7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Habár a GTA V-ben ugye közel nincs akkora map mint ezekben a játékokban de nem is annyira kicsi, mégsem találsz benne szinte két egyforma épületet, minden egyes utca és ház egyedi. Nyilván ezt ekkora mapon megoldani lehetetlen lenne, de azért még jó pár prefabot lehetne készíteni, szerintem nem tartana nekik sokból főleg hogy blokkokból építik fel az épületeket is, még így is gyakorlatilag határtalan lenne a lehetőségek száma.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.03. 14:50:48
Van ahol poén a pixel grafika, de alapvetően ha tudok választani, akkor inkább a valósághűbb megjelenést szeretem. Van még szebb túlélős játék, de abban nincs ekkora szabadság az építésben. Továbbá tetszik az, hogy van ellenség a zombik képében akik folyamatosan nyomás alatt tartanak.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
(sztem a minecraft -ra nem azt a szót kéne használni hogy ronda hanem más, 8 bites cucc az alapja, ami nem is gond mivel emiatt sokat nem zabál a gépből egy halom csúcs dolog megengedett benne, mint pl. hogy a föld:minecraft World arány az 1:1500 osa)
(igen tudom hogy mindig ezt a példát hozom fel, de egyszerűen engem ez még mindig extázisban tart 😄)
(és akkor ez még csak füves föld normal világ/dimenzió 😄)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.01.03. 14:31:06
https://www.twitch.tv/infrath
Mellesleg a zombik ölését is élvezem... meg a lootolást.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
mert a minecraft világa sokkal nagyobb
több alkotó elem, mechanika struktúrák, tartalom van benne
gondolom azért vagy ennyire jól el vele mert az első craft építős game-ed?.
Zombik lettünk.Amúgy mindenki most mást tol.Infrathnak hiába mondtam vegye meg az ARK-ot,legjobbakról marad le.Már vége a steam sale-nak.Egyébként itt nincs olyan hogy fegyver,és páncél manuális szintezése.Értelmet nyer a pvp az ARK-ban,mert az airdropok adják a szines cuccokat,máshonnan nem lehet szerezni,csak raideléssel.Elég komoly cuccok vannak ottan.Még megy a téli event,és szereztem piros elektromos sokkolót,meg piros,és sárga kardot,meg kék riflet,jópár szines tervrajz is van.Jó lenne ha ide is bevezetnék hogy ne lehessen szintet lépni a tárgyaknak,páncéloknak.Hanem csak úgy találjon az ember,nehezebb helyeken.(ott se minden airdropban van szines,csak a lilában,és pirosban,de azokat veszélyes helyekre rakja néha)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.01.02. 22:02:51
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Remélem jól teltek az ünnepek! Én szert tettem egy Steam Link-re így már nagy TV képernyőn tudom a zombikat lootolni. 😄 Szóval nincs okom panaszra, már csak egy Minibike recept kellene... 😊
Drag szerverén szokott valaki játszani? Belevágtam ott egy játékba, de nem vittem sokáig, lehet majd olykor be nézegetnék.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.12.31. 02:31:06
nekem 468 óra! játék után volt, hogy találtam. Ezt persze nem egy szerveren, nem egy játékban töltöttem el. Ezalatt két alkalommal tudtam kereskedőnél venni, egy alkalommal el is rabolták, a mostani talált darabbal együtt 3 alkalom, hogy találkoztam vele. Pedig nagyon kéne a lőszer gyártás végett.
Már szemezgetek a Valmod packal de ahogy láttam az is csak kb annyiban teszi jobbá a dolgokat hogy nehezebb lesz elérni a jobb cuccokat.
azt hittem, ezt csak venni lehet (nagyon-nagyon ritkán)
inkább autókkal próbálkozz!
a wrench szintje nem számít
(minden egyes dolog egy adott hp nál kapod meg, tehát nem számít hogy lassabban vagy gyorsabban szeded szét)
és a scavenging szinted is csak azért számít hogy az adott dolog amit találsz benne jobb minőségű legyen
(a skill fa sehol nem informál téged arról, hogy nagyobb eséllyel találnál dolgokat vagy sem)
Nincs olyan autó
Egy jó minőségü wrenchel,nagyobb esélyed van kiszedni az autókból.
Van konkrét autó amiben tuti van?
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
http://store.steampowered.com/app/346110/
https://www.twitch.tv/sp1gu
Ha filmhez kellene hasonlítani, akkor a Matt Damon féle Mentőakció juthat eszébe róla az embernek. (vörös bolygó, túlélés, épületek stílusa)
Ha játékhoz, akkor azt nyújtja amit a No Man's Land ígért, de nem teljesítette. Szóval az abból kiábrándulóknak nyújthat vigaszt. Én csak pár gameplay videót néztem és abból ez jött át, de nemsoká kipróbálom.
https://www.twitch.tv/sp1gu
akkor találgattam ilyeneket,
és gondoltam ez a dedicated cucc az amire gondolok csak nem próbáltam ki és nem akartam hülyeséget írni
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2016.12.20. 19:04:10