War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Találkoztatok már olyannal hogy nem jeleníti meg egy játékos járművének 3D-s modelljét? Onnan tudtam hogy ott kell lennie hogy a repülőgépére felszerelt bombák illetve az ikonja látható volt......
PLaci
Rohadék orosz gecik..... Heavy -ket kéne ölnöm, DE... Most aki RÁMNÉZ megöl, és max med. -ek vannak lőtávolban... 2 órája nem volt heavy killem.... <#falbav>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

300mm átütés szárnyassal....
hmmm ide vele 😄 szép kis tank

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

PLaci
Menni akar a GAYjin a WarGAYming után.

Ja, és a gazsi elmehet a fenébe már megint... 21 (GF) assist kéne a 80 warbondhoz, erre akire rátüsszentek meghal... 😄
Hiába sorozom végig vadászgéppel az ellenséges tankokat, mert főleg engem bombáznak ki és/vagy nem képesek a "csapattársak" senkit kilőni.
Folyamatosan első vagyok mind a pontokat nézve, mind kill -ileg... Ennyi 8-10 kill -es csatám már rég volt. 😄
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2016.11.23. 23:49:19

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Sherman0070
A hajókat is annyira fontos behozni, úgy, hogy még a repülőket sem rendezték el normálisan.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Az hát....
Ez a fejlesztői csoprot annyira nevetséges, hogy 3 tankot sem tudna értelmesen balance-olni normálisan egymáshoz.
De ha te így szereted... élvezd, ahogy a postwar lövedékek mennek át bármin, élvezd azt, hogy a légvédelmik a tankokat lövik ki, élvezd az RNG páncélátütést élvezd a BR rendszert, ami úgy rossz, ahogy van, élvezd az AB-t, ami az 5 éveseknek lett csinálva és az egész community azon függ a noskill majomemberség miatt, élvezd azt, hogy +100 tank közül jó ha 20-al évezetes játszani, élvezd a tech tree-ket, amiknek a fejleshztési rendszere egy szar, élvezd, hogy RB-ben 10 killre annyi Silver Lion-t ad, mint AB-ben 2 killre, élvezd, hogy a páncél haszontalan a játékban.....
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.11.23. 17:24:44

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Miért ne kéne 45 utáni tank a jàtékba? Kihúzod a vh-s tankokat annál a nemzetnél amelyik tetszik, azt megunod. Persze legyenek csak fölényben a Németek 😊 Az kell a kicsi lelkednek.
Sherman0070
Én egyszerűen összeszarom magam rajtad
Azért tart itt a játék, mert ilyen gondolatmenete van az egész hülye fejlesztőtábornak is.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.11.23. 15:41:56

Sherman0070
7.3????? TE hol élsz??? Nem néztem rég a fórumra de te ahogy látom ugyan olyan eszetlen dolgokkal jössz újra és újra elő...
Már ott kezdhetnénk, hogy 1945 utáni tank nem is való ebbe a játékba....
Mehetnél a Gajjob fejlesztői mellé, nekik is kb. ilyen a gondolatmenetük balance-olásnál....

Vagy máris nekiálltak? 😊
Addig belőhetnénk a kommunikációt. TS?
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.11.20. 14:44:39
Ok. Mikor kezdjük? 😊
Az előbb 3.3-at írtál. 3.7-en jobb a helyzet. PzIII M vagy Flak88 // Pz IV F2 ace // wilberwind // stugF
Megértem és egyetértek. A ruszki tankokkal szemben már erős ellenérzéseim vannak - nem hinném hogy valaha is nekiállok. Amerikaival és brittel már eljutottam 3.7/4.0-ig, de a legénységek igen gyengék.
Mire jó amúgy?
De közben megnéztem és ezek jöhetnének szóba:

1. lvl 74 // Pz III M br 3.3 vagy Pz IV F1 br 2.3 ace
2. lvl 70 // Pz III L br 3.3
3. lvl 57 // Pz III J1 br 3.3 vagy sd.kfz 6/2
4. lvl 67 // Gepard br 2.0 ace vagy Marder III H
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.11.20. 14:15:56
Közben meg is lett. 😉

