7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
De lehet ott egy segítő minden ponton aki odaadja a dolgot a versenyzőnek. Vagy lehet a Te verziód is, csak ötletelek én azt gondolom a Fun faktor nagyobb annál, minthogy elcsessze mások játékát valaki.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Az én verziómban:
Az eltérő minőségű elemek azért lenne jó és egy ládán belül mert akkor akár kötetlen sorrendben is lehetne teljesíteni a pontokat és pl az nyerne aki a legtöbb jobb minőségű cuccot szedi össze. Hiszen ez azt jelenti ő ért oda elsőre. A pontozásnál a minőségek pontszáma összeadva adja a végeredményt.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.08.15. 14:05:55
adott 6 versenyző, A/B/C/D/E/F
minden navigációs pontból 4 lenne
A 1/2/3/4
B 1/2/3/4
C 1/2/3/4
D 1/2/3/4
E 1/2/3/4
F 1/2/3/4
Minden nav ponton lenne egy láda, benne 1 tárgy. Nyilván a tárgy egyediségét a fajtája és állapota jelenti, és az egy útvonalon felszedhető tárgyak összetételét csak Random ismerné. Csalás kizárva.
Ez 24 nav pont, ahol a nav pontok hatosával nem kell egymástól messze legyenek, de túl közel sem ahhoz, hogy valaki véletlen rátaláljon a másik ládájára.
Ha rövid és izgalmas versenyt akarsz, akkor ne legyen hosszú az útvonal, amit be kell járni.
Olyan helyre kellene a pontokat elhelyezni ahol lenne nézőközönség is. 😊 Kell a cirkusz a népnek...
A tárgyak pl olyanok lehetnének melyek eltérő minőségűek. Az első kiveszi a legjobbat a többinek csak szarabb jut. Így a sorrend is megvan. 😄
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.08.15. 12:41:51
Az igazolás abból fog állni, hogy a célvonalon elhelyezett ládákba, mind a 6 versenyző a saját számára kijelölt ládába rakja a koordináta pontokon szerzett tárgyakat. Random csak megnézi és ellenőrzi, hogy a megfelelő tárgyak kerültek -e bele az adott számú pályáról és úgy lesz hiteles az eredmény. A koordináta pontokat mindenki úgy közelíti meg, ahogy akarja. A lényeg, motorral induljon és érkezzen. Természetesen a csalás kizáró ok.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Elég elszomorító mikor lepusztítják egy településen az összes autót. A generátorba igazából nem kell jó minőségű amibe kellett abba már megvan a lila.
Nitrát meg szén sok van a leégett területeken,amúgy nekem is bejön a shoti,bár a riflére gyúrtam,lehet átállok,nembaj ha 2 fegyverspecialításom is lesz,csak győzzem pontokkal.Találtam egy narancs sawed off shotit,elég jókat durrant.Van 300 lőszerem is,kincsesládákból,szóval azt eldurrogtatom.
Amúgy még mindig rohadt idegesítőek a futkozó zombik nappal az épületekben,főleg mikor alig van hely a kergetőzésre.
Másik meg az hogy nagyon sok érintetlen terület van,rengeteg autót találok,sok motorom van,és aksim is már,2 minibike-ot is összeraktam,a legjobbal megyek hosszútávra,brutálisan hasít.
Elég sok helyen ki vannak javitva az utak,köszi aki dolgozott rajta,de sajnos az egyik helyen szakadékba estem igy is.DD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.08.15. 03:03:39
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.08.14. 16:56:34
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi!
A szabályzat szerint nem lehet 100 blokknál közelebb pakolni településhez landclaimet. Szóval aki ilyet tesz és felfedezem annak kb. figyelmeztetés nélkül eltörlöm a föld színéről az épületét.
Mályki: a földmérők és a jogászaim is jóváhagyták a távolságot. 😊 Csak lent van LCB.
Az a durva, hogy itt a város sarkán van két fegyverbolt, és külön külön több loot jön be belőlük, mint a horda nap.
@ Userx2: Csupán kötözködésből kérdem: a melletted lévő településtől meg van a 100 méter? <#banplz>#banplz>
Felraktam egy távoli vezérlést elősegítő admin alkalmazást amit már páran észrevehettetek a napokban. Ír mindenféle idióta üzeneteket, ma hajnalban újabb funkciók élnek benne. Elvileg ha beírjátok a chatbe, hogy !gb akkor ad egy véletlenszerű ajándékot a játékosnak. Lehelyezi elég a földre, ezért olyan helyen aktiváljátok ahol nem tűnik el a bozótban. Én reggel kaptam 1 db 9mm -es lőszert elég nehéz volt kiszúrni. 😄 Azt hogy mit kap a játékos még finomhangolom.
7D2D RAT - Remote Admin Tool (Server Manager)
Serverside NRE Spam for electronic components. *
* This fix does not work retroactive, but it is supposed to prevent this from happening in the future, lack of proper repro makes this hard to tell.
It is recommended to start a new game.
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2017.08.13. 08:19:05
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Nincs erre valami mod?
The Matrix has you...
Én most két kört építettem ki egyik az a helyiségre ahol nincs napfény és ott állandó a világítás a másik az ahol besüt a nap ott csak éjszaka van világítás. Ahol egyébként nincs természetes fény oda berakhatnék egy kamerát és az vezérelhetné a világítást ami elég menő lenne. 😊
Ez az elektromos rendszer zseniális annyira imádom! És olyan szépen működő rendszert lehet létrehozni vele ha pedig kicsit figyelmes az ember még el is tudja rejteni a vezetéket is.
Tegnap benéztem a szeróra, 1-szer már éhen is haltam az első 1,5 óra alatt 😊 Találtam végül egy kis falut vagy mit, az egyik ház felső emeletén picit összefostam magam, mert egy dagadt valamivel kellett harcolnom. A viselkedése mondhatni ésszerűtlen volt, többnyire a falat akarta támadni, le is bontotta néhány helyen. Végül csak megölt, de hát ez lvl 3-nál nem is csoda.
Nekem az tűnt fel eddig, hogy nagyon kevés zombi lődörög a terepen, de ez lehet a korábban játszott mod miatt van, ott lehet volt valami állítva. Ez nem baj, mert annál kevesebb harcba kell bonyolódnom, maradhat a figyelem a kaján meg a vízen.
Igazából nem tudom, hogy mihez kezdjek majd, de valószínű keresek egy jó kis házat és oda vackolom be magam.
Random, milyen modok lesznek felrakva? ahogy láttam képeken az éhség meg szomjúságjelző volt kirakva, de ezen felül mi lesz?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.08.11. 10:14:03
The Matrix has you...
off.:
ha az enyémre kattintanak akkor az enyém is nagyobb felbontású
aj direkt kiírtam zárójelben külön a dolgot mivel, a te képed miniatűr képét nem tudtam bemásolni
(kikeresni webfejlesztői eszközökkel meg lusta vok)
csak azért linkeltem be külön hogy látszodjon a különbség, mire gondolok
lehet hogy akkor én nem járkálok annyi szeméttel teli oldalakon.. hogy zavarjon.. fene tudja..
https://www.twitch.tv/infrath
#16423-ban rákattintasz a miniatűr képre,utána ismét a nagy képre,és milyen gyönyörűen néz ki!!!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.08.11. 02:26:16
(úgy az egész ^^)
de egy ember miatt nem kell változtatni
ez az egész csak egy sima megjegyzésnek indult :/
off.:
de mivel adblockot felhoztad gondoltam arról kifejtem véleményem
és fogadok te és sok más is azt fogja mondani /vele semmi baja, nem lassít meg ilyenek/
én ebből sem akarok most itt vitát
nekem nem jött be és kész..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.11. 01:41:48
https://www.twitch.tv/infrath