900
A nagysikerű bankrablójáték második része

banner.jpg

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
  • Jim Morrison
    szerintem ennyit egyikért se adok ki :(
  • RED BULL F
    Az új DLC(k) részletei

Meglep, hogy Clover-t is pénzért árulják
  • Jim Morrison
    Jé, csak most tűnt fel a perk decks :D nem is tudom mit válasszak :o
  • jetblack
    De lehet ugy is ertelmezni szerintem hogy a kisero half meg es valaki a kiserot oli Meg es az o vere froccsen a gyemantra
  • RED BULL F
    Workshop támogatáson dolgoznak, de az is csak a maszkokra fog kiterjedni sajnos. Véleményem szerint sokan félreértelmezik a trailert és nem hal meg Dallas. Azt nem merné meglépni az Overkill. (Valószínűleg a gyémántot kísérő halált szimbolizálja, legalábbis én úgy értelmeztem a záró képsorokat)
  • jetblack
    En semi orulnek ha egy tagot kivennenek. Dallas olyan alapkove a paydaynek mint Wolf,Chains vagy Hoxton(regi).Nem latom ertelmet kiszedni a jatekbol.Inkabb krealjanak egy kuldetest area hogy ki dobta del Hoxtont plusz nyugodtan be lehetne hozni a workshop tamogatast is.
  • RED BULL F
    Fenyegetőznek is már a fórumon, hogy ha Dallas meghal akkor ez meg az lesz...
  • Jim Morrison
    na ez fasza trailer.
  • RED BULL F
  • Jim Morrison
    na most zsinórban háromszor én is fehér képernyőt kaptam, el is ment a kedvem :(
  • Béluska74
    Csatlakozva vagyok a Payday 2 community csoporthoz is. 72-es szintű jelenleg a karakterem és elég sokat is játszogatok vele.
  • RED BULL F
    Csatlakozva vagy a PAYDAY 2 community csoporthoz? Ha nem, lehet, hogy kellene.
  • Jim Morrison
    ja hogy ez hoxhud cucc? jaa
  • Krysael
    Úgy emlékszem ha használsz HoxHud-ot akkor szokta jelezni, hogy a küldetéshez képest kimagaslóan több pénzhez jutottál hozzá. Resetelheted de akár meg is tarthatod, elvileg nem jár semmiféle negatív dologgal.
  • Jim Morrison
    na, akartam egyet játszani, persze volt egy cheater, 9 millió költőpénz lett fél perc alatt. MIkor a menübe kerültem azt írta cheater alert. Ilyenkor reseteljem a pénzt vagy ne? :D mert végülis jól jött volna... de nem tudom ezt figyelik e meg esetleg én is kapok a fejemre?:(
  • Béluska74
    Sziasztok! Két apró gondom van amire nem tudok megoldást. Megvan a Hotline,játszottam is rajta már jó sok alkalommal, de a maszkokat nem tudom használni mert azt írja,hogy vegyem meg. A másik talán még "viccesebb" a Hoxton-os küldi. Végignyomtuk haverokkal már vagy nem is tudom hány alkalommal,de a hozzá tartozó játszható karaktert nem adja meg a játék.
  • Jim Morrison
    Meglessük
  • RED BULL F
    Na, hogy tetszik az idei karácsonyi meglepi? WHITE XMAS DLC

Egy nagyon beteg videóval és egy remek fegyverrel, amelyre már régóta várunk :)
  • Jim Morrison
    Én most a gage currier packot szereztem (epp alattad levo hsz) tobbinek nem lattam ertelmet, max olcson az osszeset csomagban.
  • HKS
    Érdemes megvenni valameik dlc-t ?
  • Jim Morrison
    Beszereztem a gage currier mod packot, eladtam par cg centes cuccot igy meg tudtam venni masfel euroert. megprobalok meg 1 euronyi cuccot gyorsan eladni, hatha tudok meg venni egy dlc t.
    bar most vegigneztem megint a dlc ket es nem kell tobb :D
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.11.28. 20:39:07
  • RED BULL F
    Nem tudom ismeritek-e a g2a pont com nevű oldalt, de nagyon jó akciók vannak rajta. Tegnap a Payday 2-t 600 forint körüli áron árulták. Ha esetleg valakit érdekel a játék, még most vannak akciók, lehet megint le lesz árazva!
  • Skypack
    Utána néztem valóban ilyen tájt volt tavaly, csak fura nem szólt nekik senki hogy már tél van :D (a téli meg asszem dec végefele kezd) :D
  • maffioso
    Én mintha azt láttam volna egy threadben, hogy a tavalyi is ilyenkor volt.
  • Skypack
    Exploration Sale