WarThunder = unu G2A = unu79 http://www.twitch.tv/unusual79

A német vonalat viszem normálisan és az a helyzet, hogy 2.3 és 3.7 között nincsen semmi ami nálam szóba jöhet. Az gyakorlatilag a pz III-ak világa és azokat nem komálom. Bár alapvetően nem tudom mennyiben lenne hátrányos számotokra, ha plusz egy fő van a csapatban - bármilyen géppel is megy.
Okés,köszi. És csak az event-es pályán,vagy akárhol ?

szakaszban kell menned 😄 és support firet kell gyűjtened ! (teir2 és tier 5 közötti tankokkal 😄 )
"Get 4 “Supporting Fire” awards (awarded to a player who helped an ally in his squad to destroy an enemy vehicle) whilst using air or ground vehicles of ranks 2-5"

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sziasztok. Érdeklődnék nem e tudja valaki,hogy a Panfilov icon-hoz mit kell csinálni pontosan? 2/4-ben vagyok vele.,de azt a 2-őt sem tudom,hogy miként kaptam. Előre is köszönöm az infot.

Ok, de milyen BR? 3.3 - 5.3 között vannak t-34-ek. Mondjuk nekem egy sincs. De azért beneveznék egy ilyen ge w. menetre, nekem is maradt még egy.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.11.19. 23:12:20
Köszi. Melyik BR-ben nyomjátok a ge wagert?
Ab vagy rb?
értem akkor legyen holnap 😊 Déltől megfelel ? 😊 mert most Squadron csata van 😄

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

okés 😊 mehet 😄 de ketten nem leszünk kevesen ? 😮

Nekem is cbt óta a mai napig a kedvenc tankom az f2 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

gyűlöltem ezeket a tankokat anno. is amikor húztam a német tech tree-t és most is gyűlölöm őket 😄
most, hogy sokkal jobb játékos lettem mint akkor voltam, most még jobban gyűlölöm őket mert még jobban észrevehető a különbség az ellenfelei és ezek között
okés 😊

Két főnél nagyobb osztagban mindenkinek kell prémium, vagy elég ha egynek van?
Szerintem nincs igazad. A pz IV F1-től G-ig nagyon is jó gép (volt eddig). A H már túl lomha és 4.7-ben kevés nekem. Tudom, hogy a ruszki tankok jobbak, de meg lehetett oldani.
Sőt a pz IV E is jó a maga kategóriájában.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.11.19. 00:03:00
Egyszerű megfigyelés.
Az inkább néhány hónapja volt.
Nem akarok személyeskedni, de pár hete még nem tudtam neked megmagyarázni, hogy hol tudsz simulator battle módban repülni (játszani) most meg már biztos vagy benne, hogy a német lőszereket lebutították. Dunning–Kruger hatás. Vagy ilyesmi...

Kissss kollega hétvégén van kedved Gold Wagnerhez ? 😊 Szombat vagy Vasárnap lenne jó ? 😮 mivel lassan karácsony kéne egy kis aranyat gyűjteni 😄

Nagyon nehéz lenne ezt neked elmagyarázni...
de mit lehet azon a papírvackon szeretni????? 😊
_Kondor_
Igazad is van meg nem is, a stílusod meg csak a szokásos...
A Pz 4 F2 az első jó német tank (TDket nem számítva). És nem csak egyszerűen jó, hanem kiváló! Nekem nagy kedvencem a GF eleje óta.
A többit én sem szeretem.
És nem, nem törlöm a játékot és nem megyek WOTozni.
Ja, és én csak egy átlagos játékos vagyok.

Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2016.11.18. 20:44:27
ennél értelmesebben nem tudom megmagyarázni:
a pz3 pz4 tankokkal az a dolga az embernek, hogy szopjon mint egy kismalac...
az, hogy jó köreid voltak vele csak marha nagy mák volt 😄
én elég jó gamer vagyok, de ezekkel a tankokkal egy jó kört összehozni szinte lehetetlen
míg orosz társaikkal 10-15 kill garantált
de ezen a szinten még az amcsik is kenterbe verik a pz3 pz4-eseket.... ott is 3x 4x nagyobb töltet van a lőszerben
Muszáj nagyképűsködni? Ebben éled ki magad? Legalább valami értelmeset írnál.
ha te azt gondolod hogy a pz4 jó tank akkor töröld ezt a gamet, és szedd le a wot-ot mert az a neked való 😄
Az szar pz IV egy hete még 1-2 lövéssel kipusztított mindent, de az F1 kumlatívjából is elég volt 1-3 lövés. Most 5-8 kell ugyanoda.
Ha figyelmesen olvastál volna rájössz, hogy nem az F2-vel van bajom, hanem azzal a következetlenséggel amivel a játék működik.
úgy kb 3 vagy 4 napja jutottam el odáig hogy végre kitudtam próbálni a sturer emilt, magát az ágyút és a lőszer sebességét még szokni kell(na jó eddig nem nyerte el a tetszésemet) de egyvalamit észrevettem... a pay to win amcsi t29-en kívül semmi mást nem sikerült eddig kilőni ezzel a TD-vel, néha összejött egy t44 vagy t34 tank de ez minden, a fő menü az étlapon mindig t-29... de azokat egy lövésből.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

