900
A nagysikerű bankrablójáték második része

banner.jpg

Hivatalos oldal | Overkill hivatalos oldala | Wiki oldal | Gépigény | Megvásárlás | Steam fórum | Magyar Steam csoport | Hivatalos Steam csoport
Eddig megjelent letölthető tartalmak (DLC-k) | Skill kalkulátor | Facebook oldal | Web sorozat

Aki még nem tette meg, csatlakozzon az official Payday 2 Steam-es csoporthoz, hogy elérjük a 1,5 milliós létszámot!!!
Rengeteg ingyenes tartalmat oldhatunk fel ezzel, a játékhoz, hogy jelenleg hol tartunk azt itt lehet nyomon követni.
  • RED BULL F
    Csak nekem jön be veszettül ez a zene?

• Skypack
    Ezek nem normálisak

• RED BULL F
    "Hey Kiss my Ass, follow me!" - sírtam rajta nagyon

Közben kis Halloween-i csomag:

http://www.overkillsoftware.com/halloween/
    Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.10.28. 20:58:14
  • Skypack
  • Skypack
    A konkurencia
  • RED BULL F
    Ho-ho-hóóóóóóóóóóóóóóóó

"We hired another studio to bring you even MORE heists. You can thank us when you've saved old Hoxton, you wankers. "

Reméljük több lesz az ingyenes tartalom, mint a fizetős
  • Jim Morrison
    köszi, már nem vagyok vele tisztában :D btw akkor fehér képernyőt kaptam, most pedig rablás közben kaptam fehér képernyőt, és még kilépni se volt egyszerű... ajj istenem
  • RED BULL F

Az a niga Chains
  • Jim Morrison
    Gondoltam belenézek milyen lett a payday 2... intro valami néger meg fehér csaj, csak mikot lelőtték a négert crashelt a játék... neten nem találom a videót, meg lehet valahol nézni?
  • RED BULL F
    Ha megvetted a Gage Courier Mod Pack-ot, az még nem elég, hogy a DLC-ben szereplő modifikációkhoz hozzájuss. Fel kell szedegetned a pályán elszórt csomagokat és egy bizonyos mennyiség után nyílnak meg az adott cuccok!
  • Béluska74
    Megvan a Cage Courier Mod Pack,ezért nem értem és eléggé sokat is játszok vele mostanában. Fegyverből annyi van,hogy ha azt tudnám a játékban virtuálisan eladni akkor nem kellene bankot rabolnom állandóan. De ezek a kiegészítők nem potyognak annyira. Így is élvezem! Megyek is vissza...
  • Krysael
    A sikeresen teljesített rablások után, kártyából nyithatóak ezek a modok vagy DLC után vásárolhatóak/megkaphatóak pl:Gage Courier Pack.
    [Az ár mellett található "In Stock" felirat jelzi, hogy hány van ebből raktáron amit megvásárolhatsz]
    Utoljára szerkesztette: Krysael, 2014.10.23. 23:38:37
  • Béluska74
    Kérnék valami infót a fegyverek moddolhatóságáról. Általában Commando 553 az a fegyver amivel harcba megyek. Utánaolvastam a wiki-n,hogy ehhez a fegyverhez szinte mindenféle modifikációt fel lehet pakolni. Nekem össze-vissza vagy 5 féle cuccot engedett rátenni. Ezek később lesznek elérhetők? De itt egy kép :
  • Jim Morrison
    ja hogy filmes promó, nem is saját ötlet :/
  • Skypack
    Update 40! új játszható karakter és akimbo skill(dual pisztoly)
    changelog :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Update 40 changelog

John Wick DLC - for free

Added a new playable character called John Wick
    Added the Hitman perk deck featuring Akimbo; the ability to dual wield weapons
    Added the new pistol Chimano Compact
    Added a dozen of weapon modifications for the Chimano Compact
    Added the new knife URSA Tanto
    Added three new shades; one which only John Wick can use; two which anyone can use

Please enjoy this new content!
  • RED BULL F
    Nem tudom, ki követte a tegnapi streamet. érdekes dolgokat lehetett megtudni. Jön a női karakter és levetítették a Hoxton breakout teljes, élőszereplős trailerét is. Ha fent lesz a videó a youtube-on, majd belinkelem!

Szerk: Az említett élőszereplős film teljes hosszában:

Illetve megtaláltam a másik videót is:

Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.10.19. 17:35:40
  • Skypack
    Két új maszk

• NagyiBMX
    Frissült viszont a Crimefest oldala, itt van, hogy mit mikor kapunk majd.
  • roland4
    Értem :D A Payday: The Heist már beszerváltam
  • Jim Morrison
    Az meg titok. De ingynes most a payday 1
  • roland4
    Most 1,5 milliónál mit kaptunk meg?
  • Skypack
    Október 16-án ingyenes tölthető lesz a játék első része, gondolom azoknak akiknek megvan a 2 (steamről).
    Meglett a másfél millió így minden egyes tartalmat megfogunk kapni, egy részét valószínűleg 18-án :)
  • Krysael
    A több infó a HUD-on lehet a HoxHUD Mod miatt van, ami igen hasznos, OVERKILL által ha nem is ajánlott, de elfogadott és támogatott mod.
    https://steamcommunity.com/groups/HoxHud
  • Jim Morrison
    http://www.overkillsoftware.com/crimefest/
    Már csak egy kell.
    btw nemrég láttam valahol egy screenshotot a játékból (több infó van hudon), most már tényleg kipróbálom milyen lett az utóbbi időben^^
  • Skypack
    Erről sem feledkeztek el a srácok :)
  • Skypack
    Holnap jelenik meg a Hotline Miami DLC
  • RED BULL F
    Wáááááá, végre holnap jön a zenés update:

Q: When is it released?
    A: Tomorrow!

