7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali,

Tudom, hogy ígértem a visszatérésemet - már ha ez valakit felzaklatott 😄 -, hamarosan sor is kerül rá, de most az ötlött fel bennem, hogy van akihez be lehetne költözni, srácok? Mármint Random szeróján. Azért is érdekel, mert ha valaki marha nagy szinten van, akkor az nekem nem biztos, hogy előnyös. Elvileg a szintemhez arányosítja a hordát, de ha más is van mellettem, akkor nem hiszem.

The Matrix has you...

Nem kell ahhoz sejteni,konkrétan meg lehet nézni ki mikor volt bent utoljára,és a játékbeli időt is kiirja ha jól emlékszem.Egyébként ez most megint dilemma,mert mi van ha többen vannak bent,és mondjuk én kilépek hordaéjjel előtt,utána meg kilépkednek a többiek is,akkor az kapja a figyelmeztetést aki utoljára hagyja el a helyszint? D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem én voltam az biztos

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Valaki ismét nem ismeri a számokat és az órát és sikerült 22:10 perckor kilépnie természetesen hordanapon. Kb. sejtem ki volt, de nem akarok senkit csesztetni. Legközelebb az ilyet megkérem, hogy "haver menj szépen vissza a szerverre és maradj benn reggelig!"

Lehet ezt szankcionálni fogom, hogy aki hordanap 20:00 után lép ki az figyelmeztetést kap! Később meg kirúgást. Vagy maradjon végig vagy lépjen ki időben, hogy más belépő felkészülhessen a hordára!

Mielőtt bárki elkezdené terjeszteni, hogy ez konkrét szabály ott a mondat elején a LEHET szócska! Szóval kérem ne kezdjünk el rémhíreket terjeszteni a szerveren, mint a patch kapcsán a wipe-ról! Ha valami változás lesz azt ÉN fogom kihirdetni és több bejegyzésen keresztül és személyesen jelentem be a szerveren a Steam csoportban és a Facebook oldalon is határidő megadásával!!!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Én már egyenesen félek tőle,mikor piros lesz és villámlik,akkor tuti kilépés lesz belőle.Egyébként meg hordaéjjel ide vagy oda,ugyanezen zombik máskor is jönnek hordában ha meglát a sikoly,és dobják a jobbnál jobb cuccokat.Ez a vérholdas éjjel arra jó hogy leteszteld mit alkottál.Elvégre tower defense a játék egyik stilusa.Attól függetlenül már nálam is készül a daráló.Önként fognak belemászni.DD (és alul meg lepottyanni)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.08.09. 03:21:29

Hello!! Üdv köztünk!!

Sziasztok! Nem tudom ti hogy vagytok vele uraim de szerintem a horda estét nem éri meg fent tölteni max annak aki xpzni akar! én tudomásom szerint horda estén jobban kellene esni e a lottnak de az hogy ellövöldözök 1000 töltényt vagy mit tudom én mennyit + nyílvesszőt és lootolok 200 csontot nem igazán éri meg
Te jó-szagú, Atya-Úristen...hány percre van Nálad állítva az éjszaka? fél órán keresztül jöttek ezek a rohadékok....nem semmi kis bázist hoztál össze. Grat.

The Matrix has you...

+++ Vagy ha nyaralni megy az illető. Mint ahogy nálam is ez volt és már valószínűleg engem is kiraboltak. Úgy látszik a PVE szerver "elég offline-ban is", mivel úgyis csak a zombik ellen megy. Így igazából számomra nincs nagy veszteség így. Ezért írtam múltkor, hogy sokaknak sok idejük van, szinte mindennap játszani.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Infrath
magason van az lcb védelem
ha 50 ember ütné meg naponta reggel este ellenőrzés céljából az ajtómat
akkor sem jutnának be..

szal sztem szabad csekkolni a dolgot bárkinek..

ha te egy sima fa ajtóval véded a ládáid (+1 lcb persze)
ne lepődj meg ha esetleg szét van rombolva pár dolog
én is kb 5 nap után léptem be most
a ház oldala és egyik oldalon az ajtóm is eltűnt

gondolom vki közelbe jött és a zombik szétszedték

vagy csak vki menedéket akart estére nálam mert a terasz nyitva van-..

https://www.twitch.tv/infrath

Infrath
érdekes hogy hirtelen felindulásból irkálgatsz / követed nyomon a fórumot stb.
hol voltál amikor többször mindenki el mondta
és ki is van linkelve a random szerverén lévő szabályzat
(most nem emlékszem, hogy benne vagy e, de még steam csoport is van rá )
..

