7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a konyha
Utoljára szerkesztette: banita32, 2016.09.25. 18:51:31
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Azért kicsit más, pl. az, hogy a játéknap 24 órájában lootolsz és aktívan felfedezel, mint az, hogy csak 18 órában, mert a maradék szakaszban futnak a zombik. A hordák és az éjszakai zombi látogatók is sokkal gyengébbek ha nem futnak. Könnyű célpontot jelentenek, mert lesétálsz a framekből épített kuckódról és lelövöd őket. Míg mikor futnak fentről esetleg próbálod eltalálni, de nehezebb célpontot jelentenek. Nekem legalábbis nem egyszer volt meredek helyzetem az elmúlt héten pont ilyenből.
Ez azért össze nem hasonlítható azzal, hogy most a szerveren van-e jelszó, PvP vagy PvE vagy mekkora a claim blokk mérete. Mert játékossal ritkábban találkozom, mint zombival. A játékos elől el tudok bújni, de a zombi kiszagol és megtalál. Azt gondolom ezt nem kellene ilyen rutinnal rendelkező játékosnak ecsetelni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem értem mi köze van a teszteléshez annak, hogy mekkora a LC range-e, meg hogy pvp a szerver, vagy sem...
Az meg, hogy jelszóval véded a szervered a te döntésed.(aminek szintén nincs köze a teszteléshez)
Na ugye senkinek nem tetszene ez, nem egy embertől hallottam már ezt a ragaszkodom a gyári játékhoz, a GYÁRI beállításhoz! Aztán mikor kiderül, hogy valami nem gyári a kedvenc szerveren, akkor meg koppan egy nagyot...<#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.25. 14:57:30
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Én az experimentalnal pont azt tartanám érdekesnek, hogy alapbeállítással teszteljük a játékot, hogy a bugok kijöjjenek és minél előbb legyen egy jó végleges Alphánk. Volt pl olyan bug ami pont ez a futás-nem futás dolgot érintette: "Fixed: UMA zombies run at night. Again"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Így megkért, hogy töröltem a profilját a szerverről. Töröltem. Belépett a szerverre újra és azóta is boldogan játszik. Happy End! <#taps>#taps>
Bocsánat, ha nem tetszik a hangnemem, csak nagy átéléssel belevetettem magam a játékba és küzdöttem, hogy éjszakára biztonságba kerüljek.
Hát ez az alapja a 7 Days to Die játéknak. Sajnálom, mert kedvelem a közösséget akik ott vannak és annyira megörültem, hogy újra együtt játszhatunk, de nekem ez az éjjel nem futás nem pálya. lehet nagyképűnek tűnök, de elveszi az élét és egyik jellegzetességét a játéknak a futás kikapcsolása.
Aki nem akar éjjel spawnolni az nézze meg csatlakozás előtt a szerver infóban hány óra van a játékban. Nem egy atomtudomány...
Gondolom annyira nem lehet zárt, ha linkelted és idéztél belőle, de akkor kimásolom a lényeget ide egy hozzászólásba: (azért nem akartam bemásolni, mert folyamatosan frissül és érdemes mindig ránézni)
Reported Bugs (Confirmed bugs)
1) Workbench only crafts exclusive recipes. It doesn't craft backpack recipes.
2) Dog hordes appearing on Day 5. FIXED
3) Goreblock appears where zombie first killed and not where it's body ended up after ragdolling
4) Entering Editing Tools, viewing a map preview, backing out to the menu, and then re-entering Editing Tools cause an NRE.
5) Audio pop is occurring when recording gameplay.
6) Random areas of RanGen worlds are land protected haphazardly and also in large Traitor Joel sized areas.
7) After viewing a map preview in Editing Tools if you try to continue a saved game it will make you start a new game instead.
8) When trying to load a new game old saves are being referenced even when they have been deleted.
9) Some entities are partially invisible: Bees, Hazmat UMA Zombie,
10) Entities that die partially submerged cannot be accessed.
11) Rocks are floating in the burnt biome.
12) Ostrich Hotel causing low FPS
13) Riding the minibike in snow destroys it.
14) Players are spawning in the Wasteland on Day 1!!! FIXED!
15) Can place torches up to 29 blocks away
16) Driving the minibike over a gore block causes a leg break sound loop.
17) The oxygen timer doesn't appear consistently and the drowning audio cue isn't playing.
18) Leaving a RWG game to check the Editing Tools map previewer and then going back to continue that game changes your game to Navezgane.
19) Advanced Auger block damage is same for all quality levels.
20) Lowering UMA texture settings makes clothing look really bad.
21) Entering the name of a seed for a new game that you previewed first corrupts the save.
22) Keyboard stops working. Possible gamepad controller conflict?
