7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Pont most főztem ki 3 stacket szóval nem feltétlen szedem össze mindig. Már eladásra fogok gyártani szerintem antibiotikumot.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A közösség is sokat tudna hozzáadni - és ad is a lehetőségekhez mérten - a játékhoz, de a rendes mod támogatás hiányzik a játékból. Jelenleg csak xml mókázás van leginkább...
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.30. 10:15:18

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Persze, hogy gyakoribb ott a frissités. Mivel több embert fogtak meg, így több pénz is folyt be a kasszáknál. 7DtD nagyon kis résbe pozicionálta be magát, amiből sokáig nem is akartak kitörni (Solo-Coop-PvE-Max 8 players). Ennek eredménye lett a kevés pénz is. Majd ahogy jöttek az igények úgy engedtek. De mivel igény nagyon sok lett, pénz meg kevés...kis pénz kis foci.
Már évekkel ezelőtt engedi és tenni kellett volna a normális PvP játékért, megoldani a lagg problémákat sok-sok zombi és játékos esetén is (ez mindkét tábor érdeke), akkor hamar kiugrott volna a 1-1,5 milliós eladásból és több pénzt kaszáltak volna. Több pénzből meg jobb játékot kaptak volna, mind a PvE-sek, mind a PvP-sek is! A PvP közösség erősödéséből a PvE-s közösség is nyert volna! De nem évekig ment a sárdobálás, nem kell ide PvP, mindenki húzzon el a pics....ha a pénz az oka mindennek, mi miért így és úgy alakult, akkor a gondolatmenetem tökéletesen megállja a helyét.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.06.30. 10:11:37

AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse

Régi szendvicset soha nem dobom el. Antibiotikum gyártás fő alapanya, még ha csak közvetetten is.
Nekem sohasem jelzi a mocit. Még nincs minibike a tulajdonomban. <#banplz>
Random_
Jó az egy dolog, hogy két játék ugyanazt az engine-t használja attól még lehetnek teljesen más felépítésűek. Szerintem nem helyes túl sok párhuzamot vonni a Rust és a 7DtD között. Leszámítva, hogy kb egy idősek és mindkettő alpha? 😄

Ma megölt egy farkas én azt gondoltam full vas páncélban 160-as wellnessel azért ezen már túl vagyok. Egyszerűen lőttem ütöttem machetevel és olyanokat harapott belőlem, mint a k*rvasiten! Miközben kötöztem is magamon. Na mondom respawn a lakástól 100 méterre haltam meg. Megyek, hogy leölöm akkor már a hordavárónál ugatott és nem tudtam eltalálni. Pisztollyal lőttem átment rajta a golyó szögesbunkó és kés se találta el. Végül abba maradtam, hogy leguggoltam és hagytam, hogy nyomomat veszítse. Ezután összeszedtem a motyómat és kiléptem. Ez nagyon felcseszett, mert ha a saját balfaszságomból halok meg az oké, de ezt nehezen veszem be!

Ja és a tegnap esti hordám:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja amúgy lehet valakinek újdonság, de nekem nincs mindig minibike jel a térképen. Egyszer úgy mentem airdrop után, hogy nem raktam fel a kosarat és a lakatot és nem jelezte a térképen a minibike-ot. Szerencsére megtaláltam, de kicsit para volt.

Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.06.30. 08:48:27

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem, hiszen be tudtam kapcsolni. A forgó kés nem pálya. Szép meg minden, de hamar lerongyolódik és a javítása nagyon drága. Ezen biztosan fognak állítani.
Az eltűnős hátizsákra had írjak egy személyes példát, pozitívat. Még viszonylag az elején mentem egy airdrop ládáért, vízben volt, jó mély szakaszon. Megfulladtam, majd rájöttem, hogy kicsi volt az " atletik " skill em, talán 30 körül volt.....
Mindegy, bejelöltem a térképen, hol haltam meg, hogy később visszajöjjek érte. Eltelt jó pár nap, a játékban és a valóságban is, közben
elkezdtem gyűjteni rá a pontokat, majd kb 70 es skill nél visszamentem. Letudtam merülni és visszatérni a felszínre is már<#awink>
a zsákom ott volt, minden cuccommal persze.
Ja és pl. az íjak lövedékének a fizikája, az hogy látod merre repül a vessző itt meg... Ja a hitboxot ne említsük...

