7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Infrath
talán olyan 15 perc korlát, alap beállításokon..!?

https://www.twitch.tv/infrath

Nekem most tüntette el a hátizsákomat a játék, szintén havas részen... Elég messze voltam a bázisomtól, megöltek éjjel a zombik. Respawn után megvártam a hajnalt majd elindultunk a táskámért, kb fél napnyi lett volna az út de kb félúton eltűnt a jelzés is, és mikor odaértünk nem volt meg a táska sem. Elég drága cuccok voltak benne, meg olyan 25000 zseton (kincskereső körúton voltam épp)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.12.16. 19:30:15
Mondjuk olyan cuccok is vannak amit el lehet hanyagolni,de tőle azért szebb lesz egy épület,pl csigalépcső,vagy ferde tetők minden anyagnál.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Gyere az ARK-ba,ott nem tudsz mindent kimaxolni.Rábeszéllek.D Sorrytnak elfogytak az engram pontjai,és most szerezte meg a mindwipe tonicot ami törli a teljes emlékezőképességet,tehát ha azt kikevered,akkor újra eloszthatod a megszerzett tanulópontjaidat.Addig én segítettem neki olyat kitanulni ami nála nincs.Több száz cucc van ott már.Igaz el lehet menni 90-es szintig,de 70 felett már nehézkes a szintlépés,be kell vetni trükköket,és olyan dolgokat amik maguktól szórják az xp-t.D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.16. 12:35:15

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Dehogy beteges,ez a játék lényege,sok játéknál csak akkor nyílik meg az extra menü ha mindent kimaxoltál Pár ilyen játék van,most hirtelen nem tudok nevet mondani.

Na,popcorn elő!!<#idiota>

Infrath
nem tudom egyébként ti hogy vtok vele de én szeretem kimaxolni magam
és aztán elölröl az egész késöbb 😄
szerintetek ez beteges?
már vagy a /mittom én már mennyi de biztos 5 fölött van 😄 kitoltam az assassin 3 at is és mindig maxra és van még sok ilyen példa...
én legalábbis ha vmit szeretek játszok vele
és nem azért ülök elötte órákat mert egy házat csak egy hét alatt tudok megcsinálni..

Infrath
persze tudom hogy gore block, okkal van
mert a gore block nem zabálja a szervert fel elevenen és így ott maradhatnak sokáig loot al együtt, de kezdjenek vmit a duplikálással már

oké megoldották hogy csak azt duplikáljam ami eleve benne van, de azért az semm tökéletes
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.16. 10:13:22

Infrath
-a két kéz és páncél akkor jött be mikor már nem játszottam vele..
-hiány nincs semmiből, csak máskép van megoldva itt, és szerintem nehezebben

sztem egyébként simán kivehetnék azt hogy ne legyen két xp sor minden cucchoz
de ha ragaszkodnak hozzá akkor jobb lenne ha mondjuk a 100/100 asok is 0/4 -es (25% konként) lenne és arra is csak pontokat lehetne rakni
cserébe viszont lvl up kor több pontot kapsz és amikért eddig xp-t kaptál azért többet kapsz, jah és természetesen nem 200lvl lenne a max szint

nekem ez pl. tetszene!
és ha ez meglenne akkor senki nem craft-olgatna magának forge elött vagy dobozban
mindenki kint rohangálna ölni vmit
vagy mivel több xp-t kapsz mindenért amit csinálsz
akár követ meg fát vágok egy nap és más nap mást csinálok így tovább ahogy eddig..

és nagyon jó lenne ha a falakon nem menne át a fény esetleg a hangok sem
és nagyon jó lenne ha nem lenne gore block a játékban hanem a hulla ott maradna és azt is belezném ki mint a kutyáknál
ezen kívül csak a workbench wrench probléma zavar bár úgy tűnik ez mást nem zavar..

ha ezek pl meglennének úgy nagy problémám nem is lenne vele
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.16. 10:09:31

Random_
Ez a játék nem egy Mincecraft 2.0 szerintem ne azt várd el tőle, ha ott kiélted magad, akkor érthető, hogy itt nem élvezel sok dolgot. Lehet azért hiányolsz sok dolgot, mert megszoktad már, hogy a Minecraftban volt és számodra ezek evidensek. Mint a két kéz a páncéllal. Nekem pl meg se fordult az agyamban, hogy hiányozna, gondolom Minecraftban ez alap.

