7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Infrath
nem értelek előtted nem ugyanaz az a panel van mint mások elött?
mikor mp-t indítasz?
ott 3 az alap mindenhol
vagy nem vágom..

https://www.twitch.tv/infrath

Az a szar hogy alapból minden 1-re van rakva,egyedül a városban van 5-re állítva a spawn szorzó.Most néztem meg a gépemen,mert én tegnap raktam újra az egészet,így megint se zombi,se állat nem lesz jóformán a vidéken.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.08. 16:46:08

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ja indítom pár percen belül az újat,jelszó még maradt.Visszaállítom az alapbeállításra mindent.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Infrath
inkább ne mondták volna..

most meg már dühös vok, nem pedig türelmetlen..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.08. 16:42:49

Igen mondták hogy elérik a 7. napot addig tesztelik a co-op-ot.Ahhoz képest már túlhaladtak rajta.Hajnal 3 után is töltöttek fel újabb buildet,szóval vannak még benne bugok.

Infrath
egyébként mondták hogy 7. nap után kiadják?
ha igen akkor ez is csak időhúzás.

Infrath
hát én készen állok...
sztem minden maradjon standard kivéve 18 nappal per day meg az lcb
minek szorzó ha épület közelébe megyek úgy is lesz sok

Akkor biztos nem<#idiota>

Kezdek újat,zombik futnak éjjel,feral modot levettem hogy lehessen ismét lopakodni,meg rejtőzni,viszont a városokban megnöveltem a zombi szorzót,nagy csatákra készüljetek ha bementek egy városba.Aki itt van szóljon ha készen áll.

szerk:állatokat kissé visszább vettem még,de azért lesznek igy is
Addig játszunk vele,amig ki nem jön az a15
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.08. 15:25:56

Már a 16. nap este tartanak szóval ne reménykedj hogy 14. napnál kiadják...
Infrath
pont így szoktam én is 😄
tök jól elvannak magukkal arrébb és ha kellene egy kis izgalom oda megyek/lövök

Hagyjuk már! Rossz volt nézni ezt a videót is.Vazze,belelép a saját tüskéjébe kifele menet a házból.Párszor kinyiffanik.Azért a 10.napon már érdemes valami védelemmel elindulni felderíteni.Kutya simán ledarálta a végén.Ennyi

Amúgy ezek szerintem elviszik a 14.napig co-opban,mi lenne ha kezdenénk addig új pályát,legalább a 7.napig elvinnénk addig.Természetesen új karakterrel hogy még izgalmasabb legyen

Nem épitkeznénk hanem valami tetőre felmennénk kempelni
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.08. 15:03:53

Mályki86
Én úgy szoktam kivédeni a sikolyokat, hogy ugye úgyis leások a bázis alatt, hogy legyen nyersanyagom (vagy az egész bázis a föld alatt van) elások egy irányba lehetőleg jó messzire, olyan 40-50 blokk távolságra a főbb helységektől, és oda teszem le a forge-okat.Így nem oda jönnek, ahol craftolok, építek, létezem.

Ha nem akarsz szenvedni a kiiktatásukkal, akkor a forge-ok fölé a felszínt terítsd meg tüskékkel.