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Nekem az a sejtésem hogy azt még nem tudták rendesen megoldani hogy más ne tudjon belenyúlni. De am. kérestél google barátodon keresztül ilyet pl. hogy generator motor block bug, vagy hasonló?

Más. Ámúgy, ha 5 kincses térképet legeneráltatsz, és csak sokára mész megkeresni, akkor se tűnik el. A szájbavert hátizsák miért is tűnik el?? Vagy ez fuck logick? :-)

Amúgy érdekes hogy rust is unity engine, mégis mennyi mindent megtudtak ott oldani rendesen, meg tudják fejleszteni rendesen, ezek meg szarakodnak csak folyton. Minden héten update. Pl. most már ha megölsz valakit nem dobja szét a cuccokat, a hulla helyén lesz egy hátizsák. Érdekea ott ez nem bugoltat, meg nem csinál bajt, itt meg erre hivatkoznak. Vicc.

Neked is eltűnnek a generátorból a motor blokkjaid? Még mindig nem tudom, hogy ez normális, bug vagy hackelés.....<#fejvakaras>
Belépek, bekapcsolom a generátort lemegyek ketrecbe, erre lelő a turret. Előtte már kipróbáltam magamon és utána kikapcsoltam a myself gombot. Nem tudhatom én hibáztam-e, arra ugye nem kell gondolnom, hogy két illető, aki a bázisomnál mászkált hozzányúl esetleg csak úgy heccből.
Gondolom ezt nem nekem akartad írni. 😛 Én csak szembesítettem havenday-t a szomorú valósággal!

https://www.twitch.tv/sp1gu

Srácok, nektek is bug-olnak a falak? Mint Ronin videójában? Most nézem games4kickz videójában is ez van. Nekem semmi. Igaz én 119-esel kezdtem egy új mapot. Nektek nincs ilyen bug???

Lent van mindenem és én is ugyanazt a folyamatos sikoly jelenlétet tapasztalom. Egy ládám volt fent csak, mikor elkezdték. Van már másik feljáratom is, úgyhogy <#mf2>. Nincs is ezzel gond. Pistike talán 1 év alatt sem éri el azt a szintet. Régi verzió dögunalom volt. Soha nem jutottak be, és ömlött a loot. Ha már loot, lehet figyelembe veszi a fegyver specifikus skill szinteket is a minőségnél. Kettes (középső) quality-nél is beadja már a 600 -as cuccokat is. Zöld cuccok lennének reálisak egyébként.
Remélem nem lesz nagy sírás a sikolyok miatt. A fejlesztőknek üzleti szempontból is jövedelmező ez az út, mert ha Pistike mégis eléri azt a bizonyos level szintet, hívni fogja a haverjait is, hogy el tudjon bánni a mocskokkal. 😊
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.06.29. 21:43:48
Aki nem ismeri ennek a játéknak is a nagyapáját, elárulok egy titkot. Minecraft, moddolt játékban még amikot a 7d2d meg se jelent, már akkor megtudták oldani JAVA-ban, ami igencsak eszi a cpu+ram párost, hogy legyen egy death chest, amiben örökké megmarad a halálod után a cucc. Vicc komolyan...

Rengeteg bug van benne,vannak az alapvetők,amik még a 105-ből megmaradtak,és folyamatosan foltozzák,de erre még sok hiba is jött

Ezek jöttek át az előbbi patchek óta:
KNOWN ISSUES (No more reports needed, thank you)
Hunted Status not working properly
Clipping issues with bears, wolves, and spider zombies
Unintended harvest amounts on destroying boulders.
Too many Airdrop crates spawning and crates spawning underground
Road Issues
Gore pile dupe
Blade trap doesn't damage cops or irradiated cops (Might be intended)
Throwing rocks does not distract zombies
Trader Issues: Missing Trader, missing POI, odd hours, etc.
GlobalUV support inhibits anisotropic filtering and it has to be calculated in the shader.
Teleport to ground level when under doors, under certain blocks, or loading in after having quit from an underground location.
Issues with filling buckets and bottles with water
Wet concrete not drying
Animals and zeds don't aggro from being hit with a ranged attack after a certain distance
Sleeper spawning issues continue
Minibike steering issue using a gamepad controller
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.29. 19:48:31

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Meg nem szabad publikusra állítani a szervert,mert akkor kilistázza.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Van egy csodálatos találmány; jelszónak hívják. Nem is értem, azt hittem ezen már rég túl vagyunk.