Nekem a minecraft túl kocka volt, szó szerint, de az elv mely szerint teljesen alakíthatod a környezeted nagyon tetszik. Persze nem olyan egyszerű hegyeket elbontani, de megteheted, elég Z-nation videóit nézni persze ő is kicsit belenyúl a játékba helyenként, na meg beteg a gyerek nem kicsit. 😄

A 7DtD szerintem nem akar annyira PvP lenni, mint inkább PvE. Persze le tudod lőni a másik játékost, de ők szerintem egy inkább harmonikusan együtt élő szerverközösséget szeretnének elképzelni, ahol a fő ellenfél a zombi és a bandita. Csak a zombikat kicsit kicsit kiherélték, ha a hordákat nézem, mert tényleg egy torony és pár wood frame és már kivéded a hordát. A banditák meg még nem elérhetők.

A 7DtD a saját bevallásuk szerint tower defense játék ahol jön a zombi és te kivédekezed. Majd erősebb jön és azt is kivédekezed. Ez az alapja, persze ezek mellé van pár apróság ami színesíti. Bányászat, kereskedő, kertészkedés stb...

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Remélem az ARK-ot megveszed majd a nagy leárazásnál,nagyon várunk oda.

Off:passz,nem emlékszem már erre,azt viszont tudom hogy sose jöttem volna rá hogy:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
verseny közben kell letérni a titkos útra,ahol folytatódotta sztori

ehhez kellett némi segitség,leirás (Beyond Godd And Evil)

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.16. 00:09:09

Infrath
-rendben! 😊

off. -anno nekem is megvolt minden azért is csodálkoztam mi lehet abban benne
sosem tudtam kinyitni és mikor utána olvastam állítólag
vmi olyasmi volt mint egy kiegészítő
talán egy skin vagy + cd már nem emlékszem erre
a lényeg, hogy fizetni kellet érte egy limitált ideig
és mikor megtudtam töröltem a memoriamból azonnal 😊

Szerintem már nem kéne összehasonlítani a Minecraft-al a 7Days-t.Alfa 7-ig az vót,aztán RIP.A fejlsztők is nyilatkozták anno,hogy báj-báj minecraft klón.Igaz voxel-based maradt,de akkor se minecraft

Azt nem vágom,nekem megvolt az összes gyöngy anno,szerintem én már a javított verziót toltam,passz,nem emlékszem rá,olyan régen volt az.

<#idiota>

mindig adsz olvasnivalót!

Infrath
off.: a DbD egy 5 játékosból álló csapat amiből az egyik a gyilkos
gyilkos feladata.. ellátni a feladatát 😊
a másik 4 pedig túélni/elmenülni
vagy csak egynek 😊

BeyonG&E meg remélem nyitva lesz majd az a hülye zárosláda (amiben cd meg kék gyöngyök szoktak lenni) az AKUDA BAR ban 😊
emlékszem ahhoz vmi külön segítség kellet vagy pénz nagyon de nagyon régen mikor kiadták kíváncsi vok mi van rajta/benne

7days:
én már mindig beköltözök vhova akár egy kis ház is lehet mindegy bármi féle éítmény lehet, de azért én nem a kis házikokba szoktam költözni mert ha tovább maradok ott akkor a zsaruk gondott okozhatnak

a zombik mindig alattad gyűlnek majd mennek el
szinte nem is közelező a harc
(az ajtók és a tüskék vonzák őket)
egy simma Wood framekbol álló állvány is bőven megteszi
5 fölfele majd az 5. tol 6 darabot még oldalra és kész
ha jön zombi vagy állat alattam rohangál
ha pedig a mászkáló a téma, elméletileg ha Wood frame ramp et teszel a szélére akkor még bele sem üt így nem kell fát pazarolni upgrade re se
mert a ramp miatt tovább mászik majd lezuhan (aszt hiszem, legalábbis soha nem ütötték még ki nekem)

