7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
CsP-nek most gondjai vannak magánéleti így ő kiesik. Egy kis otthonos közösség viszont jó lenne, ha kialakulna a modnak. Azt tény, hogy küszöbön az Alpha16 de addig is tapasztalatszerzésnek jó lenne ez a pár hét Alpha15.2-ben. Ha ez a mod így fejlődik tovább szerintem simán eltarthatna egy állandó szervert, mert idővel csak jobb lehet.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Lehet egy szerverre befizetek és ott lehet a moddal szórakozni, ha senki más nem vállal ilyesmit. Csak ezzel egy rakat gondot vennék a nyakamba és nem ismerem a szerverüzemeltetés módjait. Ha tud valaki ajánlani szolgáltatót azt megköszönném. Nem akármilyet, hanem olyat ami kipróbált.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Én már irtam ezt egyszer pár napja,Csp-vel is beszéltem,ő nem fogja felrakni,nem kómálják a modokat,mondjuk most már ne menjünk bele újba szerintem,mert hamarosan kiadják az a16 experimentalt,addig meg elleszünk Spider szeróján.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Gilmoor
Elnéptelenedett magyar szerver tulajdonosok beállíthatnák ezt a modot. Remek dolog lenne stabil ping mellett játszani.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

ja, amíg nincs meg a képzettség betonra, talán még a kőfal amit ki lehet próbálni. ha jól emlékszem a vázra megvan a képzettségem, de meg kell néznem. nem lesz egyszerű, a fából készült falat szétkapják hamar, sokkal keményebbek itt a zombik. annyit lehet csinálni, hogy kintre is teszünk egy ládát, bele nyersanyagot (palánkot), hogyha támadás van akkor tudjunk javítani rögtön. az a baj még, hogy a domb felőli oldalon túl közel került a karó, de majd legfeljebb kitolom pár méterrel.

The Matrix has you...

Random_
Szerintem nem kell kivágni, ha sikerülne szaporítani menő lenne nagyon! Ma megpróbálom összeütni az üllőt és akkor legyártunk mindent amit tudunk. Lehet csinálnunk kell pár tárolót még és szétszelektálni jobban a cuccokat az átláthatóság miatt. Majd ezt megbeszéljük ha szerveren fenn vagyunk.

Az már megnőtt annyira este, hogy láttam rajta kicsi almákat 😊 akkor még nem engedte leszedni, remélem nem kell kivágni hozzá. Itt lassabban nőnek a fák, meg több szinten vannak, 2500-5000-10000 és 20000 amikkel eddig találkoztam. amikor kivágom akkor ad x számú fát amit lehet tűzre rakni, meg magot persze.

The Matrix has you...

Random_
Almafát én is ültettem a ház előtti tisztásra kívül a védelmi vonalon, remélem megnő és lesz belőle rendes gyümölcs. Elvileg le lehet szedni róla és újra nő. Nem szabad kivágni a fát, de ez csak tipp.

A fal az kell körbe amíg nincs fal azt lehet csinálni, hogy a terasz alatt telibe tüskézni és ott ácsorogva a horda alattad meghalna.lenne Fából tudunk pár lábon álló valamit építeni, de vas kellene az igazi felfejlesztéséhez. A vas most fontosabb az üllőhöz, hordát próbáljuk nem bekapni inkább.

Kéne lootból még fejlámpa, de ahhoz messzebbre kell merészkednünk. A fáklya helyett jobb talán a gyertya, de az is csak fél órát ég viszont leszeded és visszarakod akkor újra működik asszem.

Almafát ültettem hátul,kiváncsi vagyok lesz-e rajta alma.DD Pár cuccot összeszedtem,de nem volt időm kipakolni,mert épp hogy vérhold előtt érkeztem haza.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

random azon van, most, hogy legyen vas az üllőhöz. akkor tud majd csinálni ilyen cuccokat is.

