű magyar szerver,adott a lehetőség,de most azon vagytok hogy melyik külföldi szerveren garázdálkodjatok! Na szép megmondom!! Pont a két legjobb játszótársam,Infrath,meg Vaakuum<#banplz>

Mennyi hűtlen játékos lett itt hirtelen<#idiota>

Random_
Live most

Infrath
ha standard beállításokkal fut akkor 6 ig futnak 😊

egyébként tudjátok mi hiányzik nagyon!!!

festékszóró!!!!! 😄DD

mekkora állatság már ha elmész vki hez és befested a házát 😄DDDD
elmegyünk vandálkodni😄DD

(https://7daystodie-servers.com/server/33475/)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.08.15. 20:00:35

https://www.twitch.tv/infrath