7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Off: Mennyire HC PVP a Conan? Egy Rust-hoz képest.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Szintúgy jó lenne együtt játszani..... de ennél még a vanilla Rust is gyorsabb!! Csak rászánt időben miatt hasonlítom, de egyszerűen nincs türelmem végigszenvedni addig amíg..... túl "részletes" már számomra. 😞

https://www.twitch.tv/sp1gu

Annyival nehezitették meg hogy zombikat kell ölni ahhoz hogy előrejuss a játékban,mert akkor kapsz pontokat.Egyébként Madmole mondta valamikor hogy senki se akar kimozdulni zombit ölni,mindenki csak épitkezik.Ez a mod elintézte ezt a dolgot rendesen,az eredeti játék is ebbe az irányba megy,de még kevés hozzá,minden elérhető szinte az elején ami az épitkezéshez kell,itt semmi.Kapsz egy szalmabála craftot ingyen.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Infrath
én szeretnék veletek játszani de nekem sem jött be igazán a mod
telepitettem kipróbáltam és ennyi
nekem egyszerűen egy kraftolos építős játékba nekem nem jön be az hogy kurva kemény életben maradni, ráadásul olyan halom cucc van hogy érthetetlen mi hol van
persze belehet idővel tanulni szokni stb. de sztem bonyolult
nekem a conan nagyon bejön kár hogy nincs jobb gépem..

nekem nem voltak problémáim egyenlőre az életben maradással, de amennyit a chat et olvastam
tuti abból állna a napom hogy legyen gyors gombon az ágyam és lerakom amint vmi üt vagy látok
és kihasználnám a respawn-t szart (később kaja víz sem kell mert minek, el kell érni arra a szintre ahol már könnyebben életben maradsz és akkor foglalkozni vele)
ami egyébként gáz..
srácok ha ölni akartok darálni lövöldözni pvp zni egy halom más jobb játék van erre pl. paladins
sztem előtérben a kraft, kaland, építés bányászat legyen
na de mindegy ne menjünk bele megint mi jó mi nem..

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.03.17. 23:01:27

https://www.twitch.tv/infrath

Te is vérnyúl fan vagy, mert az a valóságos? Meg a krokodil?
Random_
Kifejezetten örülök, ha nem mindenkinek tetszik a modolt 7DtD, így nem lesz tömegnyomor a szerveren. Igen a modhoz türelem kell, tényleg próbálták valóságosabbra és küzdelmesebbre venni a túlélést.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kár volt egy nyúl miatt letörölni,amúgy engem meg csirkék támadtak meg,de érdekes mert máskor meg elfutottak mellettem,szerintem nem minden nap támadnak,ez le is van irva hogy melyik napon melyik állatok támadnak,fel van osztva a 7 nap

7 Day Roaming Horde Rotation
Day3 -Infected Rabbit horde
Day4 -Hornet Swam
Day 5 Zombie Chicken and Bear Horde
Day 6 - Dog Pack
Day7- Climbing Horde

ez beszorozva is igy van,tehát az első 2 nap,és a 7. és 9. nap nincs invázió,téged a 3.napon támadtak meg a nyulak
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.17. 20:22:06

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DDDDD

újabb 20 perc játék.....ott töröltem le a mod ot, mikor meghaltam, mert egy nyúlnak tűnő állatka megtámadott, és hiába ütöttem, én meghaltam, az nem. Értem én a viccet, láttam én is a nagysikerű Gyalog-galopp című Monty Python filmet, imádtam is benne a vérnyulat, na de.......
Utoljára szerkesztette: havenday, 2017.03.17. 16:15:48
végre feltudtam tenni a mod ot, működik. Háááát, nem vagyok elájulva tőle. Pl mindjárt találtam vagy két NPC t, beléjük boxoltam, ahogy írtátok, követtek is. Vagy 20 métert.....így 20 perc játék után nekem túl nehéznek tűnik, súrolja az élvezhető játék fogalmát, persze ez mindenkinél mást jelent.
bakker. remélem csak update-elik vagy valami. most olvasgatom a fórumot ott köszönik Spider-nek a frissítést.

The Matrix has you...

Mod installálási videó:

The Matrix has you...

