7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
<#taps>

Éljen, nagyon belehúzok ma tanulással és próbálok menni! 😛

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ez nagyon beteg! 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A mostani frissítéshez kell wipe? Vagy mehet tovább, nincs sok kedvem újra kezdeni. A bányászást feladom jelenleg szóval amiatt nem kezdeném újra.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Azosztigen 😄
na ja minap 3000 fával rohangáltam. <#awink>
Szóval ez még belefér.

Infrath
tudom én csak a terhelhetőségre gondoltam
500 szennyezett víz meg üveg a tagyóban?
mondjuk ha arra gondolok hogy el fér nálam vagy 3-5 feldarabolt fa....

https://www.twitch.tv/infrath

Üdv, a szerver frissítve az Alfa 15 build 94-re. Wipe megvolt. Prefab csomag nincs ezúttal, de ha lenne sem kellene a játékba is telepíteni.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.09.29. 07:50:02

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

A szennyezett víztől beteg leszel a tisztától nem, ennyi. A fene akkor gyűjteni kell a állati zsiradékot a fáklyához, eddig mindig szénből csináltam.

Infrath
tök kényelmes hogy ennyi vizet lehet vinni meg üveget, de miért van különbség abban hogy tiszta vagy piszkos víz van nálam?

szénből készíthető fáklya! csak az tűnt el
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.29. 07:30:40

Infrath
fürész és furó pengéket lhet gyártani
fáklya törölve lett nem lehet csinálni
scrap log spike is eltünt vagy fel lehet most már öket venni ezt pontosan nem tudom melyik
és állítólag tartosabbak lettek a spike kok
a sima tüske megint csak sebez és a barbed wire lassít
az olcsóbb lőszer az alkémista állomáson van
500 stack be lehet rakni a sima üveget meg a piszkos vízet
benzin az balance-olva lett (ez nem tudom mit jelent)
blunderbuss löszerhez nem kell vas
kuyák és medvék egy idő után fel adják a hajszát
kőréteg eltávolításra kerül a sivatagban
kisebb lesz a fénye az égő hordónak
ólom és a vas jobban megküönböztethető a bányéban
vízen és sok más grafikai és beállítási dolgon állítottak

kb ennyi a lényeg de majd random jobban összefoglalja
meg kijavít engem 😊

nem tudom kell e wipe
(gondolom igen, remélem majd lesz wipe és futnak a zozók csp szerón 😊 )

Infrath
lol ilyet se látni mindenhol ....

kijött a frissítés!
b94 kint van!

Mályki86
Gondoltam leülök 1-2 órácskát játszani, és megnézni, hogy alakulnak a dolgok.Hát jól el is ment a kedvem az egésztől...

Madmole brutális hordája,mindent szétszedett:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.28. 21:41:58

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Infrath
inkább kezdjenek vmit végre azzal, hogy a zombik ne akarjanak fal hozzávaló lenni

állandóan benne vannak sigh..

Infrath
télleg lehetnének rövidebb esők
nálam bug-os a mennydörgés

mindig van egy villámlás meg egy kicsi furcsa berregés közben ami nem hasonlít menydörgésre

Random_
A kevesebb érccel próbálják elérni, hogy ne tudjunk olyan könnyen és gyorsan mindent felhúzni acélból és bebetonozni a védelmünket. Gondolom...
Persze ez fordítva is elsülhet, mert azt a kevés ércet tovább tart megkeresni a föld alatt ami kell a boldogulásunkhoz. Én még nem látom tisztán a képet.

A pocsék időjárás kicsit kezd idegesíteni viszont. Annyi eső esik ami már kezd nem normális kereteket ölteni. Lehet ez is szervertől és seedtől függ, de ahol most játszom azért vannak masszív 1-2 napos esők. Igazán lehetne olykor azért enyhébb eső vagy akár csak rövidebb fél napos.

A növények növekedése szerintem is el van cseszve, mert velem is előfordult, hogy a szerver pörgött, de csak akkor fejlődött a növény mikor én a közelben voltam. Ez nonszensz!

Kértem tőle, de nem nagyon nézegeti az üziit. Azért kérek itt de tényleg valaki elküldhetné privátban...
Nekem nagyon bejön a farm, főleg hogy ketten vagyunk így szinte valaki mindig a ház körül "lomol" és nőnek szépen a növények. Mindenből 9 db van ültetve folyamatosan, így lassan a kaja már semmilyen gondot nem fog okozni, akár a vadászat átmehet az élvezet kategóriába... na meg ki kell nyírnom 5 disznót.

Jelenleg a tudásomhoz ezek a zozok teljesen jók, már egyedül is neki merek vágni a felfedezésknek (pedig félős kislány vagyok ám). Imádom a nyílpuskát, az a kedvenc fegyverem.