The Matrix has you...

az a durva, hogy a javelin-hez van quest a park ranger-nek. 1 spear és 50 javelin ( az a lőszer bele, olyan, mint az íj meg a nyíl). már legyártottam egy csomót, de nem számolta..a végén rájöttem, hogy bent kell lenni a tűznél és nézni ahogy készül.....egy picit bugos 😊

The Matrix has you...

Persze,majd kipróbálom.

Csak kóstolgattam.DDD

Használni tudod anélkül is, hogy meglenne az unlock hozzá, nem? csináltam párat a szekrénybe vannak, próbáld majd ki.

The Matrix has you...

Az ajtókat meg nem lehet simán craftolni,rézkilincs is,meg rugó is kell hozzá.D

Wasteland-be ne menj egyelőre. tele van zombival és radioaktív hordókkal. max a szélét kapirgált vasért, de tovább ne merészkedj még inkább. Én is azt csinálom, vágom a fát, és csinálom a felszereléseket, hogy fejlődjek. meg a védelmet húztam fel ma, most már 3 sor van, de még mindig átjönnek rajta 😞 kell a fal is.

The Matrix has you...

Azt láttam a listában örültem is neki.Infrath hiányolta a speart a játékból,itt van bizony. (de azt is mire elérem hogy unlockoljam...)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.15. 20:50:55

Elég veszélyesek ezek az okádók,felugrottam egy mentőautó tetejére kutya elől,erre kirobbantotta alólam a jármüvet,aztán meg jöttek ilyen bébi zombik is,jól lerágják a lábadat.Wastelandban 3-szor is meghaltam,cuccaim valahol ott vannak délkeletre az út mentén nem messze a háztól.Semmit se tudok csinálni gyakorlatilag,csak mászkálni,meg gyüjtögetni.Rengetegen vannak wastelandban,NPC-k megtanulhatnának azért célozni,a zombik is kemények,jópár nyil kell beléjük azért.

a spear és a javelin eléggé jó páros, viszonylag olcsón tudom gyártani, de csinálok hozzá külön tűzhelyet, hogy ne fogja a sort a kajánál. jó célzással 2-3 lövés egy zozó. spear már van az egyik szekrénybe, böködni lehet vele a jobb gombbal. A Blade képességet fejleszti.

Ja, aki nem tudná, itt bal és jobb gombbal is lehet ütni, a fejszével kb 3-szor olyan gyorsan kivágom a fát, mintha csak egy gombot használnék. rátelepszek mindkét gombra és kész, kidőlt a fa...Random kipróbálta bányába, ott is működik természetesen. elvileg a fegyverekre is igaz ez és talán még erősebb is a jobb gombos ütés, ezt még teszteljük.

The Matrix has you...

a falat szerintem is meg kell valahogy csinálni, hogy oda csalogassuk a karók közelébe a zombikat. nekem úgy volt megcsinálva, hgoy a sarkokon kinyúlt 2 kocka távra, pont a karók fölé, így ráláttam mindenre és közben tudtam lőni a kis szarosokat. mondjuk ott nem volt okádó dagadék, de talán megússzuk azt is.

Raktam le oszlopokat és fáklyákat rá, de fával nagyon gáz lesz, mert rohadt gyorsan kiég belőle. gyakorlatilag majdnem egy éjszaka alatt elment fáklyánként 250 fa. a bejáratokhoz raktam, hogy mi is lássuk hol nincs karó!!

The Matrix has you...

Update!!

Toltam pár órát megint. Sajnos bejött pár zombi és szétverték a létrát, egyelőre szalmabálán lehet felmenni az emeletre...de! elmentem a havas részre hóért és bányásztam 800 valahány "hógolyót", szóval vízzel ne foglalkozzatok egy darabig. ha lesz loot-ba üveg meg doboz azt gyűjtsétek, hogy legyen mibe melegíteni a vizet.

The Matrix has you...

