7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gilmoor
Stefi nekem már sikeresen törölte egyszer a karakterem a szerverről. Neked is meg van az a lehetőség, hogy el tudd kezdeni tiszta lappal.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

A fáklyát meg 8 blokk messziről is le tudom tenni a falra,tüskéket is tudom javítani 5 blokk távolságról.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

FerencHuN
😄 majd megpróbálom holnap addig már nincs értelme addig megyek folytatni a singlet<#help>

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Keress fel egy papot, meglettél átkozva! <#nyes>

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

FerencHuN
Lehet nem fogok játszani 1 dbig szerón. elmondom miért. bebugzott a testem vagy nem tudom. Hosszú hosszú fertözésel szenvedtem szinte első napoktól erre ma meghaltam és örültem mint majom a farkának végre nincs fertözésem. Bespawnoltam ágyacskámra ahogy kell, erre nézem staminám 0 és a életerőm is folyamatosan megy le. nem ittam semmi mérgezőt nem égett a testem semmi ilyesmi. szűz testel spawnoltam újra.Ismét meghaltam megint elkezdett lemenni a életerőm. próbáltam medkitet mindent ami elképzelhető! kispawnoltam teljesen ki-be lépés sem segített. 3x meghaltm míg kiléptem hogy elég volt ebből.Találkozott már valaki ezzel a buggal?

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Értem.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Random_
A munkapad bugos azért tudsz kevesebbet gyártani most.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mondjuk a bányászatot másképp is meg lehetett volna oldani, eltérő mélység eltérő érc. Mint az életben, nem pedig a vándorolj ami nem találsz olyat ami kell. Tegnap megvolt a 7. napi horda, háááát elég bugos volt vagy mi. A zozok a tüskéken táncoltak és úgy ugrottak át a falon, az árok semmit nem ért beleestek és azzal a lendülettel már ki is jöttek belőle, szóval érdekes volt mint inkább ijesztő. Táncoltak rendesen így inkább volt show műsor mint horda támadás. Kérdés akkor most hogy van ez a munkapad dolog mert eddig lehetett ott gyártani azt is amit a hátizsákba most nem engedte csak a spec. cuccokat.

Random_
Tegnap találtam egy szimpi osztrák szervert ahol minden ideális. Szóval új kezdet és már az elején sikerült szerencsésen rátalálnom egy szállodára. Azt kell hogy mondjam a szálloda az egyik legjobb dolog. Szinte mindenre szert tud tenni az ember ami kell. Sok a tároló amit szintenként át lehet nézni. Múltkor egy szálló kilootolása során 6 wrench-et találtam. Most se volt ez máshogy. hajnal kettőkor kerültem fel a szerverre, így reggelig csak lapultam a fűben. Azután elindultam és nap végére összejött a forge-ra való cucc és találtam egy kis közlekedési csomópontot szállodával benzinkúttal és élelmiszer bolttal. A szálloda tetején sikerült összeraknom a forge-ot és egy üllőre meg főzőedényre való vasam éppen volt. Hajnal volt mikor gondoltam kilootolom az épületet, az első lakosztályban már meg is lett a narancssárga wrench. Ezután tudtam, hogy nyertem, mert akár a forge-ot is vihetem magammal. Kopácsolást hallottam viszont a közelben úgy tűnik véletlen folyamán a másik játékos is a közelben járt. Nem láttam és nem is tartottam a támadásától, mert PvE a szeró, de azért óvatos voltam és minden értékeset magamhoz vettem a ládából. Gyorsan eszembe jutott, hogy a benzinkúton van workbench és remélem még nem nyúlta le a srác. Volt pár összekombinálandó fegyveralkatrészem is meg hát szívesen magammal vittem volna. Szerencsére ott volt és gyorsan fel is szedtem. Ezután lépnem kellett, de izgatottan várom kilootolta-e a szállodát. Remélem nem, mert akkor még én megteszem.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Akkor jó helyre "születtél"

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jaja, én is értem mit akarnak elérni és tetszik is! Például a mostani játékomban már nem mennék semerre mert 15. napon kb mindenem megvan, kivéve puskapor. Most muszáj bemerészkednem vagy egy havas területre, vagy waste landra a kutyákhoz 😊
Utoljára szerkesztette: hapi, 2016.09.26. 20:25:02
franky79
ott viszont nem futnak a zombik! 😉
bocs, de ezt nem hagyhattam ki 😊
Random_
Szerintem teljesen jó irányba halad a játék és örülök, hogy kicsalják az embereket a biztonságos falak közül meg a föld alól. Madmole víziói teljesen szimpatikusak számára a minta a walking dead világa.

