7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Infrath
off.: elég meglepő játék ez a creativerse
nem vártam sokat
non jó
kezdve azzal a funkció val hogy saját szervereket hozhatsz létre meg hogy zónákat foglalhatsz le az adott szerveren
beállítod a jogokat a saját területeden király 😄
mikor meglátod kiírva hogy "Welcome in Infrath's Zone" marha jó 😄
így aki pvp zni akar az esetleg körbe foglal vkit a map -en és várja hogy kilépjen xD

https://www.twitch.tv/infrath

Infrath
a radar és a térkép két külön álló ui

Mályki86
Aki még nem szerezte volna be eredetiben, az most megteheti -60%-al olcsóbban, HumbleBundle-on.

LINK
Nagyon sok jó ötlet lenne az igaz,erre vannak a modok is,csak azok meg rohadt nehezek,főleg ez a true survival mod,kockáknak nagyon jó,akik egész nap a gép mellett ülnek,azok elérnek benne valamit,de egy olyannak aki benéz játszani egy-két órácskát,annak bizony nem. való ez.A fejlesztők meg elolvassák az ötleteket,aztán vagy berakják,vagy nem,vagy később úgy csinálnak mintha ők találták volna fel a spanyolviaszt.A húsról egyébként már volt róla szó egyszer hogy figyelemelterelésként lehessen használni,pl eldobod,akkor elindulnak arra a zombik,csak még nem oldották meg,vagy így túl könnyű lenne a játék,mert folyamatosan hátba lehetne őket támadni.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

"vagy a térképet megnyitva
jelezné nyilakkal amit kijelöltem, meg a társaimat is"

ez van most a játékban is

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ezek az ötletek még nekem is tetszenek. Nem ócsárolni akarom azt a true survival módot, amire írtam, hogy már "túl részletes", csak nekem az már túl sok és elég sok gameplay-t igényel, mire bármit is megszerzel.

Én nagyon örülnék még a fegyverek újraskinezésére (főleg annyira látszik, hogy olyan szegényes a fegyver mozgás és dőlöngés animációja) és esetleges modifikációk rárakására mint a red dot és társai. JA ÉS több fajta fegyverre...

https://www.twitch.tv/sp1gu

Infrath
jó gondolat agyalok rajta majd, de sztem ezeket vhogy fórumba kéne beirkálnom sztem majd

pl. engem még az is zavar hogy próbálkozok a favorite funkcióval a kraft menüben de nekem az nem elég
sztem 2 lehetőség van még rá
vagy marad a jelenlegi és lesz egy opció a kraft menünél amit bepipálsz hogy csak ikonok, csak szöveg vagy mindkettő
több férne ki, talán mind
(ez persze alkalmazható a következőnél is )
legyen külön gombon az inventory és a kraft menü (külön menük)
mind kettő kapna full ui -t
bár én az elsőt preferálnám

és a skill fejlődést is meg kéne vhogy oldani sztem
persze csak én vok maxolgatós állat
de mondjátok meg
valaha bárki is
kimaxolta a
science
medic
vagy high armor defence

én szeretek fejlődni maxolgatni
de a jelenlegi rendszer nálam azt várja hogy játszak vele fél évet (ha esetleg egész nap 24 ben vok itt kevesebb..)
és majd max lesz?!
nekem fontos maxolás de komolyan, nem tudom eléggé hangsúlyozni nekem ez egy feladat szinte
olyan érzés nekem itt a fejlődés mintha egy online nyomogatós játékkal játszanék és próbálnék vmi rangot, tekintélyt szerezni ami lehetetlen
mert az aki előbb lépet be szerverre mindig előttem lesz
és ha meg is tudnám előzni akkor viszont a nap 24 órájában percre pontosan kéne nyomogatnom vmit hogy elérjek vmit
időrablás
tudom sokan mondanátok hogy ne törődj vele
de egyszerűen mint mondtam ez a részem a lényemnek
muszály maxolgatnom szeretem csinálni
és aztán később elölről akár.. 😊

azon gondolkoztam még hogy lehet ha beindul majd az új szerver random nak
akkor semmit nem csinálok majd csak receptek
egész nap (bár sztem uncsi lenne )
hiszen azok is skill pontok
bár nem sok

sztem ezek a receptek adhatnának 10 pontot mondjuk
nem azért de ha 10 et találsz vmiből azért az nem rossz
bár nincs tapasztalatom benne lehet 10 az sok

