7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok,akkor leveszem

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Nem szükséges, nem akarom a kelleténél jobban nyomatni magam. Nekem elég ha ott van a szerver link. A szerverre kattintva is el lehet érni az FB oldalt és máshonnan is. Ez csak azért lehet hasznos, mert az SG-t nem mindig látom, de az FB üzeneteket pl azonnal.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A mai javítás miatt nem kell újrakezdeni.
toocha
Akkor most új játékot is érdemes kezdeni?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Kertészeti bugok is javítva. Piszok gyorsan rendbe rakták a legbosszantóbb hibákat. Vaddisznó nem is annyira vad. Építkezéshez odajön, majd elballag, ha nem nyúl hozzá az ember. Egyébként vadabb, mint a farkas.
Köszönjük! Majd mindjárt belinkelem a bannerba is

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nem lehetett. Úgy megleptek többször is, hogy hangjuk se volt....
? Hogy hallani? Eddig is lehetett.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Most már megint hallani, ha közeledik a zozó. Biztos páran letörölték volna az egészet velem együtt, ha úgy marad. Ha még a bányászat apró hibáit is javították, szavunk se lehet.
Random_
Létrehoztam egy Facebook oldalt ahol lehet külön kommunikálni velem szerverrel kapcsolatos dolgoktól és ott fogom megosztani a videókat is ha készülnek a jövőben, az off topic csoportban belinkeltem az elérési útvonalát.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Az új frissítés kapcsán azt tanácsolják érdemes teljesen újrahúzni mindent, hogy biztos a javított hibák ne jöjjenek vissza, ha valakinek gondja lenne próbáljon egy full reinstallt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alpha 16 Experimental B112 is Out!
Hey Survivalist,
We’ve just released Alpha 16 Experimental B112 and could really use your help finding the last remaining big issues. If you’ve played B105 from our first post see the fixes below for more info.

As always TFP is interested in all constructive criticism and feedback, but what we're really looking for in this thread are the following:
• Show stopping game play bugs (Hopefully with reproduction steps)
• Crashes (Try and get reproduction steps and post your output_log.txt files - usually found here: C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\7 Days To Die\7DaysToDie_Data\output_log.txt - directly in your forum post. Note: You will find all output_logs time stamped there, even from old games. You can also attach your zipped up crash dump file too.)
• Additionally, you can post balance and feedback in the current Dev diary.

We don’t want incompatibility bugs with alpha 15.2 or 16 B105 so please remember to start a new game with each experimental update.

Here's how to opt in and play the latest experimental branch.

Open your steam client.
1. Click on Games/View Games Library
2. Right click ‘7 Days to Die’ and select properties
3. From the new popup dialogue box select the ‘BETAS’ Tab
4. Under ‘Select the beta you would like to opt into’ latest_experimental

The game will then update and download the latest experimental build Alpha 16 Experimental

Switching back to the latest main stable build is as easy as repeating steps 1-4 and on step 4 choose the option ‘None – Opt out of all Beta Programs’ and you’ll revert to the latest stable build.

Official Alpha 16 Release notes!

Cheers Richard

Added
• Arch 2m blocks/recipes.

Changed
• Skill screen allows purchase of multiple skills at once.
• Skill screen now shows -- for cost of maxed out skills.
• Skill screen now shows KNOWN for buy option when trying to purchase a known rank.
• Skill info window now shows skill purchase cost.
• Skill points gained per level have been increased to 6.
• Slowed player leveling per level.
• Replaced pigs with wild boars. They attack if provoked.
• Reduced the wood cost of tools and weapons.
• Cobblestone frames no longer exist. Flagstone can be upgraded to cobblestone.
• More flagstone block recipes added.
• The stone axe works better against wood and worse against stone. (it's an axe, not a pick)
• The adobe material has been removed from the game. Flagstone has been fleshed out with new shapes.
• Increased player outgoing damage on higher difficulty levels. On "Insane" it is now x0.5 instead of x0.25.
• Gamestage increases much faster on higher difficulty levels making zombies big, bad, and bountiful.
• Small adjustment to bacon & eggs to match the latest changes
• The compound bow draws faster than the wooden bow.
• Reduced probability of vultures in hordes because their AI makes them inefficient for that.
• Vultures had too much fun swimming. The relevant AI task was removed.
• Rebalanced wildlife so there are less larger mammal and more rabbits and chickens. Changed: There were too many wolves and too much meat as a result.
• There are more zombies in the wild (and towns as a result), except in the snow biome which is still low population but made of harder zombies like lumberjacks.
• Compound bow draw is faster, making it better than the wooden bow in every way.
• Misc crafting is now a perk.
• Added descriptions to Painting blocks.
• Increased harvest amount on stone tools.
• Increased the chance to occasionally find a house empty of zombies.
• maxAlive in horde stages ramps up a little quicker.
• Optimized cube frame.

