7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prefab csomag nincs és nem is tudni mikor lesz, mivel azt beszélik a prefabosok, hogy rengeteg új hiba jelent meg az aktuális pálya generátorral és a régi hibák is jelen vannak...Emiatt nem lesz könnyű dolguk ezúttal.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.21. 12:17:11
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Csinálsz egy vasbeton medencét ami fölé elhelyezkedsz. A zombik beesnek a medencébe, te meg hányod utánuk a bombát.A medence pereme olyan legyen, hogy befelé be tud menni, de ki már ne tudjon mászni.
Az alja lehet negyed elemekből és alulról lootolható!
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.09.21. 11:02:13
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
de pl. az is lehet megoldás, hogy a föld alá lerakni a hordót 1-2 kockára, hogy ne tudják ütni, csak bóklásszanak a tetején. És amikor sokan vannak ott, akkor durrbele.
Csinálsz egy állványt és alulra középre pakolsz egy benzines hordót és fölé állsz magasan az állványon. Jön a sok zombi az első rácsap a hordóra és az berobban. Kész a horda! 😄 Ugyanez működhet aknával, akár többel is. Mindig átmész egy másik akna fölé és az első odaérkezésekor robban.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
https://www.twitch.tv/sp1gu
A bladed weapon skillt úgy fejlesztettem A14-ben, hogy mikor bontottam beton elemeket az utolsó ütést késsel vittem be. Ilyenkor a bladed weapon skillem nőtt. Azért, mert bár bontás közben is adott skillt, de egy rakást akkor kaptál meg mikor az utolsó ütést bevitted a blokkba.
Volt mikor puskával lőttem le az utolsót a betonkockáról és a rifle skillem nőtt. Nagyon jól követhető ez, ha a skill lapot megnyitod és nézed a piros sáv alakulását egyes skilleknél.
Szerintem csak bladed weapon skill van. Nem számít milyen módon adtál rá pontot. Blokk bontással vagy szabad XP pontok elköltésével. Az egyes vágóeszközöknek van külön blokk demage és entity demage értékük. Ahogy a szerszámoknak is.
Nem tudom mennyire érthető, szóban könnyebb elmagyarázni. 😊
és mikor a késre teszel skill pontot, az entity damage
de szólj ha rosszul tudom csak mert úgy rémlik én ezt egyszer leteszteltem
https://www.twitch.tv/infrath
Igen, fejlesztők nem titkolt célja a tömeggyártás visszaszorítása és az emberek felszínre hozása.
Qualitynál a kettes szint és a hármas már kicsit időigényesebb. Mert ott kell, hogy legyen 30-as és 60-as szinted a lootolásból. Ott felét tényleges lootolásból tornászom fel másik felét pontokkal növelem. Akkor a bőr feldolgozás skill is lehet érdekes és a workbench is. De ezek inkább kicsit később, nem az első héten.
viszont abban teljesen igazat adok hogy sajna a szerszámok közt nincs nagy különbség
pont most néztem őket gyártottam egy stone axe ot 34 block damage , a forged axe ok meg 44 bd
sztem túl kicsi a különbség
de ez van vakum a fejlesztők rámentek sztem non arra hogy mindenkit kiszedjenek a föld alol és igenis lootolgassanak sokat az elején
ne legyen egyből steel ed már 3-4 napon alatt
én mindig megtudtam az csinálni hogy míg el nem jutottam egy városba addig öldöstem az utba tévedt zombikat és állatokat
és mikor találtam várost, a szélén lefúrtam magam és mindent ott helyben meg tudtam szinte csinálni már
néha vadásztam lootolgattam nyersanagot gyűjtöttem a felszinen de
sztem ez elég béna volt
sztem jó irányba halad a játék, de bőven van mit még fejleszteni
A forged iron-os szerszámokat viszont nem értem, mért nem használod, hiszen azzal fejlődik a mining skilled, amitől gyorsabban megy a bányászat.
ha kaptál hordát nem feltétlen voltál hunted!!
csak ha láttak
eddig nem minden zombi látott
csak egy zombi észre vett és akkor a többi sunsed lett, most olyan mintha nem lenne fal
nincs semmi féle "gondolkodás" a zombikon az összes egyszerre hunted-ol téged és fut ugyan abba az irányba
az teljesen más..
(pl föld alatt vagy akkor csak sétálgattak vagy elmentek fölötted kb.
most az összes azon a block-on áll függőlegesen ahol én vok -.- )
engem zavar hogy az egész horda egyszerre kapja az infót és ugyanazt és ugyanott csinálja
egyébként is rövidítették a spawn távot egyből hunted leszel 22 kor
Verzió A15 build 83 és teljes wipe-t kapott.
Ironman kérlek cseréld már ki a bannert és az adatait is, előre is köszi.
Jó játékot!
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.21. 09:01:20
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
A régi technika, hogy telepakolsz egy ládát, azt gyorsan szétütöd és csinálod újra előről, így már nem gazdaságos. Pláne az elején, ahol a gyenge kőbaltával nagyon lassú a szükséges kőmennyiség kitermelése.