<#eljen>

DevLupius
Sziasztok!
A magyarítással kapcsolatos dolgokat mostantól a következő honlapon érhetitek el:
https://devlupius.wixsite.com/home
(rendeznem kellett az infókat valahol az átláthatóság miatt)

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Kurvaéletbe,bement valaki 240-es pinggel,és élvezhetetlen lett a játék,ezért utálom a nyilt szervereket.Kéne oda egy pingszürő,lehet irok spidernek

Minden hasonló játékban "könnyűvé" válik bármi ha egyszer eléred a magas szinteket. Szinte mindenre igaz (szóismétlés rulz).

https://www.twitch.tv/sp1gu

Na ez a jó itt is hogy nehéz tanulni,és egymásra vagyunk utalva,nagyon sok kitanulható dolog van,de elsősorban a primitiv crafting fejlesztésére kell költeni,mert utána jön megint a 100-as journeyman,és megint a master,rengeteg pont kell rá.KIváncsi vagyok aki már elérte a legfelső szintet hogyan boldogul a játékban.Túl könnyűvé válik?

Gilmoor
sajnos legközelebb csak csütörtök este tudok menni. Van már motorom, benzinem ugyan nincs. Lőfegyverek baseball ütők, lila vas fejsze...szóval még nem hagytam el a cuccaim egyszer sem... eddig okés 😊 remélem mihamarább összefutunk

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Random_
Igen lassan, jó fel kell használni az időnket. Nappal gyűjteni és éjszaka kraftolni. Szerintem ahol van a külső tüskesor ott kellene húznunk egy falat. Akkor lenne egy kis udvarral körülkerített területünk, lehet elkezdek falat húzni ha benn leszek. Meg gyűjtöm a vasat majd a közeli wastelandról.

Ami fontos, hogy ne mindent scrapeljünk le, mert néha olyan dolgok kellenek receptekbe amire nem is számít az ember. Most arra gyúrok, hogy legyen egy workbenchünk. Éjszaka a ház alatt fejtem a követ.

legalább egy vagy két szintű éhség és szomjúság tűrést kell fejleszteni minél hamarabb, csak annak meg van előfeltétele. nem tudom mi, talán az athletics, de nekem még nem engedte. mondjuk 2 vagy három órát korgó gyomorral nyomtam le, nem tűnt vészesnek 😊

ja, virágokat azt szedem össze Én is a környékről, most a legfontosabb a védelem kiépítése, folyamatosan csinálom, hogy meglegyen minél több sorban, csak elég lassan haladok vele. viszonylag sokba kerül, meg lassan gyártódnak a dolgok még. Neked is a szalmabála fél perc vagy mennyi volt, nem?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.03.15. 08:45:25

The Matrix has you...

Random_
Nagy előrelépést értünk el, hogy végre van egy sor tüskénk körbe. A tüske jól lelassítja a zombikat ami segíti a megölésüket. Elkezdtem még körbepakolni a ház fala körül is, mert eléggé bontják azt is és egyelőre nem tudjuk javítani a ház falát. Lehet egy falat kellene felhúzni körbe, hogy ne tudjanak csak úgy ránk rontani éjszaka és később a falat felfejlesztjük fokozatosan. Néztem van több féle ajtó a játékban. Megtanultam a sárga és a piros virágból teát készíteni és az már több hirdratációt ad, így kevésbé fogunk szomjanhalni. De még mindig be kell osztani minden csepp vizet. Tegnap vadásztam három szarvast is, de az csak időlegesen oldja meg a hús problémát.

Manuálisan sikerült a mód működésre bírása.... Tényleg jó tág dolgok vannak benne, de valahogy nincs kedvem az "újratanuláshoz". :/

https://www.twitch.tv/sp1gu

Random_
Gyere vissza mingyá megyek én is. 😊

Gilmoor
épp vörös hold van, én meg kiléptem. Nem vagyok kész vendégeket fogadni 2 nap után 😊

yep

Gilmoor
ti most ezen a spider féle szerveren játszotok?

Én azt hittem először véletlen generálja őket a mod,de nem,ezeket előre legyártották.Banditákkal még nem találkoztam.Nagyon nem is mozdultam ki,mert körben wasteland van

ja, nagyon agyatlanok szegénykék. amúgy jók lennének, mert első időkben körbevédenénk velük a házat, az sokat jelentene.

