7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikor szervert futtattam a gépen nekem is rosszabb volt mikor többen rá mentek
annyira nem szörnyű! de érezhető olykor-olykor
viszont észrevettem hogy vannak olyan verziók a játékból, hogy
te is joinolni tudj nem pedig host ként vagy bent
ami szerintem meg kerülné ezt a dolgot és te neked sem lenne ezzel problémád/vagy mindenkinek az lenne a szerveren 😄
leginkább akkor szívsz egy kicsit mikor 2-3 futnak más irányba
az meg a legjobb mikor motorral 😄
de láttam van dedicated sever letöltés is ami konkrétan nem tudom mi..
de gondolom megoldható vhogy torrentes verzió nélkül is ez az ügy
de lehet tévedek
de bevallom lehet nagy hülyeség amit írtam mert ehhez nincs közöm, lehet ez egyben kérdés is a részemről 😊
Rocco nak gondolom több tapasztalata van ez ügyeben..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.20. 05:46:06
https://www.twitch.tv/infrath
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
de betörhetek ellopni is akár..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.19. 19:13:56
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
sok vasat bányászhatsz +ba 😄
Akkor tuti hogy az enyém is oda került.. De az még egy másik világgal/Térképpel ezelőtt volt. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként nem értem hogy került oda, de gyanítom a táskámnak is ez lett a sorsa tegnap előtt. Meg mindennek ami így hóban vagy egyéb helyen eltűnik.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.12.18. 20:16:38
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
az már csak érdekesség, hogy sivatagban vagyok
Aztán egyszer csak, mikor már alig volt a föld blokkból hátra valami, megjelent a jól ismert felirat, érzékeltem és feltudtam mindenemet szedni.
Hátha jár még más is így, ezért írtam le.
https://www.twitch.tv/sp1gu
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
alkalmazni. Felszín feletti házamat tuti szarrá fogom üvegezni, mert a természetes fényt mindig jobban szerettem mint a fáklyákat.
A random gen is nagyon ígéretes lesz, bár sajnos minden belenyúlás a random genbe eleinte rengeteg bugot eredményez, de miután kijavítják már oké. Biztos itt is sok probléma lesz eleinte a városok generálása körül viszont ezek a városon belüli kerületek nagyon jók! Ez újabb lépés a valósághűbb települések irányába. Ezzel teljesen meg fog szűnni a régi 0,0-ás város ami klasszikus fix pont volt a random genben és koncentrálta a szerver közösségét oda köré.
Az átdolgozott erdős biom is tök jó lett változatosabb és ezzel természetesebb hatást kelt.
A festéssel még mindig nem vagyok megbékélve, remélem ez nem ilyen lesz véglegesen. Azaz nem tudok egy fa falra tégla textúrát felfesteni, mert egyszerűen vicc. Remélem ez csak azért ilyen még, mert nem készítettek el több színezett textúrát, de alapvetően azt tartanám elfogadhatónak, ha színezni lehetne a fa mintát és nem teljesen átváltoztatni acél vagy beton stb... felületre.
Na és jön a sokak által hiányolt molotov koktél is!
Utoljára szerkesztette: Random_, 2016.12.18. 12:54:26
lenne trágya is ..
úgy is tudunk wc ket craft-olni és minden házban van..
de vicces lenne ha egy random szerveren mindenki direkt szétszedné és nem tudnál napokig 😄
utána meg jönne a kérdés a szabadban miért nem lehet stb. stb.
-ha én is túl sokáig böngészgetek hazavágja a netet egy kis időre..
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.17. 15:08:16
Szintén tegnap történt, egy német szerveren játszottam, eddig minden stimmelt, nem találkoztam paraszttal, futott kielégítő sebességgel a játék, pvp volt, tehát volt feszkó, ping is jó volt. Már volt betonom, acélom,volt egy mp5 öm is, szerettem volna lőszert gyártani hozzá. Volt már egy jó bázisom, meg két kevésbé felszerelt. Egy tolómérő kellett volna a hüvely gyártásához. Itt jön a probléma. Nem találtam kereskedőt, az elsőt nem számolva, amit a játék mutatott meg. De nagyon messze volt. Egy egész havas tájat bejártam, plusz még egy kicsit a széleit és nem találtam.
Eddig több, mint 300 órát játszottam, gondolom már csak tudok egy ilyen feladatot abszolválni.....
Rendben, elindultam térkép bejárásra. Kereskedőt nem találtam, viszont megtaláltam azt a nagyobb várost, ahol csak emeletes épületek vannak, meg is örültem neki, a leendő sok loot reményében...
Bevackoltam magam, majd elindultam portyázni. Egyszer csak meghaltam halálos sugárzás miatt. Az egyik épület még okés, az utca másik oldala már a térkép határa halálos sugárzással.....szerintem ez hiba a térképek generálásánál. Szerintem. Nagyon nehezen, több halál árán tudtam csak kihozni a vagyont érő hátizsákom. Kihoztam.
Aztán jöttek a zombik, nappal. Eddig az ilyen városban még sose láttam zozót. Jöttek vegyesen, volt kutya is, méhe ske is. Na mindegy. Jobbak voltak, elkapott egy kutya, beleestem az útmelletti vizesárokba és ott haltam meg. A víz kb fél blokk mély lehetett. Mentem vissza éledés után, ott a hátizsák. Próbálom felvenni, nem reagál semmire, rugdosom, mozog, de semmi. Itt hagytam abba,,az ezen a szerveren lévő játékomat.