Fixed
• woodHalf has no vendor price set.
• Allow shift clicking fuel in workstation.
• Model error on harvestable potato plant.
• Duke token amount is not updating correctly.
• Wrong fall event on some doors and hatches.
• Broken wooden bow gets stuck in zoom position.
• Hitting any trader with a torch and setting them on fire awards player kills.
• First Person Muzzle Flashes are out too far from the barrel at different FOV’s
• Workstations output goes to first free slot - ignoring existing stacks.
• Zombie corpses are not being cleaned up in unloaded chunks.
• Player Editor has invalid character selections available.
• Wolves don't lunge attack through the player and doors now.
• Improved description for the paint tool.
• Wood spikes are using A15 repair costs.
• Debug menu: Cannot set speed slider to 1
• Pressing ESC in SP during spawn/death anims freezes game.
• Toolbar interaction possible with in-game menu open.
• Reload/Take all cannot be rebound.
• Closing 7dtd without having a game started causes NRE.
• Binding ALT key to any action kills mouse control for that game session.
• Mouse sensitivity limit lowered.
• Adobe arch blocks in prefabs cannot be repaired.
• Industrial Light is in the wrong crafting tab.
• Electrical lights have no description.
• Texture Picker now can only select unlocked textures.
• Using noclip as client causes teleports.
• Zombie crawler walks after being electrocuted (Note that crawlers and spiders still stand up when being electrocuted, we need a couple of more shock animations)
• Adjusted burn times of chairs.
• Floating POIs in RG
• Fix missing -no shadows- option.
• batterybankSchematic teaches the recipe, not the perk.
• Bad grammar on the Trigger Delay and Duration journal.
• Electricity skills/perks need their descriptions.
• Craftable items missing descriptions.
• Disappearing POIs in RG.
• Steel smithing does not display required science skill.
• Stats do not show for lvl 0 crafting skills.
• Fixed: Wolf fur looks off
• When in the paint picking menu, if you try to drop items they go to your backpack.
• Added missing icon for loose floor 3x3 trap.
• Switch in front of battery bank also turns it off.
• Sounds turns off on bladetrap and solarpanel when a player leaves the area.
• Opening dialogs while moving can cause action hotkeys to trigger.
• Tooltip not showing for map waypoints.
• Minibike lock locking out owners.
• Name on Block 784 same as 786.
• Supply crates now float above water.
• Falling through the world on dedi.
• Compound bow preview window is incorrect.
• Rebinding actions can cause conflicts between local/gui and permanent actions.
• Made all actions rebindable.
• Trouble Looting or Destroying Zombie Ragdolls in Shallow Water.
• Player Editor has invalid character selections available.
• Bulletproof Glass has Concrete particles.
• Increased Radial delay making it easier to use Tab/R/E without the radial popping up.
• ERROR: VM.mesh<0>.Vertices.Count (65248) has too many vertices! Reverted to an alpha cutout frame on a cube instead of a 3d cube.

KNOWN ISSUES (No more reports needed, thank you)
• Hunted Status not working properly
• Clipping issues with bears, wolves, and spider zombies

Important Server Config Info
• There are new options in the server cfg that need to be added for Blood Moon Enemy. Compare it to the server cfg file found in your 7 days directory.
• enemysensememory also got completely removed
• enemyspawnmode is now true/false and not a number

Random_
wow, akkor nagyon ügyes és gyorsreagálású voltam 😊 megveregetem a saját vállam

35. napi horda után amit kibekkeltem egy erkélyen jött egy reggeli vándorhorda ami elég jó buli, nagyon tetszenek! Kövi nap kaptam egy újabbat is és van bennük loot.

