7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Egyébként most hogy ilyen csapdarendszerek vannak akár lehetne emberek számára akadálypályát is csinálni. Lezuhanó elemekkel, tüskékkel, forgó pengékkel elektromos kerítéssel. Egy jó kis arénát. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Semmi bár én nem feltételeztem senkiről hogy ilyet tenne. Mit nyerne vele és mit veszítene? Nyer egy versenyt és elveszíti a többiek bizalmát?
De lehet ott egy segítő minden ponton aki odaadja a dolgot a versenyzőnek. Vagy lehet a Te verziód is, csak ötletelek én azt gondolom a Fun faktor nagyobb annál, minthogy elcsessze mások játékát valaki.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Gilmoor
és mi akadályozza meg az első túlélőt, hogy kiürítse a ládát és megakadályozza a további versenyzők érvényesülését?

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Random_
Létesíteni kell egy pontot hat ládával és egyedileg lekódolva LC-vel védve. Minden ládát csak az arra hivatott tud kinyitni.

Az én verziómban:
Az eltérő minőségű elemek azért lenne jó és egy ládán belül mert akkor akár kötetlen sorrendben is lehetne teljesíteni a pontokat és pl az nyerne aki a legtöbb jobb minőségű cuccot szedi össze. Hiszen ez azt jelenti ő ért oda elsőre. A pontozásnál a minőségek pontszáma összeadva adja a végeredményt.

Igen ott játszok. Játszottam olyan szerveren is ahol max 8-as volt a pingem (ilyen kb még sehol sem volt). Nem random szerverének a minimális lagjáragondolok, hanem a játék animációira, mint ugye sokaknak pl. eltűnik a motor és miegymás. Szóval nem a szerver lag miatt fog gond lenni, ergo ne így legyen!

https://www.twitch.tv/sp1gu

Gilmoor
Te Random szerverén játszol? Mert ott még nem tapasztaltam ilyet, csak elvétve. Amikor 140 fát ültettem a domboldalra.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Főleg majd ha a multis lag közbeszól és másokat le dob a motorról vagy vissza tesz. 😄
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.08.15. 14:05:55

Gilmoor
látom már is spórolni szeretnél 😊
adott 6 versenyző, A/B/C/D/E/F
minden navigációs pontból 4 lenne
A 1/2/3/4
B 1/2/3/4
C 1/2/3/4
D 1/2/3/4
E 1/2/3/4
F 1/2/3/4

Minden nav ponton lenne egy láda, benne 1 tárgy. Nyilván a tárgy egyediségét a fajtája és állapota jelenti, és az egy útvonalon felszedhető tárgyak összetételét csak Random ismerné. Csalás kizárva.
Ez 24 nav pont, ahol a nav pontok hatosával nem kell egymástól messze legyenek, de túl közel sem ahhoz, hogy valaki véletlen rátaláljon a másik ládájára.
Ha rövid és izgalmas versenyt akarsz, akkor ne legyen hosszú az útvonal, amit be kell járni.

Random_
Ez jó ötlet! Amilyen a pálya kialakítása biztos nem egyszerű dolog begyűjteni a négy ponton lévő dolgokat. 😄

Olyan helyre kellene a pontokat elhelyezni ahol lenne nézőközönség is. 😊 Kell a cirkusz a népnek...

A tárgyak pl olyanok lehetnének melyek eltérő minőségűek. Az első kiveszi a legjobbat a többinek csak szarabb jut. Így a sorrend is megvan. 😄
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.08.15. 12:41:51

Gilmoor
Szervezzetek motoros terepversenyt. Random előre felkészíti a pályát - mondjuk - 6 főre. Mind a 6 versenyző kap 4 koordináta pontot a térkép 4 "sarkában". A koordinátapont csomagok különbözőek, minden koordináta ponton van egy láda, ami rejt 1-1 tárgyat. Azokat a tárgyakat leadva igazolja a versenyző, hogy végigjárta mind a 4 navigációs pontot. Aki hamarabb visszaér a 4 dologgal, az nyeri a versenyt.

