7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a hadüzenet dolgot nem értem. Éldegélünk egymás mellett békésen, aztán írok egy üzenetet, hogy Te, Random, átugrom hozzád, megöllek és elveszem a cuccaidat, így kell elképzeljem?
Szívesen segítek a tesztelésben 😄DD

GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,

Random_
Sziasztok összedobtam a szerveremre egy szabályzatot ez a V1.0 érdekel a konstruktív véleményetek. Tehát ne csak azt írjátok meg mi a szar, hanem azt is miként lenne jobb!
link (görgess lentebb, ha nem látod elsőre)

A szerverre lehet berakok botot aminek megadható a PvP terület határa és azon belüli gyilkolást elnézi, de ami azon kívül megy azért megy a tettes a levesbe. Van persze a botnak olyan módja, hogy a tettest börtönbe zárja fenntartva az esélyt a véletlen gyilkolásra, ekkor a sértett vagy az admin engedheti ki a tettest.

Ez a bot elég komplikált, szóval lehet nem lesz majd tesztelni kell meg kipróbálok olyan szervert ahol van, hogy milyen funkciói vannak. A bot elvileg tud kezelni támogató tagokat is akiknek külön előnyt ad. (Elsődleges hely a szerveren, nagyobb bejárható terület, stb... bla bla)

Ja a szerveren lecseréltem a korábbi HUD-ot ami sokaknak fekete volt és nem működött, légyszi aki tudja tesztelje és várok visszajelzést.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
A videósok amiket most nézek nem egyszer úgy ölnek meg sleeper zombit, hogy közel mennek hozzá és egy fejest kiosztanak neki amíg alszik. Egyértelműen könnyebb célpont, ha nem ébresztetted fel még a zajongásoddal vagy fényforrással. Látom már lelki szemeimmel, hogy az új bányászsisak az éjjellátó lesz és mindenki abban fog mászkálni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hogy kell felkapcsolni a fáklyát? <#idiota>

A lopakodásnak amúgy akkor lenne teljes a játékélménye, ha lenne "takedown" opció. Van egy olyan játék, hogy The walkin dead survival instinct. Agyon van fikázva, hogy mekkora fos, de nekem pl tetszett. Itt-ott tényleg gagyi kicsit, amúgy egyszer azért végigvihető. Ha mást nem, a "csendes gyilokot" át lehetne onnan venni. Ez sem újdonság már, olyan játékok is alkalmazzák, mint a Fallout, vagy a Dishonored. Ha a zárpiszkálás napirenden van (akár...), akkor ez is lehetne.
Random_
Hú én is mielőtt rászoktam a beásásra miket fostam a házak tetején még a fáklyát se mertem felkapcsolni nehogy a fényre jöjjenek, pedig egyáltalán nem volt hozzá köze. Most viszont lesz a fénynek hatása és ha éjjellátóval mész, akkor akár elsétálhatsz egy zombi mellett akkor se vesz észre.

Sosem felejtem el; egyszer guggoltam egy házban a sarokban. Sötét, sehol senki, csend és hullaszag. Meg se mozdultam, aztán megnyitottam az inventory-t. Cipzár hang, mint amikor lehúzod a slicced, pisilés előtt. Hörgés, az "undetected" azonnal "hunted" lett, zombi beütötte az ablakot, beugrott és megölt. Ez még az az időszak volt, amikor az "egy ház, egy éjszaka" elvet követve nagyüzemben ment minden éjjel a tetőkemp; mást nem nagyon tudtál csinálni akkoriban. Ma már azért nagyobb szabadságod van éjjelente, bár ajtócsapkodásra, rámolásra még mindig könnyen megkapod, hogy "sensed". Persze ennek is csak addig van jelentősége, amíg be nem rágod magad valahová. Gondolom ez is átesik majd némi finomhangoláson, hogy "életszerűbb" legyen.
Utoljára szerkesztette: Rittihilatti, 2017.06.10. 03:22:48
Infrath
nem értem, mi változik?
eddig is lehetet guggolva lopakodni
ha guggoltál azzal nem csaptál zajt
és ha vmit megpiszkáltál ajtó láda forge stb. ami 7 block -nál távolabb volt a zombitól akkor nem érzékelt

kisebb lett a táv?
vagy ha guggolsz akkor alapból bármit teszel már nem hallatszik?
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.06.09. 23:22:53

https://www.twitch.tv/infrath

G2A-n 54% a 7days to die

G2A

GA-AX370-Gaming K7,Ryzen 7 1700,HyperX 3200 16gb, Radeon R9 290 Corsair AX1200i,

Random_
Tudsz majd éjjel lapulva közlekedni elvileg csak nem szabad nagy zajt vagy fényt kibocsátani.