Aztán 36. napon jött egy farkas horda délután éppen ház alapot ástam mikor vakkantottak és négyen körülvettek. Azonnal rohantam a közeli ház emeletére és egy követett azt leszedtem. Ezután visszaóvakodtam és még egy másik elkezdett kergetni azt is leszedtem. Ezután jött az éjszaka és másnap mentem csak vissza, de még akkor is ott volt a másik kettő farkas az építkezés helyszínén. Mákos voltam, ha van stamina és nem hegynek fut az ember, akkor lefuthatja.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.06.15. 09:02:09

Jó is lett. Köszönöm.
gondolom a szerveren is az új verziónak kell futnia
Random_
Hát én reggel hét után picivel léptem ki és akkor még minden oké volt. Nem is tudtam, hogy jött ki update, ez teljesen friss? Egy frissítést lefuttattam, nem tudom ettől megjavult-e.

Csak én nem tudok fellépni random szerójára? reggel volt egy 80Mb os frissítés azota nem jó. Expection:block with name 'pouredConcerteWedge' not found in block id 158. Ezt irkálja konzolba.
Én próbáltam munkapadot,keverőt felszedni nem ment sajnos.Esetleg skill kell rá vagy megváltozott valami?
Infrath
még működik az, hogy kereskedőtől veszel vmi magas szintű cuccot amit, javítasz és nagyban nő az adott skill fa?

https://www.twitch.tv/infrath

Random_
Az xp rendszer kicsit beleköp a levesébe, mert nem tud pár nap alatt szép spamcraftolt zöld acélszerszámokkal dolgozni. Hiszen neki mindig az építés volt a lényeg és azt minél hatékonyabb eszközökkel és gyorsabban megoldani.

FerencHuN
Igen már fent van a második rész 😊 király lesz mit fog müvelni a sok újdonsággal 😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Random_
Z-nation is elindította az új évadot amit szerintem ismét érdemes lesz követni. A srác nem kispályás, iszonyat sok kreativitás van az építményeiben és ez az új verzió igazi kincsesbánya lesz számára. Kíváncsi vagyok miként fog boldogulni az élénkebb élővilággal és a sleeperekkel ami a lootolást azért megnehezíti kicsit.

Nem lehet már elvinni a berendezéseket? Próbáltam szétszerelni a nagy főzőgépet a városban, de eltűnt. Az elején kalapáccsal bontottam, majd végét csőfogóval.
Ezek a sleeper zombik ugyanabba a házba spawnolnak többször is,és rendőr zombi is van köztük.

Sziasztok.
Random megjelöltelek Steamen Szeretném ha bevennél a steam csopidba, és kellene szerver jelszó is 😊 Előre is köszönöm. 480 órám van a játékban szeretnék még 500 at belerakni. utoljára A14 ben voltam aktív.
Utoljára szerkesztette: 01CptBakter, 2017.06.13. 21:25:52
Ezért kell kilépni az értékes cuccokkal, amíg nem hozzák be a sleeping módot! <#idiota>

https://www.twitch.tv/sp1gu

Hehe, ez már az Alfa 14-ben is benne volt, csak nem volt teljesen kész. Moddal aktiválható volt. Emlélszem, azonnal megutáltad a szerveremre való csatlakozás után, mert rögtön meg is ölt a disznaja. <#mf2>
Alfa 15-nél teljesen elfelejtették, hogy van nekik egy vaddisznójuk is, ami arra vár, hogy befejezzék. Szóval akkor úgy néz ki, hogy Alfa 16-ra lehet elkészül. <#taps>

Amúgy rengeteg hiba van a játékban, olvasom a fórumon és én is tapasztalok ezt azt. Pl.: remek dolog ez a Sleeper zombi, de panaszkodnak rá, mert nagy létszámnál üres a játék. A házakba spawnoltatja a sok alvó zombit a játék és nem az utakra. Írták is, hogy milyen zombis játék ez már, úgy hogy nem találkozol zombikkal.

