37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • ikarus44
    Ma csináltam meg, a maradék kb. 24.500 rp-t a vadászpárduchoz. kb. másfél óra alatt sikerült 8000 szükséges rp-re felhúznom az cica rp-bar-jét, a következő 8000 rp-t viszont majdnem 2 óra alatt sikerült csak megcsinálnom, és a végén már 4.7-en csináltam, nem 6.3-on...
    Már csak azt remélem, hogy használható harckocsi lesz. De szerintem megállok 6.3-on a fejlesztési ágban, mert már itt is állandóan post-war tankok ellen pakol be, már nem is kell 6.7-7.0-ig várni...
  • jocking
    4 csata, 4 defeat, -40k oroszlán. Elmehet a gayjin az RNG-s jó kurva anyjába.
  • CHaooSS
    Persze, de az AP szar volt, most meg ér is valamit és nem kell mindig az 1400 pénzbe kerülő heat-et lőni
  • Kissssss0 #33555
  • bgabor911
    M103 világ életében durva volt a 120mm-es HEAT-FS-ével, amit hamar ki lehet fejleszteni.
  • CHaooSS
    nem sokszor kell az, amikor kell meg akkor meg bőven be lehet vinni pár jó lövést vele.
  • Kissssss0 #33552
    én ezt aláírom hogy az AP jó szokott lenni, de ha valami jól páncélozott ellenféllel kerülsz szembe akkor már kénytelen leszel APCR-hez nyúlni ami meg extra szellőzőnyilasokat tud csak csinálni az ellenfél tankján sajnos, még annyi repeszhatása sincsen mint az AP-nek.
  • CHaooSS
    Amióta buffolták az AP lőszereket nem egészen így van, M103 is durva lett
  • ikarus44
    ruszki.
  • Balcsix #33549
    Hát még elég kezdő vagyok. Gondolkodom egy egyszerűbb ág húzásán is még mellette. Mit ajánlotok, ami kevésbé szenvedős, és élvezetesebb a játék, mint az amcsi heavykkel?
  • ikarus44
    "t34-nek meg sajnos nincsen aphe löszere... szóval egyenként kell kiszedned az ellenfeled tankjából a legénységet + még a hosszú újratöltés is ott van."

Én játszottam ellene, nekem mondjuk erősnek tűnik.
  • Kissssss0 #33547
    amcsi heavy ág első ránézésre jól néz ki de valójában eléggé szenvedős, pl t-32 egész jó lenne de a br szintje miatt sajnos többször fogsz találkozni nálad erősebb ellenfelekkel amik egyfolytában csak heatfs-t fognak küldeni neked, t34-nek meg sajnos nincsen aphe löszere... szóval egyenként kell kiszedned az ellenfeled tankjából a legénységet + még a hosszú újratöltés is ott van.
  • Balcsix #33546
    Sziasztok! Elkezdtem húzni az USA heavy ágat, most járok az M6A1-nél, és azt tapasztalom, hogy egy elég papír tank, az ágyúja sem túl erős, és ezek mellet még lomha is. Az lenne a kérdésem, hogy ez az ág a T34-T32 felé felerősödik, vagy inkább hagyjam, és húzzak mást?
  • RODLEE
    Sajnos csak el kell fogadnom, hogy RB modban öngyilkosság joyyal repülni kokpitban.
    Egérrel még soha nem mentem, miért jobb az? Esetleg ha valaki szokott többet röpködni RB ben egérrel feldobna egy videot.
    Kössz!
  • Savaran
    Elméleti síkon lehetséges:
    Ezt látnád kipillantva a gépből a lövedékre:
  • BaleniX
    Urak!
    Egy furcsa ötlettel állnék elő. Tömören:
    Adott tankból kilőtt lövedék mellett azonos sebességgel szálló repülőből milyen látványt nyújthat maga a lövedék?
    Csak mert belegondoltam, hogy ha jól időzítünk, illetve alacsony eséssel bíró lövedéket veszünk egy ugyanolyan sebességre képes géppel, akkor elvileg azok (egy ideig) egymás mellett "repülnek" nem?
    Magyarul a tank csőtorkolati sebessége = repülőgép sebessége
    Bocsi ha nagyon nagy hülyeség, de egy videóban szívesen megnéznék egy ilyet megvalósítva.
  • CHaooSS
    Amúgy van valami esély akár 0.000001%, hogy valaha értelmes BR-t kap a Maus és is4 .. ?
    Conquerort képesek voltak levinni 7.3-ba akkor már ők is mehetnének
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.04.05. 13:09:52
  • Kályha
    Ez azért elég egyértelmű volt:
    "War Thunder was ready for modern vehicles. New mechanics, which were implemented specially for the event will be tested for main game modes in War Thunder."

• fighter_hu
    Nekem is ment :P :D
  • Kissssss0 #33539
    az igen... :DD
  • fighter_hu
    Annyiból jobb az E4 hogy kicsit gyorsabb papíron, meg hogy a 20mm-s ágyúba a légi célosba jobb a lőszer.
  • ikarus44
    Én tovább mentem a Friedrichre. Bár az is igaz, hogy akkor még csak a 3-as volt bennt a játékban az Emilekből. De azután sem álltam neki kihúzni az E-4-et, miután kijött, mert én sem láttam értelmét.