Én hagyni szoktam őket ott hesszelni, nem zavarnak senkit igazából.Sőt, amikor már megépül a kis "kalitkám", akkor ha unatkozni kezdek csak meglövök párak közülük (vagy az összeset, általában szokott lenni 5-6 mindig a forge-ok felett), és jöhet a rock n' roll.Máris ott terem egy közepes 7. napi hordának megfelelő seregecske... 😄
Kicsit korábban írtam sztorit, hogy szerveren frissen belépve a horda reggelén 0 szintű akkor kezdő karival, egyedül voltam egész nap, így nyilván aznap este én kaptam a hordát. Ha van egy emeletes kőházatok, amire fel tudtok húzódni, akkor simán túlélhető, csak azt a házat be kell áldozni: minden emeletre a feljutást nehezíteni a létra vagy lépcső alsó fokának szétbontásával, (nem teljesen leredukálni ,mert az nem jó ... mindjárt részletezem), és a tetőn meg körberakni magatokat. A falat kívülről körberakni woodframekkel legalább egy szinten a falmászó zombik ellen olyan magasságban, amit csak el tudtok érni. Ha nagyon tutira akartok menni, akkor miután felmentek a tetőre, és leugrotok erre a peremre, akkor azt legalább egy szintet feljavítani, és fölé mégegy frame keretet húzni...
A ház minden szintjét pedig letüskézni, miután a házat is körberaktátok vagy 8 sorral. Az azért lényeg, mert a horda egy irányból jön, tehát gyakorlatilag a körbe kerített 8-10 sor tüskéknek a 80%-a végül fölösleges lesz, a nagyobb részébe egyetlen zombi sem fog belemenni, de előre nem lehet tudni, honnan jönnek. Viszont max a második hullámmal áttörik a külső spikokat...
Viszont a házban mindegyik fel akar menni a tetőre, ott általában az összes tüskét összemászkálják. Ha többemeletes épületbe mentek, akkor minden emeleten, ahová feljutnak , a tüskék fogyasztják a létszámukat. Épületben a létra és a lépcső környékére (aminek az alját szétütöttétek!) érdemes akár woodlogot is rakni, és 1-2 szintet fejleszteni rajtuk, ha van hozzá anyag... Másnap meg az ellenkező oldalon, ahol érintetlen a tüskekerítés, frameken le lehet menni, és mazsolázni a maradék, már lassú zombikból. Még loototok is lehet. De a tetőn se maradjatok szabad ég alatt, darázsnak 2-3 sebzés egy játékos, és ha még az is gyors ... szóval ott is érdemes beframezni magatokat.
Ha ketten vagytok, és még van rá egy egész napotok, akkor a nulláról is túl kell élnetek az első heti hordát. Asszem nekem így 2-ik vagy 3-ik hetit sikerült, feral nem volt benne csak 3 ha jól emlékszem.

Köszi a tanácsokat srácok. Lesz ami lesz harc nélkül nem adjuk magunkat. <#awink>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Már irtam hogy legbiztonságosabb egy tetőn meghúzni magatokat.Azért nyílból tápoljatok,kaja meg víz is legyen elég.

Nekem a víz alatt volt a bejárat zsilipkamrával.

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Az igaz,tolom is a Tomb Raidert közben,csak ugye most érek rá,jövő héten már nem.

Infrath
a sikítónál lehet azt is csinálni hogy messze várod honnan merről jön majd mögé osonsz és lenyilazod vagy vmi a lényeg hogy egy hit legyen és akkor mindent meguszol
(kitudja a Wood spikes talán később használható lesz még)

7. nap akár egy ház falánál, sarkánál is fel mehetsz a magasba Wood frame kkel is akár, kb 30,50 elég azt nem is érzékelnek, ha már lefele nem megy..
csak aztán nehogy egy darázs meg****on és lezuhansz 😊, ha felértél körbe kell építeni óvatosan sztem legalább egy 3x3
csak azért mondtam a futást mert a horda majdnem 11-ig kb ott marad majd eltünik

amíg ők vektorosan csak egy irányba tudnak menni (okkal, miattad) addig mindig számtalan taktika lesz az elpusztításukra, elkerülésükre
tapasztalat..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.08. 12:32:44

Mi bemegyünk a faluba, megkeressük a 2 szintes tégla épületet, a földszinten leütjük a lépcsőt az első fordulóig majd felmegyünk a második szintre és sötétben lapulunk reggelig, eddig még soha nem öltek meg minket.
Ha szabadban ért minket a hetedik nap, akkor lementünk egy barlang mélyére, oda még soha nem jött le a horda.
Nos akkor volna egy kérdésem mielőtt megjön nálunk a 7.nap. Mivel megint csupasz picsával vagyunk az asszonnyal, ezért gondoltam elkerülnénk a harcot most. Tehát azt kell tennünk hogy a kiszemelt épülettől elmegyünk jó távol és ott várjuk meg a 22.00 órát majd mikor poppol a horda akkor futás vissza és kussba lenni reggelig, közben imádkozni ne találjanak ránk. Röviden ennyi lenne?

