7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tied:
http://postimg.org/image/47c9rywkv/
enyém: (+ ezt nyisd meg külön lapon/fülön, a képre kattintva)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

off.:
én nem szeretem adb blockot sokaknak nem tűnik fel mert elenyésző, de engem zavar még az a kicsi + töltési idő is amit miatta kapok
többször kipróbáltam már más böngészőkkel is
számomra értéktelen a dolog
én úgy is olyan gyorsan kattintgatok meg minden
pl. mire elindul egy youtube videó is már ki x -eltem a reklámot
meg olyan is volt hogy maradt ugyanúgy reklám az adott lapon
ugyanúgy előfordul a felbukkanó külön oldalak stb.
én személy szerint nem nyerek vele semmit, ha használom
ha mégis olyan helyzetbe kerülök amikor zavarna, mert volt ilyen
azok egyedi alkalmak..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.11. 01:32:36
https://www.twitch.tv/infrath
Ezek szerint ez lesz a lezárása az alfa16-nak,Zipline,meg zárnyitás,még féregjárat szerű összefüggő barlangok,Behemót zombi,tervrajz rendszer,lángszóró csapda,új szarvas modell,ezek mind átkerülnek az alfa 17-be
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Fixes
Businessman Zombie when killed can have his head dislocated when falls backwards into a corner or against a wall
Vultures and Chickens artifact when rag doll rolling down a slope
Pushing back LOD2 swap distance on vault doors.
Dedicated servers not added to history when connecting by IP/port
Localization now showing english values instead of localization keys if localization is not set for a key in the user language
Gore blocks have a chance of knocking you out of loot containers
Zombie state is not being saved properly for clients
Insta health on medkit not applied when healing others
Supply crates have a chance of dropping through terrain.
Concrete does not dry correctly
Forge craft halting when output is full is broken.
Serverside NRE Spam for electronic components. *
* This fix does not work retroactive, but it is supposed to prevent this from happening in the future, lack of proper repro makes this hard to tell.
It is recommended to start a new game.
If your server or p2p game was affected by this:
Delete the power.dat and the power.dat.bak to stop the spam and you can continue the game, but you will lose all engines, solar cells, ammo and such inside electronic components and effectiveness of your wires, while they do still show, they are inactive until reconnected one by one.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
hátha van vkinek erre művészi érzéke és kedve, hogy ebből rajzoljon ki vmit xD
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.10. 22:45:22
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
spoiler -re akkor van szükség, ha az illető nagy képeket rak be
abba se szólok bele miért nem használnak mások is pl.
olyan képfeltötős oldalt, ahol nincs reklám
csak maga a kép és kész
maga a kép url jét kéne megosztani nem pedig azt amit az oldal közvetlen feltöltés után ajánl
de nem szólok bele hisz a lényeget látom és lehet egyeseknek tetszik az az oldal amit talált
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.10. 17:13:39
The Matrix has you...
Vezetékeket hogy fogod eltüntetni? egy helyen láttam, hogy átmegy a fa-blokkokon, arra gondolsz? magyarul ha eggyel bentebbi falra rakod és úgy húzod a vezetéket, még lehet odarakni egy blokkot?
The Matrix has you...
Kimész, oszt lesz ami lesz. Megpróbálsz nem megdögleni. 😊 Közben rájöttem, miért nem hordázom mostanában. Nem túl izgi...
Van olyan város,nem is egy,ahova nem vezet út,vagy pl a félbemaradt utakról ne is beszéljünk,ahol még szakadék is válassza el őket.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Van olyan aki nagyon délen lakik?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A bázisod koordinátáid ha megadod akkor eltakarítom amit tudok, de inkább csak a felszíni munkát vállalom attól függ mekkora meló.
míg talán bétáig eljutunk
nem semmi hír..
Gőzerővel dolgozik a csapat az alfa17-en,és távoli tervek vannak az alfa18-ra,és a Gold kiadásra is.Ha lemaradnak tervek,akkor még későbbi DLC-kbe bele fog férni,szóval semmi sem marad le.
Dátumok nincsenek,mert a fejlesztők úgy vannak vele hogy "kész amikor kész".Viszont egy óvatos becslés szerint már év vége előtt ki akarják adni az alfa17-et,majd tavasszal valamikor az alfa18-at,utána egy rövid béta szakasz következik.
(de aki már konkrétan lassan évekről is beszélhetek, talán van itt)
már kiakaszt, pedig nem én vok a szerver gazda..
de ha ennyire érdekel igen könnyebb volt
mivel ezt fejből leírtam
ha a valós válaszra adtam volna konkrét választ, meg kellet volna néznem <#beka3>#beka3>
Nálam amúgy kevesebben blicceltek el hordát lent gubbasztva, mert össz visz 1x hordáztam csak. (vándor mód) Át lehet vészelni lent, ha nem zajong az ember. Egy alkalommal volt izgalmasabb. Lent guggoltam a létránál, közben afk, mikor jövök vissza géphez, hallom kattog valami. Hát a fejemen állt egy rádióaktív izom feral. Elmozdultam lett még egy zöld feral, mert leengedte a feje fölött állót, volt egy kis fogócska mire vége lett. Az AK meg ott pihent a páncélszekrényben, nem hagyták kivenni.
Át lehet vészelni továbbá motorozva is, akit úgy ér a horda. Volt hogy horda éjjel lőttem 4 őzet.
De mondandóm lényege a horda matek. Amit Random_ már többször mondott, tudni kell 7-el osztani.
Most az újaknak: mielőtt belépsz a szerverre egy katt a szerverre 1x, akkor kiírja jobb oldalt a szerver adatokat. Legfelső sor a szerveridő. A napok számát beosztod 7-el, és ha egész számot kapsz hordanap van. Ha nem egész számot kapsz a tizedesek növekvő értéke utal arra, hogy horda ciklus éppen hol jár. Ennyi az egész.
Előző nap nagy kékes hold van a fejed felett az is jelként szolgál.
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2017.08.09. 18:46:13
De köszi egyébként
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.09. 18:19:18
Utoljára szerkesztette: SnOoper, 2017.08.09. 16:47:12
Nem reagálom túl, elég idegesítő, ha kilép valaki fél tízkor vagy horda beérkezése után pár perccel. Nagy kicseszés azzal aki ritkán tud játszani és pont ilyet kap a nyakába.
Tudom, hogy a logot megnézhetném, de a lényeg nem a konkrét személy kinyomozása, csak felhívtam a figyelmet egy jelenségre amire figyelni kell.
Egyébként meg erre van a chat, hogy szépen meg lehet kérdezni, én például megszoktam kérdezni, hogy ha ketten vagyunk a szerón marad-e a másik hordázni. Ha marad, akkor máshogy tevékenykedek, mert tudom, hogy lesz aki átpörgeti az éjszakát.
Tegnap vicces volt mert annyira ráfeszültem a hordára, hogy már egy nappal korábban 22-kor ott vártam a tetőn a rohamot mikor eljött az éjszaka és rájöttem, hogy egy nappal később jönnek. 😊 Ez még a szerencsésebbik eset, de volt egy napom még készülődni. Más kérdés, hogy aztán csak le kellett lépnem mert pont az egy nap benézése miatt a vacsorám meg kedves párom jött haza és nem tudtam volna végigharcolni a hordát. Ezért másnap kiléptem. 😞
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.08.09. 13:07:32