Ez jó! Belépek,erre leáll a szerver

Találtam mammutfenyőket is, az adja a Red wood-ot, az kétszer olyan sokáig ég, mint a sima fa, de magot nem dobott..azok csak úgy spawnolnak vagy nemtom...

The Matrix has you...

Ja, bugos lett egy pár fa, 0/5000 az életereje, de hiába ütöm nem dől ki és nem is lehet csinálni vele semmit. mondjuk ásni még nem ástam ki alatta a földet, mert akkor is ki tud dőlni 😄 ezt még megnézem.

The Matrix has you...

a konyhában használok egy fakkot, oda rakok minden olyan cuccot ami éppen nem kell, de mondjuk kellhet bent a házban vagy kintre. magvak, fű-fa, kő stb. abból vehettek nyugodtan, azért van 😊

amikor vágom a fákat gyűlik a mag rendesen, most pl a wasteland szélét telenyomtam új ültetéssel, lehet átalakítja 😉 nem hiszem, de ki tudja 😄
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.03.17. 12:51:15

The Matrix has you...

Random_
Én is csináltam már, beraktam a tiéd mellé. 😄 Lehet le kell rakni valahová, mint egy tábortüzet?

Ami volt csavar véletlen scrapeltem. 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

mielőtt kiléptem olyan este 11 felé éppen akkor lett vééérhold, gyorsan felmenekültem a padlásra, de már halottam ahogy kint fennakadnak a karókon, remélem nem cseszték szét nagyon...egy szál NPC van a házban, nem húzhatta sokáig ha bejutottak 😞

The Matrix has you...

Én úgy emlékszem valahonnan szereztem csavart, nézd meg a zsákokban majd.

Nekem meg majd a mozsárral kéne kezdeni valamit, mert az is egy quest, hogy gyártsak fertőtlenítő tablettát, már megvan a mozsár de még nem jöttem rá, hogy hogy kell használni.

The Matrix has you...

DevLupius
Mi Neokerubbal megváltanánk a jegyeinket a privát szerverre, és úgy gondolom, hogy ha majd kileheli a lelkét az alpha 16, akkor átállhatna a szerveren arra a módra amivel most játszotok, addigra valószínű hozzáigazítják a játékhoz.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Gilmoor
Arra rájött már valaki, hogy a fegyverolajat hogyan kell használni? Fegyveralkatrészeket akkor is szedjétek össze, ha nem jó a minősége. Receptkönyveket lehet belőle készíteni.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.03.17. 10:37:30

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Random_
Annyit tettem, hogy az üllőn gyártottam vödröt amibe tudunk vizet hozni és akár a leásott pincében csinálhatunk magunknak egy föld alatti tavat. Egy vödör vizet kiöntesz, majd visszaveszed és ezt ismételed sokszor. Szivesen megcsinálom a víztározót, remélem működik és nem szivárog el a víz.

Ha szerzünk 4 csavart tudunk készíteni sütőt amiben kenyeret tudunk készíteni. Van malomkő amiben meg tudjuk a búzát őrölni a kenyér meg csak eltelít valamennyire. Tegnap tesztként főztem egy tojást, de nem adta vissza az üveget, lehet benéztem vagy elcsesztem valamit. ha húsfőzésnél visszajön az tök jó! Lehet konzerv víz is jó tojásfőzéshez??? van sok konzervvizünk.

Napraforgó magot átraktam a hűtőbe asszem...

Random_
Most nem tudok koordinátát adni, de ha online leszek írok vagy más megadja. A franciakulcs tök jól jönne, mert kell rugó pl meg eletronical parts a workbenchez van TV csak nem tudjuk szétszedni szakértő módon. A balta nem megfelelő ehhez. 😄 Bár lehet csinálok csavarhúzót, és az lenne a megfelelő szétszerelni elektronikai cuccokat.

Random_
A falon én is kicsit építettem, meg a tüskéket feljavítottam.

A cuccainkat lehet elrejtem a pincében, még ezen gondolkozom. Mert most nyitott a házunk teljesen. Vagy csinálunk egy földfallal elrejtett pincét. Vagy ásunk gödröket melyeket lefedünk és az óvatlan látogató beleesik.