Dago te meg ne panaszkodj mert egy hétig elvagy parizeres zsemlével... szóval csitu <#gun>
franky79
Jobban belegondolva nem is értem hogy akarnak ezekkel a változtatásokkal kihozni a föl alól?
Követ, vasat, nitrátot és szenet lehet lent találni. Csak ezekkel nem sokra mész a játékban. Van 100 másik dolog ami a föld felett van csak. A nyersanyagok ritkításával tuti nem rövidítik a lent töltött időt. A terültenként más anyag dominálása talán valamit befolyásol, de max az egyik lyukból a másikig fogok elfutni, hogy ugyanúgy lent legyek.
Ha tényleg fel akarják hozni az embereket, akkor sokkal több nyersanyagot kellene találni, így nem lenne értelme annyit bányászni, ill. a zombiknak kellene megtanítani lefelé is ásni, hogy aki védelem miatt vackolja be magát, az se legyen biztonságban. Esetleg még barlangokat kellene elszórni a föld alatt, ahol szintén teremhetnének zombik, így egy ilyen közelébe túrva vagy el is érve azt, lenn is veszélyes lenne az élet.
Túl biztonságos a bányában lenni, ez a probléma, nem a nyersanyag léte vagy mennyisége.
Infrath
nem értem a fejlesztők miért akarják enyire kimérni mennyi legyen a bányákban jó volt úgy ahogy régen

ha annyira nem akarják hogy lent bányászak
akár bevezethetnének vmilyen buff rendszert is

teszem azt -> túl sokat banyaszol kapsz egy buffot idővel amivel fele majd 3/4 en lassabban megy banyaszas stb. anni fele kepen meg lehet oldani hogy kijöjjek onann neha napján 😊

(persze ez a buff rendszer nem tetszene nekem csak mondtam vmit 😊
nem tetszene ha korlátoznának)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.28. 15:38:49

franky79
Akkor nagy mázlid van! Én sivatagban vagyok, viszont a vas nem függ a területtől.
Többi nyersanyaggal hogy állsz bányászatban? Ha jól rémlik zöld területen ólmot kellene találnod.
FerencHuN
Szia szerver listában van kitől kérj jelszót.
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2016.09.28. 15:26:18

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Ahol vagyok ott már a földfelszin alatt vannak vasak,most is kalapáltam belőlük rengeteget.Zöld biome.Nekem mázlim volt,mert ott kezdtem a pályát,amikor leástam vagy 8 blokkot,egyből adta avasat,azóta azt használom bányának.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Üdv. Valaki tudna jelszót adni CSP szeróhoz?
Én sem találok semmi. A felszínen próbálok a cucchoz jutni. Csak így nitrátért el kell menni a világ végére és ott jobbra. Régen nekem is jobban tetszett a bányászás.

A farm nem rossz, de minden nap kukorica kenyér. <#buck> Néha néha szalonnás tojás. Most meg lesz zöldség leves is mert meg lett mindenből a mag.
A sikoltó nappal is szokott jönni ez rendben van régen is így volt? Mondjuk nem nagy dolog kilőni, meg utána azt a pár zozot. Csak fura eddig azt hittem éjszakai állat.

franky79
én is 1 irányba haladok, a fő tárna 3*3-as, de már nyitottam egy kisebb oldal járatot is 2*2-est, hátha 😊
Közben kiszámoltam mennyi kő lehet ez, elvileg 6300+ javított és pótolt blokkok és nyílvesszőhöz az elején, szal kb. 7000-8000-nél járhatok.

igazad van, én is most hogy kész vagyok kb. már nem bányásznék tovább, de így most mégis túrhatom tovább a követ, hogy végre találjak is talán valamit 😞
Utoljára szerkesztette: franky79, 2016.09.28. 14:26:00
Infrath
sztem úgy található nyersanyag a földben mint régen
ásol az egyik irányba míg bele nem ütközöl egy tárnába ( sóder/infra, 1/0 :'( )

de van még mit javítani rajta
sztem minden nyersanyag legalább megduplázhatna
a vas meg mondjuk minimum negyeddel több legyen

én pl szenet egyáltalán nem találtam föld alatt pedig már 3, tárnát bányászom bár van a közelben szenes terület lehet át ások...

