Payday 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újabb fizetõs DLC, ezúttal shotgunokra. Azért van bõr a pofájukon meg kell hagyni. Már havonta jön egy új fizetõs DLC, de a játékban még mindig alapvetõ hibák vannak amiket basznak kijavítani. Az ilyen fejlesztõgárdáknak a jó édes anyjukat azt...

Heisters!

Finally we're live.

You can now buy the Gage Shotgun Pack here.

Changelog for update 31

Update size: 876,9 MB

Gage Shotgun Pack

Added three new shotguns
Added four new melee weapons
Added four new ammo types
Added four new masks
Added four new materials
Added four new patterns
Added 12 new achievements

Stability

Added the stability from the open beta.
Fixed a crash related to a client joining a game
Fixed a crash related to the character outfit
Fixed a crash related to players changing weapons
Fixed a crash related to to the infamy tree
Fixed a crash related to the loot drop screen
Fixed a crash related to the zip line and the Sniper Rifles

Community

Added the 000 Buckshot ammunition type for everyone
Added the latest avatars

Credits

Changed the credits music to "Criminal Ambitions" by Kwote1 and Simon Viklund
Added two new community translators to the credits

Visual

Fixed some z-fighting issues on The Big Bank heist

Gameplay

Added a new sound when the ECM jammer is running out of batteries
The chance of finding the Train heist intel on the Armored Transport heists is now increased to 50%
Fixed an issue with the graph on The Big Bank heist
When going into custody, the special equipment will be given to another player who's still alive

Animation

Fixed more hurt animations on enemies
Fixed some z-fighting issues on The Big Bank heist
Fixed an issue with the animation on the Para Submachine gun
Fixed an issue with the recoil animation in steelsight for the Commando 553 Rifle
Fixed an issue with the recoil animation in steelsight for the Eagle Heavy Rifle
Fixed an issue with the recoil animation in steelsight for the Swedish K Submachine gun
Tweaked the reload animation on M308 Rifle
Tweaked the reload animation on Commando 553 Rifle
Tweaked the reload animation for the AK weapons
Tweaked the recoil animation for the Locomotive 12G Shotgun
Tweaked the recoil animation for the Reinfeld 880 Shotgun

Thanks to everyone in the community who chipped in with achievement ideas. Thanks to everyone who helped us test the open beta as well; the stability improvements there have been added to the full game.

Remember that you can win PAYDAY 2 and DLC keys with our PAYDAY 2 streamers on Twitch.tv. Simply go there and enjoy the streams and take part in daily raffles.

Enjoy everyone! ːdallasː

Almir
OVERKILL - a Starbreeze Studio.
Skypack
Szóval érdemes, mindig más contactól küldit vállalni, sry ha nem volt érthetõ 😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Skypack
Mert, contact alapján számolja és nem pályánként, tehát ha pl Vlados melókat csinálsz megy az xp minusz, viszont ha más contactokat is játszol pl Hector akkor bizonyos pályákra bónuszt ad.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

FZoleee
Igen, Jewelry Store-on kint volt egy EXP -17%, majd váltottam valamelyik bankosra, azon nyomtam egyet, -5%-ra visszament és a bankosnál megjelent a -1% 😄D
A sikertelen próbálkozás nem számít, viszont nem is szedi le a többi pályáról a büntetést se...
Jim Morrison
Azért levon xp-t? O.o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

FZoleee
Summer sale alkalmából vettem, tök jó a játék, csak egy gondom van, hogy nem lehet mindig ugyanazon a pályán menni, mert levon xp-t, mindig váltanom kell másra 😄
Jim Morrison
...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Skypack

Laza
Gondoltam nem rongyolok be elsõ próbálkozásra más játékába 😊 végülis valószínûleg így többet tanultam a játékmenetrõl, rá voltam kényszerítve 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jim Morrison
Botoknál még a vérpistikék is jobbak 😄

Laza
Megvettem Steam vásárban a gamet ...

Egyelõre botokkal próbáltam egy ékszerüzlet rablást, nem sok sikerrel ...

Rá lehet venni a botokat, hogy fogjanak meg egy zsákot? Mert nekem kellett egyesével kivinnem õket ... a 4. nem sikerült, az emeleti irodából ugrottam volna ki, mert a bolt már tele volt, de belepusztultam, nem volt sok életem.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Az a baj, a szerzõdésük inkább a DLC-k gyártására kényszeríti õket. Na de majd talán a következõ rész kiforrottabb lesz <#wink>

Idejük épp lenne rá a fizetõs DLC-k gyártása helyett, na de mindegy, nem idegesítem magam ezen. Nem annyira eget rengetõ hibák ezek, de elég kellemetlen tud lenni, párszor buktunk már jobot ilyenek miatt.
Elméletileg azért nem tudják kijavítani (nem tudják, hmmm, ez így elég erõs megfogalmazás) mert akkor újra kellene írni a motor magját, ami hatalmas munka lenne. Ezt azt hiszem egy host migration témával kapcsolatos hozzászólás keretein belül olvastam.