szóval amig el vagyok ebben a kis házikócskában addig vadászgatok gyűjtögetek, fejlődök
általában mindig egy halom fát ütök ki majd ültetek el a közelmben mert a constr tools szoktam felhúzni hogy legyen steel meg jóbb eszközök aztán meg a beton is és akkor elgondolkozzok hova építgessek és milyet
én legalábbis város szélén szoktam lenni mert szeretem a sík terepet
viszont ha kijavítják azt a bugot hogy jön egy player és bespawnolnak a zombik akkor lehet házat rombolok és annak a heylére megy amit felhúzok
ott is a sík a terep
sajnos nem lehet csak úgy eltüntetni hegyeket ahogy Random is mindig mondja
nem fogok 10+órát ülni gép ellőt csak mert az a domb zavar és egész nap ások
minecraft ban sokkal egyszerűbb volt mindent lerobolni ott kb 2-3 hegyet eltüntetek míg itt csak max egyet (és ez is max a gravitáció miatt )

csp szerón wipe elött beépítettem egy kis szigetet Wood framek -kel
hol merre és hogyan kell ezt csinálni hogy valóban legyen rálátásom ez mekkora meló
hát az! egy idő után előjött, hogy miért is csinálom ezt?
mintha it is dolgoznék pedig csak kiakarok kapcsolódni
3 napig Wood frame -ztem és ásogattam sztem ez nem fun
és csak egy kisebb szigetecskéről volt szó
olyan kb 21x14 es épület fért volna rá asszem
odáig nem jutottam el mert beleuntam vagy wipe volt, édes mindegy 😊

az a gond hogy pvp és pve felé is nyítni akar a tfp és mivel pvp ben fontos hogy ne lehessen rombolni...sigh
de ez szerintem a pve halála

de mindegy én vok csak pipa emiatt mivel csak 2 ember minecraft-ozott a 30 bol mielőtt belekezdett a 7days be,
sokan 7days el kezdtek
és nem érzik át a problémám, mert minden amit tesztek a játékban az nektek egy csoda és új, én ezen az időszakon már túl vok
az összes jelző amit hallok/látok azt már megtapasztaltam

-megjegyzem megint, nem minecraft-ozok többet mert 2-3 év után meguntam
-másik én ezzel most nem vitát akartam indítani csak szerettem volna megosztani veletek hogy én teljesen más szemszögből látom ezt a játékot mint ti
azért fancsarodok el a dolgokon néha mert én már átéltem ezt a minecraft al ezért nem optimistaként állók 7days mellé

lesz mit olvasni 😊 7 játék közötti szünet..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.15. 23:57:06

Köze nincs a L4D-hez. Hosszú idő után ismét feltaláltak egy játékot ami képes felidegesíteni.
Nézegettem videókat erről a Dead by Daylightról,kicsit olyan Left 4 Dead beütése van az egésznek.D Egyébként megvan nekem is a Left 4 Dead 2,csak még nem nagyon toltam,még anno ingyen be lehetett szerezni valamelyik hétvégén.

Egyébként még 2 játék ingyenes a hétvégén,a Dead by Daylight 3 napra kipróbálható:

http://store.steampowered.com/app/381210/

és a Tom Clancys Division szintén 3 napra:

http://store.steampowered.com/app/365590/

mindkettő már tölthető,jó hétvégét!!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.15. 21:04:23

Infrath
váó!!! belogoltam és az összeset odaadta 😊
non örülök a pop1 nek meg a beyond nak 😊
néha napján mikor rámjön végig tolom öket 😊

az assassint meg bugosan vittem végig anno
az elsö kiadása non bugos volt így nem tudnam mindent kimaxolni 😄
és a rayman is érdekel

köszönöm 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.15. 19:18:25

Én a Beyond Good And Evil-t toltam ki anno,fergeteges hangulata van az egész játéknak,minden mp-ét lehet szeretni,amellett nem unatkozik az ember,nem is értem miért nem jön mégtöbb ilyen játék pc-re.Lehet újra fel is telepítem,remélem win10-es támogatása van már neki.

FerencHuN
Off:
Aszem 1 dbig nem kell játékot vennem. köszi az infot iron 😊
Előzőleg leszedett assissin 3 még mindig tolom és lenyügöz a játék 😊 meg kell szereznem a többi darabot is idővel 😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

OFF.
Ubiplay-en mind a 7 nagyszerü játékot egyszerre is be tudjátok zsebelni,mai naptól,dec 18-ig:

Uplay telepít,account létrehoz,és felül az UBI30 menüpontnál éritek el!

