7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Infrath
na jó nem tudom mi van a gyemant fur val -.-

viszont csekkltam jo hir végre van mit banyaszni 😊

lehet random ez nem biztos
csíkokban es foltokban talahato csak sívatag nem olyan nagy teruletek mint a tobbi

https://www.twitch.tv/infrath

Infrath
javítom magam
serül csak sztem ha repait kit et használsz nme lsz rosszabb az allapota asszem

köszi István 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.24. 09:46:45

megvolt a wipe CSATORNAPATKANY szerverén! 😊
Infrath
lol lehet csinálni gyémant furó fejet ami nem serul

DevLupius
Bekerült a területfüggő érc eloszlási rendszer is, úgy gondolom, hogy újra kell generálni a pályát, ami full wipe.
A magyarítást frissítettem, új napló szöveg: bányászat.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Infrath
a kukoricáról mit írnak???

sztem kellene wipe es en mek is oda gamelni, de sztem iron nem öülne neki😄

persze lehet szavazni

CSATORNAPATKANY szerverén a legújabb verzió fut (b88). Wipe nem volt, de ha szükséges nyilván lesz! 😊
Infrath
omg olyan sok új es jó dolgok jönnek es változnak meg...

en találtam egy bányát a 83 as ver ben es jó nagyot lehet mázlim volt de egy hatalmas lead meg vas banya volt úgyhogy a vas hiány remélem megszűnik

a trader erek állítólag mar spawnolnak varosokba
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.24. 08:45:10

Infrath
fa letra végre upgradelheto de jó 😊
a nagyajat sjna nem ertem
de jo lenne majd több info
föleg a banyasz resze 😊

nem tudok felmenni rocco szerverére
Infrath
omg meg tetek bele vmi olyasmit hogy az 1sö nap kapsz vmi stndard hőmersekletet
különbozo teruleteken
de csak 1 napra
igy nem fogsz megfagyni az eslo nap ha tul sokaig vagy havas tajon 😊

Infrath
ez az ha jól olvasom nem kell többé recept a wrench hez ami kirly
focista sapkábol kell craftolni a mining helmet et
van uj bar meg klub epulet

es a spike upgradelhetö steel el ami megint csak atom kiraly
mivel telleg nagy es kemeny hordak vannak mar

es ez csak amit gyorsan elolvastam remelem vki fordítja az egseszet majd 😊

Infrath
jaj de jó. b88 ver kint van!

most mi jött srácok?
mi változott?

FerencHuN
update. vagy csak nekem új? 😊)

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Random_
Egyértelműen megéri kiásni a kincseket, mert jó lootot adnak.

A veteményem alakul rendesen, rámentem a gombászásra. Készítettem betonkeverőben fertilizert és egyik lootban is találtam szóval kíváncsi leszek mennyivel fogja megdobni a termést. A fertilizert rothadt húsból csináltam és egy daravot 43 percig craftolt a betonkeverő! A campfire is kb. húsz percig készíti ürülékből.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A következő hordára már egy komolyabb épülettel készültem ami egy beton torony erkéllyel Fentről lehet lövöldözni alulra betonból rácsot terveztem ahonnan lehet lootolni a hordát, ugyanis a loot nagyon fontos volt számomra mindig. Főleg a speckó zombik miatt amelyek jó lootot adnak. A Quality Joe maxon van, így optimistán várom a kövi hordát.

A workbench nagyon cool lett! Legjobb dolgot művelték vele amit lehetett! Csomó új dolgot lehet cradtolni, így csináltam magamnak pl kapcsolható világítást a házba és mivel nem találtam bányászsisakot azt is Infrath segítségével craftoltam.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Infrath
megint nyitottam kincses ládát most:
2 raw diamond (1500), 2 gold nugget(700), 12 silver nugget (250) et találtam
(az összegek zárójelben a base price-ok)

(az előzőben csak 322db 9mm töltény volt, ami számit talán vmit
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.23. 23:51:09

Infrath
mechanical parts-ot jó lenne majd bevezetni a saját craft menübe
pl. kirabolnak vagy új karaktert generálsz vagy később léptél be a szerverre és mindent ki loot-oltak stb.
szerintem rossz hogy a workbench függ a wrench-től a wrench pedig a workbench-től
igy 90 pont kell a mechanical parts gyártáshoz és wrench recipe sem nő minden bokorban

Elkészült a konyha is... igaz védelem még nuku, de adni kell a stílusra <#papakacsint>
Hollo
Most hogy van random gen bányászat? Van bánya és ott van anyag vagy bárhol leáshatok?
Random_
Jól értelmezed minden biomnak lenne saját érce ami rá jellemző, de és ez nagyon fontos! Nem kizárólag ott találsz, csak azon a biomon nagy mennyiségben fog felbukkanni.

Sokan elkezdtek rinyálni, hogy jaj majd négy bányát kell ásnia és ez mekkora szopatás már. Nem erről van szó! Találhatsz más területen is nitrátot pl., de a juharfás területen a föld alatt nagy mennyiségben találsz.

