7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Infrath
pl.
tied:
http://postimg.org/image/47c9rywkv/

enyém: (+ ezt nyisd meg külön lapon/fülön, a képre kattintva)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

off.:
én nem szeretem adb blockot sokaknak nem tűnik fel mert elenyésző, de engem zavar még az a kicsi + töltési idő is amit miatta kapok
többször kipróbáltam már más böngészőkkel is
számomra értéktelen a dolog
én úgy is olyan gyorsan kattintgatok meg minden
pl. mire elindul egy youtube videó is már ki x -eltem a reklámot
meg olyan is volt hogy maradt ugyanúgy reklám az adott lapon
ugyanúgy előfordul a felbukkanó külön oldalak stb.
én személy szerint nem nyerek vele semmit, ha használom

ha mégis olyan helyzetbe kerülök amikor zavarna, mert volt ilyen
azok egyedi alkalmak..

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.11. 01:32:36

https://www.twitch.tv/infrath

Ez nem sok.
Ezek szerint ez lesz a lezárása az alfa16-nak,Zipline,meg zárnyitás,még féregjárat szerű összefüggő barlangok,Behemót zombi,tervrajz rendszer,lángszóró csapda,új szarvas modell,ezek mind átkerülnek az alfa 17-be

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kijött a 16.3 experimental!

Fixes
Businessman Zombie when killed can have his head dislocated when falls backwards into a corner or against a wall
Vultures and Chickens artifact when rag doll rolling down a slope
Pushing back LOD2 swap distance on vault doors.
Dedicated servers not added to history when connecting by IP/port
Localization now showing english values instead of localization keys if localization is not set for a key in the user language
Gore blocks have a chance of knocking you out of loot containers
Zombie state is not being saved properly for clients
Insta health on medkit not applied when healing others
Supply crates have a chance of dropping through terrain.
Concrete does not dry correctly
Forge craft halting when output is full is broken.
Serverside NRE Spam for electronic components. *

* This fix does not work retroactive, but it is supposed to prevent this from happening in the future, lack of proper repro makes this hard to tell.
It is recommended to start a new game.

If your server or p2p game was affected by this:
Delete the power.dat and the power.dat.bak to stop the spam and you can continue the game, but you will lose all engines, solar cells, ammo and such inside electronic components and effectiveness of your wires, while they do still show, they are inactive until reconnected one by one.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nálam egyik oldalon sincs reklám.Azért találták fel az AdBlock-ot

Ha miniatűr képeket rakunk be,akkor nincs szükség spoilerre.

Infrath
sztem lassan lesznek youtube -on kábeles alkotások is 😄
hátha van vkinek erre művészi érzéke és kedve, hogy ebből rajzoljon ki vmit xD
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.10. 22:45:22

FerencHuN
ok elnéztem nem túl izgi 😊 am ja 😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

FerencHuN
Most vitába szálnék veled, legutóbbi hordám 3 egész fegyót hozott 😊 igaz volt vagy 5 sugárzó rendör és mégegyszer annyi sugárzó feral

Infrath
gondolom alul marad iron
aztán a zombik követik..

Infrath
sztem ez korrekt
spoiler -re akkor van szükség, ha az illető nagy képeket rak be

abba se szólok bele miért nem használnak mások is pl.
olyan képfeltötős oldalt, ahol nincs reklám
csak maga a kép és kész

maga a kép url jét kéne megosztani nem pedig azt amit az oldal közvetlen feltöltés után ajánl
de nem szólok bele hisz a lényeget látom és lehet egyeseknek tetszik az az oldal amit talált

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.10. 17:13:39

Jó topic gazda módjára spoiler nélkül.... <#banplz> Szép, látványos is, de miért mennének bele? Ezek már ki is kerülnek dolgokat.
Nagyon jó,én most csináltam meg a darálót,igaz nem oda jöttek a rohadékok:

eh,igy hogy 3 sugárzó rendőrt hivott a sikoly,nem is kell 7.napnak lennie

na most ennek az elkészítési folyamata még nincs előttem, de egyszer biztos kipróbálom, hogy kell 😊

The Matrix has you...

FerencHuN
Pontosan. 😊

hali,

Vezetékeket hogy fogod eltüntetni? egy helyen láttam, hogy átmegy a fa-blokkokon, arra gondolsz? magyarul ha eggyel bentebbi falra rakod és úgy húzod a vezetéket, még lehet odarakni egy blokkot?

The Matrix has you...

Ez a másik, amiért nem hordáztam sokat. Nem igazán éri meg.
Nem az a gond hogy félnek tőle.Fél a rosebb,csak egy egész arzenál elmegy rájuk,főleg a zöld feralra is.

Ezt a videót azoknak ajánlóm, akik a sugárzó rendőröket mumusnak tartják és félnek tőle.
Kimész, oszt lesz ami lesz. Megpróbálsz nem megdögleni. 😊 Közben rájöttem, miért nem hordázom mostanában. Nem túl izgi...