értem én hogy próbálnak pont annyi nyersanyagot teni az alagutakba amennyi kb pont elég

de nem értem, ha azt akarják hogy kint legyek a felszínen nem lenne egyszerűbb több nyersanyagot a földbe rakni
ha pik-pak megvok a bányászattal nem lennék lent...
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.09.28. 14:19:18

franky79
A növények tuti nem nőnek, ha nem vagy/vannak az adott területen, mert én csak esténként játszom és hiába nyomják lelkes játékosok a napi 24 órában CSP szerverét, másnap belépéskor ugyanott tartanak a növényeim
A bányászat meg tulajdonképpen 0. Már kiszedtem több mint 126 cobblestone frame feltöltéséhez, majd kővé és betonná fejlesztéséhez szükséges követ, és még 1 db vasérc blokkot vagy bármi más nyersanyagot nem találtam. De már a felszínen is kerestünk szenet, hogy egyáltalán fáklyát tudjunk csinálni és még azt sem találtunk. Nitrát sincs trágyához vagy lőporhoz. Legalább a kereskedőnél lenne, de ott is csak vasat láttam nyersanyagként eddig, bár ha lenne, akkor meg valószínű az árán akadnék ki. 😊
A szavannás városok közelében bukkannak fel a macik,és bemennek a városba is (mint a való életben,mikor keresik a kaját)

Nem mész onnan!!!

Infrath
a farm pedig össze vissza nő skacok max 15-30 perc eltéréssel
de ez sok minden mástól is függ(fény, föld, árnyék)
a farmolás klassz lett sztem (kevesebb idő alatt nőnek meg ráadasul egyszerre és nincs szünet két block között
meg talán a 100 rotting flesh sem annyira durva
de nem lenne rossz fele annyi hozzá

számolgattam de egy embernek elég egy 7x7 block farm amiben van 25 slot hely(már csak öt trágya kell :')
ha szigorúan vesszük nem kell tömeg gyártásba kezdeni ha az kellene menj a felszínre a kapa úgy is állati gyors már, 25 slot bőben elég a teára kajára és még marad is slot bőben mást termeszteni rajta)

Infrath
nem csak a kukorca sztem
én marshal al sivatagban telepedtünk le körülöttünk szavanna sivatag szenes területek
nem igazán lehet fát termeszteni normálisan
ezért hát elmentem csinálni egy erdőséget a fagyos terület szélén (itt csak normálisan nőnek majd
gondoltam én ha a sivatagban nem nőnek tovább 600 hp nál(bár adnak két magot) akkor megyek oda
de kiderült hogy egy centit nem nőttek kb 10 nap múlva mentem vissza ránézni
majd megkéne tudni mekkora táv van

Gyertek északra ahol tanyázok,ott tuti vannak medvék! sivatagba ahol vagytok nem hiszem hogy előfordulnak!

Akkor nem jó helyen jársz! én meg nem győzöm kerülgetni a medvéket,mindig összefutok velük CSP szerverén! A vizes blokk viszont tényleg nagyon sok:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.28. 13:22:47

Infrath
valóban! (csp szerver 92.nap)
medvét még nem láttam
91 hordát egyedül bevártam a szerón
tapasztalat: lassan 100 as lvl vok de nem volt olyan nagy kunszt a horda sztem
egész jól megcsinálták , egy halom random zombi volt +4 feral 2 zsaru 1 kutya egész éjjel alatt
megfigyelés: zsaru és feral zombik non sokat sebeznek a falba
az egy sor fel upgradeolt steel tüske sztem kiválló non sokáig bírja a tüske
úgyhogy nem futnak a zombik itt a 91 horda nap javitasahoz eleg volt 1500 scrap iron és egy kevés beton mix
ha futnak is lehet max 3x ennyi
de nem volt steel re upgradolva tüske
megjegyzem ez a 11x11 es kalitka. amin két sor tüske van(de nem igazán tetszik mivel mar nem lehet platet rakni a tüskékre
azon filoztam hogy sztem egy sor tüske elég és akkor nem esnének be a tüske alá(beton-tüske-beton) legalábbis ha nem vertikálisan álnak be

nem lagolok horda közben aminek non örülök(úgyhogy simán építkezhetek amennyit akarok, meg hordázhatok akár veletek együtt is mert nem lesz 5-10 fps em mikor építmény orientálhoz érek vagy jön a horda

sztem jól fejlödik a game
simán építhetsz egy kis kuckót
körbe upgradeolt spike fölé meg lassító spike
még a 7 hordát is simán túl éled (bár ha később keményebb lesz teszem azt feral zsaru zombik stb. azért nem árt bele ereszteni pár nyilat később, mint mondtam a feral es zsaru zombik pik pak szétszedtem blockokat érdemes őket leszedni idő elött, a többi elhalálozik
ba megjegyzem meg nem próbáltam ki milyen ha közben bevannak lassítva falnál, az biztos sokat segít, bár bar a lassító tüske törékeny)
hála a sarok építő elemeknek akár még a sarkokat is javíthatod bentről

Nekem nő,de összevissza,pedig voltam bennt pár napot tegnap.Szar a farmolás,minek kellett hozzányúlni? Bezzeg a forge az megy ha nem vagyok bennt a játékban.