Tudtam én, hogy túl késő van az őszihez meg én úgy emlékszem hogy szeptember október környékén volt :D
  • maffioso
    Úgy tűnik, hogy nem. Vicces, hogy nekem az i3-4gb-radeon 5650m kombón jobban fut, mint neki az i5-8gb-nvidia 525m kombón.
  • RED BULL F
    Következő ajándék a 2 milliós community-ért:

+ érdekes statisztikák a játékról:

+ 2 éves szerződéshosszabbítás, ami azt jelenti, hogy további fizetős és ingyenes tartalmak várhatóak a játékhoz.
  • RED BULL F
    Nvidia kártyás laptopoknál van ez a baromság, hogy dedikált meg integrált videókártya.... esetleg nem lehet az, hogy a Payday 2 nem a dedikált kártyát akarja használni alapértelmezettként és azért nem megy nekik?
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.11.25. 18:36:33
  • Skypack
  • maffioso
    Segítségre lenne szükségem. Próbáltunk játszani 3-an, de nem sok sikerrel. Nekem 50-100 fps között fut, két ismerősömnek 10-20 között döcög. Ők laptopról játszanak. Az egyik i3, 4gb ram, nvidia kártya, a másik i5, 8gb ram, nvidia mobil szintén. A gyengébbik is vállalhatóan viszi az swtor-t, ami azért a payday-nél combosabb, a másik gépen meg futott már korábban a játék kifogástalanul. Valami ötlet esetleg?
  • Jim Morrison
    steam-fall-sale-starts-on-wednesday-according-to-paypal/ :)
  • Skypack
    Őszi az már volt :D Majd karácsonyi/téli lesz :) Ja a Hotline Miamis az nekem is kéne :P
  • RED BULL F
    Ha lesz Őszi Sale, biztos le lesznek árazva. Legalábbis nagyon remélem, a Hotline Miami DLC-t jó lenne megvenni.
  • Jim Morrison
    jaaa... de akkor is szólj majd :3
  • Skypack
    Nem mindet csak a fegyver pakkosakat :D
  • Jim Morrison
    Ugye hogy jó a Reinfeld 880?:)
    900Ft ért azt a 20 dlct? ha lesz még ilyan akció szóljál nyugodtan^^
  • Skypack
    Én ezekkel nyomulok :
    Reinfeld 880 Shotgun : Shark Teeth, Pro Grip, Extended Mag, Goverment Issue Tactical Stock, Shell Rack
    elég pontos közelre és távolra is alkalmas egy lövés egy ember és lőszer is van bőven :)
    A többi fegyverhez amit használok DLC szükséges (érdemes leárazva egybe megvenni őket én az összes pakkot leárazás keretén belül 900Ft-ért vettem meg)
    Rattlesnake Sniper Rifle (egy két mód leginkább gyári kivitel elég pontos, shieldet is átlövi lazán és a bulldozer sem akadály)
    Thanatos .50 cal Sniper Rifle (full gyári ez az igazi bulldozer killer, tazer, shield, cloaker semmi sem akadály viszont nagyon kevés lőszer van hozzá, nem árt az enforcer skillje)
    Gewehr 3 Rifle : Assault Kit, Funnel of Fun Nozzle, Auto Fire (elég gyorsan lő, viszonylag pontos bár messzire nem a legjobb és nem túl sok a lőszer hozzá)
    Másodlagos fegyvernek az MP5-t meg stealthnél a Bernetti 9 Pistol-t szoktam használni mindkettőt rengeteg móddal :D
    Utoljára szerkesztette: Skypack, 2014.11.23. 21:14:21
  • maffioso
    Na akkor majd megnézem.
  • Jim Morrison
    Nem kell
  • maffioso
    Ha jól sejtem, ahhoz kellene a shotgun pack?!