Ha vadidegen külföldiekkel akarok játszani, akkor majd én odamegyek hozzájuk. Ők ne jöjjenek ide.
Infrath
gondolom a komolyabb patch - komolyabb bug -okat is szül
sztem ezeken dolgoznak..
lassan dolgoznak
hozzá kell szokni

meg itt nyár, lehet azért ők is hébe-hóba kivesznek egy pár napot..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.06.29. 16:26:35

https://www.twitch.tv/infrath

franky79
Már 1 hét eltelt az utolsó patch óta, úgy emlékszem a korábbi verzióknál pár naponta jöttek az experimentál frissítések meg a wipe-ok. Most mi van? Már ezt is kihúzzák több hónapra és csak pár hetente javítgatnak rajta? Vagy ezt tekintik végleges A16-nak?
Infrath
szerintem ez a cpu terhelés baromság
mármint igaz, de ilyenkor az ember talál más módot
ami van is
pl. air drop leesik ott marad végig mikor kiveszed a cuccot láda törik..

(engem kezdetekben(alpha -ban) nem tudd zavarni, hogy miért nem egy hátizsák van a tett helyszínén..)
tőlem lehet egy láda is aminek neve death statue mondjuk

nem vágom miért nem csinálják meg
ha azzal lenne a gond, hogy szétbontják a zombik
akkor simán lehetne hogy az adott láda kb. 20 m errel arrébb spawn -ol.
ha falba spawn -ol akkor kerüljön ki a felszínre

a városok elég faszán néznek már ki!
és már várom youtubon lassan az összeállításokat ahogy sikongatnak a be spawn -oló zombiktól lol
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.06.29. 15:17:06

https://www.twitch.tv/infrath

Random_
Egyébként lehet az lenne a legjobb, ha tényleg egy olyan tetem lenne a táska, mint ami a zombikból is marad. A mostani zsák pl domboldalban akár le is gurulhat.

Haveromnak is veszett el zsákja és ha már elveszik, legalább a térképen is szűnjön meg a jelzése. A másik az airdrop jelzés amit most is látok a mapon és nem tudom, hogy bebugolt vagy a föld alá tette a játék és le kell ásni érte.

Sok dolgok bekerült és tök jó, de egyrészt megoldatlan gyerekbetegségek is vannak és olyan is amit újonnan került be holott eddig jól működött.

Szerintenlm a halál után eldobott táska kezelése minden játékban agyrém. 2-5-10 perc után despawnol, megeszik a kukacok, stb. Hihetetlen tartom, hogy nem maradhat ott a tett helyszínén, örömet okozva a tulajdonosának vagy bárki másnak aki rátalál. Ha jól emlékszen CPU terheléssel magyarázzák, hogy miért despawnoltatják. Majd 2025-ben talán lesz rá erőforrás és legfőképp akarat ezen változtatni...Sebaj, addig is van hozzá egy irreális jelölés a térképen, hogy rátalálj, csak érj oda időben, különben cseszheted.

ha sok kutyát kapsz, hátrafutásban bármennyit ki lehet nyírni, bármivel hp vesztés nélkül. sok farkas ellen pedig valamire fel kell ugrani. zombik fejlövése pedig már jó ideje ilyen, a nyaktájékon van a headshot. nem olyan bonyolult, többször volt már róla szó.
az épületeket meg ki lehet tanulni. vannak olyan részek ahol lehet szaladgálni, de olyan részek is ahol szinte mindig van spawnoló zombi. pl. irodák ajtaja mögött vagy a wc-k.
120+ szinten már elég kellemetlen a sikolyokkal viaskodni, tulajdonképpen folyamatosan kettesével-hármasával jönnek, egy percnyi szünet nélkül csesztetnek, nem lehet tőlük már semmit sem csinálni. 4000 zombi után már elég unalmassá válik a hentelés, viszont trágyanagykert nyithatnék.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.06.29. 12:45:08
Asian hack detected.