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.05.12. 10:49:18

Davies22
Infrath, azt vettem észre, hogy többé-kevésbé a most említett ötleteidet már többször is leírtad ide. Vannak jó ötleteid és talán egy modderral tudnál kihozni valami jót is ezekből az ötletekből a helyett, hogy ideírod mindig másfél vagy két oldalban. Ha ilyen konkrét elképzeléseid vannak és ezek akár részletesebbek, ha kicsit rendszerezed őket és logikussá teszed, egy modder lehet szivesen dolgozna veled. Szemmel láthatóan zavarnak téged a hiányosságok. A fun pimps ezeket lehet csak 1-2 év mulva fogja belerakni. Ha van benned ennyi spiritusz, akkor érdemes kezdened vele valamit.
Infrath
sőt akár ha csákány van a kezemben
és megnyomom az R -t akkor javíthatná stb.
vagy más gomb pl. ,x,t,v mittom én
csak ne legyen bugos ha repair kit is van nálam a kezemben meg fegyver..

annyi kényelmi beállítás hiányzik nem is tudom konzolon ezt hogy bírják..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.05.12. 03:15:54

Infrath
a hús csomagoló anyaga lehetne fű
úgy is ruhákat készítünk belőle stb.
és így még a fűnek is hasznát vennénk jobban a játékban

sőt ha hús van nálunk akár rohanhatnának is ránk a zombik
(természetesen elhajítod akkor nyomban 😄)
télleg dobás
ami ügye a q mondjuk
lehetne, hogy nem alám dobja a cuccost hanem kb 1 block al elém
(annyira bénán néz ki mikor vki nek adok vmit és a lábamat (közét) nézi)
vagy ha az ember q -t használ azt lehessen mindig felhúzni
és akár még stone axe okat is dobálhaték zombikra xD

akkor ha vmit craftolok mindig kerüljön ki a tool bárra
akkor pl. tool baron vagy akár az inventory-ban is 2x kattintva javítson (majd tool bar ra megint ki befejezéskor)
max lehet olyat írni programba hogy ruhadarabokat nem lehet kirakni tool barra, vagy csak használti eszközöket rak ki és így nem fog idegesíteni, hogy mindent kirak a automatikusan a tool barra)

ha vkinek van kedve ezt mind össze szedni kiírni hivatalos fórumba akkor non köszönöm
(én nem fogom különböző okok miatt)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.05.12. 03:10:35

Infrath
vagy a térképet megnyitva
jelezné nyilakkal amit kijelöltem, meg a társaimat is

nem is tudom minek hívjam ezeket , felhasználó barát környezet kialakítás
vagy nem is tudom

zombik feje ne legyen a falakban
és sok sok más dolog..
jó befejezem -.-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
talán.. xD

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.05.12. 02:19:04

Infrath
én inkább olyan változtatásokat újításokat akarnék ami növelné a játék élményem
ne értsétek félre persze van pár újítás ami ezt teszi
de én konkrétan olyan dolgokra gondoltam ami rég óta a játékban van
és csak felidegesít nincs haszna stb.
pl. jó lenne ha húsnak sokkal nagyobb szaga lenne
de lehetne készíteni vmit mivel becsomagolod, hogy ne legyen szaga
ami kellene a másik ötlet miatt ami pedig
lehetne vele zombikat és kutyákat bármit egy időre lekötni
(persze létszám tól és gyorsaságtól függhet)
több értelme lenne a húsnak is így
és több haszna lenne az olyan ételeknek mint amiben nincs hús
tudjátok jól hogy kukorica kenyért zabál mindenki meg sárga teát
néha húsból ragú, ha termeszt krumplit is