Tény és való, hogy eléggé gusztustalanra és idegesítőre sikerül az a csipogó-állkapoccsattogós hangjuk <#violent>

Random_
Ne várd ennyire, majd jön amikor jön. Ne figyeld a build verziókat, kapcsolj ki mással és lazíts. 😊

(remélem szombat estig nem jön ki, mert nem leszek gépközelben) 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Hát igen ellenük két módszert szoktam választani. Vagy lapulok, ha még nem szúrt ki és talán elsétál vagy belemegy a ház körüli tüskékbe. Vagy leszedem, ha olyan helyen van, hogy könnyen kiiktatható. Amint elkezd sikítani jön a többi zombi és minden újabb sikítására újabb adag amíg ki nem nyírod. Az aktivitás vonzza őket, ha sokat ég a tűz vagy a forge meg craftolsz és építesz.

Régen a pók zombik voltak ilyenek emlékeztek? Három jött mindig és hangtalanul ha kiszedted őket, akkor szerencsés voltál. Azóta is zavar a pók zombik hangja és mindig elsőként szedem ki őket.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hát srácok nem kell ide 7. nap. Tegnap éjfél körül egy sikító vagy mi jött a házunk közelébe. Sajna meglátott 10 perc múlva már vagy 10-en verté az ajtót és falat. Mondanom se kell bejöttek. Szóval reggelig vártam miután felébredtem aztán mentem vissza kipucolni ami ott maradt.

Random_
A fejlesztők PvE játéknak tervezik inkább a 7 DtD-t és erre próbálnak haladni minden lépésükkel. Pl a játékos gyilkolás hatására fejpénz kerül az emberre és magára húzza a banditákat. A zombikkal harcoljon inkább az ember és a túlélésért. Egy élet ezt próbálják hangsúlyozni, hogy ne az legyen a bevett szokás, mint rustban, hogy a halál nem számít és teleportálásnak használják az emberek.

Került ki új coop videó Pocketninja és Madmole részéről is.

Szerintem márcsak a pénz behozatala miatt és sokkal jobb és "értelmesebb" lesz a PVP. Kár itt ilyen nagy csapatokról álmodni.. ez nem RUst.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Pokketninja kisorsol egy ARK:Scorched Earth kiegészítőt szombaton,amiért elérte az 500 látogatót.Részletek később.Hmmm nem rossz!

https://www.twitch.tv/pokketninja

Akkor úgy mondom hogy újabb build.A steamdatabase-re kerülnek fel mindig azok a releasek amiket mi nem látunk,csak a fejlesztők.Asszem ez a tárhely jár ha valaki megvesz egy steam helyet a játékának.Viszont innen kerülnek ki a megjelenések is.

Infrath
új verzió? merre, hol, mi? vékony húrt pengetsz!.. ><
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.07. 22:33:33

Infrath
én egy tó alá ástam magam 😄

csak szívás volt hogy a bejárat homok volt, mindig kellet szereznem plusz homokot ha beakartam fedni...
kk hát lehet csinálni köböl, na de akkor is mekkora meló -.-
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.07. 22:17:08

Elmész a spawn zónán kívülre, keresel egy nem város közeli helyet, fogsz egy ásót és leásol a mélybe és a bejáratot elrejted. Baromi könnyű és soha a büdös életben nem talál rád senki sem RandomGenen.
Én Alfa 12-ben egy tóban laktam a spawn zónán belül és még farmom is volt! Csak a játék elején trollkodtak/próbáltak kilopni mikor még egy szigeten építkeztem és látható volt a "bázis".

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

2 órával ezelőtt lőtték fel az újabb verziót!!! Remélem lesz már valami végre!

https://steamdb.info/app/251570/graphs/
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.07. 22:02:28

Infrath
pvp -nek max akkor lenne értelme ha nehezebben vennének észre
vagy ők könnyebben engem..
attól függ ki keres kit. (ah mindegy nem megyek bele kicsit nehéz elmagyarázni..)

teszem azt pl. a reflektor fejlámpa ami a falon is átmegy baromság..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.07. 21:25:35

Infrath
-eben egyetértek Ironman-nel pvp téren..
-nem kell semmit félre szívni 😊
nem is tudom Pierra is talán 2x ölt már meg mert zombinak nézet..