Experimental verzióknál ajánlott lesz a WIPE. Bár nem tudom ez csak a világra lesz kötelező vagy a karakterekre is. Nemsokára kiderül. Én hétvégére várok patchet, bár nem kellene ennyire optimistának lennem. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.13. 17:14:28

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Random_
Igen a szerver pörgésétől függ és a létszámtól is függ a loot respawn a 30 a minimum de 50 is simán mehetne. Lehet a loot respawn kiszedése kicsit drasztikus lenne.

Van annyi őz, hogy nem szorulsz rá a disznóra. Nemrég gondolkodtam el rajta, hogy ezek miért is nem támadnak? Viszont szakadó esőbe nem hallottam meg a zozót, csak egy nagy pofonból jöttem rá, nem vagyok egyedül. Ettől is izgalmasabb kicsit, az előzőben nagyon árkádos volt a zombik zaja.
Loot respawn olyan 30 körül már jó lenne. De ez létszám függő szerintem.
Random_
Hát reggel mikor beléptem már el volt pörgetve, de persze nem túl szép dolog horda este előtt pár perccel lelépni.
Logból kikereshető ki volt, de nem tudom, hogy ezért szükséges-e büntetni. Ez is az első időszakban okoz problémát mikor még rendes bázisod sincs.

Keményen dolgoznak az experimental patchen,és lecserélik a békés malacokat vaddisznókká,akik támadnak is!! (kurvaéletbe.DD)
Klikk a képre!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.13. 12:56:36

Az Random ötlete volt,nem az enyém.

JA,evvel szoptam be én is.Senki a háznál,nyugodtan ténfergek lopakodva,erre odarak hirtelen 3-at,és ráadásul éjjel is volt,nekem annyi lett.Szerintem jobb volt az előző megoldás,mikor odaértél egy házhoz,és már láttad hova rakja a zombikat.

Szerintem is maradjon pve a szerver ha kijön a végleges a16,akinek meg nem tetszik,az menjen máshova.Nekem nincs szükségem arra hogy nehezen megszerzett holmijaimat ellopják,így is dögnehéz lett a játék.
Aki meg kilép vérhold előtt azt valahogy szankcionálni kéne.A szerverbelépésnél lehet látni az időt,tegnap azért nem léptem be én is,mert láttam hogy 21.51 van a 7.napon.

én egyszerűen képtelen vagyok megölni őket, van az a nagy, tehén nagyságú, abba belelőttem vagy két tárat a pisztolyból, és 4 et számszeríjjal, és megölt......
toocha
Ezek a büdöslábú farkasok azért a kezdőknek, mint én is eléggé megnehezítik az életét! 😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Davies22
Éjjel lehet lootolni és vadászni az új lopakodós rendszerrel. A craftolás így elmarad, de helyettesíti a bányászást majd, ami legalább 2x annyit ad, ha kimaxolod a bányászós képességeket.

Egy kicsit csavarhatnának a lopakodáson, mert ha sötét van, nem vesznek észre, ha közvetlen a zombi mellett futok is el. Viszont nem kell kivárni a hajnalt minden esetben így. El lehet indulni és a vadászat könnyebb este, mint nappal. A keselyűkkel vigyázzatok, jobban észrevesznek sunyulás közben is, ha túl közel merészkedsz

Bár a zombiktól kevesebb az exp, viszont sokkal több mindenből jön már. Ültetésből, blokkok feljavításából és bányászatból is. Picit élvezetesebb lett a játék.

Random_
Nagyon tetszik az új verzió bár még csak a felszínt kapargatom, talán level 8-as vagyok és elég lassan fejlődök. A település amit találtam egyszerűen lélegzetelállító az új verzióban. Sok új POI és kerületekre bontva az épületek. Mondjuk az kicsit fura mikor pár méteren belül van két templom és egy temetkezési vállalkozó, de amúgy oké. Olyan POI-t is találtam ami eddig csak Nevezgane-n volt remélem most már végleg leállnak a Nevezgane fejlesztésével. Valóban ami energiát beleöltek annak a faragásába azt a Random genre vitték volna már előrébb lennénk.

A környék tele van élettel ami nagyon tetszik, de figyelni is kell rendesen, már több medvét láttam kb. mint Alpha15-ben. 😊 Ja és csak ma reggel öltem 3 farkast szóval éhen halni nem nagyon lehet. A loot is tök jó, jönne a receptek szépen és a kereskedőnél nem csak sör receptet lehet kapni.