hollo
akkor mit fogok csinálni első két nap éccaka ha nem köbaltát meg fabunkot gyártok?😄
Random_
Tényleg rengeteg az újdonság, most olvastam például hogy elvileg a land claim blokk sugarán belül lehelyezett munkapadok E betűvel simán visszaszedhetők. Nem kell csavarkulcs hozzá ami elég menő.

Kiszedték az UMA zombikat ami talán jó hatással lesz a teljesítményre, mert korábban írták hogy bár sok variációs lehetőséget nyújtanak és könnyen lehet új zombikat létrehozni. Korábban ezért is vezették be őket, de azóta kiderült, hogy erőforrást jobban eszik viszont és hát rongybabaként esnek össze ami bizonyos tekintetben előny, de ezt itt nem használnák ki és fölösleges plusz funkció.

Nem lesz már értelme a tömeggyártásnak, mert nem kapunk érte xp-t és a jobb szerszámmal több anyagot ad ugyanaz a fa vagy szikla. Eléggé átszabják ezzel a korai játékot.

Őt már néztem Én is pár alkalommal, szerintem az Övé volt az űrhajós projekt is, de lehet tévedek. jópofa, jó hallgatni.

The Matrix has you...

Random_
Games4kicks sorozata (személyes kedvencem, nagyon mókás gyerek)

VÉGRE!!!! HIT SOUNDS!!! Ez de rég kellett már...........

https://www.twitch.tv/sp1gu

Random_

És remélhetőleg jobb lootja lesz!

Gyerekek az offokat ha lehet a másikba rakjátok,lehet Norbi nem olvasta előtte szerintem,töröltem a kommentedet,felül van a link a bannerban (vita/offtopik).Oda tedd át légyszives!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Akit eddig feralnak hívtunk azt mostantól vight vagy valami ilyesmi nevű kemény zombi lesz. Feral az mostantól egy állapot lesz amibe bármelyik zombi kerülhet. Onnan tudod hogy Feral állapotban van, hogy világít a szeme, mindig fut, és erősebbet üt.
A feral MINDIG fut, nappal is. Sikoly nélkül is találkoztam már vele, katonai objektumoknál. Volt meglepi
a feral csak fut. hordanapon kívül eddig nekem még csak a sikoly hívta elő. de van, hogy 3-at is egyszerre. meg ugyanakkor 1-2 kutyát is, miközben az előző kör rendőreivel még nem végeztem. ekkor derül ki, hogy milyen jó eszköz is a legendary machete.
Sajnos az utóbbi időkben igen,annak is megvan az oka,de nem ide tartozik

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

keveset játszottál <#awink>
Én konkrétan normál autópályákra gondoltam,de lehet igazad van,akkor ezek szerint amik a tartóoszlopokon lesznek azok az autópálya elemek kerültek bele.A feralt én csak éjjel a 7.napi hordánál láttam,nekem nappal nem jött elő.

a Feral zombi eddig is futott nappal nem 😊 az autópályákról is, mintha anno már mutattak volna valamit, egy-két tartó oszlop és azon van fent egy kis út darab talán, + lootolási lehetőség. Azt hiszem az is csak Wasteland-ben lesz :\
Huha!!! Azért a release notes is figyelmet igényel!! Vannak itt meglepetések bőven!! Autópályák is lesznek,meg a Feral zombi futni fog nappal is! Nagyon nehéz lesz megölni.Remélem csak a sikoly hozza elő azt! Azért lesznek keselyű hordák is!!

Kilóméteres a lista,kattintsatok Ide!!

elképzelhető...😄 megjegyezném: a chat-en nem tette hozzá, hogy melyik héten 😛
Mályki86
Persze, visszanézhető.