Meghaltam jó messze a bázisomtól, tele jó cuccokkal, fegyvetekkel. Sebaj, megyek érte. Összerakok egy szettet, jó fegyverekkel, elegendő lőszerrel, ruhával és egy motor alkatrészeivel. Elhagyom a bázist nappal, 10 métert se teszek meg, nyakamba vagy 8-10 kutya. Esélyeket lehet számolgatni, gyengébb matekosok kedvéért leírom, nulla. Tehát elhaláloztam. Nem probléma, itt vagyok pár méterre a bázistól, űjraéledek, felveszem a cuccaimat és megyek. Igen ám, de hol a zsákom?
Eltünt, nyom nélkül, iránytű sem jelzi. A drága kutyusok valószínűleg szétb...ták.....
Annyira jó ez a 16 os.....ja, és pár hsz szel alább írtam, hogy a zárt bázisomon lévő generátorból eltünt 6 motorblokk, valamint a powerbank ból 6 aksi.....
Random_
Igen mostanság nekem is ad jó minőségű dolgokat, remélem ez így marad mert egyébként tele van hulladékkal az összes ládánk.
Fegyverekből csak az sárga vagy jobb amit kereskedőtől vettem.

Valaki régebben lehurrogott a fejlövéses dologért... Tutti te is noob vagy szerinte nem csak én (vicc) Már egy nagy középiskola is kihívás, mert alulra visszateszi a zombikat... Mindig. Nem csak néha. Ez szörnyen szar így. Inkább jöjjenek be kívülröl, mert az hogy csak úgy ott terem eléggé lehangoló...

Azt nem tudom mennyire vettétek észre hogy gugolva nézni észré vettek-e felesleges? Írták is hogy nem működik rendesen.

A loot skillek nekem hol jók hol nem. Vagy a szintem alapján számolja, mert mostmár eléggé jó cuccok jönnek a zombikból is.

Én ma kezdtem belejönni,mondjuk elég gáz a nagyszintes épületeket a zombiktól pucolni,a felhőkarcolóba bele se mernék gondolni milyen nehéz munkával lehet azt kipucolni,hát még a hotel (bár avval nem találkoztam most).Szerintem elég ha egyszer spawnolnak az épületekbe alvó zombik,és ha kinyirjuk őket,akkor ne jelenjenek meg mondjuk 1 napig.Nem hiszem hogy ezt nehéz nekik leprogramozni.A zombik változatosak,és a városok is érdekesek,nem annyira négyzethálósak mint régen.Nagyon jó kisvárosok vannak,boltokkal,kocsmával..stb.Az alfa18-ra (ha lesz),iszonyat jó játék kerekedik belőle továbbra is,főleg ha jönnek majd a banditák,és az utonálló vándor kereskedők.

Vannak azért szépségei az új Random Gen-nek:

DevLupius
Jól tudom, ha lerakok egy ágyat a házban, akkor oda nem éledhet zombi? //mert a saját bezárt szobámba sem tusok bemenni.
Vagy csak ez épített épületekre vonatkozik?
Egyébként nekem néha még simán átmegy a nyílvessző a zombik fején.
A random generátor meg elég gáz, olyan dolgokat produkál mint régen, lehet visszaraktak egy alfát abból is.
Ezeket meg a földben eltűnő cuccokat leszámítva elég jónak ígérkezik az alpha 16.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

70+ a szintem és fenyő erdőben lakok. Zombi kutyus mindig van, meg sikítós is, de farkas vagy medve hogy legyen ehető husom, alig. Akkor csak pech-es vagyok.

Rustban Rustopian úgy hívják őket kínai zergek. Mindig vannak vagy 20an... Nagy mágusok a vágottak az tutti...

Sziasztok! Létezik official szeró? Vagy már csak magán szerók vannak?
Ban the asians.

ólálkodott egy kínai a barlangom környékén, nem tudom, ez lehet e összefüggésben ezzel....mindenesetre piszok gyanús, hogy én még senkivel se találkoztam nem tudom hány nap alatt, ő meg szinte kezdőként megtalálta a rejtekem....jó, ne legyek teljesen igazságtalan, előtte áll a motorom <#falbav>
a generátorból eltünhet a bele rakott 6 db motor? ha be volt kapcsolva és nem nyúltam hozzá? Ugyanúgy eltünt a powerbankomból a 6 db aksi is. Ha használódik akkor eltűnik?
Valaki mellé elkezdtem gödröt ásni nem messze,oda telepedtem le.D Szép kis fa bázis,körbe tüskékkel város mellett.Kié?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.28. 15:55:02

Ma elkezdek én is rendesen játszani, remélem a héten kijön a stabil verzió, és mehet a wipe.. 😄
"Farkas meg alig, medve még kevesebb" Egy bizonyos level szint után ugrásszerűen megnő a farkasok száma. És nem neked kell keresni őket, ott várnak majd reggelente a lábtörlőn. 😊
Hajlok rá, hogy fúrjak egy másik feljáratot mert ahányszor felmegyek sikoly zombi. Tegnapig nem is láttam a játékban...
Sziasztok!