Én nem értem a fejlesztőket komolyan.Nem akarják hogy a föld alatt legyünk állandóan,holott volt egy nagyon jó bányászat (amúgy se mindenhol lehetett vasat találni),most ehhez is hozzányúlnak megint.Nem akarják hogy egy területen maradjunk mindig,rákényszerítenek a vándorlásra.Idáig is vándoroltunk össze-vissza.Nem akarják hogy a tüskék nagyot sebezzenek,mi öljük meg a zombikat.Akkor minek a csapda? Ennyi erővel hagyták volna meg a pókhálót,az lelassította őket rendesen. (meg minket is).Ez a folyamatos variálás teljesen megöli az eddig felépített feelinget.Végén még oda lyukadunk ki hogy lesz egy Left4Dead stílusú játék.Elég szar úton haladnak.Akinek az tetszik az játsszon vele.(jelzem nekem is megvan az a játék,és nem nagyon toltam)

Eddig is így volt.

Infrath
bizony marha sok sóder van
érdemes lapátot is vinni ma már a bányába
viszont a sóder jelzi a lelőhelyet 😊

https://www.twitch.tv/infrath

Akkor ásol jó helyen amikor lapáttal megy könnyen, és követ és finom homokot egyszerre kapsz. Kipróbáltam egy délután 800 vasat találtam nekem pont elég semmi normális felszerelésem nem volt.

Ez a fajta bányászat nem fog sokaknak tetszeni mert nem lesz szép bányájuk járatokkal hanem egy össze vissza repedés mert a gravel az beomlik...
Random_
A bányászással kapcsolatban ITT egy bejegyzés ahol a srác tesztelte az augert és az egyes területek hozamát.

Zanzásítva:
600-as augerrel fullos bányász és miner 69er képességgel kezdett el bányászni.

Egyik biomon kitermelt 8k követ és 1,9k ólmot, más ércet nem talált.
Következő területen 10k követ bányászott és nulla szenet talált és egyéb ércet sem.
Harmadik helyen 14k követ bányászott ki és 1,152 kőolajat talált és 1k vasat más ércet nem talált.

Az auger mellyel bányászott kőolajat a felét se fedezte annak az üzemanyag mennyiségnek amit elhasznált az augerben. Szóval nem éppen éri meg augerrel bányászni.

Biztos az érceken még fognak finomhangolni, ahogy mondod. Azt remélem még 1-2 hét és jön már a végleges. Amit remélek, hogy talán sikerül a balance-ot belőni. Arra gondoltam, hogy lehet én is indítok egy játékot és tesztelem a bányászatot, hogy mit adnak az egyes biomok.

Infrath
én leástam a sivatag közepén és van egy halom nitrát meg fém
elhintve van pár olaj, de az összes nyersanyag kinézete hp ja es tartalma változott
olaj az sztem siralmas amennyit en találtam pedig sivatagban vok
miért egy halom nitrátot kaptam?..
többinek se híre se hamva

Gilmoor
kiégett biomon ezt a sóderfoltot kellene elméletileg keresni, és leásni legalább 10 kocka mélyre.
kiégett

erdős területen ugyan ez, csak más a kép
erdős

ennyi infót találtam
<!-- Block layers: Pine Forest, Local ore: leadOre -->
<resource blockname="gravel" cluster="1" prob="0.8130" rwgGenerationType="all" /> </layer>
<layer depth="10" blockname="stone" >
<resource blockname="leadOre" cluster="1" prob="0.1130" rwgGenerationType="all" />
<resource blockname="gravel" cluster="1" prob="0.8130" rwgGenerationType="all" />
<resource blockname="silverOre" cluster="1" prob="0.00020" rwgGenerationType="all" />
<resource blockname="goldOre" cluster="1" prob="0.00010" rwgGenerationType="all" />
<resource blockname="diamondOre" cluster="1" prob="0.00005" rwgGenerationType="all" />
</layer>
forrás
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.09.26. 15:19:11

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Várjátok meg a következő buildet legalább, mivel úgy is kötelező minden frissítésnél egy WIPE is...

