37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #33518
    én egyszerűen csak nem játszom a németekkel 6.7-en, attól hogy szétbaszták a játékot magas tierben még lehet jókat menni low tierben, brit meg japán tankokkal még mindig tudok jó köröket menni függetlenül attól menyire hulladék a saját csapat.

• wittman
    Sziasztok!

Azért benézek néha, hogy milyen fejlemények vannak. Warthunder account törölve lett, azért hiányzik a játék...de mikor rágondolok, hogy IS-6-os ellen küzdöttem a Tiger E-vel és csak néztem, mint a pap f...a a lagziban, hogy csak éppen karcolni tudom, akkor már nem is hiányzik...Mivel csak Tier I-ben küzdöttem AB, Tier II-től már kb 98%-ban csak RB, nekem ez az RB is egyre szánalmasabb lett.

Legalább így több időm marad a családra meg a repülésre.

Azért kitartást nektek, hátha egyszer leválasszák a II. VH vonalat a háború utáni tankoktól és repülőgépektől.
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2017.03.30. 15:29:26
  • CHaooSS
    Inkább a motorhangon dolgozzanak.. sokszor 20 méterről sem hallani, hogy jön valaki
  • Fura Alak
    OP. Ráadásul messziről AB -ban is csak annyit mutat, hogy KV-2, így már sokszor beszoptam, hogy nem '39 vagy '40 volt, és megölt miután rámozdultam, "hisz úgy is 30+ sec, míg újratölt".
  • siplace2
    Sziasztok! A KV2(Zis6) prémium tankról mi a véleményetek? Érdemes költeni rá?
  • RODLEE
    Ma Jó kis Emil-1 1 légi győzelem 1 assziszt RB mod de csak real kokpitben joyal, de jól esett!
  • Kályha
    na ezt megkaptad :)
  • xmanhun
    akkor menjél wot-ozni!!! a gagyi makett tankokkal!!!!
  • AIexx
    a tankok kipufogó gázainak javítása nincs tervben? elég gagyi hogy mindig szürkén füstöl, annyira hiteltelen.. a wotban sokkal jobban meg van csinálva, minden komolyabb gázadásra kormol.. itt meg mintha csak égetnék a fát..
  • Valka78
    Nem keverem, úgy látszik azóta kijavították.
  • Valka78
    gstup

Emlékeim szerint ott volt, most nem működik. Aztán az is lehet, hogy keverem valamivel.
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2017.03.27. 15:24:19
  • Kissssss0 #33507
    "Csak ugye találd el 500-1000 méterrről."

pont ezt nem akarja megérteni a sok árkád vérpistike, js-6 ott hugyozza keresztül a német japán tankok 80%-át ahol csak akarja, német oldalon meg vagy nekiáll az ember pixelre vadászni vagy kipenget 7000+ aranyat a ru251-re és imádkozik hogy csak wallet harcosok ellen rakja be.

de szerintem ez még csak a bemelegítés volt gajjob részéről, majd amikor jönnek a ruszki object tankok(279) tankvadászok na akkor lesz igazán sárdobálás.
  • gstup
    Kupolán keresztül tényleg ki lehet.Most szedtem ki egy panther II-vel.Csak ugye találd el 500-1000 méterrről. :) Míg ő kb bárhova lő meghalsz.

Valka78:Screenshot-ot beraksz hogy mire gondolsz?!
  • bgabor911
    Nem tudom mit vagytok meglepődve, jól illeszkedik abba a vonalba, amit a Gaijin a T29-el kezdett meg. Nehezen elpusztítható, alul BR-ezett, méregdrága Pay-to-Win tank azoknak, akiknek nem gáz ha pénzen kell megvenni a győzelmet tudás helyett.
  • Valka78
    Ez nem csak erről szól. Mondtam, még nincs vége.
  • Valka78
    A kerekek tövében a legalsó lemezen látszik egy törés. Pz IV is belövi.
  • Kissssss0 #33502
    max heatfs meg atgm... (esetleg még apcr)

Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.03.26. 21:32:56
  • PLaci #33501
    Felülről, rakétával. :-/
  • gstup
    Jó kitalálta retardjin ezt az is-6-ot.Jagdtigerrel sem tudom szemből kilőni.Van egyáltalán gyenge pontja szemből?
  • Toby0501
    Persze, azzal nincsen baj, egészen addig, amíg valami olyasmi miatt nem nyit topikot, amit egyébként megmagyaráznak máshol, csak keresni kell. És akkor nem csinálna hülyét magából.
  • Kissssss0 #33498
    én csak azon nevetek hogy tényleg néha sok a semmire nem jó csapatárs, pl most RB modban elérhetővé vált a sinai pályának a szim verziója... a sok agyhalott meg rögtön nekilát lemingmódra rusholni a capzóna felé anélkül hogy akár egyszer is körbenéztek volna távcsővel.
  • Valka78
    Ha azért nevetsz amire gondolok, akkor kár volt beírni. Ha nem, akkor ezt volt kár beírni :D
  • Valka78
    Világosan látod a helyzetet :)
  • bgabor911
    Szerintem nincsen semmi gáz azzal ha valaki tanulni akar, képezni magát, és ezért topikot nyit néhány homályos rész tisztázására.
    Sokkal szimpatikusabb ez, mint az ostoba átlagmagyar, aki azt hiszi magáról hogy mindenhez ért. Orvosláshoz, joghoz, gépészethez, olyan dolgokhoz amit más emberek öt-tíz évig tanulnak az egyetemen meg utána.
  • Kissssss0 #33494
    ezen most felnevettem XDD
  • Valka78
    Aki játszik vele az tudja mi mit jelent. Emiatt nem kell átállítani, ráadásul tanulnak egy kis magyart :)
  • Valka78
    Összefújja a szemetet a szél?
  • bgabor911
    Csak egy ötlet a témától függetlenül:
    Ha már az angol nyelvű szakcióba nyitsz topikot, angol nyelven, tedd már angolra a játékot a screenshotok készítése előtt. Az angol a világ közös nyelve, mindenki beszéli, a magyar meg egy jelentéktelen kis ország nyelve amiről a legtöbb külföldi soha sem hallott, és jó ha 13 millióan beszélik a világon. Ennél egy átlagos kínai vagy indiai nagyvárosnak nagyobb a népessége.
  • Toby0501
    Jah nyilván nem akarsz, de mostanában akkora pechem van, hogy mindig az én csapatomba dobálja a hülyéket.
  • Valka78
    Miért akarnék én a csapattársad lenni?
  • Valka78
    Még nincs vége hapsikám ;)
  • Toby0501
    Hú, inkább te is hagyd abba a játékot, mint a többiek. Mondjuk arcade-ben elbohóckodhatsz, ott engem speciel nem zavar a jelenléted, de RB-ben nem szívesen lennék a csapattársad.
  • mokuci74
    Crew language
  • Rue East
    Még hirdeted is. Nagyon jó. :D
  • AIexx
    Azt hol lehet beállítani vagy esetleg mit kell letölteni hogy pl. a szovjet tankoknál oroszul beszéljen a legénység?
  • Valka78
    Angol nyelvű topicot nyitottam a hivatalos WT fórumon.
  • Kályha
    3+expert. Az FM a korábbi Spiteknél változatlan, a 18e még friss a hangárban, szerintem egyszerűen nem szoktam meg. A besülés pedig... Szökő évente, mindig rövidekkel operálok. Talán most benéztem. Szóval valszeg nálam volt a hiba.
  • bgabor911
    Mennyin áll az adott crew-nál a Weapon Maintenance képesség?
  • Kályha
    Mondom, nem voltam benne biztos. Épp ezért kérdeztem, például nálad is hasonló-e. Ha nem, akkor oké. A gun jamned XVIIIe-nél fordult elő rázuhanásnál, ami nem lehetett több 2secnél. Vagy az ötnapos nyalóka fárasztott le péntek estére, mittomén. Sajna nincs sok idő repkedni, tegnap kb 6-szor szálltam fel és az nálam már sok. Köszönöm a választ!

És nem, nem volt bennem se bezzeg, se rohadt Gaijin.
  • gstup
    Nem tudom miről beszélsz?!Mk IX-től az Mk 22-ig próbáltam végig RB-ben és 8mp-től 18-ig tudtam folyamatosan,szünet nélkül lőni.Nem kell az ördögöt a falra festeni...persze a németek megint. :D Ők biztos 8 percen át tudnak burst-öt tolni....
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2017.03.25. 11:15:51