A netkód valami hihetetlen fos ebben a játékban, már elnézést a kifejezésért. Ahelyett hogy a fizetõs DLC-ket tolnák kifelé, elõször helyrehozhatnák a hibákat mert tényleg gameplay breaking bugok vannak idõnként. Pl. a Framing Frame elsõ mapján, a kis ablakokon dobálom kifelé a képeket a tetõre, és elõfordul hogy az egyik fennakad az ablakba, mondom az ismerõsömnek aki a tetõn vár hogy vegye már le onnan mert az õr észre fogja venni egybõl ahogy belép a terembe, de õ nem tudja, mert nála ugyanaz a kép belül van lent a földön. Nálam fent van az ablakban, nála meg lent a földön. Ezen el is ment a stealth.

Akkor elõfordult olyan hogy egy õrt lefegyvereztem a Diamond Store pályán és épp rádióztam volna vele, õ meg azt látta hogy az az õr épp jön felém és fogja rám a pisztolyt!!!... A civilekkel is elõfordulnak anomáliák, én lekötözöm, a társam meg azt látja hogy a civil ballag tovább ! jellel a feje felett ki az utcára ahol megláthatja akárki.

Szóval vannak itt nagyon nagy gondok, de ez a cég is inkább a pénzt húzza be mint sem az ilyen alapvetõ hibákat kijavítsák. Tetszik ez a játék de emiatt elég bosszantó tud lenni néha.
Köszönöm szépen, mindenképpen körülnézek ott 😊
A szétkapcsolás az nem feltétlen a host hibája. Sajnos a netkód elég instabil. Van hogy nekem sem sikerül a játékok negyedéhez csatlakozni, mert vagy szétkapcsol a host, vagy csak hibát dob ki. Ez van sajnos. Ha játszópajtást keresel, szerintem érdemes a a játék Steam csoportjában keresned embereket. Ezt megteheted a fent linkelt magyar csoportban, vagy a Payday 2 hivatalos Steam csoportjában. Ha még nem csatlakoztál volna <#awink>

Sziasztok!

Még az akció kerete között vettem meg a játékot. Nagyon fasza, nagyon zsír, nagyon.... DE! Valami kib@szott módon idegesít, hogy a legjobb "melók" alatt csak úgy gondol egyet az admin, és szétkapcsolja a szervert... meg tudnék õõõõrülni!
Szóóóóval! Ha valaki esetleg megszánna hogy felvesz "barátnak" 😊 és együtt játszunk, annak hálás lennék 😊 Steam: davcell23
A 30, 30.1 és 30.2-es Update-k changelogja, ha valakit érdekelne esetleg mi ez a mai rettenetes nagy frissítgetés:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Changelog for update 30

Update size: 704 MB

General

Added the Big Bank DLC
Added the four new community poetry masks
Fixed an issue where civilians sometimes wouldn't react when players shouted at them
Changed the Sprinter Ace skill description to make it more clear
Added a new music track
Fixed an issue where a player would spawn in casing mode when the heist had gone loud.

-------------------------------------

Changelog for update 30.1

Update size: 10 MB

The Big Bank heist

Fixed an issue where the game would fade into black when enterering preplanning
Fixed an issue where the game would crash if an Xbox 360 controller was used in preplanning
Fixed an issue where the player couldn't reach dead bodies in the elevators on The Big Bank heist

--------------------------------------

Changelog for update 30.2

Update size: 9,7 MB

The Big Bank heist

Reduced the cost of the thermite, poisoned cake, drill parts and escapes assets in preplanning

Jim Morrison
😞

Olcsóbbra számítottam, megy is miatta a sárdobálás, de hát ez van... <#conf>

MerlinW

[merlinw.org]

Jim Morrison
Ja hoppá, elnéztem a dátumot 😄 le is szedett 700megát.

Jim Morrison
Holnap jön az update 30

Szerintem hétvégén emiatt majd újra elõ is veszem 😊
Safe Housenak már lett értelme valamelyik update során?

Itt egy vágott gameplay videó az új DLC pályájáról. Mit mondjak, tényleg nagy. Látható rajta a Pre-Planning is egy kis ideig, nagyon biztatónak tûnik:

Aki szereti a remek ajánlatokat, az nézze meg a 3 napig tartó E3 Humble Bundle ajánlatát, mert többek között remek cuccok vannak benne, no meg 2 új maszk is a játékhoz!