és ha még mindig pipa vagy sztem a készítőket hibáztasd, amiért nincs benne pve/pvp beállítás
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.08. 21:01:31

De ha lejárt az LCB védelem, emberünk honnan tudja, hogy védve van/volt? Mondjuk nem látszik egyből a kocka. Én bízok népben +1 létrafokot kint hagytam a földből a kert, és a forge termek lejáratánál. De az összes értékem el van zárva egy másik teremben és szinte minden LCB-re rakott gun safe-ekben van. Ez a minimum.
Kooma, nem tudtam.

Hát akkor hirtelen felindulásból gondold meg még1x, hogy maradsz a szerón <#wink>. Ne széledjünk már szét az univerzumban. Igen és mindig lesz valaki vagy valakik akik kevésbé humánusabbak, mint a többség. Az élet már csak ilyen. Nem hiszem, hogy nem lehet pótolni azt amit elvittek, ha talizunk a szerón szívesen adok, amire szükséged van.
Ha valakit megbántottam bocsánat ,Hirtelen felindulásból kommenteltem. Úgy értettem h beszivárgott a közösségbe legalább egy ember aki nem viselkedik humánus módon 😊 Én biztos nem törném fel senkinek a házát még ha lejárt a LCB akkor sem.
És írtam akinek nem inge ne vegye magára. <#crazya>
Megértem, hogy zabos vagy (hogy a lovaknál maradjunk). Biztos én is az lennék. Végig egy embert szapulsz, aztán az utolsó sorodban a közösséget kezded ki, nem gondolom, hogy a közösség tehet bármiről is abban ami veled történt. Játszottam már pár szerón nem csak 7D2D-t, de magasan ez a legjobb közösség. Én szeretem őket<#puszi>
Találtam más szórakozást<#papakacsint>
Ha nekem is nyári szünetem lenne nem érdekelne h kiraboltak. Mert lenne időm. De napi 12 óra meló után még jó hogy egy hétig nem lépek be. Azt hittem a PVE szerver arról szol h nem lehet lerabolni senkit. 500+ órám van de Pve szerveren még sosem fosztottak ki
Utoljára szerkesztette: 01CptBakter, 2017.08.08. 17:16:39
Random_
Nekem a felszínen halmokban lévő Nitrát és kőolaj tetszik ezeken a területeken, de most hogy mondod el is nézek egy kis alapanyagért!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

amúgy tisztában vagy vele, hogy ez csak egy játék? igazából semmi bajod sem lett. a stílusod meg olyan amilyen, talán a többiek is jobban járnak, hogy csak játszottál. ha ezen így felkapod a vizet előfordulhat, hogy valami más szórakozást kellene találnod.

kooma: végre valami új.😊
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.08.08. 17:03:35
Tegnap kiégett földre tévedve gondoltam szétnézek, rendesen trágyázott részek vannak amit ki lehet ásni (mármint a trágyát tudod kiásni). Nem tudom tisztába volt ezzel mindenki.<#awink>
dimre
Üdv!
A rézhiányra segítség lehetne pl. a lövegtornyokban elhasznált lőszer után visszaadná a hüvelyeket. Egy külön slotban automatikusan össze gyűjthetné, reálisabb lenne.
Egy hordanapi videó, lövegtornyokkal fűszerezve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a fél szovjet hadsereg lőszerkészletével felkészülve <#smile>

X universe Home, sweet home

Random_
Én is azt gondolom, nem egy játékos van pl a haverjaim is akik már több mint egy hete nem léptek fel. Ha valaki rátalál a bázisukra simán bejut és meg is érdemlik. Ha fontos, hogy az LC blokk védelme megmaradjon akkor legalább 2 percre fellépek 4-5 naponta és ennyi.

Szerintem úgy hogy lejárt a védelme az LC blocknak,csak ez az egy lehetőség van.Ha addig nem lép be az illető,utána már cseszheti.Jó lenne ha rá lenne irva mint az ARK-ban hogy meddig véd,mikor jár le a block.Ott mindenre rá van irva ha nagyon közel mész hozzá.Utána demolution,lehet bontani,rabolni,vinni az állatokat.

Random_
Hogy sikerült kirabolni, ha LC blokkal védett volt? Ezt nem értem! A rablás engedélyezett, ha nem védett a létesítmény!