mindig is zavart nem mintha sokszor halnék
de ha mégis mindig ilyen helyzet adódik
3-5 zombi kutya bedarál majd esélytelen visszamenni a cuccért
miért nem lehetet beépíteni a játákba olyat hogy 5 perc ig ott marad a zsák majd utána
dobozzá alakul (amit tudjátok lehet kraftolni) benne a cuccokkal max más színű lesz a doboz
később dolgozhatnak majd azon hogy maradjon meg a zsák örökké

meg miért nem lehet megcsinálni azt végre hogy az adott tárgy ami megnyitsz
és közben elpusztul akkor bezáródik az inventory
a tárgy cuccok meg kiesnek
és ha kiesnek ne szétrobbanjon meg ha dombon vok ne guroljon már el
vagy guruljon, de baromi lassan
minden fénysebességgel száguld lefele... sigh

és ezt csak pár dolog amit felületesen is meglehetne oldani, és majd később dolgoznak rajta
örülök az újításoknak persze, de jobb lenne olyanon dolgozni ami népnek kell
zár törés, ne menjen fel a vérnyomás pár dolog miatt stb.
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.05.12. 02:15:59

OFF:

Dungeons 2 ingyenes a Humblebundlén:
LINK

Infrath
még 4 és 1/2 hónap és meg lesz a kerek 1 év 😊
amióta 16 -on dolgoznak..
senki sem tud pontos dátumot
1-2 hónap talán mire kijön a renden 16, gondolom

inkább csak skin ekkel, 3d vel, állatokkal, zombikkal, trap ekkel, elektromosággal, alvó zombik, építő elemekkel foglalkoznak
bár engem jobban érdekelne a zárfeltőrés meg az alagút rendszerek
meg lehetne más fajta gore block pl állatokra
engem zavar hogy horda idején nincs mindig időm mindegyik állatot kibelezni
(már ha kalitkát csinálok)

Még Augusztus előtt ki fog jönni az alfa 16?
1 hónapja nem játszok, mert mindig attól tartok, hogy elkezdek újat és pár nappal később fog megjönni a 16...

Itt is lehet mondani, amit FreddyD is mondott: "Szemrákot kap az ember." 😄
Csak az effektek miatt írom. Biztos tetszeni fog azoknak, csak nálam a Third Person az a Dead Space-nél kezdődik (természetesen a horror miatt).
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.05.11. 11:14:22

Infrath
hát igen a kutyákat, sőt bármi mást is, én is inkább ütlegelem 😄

off.:
sorry ez nagy élmény, muszály megosztani 😄

láttam kijött pc re a vanquish (7 év után) még mindig simán megálja helyét sztem
aki teheti töltse le, ha tetszik vegye meg
nagyon ajánlom
életem legnagyobb shooter akció játéka
még mindig végig tolom néha
mivel nem jött ki pc re sajnos nem sokan ismerik 😞
akinek nem idegen a lövöldözés és az akció annak nagyon ajánlom

szívesen társalgok még majd a játékról, de priviben 😉
vagy gyertek fel random discord szerverére 😊

Random_
Én is ezt tapasztalom, hogy bár a kutyák pörgése igaz, de a 3 méterről harapás már nincs.
Szerencsére újra lehet közelharci fegyverrel csapkodni ami nekem nagy kedvencem. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

"C:\Users\UserNeved\AppData\Roaming\7DaysToDie" mappában vannak a beállítások, mentések.
ha a verzió nagyjából stimmel, folytatható. mielőtt használod a modot be kell applikálni.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.05.08. 11:12:16
Gilmoor
korábbi hozzászólás
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.05.08. 07:14:52

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Infrath
nekem a 15 ös frissítés óta semmi sem lagos
a zombik és a kutyák is rendesen . működnek.. ha lehet így mondani
engem nem ütnek méterekről meg, meg stb.
random szerverén is jól működik
és nekem nincs jó gépem

Sziasztok zombik😊 Kérdés,nemsokára uj gépre akarom majd feltenni a játékot,melyik fájlokat,mappákat kellene kimentenem hogy tudjam folytatni a régi mentésemet,egyáltalán lehet-e folytatni onnan? Láttam videót modolásról ,ahol 2 mappát másoltak ki,de nem tudom hogy azokat csak vissza kell majd másolni és már jó is lesz? A játék steames.
Ha normálisan megoldják a játékban a kutyákat,és farkasokat,akkor lenne értelme,de így ne rakjanak be több bugos szart.Még a kutya animációja is röhejes,és 3 block távolságról már marni képes,nem beszélve a körbeforgásról amit produkál egyhelyben.Én örülök ha több állat van a játékban,ezt mondom már mióta,teljesen kihaltak a vidékek,általában is.

Random_
Igen el tudnék képzelni pár POI-t amit védenek banditák vagy csak sima mezei túlélők. Pl szokott településeken lenni az a tornyos hulladékokból összerakott kis megerősített helyőrség. Simán berakhatnának pár toronyba egy-egy fegyverest.

Vagy földalatti rakétabázison vagy katonai bunkerben lenne pár lövegtorony ami még üzemelne és ha oda bejutsz akkor rád is lövöldözne. Olyan hely lenne ahová akkor tudnál csak bejutni ha van pár csőbombád vagy rakétavető amivel ki tudod robbantani.

A wasteland pedig lehetne még veszélyesebb és lehetne még jobb loot. Pl a wastelanden spawnolnának feralok meg rendőrök. Viszont lenne pár lőszeres láda amit időnként lootolhatnál.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.05.07. 12:20:19

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem értem miért baj, ha van több állat is. Nehezebb tőle a játék, vagyis hát gondolom akkor ez a baj vele.
Valljuk be egy bizonyos szint elérése után, bármekkora zombi horda sem jelent veszélyt, onnantól kezdve meg lapos a játék. A survival játék ezért survival, hogy kb 20 óra játék után semmi túlélési problémád ne legyen. Így a jó, sőt, még jöhetne bele több realisztikus!!! nehézítés, pl a banditák.
Random_
Még mindig nem jutottak el a content lockig szóval csak azután jön a bugok javítása és azután jön az experimental.

Örülök a sok állatnak, eddig igazán nem kellett aggódni, mert volt a medve amibe nagy ritkán belefutottál, de ha kerested soha nem találtál. Meg volt a kutya ami külön napokon jött meg városban volt és hordákban. Most azért kicsit élőbb a környezet és tök jó toll és hús forrás ez a keselyű!

Végre az éjjellátónak is van haszna és megcsinálták működőre! Lehet éjszaka lopakodva közlekedni ez a stealth rendszer jó lesz! Nem tudom az automata védelemmel fogok-e valamit kezdeni, max idegenekre állítom be, de zombikat szeretnék magam gyilkolni. 😊 Kell az xp... meg a loot.

A random gen még szebb lett ez is nagyon tetszik és a textúrák is jobbak lettek ismét szinte egy új játékot fogunk kapni.

Amikor teljesen leások, mekkora barlangot tudok kiásni mielőtt összedőlne? (alátámasztások nélkül)

Jó a videó, de végre mikor adják ki?

Mályki86
Nyuga!Jó lesz... 😊
Látod az éjjellátót is milyen frankón megcsinálták.Minden rendben lesz. 😄
Na ne!!!! Nem elég a kutyák,akkor még ezek a farkasok,meg dögkeselyük is.

Na ez fasza!! Turret azért zabálni fogja a lőszert rendesen.Nekem tetszik hogy be lehet állítani játékosokra,és zombikra külön is,na meg a kameranézetet is.

Mályki86
Alpha 16 number 17

Random_
Hétvégén lesz új videó, ennyit tudok kivenni a fórumból és nagyon sokat dolgozik Madmole. Új blokkokat gyárt a felhőkarcoló épülethez egy részük gyártható is lesz. pl. az íves üveg blokk.

Amúgy a szerveren, ha valakinek van kedve kreatívkodni szívesen venném, ha megmutatná a művét. Lehet én is építeni fogok egy hidat valamikor. Amíg nem jön az új Alpha16 üssük el az időt a szerveren.

közeli és "hiteles" információ lesz...biztos vagyok benne....

The Matrix has you...

Nekem úgy rémlik, hogy a Spideres szerver azért lett lelőve, hogy majd teszteljék rajta az Alpha 16-ot, de arra már nem emlékszem, hogy időpontban ez mit jelent, magyarán megkapják-e esetleg ők is hamarabb. szerintem megkapják.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.05.02. 09:44:27

The Matrix has you...

Az is unokahug<#idiota>

Random_
Azért Kage848 elég jó játékos, tőle nem sajnálom, de Pocketninja csak azért kapja meg, mert Joel barátnőjének a gyereke? Ez elég gáz.

Ráadásul a ninjaleány az madmole unokahuga,szóval mégse annyira külsősek ezek.

Nekem sem tetszik, ha kész streamelésre akkor kész experimentalra is, ilyen egyszerű. Ráadásul ennek a 3 embernek adnak hozzáférést akik pont leszarják a progit és mellete 20 másikat is reklámoznak, de olyanoknak mint pl Spider aki a sokunk álltal szeretett
modot készítette nem?

Mit is nyerünk azzal, hogy 3 idióta vicceskedik majd azzal amiért mi fizettünk? Én pl semmit.
És mit nyernénk azzal ha Spider és a többiek hamarabb kapnának hozzáférést az új releashez? Hamarabb lenn true survival, megbecsülnék azokat akik tettek is valamit progiért.
Utoljára szerkesztette: hapi, 2017.05.01. 14:13:31
Jól teli is irták a fórumot,sokaknak nem tetszik,hogy ez a 3 külsős ember eljátszogat majd az alfa16-al.Egyébként a stream-re is várni kell heteket még.

Na majd figyeljetek oda,mert ha közeledik az alfa16 experimental,akkor ez a 3 emberke streameli a játékot nekünk. (madmole biztos nem vállalja.D)
PokketNinja

BeardedGuys

Kage848

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.05.01. 04:09:56

Volt. Nem az.

Volt rendes bázisod? A szerszámosbolt tetejére épített objektum nem számìt annak.😊
Nekem tetszik 😊
Úgy beszéltük meg mindenkivel, hogy békés körülmények között segítünk egymásnak és békén hagyjuk egymást. Úgy tűnik ez nem így lesz. 😊

Ejha raidelgetünk raidelgetünk? Megyek is játszani, csak lennének egy időben többen a szerón.
Végre, lesz egy kis élet a szerveren 😄
(nem én voltam)
Aki kiraidelt, az halálfia.

Na ahogy elnézem a listát,már mindenhez odairták hogy elkészült,vagy csúsztatják,elég szomorú hogy egy nyamvadt szarvast,és 3d növényeket nem tudtak megrajzolni.Egy profi grafikus fél nap alatt elkészül vele,vagy még pár óra is elég rá,ha fotó alapján dolgoznak.Ugyanez a helyzet a malac-al is.Bár nem tudom mi a bajuk a régivel.Az lenne a legjobb a játékban,ha ezek fertőzött húst ennének,akkor átváltoznának zombi állattá.D Rádioaktív zombikat is csúsztatják,azok meg képesek lesznek saját magukat gyógyítani,kemény harc lesz kiirtani őket.

Elméletileg nem kell felrakni semmit se,mert a szerveren fut a mod,és tényleg átalakítja a kijelzőket,viszont nálam nem voltak szines csíkok,és felül is hiányzott a kör ábra a sarokban,viszont mikor bemásoltam a MODS mappát a játékba,akkor megjelent.

Elég csak a MODS könyvtárat átvinni,a DATA nem kell:
KATT ide

szerk:EAC kompatibilis a mod,szóval nyugodtan át lehet másolni.

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.29. 12:28:40

Nekem helyi játékon ezzel a moddal működik.
Elöbb a modot majd a magyarítást raktam fel.