Gilmoor
Medvecsapdáról még semmit. Egy medvével találkoztam eddig, az is zombimedve volt 😊

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Medvecsapdáról mit tudsz? azt is tudnék már készíteni, mondjuk fogalmam sincs mi kell hozzá, nem néztem, de az mennyire hatékony? tényleg elfogja az állatokat? mert abból kirakok párat és kicsit jobb a helyzet.

The Matrix has you...

Gilmoor
A tyúkketrec csak tojást ad.
Tegnap sikerült meghalnom, Z-virus, pók méreg és elfertőződött seb végzett velem. Az utolsó perceimben megemlékeztem ártatlan életemről 😊
Random írj már privátban egy koordinátát, mielőtt még túlságosan beásom magam valahová. Jelenleg egy fűrészmalmot alakítottam át, van zárható ajtóm, üllőm (találtam) kutató asztalom .. kellene készítenem egy kézi kocsit amivel felszedhetőek ezek a lerakott munkapadok. Kajával el vagyok látva egyelőre. Van a közelemben egy hobbit ház, amiben van üllő, vízforrás.. épp csak bevédeni nem egyszerű. Darabokra szedik a zombik. A húst - ha jobb nincs - érdemes megfőzni, a főtt hús elfogyasztása után visszaadja az üres üveget.
A csoportosulásnak az a hátulütője, hogy az egy főre szükséges vadászterület viszonylag nagy, és 3 embernél már nem termelődik elég állat a közösség fenntartására. Találtam francia kulcsot, az autók szétbontása hatékonyan fejleszti a journeyman craftingot. Benzint viszont alig ad.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.03.17. 09:30:41

kajával kell kezdeni végre valamit, mert állandóan éhezem 😄

ettem egy csomó kék bogyót, jól meg is mérgeztem magam ...sajna elhasználtam az anti-venomot 😞

a napraforgó alternatíva lehet, mert 5-öt ad a kajához, viszont -5 vizet is elvesz, az most ugye nem baj, mert van elég vizünk. csak gyűjtsétek a napraforgót hozzá én most csináltam egy adagot az asztalon, viszont nem vettem ki belőle, ott keressétek.

ami másik, találtam egy skill-t, ketrecet lehet vele csinálni, belerakni a tojást ott valamit ügyködni, abból lesz a csibe, aztán még valamit és abból a tyúk. ad tojást és tollat, de gondolom húst már nem, mert azt nem írja. tojásból is jóféle kaja van. azt majd kipróbálom.

felraktam a legfelső szintre egy tűzhelyet, abba csinálom a javelin-t, hogy mehessen éjjel-nappal a cucc, ott talán nem érdekli a zozókat, túl magasan van. szerintem elég jól beindul a fejlődés, ha állandóan csinálunk valamit. mindig van mit kraftolni.

The Matrix has you...

ja, a sarkokon csinálok kiugrókat, hogy jobban rálássunk a karókra, így lehet, hogy tudunk emelni a falakon is biztonságképpen.

The Matrix has you...

építettem fából falat, egyelőre csak egy sort és még egyet amennyi anyagom volt, tehát nincs kész. azért gondoltam, hogy végig legyen egy sor, mert a zozók azon nem bírnak átjönni, mi meg fel tudunk rá ugrani. a második meg azért kell, hogy onnan tudjuk ütni őket. tudok rajta erősíteni 2 szintet - az életerejét nem tudom, nem néztem - de ha van vas nálam még egyet tudok majd, de azzal egyelőre vártam mivel abból szűkében vagyunk. raktam be a forge-ba is, meg maradt nálam is. tegnap kidobott vagy 3-szor a szerver fagyással, eléggé gáz volt.

Szerintetek jó lesz így? vagy van más jó megoldás?

The Matrix has you...

azt Én is olvastam, remélem nem lesz belőle rendszeresség. nagyon nehéz találni komolyabb dolgokat szerintem, készíteni meg még nehezebb. speciel találtam egy széfet a wasteland szélén, de kb 3 óra mire azt szétverem kőbaltával 😊 kíváncsi vagyok meglesz-e még, meg hogy mi lesz benne ha igen.

The Matrix has you...

Random_
Hát egy publikus szerveren ezt nem lehet elkerülni sajnos. Egyébként elvileg meg tudod védeni a cuccaidat ebben a modban is, de nem olyan hatékonysággal, mint 7DtD alapjátékában. Pár eszközön már gondolkoztam, de úgy tűnik, akkor ezt komolyan kell venni, szóval a két zsák cuccunkat lehet elássuk amíg offline vagyunk.