Ha jól értelmezem a terület legaljához közel lennének ilyen "érc zsebek" felette lenne vas és legfelül a felszínen a kavicsos felszín amiből látod, hogy a föld alatt ott érc lehet.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ahogy mondod!

Multi szerveren nem csak a PvP miatt érdekes hogy egymással találkozzanak az emberek, hanem hogy legyen élet. Kereskedés interakció a másik játékossal. Ne az legyen, hogy mindenki a saját üregében kotorászik, mert akkor mehetne single játékban is játszani.

Szerintem is.Ezen már sokat vitatkoztunk,de ha úgy vesszük akkor a játékosok 80 százaléka szeret benne építkezni,bányászni,keresgélni,mint állandóan a nyavalyás zombikat irtani.Idáig jó volt az egyensúly,nem kell kibillenteni a mérleg nyelvét.Vannak zombihentelős játékok,azoknak akik arra vágyinak,ez nem erről szól,én ezt már kismilliószor leirtam.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.23. 15:08:28

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Oil shale az most is csak a sivatagban bányászható.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Remélem bevezetik, mivel semmi kihívás nincs abban ha leköltözik valaki a föld alá, hiszen nincs "ásó zombi". Másrészről pedig rákényszeríti a játékost a felfedezésre, és a területek bejárására. Mindig is az volt a bajom hogy elég volt egy kis körben felderíteni a bázisom, és mindenem megvolt.
franky79
Ezt azért remélem nem vezetik be, mert teljesen felesleges bonyolítása a játéknak, és semmit sem tesz hozzá a játékélményhez. Már a mostani bányászati változtatásoknak sem látom annyira az értelmét, de ok, legyen az, hogy felhozza az embereket a föld alól, bár nem látom mért kellene mindenkinek ugyanolyan stílusú játékmódot nyomnia. Különbözőek vagyunk. Ennyi erővel tiltsák ki a pvp-t is, mert én azt utálom.
Random kolléga!! Ez a bányászati szavazás 2, most abból áll ha jól értelmezem,hogy minden bioménak saját ásványa legyen,vagy ugyanúgy megtalálható lesz minden,csak egyedi ásványból jóval több lesz? Fenyőerdőben:ólom,leégett erdőben:szén,sivatagban:olaj,havas területen:ezüst,gyémánt,arany.Juharfás területen meg nitrát por.

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?51808-Alpha-15-Mining-Poll-2

O. Köszi, jó tudni. <#eljen>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Kezedbe veszed az elsősegély ládát majd ránézel arra akit gyógyítana akarsz és bal klikk rá, a jobb klikkel magadat gyógyítod.
A naplóban le van írva szinte minden 😊
Hollo
A buff már létezik a játékban
Van ugye negatív és pozitív
Pl találtam vmi energia italt megittam és kb 20-30 másodperc plusz gyorsaságot adott kintvolt a rohanó emberke jele is a hud on. Beleptem karakter infoba elolvastam mit ad azt írta h +10 stamina /másodperc, viszont ha csak staminát ad attól nemleszek gyorsabb csak addig nem faradok és persze feltöltődést ad ha már kimerültség állapotban vagyok na mindegy szóval ilyen van már benne úgyhogy nemsokára jönnek az instak :-D
És hogy lehet gyógyítani másokat?

Vissza tudod rakni a földet, legyen a hátizsákba föld és kézben a kőbalta, kalapács, szögbelövő és jobb klikk, mintha javítanál.

Az szép.

Amúgy a kereskedő bázis körül semmi nem maradt,mert,amikor elrejtőztem a 21.napon a bázison,és irtottam őket,vagy 15-20-at biztos kinyirtam,de felülről láttam hogy haláluk után eltűnnek,és semmi se marad ott.Mikor kimentem 4 után,mondom kilootolom ami még megmaradt,de semmi se volt.Lehet a landclaim miatt nem rakja le a gore blokkokat.

Random_
De lehet, csak craftolni kell. A földet kijelölve receptekre kattintasz és beadja mit tudsz belőle csinálni. Többféle talajt is létrehozhatsz.

Dettó! Rossz néven vettem, hogy a véleltlenül kiütött részeket nem lehet egyszerűen visszatömni...

