7
  • Mekong Delta
    #7
    ezen felvisítottam!!!!
  • AgentKis
    #6
    Elsőre antiszemitának tűnt a cím...
  • Deus Ex
    #5
    Ontologically Anthropocentric Sensory Immersive Simulation? :-)
  • Inquisitor
    #4
    Háát, azért egy VR szemüveg igen messze van egy holo fedélzettől. :D
    Vannak holo vetítők, vagy drágák, nagyok és kéne rengeteg egy kis térbeli lefedéshez, vagy borzasztó felbontásuk van és képminőségük. Hanghullámokkal meg tudnak "tapintható" virtuális tárgyakat létrehozni, de jelenleg ez is ilyen zsebkendőnyi területen megy ... messze vagyunk ezektől.

    Ha meg holo szoba, akkor egy csomó 3D projektor + polár szemüveg kombó még mindig barátibb és értelmesebb interaktív megjelenítéssel szerintem. Azt hiszem ilyesmiket használnak a katonai szimulátorok is.
  • SupraMKIII
    #3
    Jaja, ez tiszta reklám technikai tartalom nélkül.
    Bárki is nyilatkozott ilyet, ordít róla, hogy halvány lila szele sincs arról, amiről beszél!

    Meg hát amúgy is egy baromság: a star-trek holodeck egy luxusjáték, ugyanazt (vagy akár jobbat) milliószor könyebb megvalósítani az érzékszervek / idegrendszer közvetett/közvetlen stimulálásával...

    Még hogy szimulált lövedék, ami átmegy az alanyon...
    Valójában még azt sem sejtjük, hogy létezik-e olyan technika, ami alapján meg lehet jósolni, hogy ebben a téridő rendszerben ilyen 1általán lehetséges-e...
  • kvp
    #2
    A ceg profilja a 3D-s megjelenites. Ugyanazt csinaljak mint az animacios filmesek, csak valos idoben es ugyanugy ahogy a jatekprogramok, csak jobb minosegben. Semmilyen uj technologiaval nem rendelkeznek, csak szep sztereoszkopikus kepeket tud renderelni a szoftveruk, mindezt valos idoben.
  • Mekong Delta
    #1
    Na most ebből semmi nem derült ki... hülye reklámszöveg az egész.