7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: hapi, 2016.09.26. 20:25:02
érdemes lapátot is vinni ma már a bányába
viszont a sóder jelzi a lelőhelyet 😊
https://www.twitch.tv/infrath
Ez a fajta bányászat nem fog sokaknak tetszeni mert nem lesz szép bányájuk járatokkal hanem egy össze vissza repedés mert a gravel az beomlik...
Zanzásítva:
600-as augerrel fullos bányász és miner 69er képességgel kezdett el bányászni.
Egyik biomon kitermelt 8k követ és 1,9k ólmot, más ércet nem talált.
Következő területen 10k követ bányászott és nulla szenet talált és egyéb ércet sem.
Harmadik helyen 14k követ bányászott ki és 1,152 kőolajat talált és 1k vasat más ércet nem talált.
Az auger mellyel bányászott kőolajat a felét se fedezte annak az üzemanyag mennyiségnek amit elhasznált az augerben. Szóval nem éppen éri meg augerrel bányászni.
Biztos az érceken még fognak finomhangolni, ahogy mondod. Azt remélem még 1-2 hét és jön már a végleges. Amit remélek, hogy talán sikerül a balance-ot belőni. Arra gondoltam, hogy lehet én is indítok egy játékot és tesztelem a bányászatot, hogy mit adnak az egyes biomok.
elhintve van pár olaj, de az összes nyersanyag kinézete hp ja es tartalma változott
olaj az sztem siralmas amennyit en találtam pedig sivatagban vok
miért egy halom nitrátot kaptam?..
többinek se híre se hamva
kiégett
erdős területen ugyan ez, csak más a kép
erdős
ennyi infót találtam
<!-- Block layers: Pine Forest, Local ore: leadOre -->
<resource blockname="gravel" cluster="1" prob="0.8130" rwgGenerationType="all" /> </layer>
<layer depth="10" blockname="stone" >
<resource blockname="leadOre" cluster="1" prob="0.1130" rwgGenerationType="all" />
<resource blockname="gravel" cluster="1" prob="0.8130" rwgGenerationType="all" />
<resource blockname="silverOre" cluster="1" prob="0.00020" rwgGenerationType="all" />
<resource blockname="goldOre" cluster="1" prob="0.00010" rwgGenerationType="all" />
<resource blockname="diamondOre" cluster="1" prob="0.00005" rwgGenerationType="all" />
</layer>
forrás
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2016.09.26. 15:19:11
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Utoljára szerkesztette: franky79, 2016.09.26. 15:03:44
Fenyő és pine forset- ólom
burn forest és plain- szén
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.09.26. 13:49:04
sztem tök jók így a hangok
de ez egy játék skacok
van benne olyan ami állítható 😊 világosság hang grafika(fűn átlátsz-e kevés v. több) stb.
majd akkor kéne ezt megemlíteni amikor valóban lennének már olyan valósághű játékok mint a SAO anime pl.
istván azt mondta nekem hogy csp szerón majd akkor lesz futás ha kijön a stabil ver. de biztos rá lehet beszélni vhogy 😊
én nem vok nagy angolos, de amennyit beszélgetünk random..
informálsz mindig min dolgoznak javítanak stb. én meg informállak téged mi az ami sztem változhatna, hátha te megjegyzed helyettem
meg egyébként erre van a fórum is
nekem csak az nem tetszik hogy a wrench függ a workbench től a workbench meg a wrench től
de különben sztem jó fele megy a game
ha lenne szavazás szavaznék a futásra (csp-n)
(de nekem maradhat így is egyenlőre)
Az esőhang engem is idegesít és kicsit erősnek tartom, bár az a baj, hogy valamilyen szinten reális. Többször voltam már erdőben esőben vagy kinn a természetben és tényleg el tud nyomni minden környezeti hangot. De szerintem nem ilyen mértékben.
Pl. ezért fontos az, hogy aktuális build fusson és teljesen szűz telepítéssel...
Én annak veszem a játékot jelen szintjén ami. Egy teszt példány, szélesebb körű teszt, terheléses teszt. Azt vágom, hogy itt erre mindenki tojuk és örül, hogy Alpha15-el játszik. De mennyivel nagyobb poén lenne, ha az a 6-8 ember aki egy szerón van az játék közben nézné a hibákat és feljegyezné. Ezzel valamit visszaadna a fejlesztőknek és jövő hónap elején ennyivel tökéletesebb játékot kapnánk.
Erre jön a válasz, hogy "majd más jelenti meg kiszúrja úgyis" mondja nekem ezt egy ember aki informatikusnak tanul. 😞 Ja a másik indok meg az, a nem futás mellett, hogy így éjszaka is lehet a játékban menni és többet játszani meg tesztelni. Most aki éjszaka unatkozik a játékban az valamit nagyon nem csinál jól. Másfelől megnézem ő mennyit lesz a szerveren a következő héten tesztelés címén, ha 3-4 óránál többet, akkor nagyon meglepődnék, Míg jónéhányan innen a fórumról napi szinten játszunk ennyit.
Már azon vagyok bérelek egy szerót, beállítom ahogy nekem tetszik és eljátszom rajta. De amúgy meg nincs kedvem egyedül játszani viszont a kihívás is kell a játékban.
de nekem is fel tünt, hogy a kutya horda nem egy vonalban jön hanem szinte egyszerre omg
ráadásul a hangok engem is idegesítettek már..
a 3 vonalból az audio fülön (nem emlékszem a nevükre)
én is levettem a középsőt meg az alsót 5% ra
így végre hallom akár az osongatást is
Az már egy másik kérdés, hogy kinek milyen nehézségű játék okoz örömet. Az éjszakai futás kikapcsolása nekem is már sántít egy kicsit, mert így egy bányász sisakkal már "nincs" is különbség a nappal és az éjjel között, de ennek semmi köze a teszteléshez.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.09.25. 21:59:24
(mivel könnyebb felsorolni azt ami a gyárihoz képest másképp legyen, mint azt ami nem, sztem)
(lcb és a 18 óra per napot kell tudtommal csak állítani ami legalábbis nekem kell
tudtommal az alap beallítas ban a barati tuz ki van kacsolva és futnak a zozok)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.25. 21:57:03
nekem most szívás,mert pont kinnt voltam a szabadban mikor afk voltam
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.25. 21:27:17
Láttam a kereskedőnél fasza töltény tároló dobozt, bekell szereznem egy olyat vagy inkább kettőt :-D
De sajnos nem ilyen, nekem pl. még nem sikerült meghalnom a15-ben ami azért szégyen egy túlélő játékban. 5. napi kutyákat is kivették madmole egyre puhányabb sajnos.
Az építő szöszmötölő játékosoknak mindent megadtak, le tudják venni a zombik számát, akár nullára. És betudják állítani hogy egy törött ággal is agyon lehessen csapni egy ütéssel a zombikat első nap. Sétálhatnak nekik a zombik éjjel is, és be tudják állítani hogy 50 toll legyen egy fészekben és naponta jöjjön a repülő.
Nekünk sajnos akik szeretik a kihívást, nem adnak semmit. A nehézséget állítva csak egyre többet kell ütni a zozókat és kész.
Legyen egy "Madmole" nehézség a játékban, ahol:
- Minden POI-t legalább 2 kutya őrizzen
- véletlen szerű kutya hordák mint régen az 5. napi
- Miden éjjel keressen rám egy mini horda 3-4 zombiból mint a 7. napon.
- Első héten éhezzek, fossak és konzervet egyek mintha tényleg túlélő játékot játszanék.
És a konyha
Utoljára szerkesztette: banita32, 2016.09.25. 18:51:31