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

franky79
ezek szerint akkor újabb térkép reset várható
Utoljára szerkesztette: franky79, 2016.09.26. 15:03:44
Nos leástam mindenféle színű térkép jelölésnél és semmi kövön kívül. A pöcsnek kellett hozzá nyúlni. Azért is jó így mert baromira nincs mindenféle bio a közelemben szóval mehetek a térképen összevissza hogy az épp kellő anyagból megfelelő mennyiséget találjak. Ehh...

Elméletileg most úgy működik hogy a felszínen találsz világos barna gravel ért. Ha azt elkezded bányászni és követni akkor elérsz a vashoz ami minden biomban van. Majd 30 mélység után a biomra jellemző fémet találod. nagyobb mennyiségben. Ezen kívül találsz kiegészítő mintákat a többi ércből de ha sok kell akkor menned kell másik biomba bányászni.

Fenyő és pine forset- ólom
burn forest és plain- szén
Random_
Szar a bányászás még mindig a tesztek alapján vas elvétve van, pedig kellene lennie minden biomon. Egy srác tesztként leásott minden biomon és összeírta hol miből mennyit talált. Az eredmény siralmas.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.09.26. 13:49:04

Oké srácok, valaki árulja már el miként működik most a bányászás. Mert le és elástam már a térkép minden irányába de kövön kívül semmit nem találtam. Nem gond bányászok a felszínen de hogy szenet és mást se találok, az idővel gáz lesz.

Egyébként régen nem volt ebből sose gond,amikor még az én gépemen is toltuk wirágbolti verzióval,minden alapon volt,úgy játszottunk.Igaz akkor még a minecraftos épitkezés előtérben volt,zombik másodlagosak voltak,kutyák se voltak olyan brutálisak,más is volt a textúrájuk anno.

hapi már biztos társad lesz a szervereden 😊))

Random_
nappal is 😉

Random_
Igen volt róla szó tegnap este is. CsP és István eldöntötték, hogy végleges Alpháig nem fognak futni éjjel. A végeleges Alphánál meg futnak és lesz feral mód meg minden.

Random_
Mind1 bocsánatot kérek a problémázásomért. Nem ér ennyit az egész, majd remélem lesz olyan szerver aminek a beállításai tetszenek. Ha nem, akkor csinálok sajátot... 😊

Infrath
scrácok sztem se én se iron nem úgy értette hogy ez túlzás pusztán megemlítettük hátha naon zavar vki mást is
sztem tök jók így a hangok
de ez egy játék skacok
van benne olyan ami állítható 😊 világosság hang grafika(fűn átlátsz-e kevés v. több) stb.
majd akkor kéne ezt megemlíteni amikor valóban lennének már olyan valósághű játékok mint a SAO anime pl.

istván azt mondta nekem hogy csp szerón majd akkor lesz futás ha kijön a stabil ver. de biztos rá lehet beszélni vhogy 😊

én nem vok nagy angolos, de amennyit beszélgetünk random..
informálsz mindig min dolgoznak javítanak stb. én meg informállak téged mi az ami sztem változhatna, hátha te megjegyzed helyettem
meg egyébként erre van a fórum is
nekem csak az nem tetszik hogy a wrench függ a workbench től a workbench meg a wrench től
de különben sztem jó fele megy a game

ha lenne szavazás szavaznék a futásra (csp-n)
(de nekem maradhat így is egyenlőre)