Üdv.
Márt bocsánat, de szopjon hanyatt egy lovat , aki pve szerveren kirabol, olyan házat ahol lockolt ajtók vannak és lcb-al van védve. Bárcsak szemtől szembe találkoznék most vele, földbe döngölném úgy isten igazából. Jó hogy napokig gyűjtögetek, te meg elviszed, építs abból a rengeteg betonból egy 100 block magas tornyot aztán ugrálj le róla Te majom...Hogy orálisan elégítenél ki egy istálónyi lovat..
Akinek nem inge ne vegye magára 😊
Azt hittem ez jobb közösség. Amúgy random szerverén játszom (játszottam)
Random_
Én közelharc és compound bow annyival jobb a számszeríjnál, hogy halkabb. 1 méterre hangzik csak el 5 méter helyett és egy szobában simán kilövöm a túlsó végén lévő zombit úgy, hogy tőlem 2 méterre nem ébred fel az alvó. 😄

Korábban betörtem egy bank páncéltermébe és 3 alvó zombi volt. Egy a túlsó végében egy pedig tőlem 2 méterre. A számszeríj elsütésekor azonnal felébredt a közeli zombi. Compound bow esetében nincs ilyen és az acél nyílvesszőket még a zombik is dobálják olykor.

franky79
Úgy tűnik, akkor csak én vagyok még mindig a középkorban! 😄 Nyílpuskázok, és mivel egyre többet sebez, így egyre halálosabb, egyre jobban élvezem. (csak kicsit lehetne gyorsabb! 😉 ) A világítós rendőr már csak 3 fejlövés, pedig ha jól emlékszem, akkor 30-40 körül van a szintem még csak íjból. A vesszők mondhatni ingyen vannak.
Random_
Hát már papírt is lehet gyártani szóval tényleg a shoti lőszer az egyetlen ami szinte korlátlan mennyiségben előállítható. A rész miatt a többi korlátozott.

Elkezdek shotira gyúrni asszem.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.08.08. 04:43:32

Infrath
sztem azért mert a gyengébb shoti lőszerhez nem kell réz
és a 16 ver. től kezdve több papírt találunk már

de én pl. nem használok sűrűn
én mindig a tömegbe lövök/dobok vmit és kész

ropogtatni nem szoktam sokat 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.08. 04:06:04

Amúgy érdekes dolog hogy a shotit ajánlják,mert akárhány playerral találkoztam,mindegyik vagy smg-t,vagy riflet ropogtat (Ak),szóval itt a topikban mindenki elbeszélget,csak éppen a játékban más a helyzet.

Infrath
de azt hiszem maradok az "árok" ötletnél én is
már egy ideje gondolkodok rajta..
ezen is

Infrath
én azon gondolkodok még, hogy vmi nagyobb falat húzok
egy nagy x et (+ ba esetleg még sziréna is)
hogy az összes vándor hordát
állatot letudjam ölni
mert vagy nem érem utol őket - vagy nem hallom őket
hogy biztos mindet letudjam ölni xp ért, loot ért(réz) és hazáért!!! 😄
mondjuk én még nem próbáltam meg beolvasztani forge ba, ezeket az eladható ásványi anyagokat
lehet egy diamond vagy más beolvasztása add 1000 rézt vagy a fene tudja
vki próbálta már?
de az biztos hogy a kocsikból random eső réz sokat add
én az elején végig mek pár kocsin 5-8 talán és van bennük 5-6 ilyen az nem rosz
az sok réz
esetleg legyen lila az ak-47 és próbálj meg szünetekkel lövöldözni (tehát minél erősebben, fejre és pontosabban)
talán több marad
nekem nincs ötletem réz re
a játék elejétől fogva direkt van ez limitálva
de legalább van dart trap, ahhoz csak kevés vas kell
ha vki szereti a csapdákat de spórolni akar

külön.:
bár érdekes hogy ez a játék arra kéne mennie, hogy elkerüld, túúl éld, ne tudjon hozzád érni stb.
én mindig úgy képzeltem el az elején(amikor megvettem) ezt a játékot mint egy Tower defense-t 😄
ehelyett már kergetjük őket xD
már szabályosan futok utánuk folyton

Mályki86
Tényleg köszi, hogy próbálkozol, de az ilyen ajánlásokkal, hogy akkor használjak mást, tényleg tele van a padlás. 😄 Eddig kivétel nélkül mindenki, akitől kérdeztem, hogy szerinte honnan tudnék még rezet szerezni, ezt válaszolta.Hmm...akkor lehet, hogy mégis el kéne gondolkodnom ezen?NEM, nem kell más! 😛 😄 Egészen idáig nagy shoti' használó voltam.Remek, hogy pont most kezdtem el hanyagolni, amikor még nehezebb rézhez jutni. 😄 Na mindegy, ilyen az én formám. 😊

Turretet még egyáltalán nem használtam.Én szeretnél eltenni láb alól a rohadtakat, hogy a jól megérdemelt xp-t be tudjam zsebelni. 😛 Nemsokára 200-as leszek, majd akkor már engem sem fog érdekelni, ha "más" öli le helyettem.Már meg van a terv arra a béz' dizájnra is.Addig viszont rettegjenek a félig ép autók, az olyan házak, amiknek a lámpái, csapjai rézből vannak, mert könyörtelenül szétkapom az összeset a környéken. 😄
FerencHuN
Nem. Randomnak szóltam már mindenhol ahol lehet. gondolom rajta van.