Negyedik napnál tartok navezgane térképen, de már van egy 3 magas 11*11-es cobblestone oszlop kalickám, a negyedik szinten meg cobble-kocával (bár teteje még nincs teljesen kész), és ehhez csak 80+-os a kőbaltám. Pedig mindig szétszerelem, amint a tartóssági csíkja a felére esik vissza. A bányászás is rohadt lassan fejlődik. Gondolom nem kell mondani, hogy mennyi követ meg agyagot kellett ehhez összeszednem, meg fát vágni a cobble framekhez, a skill valami 11-es a 100-ból. A stamina sem fejlődik rendesen sajnos, pedig az esetek 90%-ában 0 közeli staminával dolgozik. Elvileg ennek vinni kellene, mint állat.
Van forge-m, de ezen a szinten egyszerűen nem éri meg fémszerszámot csinálni, mert annyival nem jobb, nem erősebb és nem is gyorsabb. Ez hihetetlen nagy hiba, hogy nincs egyensúly a szerszámok között. Azt is elbaszásnak tartom, hogy nem lehet eljutni fullos szerszámokkal az egy ütés-egy kőkocka szintig, ahogy valaki azt írta itt korábban.
Utoljára szerkesztette: vaakuum, 2016.09.21. 08:27:41
Jelenleg meg mindig a legcelszerubb az ha folyamatosan gyartod a kobaltakat? Ugye, mert az fejlodik a leglassabban.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2016.09.21. 07:33:34
A hőmérséklet problémát is javították már volt kihülésem is és rendes ruhákat tudok hordani, nem volt túlmelegedésem. (Fixed: Weather values incorrect.)
A pályagenerálás azonban szerintem még a régi, mert az a szerveren generálódik. Onnan állapítottam meg, hogy felszíni szén forrást ütöttem ki és csak 10 egység szenet kaptam egy blokkból. Ezt az értéket a b83 buildban módosították. Indítottam egy saját játékot és ott kerestem szén kupacot amit kibányásztam és 20 egység szenet adott azaz dupláját, ahogy ígérték. (Changed: Coal and potassium harvest rates doubled.)
Az új b83-ban a felszínen kavicsos foltok jelölik a föld alatti ércek helyét. Ilyet nem találtam Csatornapatkány wipe-olt szerverén, de a saját teszt játékomban azonnal kiszúrtam. (Changed: Ore veins can be found by traces of gravel on the surface. Follow them down and you will find iron. Follow the iron and you find everything else.)
Remélem lesz olyan szerver ahol tudjuk a friss b83-at tesztelni, mert mégis több érc van és jó lenne multiban nyomni és felfedezni a játék újdonságait.
Íme a teljes változáslista ami b78-ról b83-ra vonatkozó eltéréseket jelöli:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Added: Launcher switches to disable EAC on Linux / OSX, disable NativeInput module on Windows.
Changed: Improved cloudy spectrums and fog
Changed: Feral zombies have way less hit points but always run even during the day
Changed: Scrap Cable is no longer used. Mechanical Parts are being used instead.
Changed: Updated water normal map
Changed: Bellows and poncho can be crafted from either animal hide or leather
Changed: Treasure chests may have more actual treasure
Changed: Ore veins can be found by traces of gravel on the surface. Follow them down and you will find iron. Follow the iron and you find everything else.
Changed: Plant fiber garments are not better than cloth ones.
Changed: Removed 2 temporary recipes that are no longer needed.
Changed: Barter shows as a percentage price change instead of float.
Changed: Zombie corpse loot is no longer dropped on ground when broken.
Changed: Iron is more abundant and easier to follow.
Changed: Coal and potassium harvest rates doubled.
Changed: Reduced hit points of ragdolls that are not for harvesting so they can be cleaned up quickly if desired.
Changed: Reduce the rental price of vending machines to 2500.
Changed: Steel Polish has been renamed to Reinforced Steel Upgrade
Changed: Due to their bundle size traders did sell too few of some resources.
Fixed: Reflective material bleeding through grass and grass flickering as you move during rain
Fixed mouse bindings do not show up if action already has a keyboard binding (and vice versa)
Fixed: UMA Characters losing texture after alt-tab or when teleporting in from far away.
Fixed: Fog and weather transitions smoothed out with no popping/ticking
Fixed: Removed from rg mixer wasteland hub and duplicate wasteland and plains biome definitions resulting in too many cars in rg wasteland areas
Fixed: Distance for looting corpses and nests is less than for other containers.
Fixed: Weather values incorrect.
Fixed: Updated the descriptions of craftable grass blocks and several clothing items.
Fixed: Updated the descriptions of the concrete perk and the cement item
Fixed: Too Many Beakers From Air Drops
Fixed: Added stone "side textures" to clay. No more dirty spots on cliff sides.
Fixed: Player noise not alerting zombies on dedicated servers
Fixed: Some plants have artifacts during farming stages
Fixed: CinderBlocks03 was not always spawning when it should have.