FerencHuN
Vezetékek el lesznek tüntetve amennyire lehet. És a horda várom sajnos lemaradt 😞

FerencHuN
Sziasztok akit érdekel csatornapatkány meglátogatott a bázisomon.
Nézzétekmeg ha van kedvetek 😛

Szerintem igy generálja le amap direkt hogy a közúthálózatot nekünk kelljen megoldani.D
Van olyan város,nem is egy,ahova nem vezet út,vagy pl a félbemaradt utakról ne is beszéljünk,ahol még szakadék is válassza el őket.

Random_
Ha elkészül a fejlesztés majd megosztom az utat publikusan, lesz egy maratoni hosszú alagút kb. mintha átfúrnánk az Alpok hegységet 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Déli tekén mozogtam eddig, azon belül keleten. Egy wastelandes területnél nagyon sokat kellett kerülni, arra csinálhattál hidat,
Random_
Nagyon szép! Én tegnap folytattam a hidamat de nagyobb meló volt, mint gondoltam. A sziget amire átértem ott egy bevágást csináltam az út folytatásának, de nagyon keserves volt. Ástam lapáttal a homokot, augerrel bontottam aztán TNT-vel robbantottam meg rakétavetőt is bevetettem. Egy részét ezután leaszfaltoztam nem tudom ki fogja használni rajtam kívül, mert délen nem szoktam emberekkel találkozni.

Van olyan aki nagyon délen lakik?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ahogy beszéltük amikor szólsz törlöm a player adataidat, mindent nulláról indítasz.

A bázisod koordinátáid ha megadod akkor eltakarítom amit tudok, de inkább csak a felszíni munkát vállalom attól függ mekkora meló.

Random_
Azért az ingame elég durva lenne ebbe gondoljatok bele kicsit! A játékban 1 nap az a valóságban egy óra. Az azt jelentené, hogy napi kétszer be kellene lépned a szerverre, hogy ne menjen el az LC védelem.

Infrath
szóval még egy kemény 1 év
míg talán bétáig eljutunk
nem semmi hír..

Annyit kivettem belőle hogy az alfa16.3 lezárása lesz az alfa16-nak,és amik kimaradtak az alfa16-ból azok átkerülnek az alfa17-be.Hamarosan megnyitja Madmole az alfa17 fejlesztői topikot is,és már aktivabban fog résztvenni ott.Lesznek videók,screenshotok is..stb..
Gőzerővel dolgozik a csapat az alfa17-en,és távoli tervek vannak az alfa18-ra,és a Gold kiadásra is.Ha lemaradnak tervek,akkor még későbbi DLC-kbe bele fog férni,szóval semmi sem marad le.
Dátumok nincsenek,mert a fejlesztők úgy vannak vele hogy "kész amikor kész".Viszont egy óvatos becslés szerint már év vége előtt ki akarják adni az alfa17-et,majd tavasszal valamikor az alfa18-at,utána egy rövid béta szakasz következik.

Itt a tervek a jövőre nézve.Aki tud angolul az előnyben van:

Roland bejegyzése

Infrath
lehet rossz paszban voltam nem tudom, de ha új ember kérdez rendben
(de aki már konkrétan lassan évekről is beszélhetek, talán van itt)
már kiakaszt, pedig nem én vok a szerver gazda..

de ha ennyire érdekel igen könnyebb volt
mivel ezt fejből leírtam
ha a valós válaszra adtam volna konkrét választ, meg kellet volna néznem <#beka3>

És milyen nap? Ingame, vagy valós 9 nap? Nem mindegy.

Nálam amúgy kevesebben blicceltek el hordát lent gubbasztva, mert össz visz 1x hordáztam csak. (vándor mód) Át lehet vészelni lent, ha nem zajong az ember. Egy alkalommal volt izgalmasabb. Lent guggoltam a létránál, közben afk, mikor jövök vissza géphez, hallom kattog valami. Hát a fejemen állt egy rádióaktív izom feral. Elmozdultam lett még egy zöld feral, mert leengedte a feje fölött állót, volt egy kis fogócska mire vége lett. Az AK meg ott pihent a páncélszekrényben, nem hagyták kivenni.
Át lehet vészelni továbbá motorozva is, akit úgy ér a horda. Volt hogy horda éjjel lőttem 4 őzet.

De mondandóm lényege a horda matek. Amit Random_ már többször mondott, tudni kell 7-el osztani.

Most az újaknak: mielőtt belépsz a szerverre egy katt a szerverre 1x, akkor kiírja jobb oldalt a szerver adatokat. Legfelső sor a szerveridő. A napok számát beosztod 7-el, és ha egész számot kapsz hordanap van. Ha nem egész számot kapsz a tizedesek növekvő értéke utal arra, hogy horda ciklus éppen hol jár. Ennyi az egész.
Előző nap nagy kékes hold van a fejed felett az is jelként szolgál.
FerencHuN
Szia úgy tudom szerver függő ahogy be van állitva!
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2017.08.09. 18:46:13

Gondolom ezt könnyebb volt leírni, mint azt hogy "9 nap" vagy mivel a nap volt a kérdés, annyi is elég lett volna hogy "9".<#banplz>
De köszi egyébként
Infrath
fönt magyar szerverek katt ide -> Random_ banner-jára katt -> legörgözöl a szerver leírásig
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.09. 18:19:18

Hány napig véd az LCB? Hány naponta ajánlott fellépni, hogy védve maradjak?
Mályki86
Sajnos nem sikerült lebeszélnem, és a mélybe vette magát.Na jó nem magától esett le... 😄
FerencHuN
Ha rám halgatsz akkor csinálsz magadnak 1 kisebb bázist amilyet szeretnél kicsit távolabb 😊 ahhoz nem kell törölni a karaktered.