óó, most látom Te is összefutottál csöcsös-shotis nénivel 😄
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.03.14. 18:56:21

The Matrix has you...

Szerverre mentél,vagy singlében vagy? Mondjuk van egy kis ping a szerveren,nekem 100-as felett van az érték mindig,de nem vészes.Rengeteg cucc van amit azt se tudom mire való.Viszont tetszik hogy összevonták a craftolási tulajdonságokat,meg mindent egy kalap alá,és a primitív craftingba tették bele,azt gyúrom,mert kötelező.NPC-k-nek is van memóriájuk,kár hogy 30 mp múlva lejár,és elfelejtenek követni,idáig 3 volt a legtöbb akiket rá tudtam birni hogy kövessenek egyszerre.

Szép kis team:

Végre valahogy sikerült belépni... elég brutál, főleg a wasteland... vagy 20x meghaltam, mert megpróbáltam visszamenni az első zsákomért...

onopapa

Random_
A Wastelanden vigyázzatok, zombival meg kutyával nem találkoztam, de vannak radioaktív hordók melyek környezetében sérülsz. Meg láttam zölden világító gombát, de nem szedtem fel. 😊

A zsákokat majd tematikusan szét kellene szelektálni én a földszintre a hűtőbe pakolom az ehetőnek tűnő ételeket és egyik zsákba átraktam a fegyvereket illetve a lőszereket. Ha szerzünk rugót, akkor össze tudunk rakni két ajtót mert van két kilincsünk. 😄

Ha visszaérsz a tüskéket fel kell fejleszteni körbe legalább egy sorba, hogy valami alap védelmi vonalunk legyen. Hordára alkalmatlan a hely sajnos az a kövér zombi is eléggé meglepett minket éjszaka. Durva! Itt aztán lapítani kell, különben szétszednek. Már tudok gyártani citromsárga cuccokat, lehet csinálok mindenkinek fegyvert és berakom egyik táskába.

Raktam be Én is üvegeket valamelyik szekrénybe, de van - vagyis volt - nálam is pár , hogy gyűjtsek vizet. azt nem tudtam, hgoy hol van a közelben víz, de most hogy mondod így már könnyebb lesz. most először is vissza kéne majd jutnom a házhoz, mert a közelében van a hullám amiben benne van egy csomó cucc, már ha azt még megtartja 5 halál után is...

az egyik srác írta, hogy level 10-ig 23-szor halt meg, szal annyira nem állok rosszul 😄

volt bent egy admin is, üdvözölte az újakat. megköszöntem neki, hogy megcsinálták a modot, de hárított, hogy ő csak pár NPC-t rakott be, semmi mást, spider-é az érdem 😊

Jó fejek akik bent vannak, szerintem se bántsuk egymást.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.03.14. 08:24:23

The Matrix has you...

Csak eltüntek onnan az üres üvegek,szarvast meg jó nehéz kilőni,úgy elugrál.D

Random_
Én nem fosztottam ki őket, bár megtehetnénk. Nem ellenséges senki a szerveren. Nincs ajtónk se szóval ha belekezdünk ilyesmibe mi járnánk pórul.

Tudok már ajtót craftolni, csak rugó kellene hozzá. Kilincsből van kettő. Kicsit bonyolultabb mindennek a receptje, de szinte mindent lehet gyártani. 😊

Mellettünk nyugatra kb 1 km-re van egy nagy ház,teli cuccal,rengeteg holmit pakoltak oda valkik,2 ágy is van lerakva.

Oda gyüjtöttem az üres üvegeket a hütő melletti szekrénybe,most is bennt vagyok kicsit

Random_
Pont ezt akartam mondani, hogy nincs kajánk! És a vizesüvegek is elfogytak! Szigorúan tilos a vizesüvegeket elpocsékolni és aki bejut az menjen el vízért konzervdobozban és üres üvegben is hozzatok! Én hoztam, de ittam is belőle a hátunktól keletre van tavas rész.

