7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a 14.7 még zip tömörítős)
Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2016.09.22. 22:36:34
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Elég sok visszajelzést kaptam, többek között, hogy mit hova kell másolni stb. ez mind ott volt az olvassel.txt ben, de ezen most lépjünk túl 😊
Írtam egy telepítő programot, ami leegyszerűsíti a verziókövetéses frissítést, saját rev számokat használók, így adott verzión belül akár több frissítést is kiadhatok.
A program működése:
- letöltöd a telepítőt fájlt (1 db exe) kirakod az asztalra vagy ahova akarod, majd elindítod.
- ha nem az alapértelmezett helyre van telepítve a játék, akkor kiválasztod a telepítési mappát.
- rányomsz a frissítés keresése gombra, ekkor lecsekkolja s szerveren a fájlokat és ha raktam fel frissebbet, akkor letölti és telepíti.
- telepítés előtt menti az eredeti állományokat, ezt később vissza lehet állítani.
- minden link és infó a programban.
Elkészültem 3500 sorral és kész vagyok a napló fordításával is, ott fény derül a tárgyak használatára.
Mint mindig, most jelzem, hogy az elírás és helyesírási hibák jogát fenntartom, erről várom a visszajelzéseket.
7DTD magyarítás frissítő program letöltése
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Mondjuk nekem egy hét alatt nem rakott semmit abba a házba, amibe leraktam a hálózsákot. Mindig messziről jöttek a dögök.
Meg azt vettem észre, ha haladok egy területen, és nagyon figyelek, akkor lehet látni, ahogy a távolban felkelnek a fűből a zombik és elkezdenek bóklászni.
Gondolom a progi érzékeli, hogy közeledik a karakter, és így "üzemeli" (spawnolja) be őket. Tök érdekes volt ez egy erdei tábornál: megnéztem messziről, mondom tök jó nincs mozgás, elindultam felé, erre vagy 8 zombi kezdett el feltápászkodni a sátrak körül.
https://www.twitch.tv/sp1gu
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha fellépek egy szerverre és játszok vagyok stb.... , és eljő a 7. nap, nem vagyok online akkor is kapok hordát? Mert az tiszta ha SP-ben játszom és kilépek nem megy a szerver. De mikor online nyomom akkor telik múlik az idő, még ha nem is vagyok fent.
Most 14. napon ugyanez volt. a tüskéket gyorsan felemésztették az elsők. Ezért a tornác szélén mászkáltam. A házba gyorsan betörtek volna, ha bevonulok a falak közé. Az állandó létszám olyan 5-6 zombi volt akik alattam mozogtak és ha egyet megöltem jött egy másik a társasághoz. Szerintem addig így fogok védekezni azaz állványon ácsorogva míg nem tudok betont építeni. A cobblestone is jó, de félek nem tudnám javítani olyan mértékben ahogy kellene. Még átgondolom a következő hordáig.
Nagyon a pálya szélén vagyok, ezért költözni szeretnék a központ felé, szóval nem tudom a következő hordát milyen körülmények között tudom fogadni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A 14-ik napi hordát hanyas szintű karival csináltad?
Nekem a saját single navezgane ismereteim fényében ijesztő ez a védelem, gyakorlatilag egy 15 fős társaság szét tudja szedni nullára még akkor is, ha minden tüskén végigmennek, és nem egy ponton akarnak betörni...
Este a gyerek,mielőtt elhúzott aludni, kérdezte, mi lesz a hordával? Megígértem neki, hogy megvárom vele, hogy megnézhesse, így ki is léptem szépen 22.00-kor a hetedik napon. De a cobble ketrecben woodlogokkal körbevéve is tartok tőle, hogy zombimartalék leszek az első heti hordától.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.22. 08:12:26
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Ahogy infrath leírta a wrench az egyik legfontosabb elem lett a játékban. Érdemes minden dolgon kipróbálni, amit nem szétver azt szétszereli alkotó elemekre. Pl. a bevásárlókocsikból 1-3 db. között kapsz mechanical partsot, felszedheted vele a forge-ot, tábortüzet, workbenchet és chemistry stationt.
A Chemistry Stationt pl. megtalálod gyógyszertárban, kórházban vagy sztriptíz bárban.
A másik prózaibb ok, hogy sajnos a pálya amit generál az a szerver még a korábbi Build alapján történik. Fele annyi szenet és nitrátot kapsz, ha bányászol és nehezen felfedezhető és ritka a vas. Rocco szerverén már a b83 szerinti új ércmennyiségek generálódnak, kicsit jobban lehet boldogulni.
A hibás pályagenerálást CsP szerverén már a negyedik napon felfedeztem, nem sokat veszítettem.