A sleeper zombik eléggé megváltoztatják a játékmenetet, még nincs bányászsisakom és elég nehézkes fáklyával felkutatni a házakat úgy hogy bármelyik szobában lehet egy sleeper. Nem az van, hogy odaérsz egy poihoz és ledobja a zombikat amik megindulnak feléd. Lényegesen reálisabb így a világ, hogy állatok mászkálnak és 1-2 zombi az utcán, de nem tömegek a játék azt az illúziót adja, hogy minden ház tele van alvó zombikkal és hát így is van, persze akkor spawnol mikor odaérsz, de mégis így reálisabb, mint mikor látod, hogy előtted dobja le.

Az új zombik nagyon szépek és örülök a kövér hawaii inges visszatérésének. 😊 A kövér nő is szimpi én dadusnak vagy konyhásnéninek hívom, mert óvodában találkoztam vele. 😄

A skill rendszer így tök jó, eddig úgy tűnik. Nem kell spam craftolni és megszűnt pár tanulni való, mint a bőr készítés, de helyette vannak újak. Szerintem jó az elgondolás és végre a játék azt jutalmazza, ha ölsz és nem azt, ha ölsz és gyártasz. Így kicsit az éjszakák kiüresedtek, de nekem pont arra jó, hogy böngészem a napi lootot. Ha van bázis lehet úgyis azt kalapálni és építkezni. Szerencsére véget ért az a szánalmas időszak, hogy nézni kell a forge-ot gyártás alatt és közben craftolom a nyílvesszőket...

Random_
Olyan megoldásokon szerintem kár agyalni amihez át kell programozni a játékot. Ezzel kell főznünk ami van és lehet álmodozni folyamatosan, hogy így lenne jó meg úgy lenne jó, de el kell fogadni, hogy ez van és ezeken a kereteken belül kell nyújtózkodnunk amíg a takaró ér.

Random_
Az x távolságon túl PvP az én ötletem volt és szerintem ez tűnik a legbetarthatóbbnak és kompromisszumosabbnak. Szerintem a Nevezgane területénél valamennyivel kisebb terület lenne egy PvE terület és azon túl PvP. Az a terület arra elég, hogy az alap szinten az ember el kezd fejlődni, de ha kell neki minőségibb cucc és a loot elfogyott belül, akkor vagy elkezd kereskedni olyanokkal akik kijárnak a veszélyes területre lootolni vagy ő maga megy ki beszerezni.

Ezeket a zónahatárokat szerver indulása előtt fel lehet húzni tájékoztató táblával az utak mentén melyek átlépik a határt és kész. Nem kell feltétlen betartani, ha nem jönnek PvP-s arcok akkor nem jönnek. Ha nem gyilkoljuk egymást PvP területen, akkor nem tesszük, de a lehetőség meglesz rá. A loot respawnt mindenesetre szeretném minimálisra venni vagy kiszedni, hogy legyen kicsi nehezítés és értelme kimozdulni.

PVE. Vagyis nekem mindegy, de ha PVP, nem jövök. Vas ötlete volt eddig a legjobb, hogy a pálya közepétől számítva X távolság a PVP zóna. Páran nagyon unatkoznának ezen a területen belül, de az legyen az ő bajuk.

Ebből kifolyólag nem is értem, hogy merülhet fel Navezgane. Korlátozottak a lehetőségek, idejétmúlt, a játék egyik legmeghatározóbb képességét rakod parkolópályára, ha nem random generált mapon játszol. Ezt is beszéltük már korábban, hogy rég ki kellett volna már venni a játékból, kb a randomgen megjelenésének pillanatában. Ehelyett a fejlesztők is értékes erőforrásokat pocsékolnak arra, hogy szinten próbálják tartani azt, ami réges-régen elavult.
Írd már meg nekem légyszi a jelszót priviben, mert amit email-ben kaptam, arra azt írja érvénytelen jelszó. Esetleg bárki fel tud okosítani, hogy ilyenkor mi van? Most raktam újra a gémet. Lasest_experimentalra van frissítve.
szerintem is pve
Szerintem meg legyen pve szerver, van már egy pvp szerver és vannak is rajta bőven! Akit érdekel a pvp menjen oda! Ha nem random gen lesz a szerveren én nem is megyek oda! Nem is értem ha ennyire szerettek pvp-ézni miért nem vagytok egy Rust szerveren?
Day 7 21.51

Köszi megint a kib@szást,de nem lépek be! Imádom az ilyet! Játszom most inkább mással.