azért a szar PZ4 F2 17 grammos töltetétől mit vársz???? 😄
még a Tiger 64 grammja is szarnak mondható
ami már ér valamit az 150-200 grammtól kezdődik... egészen 500-700 grammig

ezekhez képest mi az a 17 gramm? 😄 mint egy petárda kb.
Valamit tényleg átállítottak megint úgy egy hete. A német lőszerek le lettek butítva, ebben biztos vagyok, a különbség több mint szembetűnő. Ismét ott tart a játék, hogy 5-8 találat kell egy kilövéshez alacsonyabb tier-ben, az fölött meg 2-3 vagy több. Több esetben is megfigyeltem olyan szélsőségeket, amik már nevetségessé teszik az egészet. A legszembetűnőbb, mikor egy dicker maxot lőttem teljesen szemből, kb 2-300 m-ről, pz IV F2-vel. Előszőr jobbra lent találtam el, mutatta, hogy a vezető találatot kapott, aztán a lövegtől jobbra (találat, animáció mutatja, hogy robban a löveg, legénység sebződik stb), majd lövegtől balra (találat, robbanás, ugyanaz), majd még egy lövés bele a közepébe, találat megint - aztán egy másodperc múlva visszalő és végem. És számtalan ilyen eset az elmúlt pár napban, amit nem lehet nem észrevenni.

Ez most mi? Meghülyült a random number generátor? Vagy megint megpiszkálták az egészet? Vagy minden játékosnak van egy külön szorzója, ami befolyásolja a sebzést és a sebződést és ez variálódik időről időre?

Három hónapja játszom de egyvalami bizonyossá vált számomra: habár maga a játék igyekszik olyan benyomást kelteni, mintha egy ügyességi - technikai játék lenne, valójában úgy háromnegyedrészt azon múlik a győzelem vagy a vereség (mind csapat, mind egyéni szinten) hogy 'mit dob a gép'. Ugyanazok a lövések ugyanoda, ugyanúgy mint kb. egy hete, már nem működnek. Következetesen, nem véletlenszerűen. Biztos, hogy valamit megpiszkáltak - megint.

Túl sok a véletlen, túl sok a manipuláció ami miatt kiszámíthatatlan a játékmenet, hiába 'tanulsz be' egy tankot, ha havonta változtatgatják a paramétereket. Ergo ez nem ügyességi - technikai játék, csak egy látványos lutri. Pedig igencsak megkedveltem az elmúlt pár hónapban, de a felismerés, hogy gyakorlatilag nem a képességeimen, az odafigyelésemen múlik a siker, az egészet értelmetlenné teszi. Egy hét leforgása alatt a kedvenc játékomból egy idegesítő, értelmetlen szar lett.

Miért kellett elcseszni, gaijin?! Annyira jó lehetne ez a játék, ha nem akarnátok jobban tudni, hogy mi kell nekünk.

ma volt megint ládanyitásom....
Calliope tesztvezetés -.-"

napok óta nem játszottam ezzel a fostalicskával 😄 most 2 hétre megint le van a gond, de sztem akkor is tesztvezetést kapok -.-"
Lol amióta megnyertem 2 gold wagner csak teszt drivet-ot kapok xD most a prém I 153 P -t kaptam xD -.- csak az a baj hogy ezeket soha nem használom semmire mert értelmetlen ! 😄 (aki ezt kitalálta annak 1 évig csak 50 ezer Ft-os fizetést adnék neki 😛 )

Type 3 Chi-Nu: Last Line of Defense végre kezdenek jönni az értelmesebb japán tankok.