Az igazolás abból fog állni, hogy a célvonalon elhelyezett ládákba, mind a 6 versenyző a saját számára kijelölt ládába rakja a koordináta pontokon szerzett tárgyakat. Random csak megnézi és ellenőrzi, hogy a megfelelő tárgyak kerültek -e bele az adott számú pályáról és úgy lesz hiteles az eredmény. A koordináta pontokat mindenki úgy közelíti meg, ahogy akarja. A lényeg, motorral induljon és érkezzen. Természetesen a csalás kizáró ok.

Honnan tudni melyik az a 3 település? Mondjuk még a fél mapot se jártam be olyan hatalmas,tegnap is csak kirándultam egész nap,de a havas sivatag látványa azért odavág rendesen.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Ma este garázs vásár lesz a szerveren olyan 19-20 óra körül. Három településen a legkülönbözőbb dolgokra lehet szert tenni ingyen!

Random_
Amúgy ahová letelepültem zöld biom a leérdekesebb, hogy nitrátot találtam és szenet a foltokban és még elég felszínközelben. A nitrát és a szén mellett meg szorosan vas! A legjobb helyem ahol eddig letelepedtem!

Nagyon jó! Mini hordák ellen próbáltam és az égés befejezése után azonnal halnak.

Mivel sokan sokat motorozunk én a felszínt sem nagyon bántom. Azt megcsinálom, amit Random_ említett nemrég, hogy a felszínen lévő homok foltokból veszek mintát egy lapátnyit és megnézem mi van benne. Nem augerrel. 😊 Az így keletkező lyukakban még nem akad el a moci. Így találtam nitrátot a kiégett biomban.
Random_
Én is inkább kereskedőtől vennék mint bontanék autóból. Próbálom a környékemen megtartani az autókat loot konténerként.
Elég elszomorító mikor lepusztítják egy településen az összes autót. A generátorba igazából nem kell jó minőségű amibe kellett abba már megvan a lila.

Valóban sok helyzet molotovért kiált. 190 level óta fegyver skillekre gyúrok. Másrészt expben fenti rácsról próbáltam molotovozni és kétszer is magam alá dobtam. Most, hogy már gyártható az olaj, elő lehet megint venni.
Gilmoor
molotov koktélt senki nem használ? Elnéztem userx videóját, hát néha kedvem lett volna beborítani a talajt vele 😊

Megint újat mondtál az olaj palával. Tegnap csavarogtam lőszerért, rengeteg autót láttam, de nem bontottam egyet sem. Helyette kereskedésbe megvettem két lila motort. Abból van kevesebb, aksi sok van nekem. Úgy sem lesz senki olyan hülye, hogy pénzért vegyen motort a tradernél. :-D
Oil shale-ért nem kell leásni a sivatagba,elég sok van a havasokban a felszinen.Ilyen szép lilás tömbök azok!

Nitrát meg szén sok van a leégett területeken,amúgy nekem is bejön a shoti,bár a riflére gyúrtam,lehet átállok,nembaj ha 2 fegyverspecialításom is lesz,csak győzzem pontokkal.Találtam egy narancs sawed off shotit,elég jókat durrant.Van 300 lőszerem is,kincsesládákból,szóval azt eldurrogtatom.
Amúgy még mindig rohadt idegesítőek a futkozó zombik nappal az épületekben,főleg mikor alig van hely a kergetőzésre.
Másik meg az hogy nagyon sok érintetlen terület van,rengeteg autót találok,sok motorom van,és aksim is már,2 minibike-ot is összeraktam,a legjobbal megyek hosszútávra,brutálisan hasít.
Elég sok helyen ki vannak javitva az utak,köszi aki dolgozott rajta,de sajnos az egyik helyen szakadékba estem igy is.DD
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.08.15. 03:03:39

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Van olyan hogy beragad a minibike egy blokkba,jár a motor,de nem lehet rajta semmi funkciót elérni,ilyenkor egy relog megoldja a problémát.

Ilyen lett. Alapból van rajta hangtompító valószínűleg. Nem sokra tartottam, de a pattogó zombik ellen ez hatásos.
Ez az új smg hangja? Vagy ez silencer? Adja! 😄
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.08.14. 16:56:34

Jó ez a fal. Addig se a ketrecet verik. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ok ugyis most lépek be

Mekkorát perdült a feral.DDDDD 17.10-nél

Random_
Koordináta kell, lehet átfutottam rajta, de ha privátban megírod, akkor ránézek.