nem voltam dühös (igazából talán számítottam rá mikor láttam hogy nem ütő fegyvert vesz elő..)
igazából tanultam is belőle
akkor jöttem rá hogy ez a játék (játékos bázis) nem igazán szereti a közelharci fegyvereket
mindig azért ölt meg, mert belerohantam a zombik közé és hit-lgettem a fejüket 😊, deee nem vett észre :'(

naa ><
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.07. 21:21:11

Én még mindig azt mondom hogy akkor lenne értelme pvp-nek ha nagyobb létszámú közösség lenne,és csapatokba verődnénk.Biztos nem örülnék ha menekülés közben valaki széttrancsíroz a hátam mögött.Van így is ellenség bőven a játékban.

DevLupius
Egyébkén a szerveren izgalmasabbá tehetnénk a játékot kicsit, ha a nagyvárosok pvp zónák lennének.
Gondolom mindenki gyomra összeszorulna ha a városban kutatgatva megtalálná az ominózus tolómérőt, és nem csak a kiszámítható zombik miatt kéne aggódnia, hanem attól, hogy valaki megszabadítaná a felszerelésétől.
A nagyvárosok csak kemény legényeknek való hely, itt a szél lentről fúj felfelé, a zombik marcangolása édesded cirógatás, a kutyák csaholása muzsika füleidnek, itt a homályban megbúvó árnyak tartják rettegésben a túlélőket, ahol nem csak a füleden cikázik át egy távoli lövés hangja hanem a koponyádon ütött lyukon keresztül is. Mondhatnám, hogy a nagyvárosban barangolva ott ahol eddig vígan fütyült a szél oda most egy zabszem sem fér 😊
Még eszembe jutott egy régi mondásom: "Rinyába szállt bátorság"

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Én is kinyírtam egy embert,szegény Sorryt neharagudj hogy szembelőttelek akkor!<#idiota>

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.07. 20:03:25

Engem öltél meg és a barátom akkor. Nem rinyáltam, csak ez eddig ez nem volt divat ezért akadtam ki.

A másik meg az, h nem itt kéne oltogatnod az emberek! Ha így akarnak játszani így játszanak!

Amúgy meg ha ilyen nagy pvp csávó vagy, akkor ajánlom a Rustot! Én rengeteget játszottam vele csapatban. Nagyon jó játék és kimondottan pvp örület van ott. Mikor 7 daysban megöltél kicsit zokon vettem, nem azért mert nem szeretem a pvp játékokat hanem azért, mert Te kiraideltél minket és megöltél egy olyan szerveren ahol ez eddig nem volt divat. Ha Rustban történik akkor nem szólok semmit, mert az erről szól!

Remélem Rustban összefutunk és okozunk Nektek egy két kellemetlen meglepetést! <#vigyor>
Rendben, olvasgatok akkor tovább, nem gondoltam volna, hogy ennyire megbántalak azzal, hogy 30 éves létedre elküldelek minecraftozni, sajnálom.
Okés,egészségedre,akkor olvass tovább!

Infrath
elég idegesítő lenne ha még a 600 as baltámat is elveszteném főleg pvp szerón-.-
elnézést ha estleg én rínyáltam közben rájöttem hogy máskép kell csinálni, talán épp van egy hónap tapasztalatom
az agymenésem volt a közeli fegyverek, sajnálom de én szeretem, annyira bennem van már sok zombis játék után hogy kés bot kalapács stb. még a minecraft ban is közelharci kard volt , nem volt könnyű gyártani nyilakat csak úgy..
másik..: imádok fejlődni craftolni ásni, talán több időt töltök lent..
de imádok zombikat is ölni, ezért örülök majd ennek az xp kapás zombi öléskor király lesz, talán többet leszek fenn 😊
az a lényeg, egy helyen van (egy játék)
de jobban szeretem ha mindenek meg van a helye
ha nincs kedvem zombizni vagy attól aggódni mikor vágnak hátha
szeretek leásni és ott maradni az biztos..
bevallom van mikor be afk-olok a játék-ban csak hogy fejlődjek
nézek egy részt a sorozatból..