Ez a zóna ötlet nem rossz,legalább mindenki tudja hol a határ.Wasteland tényleg legjobb pvp területre,igazad van!

Másik,ha motorral vagyok,nyilvánvalóan abba fogom tárolni az értékesebb zsákmányokat ha pvp területre érek.Ha lockolva van a motor,akkor mi a fenét tudnak csinálni??

ja ez az!! Teljesen felesleges itt pvp-ről beszélni,amikor úgyis mindenki békésen játszik,kivéve egy-két őrültet.D

Infrath
és arról mit gondoltok, hogy
vhogy meglenne oldva hogy amit építesz azt más játékosok nem bánthatják, de a térképen mindenki pozícióját tudod
esetleg a tagyó is védve lenne

persze tudom vannak ilyenek hogy jaj látom hogy közeledik ezért haza mek stb.
de megesik néha ha nem figyelsz
vagy bevárod mert megpróbálod

de erre mondjuk lehet még vmi olyat kitalálni mint a conan ban csak durvább lenne
miden egyes item -mel csökkenne a gyorsaságod
pl. felveszel egy motort, aksit, szal ami sulyos
vagy egy vmiből többet (20 víz már lassít stb.)
tehát ha az illetőt télleg talál vmi értékeset nem tud csak úgy elfutni
persze gyorsabb a motorral de arra is hatna
ha az üldözőnek lenne bicaja
akkor elég gyorsan megtalálhatja
csak workbench -ben lehetne srap - elni és nagyobb lenne egy kicsivel az inventory
(de engedjétek szabadjára képzeletetek
ezek példák, saját ötletek amiket még csak talán nem is tökéletesen mindenre gondolva írok le)

de mindegy is ezt mind lekéne programozni
pvp részével annyira nem foglalkoztak
(értem én sokan örülnek neki hogy egy headshot és az illető hallott, de ez nem CS
én nem örülök neki és kész)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.06.13. 00:18:29

Infrath
pontosan 😊
még az is lehet hogy pve zóna lehetne a wasteland
vagy pvp terület az összes város (a terület a sima föld amire a város spawnol, amint eléred a szélét ami göröngyös vagy hegy már nem vagy bent) (bár nem tudom most ez hogy nézhet ki!))
de ezek megint csak olyanok, hogyha egyszer rátalálok (leások esetleg)
onnan aztán kinem ugrasztotok
egész nap répát termesztek azt hagyjatok békén 😄

de én simán vállalom azt hogy páros nap pve, páratlan nap pvp (első 8 nap sztem legyen pve, bár ki mikor kezd..na ez további téma 😊)
aki nem pvp zik az max bent marad
a pvp sek meg a pve napokon is elvannak
esetleg fel kutatják a célpontokat o.o ..
nekem ez a 30 nap pvp kicsit sok vmi más kell
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.06.13. 00:02:27

Random_
Az a baj, ha hagysz PvE területet, akkor azzal simán elvannak a bárányok, mert max bevárják a hordákat és abból lootolnak.
Ezért mondtam, hogy fel kell osztani négy égtáj szerint és PvE van Randomgen pályán. Ha valaki akar elbújhat egy frakció szoknyája mögé, esetleg bányászhat nekik alapanyagot. A harcosok meg védekeznek a falon.

A napinkénti felosztás egy változat lenne arra, hogy nem a PvE*s felkészüljön a végre és és bevédje magát aztán túl kell élnie 30 napot és újra van 60 nap béke.

Az szerintem nem működne, ha lenne tisztán PvE terület, mert tuti az emberek nagy része ki se mozdulna és nem lenne rákényszerítve összefogásra, max nulla loot respawn esetén.

Amúgy szerintem nem túlbonyolítás ez a négy frakcióra bontás, de lehet a 2000 sugarú belső PvE kör és azon kívül PvP, csak erre mondták azt a PvP*s oldalon, hogy úgyse lenne konfliktus, mert benn eléldegélnének a békés emberek.