Végre ez is megtörtént: Megkapta a Vulkan API-t az utolsó számozott Unity verzió

Sok pozitívum mellett leginkább az FPS növekedés - AMD vga esetén - és CPU terhelés csökkenése lesz a látványos. Aki nem tudná a 7 Days to Die Unity motort használ, bár itt lassabban frissítenek újabb Unity motorra...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.12.15. 13:44:29

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Régen úgy volt,minden csak egy anyagból volt,persze craftolni kellett természetesen.Reinforced concrete-hez kellettek a csődarabok 4 irányban,meg sima beton megint 4 irányban,aztán gyárthattad ezerrel.

franky79
Én is szeretek különböző anyagokat használni az építéshez. de egy idő után falra tudok mászni, hogy 4-5 féle anyag kell, mikor körbejárok javítani egy horda után. Ilyenkor kérdem meg magamtól, mért nem minden beton azt kész. 😊
Nagyon várom már a kövi alfát, remélem tényleg benne lesz az új építkezési rendszer, hogy alap formák és azokat fested. Minden beton lesz és mégis változatos! 😊
Szia!

A Gamestar oldalán találtam:

Aki lemaradt a korábbi ajánlatokról, az is örülhet: ha minden igaz, december 15-én a Prince of Persia: The Sands of Time, 16-án a Rayman Legends, 17-én a Splinter Cell, 18-án pedig a The Crew lesz ismét ingyenes.
Infrath
off: ac3 a gépen uplay infót kösz iron
nagy kár hogy a prince of persia 1 és a beyond good and evil röl lemaradtam 😞

jó lett volna ha mindekttő megvan
mivel a pop nem megy csak xp-n de ez a kiadás látom támogat mást is
és a bg&e meg jo lett volna ha megvan eredetiben 😊
néha jo végig tolni mikor rám jön..
bár a rayman ért is kár..

on: 😄 én mostanában mindig meghuzom magam egy házban és mikor megvan a beton már bányászok is

és abból huzom fel a viskot már

off: vki paladins ozik ? marha jó! o.o
nem tudok elszakadni tőle.....
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.14. 06:02:46

Random_
Hát igen a cobblestone jó kezdő anyag! Van belőle sok forma amit variálhatsz, mint a beton blokkból is. Én ha még nincs beton, akkor cobblestonet építek és később felfejlesztem betonra.

Ha csak díszíteni kell fal olyan helyre, ahol nem érheti támadás, akkor a flagstone is jó, olcsó és gyorsan pakolható. Pincék falát szoktam készíteni belőle, meg padlót.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Egyébként megint tanultunk újat. Rájöttünk hogy kerítést építeni lehet úgy is hogy a fémet teljesen meg lehet kerülni, cobblestone frame --> cobble --> agyag --> beton. Mi meg eddig mindig fával csináltuk, fát felnyomtuk fémre majd azt betonra. Tonnányi vasat elcsesztünk így a semmire <#idiota>

Még úgy meg is érné csinálni a fémmel hogy ha a betont széttörve még a fémet is szét kéne törniük, de simán szétesik a blokk ha a betont 2x leverik.
Írj Clara-nak üzenetet, azt majd intézi neked is akkor.
Infrath
nekem sem megy a captcha
(bár gondolom nem sok embert rázott meg a hír, hogy én sem tudom használni a hivatalos fórumot.. )

Mályki86
Nem csak havas biomon bugol az airdrop.Nekem egyszer kiégett területen veszett nyoma.
Biztos hogy nem én csinálok valamit rosszul, mert facebook oldalukon is van post erről, szóval a mutogatás meg felesleges volt <#wave>

Akár hiszed akár nem, nem vagyok sem analfabéta, sem autista hogy kifogjon rajtam az ellenőrzés 😊

Nálam így néz ki a post képernyő, ugyanúgy ott van a captcha:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azóta írtam üzenetet az egyik staff tagnak fórumon, azt mondta megoldják
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.12.13. 16:48:20
Csak regisztráció alatt van FunCAPTCHA. Én 15 másodperc alatt végettem vele (és még lassú is voltam). Nem tudom, hogy mit csinálsz, de azt nagyon rosszul! <#mf1>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2016.12.13. 15:35:25