Nagyon kiábrándító volt, mint ha minden ellenem fogott volna össze....
Most keresek egy másik szervert....
Találtam is egy frissen indítottat, 4 játék napja ment. Nap végére bevackoltam magam egy házba, elmentem fürdeni, mire vissza értem már 2 csúszómászó,egy lány, egy rögbis, meg két másik zozó volt ott. Még szerencse, hogy 300 óra rutin van. De ezt egy kezdő, aki most ismerkedik a játékkal, az hogy éli túl? Sehogy és nagy eséllyel elmegy a kedve az egésztől. Lehet csak a szerver volt így beállítva. Mondjuk élből 100 volt a stamina pont, nem 70 és már a játék kezdésnél gyorsan tudott futni a karakter. Viszont sok zombi mindenhol. Nekem ez a párosítás nem jön be, így elengedtem ezt a szervert is....
Az eddigi kedvenc festung europe szerver meg nem elérhető már vagy 6 napja....
Egyébként ti találkoztatok már az eltűnő motor problémájával? Eddig (161 óra alatt és lekopogom) még egyszer sem tűnt el motor, de ahogy láttam a 7 days fórumon külön topicja van és a mai napig benne lévő bug. És az a tapasztalatom a tegnapi hátizsákos meg az airdropos postomat tekintve hogy gyakorlatilag bármit eltüntethet a játék véletlenszerűen. Velem eddig az fordult elő hogy épp raktam össze egy motort, közben haverom belenézett és eltűnt belőle 1-2 alkatrész (elvileg nem vett ki semmit belőle).
Egyébként fegyverarzenál terén is lenne még mit bővíteni, lángszóró pl (bár ha jól láttam alpha 16-ban lesz lángszóró csapda, de én kézi , fegyverként hordható lángszóróra gondoltam főleg ami rohadt nehezen összerakható lenne és pl. tökéletes lenne az említett nagy létszámú hordák kiiktatására). SMG-nek csak szerintem van túlzottan nagy visszarúgása? Eskü nagyobbat üt vissza mint az AK jelenleg, így sorozatlövésre nem is lehet nagyon használni pedig ez lenne a lényege...
Ne mindig a játékban keresd a hibát, ha nem tetszik valami. Lehet nem a megfelelő játékkal játszol. Lehet tényleg az ark több kihívást nyújtana neked.
Egyébként tényleg nagyon sok ötlet lenne,én se értem most miért egy szaros tolóajtóval vannak elfoglalva,meg új blokkokkal.A sleeper rendszert is akkora marhaság ide berakni.Amúgyis lehetett választani hogy kilépéskor ottmaradjon-e a hátizsák tartalma,most meg az egész testünk is ottmarad,ha akarjuk,ha nem,a cuccokkal együtt.Igy kilépés előtt majd kipakolok szépen.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.17. 03:52:20
tudom hogy nekik sem tetszik az egyhelyben kraftolgatos tömeg gyártás
pve felé nyúlnak inkább
stb. stb. stb.
de én nem hittem volna hogy az alpha rész abból áll, hogy csak betömik az éhes szájakat vmi kis maggal
olyannak érzem az egészet mint egy család 😄 (most ez jutott eszembe, tessék nem roszra gondolni -.-)
tudjuk mi a probléma de senki nem áll föl megcsinálni.. (főleg az nem aki azt mondta, hogy ez gond)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.17. 02:50:15
engem igenis zavar hogy függ az egyiktől a másik és fordítva(ha már a tolómérővel megbékéltem..)
a workbench az egy alap dolog már a játékban (lásd minecraft 😄 , sorry -.-)
az xp meg most jó, persze!
én azért mondtam hogy kell több itt és itt mert változtattam a mondani valómmal egy két dolgon, amivel nem állna meg a helyén a mostani állapot
(felhoztam egy példát az xp skill fákról hogy nekem mi tetszene amihez más stílus is tartozik)
én egyébként még most is hajlandó vok forge elött üldögélni
de sok gameplay-t láttam sokan csinálják a mai napig, hogy ezerrel craft-olgatnak mindig párat inventoryba stone axe ot meg bunkos botot aztán láda szét ütése
hiába mondod hogy te nem teszed (mintha próbálnád elfelejteni a játék egy rossz részét ezáltal nem megy el a kedved tőle)
a mechanika sajna létezik és ez így nem jó
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.17. 02:40:30
De ugye nem olyan, mintha nem is csináltam volna újra a játékot? Mármint hibák nem lehetnek, nem úgy érzékeli mintha 15.0 lenne. (Érthető mire célzok?. :S )
15.0-nál csináltam egy világot. Mikor 15.1 kijött, töröltem a világot és újat generáltam. Végre elértem a térkép közepét, és most vettem észre hogy tök ugyan az, mint amit töröltem..
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.12.16. 20:52:37
De rengeteg XP-t kapsz gyilkolásért, én nem ücsörgök egy dobozban craftolgatva, Egy horda után mindig van 30-40 pontom. Szerintem pont most érték el a Alpha15-ben, hogy ne keljen ücsörögni craftolni. Mert eddig nem kaptunk xp-t a gyilkolásért.