7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy ígértem a visszatérésemet - már ha ez valakit felzaklatott 😄 -, hamarosan sor is kerül rá, de most az ötlött fel bennem, hogy van akihez be lehetne költözni, srácok? Mármint Random szeróján. Azért is érdekel, mert ha valaki marha nagy szinten van, akkor az nekem nem biztos, hogy előnyös. Elvileg a szintemhez arányosítja a hordát, de ha más is van mellettem, akkor nem hiszem.
The Matrix has you...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Lehet ezt szankcionálni fogom, hogy aki hordanap 20:00 után lép ki az figyelmeztetést kap! Később meg kirúgást. Vagy maradjon végig vagy lépjen ki időben, hogy más belépő felkészülhessen a hordára!
Mielőtt bárki elkezdené terjeszteni, hogy ez konkrét szabály ott a mondat elején a LEHET szócska! Szóval kérem ne kezdjünk el rémhíreket terjeszteni a szerveren, mint a patch kapcsán a wipe-ról! Ha valami változás lesz azt ÉN fogom kihirdetni és több bejegyzésen keresztül és személyesen jelentem be a szerveren a Steam csoportban és a Facebook oldalon is határidő megadásával!!!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.08.09. 03:21:29
The Matrix has you...
https://www.twitch.tv/sp1gu
ha 50 ember ütné meg naponta reggel este ellenőrzés céljából az ajtómat
akkor sem jutnának be..
szal sztem szabad csekkolni a dolgot bárkinek..
ha te egy sima fa ajtóval véded a ládáid (+1 lcb persze)
ne lepődj meg ha esetleg szét van rombolva pár dolog
én is kb 5 nap után léptem be most
a ház oldala és egyik oldalon az ajtóm is eltűnt
gondolom vki közelbe jött és a zombik szétszedték
vagy csak vki menedéket akart estére nálam mert a terasz nyitva van-..
https://www.twitch.tv/infrath
hol voltál amikor többször mindenki el mondta
és ki is van linkelve a random szerverén lévő szabályzat
(most nem emlékszem, hogy benne vagy e, de még steam csoport is van rá )
..
és ha még mindig pipa vagy sztem a készítőket hibáztasd, amiért nincs benne pve/pvp beállítás
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.08. 21:01:31
Kooma, nem tudtam.
És írtam akinek nem inge ne vegye magára. <#crazya>#crazya>
Utoljára szerkesztette: 01CptBakter, 2017.08.08. 17:16:39
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
kooma: végre valami új.😊
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.08.08. 17:03:35
A rézhiányra segítség lehetne pl. a lövegtornyokban elhasznált lőszer után visszaadná a hüvelyeket. Egy külön slotban automatikusan össze gyűjthetné, reálisabb lenne.
Egy hordanapi videó, lövegtornyokkal fűszerezve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X universe Home, sweet home
Márt bocsánat, de szopjon hanyatt egy lovat , aki pve szerveren kirabol, olyan házat ahol lockolt ajtók vannak és lcb-al van védve. Bárcsak szemtől szembe találkoznék most vele, földbe döngölném úgy isten igazából. Jó hogy napokig gyűjtögetek, te meg elviszed, építs abból a rengeteg betonból egy 100 block magas tornyot aztán ugrálj le róla Te majom...Hogy orálisan elégítenél ki egy istálónyi lovat..
Akinek nem inge ne vegye magára 😊
Azt hittem ez jobb közösség. Amúgy random szerverén játszom (játszottam)
Korábban betörtem egy bank páncéltermébe és 3 alvó zombi volt. Egy a túlsó végében egy pedig tőlem 2 méterre. A számszeríj elsütésekor azonnal felébredt a közeli zombi. Compound bow esetében nincs ilyen és az acél nyílvesszőket még a zombik is dobálják olykor.
