7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Most pl átraktam csak simán a D-re - ahol a játékaim vannak, meg a steam is - úgy, hogy áthelyeztem a korábbi mod mappámat ide. indítottam a launcher-t, megadtam neki az új helyet és kész. load mod aztán már töltött is befelé. kilépésnél eddig nekem beadta a konzolos hibaüzeneteket, amit ugye jeleztek az oldalon is, meg Ironman is beírta korábban, de most csak annyi volt, hogy a 7DTD működése leállt, kész, ablak bezár. Nekem ez még jobb is, mert eddig feladatkezelőben kellett kilépnem.
The Matrix has you...
Azt a mod launchert használjátok? Nagyon hasznos program én abból indítom mindig.
Mod Launcher
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
onopapa
Nagyon jó, akkor majd megcsinálom a védelmet, egyelőre hagyok rajta bejáratokat, majd ha meglesz a csapóajtó, akkor meg lezárom.
The Matrix has you...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A bejutást én föld alatt szeretném megoldani, csinálunk egy csapóajtós lejáratot és alagúton keresztül megyünk be. A wc-ben már leástam a szikláig úgyis kell bányásznunk követ meg vasat. Kifejlesztem a csapóajtót és azon keresztül közlekedünk arra nem gerjednek a zombik se.
The Matrix has you...
Ja, ha ennyi, akkor nem költözök be máshova, azt hittem nem fogja engedni a landclaim miatt, de ha elég bevenni a csapatba, akkor fasza lesz 😊
Most elsősorban gyűjtögetésre megyek rá, mert rohadtul fogy a nyíl, töltényt meg még képtelenség csinálni. Nekem van hunter rifle a park ranger miatt. de már csak 7 lőszerem van bele...
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.03.13. 13:15:21
The Matrix has you...
Az építést imádom és ez az új rendszer több építőelemekkel maga lesz a Kánaán meg persze a golyóálló üveg! Az a szomorú, hogy most annyira hypeolom a True Survival modot, hogy azért várom az Alpha16-ot, hogy ezek bekerüljenek a modba is. 😄
Bár a modban van elektromosság működő és öntözési rendszer is. Amin kicsit ledöbbentem, hogy lehet esővízzel feltölteni medencét és a növények növekedésükhöz kell az esővíz vagy az öntözés!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A medve odabasz és a farkas is nagyon tetszik, csak még fel kell növelni a méretét, de ezt említi is a videóban.
A sleeper zombi semmi extra, főleg miután előre morognak mikor már közeledsz. Nagyon nem tudok megrémülni főleg miután van bányász sisakja az embernek. A fórumon is írták, hogy akkor lenne ez ilyesztő, ha a bányász lámpa ritkább lenne, elromolhatna tölthető eleme lenne ami lemerülne meg kisebb fényereje. Kb. így kelnek fel a zombik mikor motorral haladba bespawnolja őket. Ahogy infrath írta ez már eddig megvolt.
Én kicsit többet vártam, de azért az új texturák és az a városi rész amit bejárt az nagyon tetszett nekem a boltokkal.
Érdekes téma amit felvetettek a videó kapcsán, hogy minden zombi fehér bőrű. Nincs egy színes bőrű se vagy spanyol, pedig USA-ban van egy jelentős spanyol kisebbség is. 😊 Ez a játék rasszista!!! 😄
Remélem hetente kapunk új videót és pár hét múlva lesz valami experimental.
A másik házat valakik elfoglalták, mert ott van két hálózsák is meg sok loot. Én nem fosztottam ki, csak elhoztam egy főzőedényt. Ha egy ajtót fel tudnánk pattintani a házra ami zárható az tök jó lenne. Nekem 9-es a primitive crafting, nem soká 10 lesz és akkor tudunk bonyolultabb dolgokat is építeni. 😊
és én a "sleeper zombik" cucctól többet vártam
azért mondom ezt mert
amikor futás közben vagy mondjuk a városban, akkor tök jól megcsinálták ügye hogy nyugalmi állapotból felállnak a zombik
amikor spawn-olnak
na már most csak annyit tettek hogy freeze be van addig ami egy bizonyos távon belül nem érsz
áh mindegy végülis jól müködik csak vhogy nem tudom hogyan de többet vártam..
vhogy azt hiszem mindig új hang és videó(animáció) anyagra várok mindig.. de ez csak én vok
ez csak egy témát mutat be nem sokat, mikorra is jön a 16?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.03.13. 05:43:16
https://www.twitch.tv/infrath
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.12. 19:54:06
kösz a tippet a szalmabáláról, fű úgyis van elég 😊
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.03.12. 19:51:09
The Matrix has you...
Elvileg tettem landclaimet a padló alá nem tudom mekkora a hatósugara. A vécéből ástam le a föld alá, szalmabálákkal lehet lejutni, mert a létrához szög kellene a szöghöz meg üllő az üllőhöz meg 1200 vas a forgeba. Szóval a szalmabála használható úgy, mint alapjátékban a wood frame.
Ma szerintem nem tudok bejutni, de igyekszem. Én tolvaj karakterrel vagyok, szóval tudok gyorsan lootolni és settenkedni. 😊
megtaláltam a házat, ugyanaz mint amilyet Én is találtam a kis tó partján, meg ilyen van a single játékomban is 😊
ma horda nap van, azt nem vállaltam be, inkább kiléptem, de ettől függetlenül meghalhatok?
egy gond van, hogy nem enged építeni itt. miért? próbáltam bedeszkázni az ablakot, de csak kitörtem 😞 ehhez is skill kell majd?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.03.12. 17:55:21
The Matrix has you...
Kora délután bent voltam Én is, mindenhol üres autókat találtam, aztán mikor nagy nehezen eljutok egy házig pont sötétedés előtt felzabáltak a zombik... 😞
The Matrix has you...
NPC meghalt,otthagyta nekem a lila ütőjét,brutális miket tud az ütő,szépen fejbekólintom vele a zombit,és el is ájul.Van tzöbbfajta ütő is.Másik NPC-nek meg nemtudom kifogyott a lőszere,vagy mi történt vele,de szegényke áll ott,és nem tud lőni,simán kinyirták a zombik.D
Random-al vagyunk ebbe a forges házban,de ajtót még nem tudunk rá rakni,ahhoz el kell érnem a primitive crafting 10-est,hogy megnyiljon a wooden door.
Szinte pár méterenként vannak segítők,meg is ijedek tőlük mindig ha lőnek egyet.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.12. 16:33:47
ez az új patch vagy a mod?
mer ha a patch akkor jól néz ki..
https://www.twitch.tv/infrath
New Skills
Primitive Crafting-
Basic crafting. Includes Log Cabin, Wood Frames, Red Wood and Cobblestone Building
Journeyman Crafting-
Intermediate Crafting. Includes Scrap Frames, Rebar Frames, Bricks and Flagstone Building.Iron unlocks at player level 25.
Master Craftsman-
End Game Crafting. Includes Steel Frames and all high end crafting. Steel unlocks at player level 75.
Engineering-
Gain skills in engineering by upgrading world blocks or crafting complex items and chemicals. Learn to craft more complex items as you level like Generators, Bridges and more
Hunting-
Use special knives to harvest animals and gain xp toward your Hunting Skill. Using these special knives will allow you to harvest more items and better animal parts from animals like- Sinew, Hoofs, Pork Belly, Venison Tenderloin and more. Raise your Hunting skill to learn better Fishing Lures, Traps to capture and re use poisonous animals and learn how to raise chickens in a coop for feather, eggs and meat.
További infok a telepítésről a #14102-ben
The Official True Survival SDX Server
ip- 104.243.42.154 port- 23104
passw = spider
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.12. 12:29:16
Azt mondta reméli az újdonságok, mint a feral zombik, elektromosság, legendás eszközök stb.. kitölják a játék hosszát. Én azonban nem gondoltam volna magamról, hogy ennyire mod oldalra állok át, de a True Survival mod annyira eltolja a játék első időszakát, hogy számomra élvezetesebb, mint az alapjáték. Pedig én nagyon mod ellenes voltam, mert amivel találkoztam az elég hulladék volt. Ez se tökéletes! Van ami rontja a játékélményt, de egy mérlegre helyezve a szempontokat mégis a mod felé billen a mérleg nyelve.
Kiszedik Alpha16-ból a 10mm-es lőszert amivel eddig nem is foglalkoztam. Számomra haszontalan volt, mert nem használtam MP5-öt, Csak akkor, ha már volt egy stack lőszer belőle lootból. Amúgy most néztem rá, hogy az MP5 egy 9mm-es fegyver, nem is értem hogy jött ez, hogy 10mm-es lőszer van a játékban hozzá.
Ma jön állítólag új videó! Nagyon várom már kíváncsi leszek az újdonságokra. Mit tud mutatni Madmole.
Egyelőre még ajtót se tudok készíteni, de nemsoká lehetséges lesz. Vasat kellene szereznem, de elég nehezen jön.
Lényeg hogy volt cigim.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.11. 14:57:49
Én nem rugdosom mindig, mert sokszor leakadnak, inkább csak rövid távokra. Találtam egy forgeos házat és oda beveszem magam. Az alap survivor küldetéseket csinálom végig, hogy legyen xp. Fel tudjak oldani dolgokat...
Vízparton van krokodil, egyszer megkergetett rendesen pár kígyóval is találkoztam, de nem bántottak. Vadászat állítólag nehéz, meg most szeretnék stabil vízforrást találni egyelőre sokat kell mennem a tópartig ahol ugye krokodil.
Amúgy az írótoll mire való?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.11. 03:41:46
Én a farmert választottam,bár sokra nem megyek vele.(Bányászsapkáért azért megérte) Amúgy te is rugdosod állandóan az NPC-ket hogy kövessenek?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.11. 02:56:05
Az NPC-k olykor hasznosak, de sikerült találnom egy kék fém baseball ütőt amivel elég jól tudok harcolni. A második nap igazából szomjan haltam, de egy pók is megcsípett. 😞 Bejön a cucc, még nyomom a szerveren amit a fórumon megadtak.