Köszi!

Azt én is láttam tegnap,akartam is jelenteni,pont mellette mentem el.De amugy a mellttem lévő városba is már az elején épitkezett valaki,azt mondtam már,azóta is ott van

Random_
Hmm tényleg jut eszembe! Tegnap este Snooper talált egy fa épületet kezdetleges árokkal ami eléggé egy településen belül épült. Landclaimmel levédve.

A szabályzat szerint nem lehet 100 blokknál közelebb pakolni településhez landclaimet. Szóval aki ilyet tesz és felfedezem annak kb. figyelmeztetés nélkül eltörlöm a föld színéről az épületét.

Iron: 600-as páncél. Tiéd? Sok fölöslegesen bekapott ütés miatt az életerőm 180-ról 177-re esett vissza a stunnolások miatt.

Mályki: a földmérők és a jogászaim is jóváhagyták a távolságot. 😊 Csak lent van LCB.
Az a durva, hogy itt a város sarkán van két fegyverbolt, és külön külön több loot jön be belőlük, mint a horda nap.
Mályki86
Ha megnézed, csak akkor kapott be ütést amikor megállt lootolni.Ha folyamatos mozgásban vagy, akkor a szerver delay miatt teljesen máshol érzékelnek, ahol vagy.Én is így csapnám őket, ha nem 30 fps-em lenne horda alatt. 😛

@ Userx2: Csupán kötözködésből kérdem: a melletted lévő településtől meg van a 100 méter? <#banplz>
Vazze,ezek meg se ütnek téged,vagy ilyen jól kitérsz előlük,nem értem.Engem 2 kocka távolságról is szétcsapnak.

Én meg azt hittem te irogatod játék közben.DD

Legújabb feltöltésem.
Random_
Rövid szervert érintő megjegyzés:
Felraktam egy távoli vezérlést elősegítő admin alkalmazást amit már páran észrevehettetek a napokban. Ír mindenféle idióta üzeneteket, ma hajnalban újabb funkciók élnek benne. Elvileg ha beírjátok a chatbe, hogy !gb akkor ad egy véletlenszerű ajándékot a játékosnak. Lehelyezi elég a földre, ezért olyan helyen aktiváljátok ahol nem tűnik el a bozótban. Én reggel kaptam 1 db 9mm -es lőszert elég nehéz volt kiszúrni. 😄 Azt hogy mit kap a játékos még finomhangolom.

7D2D RAT - Remote Admin Tool (Server Manager)

Amúgy ezek a régebbi szerverek nem tűnnek el a Historyból,hiába vettem ki belőlük a csillagot.Mindegyik egy korábbi szerver ip cime,most mások foglalják el azt.

Igazad van,mert én le is fotóztam,be akartam lépni éjjel,még jó hogy megnéztem a lobbyt,tessék:

Hmm,az egyik javítás miatt új játékot ajánlanak inditani,mert a régi 16.2-vel nem fog működni! Igaz még experimentalban van a 16.3,de hamarosan kijön az is!

Serverside NRE Spam for electronic components. *

* This fix does not work retroactive, but it is supposed to prevent this from happening in the future, lack of proper repro makes this hard to tell.
It is recommended to start a new game.

FerencHuN
Kiviszem a hordát megint de hó cipőm tele van vele hogy még mindig itt tartunk.. annyi időm sincs hogy elmenjek a horda várómig.. persze Norbi ez nem neked szól
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2017.08.13. 08:19:05

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Valaki Horda napon lépet ki tíz előtt nem sokkal! 😞 Én is kiléptem, mert még nincs kész a bázis. Nem hiszem el, h emberek nem tudnak számolni, miért nem számolja ki belépéskor mikor lesz horda nap...

Nincs erre valami mod?
Az íj új hangja is tetszik..vagyis a nyílé.. 😊 a hitboxot meg még nem ismertem ki, de a füle között tényleg elment a nyíl. hova kell célozni? a nyakára?

The Matrix has you...