Elkezdek shotira gyúrni asszem.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.08.08. 04:43:32
és a 16 ver. től kezdve több papírt találunk már
de én pl. nem használok sűrűn
én mindig a tömegbe lövök/dobok vmit és kész
ropogtatni nem szoktam sokat 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.08. 04:06:04
már egy ideje gondolkodok rajta..
ezen is
egy nagy x et (+ ba esetleg még sziréna is)
hogy az összes vándor hordát
állatot letudjam ölni
mert vagy nem érem utol őket - vagy nem hallom őket
hogy biztos mindet letudjam ölni xp ért, loot ért(réz) és hazáért!!! 😄
mondjuk én még nem próbáltam meg beolvasztani forge ba, ezeket az eladható ásványi anyagokat
lehet egy diamond vagy más beolvasztása add 1000 rézt vagy a fene tudja
vki próbálta már?
de az biztos hogy a kocsikból random eső réz sokat add
én az elején végig mek pár kocsin 5-8 talán és van bennük 5-6 ilyen az nem rosz
az sok réz
esetleg legyen lila az ak-47 és próbálj meg szünetekkel lövöldözni (tehát minél erősebben, fejre és pontosabban)
talán több marad
nekem nincs ötletem réz re
a játék elejétől fogva direkt van ez limitálva
de legalább van dart trap, ahhoz csak kevés vas kell
ha vki szereti a csapdákat de spórolni akar
külön.:
bár érdekes hogy ez a játék arra kéne mennie, hogy elkerüld, túúl éld, ne tudjon hozzád érni stb.
én mindig úgy képzeltem el az elején(amikor megvettem) ezt a játékot mint egy Tower defense-t 😄
ehelyett már kergetjük őket xD
már szabályosan futok utánuk folyton
Turretet még egyáltalán nem használtam.Én szeretnél eltenni láb alól a rohadtakat, hogy a jól megérdemelt xp-t be tudjam zsebelni. 😛 Nemsokára 200-as leszek, majd akkor már engem sem fog érdekelni, ha "más" öli le helyettem.Már meg van a terv arra a béz' dizájnra is.Addig viszont rettegjenek a félig ép autók, az olyan házak, amiknek a lámpái, csapjai rézből vannak, mert könyörtelenül szétkapom az összeset a környéken. 😄
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Utoljára szerkesztette: SuspectPapa, 2017.08.07. 19:20:59
hááát ajánlom figyelmedbe akkor az olyan fegyvereket amik kevesebb rezet esznek
mert az ak 3x annyit, ha jól emlékszem
pl. magnum és erősebb is
mondtad persze ak huu, de szereted
(de ezzel csak magadra vess) 😄
én azt szeretem ami erős
rakéta magnum 😄 estleg robbanó nyíl, pipe bomb
meg kőzre játszik az is, mi olcsóbb
de gondolom akkor te turret -eket nem nagyon fogsz használni 😄
vagy marad a shotgun turret?
off.: vissza jöttem nyaralásból
:/ ej jobban lefáradtam ...
első nap már vagy 4 órát úsztam egy húzamba (olyan meleg volt, hogy az hihetetlen, kijössz a vízből, 5 perc múlva már izzadsz)
és leégtem
és még volt esti séta meg bevásárlás is
a további két napon lelkileg jelen se voltam 😄
annyit nem mozogtam egy évben mint ezen az egy napon 😉
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.07. 18:27:28
-hüvelyek packban
-meg maga a réz
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.07. 16:56:40
Tudom mivel lehet "helyettesíteni" a hüvelyes töltényeket. 😊 Inkább olyan segítséget szerettem volna, ami arról szól, hogy pl.: "Ebben, és ebben a háztípusban vannak olyan lámpák, amikből még kinyerhető réz." Az előző alphákban sokkal több ilyen ház volt.Szinte alig kellett keresni ezeket.Írtam is, hogy korábban nem volt soha ilyen gondom.Most viszont nagyon lecsökkentették ezen épületek fellelhetőségét.
Imádom az AK-t.Nagyon tetszik a hangja, és azért sem mondok le róla. 😛 😄
amikor szétszereltél bármilyen lámpát kaptál rezet is 😊
gondolom bug volt..
Házhoz jöttem, ez lenne a sorozat címe.