Tudom miről beszélek végig követem a rinyálást itt fórumon, ami még ide tartozik az a Raid és a PvP, ami oké, mert nem pvp szervert akartatok, de ami balhé lett abból, hogy megöltem két embert, azt jó volt olvasni 😄
Na gyerekek,ez várományos lesz nekem:

Survive The Nights topik

Igaz még nagyon korai,de a 7Days is pont igy kezdte,Kickstarterről Steamre.Ha továbblép greenligtról akkor beruházok rá,egész jónak néz ki.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.07. 16:27:01

Pacsi nekik is.

Reign of Kingsben is úgy működik,meg az ARK-ban is.Nem minden cuccot lehet alapból craftolni

1, A reális az lenne, ha úgy működne a dolog mint Hurtworldben. A hátizsákban csak alap cuccok kraftolhatóak, minden más "bonyolulthoz" pedig munkapad kell. Ez lenne az ésszerű.

2, A Navezgen pályát A14-nél toltuk a szerveren, elég jó volt eltekintve a rengeteg bugtól ami gyakran fagyasztotta a szervert A14.5 vagy A14.6-ig. Kis szerverre bőven elég, lootot a zombik is hoznak házhoz rendszeresen...de van repcsi és loot spawn is amivel lehet játszani...szerintem PvPre ideális a pálya csak a hangok normálisak legyenek, ne hallják 2 km-re hogy a táskában matatok vagy verem az ajtót.

3, A nehézségi szint ha alkalmazkodna a játékos szintjéhez, na az volna a best!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.07. 15:55:23

A feral mod nem összetévesztendő a feral zombival,2 külön dolog.Te is rajta voltál a szerveren,tudnod kéne ezeket.

Nem is volt szó ilyenekről,inkább meg van nehezítve már kezdetek óta a pálya,több zombi,több állat,feral mod.Egyedül a zombifutás ami le volt véve éjjel,de már az is vissza van rakva,Szerintem ha nem tudod miről van szó,akkor ne irogass feleslegesen hülyeségeket.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.07. 15:50:28

haha,azért liftezni még mindig lehet a vizzel mint anno,ez egy biztos feljáró,mert a zombik nem tudják használni,csak mi

Nem tudom ti néhányan annyira problémáztok a játék "nehézségein" hogy nem is értem miért játszotok vele, vagy ha játszotok is, miért nem zombik nélkül kreatív módban?
Eddig volt a "jaaj ne fussanak a zombik este, mert félek" "jaaj túl sok a zombi" "jaaj ne legyenek feralok" "jaaj kevés az állat" "jaaaaaj megvettem egy túlélő játékot de az alap beállításaival nem tudok játszani mert túl nehéz nekem"
Minek vettétek akkor meg? Erről szól a játék.. hogy éld túl.. hogy milyen egy zombi apokalipszis, és nem arról, hogy egy zombi apokalipszis után, milyen gyönyörű szép házikót tudsz építeni kanapékkal meg mindennel.
Néhányan annyira leakarjátok egyszerűsíteni ezt a játékot, meg könnyűvé tenni, hogy akkor miért is nem minecraftoztok? abba is vannak zombik.
Most egyáltalán nem nagyzolok, szimplán én 1 hónap alatt beletudtam tanulni a játékba úgy, hogy nincsen problémám vele, bármilyen nehéz is legyen, persze akad.. de nem nyomok alt+f4-et ha sok zombi jön és törlöm meg a homlokom, hogy húú én ezt nem bírom.
Ez egy tipikus olyan játék, amiben van kihívás, és rohadt sokat ellehet vele játszani (számomra ilyen még az Ark, ott is órákra letud kötni, néha már szánalmasnak is éreztem magam, annyit játszottam vele egy ültő helyemben) kell a kihívás, mert egy idő után, mikor már megvan mindened, kezd fokozatosan ellaposodni a játék.. Jó cuccok, erős cuccok, fegyverek stb..
Nem értem miért baj, ha kicsit tovább kiakarják tolni a játékélményt azoknak is akik nem csak bujkálva építkeznek egy MULTIPLAYER szerveren ahol pve van..