Q: Changelog?
    A: It'll come tomorrow in conjunction with the release of the update.

Q: How much is it?
    A: It's free!

Q: So, the soundtracks are 50% off?
    A: Yes, up until Monday there is a 50% sale on:
    - PAYDAY 2: The Official Soundtrack
    - PAYDAY 2: A Merry Payday Christmas Soundtrack
    - PAYDAY: The Heist Soundtrack

Kicsit több infót itt: http://www.overkillsoftware.com/bigfatmusicupdate/

És itt:

• stuka85
    És igen meglett az 1350k is, a srácok már 4 lépcsővel le vannak maradva a crimefest- en. :D
  • RED BULL F
    Tudtommal csak az alapjátékra lehet felhasználni. Bár nem erősíteném meg, én rögtön átpasszoltam havernak inkább, ő van nagyon oda a Hotline Miami-ért.
  • bosco05 #471
    kaptál a dlc-re is?
  • V43 1105
    Mindenki kapott. :-P
  • MerlinW
    van 50%-os kuponom a játékra és Hotline-ra is ha valakit érdekel.
  • Skypack
    Hotline Miami DLC :)
  • Jim Morrison
    na akkor már lehet tényleg újra nekiállok a hétvégén... :D
  • RED BULL F
    A tapasztalati pontokat és a pénzt jelentően megnövelték minden mapon, így már sokkal könnyebben történik a fejlődés. Ez már régóta kellett, örülök, hogy végre észhez kaptak. Jöhet a többi Infamous szint is
  • Skypack
    Update 35! Gage Assault DLC
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Heisters!

The Gage Assault Pack is now live!

PLEASE NOTE: IF YOU HAVE MODS, YOU WILL CRASH!
    If you "suddenly" crash after the update, it's because your game is modified. Use the threads in the forum to solve your issue. Uninstall your mods if you can't start the game or wait until the mod developers have updated the mods to work with the game.

We've gotten a lot of crash logs recently that we can't do anything about because it's all about mods crashing your games.

If you have tampered with your game files, you've done so at your own risk knowing that it will affect your software.

As a last resort, e-mail us directly. Thanks!

Changelog for update 35

Update size: 335.8 MB

Gage Assault Pack
    Added the GL40 Grenade Launcher
    Added three new assault rifles
    Added four new masks
    Added four new materials
    Added four new patterns
    Added ten new achievements

General
    Reduced the time for enemies to aim after dodging
    Fixed a crash related to clients trying to rejoin a game
    Fixed two crashes related to the enemy AI
    Fixed a crash related to TAB menu
    Fixed a crash related to the mask customization

Weapons
    Increased the damage on the M308 Rifle

Level
    Fixed an issue on the Big Bank where the player could climb through the ceiling
    Fixed an issue on Mallcrasher where the player could climb through the ceiling

Network related changes
    Under ”Network Options” in the ”Options” menu you can find a new setting called ”Forwarding”. Enabling this will try to reduce the risk of disconnections. If your computer loses connection with any player(s) on the server the game will try to use another player as a relay. If this situation occurs the game may experience lower response time but the connection will be kept until a direct connection can be reestablished.

Stability related changes
    Fix for lobby being unjoinable if host terminates contract before all clients have finished loading.
    Crashfixes. The crashes happened mostly on game start or when another player spawned

Enemy related changes
    Fix for enemies standing idle after having sprinted
    Cloaker will animate his position correctly when doing his sprint-kick
    Tweaked cloaker dodge pattern

Experience and money related changes
    From the help of some members of the community, we have gone through all experience and money rewards. The following changes were made:
    Experience on all jobs have been raised
    Bag values were changed to reduce the gap between some missions
    Heat was reduced since there should be no preferential farm missions
    50% of the stealth bonus was balanced to the experience reward of the stealthable jobs

Enjoy! Remember that you can win PAYDAY keys in raffles that the PAYDAY streamers on Twitch.tv host. Go there and enjoy yourself!

Almir
    OVERKILL - a Starbreeze Studio.
  • RED BULL F
    Nem véletlen

Q: DEY COFFEE'D DA BUTTERFULD FRENCHFRIES STYLZ!!!111!!!
    A: No, it's to show appreciation to another fellow Swedish studio by the name of DICE, who has crafted the amazing Battlefield series thus far and as a "hats off" to David Goldfarb's recent departure from Overkill.
  • Tikal #463
    eléggé Battlefield-es...
  • Skypack
    Sok más is ki lett unlockolva, gondolom majd október környékén akarják ellőni a nagyágyukat :)
  • RED BULL F
    Tudom, sovány vigasz, de:

Q: Where's the Old Hoxton Breakout!?
    A: Our level designers are working on it. It'll come when it's ready.