Elméletileg jövő hét hétfőn jön az experimental.
FerencHuN
Tehát ha a hivatalosan bejelentett a16 megjelenést veszük figyelembe. Akkor az a hétfő péntek lesz 😄..

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Azt írta Joel a stream chat-ben, hogy reméli Hétfőn
Ezt az élőadást majd visszalehet nézni, máskor?

Mi mikor kapjuk meg?

Mályki86
Az első stream alpha 16-ról:

BeardedGuysGaming
Streamelésre is alkalmas?

Ma jön valami jól emlékszem?

Ez fasza! Jelszóval levédik az első streamet! Dehogy a release notest minek védték le?

Nem lehet a kereskedő prefabot lespawnoltatni?
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.07. 13:58:48

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

lehet hülyeség, de leírom.
Rakj egy kereskedőt az elbugolt kereskedő kerítése mellé kívülre, vagy god módban menj be és belülre tedd le, hátha kintről el lehet érni.
Random_
Gondolkoztam ezen az elbugoló kereskedő dolgon és ennek kapcsán jutott eszembe, hogy milyen lenne, ha a kisvárosokban található erődített báziskákat is átalakíthatnánk kereskedővé. Annyit kell csak csinálni, hogy levédeni LC blokkal a területét esetleg bedrock-al, hogy ne ássanak alá és ne üssék ki az LC-t. Be kell spawnolni egy kereskedőt a kapukon belülre és meg is van oldva a történet.
Annyi hibázik a dologban ami most jutott eszembe, hogy az ilyen hely nem dobna ki éjszaka és ha valaki ott várja ki a hordát akkor simán szétbontják az egész létesítményt. 😞

Trust GXT 210 USB Gamer mikrofon van rajta világitás meg némito gomb ennyi az észrevételem😄
Off vagy nem off, valamennyire a játék része, de segítséget kérnék. Nemsokára szeretnék venni egy (csak!) mikrofont. Fülesem az szinte tökéletes és nem is gondoltam volna, hogy egy fejhallgató ennyire jó tud lenni..
Trust 20378 Mico és Trust GXT 210. Szerintetek melyik jobb? Esetleg jobb ajánlat? Tehát CSAK mikrofonról lenne szó! Azért is kérdezem itt, mert sehol sem válaszoltak nekem. Hátha ti tudnátok ajánlani, esetleg a 2 kiszemelt közül.

enyémet tényleg rombolhatjátok, ez a 15.2 már nem köt le....
aha, úgy hallottam van rutinod szakmában 😄 de persze csak viccelek 😊
Rám gondolsz?😄

rombolhatjátok nyugodtan<#awink>
tudok valakit, aki segíthet bázis eltüntetésekben, de lehet eltűnne a kereskedő is x'D bocs, még korai <#banplz>
Random_
Állítólag akkor bugol el a kereskedő, ha valaki nagyon ráépítkezik. A saját szerveren haveday épített asszem pont szembe a bejáratával. Azt meg kellene szüntetni és talán újra helyreállna a kereskedő.

állítsd át a szerver időt, rakd 1 nappal előrébb (abba nem hal bele senki), reset és hátha jó lesz.
Csak ne bugoljon el más is, de nem hiszem. 😄 Ne legyen senki a szerveren, leállítod az egészet, eltekered az időt és újraindítod. hátha :\ inkább most kísérletezz
FerencHuN
Nálam anno kezdésnél jött elő talán új verziónál .

Random_
Szervernél nem megy, játékosok panaszkodnak bizonyos traderekre, hogy nem működnek. Ezt Redalin szerverén és a sajátomon is tapasztaltam. Redalin szervere elég forgalmas 20-as szerón mindig vannak 10-15-en és elég lelakott a saját szeró nem forgalmas és ott is megesett ez.

Azért probléma, mert ha ez pár száz nap után előjön elég nehéz élhető jó kis életet létrehozni a kereskedő kiesésével.

FerencHuN
Mire kijön lehet meglesz az új Videókarim remélhetőleg 😊 Nem bizhatom már a véletlenre ,hogy vajon bírja-e a gépem vagy nem..