Prefab csomag segít a városok unalmas egyszínűségén...

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Random térképen.

Nálunk van medve, néha néha még bele is futnék ha nem szólna az asszony.

Szerintem megint nem nő a kukorica ha nem vagyok a közelben. Valaki hasonló tapasztalat? Elültettem egy sort és elmentem piszok messze motorral egy hétre. Visszajöttem és legalacsonyabb volt... Egyébként a többi növény sem nőtt szerintem de a kukorica az tuti hogy nem.

Spawnnal van egy kis gondom. Nekem nincs medve az egész játékban. 28. nap de nincs medve. Csak onnan tűnt fel hogy van egy küldim öljek mindenféle állatot, de medvét nem tudok, mert nincs.

A másik gondom hogy mindnen város vizi város mármint vizi biomban lévő, talán ezért mindig ugyanazok az épületek vannak benne. Templom, temető, temetkezési vállalkozó és szemétlerakó, pár szokásos házzal.
Gilmoor
Milyen térképen játszotok?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Mi építkezünk a csajossal, hátránya a helyben topi. És főleg idővel az ércek. Mivel a bányászatom eddigi hozatala 0, kivéve a követ mert az van dögivel. És a felszíni cuccok is kopóban vannak. Ez a bányászat nekem nem gyere be, leástam már mindenhol, sódernél, agyagnál, szimplán egy helyen, a hegybe és csak kő és kő. A kismotor persze nincs meg közel s távol 3 bio van erdős, szavanna, és egy kicsi folt sivatag. De még így is tetszik a játék. Na nem baj feltankolok sörrel és futás keressünk újabb helyeket.

Random_
A workbench tényleg nagyon hasznos már a kopott szerszámaimat se darálom le. Újat gyártok és hozzákombinálom. Mindig egy kicsivel jobb lesz a végeredmény.

Gilmoor
Én a 77. napi hordát fogadtam felkészületlenül, aminek nagyrészt az az oka, hogy nem futnak a zombik 😊 Ám ez sem igaz teljesen, mert pár zozó még így is fut. Feral, rögbis csóka, kutya .. ráadásul erősebben bontják a falat (vagy a beállítás gyengébb, nem tudom) és ez elég nagy káoszt tud okozni. Az ahogy az egymásra halmozódó hullák összeroppannak és a tartalmuk a földre hullik, teljesen meg vagyok elégedve. Elég csak felszippantani a cuccokat 😊
Nagyon jó stratégiának tűnik az elején a fosztogatás tulajdonságokat növelni. Ezt csak fokozza, ha sikerül elég korán találni egy satupadot.
Még egy darab vasat sem olvasztottam, de a páncélom lila-kék katonai, a fegyvereim (minden típusból van már legalább 1) szinte kivétel nélkül lilák. Lőszereket a kincsesládákban találok, vagy fosztogatás közben. Legjobb ütőfegyver eddig a sledgehammer, Remekül lehet vele széfeket és ajtókat feltörni, vagy akár betonfalat... vagy zombikoponyát 😊
Lassan belekezdek az építkezésbe és ezt a nomád életmódot magam mögött hagyom.
Tudtátok, hogy a wood spikes (fatüskék) egymásra vagy más tüskékre (woodlog spike) pakolhatóak akár toronymagasan is? Lehet nem túl hatékonyak, de gyorsan előállíthatóak és telepíthetőek vagy eltávolíthatók.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

DevLupius
A hetedik napi horda testközelből, elejétől a végéig, hullámokban jöttek, de a kutyák vajon rossz szagot fogtak?
Az alpha 15 kifejezetten tetszik, a hetedik napon végre nem vasruhába, puskával és 1000 db lőszerrel nézek szembe a hordával, picit érződik rajta már a kihívás szaga.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Infrath
most nyilallt belém hogy a hajókázást meg a horgászatot non hiányolom 😄

XD

https://www.twitch.tv/sp1gu

Hú bakker!!! Már kirakott a kereskedő bázisról,hangosbeszélőn figyelmeztettek,de nem értettem mit mondott,erre 22 előtt kirakott a bázis elé.DDD

Mályki86
Ez mekkora! 😄
Mondjuk egy full fekete alapon az új logóval ellátott pólót, és nagyon csipáznék! 😛

Waiting for Alpha 15?
FerencHuN
remélem úgy már jó lesz. szólok neki ha online lesz. kösz a tippet.

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti