7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanez volt a hibám amiket már jó pár előző posztban feltüntettem és kértem segítséget. Aztán berageltem és letöröltem az egészet. 😞

https://www.twitch.tv/sp1gu

Mit ír ki? tegyél már be róla képet. Nekem semmilyen hibaüzenet nem jelent meg.

Most pl átraktam csak simán a D-re - ahol a játékaim vannak, meg a steam is - úgy, hogy áthelyeztem a korábbi mod mappámat ide. indítottam a launcher-t, megadtam neki az új helyet és kész. load mod aztán már töltött is befelé. kilépésnél eddig nekem beadta a konzolos hibaüzeneteket, amit ugye jeleztek az oldalon is, meg Ironman is beírta korábban, de most csak annyi volt, hogy a 7DTD működése leállt, kész, ablak bezár. Nekem ez még jobb is, mert eddig feladatkezelőben kellett kilépnem.

The Matrix has you...

igen, ezt használom
Random_
Nekem akkor dobott fel ilyen hibát mikor nem a modolt játékkal akartam belépni a modolt szerverre.
Azt a mod launchert használjátok? Nagyon hasznos program én abból indítom mindig.

Mod Launcher

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nálam is ugyanez a helyzet! Folyamatosan felugrik akonzol és hibát jelez. Asszem nem találja a modot.

onopapa

én nem tudom használni a mod ot, betölt, megjelennek a hibaüzenetek, azok futnak, kilépni se tudok belőle, mert újabb hibaüzenetek jönnek
Fú, tényleg, mindig elfelejtem, hogy van csapóajtó 😊

Nagyon jó, akkor majd megcsinálom a védelmet, egyelőre hagyok rajta bejáratokat, majd ha meglesz a csapóajtó, akkor meg lezárom.

The Matrix has you...

Random_
Én találtam egy hátizsákot amiben volt vadászpuska meg lőszer és egy lila fejsze. Az első napokban meg fatönkből jött egy kék baseball ütő. Java részt azt használom, így nem kell sok nyílvessző. Horda estére persze kelleni fog szóval gyűjtögetnünk kell.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Igen ez jó elképzelés a védelemre, azt nem tanulmányoztam milyen más passzív védelem van még, de annak örülök, hogy te tudsz ilyet gyártani, mert nekem nincs kitanulva. 😊 Te leszel a védelemért felelős!

A bejutást én föld alatt szeretném megoldani, csinálunk egy csapóajtós lejáratot és alagúton keresztül megyünk be. A wc-ben már leástam a szikláig úgyis kell bányásznunk követ meg vasat. Kifejlesztem a csapóajtót és azon keresztül közlekedünk arra nem gerjednek a zombik se.

Amúgy hogy képzelitek el a védelem felépítését? most még nincs betonoszlop, ha jól tudom. elkezdtem lerakni ezeket a kereszt-karókat vagy miket, de ha így nem jó, akkor szétbontom. kellene valami árok és bele a nagy csúcsos karó, meg köré 2-3 sorba a keresztes. magunknak meg egy híd, hogy át tudjunk rajta menni.

The Matrix has you...

Oké, este megcsinálom 😊

Ja, ha ennyi, akkor nem költözök be máshova, azt hittem nem fogja engedni a landclaim miatt, de ha elég bevenni a csapatba, akkor fasza lesz 😊

Most elsősorban gyűjtögetésre megyek rá, mert rohadtul fogy a nyíl, töltényt meg még képtelenség csinálni. Nekem van hunter rifle a park ranger miatt. de már csak 7 lőszerem van bele...
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.03.13. 13:15:21

The Matrix has you...

Random_
Azt mondták felvettek több mozgásanimációt is én azokra is kíváncsi lennék, hogy miben fog megtestesülni.

Az építést imádom és ez az új rendszer több építőelemekkel maga lesz a Kánaán meg persze a golyóálló üveg! Az a szomorú, hogy most annyira hypeolom a True Survival modot, hogy azért várom az Alpha16-ot, hogy ezek bekerüljenek a modba is. 😄

Bár a modban van elektromosság működő és öntözési rendszer is. Amin kicsit ledöbbentem, hogy lehet esővízzel feltölteni medencét és a növények növekedésükhöz kell az esővíz vagy az öntözés!

Én is többet vártam a videótól.Alvó zombikat nem tudom hogy számolja ki,csak a házakban lesz,vagy a mezőkön is? Néha a kúszókat is alig látom,csak mikor már közel vannak hozzám.Érdekes lesz.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Hát erre várt a komplett fórum hétvégén és ez nem túl sok. A felépített villa nagyon szép és elismerem kiterjeszti a lehetőségeket ez a festegetés. lehet jó kis rejtett konténereket a falba rakni és átfesteni. 😄

A medve odabasz és a farkas is nagyon tetszik, csak még fel kell növelni a méretét, de ezt említi is a videóban.

A sleeper zombi semmi extra, főleg miután előre morognak mikor már közeledsz. Nagyon nem tudok megrémülni főleg miután van bányász sisakja az embernek. A fórumon is írták, hogy akkor lenne ez ilyesztő, ha a bányász lámpa ritkább lenne, elromolhatna tölthető eleme lenne ami lemerülne meg kisebb fényereje. Kb. így kelnek fel a zombik mikor motorral haladba bespawnolja őket. Ahogy infrath írta ez már eddig megvolt.

Én kicsit többet vártam, de azért az új texturák és az a városi rész amit bejárt az nagyon tetszett nekem a boltokkal.

Érdekes téma amit felvetettek a videó kapcsán, hogy minden zombi fehér bőrű. Nincs egy színes bőrű se vagy spanyol, pedig USA-ban van egy jelentős spanyol kisebbség is. 😊 Ez a játék rasszista!!! 😄

Remélem hetente kapunk új videót és pár hét múlva lesz valami experimental.

Random_
Vegyél fel steamen ismerősnek, Ironman barátai között megtalálsz és belépek, mikor alkalmas és felveszlek a játékban is barátnak.

A másik házat valakik elfoglalták, mert ott van két hálózsák is meg sok loot. Én nem fosztottam ki, csak elhoztam egy főzőedényt. Ha egy ajtót fel tudnánk pattintani a házra ami zárható az tök jó lenne. Nekem 9-es a primitive crafting, nem soká 10 lesz és akkor tudunk bonyolultabb dolgokat is építeni. 😊

Infrath
hát szerintem ennek a farkasnak róka mérete van..
és én a "sleeper zombik" cucctól többet vártam
azért mondom ezt mert
amikor futás közben vagy mondjuk a városban, akkor tök jól megcsinálták ügye hogy nyugalmi állapotból felállnak a zombik
amikor spawn-olnak
na már most csak annyit tettek hogy freeze be van addig ami egy bizonyos távon belül nem érsz
áh mindegy végülis jól müködik csak vhogy nem tudom hogyan de többet vártam..
vhogy azt hiszem mindig új hang és videó(animáció) anyagra várok mindig.. de ez csak én vok
ez csak egy témát mutat be nem sokat, mikorra is jön a 16?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.03.13. 05:43:16

https://www.twitch.tv/infrath

Mályki86
Itt a várt videó!

Jöhetnek a fika kommentek...
Mert nem vagy még Random szövetségese,azért nem engedi

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Vándoroltam a környéken, amit tudtam beraktam a fenti zsákokba. Sajnos nem engedi lerakni a hálózsákot, kint a ház előtt tettem le. van a közelben egy másik ház, lehet majd abba veszem be magam, legalábbis amíg nem tudok építeni valami normális védelmet.

The Matrix has you...

Védi a területet a többi játékosoktól,csak itt más a neve a modban,keystone rock.Nemtudják kiütni a blokkokat olyan egyszerüen,mert megszorozza a sérthetetlenségét minden egyes blokknak a hatósugaron belül.Nemtudom hogyan van beállitva itt az erőssége,és hatósugara.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.12. 19:54:06

Március végére igérték anno az alfa16-ot,remélem ma mondanak már valami konkrétumot is róla,és nem hetekig játszanak vele megint.Jöna videó,nemsokára.

mire jó a landclaime?

kösz a tippet a szalmabáláról, fű úgyis van elég 😊

Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.03.12. 19:51:09

The Matrix has you...

Random_
A kőbalta itt nem alkalmas fejlesztésre, kalapáccsal lehet fejleszteni amit forgeba lehet gyártani, de ki kell tanulni.

Elvileg tettem landclaimet a padló alá nem tudom mekkora a hatósugara. A vécéből ástam le a föld alá, szalmabálákkal lehet lejutni, mert a létrához szög kellene a szöghöz meg üllő az üllőhöz meg 1200 vas a forgeba. Szóval a szalmabála használható úgy, mint alapjátékban a wood frame.

Ma szerintem nem tudok bejutni, de igyekszem. Én tolvaj karakterrel vagyok, szóval tudok gyorsan lootolni és settenkedni. 😊

oké, megtaláltalak szerintem.

megtaláltam a házat, ugyanaz mint amilyet Én is találtam a kis tó partján, meg ilyen van a single játékomban is 😊
ma horda nap van, azt nem vállaltam be, inkább kiléptem, de ettől függetlenül meghalhatok?

egy gond van, hogy nem enged építeni itt. miért? próbáltam bedeszkázni az ablakot, de csak kitörtem 😞 ehhez is skill kell majd?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.03.12. 17:55:21

The Matrix has you...

Hol van ez a ház?

Kora délután bent voltam Én is, mindenhol üres autókat találtam, aztán mikor nagy nehezen eljutok egy házig pont sötétedés előtt felzabáltak a zombik... 😞

The Matrix has you...

Jó lenne ha az alap is ilyen lenne,de azt elbaxták rendesen.

Ez a mod.Kiváltottam a primitive craftingot,és azt fejlesztem,100-ig lehet lépésenként,hát mit ne mondjak ezt kurva jól megcsinálták,sorban oldódnak fel a receptek,cuccok,de még igy is kell rá költeni külön mindegyikre pontokat.
NPC meghalt,otthagyta nekem a lila ütőjét,brutális miket tud az ütő,szépen fejbekólintom vele a zombit,és el is ájul.Van tzöbbfajta ütő is.Másik NPC-nek meg nemtudom kifogyott a lőszere,vagy mi történt vele,de szegényke áll ott,és nem tud lőni,simán kinyirták a zombik.D
Random-al vagyunk ebbe a forges házban,de ajtót még nem tudunk rá rakni,ahhoz el kell érnem a primitive crafting 10-est,hogy megnyiljon a wooden door.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van ilyen jóéjszakát ütő is.D

Szinte pár méterenként vannak segítők,meg is ijedek tőlük mindig ha lőnek egyet.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.12. 16:33:47

Infrath
ez most nem tiszta nekem
ez az új patch vagy a mod?
mer ha a patch akkor jól néz ki..

Ja,és fejlődéshez vannak kötve hogy miket tudsz craftolni,hiába van meg hozzá a megfelelő pontod,ha nincs meg a képességed:

New Skills
Primitive Crafting-
Basic crafting. Includes Log Cabin, Wood Frames, Red Wood and Cobblestone Building
Journeyman Crafting-
Intermediate Crafting. Includes Scrap Frames, Rebar Frames, Bricks and Flagstone Building.Iron unlocks at player level 25.
Master Craftsman-
End Game Crafting. Includes Steel Frames and all high end crafting. Steel unlocks at player level 75.
Engineering-
Gain skills in engineering by upgrading world blocks or crafting complex items and chemicals. Learn to craft more complex items as you level like Generators, Bridges and more
Hunting-
Use special knives to harvest animals and gain xp toward your Hunting Skill. Using these special knives will allow you to harvest more items and better animal parts from animals like- Sinew, Hoofs, Pork Belly, Venison Tenderloin and more. Raise your Hunting skill to learn better Fishing Lures, Traps to capture and re use poisonous animals and learn how to raise chickens in a coop for feather, eggs and meat.

Szerintem azt kellene berakni az alapjátékba is hogy ne lehessen rögtön elérni az összes eszközt,csak pontokkal,mint a modban,30 valahány oldalon vannak felsorolva a feloldható cuccok,van miért küzdeni,és ott a rengeteg quest is.Ez a mod olyan mintha így nézne ki a teljes játék,bár a krokodil szerintem röhejes,meg a zöld pókok is,kígyóról nem is beszélve,de elférnek a terepen,csak vigyázni kell.

Tegnap este dolgom volt,de most délután bennt leszek én is,nagyon aranyosak a benntlévők,mondták ha kell valami szóljunk,és segítenek (angolul persze)

Moddolt szerver,bannerban a mod:
További infok a telepítésről a #14102-ben

The Official True Survival SDX Server
ip- 104.243.42.154 port- 23104
passw = spider
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.12. 12:29:16

<#nevetes1>
Infrath
sztem festegetni biztos fog..

XD

Random_
Olvasgattam Madmole hozzászólásait és panaszkodtak neki, hogy gyorsan unalmassá válik egy idő után a játék. Ami tényleg igaz, főleg olyanok számára akik nem szeretnek építkezni vagy kreatívkodni csak zombit ölni, mert egy bizonyos szint után mindened megvan és nincs ellenfél ami veszélyeztetne.

Azt mondta reméli az újdonságok, mint a feral zombik, elektromosság, legendás eszközök stb.. kitölják a játék hosszát. Én azonban nem gondoltam volna magamról, hogy ennyire mod oldalra állok át, de a True Survival mod annyira eltolja a játék első időszakát, hogy számomra élvezetesebb, mint az alapjáték. Pedig én nagyon mod ellenes voltam, mert amivel találkoztam az elég hulladék volt. Ez se tökéletes! Van ami rontja a játékélményt, de egy mérlegre helyezve a szempontokat mégis a mod felé billen a mérleg nyelve.

Kiszedik Alpha16-ból a 10mm-es lőszert amivel eddig nem is foglalkoztam. Számomra haszontalan volt, mert nem használtam MP5-öt, Csak akkor, ha már volt egy stack lőszer belőle lootból. Amúgy most néztem rá, hogy az MP5 egy 9mm-es fegyver, nem is értem hogy jött ez, hogy 10mm-es lőszer van a játékban hozzá.

Ma jön állítólag új videó! Nagyon várom már kíváncsi leszek az újdonságokra. Mit tud mutatni Madmole.

csáo ti melyik szeron nyomjátok
Random_
Én is kaptam pók és kígyó marást is az ellenszerhez azonban nem volt alkoholom. Szép lassan lehet fejlődni és van egy csomó kezdő küldetés mely során megtanulható alap dolgok legyártása. Horda napot még nem próbáltam ki, ahhoz jól jönne képesség amivel tüskéket tudok gyártani.

Egyelőre még ajtót se tudok készíteni, de nemsoká lehetséges lesz. Vasat kellene szereznem, de elég nehezen jön.

Random_
Abból a típusból minden színűt

Mármint az egész készletet? Nadrág,cipő,felső,kesztyü...stb

Random_
Azt ézrevetted, hogy egy ruhát felhasználva megtanulhatod annak a szabását? Be kell olvasni, csak ne scrapeld le!

Rohadt jól meg van csinálva ez a mod,egyébként minden tárgyat,még a faajtót is fel kell oldani a perkeknél,3 pontba kerül csak az ajtó!! Nagyon rá van állva arra hogy öljünk,és öljünk,szerezzünk pontokat! Igy kell ezt csinálni! Mondjuk az alapjátékban is nehézkes a fejlődés,de ott minden elérhető,és ez megkönnyíti a játékmenetet,a modban viszont folyamatosan kell gyüjtögetni,mert a plant fiberből kötelet kell először gyártani,ami mindenhez kell,és a fadarabokból,meg újra deszkát mint anno.Ez azért lelassitja a játékot.De legalább nem lesz többezer füvem.D

Eltörött a lábam,megmart egy pók,megmart egy skorpió,túlhevültem,de ez kevés volt,megfulladtam.D

Lényeg hogy volt cigim.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.11. 14:57:49

Random_
A zombi csirkének meg nyúlnak meg kutya és medve hangja van. 😄

Krokodilnak meg rendőrhangja van.DD Dagadtzombik meg szépen köpködnek,némelyik autóriasztója megszólal,erre odasereglenek a többiek,eh.Ez az autóriasztós megoldás tetszik nagyon.

Random_
Szerintem a tollal lehet valami jegyzetet vagy könyvet írni.

Én nem rugdosom mindig, mert sokszor leakadnak, inkább csak rövid távokra. Találtam egy forgeos házat és oda beveszem magam. Az alap survivor küldetéseket csinálom végig, hogy legyen xp. Fel tudjak oldani dolgokat...

Vízparton van krokodil, egyszer megkergetett rendesen pár kígyóval is találkoztam, de nem bántottak. Vadászat állítólag nehéz, meg most szeretnék stabil vízforrást találni egyelőre sokat kell mennem a tópartig ahol ugye krokodil.

Lábam törtem miattuk.DDD
Amúgy az írótoll mire való?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.11. 03:41:46

Benéztem a szerverükre,most 2 új NPC-t is magam mellé vettem,nagy segitség nekem,majd ma velük járom be a terepet,főleg ha még útközben találok pár segitséget.D

A stone axe,és stone shovel nagyon sérül,alig pár ütés,és kampec,nem győztem a füveket gyüjteni hogy fiber rope legyen azért bőségesen,meg a köveket is.Jól megcsinálták amúgy.

<#eljen>

Én a farmert választottam,bár sokra nem megyek vele.(Bányászsapkáért azért megérte) Amúgy te is rugdosod állandóan az NPC-ket hogy kövessenek?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.11. 02:56:05

Random_
Tetszik a mod mert kellően elnyújtott a fejlődés és lényegesen bővebb a tartalom.

Az NPC-k olykor hasznosak, de sikerült találnom egy kék fém baseball ütőt amivel elég jól tudok harcolni. A második nap igazából szomjan haltam, de egy pók is megcsípett. 😞 Bejön a cucc, még nyomom a szerveren amit a fórumon megadtak.