Gilmoor
Gondolom nem nehéz visszakapcsolni az éjszakai futást Csati szerverén... beszéltetek már róla? Személy szerint engem nem zavar, mert elsődlegesen az a célom, hogy a maga rendeltetésszerű módján kipróbáljam az elérhető lehetőségeket. Azért sem zavar, mert bármikor jöhet egy újabb pálya újragenerálás. Az időjárás egy remek dolog a játékban, a baj az vele, hogy nagyon nem életszerű. De azért hiányozna, ha nem lenne 😊 Központi nagyvárosban végre nem végtelen a horda. Előbb-utóbb elfogynak és akkor egy darabig nyugalom van. Nappal egy véletlenül kialakult nagyvárosi hordában nem egyszer lehet feral is, amit a spiderek folyamatos sinkongatása generál le időnként. Megfelelő mennyiségű lőszerrel és felszereléssel, egész jól profitál a nagyvárosi vadászat. Azt azért hozzá kell tegyem, hogy nem érdemes quality joe 3 és 60 scavenging alatt portyázni a nagyvárosban, a szemetet máshol is össze lehet szedni. Annak sok értelme nincs, hogy nulla scavengingel bemegy a kezdő játékos - minden mindegy alapon - és feltöri a nagy shotgun messiash meg szerszámboltokat és 10 - 20 durás alkatrészeket hagy a ládában.

Gilmoor
Éjszaka a Feral fut akár ki van kapcsolva akár nem.

Random_
Hát azért hordanapon még én se felejtem kinn magam éjszaka akár futnak akár nem. Max ha motoron vagyok, erre volt példa.

Az esőhang engem is idegesít és kicsit erősnek tartom, bár az a baj, hogy valamilyen szinten reális. Többször voltam már erdőben esőben vagy kinn a természetben és tényleg el tud nyomni minden környezeti hangot. De szerintem nem ilyen mértékben.

Random_
Most csökönyös hülyének nézhetnek páran. nem rád gondolok. De egyrészt a kihívás dolog az egyik amiből jelentősen elvész. A másik a hogy én tényleg napi szinten olvasom a hivatalos fórumot és commentelek is, ha tudok. Az alap dolog viszont az, hogy bugokból csak olyat lehet bejelenteni ami nem modolt, prefabos vagy egyéb szerveren játszottál. Legalábbis ennek van értelme az adatok miatt.

Pl. ezért fontos az, hogy aktuális build fusson és teljesen szűz telepítéssel...

Én annak veszem a játékot jelen szintjén ami. Egy teszt példány, szélesebb körű teszt, terheléses teszt. Azt vágom, hogy itt erre mindenki tojuk és örül, hogy Alpha15-el játszik. De mennyivel nagyobb poén lenne, ha az a 6-8 ember aki egy szerón van az játék közben nézné a hibákat és feljegyezné. Ezzel valamit visszaadna a fejlesztőknek és jövő hónap elején ennyivel tökéletesebb játékot kapnánk.

Erre jön a válasz, hogy "majd más jelenti meg kiszúrja úgyis" mondja nekem ezt egy ember aki informatikusnak tanul. 😞 Ja a másik indok meg az, a nem futás mellett, hogy így éjszaka is lehet a játékban menni és többet játszani meg tesztelni. Most aki éjszaka unatkozik a játékban az valamit nagyon nem csinál jól. Másfelől megnézem ő mennyit lesz a szerveren a következő héten tesztelés címén, ha 3-4 óránál többet, akkor nagyon meglepődnék, Míg jónéhányan innen a fórumról napi szinten játszunk ennyit.

Már azon vagyok bérelek egy szerót, beállítom ahogy nekem tetszik és eljátszom rajta. De amúgy meg nincs kedvem egyedül játszani viszont a kihívás is kell a játékban.

Infrath
ui.: engem a tengerparti csicsergés zavart már nagyon

Infrath
én túl éltem szerencsére volt egy medik kit em
de nekem is fel tünt, hogy a kutya horda nem egy vonalban jön hanem szinte egyszerre omg

ráadásul a hangok engem is idegesítettek már..
a 3 vonalból az audio fülön (nem emlékszem a nevükre)
én is levettem a középsőt meg az alsót 5% ra
így végre hallom akár az osongatást is

Az volt az első hogy 2 vagy 3 kutya rögtön nekemesett,azokkal a büdös életbe nem tudod felvenni a kesztyűt.Másik meg az hogy állandóan esik az eső,és elnyomja a környezeti hangokat,igy a zombik lépteit nem is hallom,ebből is volt halálom,igy levettem az ambient soundot nullára.Idegesítő a folytonos esőhang.