Tegnap este csináltam üllőt 1200 vasból ami nagyon sok! Nos alapvetően vagy három helyet láttam ahol használni lehet én leraktam önmagában a földre és úgy is működik, sajnos felszedni nem tudom, pedig van még két hely ahová be lehet rakni, mint "szerszám" Egyik a forge a másik egy speckó workbench.

Gilmoor
na hát ha volt is béke spider szerverén, már nincs 😊 épp most hőbörögtek, hogy kiraboltak valakit, és még jelentkezett is aki tette. Elmondta egyáltalán nem volt nehéz vascsákánnyal feltörni, és keystone csak arra jó, hogy távoltartsa a kőbaltás kezdőket. Szóval.... ez van.

Átment Forestbe a 7days? 😊
Ott is vannak baba szörnyikék. 😊
Utoljára szerkesztette: Bal0924, 2017.03.16. 19:04:39

privátnak elég annyi slot
kérdés ha kijön az alfa16,akkor indít-e valaki új szervert,mert ez a kettő ami fenntvan,elég kevés lesz neki,pláne ha meg is lesznek még addigra ezek a szerverek

persze letölti

akkor jól sejtettem. nem kevés egy kicsit? bár lehet ez éppen elegendő. mondjuk kb ennyien szoktunk rajta lenni csúcsidőben.

The Matrix has you...

Ha be van pipálva az auto update mod, akkor ezt letölti nekem majd ugye? mármint a frissítést amit mondasz.

The Matrix has you...

Random_
Az lesz a baj a moddal, hogy erősen dolgozik rajta még Spider. Az utolsó frissítés 10 órája jött ki rá, szóval egy szerver esetében lehet elég sok belenyúlást igényelne ezek lekövetése. Ő maga a fórum elején 4 hete nem támogatta a dedikált szerverek létesítését addig amíg nincs kész a mod. Szóval lehet be kell érnünk ezzel a hivatalos szerverrel és ezen kell boldogulnunk.

10 slotos,az 10 férőhelyes szerver,annyian tudnak rajta játszani egyszerre,azt jelenti
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.16. 14:13:21

mi az a slot?

The Matrix has you...

Infrath
meg discord
bárki bármikor csinálhat szervert/szobát ingyen..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.03.16. 13:59:29

https://www.twitch.tv/infrath

Itt az árkalkulátor amúgy:

https://gamerzfactory.de/client/cart.php?a=confproduct&i=0

alapból 10 slot van,ha kérsz TS-t,akkor 10 slotos TS-ért már 2 euro felár van.D De hülyeség a TS-t itt megrendelni,mikor van ingyen TS is

Nem mintha én érteném a németet<#idiota>

1 hónap

de 10 sloton felül már plusz mani

7DtD: Vertragsmodalitäten
1 Monat Laufzeit (Prepaid)
Kündigungsfrist KEINE
Preisangaben pro Slot/Ram/Monat
Alle Preise inkl. 19% MwSt.

zu den AGB´s...

Schnelle Freischaltung der Server nach Bestelleingang und positiver Plausibilitätsprüfung.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.16. 13:26:48

Gilmoor
mennyi időre 7,50?

Amúgy meg teljes körű hozzáférést adnak a szerverhez,utoljára Drag szerverén a Valmod pack futott (tartalmazza ezt is),a szerverfájlok ott vannak a bannerban a True Survival mod linkjén,viszont azt sajnos nem tudom hogy kell feltelepiteni rá,ahhoz kéne majd segitség tényleg,ha netalán meglesz a szerver
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.16. 12:47:40

Ja!<#eljen>

Sőt a gamerzfactory még olcsóbb is,10 slotos szeró 7.50 ájró

Don szervere a Lowlatencyn volt
Dragscorp szervere a Gamerzfactoryn (volt)

mindkettő occsó,és jóóó
https://lowlatencyservers.com/members/cart.php

https://gamerzfactory.de/gameserver/7-days-to-die-server-mieten

ez az utolsó meg támogatja a modokat is,érdemes elgondolkozni ezen

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.16. 12:39:49