Még a Porsche Tiger is maradt 5.7-en
  • RODLEE
    BF-109 E3 megvan érdemes az E4 kifejlesztenem,mert sok különbséget már nem látok a kettő között, az E1-nél jobb az E3 legalább a 20 mm gépágyú ott van a szárnyba! Megvan az F1, de F2-nek se látom értelmét! Menjek inkább a Gustavokra gondolom!?
  • Kissssss0 #33535
    "Egyébként nem úgy volt a Tiger I-et lehozzák 5.3-ba a mostani nagy patch-ben?"

elvileg úgy volt... aztán végül csak a VK-4501 lett lerakva 5.3-ba, ezt a tankot meg kb csak két alkalommal lehetett beszerezni.
  • Savaran
    Ez nem a német fanságon múlik, szó mi szó német harckocsikat szeretem, de imádok orosz tankokkal is játszani, és nem azért utálom pl a tiger 1-est mert azzal játszok 5,7 ben (régen az E 6.0 ban wtf, az ugyanaz a tank csak van rajta zimmerit, meg nincs úszási cucc rajta gájdzsin agyrém power) hanem mert ha orosz tankban ülök pl T34 1942 vagy 85-öst már meg sem említem, nincs az a világháborús feelingje hogy jujj b@zdmeg ott jön egy tiger 1, most mit érzek T34 ben ülve, hú b@zdmeg még jó hogy csak egy tiger 1....na erről ennyit!
  • gstup
    A vicc az hogy az is-2-es 6.7-ben volt.Viszont a panther II mehet fel 7.0-ba. :) Bravó retardjin.Bárki mondhatja hogy német fanok miért sírnak stb. de azért ha valaki őszintén,pártatlanul átnézi a tiereket lenne min változtatni.
  • Zoli105
    5.0 ???????????????? 4.7 VOLT KEZDETEKBEN a Tigris H1
    a Panter D volt 5.0 :D xD
  • ikarus44
    A vicces (Bár inkább szánalmas...), hogy kezdetben a Tiger I tényleg 5.0-ban volt. Aztán fel rakták szépen 5.7-be, mert mi már, hogy egy német harckocsi is jó eséllyel szálljon szembe más harckocsikkal...
    Egyébként nem úgy volt a Tiger I-et lehozzák 5.3-ba a mostani nagy patch-ben?
  • Savaran
    Szerintem nincs itt baj, csak a BR-van szarul balanszolva, pl t34 1940, 3.3 battle rating XD nevetséges azzal a védelmi képességekkel és löveggel, simán felvágnám 4,3-4,7 be, tiger 1, (5,7) alaphangon 5,0-5,3-ba kéne!
  • CHaooSS
    Inkább áprilisi teszt. Szerintem még ebben az évben vagy jövő év elején megérkezik a T64 és társai. Speciel jobban örülnék ennek mintha még több IS6-hoz hasonló prototípust beraknának és tovább rontanák a játékot.
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.04.01. 13:39:19
  • AIexx
    mindenféle, volt hogy ketten, volt hogy öten (100 -as csávóval összeszámolva), volt hogy csak 100 -asokkal.. (FuFu is sima ügy volt...)
  • bgabor911
    Ahhoz képest, hogy áprilisi tréfa, és csak néhány napig lesz bent, elég szépen ki van dolgozva mind a T-90, mind a Leopard2, mind a Hind és az Apache, és a térkép is. Remélem azért a térkép bent marad.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2017.04.01. 12:57:41
  • Valka78
    25-ből egyszer buktatok? Milyen szakasz ez, A-team?!
  • ikarus44
  • AIexx
    4.3 szakasz ...
  • Rayden02
    hahahaha xD
  • Kissssss0 #33522
    én mondtam neked akkor is hogy miért nem megyek :) már hónapok óta nem játszom rendszeresen... kiestem a ritmusból, japánokkal is csak ökörködök low tierben ho-ro derpel és kb ennyi amire futja részemről.

max akkor fogok nekiállni újra komolyabban játszani ha valami értelmeset raknak be warbond shopba így április alkalmával, akkor talán még szakaszban is mennék.

sajnos ez van ha szétbasznak egy játékot... a komolyabb játékosok lelépnek és keresnek más elfoglaltságot. :/
  • Valka78
    Múltkor is hívtalak, de nem jöttél. Amúgy 5.7-ben próbálkoztam. Annyira jól ment, gondoltam hadd szóljon. Hát, rögtön nem ment annyira jól. Azonnal elleptek a tiger II H-k, pedig akkor már vagy két órája alig láttam párat, azt is csak messziről. Még figyeltem is a szervert, hogy tier V-ből szinte senki sincs. Na de lett. Egyből a BR legaljára csúsztam. Első fokozatig se jutottam....
  • Kissssss0 #33520
    ezért kell szakaszban csinálni.
  • Valka78
    Az első 0-ás aranycsatám.