franky79
Nem hiszem, hogy a teszt időszakban csal gyári beállításokkal kellene játszani, hiszen a beállítások is egy-egy funkció, ami elromolhat, így érdemes tesztelni.
Az már egy másik kérdés, hogy kinek milyen nehézségű játék okoz örömet. Az éjszakai futás kikapcsolása nekem is már sántít egy kicsit, mert így egy bányász sisakkal már "nincs" is különbség a nappal és az éjjel között, de ennek semmi köze a teszteléshez.
Random_
Ha tud valaki ajánlani PvE kódolt szervert ahol éjjel futnak és Alpha15 random gen akkor írja meg pls.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.09.25. 21:59:24

Random_
Mért lenne szívás? Nem futnak... 😄 te viszont tudsz.

Infrath
én elég sokszor mondogatom azt hogy gyári beállítást szeretem, de utána mindig jön a vessző a felsorolással amin kell változtatni!
(mivel könnyebb felsorolni azt ami a gyárihoz képest másképp legyen, mint azt ami nem, sztem)

(lcb és a 18 óra per napot kell tudtommal csak állítani ami legalábbis nekem kell
tudtommal az alap beallítas ban a barati tuz ki van kacsolva és futnak a zozok)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.25. 21:57:03

Mindenki lelépett 35.nap 22 óra után??? pffff

nekem most szívás,mert pont kinnt voltam a szabadban mikor afk voltam
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.25. 21:27:17

Most is vannak kutyahordák,csak a 12.napra tették át.

Hollo
Láttam a kereskedőnél fasza töltény tároló dobozt, bekell szereznem egy olyat vagy inkább kettőt :-D
4. nehézségen gondoltam spike és bázis nélkül kibekkelem az első 7. napi hordát. Kisvárosban beálltam az egyik házba, semmi védelmet nem csináltam csak megerősítettem a faajtókat. Egy íjjal és egy scrap ironnal megerősített bunkóval vártam őket bent. Jöttek is hamar beütötték az egyik ajtót de a másik oldalon a falon jöttek át. Kergetőztünk a házon belül és kívül is. Fel a lépcsőn aztán leugrani a korlátnál és újra ki közben egy két lövés, meg ütés. Pár méterre a háztól mindig tudtam pihenni mire kijutottak. első 2-3 meghalt aki utánam jött. Aztán az egyik benti kanyar közben kiütötték alólam a lépcsőt és leestem egészen a pince feljáróra ahol kitört a lábam. Valahogy mégis kijutottam a házból kint csináltam egy mankót és rákötöttem a lábamra. Érdekes hogy törött lábbal sem értek utol? vagy beakadtak volna? Mindenesetre 33 élettel túléltem az éjszakát, jó volt ilyen kéne legyen játék.

De sajnos nem ilyen, nekem pl. még nem sikerült meghalnom a15-ben ami azért szégyen egy túlélő játékban. 5. napi kutyákat is kivették madmole egyre puhányabb sajnos.

Az építő szöszmötölő játékosoknak mindent megadtak, le tudják venni a zombik számát, akár nullára. És betudják állítani hogy egy törött ággal is agyon lehessen csapni egy ütéssel a zombikat első nap. Sétálhatnak nekik a zombik éjjel is, és be tudják állítani hogy 50 toll legyen egy fészekben és naponta jöjjön a repülő.

Nekünk sajnos akik szeretik a kihívást, nem adnak semmit. A nehézséget állítva csak egyre többet kell ütni a zozókat és kész.
Legyen egy "Madmole" nehézség a játékban, ahol:

- Minden POI-t legalább 2 kutya őrizzen
- véletlen szerű kutya hordák mint régen az 5. napi
- Miden éjjel keressen rám egy mini horda 3-4 zombiból mint a 7. napon.
- Első héten éhezzek, fossak és konzervet egyek mintha tényleg túlélő játékot játszanék.
Nem kell tőlem félnetek:<#idiota>

átmész Narniába 😄
Az új házunk

És a konyha

Utoljára szerkesztette: banita32, 2016.09.25. 18:51:31