23) Terrain clipping allows for underground viewing.
24) Catwalk rails bump players up and over the catwalk as the player walks along them.
25) UMA Zombies possibly not spawning at their special POIs in RWG
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.09.25. 13:10:31
Ha ezt tudom fel se megyek.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.09.25. 12:45:11
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Én is végre feltettem. Köszönöm szépen, tökéletesen működik ;-)
Kiégett biomon spawnoltam 13, nap délután, gyors iszkolás ki amint felfedeztem egy kis zöldet. Közben azért összejött a kőbaltára való anyag és szereztem szenet is fáklyáknak. A zöld biomon azonnal két erdei ház közelében találtam magam és jött is egy adag zombi a nyílvesszőim ellőttem mind a 24-et. Azután fa bunkóval harcoltam amire azt gondoltam soha nem kerülhet sor. Sietnem kellett, mert hét óra elmúlt és nem akartam, hogy futni kezdjenek. Végül utolsó pillanatban sikerült mindet kinyirni és lootolni. Eleredt az eső és egész 14. nap esett. Ekkor gyűjtöttem a zsebkendőnyi zöld területen a tollat és a fát, hogy a hordát kivédekezzem. Tudtam, hogy nem lesz nagy horda, hiszen alig léptem be a játékba. Az eső elég keményen érintett, nagyon jó a hangulata! Erős szakadó eső, alig hallani mást mellette, de szerintem így oké. Éreztem a súlyát és persze áztam rendesen szerencsére volt kabátom. Ha felvettem túlmelegített, ha levettem kihűltem, szóval fel-le vettem. Szerintem ez is korrekt.
Találtam wrench toolt és gyártottam a log spikeot és szereztem bőrt is. Este már 22 óra volt mikor utolsó spikeokat raktam le. A hordát kihúztam és másnap délelőtt elállt az eső. Találtam egy újabb csövet és összeraktam a forget, nem telepítettem még mert szeretnék majd valami élhetőbb helyre költözni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első bejegyzést frissítik folyamatosan. Amelyik bug visszaigazolást nyert az sárga színnel emelik ki és amelyiket javították az után odaírják, hogy FIXED
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.09.25. 05:19:49
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.09.25. 04:39:07
fasza!!! ha rámegyünk a hóra,akkor megsemmisül a minibike? ezt amúgy még nem javították!!
https://7daystodie.com/forums/showthread.php?52086-Alpha-15-Experimental-Bug-Reports-Purity-Thread
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.25. 03:15:24
A kezdőcsomag és küldik hiánya úgy gondolom összekapcsolódik egymással, a szerverre való első belépéskor valamiért nem kapja meg a játékos az őt illető alap dolgokkal (felszerelések és küldetések). Az alapjáték tartalmazza a hibát.
Sokan azt sem értik és nem tudják miért tölt olyan sokat szerverre való csatlakozáskor. Nos az előző buildben A Loadingnál állt be, most úgy néz ki még mindig jelen van a probléma, de most ezúttal a Startingnál stagnál. Mint korábban is, most is az Invertory gombjával (alapesetben az I mint Ilona) azonnal bedob a játékba, a várakozás nem kötelező!!!! <#wave>#wave>
Több embertől hallom belépéskor 1-3 FPS-e van, volt akinek a játék újraindítása megoldotta a problémát, de volt akinek az újratelepítés sem. Fórumban sok a panasz erre. A türelmesebbek várnak a következő frissítésig.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.24. 15:29:52
- Időjárásra vonatkozó konzolparancsok indoorFogOff/On és spectrum parancs.
- UMA textúra minőség paraméter a videó beállításoknál.
- UMA Zombi textura tároló rendszer.
- Support for “required” field in entity spawn groups.
- Kereskedőknél és lootban található piercing.
- Log spike acélra fejleszthető.
- Új Bar Rock és Roll club Random Genen.
Módosítva
- A bányászsisakoz ezentúl focisisakból és nem scrap sisakból lehet craftolni.
- A kapa nem túl jó eszköz javításra.
- A Biker csizma a legjobb bőr csizma.
- A wrench továbbá nem igényel receptet.
- A sóder kicsit stabilabb lett.
- Első napi türelmi időszak alatti biom specifikus hőmérséklet. Fenyő erdő 60, Juhar erdő 60, Havas 45 és minden más 70.
- Airdop ejtőernyő nyitási hang a levegőben eltávolítva.
- Calipers és ToolAndDieSet eltávolítva a kincses ládákból.
- Recept keresési eredmények minden munkaállomáson ikonokkal.
- Eltávolították a régi/nem használt erőforrás depóniákat. A nitrát és szén újakat kap.
- Korrigált gyártási idő bónusz képesség.
- Érc előfordulás 2.0 + Frissített felületi ércek. Minden biom tartalmaz vasércet és csekély mennyiségben minden más ércet. Minden biomnak van egy túlsúlyban lévő érce mely felszínen felfedezhető módon közel a bedrocknál nagy mennyiségben megtalálható. Biom specifikus érc a nitrát mely a wastelanden és havas biomon található, ólom a juhar és fenyő erdős területeken, szén a füves síkságokon és a kiégett részen, és kőolaj a sivatagban. A felszíni világosbarna sóder foltokat keresd felszínen vagy a térképen és ott találod a föld alatti lelőhelyeket. Az agyag középbarna színnel fedezhető fel a térképen és a felszínen.
- A fa létra felfejleszthető fém létrává
- A zseblámpa már kevésbé gyakori a hátizsákokban.
- Az auger penge nem romlik javítások során és felfejleszthető.
- Azon elemeket melyeket nem vásárol meg a kereskedő nem jelenik meg az áruk.
- Red mesan lecserélődött a fém járda.
- Dirt is now not profitable in player vending machines. (Lathan)
- Re-added the cutout moveable atlas and moved most of the corn into it. The corn field should be fast now again.
- Kiegyensúlyozás, főleg papír és puskapor terén.
- Optimization - Combine UMA hair into UMA shader and switch the hair assets to use Unity5Standard instead of cutout.
- Moved UMA baked textures into the project to speed up loading.
- Kereskedők most már random genen városokban spawnolnak.
most ennyi fért bele...
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
A támogatásával segít fenntartani a játékszerver üzemeltetését. Viszonzásképpen beállítottam a számára egy lefoglalt slotot, ami azt jelenti, hogy ő bármikor fel tud lépni a szerverre, amikor játszani támad kedve, mert neki mindig lesz egy szabad hely a szerveren. <#papakacsint>#papakacsint>
"This update has some big framework changes so starting a new game is a must. Please don’t try to salvage your old saved game."
Viszont elkészült a Compo-Pack for Random Gen aktuális verziója A15 Experimental-hoz. Ezzel sokkal szebb és változatosabb lesz a Random Gen.
Sajnos van egy nagy bug is az aktuális build-ben. Mégpedig, hogy a szerver oldali fájlokat hiányolja a kliensről az MP játék.
Ezt úgy tudjuk jelenleg áthidalni, hogy aki játszani akar, az letölti az alábbi linkről a prefab csomagot és bemásolja a megfelelő helyre. Csatlakozás után nem fogja szétspammelni a konzolt a hiányzó prefab fájlok miatt.
Link: https://www.dropbox.com/s/kzerh9hksapgqaf/COMPOPACK_23%28for_alpha15-b83%29.zip?dl=0
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.24. 12:27:18
szomorú vagyok,minden odalett
de nembaj,legalább megint lesznek játékosok<#law>#law>
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.24. 11:20:55
A zombik elrejtőznek a woodlogban, a fejük benne van az oszlopokban, pörögnek mint az állat... így az irtásuk elég nehézkes. Ezzel párhuzamosan a tüskék sebzését levették, hamarabb amortizálódnak, emiatt leginkább manuálisan kellene kinyírni őket. De egy fejjal az oszlopban lévő zombit sem ütni, sem lőni nem lehet, sokszor a két oszlop közé, jobb híjján a törzsre próbáltam ütni, és így is a saját oszlopomat sebeztem.
A zombik beesnek a föld alá, egy csomó hullát nem tudtam kilootolni. Persze vagy 5 helyen kibontották a cobble kalickát is mert ugrálnak a talajon/talajban, így pedig szinte lehetetlen normálisan lőni őket. Mivel ez egy túlélő/defense játék, ahol durván gyengítették az amúgy is egysíkú és kevés passzív defense eszközök körét, nem vagyok elragadtatva tőle.
Aztán másnap az erdőben sétálva minden hang-előjel nélkül kaptam 3 kutyát, amik persze szintén cikkcakkban ugrálva lerohantak, és bár egyet sikerült kilőnöm, a másik kettő kicsinált, hiába menekültem fel egy kőrakásra.
Nyilván ezek után nem indítottam új játékot. Mikor kiléptem, az volt az érzésem, hogy ezt a játékot a jövőben nemigen fogom elindítani, ha így marad. Ennek megfelelően valszeg a fórumot is sokkal ritkábban fogom olvasni.
Talán majd egyszer még játszok vele, ha lesz egy olyan patch, ami számomra is elfogadhatóan javítja a játékot. Mondjuk van benne 500+ órám, úgyhogy nem bántam meg, hogy annó belevágtam <#crazya>#crazya>, volt vele sok izgalmas játékélmény.