A hús is kell nagyon, disznót én is kétszer eltaláltam íjjal és nem halt meg üldöztem a wasteland belsejéig egy életerővel jöttem ki és nulla hússal. A vadászpuskát használjuk vadászatra, zombira ne pocsékoljuk a lőszert. Az állatot késsel szedjétek szét, akkor adja a legtöbb cuccot én mindig 4-5 csontkéssel járkálok mert gyorsan kopnak.

A ház körül a tüskéket fel tudod fejleszteni stickekkel elvileg.

Ja és volt egy almafa cserjénk, szerintem ki lett vágva, sajnos pedig lehet az is adott volna ennivalót. A kaja és a víz a legkritikusabb, voltam benn egy napot és csak arra ment el az időm, hogy elmenjek vízért.

fuh, bent voltam ma este, találkoztam randommal is, a házat majdnem szétverték a zombik, mondjuk nem tudom hogy hogy állunk, mert engem megöltek és azóta nem tudok visszajutni oda 😄
ez azt jelenti, hogy kb 2 óra alatt 5-ször haltam meg, eleinte próbáltam megtalálni a régi cuccaim, de mire elértem volna megint megöltek vagy valami másba haltam bele...mondjuk radioaktivitásba 😄

Azt tudjátok, hogy amikor van egy NPC, mondjuk olyan akinél fegyver van és azt megölik a zombik, akkor utána tőle el lehet venni azt a fegyvert?? jó lenne ha igen

szóval most az isten tudja hol vagyok, mert már nem volt kedvem futkorászni, úgyhogy majd holnap folyt köv 😊 a disznó rohadt gyorsan fut, nem tudtam utolérni, hogy megöljem...szal nincs hús sem és kaja kifogyott a hűtőből 😞 tiszta apokalipszis van bakker 😄

The Matrix has you...

Le lehet tölteni kézzel is a modot,igy nem kell a modlauncher,ott van a linkje a bannerban,végül is a modlauncher csak annyit csinál hogy a steamban lévő egész játék könyvtárát átmásolja egy tetszőlegesen kiválasztott helyre,letölti és rámásolja a modot,ennyi,ezt manuálisan is meg lehet csinálni,próbáljátok ki igy.Steam fusson persze!! A játékot természetesen a modban lévő,exe-vel inditsátok,és EAC-ot szigorúan kikapcsolni a 7days gyári launcherében!!
Még annyit hogy ne rakjatok semmit se rendszergazda modba,hátha az kavar be.

File Download-(All players must have installed the full mod to play. EAC Off)
https://github.com/SpiderJZMOD/True-Survival-SDX.git
Install Instructions-Simply Copy and overwrite game files using the file structure provided.

Kilépéskor ismert bug az előugró konzol:

KNOWN BUG- On exit from a server the game will crash and spam an error. This is from the use of SMXs Detailed Buff UI. It does no harm and is known please do not report it. When quitting the game exit to windows and force the game closed with your task manager.Thank you

A steam könyvtárban lévő játékot,hagyjátok,csak az átmásolttal foglalkozzatok,ha moddolt szerverre mentek!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.13. 18:59:15

KIlépéskor megjelenik hibaüzenet,ez ismert hiba,csak a feladatkezelőben lehet leállítani,de belépéskor nemtudom mi lehet nálatok a baj.

csak az a baj, hogy nem tudom mi a gond? ha a gép futtatta az eddigi játékot akkor nem lesz gond, csak maximum tovább kell várni, ez írtam is Neked a múltkor is. kilépésnél meg írhat bármit, akkor már tökmindegy, már játék után vagy.

szóval kellene kép, hogy mi ír vagy hogy hol áll meg. esetleg azt a képet be is rakhatnád akár a mod fórumába is vagy berakom Én ha segít és leírom a gondodat angolul, ha az nem megy. segítek, csak adjatok képet.

The Matrix has you...