A problémáról szóltam Istvánnak (Steffl) nem tudom olvasta-e az üzenetem.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.09.22. 07:47:23
eszembe jutott ez már de tökre elfedtem
Ez remélem így is marad
https://www.twitch.tv/infrath
egyébként azt a mostani patchel javították és igen fázol mert semmilyen ruhán nincs + és - effect
kivéve: lootolható ruhák (szinte mind hűt -10 et kb kivéve leather kabát +30 meg a cloth os nagy kabát +40
a készíthető ruhák közül meg poncho(-20) és leather set(1-2+ ok csak)
ezekről van fogalma mert ezeket láttam és használom
persze vannak még de ki fogja őket felsorolni...?. sigh
sör sör sör!
jó most komolyan két dologra jó az egyik a sőr 😊 amásik pedig hogy minden amit campfire ben tudnál craftolni az itt sokkla olcsobb (kevesebb nyersanyag)
meg berakták a bioufuelt ami sztem jó pofa ha már van ilyen kémiás labor, inkább oda illik
na meg ez a snowberry juzika ami felmelegít ami nem hiszem hogy hasznos o.o
egyébként is ha sokat használod a végén beledöglesz..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.22. 04:44:09
miért nem kezdtek egy creative modot és nézitek át az itemeket???
omg
mostmár minden egy wrench-el kezdődik nem egy short iron pipe vel
short iron pipe elég sok helyen van még akár a klotyót szétverheted lesz.
toll is nagyobb rate van a fészekben és könnyebb is észrevenni
wrench el gyűjtesz mechanical parts ot a workbenchre
vagy ha szerencsésebb vagy akkor wrenchel felszeded vhol
mert most már szinte mindent felvenni vagy szétszerelni lehet vele
amint megvan a workbench ott lehet craftolni chemistry station, cement mixert, wrenchet, dupla ajtót, hídat, flashlightot, mining helmet et
steel szerszámokat
és megjyegyzem ha a kert is érdekel akkor keresétek meg a korábbi megjegyzésem a fórumon
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.22. 04:39:03
hm kicsit keresgéltem
https://www.youtube.com/watch?v=WrcE57IoaLs
énsetudommiezachemistrystation
Hollo
Mi ez a chemistry stadion?
Ijet találni lehet vhol vagy ez olyan mint a munkapad hogy le lehet gyártani?
Leforditaná vki ezt a mondatot nem igazán értem :-D
Ha megvan ez a cucc akkor megnyilik vmi skill perk vagy vmi cuccok amiket alapból nemlehet craftolni? Hűha hehe
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.22. 00:25:00
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Az új szerverek már készen. A TS3 jelszava megváltozott, a 7DtD-é nem.
Betonkeverőt hogy lehet beszerezni?
Skillek között nemlatom, craft ba sem találom, arra tudok gondolni hogy a munkapaddba lehet készíteni esetleg..?
A pozitívum, hogy 7. napi hordát egyedül a szerveren, de kivédekeztem. Találtam nyílpuska, vadászkés, pisztoly, rövidshoti és minibike receptet. Sőt páncélszekrényből komplett shotit. Meg kiástam egy kincsesládát melyben volt 12 ezüst darab és pár ezer token meg papírpénz és majdnem 200 pisztolylőszer. Sivatagban vagyok körbe wasteland, de szereztem termőföldet és kertem van mindenféle növénnyel.
Megtaláltam a pálya északi végét is egy magas fal. Most célom, hogy a közepe felé költözzek, de a wasteland eléggé körbevesz még ki kell találnom merre jutok ki. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.09.21. 21:42:14
https://www.twitch.tv/sp1gu
Szomorúan látom, hogy a tüskék kímélése céljából a tüskékre rakott falap megoldás már nem működik.
Holnap érkeik a horda, nagyon kíváncsi leszek, hogy tudok-e védekezni ellenük?<#whatever>#whatever>
Jelenleg csak woodlogokat tudtam rakni a kalicka köré, amit egy szinttel tudtam felfejleszteni. Valahogy mintha sokkal kevesebb lenne a vas, mint régebben. Nem számoltam, csak megérzés, de annak elég erős.
Random már átesett az első karakter törlésén. <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.21. 14:51:04
esetleg kaphatnánk jelszót? Az asszonnyal múlatnánk az időt ott. Ha lehet.... <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2016.09.21. 14:26:51
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Yarr: nem csak ti játszottatok a szerón, más is van csak kevesebb időt töltenek el 7DtD-ban. Több törzsjátékost is értesítettem az A15-ről, de többségük vagy solozik inkább vagy más játékot tol jelenleg. A játékosok száma idővel biztos gyarapodni fog, ahogy egyre többen kapnak kedvet, szabadidőt, értesítést, stb.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.21. 13:04:39
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations