7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a blokk festés aztán marha fontos feature volt tényleg 😄 Mondjuk PvP multiban elhiszem hogy van értelme egy fakockát átfesteni keményített acélra, de SP-ben meg coop-ban ahol a játékosok nagy része játszik abszolút semmi értelme. De legalább azzal is elhúzták pár hetet a fejlesztést, meg felírhattak +1 dolgot az elkészült elemek listájára.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.06.03. 18:55:18
Tudom, hogy szar poén, de ennyi idő alatt egy gyereket meg lehet szülni.
Már a nyolcadik hónapban vagyunk!<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Ez se igaz amit mondasz, mert pl a színezést is tök régóta kérik és sokszor elvetette Madmole maga a kérdés válaszai során. Hogy ez nem sims ahol színezgetünk. Aztán tessék eljött. Nem akarom védeni, de azért azt is el kell fogadni, hogy minden ötletet nem lehet elfogadni amit bedobnak és van egy tervük is amibe illeszkednie kell az ötletnek gondolom. Meg kell hozzá kapacitás.

Amúgy azt látom elég sokat vesznek népszerű modokból is szóval nézik mi jön be az embereknek.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Its not that I don't care what people think, you guys know I do

Hazugság, mert millió ötletet raktak eléjük a játékosok és a rajongók de egyszerűen szarnak bele, mindent kihúznak valami kifogással amivel kicsit több munka lenne. Ez meg hogy fél évente jön egy rohadt update, ez meg már mindennek a teteje kb. Olyan updatek amiket amúgy hetek alatt meg lehetne kb oldani, de itt fél éveket vagy többet kell várni. Pl. már csak elég abból kiindulni mit valósítottak meg abból amiket a legelején beígértek. Pedig a pénz mindenre meglett.
Random_
"Speaking of youtube there is some controversy about why I shut off comments and ratings. I did it the last time I was showing game play because everyone got so toxic. I don't have time to read or monitor youtube, reddit, steam etc so if people really want to talk about it they can come here. I will re-enable comments and ratings once the A17 preview videos go out. Its not that I don't care what people think, you guys know I do. Its just that I know everyone will be happy when the build drops and I don't have time to respond to all the stuff."

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

toocha
Nem hiszem hogy egy bicikli olyan nagy munka lenne, de se itt se sok másik játékba nem képesek beletenni.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Én a kisváros mellé építkeztem.Gyalog is fél 10 előtt elindulva kényelmesen hazaértem. Gyalog rengeteg szemét kupacba tudok belenézni és nagyon jól adja a rézből készült dolgokat, ami fontos lőszer gyártáshoz. Tök jól megvoltam moci nélkül is.
DevLupius
Úgy vélem, ha valaki nem karolja fel ezt a projektet, miért is tenné, hiszen csak a steames eladások szerint már kb. 10 milliárd forintot kiszedtek belőle, akkor nem várhatunk tőle már túl sokat az ígérgetésen kívül.
Ha én lennék a fejlesztő, addig húznám a alfát ameddig lehet (eddig ez papírforma szerint megy, évente egy alfa ver.), így még kiszednék annyit belőle amennyit lehet, majd alfa 17, 18 után béta 1 évig és kiadnám, majd mindent a módderekre bíznék.
Ha jól emlékszem pár éve szó volt, hogy belekezdtek egy másik játék fejlesztésébe, akkor már készül a új fejős tehén, ez meg megy a vágóhídra.
Madmole játéka meg számomra minősíthetetlen kategória, egy közröhej, nemhiába tiltotta le a videóknál a hozzászólásokat.
<#violent>
Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2017.06.02. 18:52:22

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

És minél több játékos motorozik, annál kevesebb szerver FPS emiatt pedig laggok lesznek. Nem poénból van letiltva minden 20/30/40 fős szerveren a minibike. Kisebb létszámnál könnyebben elviselhető a használatából fakadó szerver FPS drop. <#awink>

Amúgy nagyon kíváncsi vagyok tudnak e érdemben előrelépni a következő nagy frissítéssel. A15ben annyit beígértek, majd a felét kivették és A16-ra halasztották, amiből szintén kivesznek dolgokat...pl. banditák. Kár.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.02. 18:19:58

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Gilmoor
7DTD nincs optimalizálva még a mai napig sem a minibike használatához. Ahogy elnézem a programozói kapacitásuk, nem is lesz. Gyorsabban közlekedsz a motorral, mint ahogyan a szerver le tudná követni a változásokat. De nem csak a szerver, single playerben is hasonlóan működik.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Random_
Nem omlik össze a rendszer tőle, csak föld alá bugolsz, meg leszállsz róla és továbbmegy stb...

Off! Akit érdekel már meg tudja venni Humble Bundlén a Survive the nights játékot!!

Részletek a topikjában!
Ide gyere!!!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nekem kell azért a minibike,minden hibái ellenére is!! Nemtudom az új random genben hogy szuperál majd! Ne kelljen már órákat mászkálnom egyik helyről a másikra!
Én nagyon nem szeretném ha kivennéd a minibike-ot a játékból,vagy tiltanád a használatát,csak a legvégső esetben ha tényleg összeomlik miatta a szerver.Ez nagyon kényes kérdés,hiszen mindenki arra hajt a játékban először is.

Hétfőn adják a streamereknek próbaképpen az experimentalt.Amúgy a radioaktiv területek már részesei lesznek az alfa17-ben,és müködni fog a hazmat ruha,radioaktiv zombik is ott lesznek.A kigyóelleni szérum is az alfa17-ben lesz elérhető majd.Pókokat is berakják majd!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.02. 12:27:04

akkor már inkább doomsday car t, lövegtoronnyal meg felszerelt pengékkel, beülnénk többen és kezdődjék az aprítás
Gilmoor
moddereknek kellene valami taligát készíteni ami kiváltja a minibike-ot. Kézi erővel, gyalog tempóban működtethetőt. Az nem cseszné szét a szervert. Azért ugrál és fagy le a szerver motorozás közben, mert egy időben generálja le a térképet és ossza meg szerven szinten a generált adatokat.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.06.01. 18:26:47

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Random_
Ja csak a félig roncs nem ad olyan eséllyel sőt inkább semmilyen eséllyel nem ad aksit és motort. Akkor ad autó, ha még teljesen ép vagy ahhoz közeli. A megoldás inkább az lenne, hogy addig bontjuk amíg ki nem dobja a kívánt dolgokat, de még éppen lootolható.

Random_
Autó esetében szerintem nem, annyira nem ad jó lootot viszont ha szétszedsz pár autót összerakhatsz egy minibike-ot. Amúgy én tényleg sok órát lejátszottam, üzemanyagot tényleg találsz máshol is, de motort, aksit és lámpát szerintem elég korlátozott módon kapsz máshonnan. Speckó zombi dobhat, de lootforrásként egy zsúfolt szerveren arra várni, hogy majd egyik autó ad aksit természetes módon elég esélytelen.

Nevezganen most sokáig nem is szedtem szét autót egészen quality joe 3-as szintig, mert hulladék minőségűt nem akartam és tudtam, hogy kevés a kocsi. Na de mikor már a környékemről is tűntek el az autók inkább felszedtem én magamnak. Random genen meg van elég autó bőven ja és wastelanden is van autó Nevezgane-n csak senki nem megy be értük.

Amúgy erősen fontolóra kell venni, hogy érdemes-e Minibike-ot gyártani, mert nagyon szarul szuperál szerveren. Nem csodálom, hogy sok szerveren tiltva van a Minibike. Ugrál össze vissza és elszáll, bebugol a talajba.

FerencHuN
Volt egy időszak már nem tudom hányas verziónál ,hogy többen megbeszéltük ,hogy csak a félig roncs autókat szedjük szét az ép darabok pedig megmaradnak lootnak. Ez lehet 1 megoldás. persze ha egy helyen elszórva négyen öten vannak nem megoldható.

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

üzemanyagot csinálok, több módon is. Valamint a benzinkutaknál is tudunk szerezni. Motort, aksit több helyen is találtam már. Számomra az autó - loot, egyenlő a tyúk - tojással. Értem én, hogy rövidtávon jobb és több a tyúk levágva, de nem gazdaságosabb meghagyni és a tojást enni?
Random_
Az autóroncs elbontás elég fontos, mert sok dolgot ad amit amúgy nem és a loot meg annyira nem fényes. Hasznosabb dolgot adnak a fatönkök. Viszont motort, aksit és üzemanyagot innen tudsz a legnagyobb valószínűséggel szerezni. Így is még visszafogtam magam autóroncs szétbontásban és ezért van még csak citromsárga aksim.

Volt már hogy fél random genen alig találtam autót.Amelyik úton nem volt,ott már biztosan jártak.D

az más!! azok azért is vannak hogy elbontsuk őket!

és az, aki elbontja a rendszeresen loot ot adó autóroncsot?
nem különb a gondolkodása, mint a négereknek, akik tarra vágták az egzóta fa erdeiket, különböző afrikai "országok" ban.
Utoljára szerkesztette: havenday, 2017.06.01. 14:02:27
Aki beépiti tüskékkel az utat,annak biztos bemosnák egyet.

Elég gyökér megoldás volt ez,egyébként menj fel ott a dombra dél fele,mert ott az enyém is,ha még megvan.

Mi az a catwalk. XD

https://www.twitch.tv/sp1gu

Gazda kerestetik!

Ha valaki ráismer a bázisára és már nem játszik én szívesen beköltöznék.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

valszeg nem túl jó random gen kulcsszót választottál. van ilyen. a helyedben másik kulcsszóval újat kezdenék.
Kis segítséget kérnék. Új játékot kezdtem, sima modolatlan gyári verzió, random gen. , gyorsan letudtam a tutorialt, eljött a találd meg a kereskedőt feladat. Mutatja szépen a térképen a helyét, odamegyek, sehol semmi, a küldetés teljesül, de kereskedő épülete az vagy láthatatlan, vagy én ittam sokat mert a jelzés ellenére nincs sehol 😄 nem iszom, úgyhogy gondolom bug. Mit lehetne tenni? Belement a mapba pár óra, nyilván idővel találok majd másikat.. de ha nem? Azért kereskedő csak kell 😉

Elvileg ezt a fizikát is javítják A16-ra... Pedig már anno A14-nél nagyon szépen összedőlt egy torony az egyik experimental videóban...

miért mire számítanál, robbanásra? hát tnt esetében arra ne számíts😊. inkább csak elgőzölög. nem véletlenül szeretik annyira használni, kizárólag külső robbanóanyaggal indítható be.
Néhány TNT a középső oszlopon a fáklya lángjába sütkérezett. Ennyit a valóságról. 😊
Azért ez a fizika a valóságtól nagyon messze van! Az egésznek alá kéne rögtön szállnia,mondjuk úgy meg nem lett volna ilyen látványos.Elég lassan bomlik szét.D

Az igen!!! Micsoda látvány!!
<#idiota>

Torony lerombolása
Tudom. De vannak más játéktársai ahol nagyon szépen futnak a dolgok.

Szerintem még 2 év mire a 7Daysből béta lesz.Alfa17 már biztosan lesz,én azt is jövő tavaszra raknám mikor megjelenik,utána meg azok javításai.Alfa18 még kérdéses hogy lesz-e vajon.A motorbike-ot is beigérték már,remélem a 17-ben benne lesz.Egy 4 személyes autónak jobban örültem volna.Milyen jó kis kiruccanásokat lehetne szervezni csoportban.
A vizen úszó tutaj,vagy valami csónakszerű már ideje lenne.Gondolom még lesznek újabb zombik,és állatok,nembaj legalább nagyon változatos lesz a játék,főleg a modokkal!!!

Próba videó
abban igazad van, hogy a végső optimalizációt a végére kell hagyni. na+ az rtm utáni időkre😊. de fejleszteni mindig úgy kell, hogy közben folyamatosan optimalizálunk. már csak azért is, hogy ne a végén derüljön ki, hogy nem is ezt a technológiát kellett volna használnunk. ha valaminek annyira rossz az optimalizációja, hogy már zavarja a felhasználókat, azzal bizony akkor és ott kell foglalkozni kell, a későbbiekben ez jóval drágább lesz. de csak annyira kell, hogy viszonylag jól fusson és látszódjon a jó irány, többet nem is szabad rá áldozni, mert akkor azért kerül sokba. elég bonyolult szakma ez😊.
Általában azt szokták utoljára hagyni,amikor már minden tartalom bennt van! (az optimalizációt) Hamarosan béta lesz az is!! Azért gyerekek ne feledjük már hogy ezek a játékok még alfa állapotban vannak!! Van olyan játék,amelyiknél figyelmeztetnek is az elején erre!!.

Ez így igaz!!!
Off: Ahelyett, hogy új dinókat hoznak be, inkább a k**a optimalizálatlansággal foglalkoznának....

FerencHuN
jó lenne de jövöhét kedden lesz csak fizu.. 😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Nekem most bejött.Látom az ARK kapott új frissitést. 5.1 gb-t,lehet az új peccs jött meg.

Akit érdekel az ARK:Survival Evolved,az most hihetetlen olcsón megveheti:9 euro a steamen,és a Scorched Earth DLC is 7 euro csak!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.05.31. 01:56:48

Tök érdekes egyébként, hogy ami kódot generál a steam guard, akkor is működik, ha amúgy a telefonom nincs csatlakozva az internethez.
Valami info kellett már mert nagyon felpörgött a hivatalos topik,aztán majd belökik a rizsát hogy ez nem jó,meg az nem jó,és sorry delayed még 2 hétig.Tudják ezek nagyon jól.

Itt meg már június 15 előtti dátumról beszél Roland:

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?52805-Developer-Diary-Alpha-16!!!&p=640333&viewfull=1#post640333

Ja! <#idiota>