Nah igen akartam is kérdezni hogy playerdata törlést lehet kérni random? De akkor már egy olyat is lehetne költözés után a régi bázisom földbe tiprását

Utoljára szerkesztette: SnOoper, 2017.08.09. 16:47:12
Mályki86
Igen, a rengeteg fa, rengeteg fényforrás, ezáltal rengeteg árnyék, amit számolnia kell az engine-nek, laggoltathat.Amúgy is playerdata törlést akartál még tegnap este.Itt a remek alkalom, és ahogy Feri ajánlotta költözz egy szűz területre.
Random_
Ferenc jól mondja akár már egy közepes erdő is megakasztja a játékot amíg betölti. A bonyolult hatalmas bázisok meg pláne.

FerencHuN
Bizony testvérem a sok a fa a bázis körül és a nagy bázis sok cuccot be kell tölteni a gépnek. költözz el valami kopár sivatagba és kezdj új életet 😄

Sziasztok! Abban esetleg valaki tudna nekem segíteni 2 napja miért laggolok ilyen iszonyatos módon a szerveren? Létezne az hogy már olyan nagy a bázisom annyi minden van benne hogy nem bírja?
<#eljen>

Random_
Tudom, hogy nem te voltál, nem volt ismerős a gyerek, de még váltottunk is pár szót. Csak nem tudom felidézni most a nevét én csak a kert learatásáig és újravetéséig voltam benn. Azért nem akarok konkrét nevet írni, mert ha tévedek csak alaptalanul vádaskodnék.

Nem reagálom túl, elég idegesítő, ha kilép valaki fél tízkor vagy horda beérkezése után pár perccel. Nagy kicseszés azzal aki ritkán tud játszani és pont ilyet kap a nyakába.

Tudom, hogy a logot megnézhetném, de a lényeg nem a konkrét személy kinyomozása, csak felhívtam a figyelmet egy jelenségre amire figyelni kell.

Volt olyan hogy nem néztem és vérholdkor léptem be,de tiszteletből bentmaradtam,persze egyből halál,de az ágyválasztó képernyőn megvártam mig lejár az este.

Kicsit túlreagálod a dolgokat néha.Egyébként nem én voltam fent hordaeste,mert elköszöntem,és kiléptem,még egy tag volt bent hajnalban,akkor még nyomokban se volt jele a vérholdnak.

Random_
Most azt gondold végig milyen céllal vagy benn horda este nyolckor még? Azért mert hordázni szeretnél vagy még van 5 perced és úgyis más benn van akkor még a vetést pl learatod??? Ha kilépnek körülötted és egyedül maradsz este kilenckor akkor illik ehhez mérten felelősséggel viselni a hordát. Eleve lehet számítani arra azért nem vagyunk kezdő játékosok, hogy hordaeste tömegesen lépnek ki/be játékosok. Szóval aki hordaeste fenn van a szerón annak már rutinból tudnia kell, hogy mi fog történni. Nem kell eljátszani a szűzkurvát.

Egyébként meg erre van a chat, hogy szépen meg lehet kérdezni, én például megszoktam kérdezni, hogy ha ketten vagyunk a szerón marad-e a másik hordázni. Ha marad, akkor máshogy tevékenykedek, mert tudom, hogy lesz aki átpörgeti az éjszakát.

Tegnap vicces volt mert annyira ráfeszültem a hordára, hogy már egy nappal korábban 22-kor ott vártam a tetőn a rohamot mikor eljött az éjszaka és rájöttem, hogy egy nappal később jönnek. 😊 Ez még a szerencsésebbik eset, de volt egy napom még készülődni. Más kérdés, hogy aztán csak le kellett lépnem mert pont az egy nap benézése miatt a vacsorám meg kedves párom jött haza és nem tudtam volna végigharcolni a hordát. Ezért másnap kiléptem. 😞

Persze tudom nagyon jól,azért irtam mikor elkezd villámlani,az már kb délután 18 óra körül elkezdi,és piros lesz az ég.Amúgy meg készül a hordadarálóm,csak egy kicsit durvának tartom a vérhold inváziót,de ha odakerül a sor,akkor inkább bemenekülök a városba egy ház tetejére 😊
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.08.09. 13:07:32

FerencHuN
Pár alphával ezelött megegyeztünk sokunkal hogy adott időpontig lépjen ki aki akar mondjuk este 5-6-ig teljesen mind1.utána már ne!. Aki pedig belépne nézze meg a szerver infót hány óra van a szerón és ha már késő ne lépjen be!