Fixed: Player names with '{' or '}' cause error spam in console during horde night.
Fixed: Zombie gore loot container sizes not matching that of the originating zombie.
Fixed: Traders - Blocks sold by traders do not use bundle size correctly.
Fixed: Trader plays greeting even when busy with another customer.
Fixed: Vending machines now show owner name before activating.
Fixed: Shift Click Recipe sometimes does not set to Max craft count.
Fixed: Dead dog corpses last 300 seconds like all other animals
Fixed: NRE on hitting craft after clicking on the * for favorites.
Fixed: Character Textures Are Messed Up After Accessing Video Options.
Fixed: Cowboy boots can't be scrapped.
Fixed: Remove lime green border from water.
Fixed: Add texture alpha control back into water.
Fixed: Workbench - make steel axe from stone axe.
Fixed: Stingers re-detached from music volume.
Fixed: You can get stuck at snow trader stream and trader teleports are exploitable at night.
Fixed: Legacy buff info entry removed.
Fixed: Finished crafting items reset selected recipe amount to 1.
Fixed: Blocks sold by traders do not use bundle size correctly.
Fixed: Cannot bind Ctrl / Alt / Shift to actions, AltGr will be fixed in an upcoming patch.
Fixed: Command teleportplayer not working with local players.
Fixed: Mechanical parts can be harvested from cars.
Fixed: Increased the decay time on lootable gore blocks. Most should last through a night.
Fixed: NRE when applying splints on broken leg while char window is open.
Fixed: Traders liked snowballs entirely too much.
Fixed: Zombie soldiers were only dropping good items and not enough junk.
Fixed: Prefab Chem stations are always on.
Fixed: Hoe ground to get a "No Hoe".
Fixed: Assemble screen locks inventory on close.
Fixed: Input fields deselect when you click outside of them.
Fixed: The "green" topsoil in biomes is not as thick
Fixed: NRE on relog for clients after dismembering new UMA zombie
Fixed: NRE's when alt-tabbing out and back in when UMA zombies are in the scene
Miért érdemelne valaki egy 28. vagy 35. napi hordát, mert belépett pár órája a szerverre és tök béna még. Mások meg kimenekültek 22 előtt. Mindenki a képességéhez mért hordát kap amit felkészüléssel leküzdhet. Nekem eddig három hordám volt és mindet túléltem. Kemény volt, de nem lehetetlen. A hordára készülni kell ez a lényege, legalább a horda napján egész nap. A legjobb, ha nem akarod beszopni, hogy úgy lépsz ki mindent feljavítottál. Így ha véletlen akkor lépsz be mikor kevés időd van hordáig akkor is védve vagy.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
akár föld alatt vagy akár házban a személyes horda 22-után 1mp alatt hunted ol
tök mindegy mit teszel mintha nem lennének falak
az összes zombi egy pontban csoportosul jó formán
sztem elég durva az hogy egyfolytában hunted vagy mert így sokkal gyorsabbak agresszívebbek és képesek egy pontban tömörülni
bármit átcsapnak pillanatok alatt
a nyersanyag patch re kíváncsi leszek mert jó lenne sok vasat találni
(sztem túl sok kutya van)
elöző csp map-en nem én voltam az egyetlen aki oda spawnolt és halt meg pár szor
az a gond ezzel hogy visszaállították azt a beállítást hogy random bedob valahova egy zónába ami nem jó
mert a 14 es verzóban bejött az hogy kb 50m erre dob le egy zóna választó peremre
talán neház kiszúrni mert van minimum 8 irány amerre elindulhatsz...
ami tetszet! | nekem volt olyan single ben hogy jeges tájra spawnoltam be kezdéskor és se a zombik se a loot ok nem adtak ruhát
kb 4-6 szor haltam meg mire kihutottam egy pine forest be ahol még mindig fagyott a karakterem....
max2 óra gameplay volt (hosszú út volt annyi szent)
szóval visszatérve
most megint vissz rakták ezt a zónán belülre való spawnolást mert ügye van látótáv
általában körbe nézel és tudod hova menj
(persze ezzel még az a gond, hogy jó lenne választani az elején hogy pl barát mellé tegyen
mert ügyebár az az első dolgunk általában
de ha a haver pont arra van amerre van a feléget, köves, vagy központi város terület elég sz*** kugyagolni
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.21. 02:56:30
Magyarítás az Alpha Exp 15(b83)-hoz: LETÖLTÉS
Magyarítás HIBABEJELENTŐ
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Csak tipp, majd lesz wipe.
gondolom
azért egy próbát majd teszek,ez csak gyakorlás volt
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Ez lehet régebbi probléma és csak én nem találkoztam vele, viszont elég zavarónak találtam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.20. 14:58:43
Pl. a szoba egyik végéből a másikba tudsz fáklyát lerakni mondjuk egy üzletben...
Remélem nem jön olyan hiba ami további wipe-ot igényelne és 2-3 napot el tudnánk játszani vagy akár többet 😊