Random_
Nekem a csúcs az volt mikor a bank páncéltermében volt három zombi. És ebből kettő zöld.

Az utakon azért vannak jópár méterenként,a városokban nem mászkálnak olyan sűrűn mint eddig,de a boltokban viszont igen,sőt a legkeményebb zombikat is berakja már nekem ahol a legjobb lootok vannak.

<#mf2>

Random_
A sleeperek óta nem nagyon vannak csak úgy ténfergő zombik az utcán csak elvétve. Inkább a házakban alszanak és vándorhordákban fordulnak elő.

Random_
Néztem a bázisbemutatót és láttam hogy van kamerád. Az mit vezérel a világítást? Mert az poén lenne, ha mozgásérzékelős kamera lenne. Azaz ha a szobában vagy felkapcsol a világítás, de ha nem akkor lekapcsol.

Én most két kört építettem ki egyik az a helyiségre ahol nincs napfény és ott állandó a világítás a másik az ahol besüt a nap ott csak éjszaka van világítás. Ahol egyébként nincs természetes fény oda berakhatnék egy kamerát és az vezérelhetné a világítást ami elég menő lenne. 😊

Ez az elektromos rendszer zseniális annyira imádom! És olyan szépen működő rendszert lehet létrehozni vele ha pedig kicsit figyelmes az ember még el is tudja rejteni a vezetéket is.

hali,

Tegnap benéztem a szeróra, 1-szer már éhen is haltam az első 1,5 óra alatt 😊 Találtam végül egy kis falut vagy mit, az egyik ház felső emeletén picit összefostam magam, mert egy dagadt valamivel kellett harcolnom. A viselkedése mondhatni ésszerűtlen volt, többnyire a falat akarta támadni, le is bontotta néhány helyen. Végül csak megölt, de hát ez lvl 3-nál nem is csoda.
Nekem az tűnt fel eddig, hogy nagyon kevés zombi lődörög a terepen, de ez lehet a korábban játszott mod miatt van, ott lehet volt valami állítva. Ez nem baj, mert annál kevesebb harcba kell bonyolódnom, maradhat a figyelem a kaján meg a vízen.
Igazából nem tudom, hogy mihez kezdjek majd, de valószínű keresek egy jó kis házat és oda vackolom be magam.

Random, milyen modok lesznek felrakva? ahogy láttam képeken az éhség meg szomjúságjelző volt kirakva, de ezen felül mi lesz?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.08.11. 10:14:03

The Matrix has you...

Infrath
akit a folytatás érdekel..

off.:
ha az enyémre kattintanak akkor az enyém is nagyobb felbontású
aj direkt kiírtam zárójelben külön a dolgot mivel, a te képed miniatűr képét nem tudtam bemásolni
(kikeresni webfejlesztői eszközökkel meg lusta vok)

csak azért linkeltem be külön hogy látszodjon a különbség, mire gondolok

lehet hogy akkor én nem járkálok annyi szeméttel teli oldalakon.. hogy zavarjon.. fene tudja..

https://www.twitch.tv/infrath

OFF:persze nem is kell vitatkozni,mert az én képemre mégegyszer rákattintanak,akkor sokkal nagyobb felbontásban jelenik meg mint a tied.Amúgy meg kit érdekel hogy mi van a háttérben oda irkálva.Az adblock meg nem azért van hogy lassit vagy nem lassit,hanem azt a rengeteg reklám szemetet kipucolja az oldalakról.Én meg vagyok vele elégedve évek óta.

#16423-ban rákattintasz a miniatűr képre,utána ismét a nagy képre,és milyen gyönyörűen néz ki!!!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.08.11. 02:26:16

Infrath
a reklám példa volt, az oldalon engem sok másik is zavar
(úgy az egész ^^)

de egy ember miatt nem kell változtatni
ez az egész csak egy sima megjegyzésnek indult :/

off.:
de mivel adblockot felhoztad gondoltam arról kifejtem véleményem
és fogadok te és sok más is azt fogja mondani /vele semmi baja, nem lassít meg ilyenek/
én ebből sem akarok most itt vitát
nekem nem jött be és kész..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.11. 01:41:48

https://www.twitch.tv/infrath