Termőföldet nem lehet lerakni? Tegnap próbálkoztam veteményessel...
Láb alatt volt a lába? <#eplus2>
Az ironman féle ház kezdéskor szerintem jobb annyival, hogy általában van benne forge. HA nincs nagyon lehetőség vadászni az elején, akkor lassan jön össze a fújtatóhoz a bőrmennyiség, és olyankor az ember éjjel sem szívesen csalogatja a dögöket, hogy majd a kutyákat megnyúzza, és lesz bőr dögivel. Singleben én is egy olyan ház mellett kezdtem, kicsit spikoltam körülötte, de harmadik napra már gyakorlatilag volt előtte egy cobble kalicka, vasráccsal a felső peremén.

bigmail
Mi ez a mások gyógyítása?
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.09.23. 08:28:21

Köszi ez a telepítő nagyon király lett <#worship>
Nem is tudtam hogy másokat is lehet gyógyítani, így haver beáll ajtóba tankolni én gyógyítom a többiek meg távolról kivégzik a hordát.
Már csak a buffolás hiányzik és jöhet az 5 fős insta 😊
Viszont tegnap egy érdekes bug-ba botlottam... Volt szerencsénk hogy megrágcsált minket egy falka kutymutty és ennek folyamodványaként otthon ébredtünk. De az ember úgy gondolta hogy el is bújik előlük. Azért nagyon röhögtem amikor a terepen egy láb futkosott előttem <#taps>
Tegnap mi is észrevettük ezt, hogy amit "összeesett" el is tünt, de a gore blokk ott volt ahogy odamentünk. Lehet direkt csinálták így meg.
Úgy látom ez a ház nagy divat, mondjuk mi direkt választottuk ezt. Én nagyon szeretem, majd este csinálok képeket hogy tuningoljuk. Kicsit több időnk van mert nem szeron hanem magunkban játszunk, így van idő felkészülni.
Random_
Jó, csak úgy írtad "Lehet szintfüggő lett a horda spawn..." mintha ezt nem tudtad volna eddig nekem úgy tűnt ebből.

Ha többen vagytok egy helyen és barátok vagytok, akkor összeadódik és egy nagy hordát kaptok ketten. Nem duplát, de valamilyen elv alapján nagyot.

Nekem a eltűnt lelövéskor a tetem, de odébb mentem harcolni és mikor visszanéztem ott volt a gore blokk. Ezt jelenteni is fogom a fórumon mint bug.

Nem volt gore blokk utánuk,épp ezt mondom,némelyik zombi halála után eltűnik,nem csak a 7.napi hordánál hanem amúgyis.Ezt irtam én is hogy szintfüggő lett a 7.napi horda is.Arra kiváncsi lennék ha többen vagyunk egy helyen,akkor kinek a szintjét veszi alapul? Dead Island-ben úgy volt hogyha 4-en nyomultunk,akkor mindig ahhoz igazodott a játék,akinek a legmagasabb szintje volt,és ahhoz igazitotta a zombik szintjét is.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.23. 03:22:21

Random_
Hát kénytelen voltam POI-ra mert 3. napon léptem be először és alig volt időm védekezni. Második belépésemkor 12. nap volt a harmadik alkalommal meg 19. nap. Szóval kb. mindig túlélésre játszom és csak erősíteni tudom a meglévő házat.
Azt se tudom hová telepedjek le, most nagyon a pálya szélén vagyok szinte utolsó házak egyikében. Jó lenne pár kilit bejutni, csak nem tudom merre az is idő a költözés.

Random_
Nem értelek, ez az egyik legnagyobb újdonsága a játéknak, hogy mindenki kap hordát szerveren és a saját szintjének megfelelőt. Már nincs az, hogy 49. napig nő a horda aztán újra kezdődik a ciklus elölről. Mályki mesélhetne erről milyen hordát kapott aznap mikor belépett a szerverre 1. szintű játékosként.

Amiket említettél azok UMA zombik és újak pár társukkal együtt. Sima mezei napon nem látod őket. A testük eltűnik, de mikor átalakulnak gore blokká, akkor újra láthatod és ki is lootolhatod.

Te is poi-ra épitkeztél látom.<#awink>

Neked is? Jólvan.Amúgy nálam semmi ilyenek nem jöttek,nem értem.Most nemtudom hányas szinten vagyok,majd meglesem délután.Biztos szintfüggő lett a hordaspawn.

Bocs a hülye grafikáért,csak le van butitva kicsit,mert így nem dobál ki memória túlcsordulás miatt.

Random_
Megvolt a harmadik horda is 21. napon. Mivel úgy léptem be a szerverre, hogy az utolsó horda óta alig játszottam, így nagy különbség nem volt a két horda között. Újdonságként megjelent pár pók zombi és kutya, de semmi extra. Kicsit több tüskét pakoltam a ház sarkánál az erkélyen ácsorogva lőttem őket ez látszik a bontás mintázatán is... Nem tudom mi lehetne a következő lépés, mert mindig horda napot megelőzően jutok a szerverre és csak kicsiket tudok építkezni.

Eljött a 21.nap,elcammogtam a kereskedő bázisra,hogy ne érje túl nagy kár a házamat.Lehet szintfüggő lett a horda spawn,mert nem olyan túlzottan erős zombikkal volt dolgom.kutya,rendőr,és feral se jött,viszont néhány új zombi csak ezek közt található.A szőke,és a fekete copfos,meg a hátizsákos zombi is.Útközben nem szoktam ilyeneket látni:

Ami viszont idegesítő hogy néhány zombi után egyszerüen csak eltűnik a hulla,még lootolni sem lehet.

Kicsit pofoztam a házon,ahova beköltöztem,de ez még nem az igazi.