Nehézséget állítasz be. Na, érted, nem tudom jobban elmagyarázni <#wink>

Btw, én kértem hogy vegyék ki a The Heist a topik nevébõl, mivel nincs a játéknak alcíme, elég megtévesztõ lehet szerintem. Elnézést érte, próbáljuk megszokni <#awink>

Jim Morrison
Amíg volt a the heist a címben legalább nem folyt össze a többi topikkal kedvrncek között :x

Foxy0
Mit csinálok? Egyedül játszok xboxon. A pályát meg köszi tudom hogy egy van csak a variációkat nem ismertem.

Jim Morrison
Basszus a vége... Pedig jó trailer lett volna 😄

Nehézséget úgy tudsz beállítani, hogy amikor saját magad hosztolsz játékot, megadod a Difficulty-t. Ha máshoz csatlakozol ott persze nincs beleszólásod a nehézségi szintbe. Melyik az a bankos pálya? Jelenleg 1 bankos pálya van, az a Bank Heist és annak a variációi (Gold, Cash, Desposit Boxes) szerintem erre gondolsz:

Közben pedig jött egy trailer a The Big Bank heist DLC-hez:

Foxy0
Jah melyik az a bankos kis pálya ahol a széfben ki van rakva a pénz

Foxy0
Hol lehet beállítani a nehésségi szintet vagy nem lehet?

Szerintem jobban jártál volna ha akciósan megveszed. Én azt javaslom neked várd meg a Steam Summer Sale-t, hát ha le lesz akciózva akkor is. Vagy keress olcsón egy viszonteladót. Hardveraprón 3000 Forintért vettem a játékot.

A PCGamer oldalán megjelent pár kép a Big Bank Heist pályájáról. Úgy tûnik tényleg nem kis bankról lesz szó: <#circling>

http://www.pcgamer.com/2014/06/06/payday-2-big-bank-dlc-screenshots-confirm-that-it-is-indeed-a-big-bank/

SweeneyTodd
Nem maradt valakinek egy fölösleges PayDay2 a mostani akcióból esetleg ?😊

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

HKS
konkrét 😄

Jim Morrison
Lehet lassan újra elõveszem, egy ideje nem játszottam 😞

NagyiBMX
Ohh my fuking god! 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Akit érdekel a beharangozó videó:

A "The Big Bank Heist" DLC Június 17-én jön, $6.99 áron.

HOXTON BREAKOUT JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚ <#gun><#gun><#gun>

SweeneyTodd
huhúúú !

Aki ismeri a Breaking Bad címû sorozatot , az akkor a játék elején látható új trailert nagyon nagyon értékelni fogja ! Ezzel együtt ugye új megbízót kapunk Los Pollos Hermanos tulaját személyesen, aki itt egy fogorvost alakít, szerintem hatalmas lett, nagyon jó figurát találtak ennek a szerepnek a betöltéséhez.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Valaki nem szeretne csatlakozni hozzank az ingyen hetvege alatt? Mi 3-an vagyunk es jo lenne ha egy hasonloan kis szintu vagy kezdo velunk tolna! Fontos lenne hogy 18+ legyel mi is azok vagyunk. Ha jo kijovunk tolhatnank akar mas coop vagy esetleg competitive gameket mert azon a teren is keresunk embert 😊 amikkel meg toljuk: dota, cs:go, smite, minecraft(sajat moddolt szerverunk van), egyeb coop gamek(kesobb ha elegen lennenk befektetnenk a tabletop simulatorba) 😊 Ha erdekel irj privibr vagy email cimemre: [email protected]

Skypack

Update 29 és Shadow Raid Heist
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hey everyone,

We're live with the Shadow Raid Heist update!

Since we did a big update this Tuesday, the changelog is pretty small.

Changelog for update 29

Update size: 200MB

General
Added the Shadow Raid job
Added the "Somen Mempo" mask
Added 6 new achievements
Fixed a crash related to ECM feedback while a player was in custody
Fixed a bug where pressing the 'R' key while typing in the chat of the loadout screen would make you 'Ready'

The free weekend and the big sale will start later today.

Have a great weekend everyone!

Almir
OVERKILL - a Starbreeze Studio.

#357 Nem nekem kell, már megvan mióta kijött, a srácnak írtam.

m1garand
Maross-nál érdeklõdj.

makett.tk

Skypack
Idõnként, de szoktak még vele játszani sokan, legalábbis steam szerint.
Ahogy nézem most sehol sincs akció, 21 Euro jelenleg legolcsóbban, a DLC-k meg 5 Euro körül vannak.

ToCsEk
tolja még valaki?😄
mennyi a teljes a játék most? meg hány dlc is van?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Jim Morrison
:/

Skypack

Pár új fegyvermod... plusz a pályákon elrejtett csomagok vannak amiket ha felszedtek +XP-t kaptok érte. eg azt hiszem így lehet feloldani a modokat is.

m1garand
Valami ütõs dolog van benne?

makett.tk