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

És még mindig nem tudok postolni a 7 days nyomorult fórumára, de már kitépem a hajam is ettől. Folyton visszadobál a rohadt captcha puzzle miatt hogy nem csináltam meg. Próbáltam más böngészőből is, meg a hang captcha-t is, egyikkel sem működik. Nem értem hogy miért szivat...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.12.13. 13:48:27
Hát úgy tűnik alapvető bug lesz a játékban hogy ha havas területre érkezik az air drop akkor eltűnik... Most megint oda kaptam a dropot, elmentem érte és nincs ott semmi megint csak.
Random_
CsP szerón majdnem elcsesztem újra a játékom mikor második éjszakámon építettem magamnak egy tornyot és benne leástam a szikla rétegig. Hogy ott legyen ládám és majd egy bővülő bázisom. Csak a fa rendesen elfogyott és alig tudtam kijönni felfelé a lyukon. A wood frame nem volt elég pár méter hiányzott még. Erre jött egy kutyahorda és a tornyot ütötték sőt be is tört egy kutya és a fejemre esett... a hullája, mert lelőttem időben. Akkor jött az ötletem, hogy oldalra kiások ferdén a torony alól, de az ásóm is kopott rendesen. Nagyon kicsin múlott, hogy ki tudtam jönni és nem ragadtam a föld alatt. 😄 Szerintem csak öngyilkosság árán tudtam volna kijönni.

Esetleg földet pakoltam volna magam alá, de agyagban ástam le és nem volt föld a hátizsákomban. Szóval az se működött volna.

Random_
Érdemes beolvasni, vagy eladod kereskedőnek. A fejlődésed szempontjából előnyös, esetleg tartalékolod arra az időre amikor már lassabban fejlődsz.

Én mindig beolvasom, kivétel mikor valakinek a szerveren kell és tudom, hogy keresi. Akkor további értékesítésre megtartom. 😄

Meg még egy kérdés. Olyan receptet érdemes újra meg újra elolvasni amit már tud a karakter? Azt tudom hogy növeli egyel a skill pontot amibe tartozik, de nem fogja vissza a fejlődést?
De ha széttörik a láda és kiesnek belőle a cuccok akkor gondolom el is tűnnek 1 perc alatt ahogy a többi item is mikor a földre dobod nem?
Beszereztem egy jó fülest, eszméletlen, hogy milyen sokat számít, szinte méterre lehet érzékelni, ha valami jön.
És a jellel lehet valamit csinálni hogy eltüntessem, vagy ott marad örökre?
Infrath
megjegyzés a témához:
13 verzióban ha fán kövön bármin landolt a láda
és kiütötted a földet alóla vagy a fát amin volt stb.
akkor lezuhant a doboz és elpusztult
semmisem maradt utána

és Tudtommal a mostani verziókban is így van azzal a kivétellel, hogy a benne lévő tartalom most már kiesik belőle, akár szét is robbanthat nagyobb távakra
jól kell vizslatni és felkutatni

tehát a fa kivágás nem biztos hogy jó módszer

én így tudom, ha vmi nem stimmel javítsatok 😉

Egyébként medvéből két fajta van, a sima (világosabb) és a zombi medve (sötétebb) asszem. Előbbi nem annyira agresszív, egész közel lehet menni hozzá anélkül hogy megtámadna, utóbbit viszont elég távolról be lehet "aggrózni"
Medve balanszolása jól sikerült. Kétszer találkoztam vele, jól megkergetett mindkétszer, de túléltem. Nem szabad hátra nézni. Első alkalommal, 0 skilles karakteremmel úsztam meg, az első napon. Annak nem sok értelme volt, hogy ha felfigyelt a maci az emberre instant halál.
Hangok is nagyon jók lettek. 5 méteren belül minden zombi lépése jól halható.
Nekem is volt ilyen.
Nem volt ott.
Még a fákat is kivágtam, de semmit nem találtam.
Pár óra keresgélés után (játékbeli pár óra) otthagytam a francba.

Vagy csak belepi a hó, nem lehet? Esetleg fenn maradt a fán....
Úgy járt már valaki hogy az air drop nem volt ott ahol jelezte a térkép? Hallom a repülőt, elmentem érte de sehol nem találom ahol jelzi, van 1-2 fa ott ahol pont jelzi, lehetséges hogy széttört a láda? Havas területen van, nem tudom ez számít e valamit
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.12.12. 20:37:40