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Srácok ti feltudtok menni ?
Utoljára szerkesztette: SuspectPapa, 2017.08.07. 19:20:59
Infrath
:/
hááát ajánlom figyelmedbe akkor az olyan fegyvereket amik kevesebb rezet esznek
mert az ak 3x annyit, ha jól emlékszem
pl. magnum és erősebb is
mondtad persze ak huu, de szereted
(de ezzel csak magadra vess) 😄

én azt szeretem ami erős
rakéta magnum 😄 estleg robbanó nyíl, pipe bomb
meg kőzre játszik az is, mi olcsóbb

de gondolom akkor te turret -eket nem nagyon fogsz használni 😄
vagy marad a shotgun turret?

off.: vissza jöttem nyaralásból
:/ ej jobban lefáradtam ...
első nap már vagy 4 órát úsztam egy húzamba (olyan meleg volt, hogy az hihetetlen, kijössz a vízből, 5 perc múlva már izzadsz)
és leégtem
és még volt esti séta meg bevásárlás is
a további két napon lelkileg jelen se voltam 😄
annyit nem mozogtam egy évben mint ezen az egy napon 😉
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.07. 18:27:28

Mályki86
Jah igen.A közelemben fellelhető traderektől felvásárlok minden rezet, rezet tartalmazó tárgyat (csapokat, kocsi hűtőt), hüvelyt, és töltényt IS. 😄
Infrath
esetleg trader-nél szokott lenni
-hüvelyek packban
-meg maga a réz
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.07. 16:56:40

Csak én nem tudok felmenni a szerverre?
Mályki86
Kösz mindenkinek a tippet, jó tanácsot.Igaz a kérdés nem ilyen irányba szólt. 😄

Tudom mivel lehet "helyettesíteni" a hüvelyes töltényeket. 😊 Inkább olyan segítséget szerettem volna, ami arról szól, hogy pl.: "Ebben, és ebben a háztípusban vannak olyan lámpák, amikből még kinyerhető réz." Az előző alphákban sokkal több ilyen ház volt.Szinte alig kellett keresni ezeket.Írtam is, hogy korábban nem volt soha ilyen gondom.Most viszont nagyon lecsökkentették ezen épületek fellelhetőségét.

Imádom az AK-t.Nagyon tetszik a hangja, és azért sem mondok le róla. 😛 😄
Infrath
az experientalban még
amikor szétszereltél bármilyen lámpát kaptál rezet is 😊
gondolom bug volt..

Random_
Szerintem szokj le az AK-ról vagy célozz vele pontosabban. Ajánlom a shotit. 😊

a tudatos túlélő ha már gyorsan fel akarja magát tápolni, akkor inkább kukoricakenyeret eszik.😊)
Ezzel kb. egyedül vagy. Sokkal kényelmesebb ha van vagy 200 életerőd. Lehetőség szerint húsos kaját, és kizárólag teát fogyaszt a tudatos túlélő. Újaknak is ezt ajánlom. Föld mélyén is lehet teavirágot termeszteni a lejárat közelében. Minden romlott húst és kakit budikból elrakni a műtrágya gyártáshoz.
Ugyan már,engem nem zavar hányszor halok meg a játékban,csak ne legyen az ágyam messze 😊 Marha nagy szerencsém volt,mert előtte tettem le az ágyat.Most ott van huszonvalahány halálom,attól még élvezem a játékot.

Bocs még1x a tegnapi miatt szar, hogy pont nálam haltál 2x 😞. De a bázis csak prototipus még sosem építettem hasonlót, de már orvosoltam a gyengeségét, bár leszámítva azt a malőrt nem teljesít rosszul.
Ha van rá igény bemutatom azok bázisát akik szeretnék egy videó keretein belül. A tulajdonos körbevezet közben beszél a bázisról, amit szeretne elmondani róla. Ha a tulaj nem kíván beszélni szívesen körbejárok és bemutatom én.
Házhoz jöttem, ez lenne a sorozat címe.
Jó ez az elektromosság,én most jutottam el idáig,nekem nagyon bejön itt is.Igaz a generátor zabálja a benzint,főleg ha sok kütyü van összekötve vele.De látom van napelem is,csak gondolom annak kisebb a teljesítménye mint a generátornak.

15.2-ben elég hatékony volt a csőbomba is. Ha sok lőporod van mindenképpen érdemes lenne azt is használnod.
Ja,ok,összekevertem az ólommal hirtelen.Én meg mindig kidobáltam a sárga szarokat a leltáramból mikor találtam.Szemétkupacokban jobban előfordul,zombik is dobnak.