Leírnék én is pár gondolatot az a 16-ról.

Túlélve a 6. hordanapot azt kell mondjam sokkal nehezebb lett a játék mint anno. Ekkora és ilyen kemény hordát még sosem láttam.
-Kb 8 rendőr z (volt köztük radiation is), legalább 5 radiation spider z, meg 3 szintén radiation valami z amik jó megtermettek voltak valószínű Feralok + rengeteg aprónép.
- Nagyon nehezen akartak megpusztulni, pedig én is meg a shootgun turret is osztotta az áldást, 2x kellett javítanom a 600-as smg-t.
- Egyébként 3 s tornyom van szolgálatban és nagyon jól teszik a dolgukat átlagban 2 lövés 1 zombi rátával dolgoznak, a bázisbejárat előttt meg 1 forgópenge aprít.
- A visszaspawnoló zombikat már kezdem megszokni ill számítok rájuk, persze azt én is utálom mikor a nyakamba teremnek újra.
- Szinte minden második ház lootolásánál találkozom beferálosodott z-kel. - gondolom minél magasabb a szinted annál sűrűbben jönnek.
- Jómagam örülök neki hogy visszavették a vadállatok számát.így megint van realitása a vadászatnak.
- Nem tudom ki hogy vette észre de sokkal többször fertőződünk meg ütés után, mint a 15.2-be. Gyártanom kellett antibiotikumot, 😄.
Egyenlőre ennyi.

Ui: Már írtam privátban is Randomnak, de lehet, hogy itt hamarabb meglátja kaphatnék egy jelszót a PvE szerverhez.?

Üdv mindenkinek- Tisztelet.
Igen,ezt a visszatermelő zombikat én is irtam,eléggé idegesítő tud lenni.Sokszor 2-3 hullámban lehet csak kipucolni egy házat,vagy ki se megyek belőle,de van akkor is olyan hogy odateremti elém.A kisebbik farkas halála (vagy az lenne a kutya?),na az olyan röhejes,hogy felnevettem rajta,mikor hirtelen oldalra kidől.D

Akkor pár tapasztalat a16ról eddig:
- Az alvó zombik vagy felébrednek ránk vagy nem... Bugos.
- Néha a tüskéken eltűnik a hulla. Teljesen van benne loot is, akkor is...
- Sokszor ha kimegyek egy épületből, visszarakja a zombit. Vagy többet. Elég csak kilépni az ajtón, visszamegyek és ott van megint. Ez zölden világító rendőrrel is történt, 2x meg is halltam az 5!! x viszatermő zombitól.
- Zombi kutya néhol túl sok van. Farkas meg alig, medve még kevesebb.

Már nem,azért lett létrehozva az offtopik,oda linkelhettek.

Azért lett spoiler. Ti is szoktatok így linkelni ha van valami hasonló játék.

Másik topikban szerintem

Sok tekintetben könnyebb lett a túlélés, majd rájössz. Egész éjszaka kint rohangászok, semmi extra. Egyetlen dolgot nehezítettek. A hordában keményebb ellenfelek vannak, így a fogadásuk, nagyobb felkészültséget igényel minden téren. Több építési anyag, nagyobb kreativitás, nagyobb harci tapasztalat, fejlesztett skillek stb. De egyik sem nélkülözhetetlen. Ha valaki egyikben másikban erős, azzal kompenzálhatja átmenetileg a hiányosságokat.
Közelharc nagyon jó lett tényleg,ütöm,csépelem őket minden eszközzel,igazi túlélésen vagyok,találtam végre zöldövezetet,ott meg teli van dagi zombival,meg vannak farkasok is.Na azok persze igen bénák.Simán le lehet futni őket,nem kell velük leállni harcolni.

<#idiota>